Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book TrumpNation
The Author Timothy L. O'Brien
The Publisher Hachette UK
Release Date2005-10-01
Genre Biography & Autobiography
Pages 288
ISBN 9780759514669
Language English, Spanish, And French

READING: With unprecedented access, one of the nation's leading business journalists reveals the good, the bad, and the ridiculous behind the public image of The Donald.


The Book The making of Donald Trump
The Author David Cay Johnston
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-01-12
Genre History
Pages
ISBN 9789026339226
Language English, Spanish, And French

READING: 'Het boek is een must-read, goed geschreven, goed geïnformeerd, up to date - ik heb het één in ruk uitgelezen.' Harm Ede Botje, Vrij Nederland **** 'Overtuigend.' - de Volkskrant 'In zijn biografie belicht hij de schaduwkanten van Trumps carrière, de rechtszaken en controverses.' - Trouw 'Het boek tekent Trump als een rasoplichter met dictatoriale neigingen.'- NRC Handelsblad 'The Making of Donald Trump' van David Cay Johnston is een onthullende visie op Trumps leven en werk. Na de hectische Amerikaanse verkiezingen zit er vanaf 20 januari 2017 een nieuwe president in het Witte Huis: Donald Trump. 'The making of Donald Trump' is een toegankelijke biografie waarin Johnston het verhaal vertelt van een jongen uit Queens die uitgroeide tot een wereldwijde tv-beroemdheid. Trump is een meester in de omgang met de media en een onvermoeibare ondernemer. Maar zijn loopbaan is verre van smetteloos. Door de jaren heen zijn rechtszaken en controverses zijn deel. 'The Making of Donald Trump' biedt een volledig beeld van Trumps leven en werk: van de oorsprong van zijn familiefortuin tot de groei van zijn zakenimperium; van het begin van zijn carrière tot zijn verrassende presidentiële campagne. Puttend uit interviews, financiële gegevens, gerechtelijke documenten en publieke verklaringen uit een periode van tientallen jaren, biedt David Cay Johnston ons een diepgaande blik op de man die door velen onderschat werd en nu president van de Verenigde Staten is. David Cay Johnston is een veelvuldig onderscheiden onderzoeksjournalist, die Donald Trump al jarenlang intensief volgt. In 2001 won hij de prestigieuze Pullitzer Prize. Hij werkte onder andere voor The New York Times en is columnist voor The Daily Beast en USA Today. Voor deze geactualiseerde editie van The Making of Donald Trump herschreef hij het nawoord. 'Een treffend overzicht van de carrière van Trump. Johnston, die het vastgoedbedrijf bijna drie decennia heeft gevolgd, schreef een vernietigende aanklacht tegen het creatieve boekhouden van Trump en tegen zijn zakelijke praktijken.' - The New York Times 'Onderzoeksjournalistiek op zijn best.' - USA Today 'Een verwoestende aanval op de Republikeinse presidentskandidaat. Johnston ontwart de knoop van leugens waarop Trumps presidentiële campagne tot nu toe is gebaseerd.' - The Independent


The Book God and Donald Trump
The Author Stephen E. Strang
The Publisher Charisma Media
Release Date2017
Genre Political Science
Pages 256
ISBN 9781629994864
Language English, Spanish, And French

READING: This book will help me to understand who Donald Trump is, what he really believes, where his vision for America will lead us, and where God is in all of this.


The Book Nooit genoeg
The Author Michael D'Antonio
The Publisher Spectrum
Release Date2015-12-17
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789000350179
Language English, Spanish, And French

