Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Wild
The Author Mel Wallis de Vries
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2018-10-30
Genre Young Adult Fiction
Pages
ISBN 9789026147043
Language English, Spanish, And French

READING: Wild is een jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries. Hoe ver ga jij om te overleven? Eindexamenreis naar Spanje. Het lijkt een droom die uitkomt voor een groep van zeven jongeren. Samen besluiten ze om een nachtje te gaan kamperen in een onherbergzaam natuurgebied. Al snel verandert de droom in een nachtmerrie. Om te overleven, zijn ze op elkaar aangewezen. Naarmate de dagen verstrijken, maken frustratie en angst zich meester van de groep...


The Book Wild
The Author Cheryl Strayed
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2012-09-05
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789021803555
Language English, Spanish, And French

READING: De nummer 1-bestseller uit Amerika Een krachtig memoir dat recht uit het hart komt: het verhaal van een jonge vrouw die op het dieptepunt van haar leven een 1700 kilometer lange solo-hike maakt. De tocht is slopend, zowel emotioneel als fysiek, maar maakt haar uiteindelijk sterker dan ooit. `Spectaculair en aangrijpend een adembenemend verhaal. The New York Times `Geweldig, oprecht en meeslepend. Marie Claire `Ik hou van dit boek. Ik wil het van de daken schreeuwen en over het web roepen. Ik hou zoveel van dit boek dat ik niets liever wil dan er zo veel mogelijk over praten. Oprah Winfrey over haar keuze voor Wild in Oprahs Book Club 2.0 Op haar zesentwintigste bevindt Cheryl Strayed zich in een diep dal: haar moeder is overleden en ze ligt in scheiding. Ze neemt haar meest impulsieve beslissing ooit en begint aan een voettocht van 1700 kilometer langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid, maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid van de tocht. Met spanning, warmte en humor en in een meeslepende en sprankelende stijl vertelt Cheryl Strayed haar verhaal. Wild is het levendige verslag van de intense angst maar ook het enorme plezier die ze beleefde tijdens de reis die haar leven voorgoed zou veranderen.


The Book Werken met wild
The Author Peter Klosse
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-10-15
Genre Cooking
Pages 256
ISBN 9789048829644
Language English, Spanish, And French

READING: Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen. Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.


The Book Aangeschoten wild
The Author Corine Hartman
The Publisher Karakter
Release Date2015-12-17
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789045209968
Language English, Spanish, And French

READING: De Jessica Haider-serie is bloedstollend en onweerstaanbaar! Nu als speciale aanbieding: Aangeschoten wild een kort Jessica Haider-verhaal dat exclusief als e-book verkrijgbaar is. De pers over de serie: 'De Nederlandse Karin Slaughter.' -Elsevier 'Hartman schrijft als vanouds met een scherpe pen en in een ademloos tempo.' - De Telegraaf 'Hartman weet haar uitzonderlijke serie spannen en verrassend te houden.' - Algemeen Dagblad 'Kan zich meten met de betere Amerikaanse actiethrillers.' - BOEK 'Hard, rauw en snel.' - Crimezone, 4 sterren In de Jessica Haider-serie verschenen: Bloedlijn - Genomineerd voor de Gouden Strop 2013 en Beste Nederlandse Thriller van het jaar van Crimezone Glashard Zielloos - Genomineerd voor de Gouden Strop 2014 IJskoud Doodskleed


The Book Groot wild
The Author Dan Smith
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2014-10-15
Genre Juvenile Fiction
Pages 208
ISBN 9789044345971
Language English, Spanish, And French

READING: HET LEVEN VAN DE MACHTIGSTE MAN VAN DE WERELD LIGT IN DE HANDEN VAN EEN DERTIENJARIGE JONGEN Voor zijn dertiende verjaardag moet Oskari de Test doorstaan. Volgens een eeuwenoude traditie van zijn dorp is hij pas echt een man als hij een nacht doorbrengt in de ruige bossen van Finland. Gewapend met pijl-en-boog trekt hij op zijn quad de wildernis in. Maar in plaats van wild vindt hij de restanten van een neergeschoten vliegtuig: Air Force One. Met als enige overlevende de president van Amerika... Oskari moet de machtigste man van de wereld helpen te ontsnappen aan zijn achtervolgers. Zullen ze deze bloedstollende race in de Finse wildernis overleven? Groot wild is gebaseerd op het originele verhaal van regisseur Jalmari Helander en producent Petri Jokiranta. In het voorjaar van 2015 verschijnt de spectaculaire film met Samuel L. Jackson en Onni Tommila in de hoofdrollen. De film is geproduceerd door Subzero Film Entertainment in samenwerking met Altitude Film Entertainment en Egoli Tossell Film.


