Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The View from the Cheap Seats
The Author Neil Gaiman
The Publisher Hachette UK
Release Date2016-05-31
Genre Literary Collections
Pages 320
ISBN 9781472208002
Language English, Spanish, And French

READING: The View from the Cheap Seats draws together myriad non-fiction writing by international phenomenon and Sunday Times bestselling author Neil Gaiman. From Make Good Art, the speech that went viral, to pieces on artists and legends including Terry Pratchett and Lou Reed, the collection offers a glimpse into the head and heart of one of the most acclaimed writers of our time. 'Literature does not occur in a vacuum. It cannot be a monologue. It has to be a conversation' Welcome to the conversation. Neil Gaiman fled the land of journalism to find truths through storytelling and sanctuary in not needing to get all the facts right. Of course, the real world continued to make up its own stories around him, and he has responded over the years with a wealth of ideas and introductions, dreams and speeches. Here 'we can meet the writer full on' (Stephen Fry) as he opens our minds to the people he admires and the things he believes might just mean something - and makes room for us to join the conversation too.


The Book De slaapster en de spintol
The Author Neil Gaiman
The Publisher
Release Date2017-09-25
Genre
Pages 72
ISBN 9463490108
Language English, Spanish, And French

READING: Een koningin gaat met drie dwergen op pad naar het buurland, om een prinses te redden die al honderd jaar slaapt. Met paginagrote illustraties in zwart-wit en goud. Vanaf ca. 13 jaar.


The Book View from the Cheap Seats
The Author Barry Holland
The Publisher AuthorHouse
Release Date2016-06-02
Genre Poetry
Pages 108
ISBN 9781524633110
Language English, Spanish, And French

READING: Poet Barry Holland wasnt born to riches and fancy things in South Wales. He recalls, blithely, that his family was so poor when he was young that, in wintertime, his dad would suck an extra strong mint and the whole family would sit around his tongue to stay warm. Now, he looks back on forty-two years of living in Newport and what those years have meant. View from the Cheap Seats is a collection of fictions, imaginings, as well as true stories from Hollands tumultuous life. He writes of his battles with mental illness as well as the challenges of being a single parentwith a mental illness. Poems draw upon visions Holland saw while sick to real people, the wild characters hes met along the way. Despite lifes difficulties, Holland weaves his quirky sense of humor through every word. He dedicates pages to his beloved son, LeuanHollands favorite rugby player and best friendand some serious words to delusion. But no matter how dark things get, how desperate the times, Holland believes in seeing the levity and finding whatever it is that keeps you laughing.


The Book Het kerkhof
The Author Neil Gaiman
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2010-04-28
Genre Fiction
Pages 286
ISBN 9789024531905
Language English, Spanish, And French

READING: Nim is een ongewone jongen op een ongewone plaats. Hij is de enige levende bewoner van een kerkhof. Hij leert oude gewoonten kennen, van toen zijn spookachtige beschermers nog leefden, maar hij leert ook hoe hij zichzelf kan laten verdwijnen. En dat komt hem goed van pas! Maar kan een jongen, opgevoed door geesten, de wonderen en verschrikkingen van zowel de wereld van de levenden als van de doden aan? En dan zijn er ook nog gruwels en nachtmergels, demonen die noch bij de levenden, noch bij de doden horen... Dit ijzingwekkende verhaal van Neil Gaiman is net als Coraline en Ster zo betoverend en verrassend dat kinderen én volwassenen er helemaal in op zullen gaan. '


The Book De genialiteit van vogels
The Author Jennifer Ackerman
The Publisher Prometheus
Release Date2017-06-28
Genre Nature
Pages
ISBN 9789044632569
Language English, Spanish, And French