READING: De eerste en allesonthullende biografie van Donald Trump Er is één ding dat Trump drijft: de vaste overtuiging dat hij een uitzonderlijk en superieur mens is. Hij begon als showman op Broadway, werd projectontwikkelaar en daardoor de beroemdste zakenman van Amerika. Nu is hij in de race voor het Amerikaanse presidentschap. Gesteund door het fortuin en de politieke connecties van zijn vader, groeide Trumps zakenimperium tot grote hoogte. Ook Trump zelf ontwikkelde een meer dan levensgroot imago, waarbij hij zichzelf neerzette als het levende symbool van extravagantie en succes. Een succes dat hij nastreeft met een vasthoudendheid die grenst aan een obsessie. Hierdoor kreeg hij wel vrijwel alles waar hij zijn zinnen op had gezet. In het begin van zijn kandidaatstelling zorgde hij voor zoveel controverse en stond hij op zoveel tenen, dat men zich begon af te vragen wat zijn drijfveren waren. D’Antonio geeft hier antwoord op in de eerste biografie van misschien wel de nieuwe president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij interviewde Trump zelf en zijn vijanden, maar sprak ook uitgebreid met familieleden, onder wie alle volwassen Trump-kinderen. Michael D’Antonio was vele jaren journalist en won met zijn collega’s de Pulitzer Prijs. In 2013 verscheen van zijn hand Mortal Sins, over kindermisbruik binnen de katholieke kerk in de Verenigde Staten. Hij schreef ook voor Esquire, The New York Times Magazine en Sports Illustrated.


The Book America s Top Golf Courses 2007 08
The Author Zagat Survey (Firm)
The Publisher
Release Date2007-03-14
Genre Sports & Recreation
Pages 300
ISBN 1570068836
Language English, Spanish, And French

READING: Based on the opinions of thousands of avid golfers, America's Top Golf Courses covers nearly 1,100 of the best public, semi-private and resort courses in the U.S. plus Puerto Rico and the U.S. Virgin Islands.


The Book America s Top Golf Courses 2007 08
The Author Zagat Survey (Firm)
The Publisher
Release Date2005-09
Genre Sports & Recreation
Pages 320
ISBN 1570067376
Language English, Spanish, And French

READING: For almost thirty years, ZAGAT Survey has reported on the shared experiences of diners and travellers. Recently they have expanded the scope to include nightlife, shopping and movies. Now ZAGAT have teamed up with ESPN, the worldwide leader in sports to produce the ultimate golfer's guide. With the rise of such players as Darren Clarke, Lee Westwood and Padraig Harrington, people have become increasingly fascinated with golf. They want to know more about the sport and where to play it. This new ZAGAT Survey is designed to steer golfers toward the most beautiful and challenging U.S. courses accessible to the public.


The Book Wat ze droegen
The Author Tim O Brien
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2012-11-12
Genre Family & Relationships
Pages 256
ISBN 9789460233784
Language English, Spanish, And French

READING: Vietnam tijdens de oorlog. De mannen van de Alpha Company vechten tegen de vijand maar ook tegen de eenzaamheid, de angst en de woede. Onder hun wapens en bepakking koesteren ze foto's en brieven van hun geliefde of familie. Aan het front hebben ze alleen elkaar om de rauwe werkelijkheid het hoofd te bieden.Ieder van hen komt aan het woord in deze magistrale hommage aan de mannen die hun leven waagden in een van de meest controversiële oorlogen uit de Amerikaanse geschiedenis.Tim O'Brien verweeft ieder verhaal tot een ragfijn geheel, een subtiel spel van feit en fictie. Twintig jaar na verschijnen heeft dit boek nog niets van zijn zeggingskracht verloren.Wat ze droegen toont op onvergetelijke wijze de onscherpe lijn tussen waarheid en realiteit, moed en angst, oorlog en vrede.


The Book Foodservice Operators Guide
The Author
The Publisher
Release Date2010
Genre Food service
Pages
ISBN CORNELL:31924110487232
Language English, Spanish, And French
The Book Expanding the Boundaries of Work Family Research
The Author S. Poelmans
The Publisher Springer
Release Date2013-01-02
Genre Business & Economics
Pages 366
ISBN 9781137006004
Language English, Spanish, And French

READING: With contributions from thirty authors from fifteen countries, this is a 'white book' for international work-family research and practice. The authors offer a bold look at the future and provide guidelines for future research, focusing on applied, international work-family research.