The Book Wijn Wild
The Author H. Duijker
The Publisher Inmerc
Release Date
Genre
Pages 95
ISBN 9066115149
Language English, Spanish, And French
The Book Half Wild
The Author Sally Green
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-05-15
Genre Juvenile Fiction
Pages 336
ISBN 9789048820474
Language English, Spanish, And French

READING: Na eindelijk zijn vader Marcus te hebben ontmoet, is Nathan nog steeds op de vlucht. Marcus is de gevreesde leider van de Zwarte Heksen, en de Witte Heksen maken jacht op zijn zoon. Nu Nathan van zijn vader drie geschenken heeft gekregen en een volwaardige heks is, jagen de Witte Heksen nog fanatieker op hem. Terwijl Nathan op zoek is naar zijn vriend Gabriel en Annalise, een witte heks op wie hij verliefd is, moet hij zijn nieuwe, overweldigende gave onder controle zien te krijgen... Sally Green voert de lezer mee naar een parallelle wereld waarin Witte en Zwarte Heksen de dienst uitmaken, en waarin licht en duister en goed en slecht in een eeuwigdurende strijd zijn verwikkeld. Sally Greens trilogie is inmiddels aan vijftig landen verkocht.


The Book Wild Oats
The Author Perry Leon Huffman
The Publisher Trafford Publishing
Release Date2005
Genre Biography & Autobiography
Pages 110
ISBN 9781412058919
Language English, Spanish, And French

READING: Wild Oats is a boy's honest recollection, observations and impressions of his Avenal and the colorful folks he knew before, during and after WW2 and how they change with time.


The Book Wild
The Author Gerwin van der Werf
The Publisher Atlas Contact
Release Date2013-12-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025437671
Language English, Spanish, And French

READING: Een aardedonkere coming of age De twaalfjarige Simon de Ridder woont bij zijn grootouders in een dorp aan de rand van de Wolden, een bos dat grenst aan de heide en aan een schietterrein. Als hij thuis is, wordt een pakketje voor zijn grootvader bezorgd. Simon kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Het bevat een luchtdrukpistool en een blikje kogels. Zijn vriend Kris wordt per ongeluk geraakt door één daarvan. Simon vlucht het bos in, doodsbenauwd dat hij de schuld zal krijgen. Rondzwervend door het bos komt hij tot de ontdekking dat hij niet wordt gezocht als vermiste, maar als een dier wordt opgejaagd. In vijf dagen verandert hij van een schooljongen in een wildeman, en het wordt steeds onduidelijker wie nu eigenlijk op wie jaagt.


The Book Laughing Wild
The Author Christopher Durang
The Publisher Dramatists Play Service Inc
Release Date1996
Genre Drama
Pages 83
ISBN 0822215284
Language English, Spanish, And French

READING: THE STORY: In the first section of the play, a Woman enters and embarks on an increasingly frenetic (and funny) recital of the perils and frustrations of daily life in urban America--waiting in line, rude taxi drivers, inane talk shows and the selfi


The Book Leevensbeschryving van wylen den heere Jonathan Wild den Grooten
The Author Henry Fielding
The Publisher
Release Date1757
Genre
Pages 388
ISBN KBNL:KBNL03000182392
Language English, Spanish, And French
The Book The African Wild Dog
The Author Scott Creel
The Publisher Princeton University Press
Release Date2002
Genre Science
Pages 341
ISBN 0691016542
Language English, Spanish, And French

READING: With only 5,000 surviving, the African wild dog (Lycaon pictus) is one of the world's most endangered large carnivores--and one of the most remarkable. This comprehensive portrait of wild dogs incorporates previously scattered information with important new findings from a six-year study in Tanzania's Selous Game Reserve, Africa's largest protected area. The book emphasizes ecology, concentrating on why wild dogs fare poorly in protected areas that maintain healthy populations of lions, hyenas, or other top carnivores. In addition to conservation issues, it covers fascinating aspects of wild dog behavior and social evolution. The Creels use demographic, behavioral, endocrine, and genetic approaches to examine how and why nonbreeding pack mates help breeding pairs raise their litters. They also present the largest data set ever collected on mammalian predator-prey interactions and the evolution of cooperative hunting, allowing them to account for wild dogs' prowess as hunters. By using a large sample size and sophisticated analytical tools, the authors step well beyond previous research. Their results include some surprises that will cause even specialists to rethink certain propositions, such as the idea that wild dogs are unusually vulnerable to infectious disease. Several findings apply broadly to the management of other protected areas. Of clear appeal to ecologists studying predation and cooperation in any population, this book collects and expands a cache of information useful to anyone studying conservation as well as to amateurs intrigued by the once-maligned but extraordinary wild dog.