The Book Designing Case Studies
The Author J. Blatter
The Publisher Springer
Release Date2012-05-30
Genre Political Science
Pages 262
ISBN 9781137016669
Language English, Spanish, And French

READING: The authors explore three ways of conducting causal analysis in case studies. They draw on established practices as well as on recent innovations in case study methodology and integrate these insights into coherent approaches. They highlight the core features of each approach and provide advice on each step of the research process.


The Book All the Money in the World
The Author John Pearson
The Publisher HarperCollins
Release Date2017-12-28
Genre True Crime
Pages
ISBN 9789402755367
Language English, Spanish, And French

READING: Hoe olietycoon J. Paul Getty de rijkste man ter wereld werd en tegelijkertijd zijn familie verwoestte. In de jaren zestig en zeventig was oliemagnaat J. Paul Getty de rijkste man ter wereld. Het was dan ook wereldnieuws toen zijn kleinzoon Paul in 1973 werd ontvoerd. Getty weigerde echter losgeld te betalen, zelfs toen hem een lok haar en het oor van zijn kleinzoon werden toegestuurd. Terwijl de kidnappers dreigden Paul meer geweld aan te doen, was het aan moeder Gail om te onderhandelen met zowel de ontvoerders als haar schoonvader. Deze fascinerende biografie toont hoe te veel geld een familie kan verwoesten. John Pearson laat zien hoe de Getty's hun astronomische rijkdom hebben vergaard en hoe dit drie generaties beïnvloedde en van elkaar vervreemdde. Hun verhaal, en in het bijzonder de ontvoering, vormde de inspiratie voor de film All the Money in the World. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. VANAF 11 JANUARI 2018 IN DE BIOSCOOP! All the Money in the World is verfilmd door regisseur Ridley Scott (The Martian, Prometheus, Gladiator, Blade Runner en Alien), scenarioschrijver David Scarpa (The Last Castle en The Day the Earth Stood Still) met in de hoofdrollen Michelle Williams (The Greatest Showman, Manchester by the Sea, Shutter Island en Brokeback Mountain), Christopher Plummer (The Girl with the Dragon Tattoo, Up, A Beautiful Mind en The Sound of Music) en Mark Wahlberg (Patriot's Day, Deepwater Horizon,The Fighter, The Departed en Transformers). De film draait vanaf 11 januari 2018 in de Nederlandse bioscopen en vanaf 27 december 2017 in België.


The Book Donald Trump
The Author Simone Payment
The Publisher ReadHowYouWant.com
Release Date2008-10-13
Genre Biography & Autobiography
Pages 142
ISBN 9781427091703
Language English, Spanish, And French
The Book The Death of Truth
The Author Michiko Kakutani
The Publisher Tim Duggan Books
Release Date2018-07-17
Genre Political Science
Pages 208
ISBN 9780525574842
Language English, Spanish, And French

READING: From the Pulitzer Prize-winning critic comes an impassioned critique of America’s retreat from reason We live in a time when the very idea of objective truth is mocked and discounted by the occupants of the White House. Discredited conspiracy theories and ideologies have resurfaced, proven science is once more up for debate, and Russian propaganda floods our screens. The wisdom of the crowd has usurped research and expertise, and we are each left clinging to the beliefs that best confirm our biases. How did truth become an endangered species in contemporary America? This decline began decades ago, and in The Death of Truth, former New York Times critic Michiko Kakutani takes a penetrating look at the cultural forces that contributed to this gathering storm. In social media and literature, television, academia, and politics, Kakutani identifies the trends—originating on both the right and the left—that have combined to elevate subjectivity over factuality, science, and common values. And she returns us to the words of the great critics of authoritarianism, writers like George Orwell and Hannah Arendt, whose work is newly and eerily relevant. With remarkable erudition and insight, Kakutani offers a provocative diagnosis of our current condition and points toward a new path for our truth-challenged times.