The Book Aangeschoten wild
The Author Paul Kuypers
The Publisher
Release Date1988
Genre Political Science
Pages 124
ISBN IND:30000004050955
Language English, Spanish, And French
The Book Ongeneeslyke dolheid is erger als simpel of Al wat gy wild Zynde een volkoomen verlichting aan alle vaderlanders op onze tegenwoordige tyd waarin de macht der Engelschen beweezen word zo groot niet te zyn als die van deeze Nederlanden Verrykt met politique reflexties sic op de beruchte Aanspraak i e Johan Dirk van der Capelle s Aan het volk van Nederland waar door de laatste Engelsche Memorie en het Engelsche Manifest van oorlogs declaratie wederlegd word Verrykt met een plan om onze zeemacht in weinig daagen tot 180 190 scheepen te vermeerderen en onze stranden te beveiligen met zeer weinig militie The author claiming in the text to have been the author also of Goed staats goed prins i e by Nicolaus Hoefnagel
The Author Nicolaus HOEFNAGEL
The Publisher
Release Date1781*
Genre
Pages 47
ISBN BL:A0019646488
Language English, Spanish, And French
The Book The African Wild Dog
The Author Rosie Woodroffe
The Publisher IUCN
Release Date1997-01-01
Genre Nature
Pages 166
ISBN 9782831704180
Language English, Spanish, And French

READING: Over the last 30 years the African wild dog population has declined dramatically. Dogs have disappeared from 25 of the 39 countries where they were previously found, and only 6 populations are believed to number more than 100. Today it is believed that only between 3,000-5,500 dogs remain in 600-1,000 packs with most to be found in eastern and southern Africa. The dramatic reduction in their population is attributed to a number of factors including human population growth and activities, deterioration of habitat, and contact with domestic dogs and their diseases. This Action Plan explores some of the reasons behind their disappearance and provides a number of proposed solutions split into 3 priority areas, ranging from habitat management and conservation to monitoring domestic dogs.


The Book Het oog in het wild
The Author Melissa de Vreede
The Publisher
Release Date1989
Genre Art
Pages 48
ISBN UVA:X002562839
Language English, Spanish, And French
The Book Disease in Wild Animals
The Author Gary A. Wobeser
The Publisher Springer Science & Business Media
Release Date2007-04-03
Genre Science
Pages 393
ISBN 9783540489788
Language English, Spanish, And French

READING: Gary Wobeser's successful book from 1994 has been completely updated and enlarged in a new second edition. An in-depth overview of the available techniques for the investigation and management of disease in free-ranging animals is provided. The subjects are illustrated with examples drawn from around the world, with emphasis on the special requirements involved in working with wild animals. The book draws on the author’s training as a wildlife biologist.


The Book A Field Guide to Edible Wild Plants of Eastern and Central North America
The Author Lee Peterson
The Publisher Houghton Mifflin Harcourt
Release Date1999-09
Genre Nature
Pages 330
ISBN 039592622X
Language English, Spanish, And French

READING: An illustrated handbook describes the most common edible plants, their range, uses as food, and suggested methods of cooking.


The Book Atlas of Wild Potatoes
The Author
The Publisher Bioversity International
Release Date2002
Genre Potatoes
Pages 130
ISBN 9789290435181
Language English, Spanish, And French
The Book Field Guide to Wild Mushrooms of Pennsylvania and the Mid Atlantic
The Author Bill Russell
The Publisher Penn State Press
Release Date2006-11-01
Genre Nature
Pages 248
ISBN 0271045264
Language English, Spanish, And French

READING: To most Americans, mushrooms are the brown lumps in the soup one uses to make a tuna casserole, but to a select few, mushrooms are the abundant yet often well-hidden delicacies of the forests. In spite of their rather dismal reputation, most wild mushrooms are both edible and delicious, when prepared properly. From the morel to the chanterelle and the prolific and aptly named chicken of the woods, mushrooms can easily be harvested and enjoyed, if you know where to look and what to look for. Bill Russell’s Field Guide to the Wild Mushrooms of Pennsylvania and the Mid-Atlantic helps the reader learn just that—specifically for the often-neglected East Coast mushrooms of the United States and Canada. Suited to both the novice and the experienced mushroom hunter, this book helps the reader identify mushrooms with the use of illustrations, descriptions, and environmental observations. Russell’s fifty years of experience in hunting, studying, and teaching about wild mushrooms have been carefully distilled into this easy-to-use and well-designed guide. The book is divided into the four seasons, each with its unique mushroom offerings. Each mushroom section includes a detailed description, information about the mushroom’s biology, tips on where the mushroom is most likely to be found, and a short “nutshell” description for quick reference. The book also includes color photographs of each of the mushrooms described. Russell’s Field Guide to the Wild Mushrooms of Pennsylvania and the Mid-Atlantic shows the reader not only how to identify the most common mushrooms found in the region but also how to avoid common copycats—and what to do with the mushrooms once they’re identified and harvested. With both color illustrations and insightful descriptions of one hundred of the area’s most common mushrooms, Field Guide is an indispensable reference for the curious hiker, the amateur biologist, or the adventurous chef.