The Book Alibaba
The Author Duncan Clark
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2016-11-03
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789046821664
Language English, Spanish, And French

READING: Honderden miljoenen Chinezen maken gebruik van de diensten van Alibaba. De beursgang was een van de grootste ooit. Oprichter Jack Ma vervult met zijn bedrijf een sleutelrol in de consumptie van de snelgroeiende Chinese middenklasse. Hoe is het Jack Ma gelukt om in vijftien jaar tijd een van de grootste internetbedrijven ter wereld op te bouwen? Hoe wist hij zijn eenvoudige afkomst te overstijgen en eerdere mislukkingen te boven te komen? Hoe kijkt de Chinese overheid aan tegen de opkomst van de internetgigant? Duncan Clark, een van de adviseurs tijdens het prille begin van Alibaba, ontmoette Jack Ma voor het eerst in 1999, in het bescheiden flatje waar Ma Alibaba oprichtte. Voor het schrijven van dit boek kreeg Clark toegang tot een schat aan nieuw bronnenmateriaal en kon hij Ma exclusief interviewen. Het resultaat is een gezaghebbend en meeslepend relaas van het ongehoorde succes van Alibaba.


The Book New York
The Author
The Publisher
Release Date2006
Genre New York (N.Y.)
Pages
ISBN STANFORD:36105122363653
Language English, Spanish, And French
The Book The Hollywood Reporter
The Author
The Publisher
Release Date2006
Genre Motion pictures
Pages
ISBN STANFORD:36105121682913
Language English, Spanish, And French
The Book Donald Trump
The Author Sara McIntosh Wooten
The Publisher Enslow Publishers, Inc.
Release Date2008-09-01
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 128
ISBN 0766028909
Language English, Spanish, And French

READING: "A biography of real estate tycoon Donald Trump"--Provided by publisher.


The Book Een leven in stukken
The Author Bryan Cranston
The Publisher Manteau
Release Date2017-05-06
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789460415470
Language English, Spanish, And French

READING: Bryan Cranston, de man die beroemd werd als Walter White uit Breaking Bad, speelde zijn eerste rol als zevenjarige in een reclamespot. Met zijn oudere broer speelde hij hele scènes na uit films die ze in de plaatselijke bioscoop zagen. Tot zijn vader spoorloos verdween. Acteren werd aan de kant geschoven, misschien in een onbewuste poging om los te komen van zijn afwezige vader. Hij werd politieagent. Tot hij op een dag, tijdens een roadtrip, het licht zag en oog in oog stond met zijn authentieke roeping. Acteren: dat was wat hij met zijn leven wilde doen. Met veel humor en een bijzondere nederigheid is Cranston de chroniqueur van zijn onwaarschijnlijke opgang van soapacteur tot wereldster. Geen onderwerp gaat hij uit de weg, zoals weinigen dat durven. Cranston heeft veel te zeggen over aangeboren talent, over de voordelen, de nadelen en het onderhoud ervan. Uiteindelijk gaat Een leven in stukken over de noodzaak en de kracht van hard werken.


The Book Mijn verhaal druk 1
The Author H. Rodham Clinton
The Publisher
Release Date2004
Genre
Pages 827
ISBN 9041705023
Language English, Spanish, And French

READING: Memoires van de Amerikaanse senator (1947- ) over vooral haar jaren als vrouw van de Amerikaanse president.


The Book Class counts
The Author Allan C. Ornstein
The Publisher Rowman & Littlefield Pub Inc
Release Date2007-04-15
Genre Social classes
Pages 357
ISBN 0742547418
Language English, Spanish, And French

READING: Class counts. Class differences and class warfare have existed since the beginning of Western civilization, but the gap in income and wealth between the rich (top 10 percent) and the rest has increased steadily in the past twenty-five years. The United States is heading for a financial oligarchy much worse than the aristocratic old world that our founding fathers feared and tried to avoid. The middle class is struggling and shrinking, the Medicare and Social Security trusts are drying up, and education is no longer the great equalizer. A moral society, one that is fair and just, sets limits on the accumulation of wealth and inherited privilege and also guarantees a safety net for the less fortunate. This book describes the need for a redistribution of wealth in order to make U.S. society more democratic, fair, and just, and outlines the ways in which we can begin to make these very necessary changes. This is a powerful and timely book, one that should be read by anyone interested in preserving the social fabric of American life. Book jacket.