READING: Vogels zijn verbluffend intelligente wezens. Diezelfde papegaaien die ons het woord 'papegaaien' hebben bezorgd, praten ons niet alleen na, maar blijken te kunnen antwoorden, rekenen en spellen. Sommige kraaiensoorten lossen ingewikkelde puzzels op en maken ingenieuze werktuigen. Vogels vertonen indrukwekkende sociale vaardigheden. Ze bedriegen en manipuleren. Ze spelen luistervink. Ze hebben een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Ze geven cadeautjes. Ze spelen. Ze plagen. Ze delen. Ze onderhouden sociale netwerken. Ze rivaliseren om status. Ze troosten elkaar. Ze onderrichten hun jongen. Ze chanteren hun ouders. Ze waarschuwen elkaar voor gevaar. Ze verzamelen zich bij een dode soortgenoot. En misschien rouwen ze zelfs. Baanbrekend nieuw onderzoek heeft niet alleen aangetoond dat sommige vogels zich kunnen meten met de hogere primaten en zelfs de mens, maar ook dat ze daarnaast over geheel eigen vormen van genialiteit beschikken: wie van ons heeft het imitatietalent van de spotlijster of het navigatievermogen van de roodborst? Veel vogels hebben net als wij een relatief groot brein voor hun lichaamsomvang, met hoge aantallen neuronen en verbindingen waar dit telt. Het vogelbrein mag dan klein lijken, het is tot grootse dingen in staat. In De genialiteit van vogels doorkruist Jennifer Ackerman de wereld naar de plekken waar het allemaal gebeurt - de onderzoekscentra op Barbados en Nieuw-Caledonië, de koolmezengemeenschappen van het Verenigd Koninkrijk, de prieelvogelhabitats van Nieuw-Guinea, de gehavende Amerikaanse oostkust vlak na de orkaan Sandy en de opwarmende bergstreken van Centraal-Virginia en het westen van de VS - en duikt ze in de laatste ontdekkingen rond het vogelbrein, die een nieuw licht werpen op de essentie van intelligentie. Haar verhaal, wetenschappelijke verkenning en reisverhaal ineen, verschaft ons een nieuwe blik op de uitzonderlijke talenten van vogels en op wat ze ons kunnen vertellen over onze veranderende wereld. Jennifer Ackerman (1959) schrijft al bijna dertig jaar over wetenschap, natuur en biologie. Ze publiceert regelmatig in Scientific American, National Geographic en The New York Times. 'Een heerlijk prikkelend en onderhoudend boek. Jennifer Ackerman biedt een meesterlijk overzicht van het onderzoek dat ons begrip van cognitie bij vogels in de afgelopen twee decennia drastisch heeft veranderd. De genialiteit van vogels is belangrijk om wat het ons vertelt over vogels, maar ook over het menselijk vernuft dat betrokken is bij het ontrafelen van de raadsels van het vogelbrein. Het is een boek vol kennis en verwondering en een bevestiging van de verbluffende complexiteit van onze wereld.' - Wall Street Journal 'De genialiteit van vogels is niet alleen leuk voor experts en vogelfans. Ook voor de terloopse lezer vallen er genoeg verrassende en wonderlijke feiten uit op te pikken.' The Times


The Book De donkerste weg
The Author Tami Hoag
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2013-05-13
Genre Fiction
Pages 320
ISBN 9789044338867
Language English, Spanish, And French

READING: Een perfecte familie, een perfect thuis, een perfect leven. Totdat het kwaad zijn intrede doet en alles verwoest. Vier jaar na de verdwijning van haar oudste dochter Leslie lijkt het of Lauren nog de enige is die voor haar dochter vecht. Hoewel de verdachte bekend is, is hij nooit veroordeeld wegens gebrek aan bewijs. Als Lauren haar oude leven probeert te ontvluchten met haar jongste dochter Leah en verhuist naar het kleine stadje Oak Knoll, doemt daar opeens de ontvoerder van Leslie op. Lauren probeert met het laatste restje kracht dat ze in zich heeft deze wrede man te ontmaskeren. Ze krijgt hulp van Tony Mendez, de sympathieke detective uit Dieper dan de doden. Hij ontrafelt de zaak en komt erachter dat Laurens obsessie de dader te vinden levensgevaarlijke proporties heeft aangenomen. Oak Knoll werd in Geheimen in het graf al eerder opgeschrikt door een macabere moord en ook nu speelt psychologe Anne Leon weer een belangrijke rol in dit familiedrama. De donkerste weg is de derde thriller van Tami Hoag die zich afspeelt in Oak Knoll.


The Book From the Cheap Seats
The Author Matthew Watson
The Publisher
Release Date2018-03-24
Genre
Pages 159
ISBN 1980392803
Language English, Spanish, And French

READING: Have you ever wondered what goes on in the mind of an evangelist? Probably not, but here is your chance to get a glimpse from the cheap seats. Join with Matthew Watson as we laugh through church bloopers, evangelist woes, and childhood memories and while we reflect on serious matters such as the foreign mission field and things learned in evangelism. Centered around the culture of the Apostolic Church "From the Cheap Seats" is a humor gold, with just a hint of the thought provoking.


The Book Lud in de Mist druk 1
The Author Hope Mirrlees
The Publisher
Release Date2015-09-10
Genre
Pages 304
ISBN 9022574377
Language English, Spanish, And French
The Book Lily en de octopus
The Author Steven Rowley
The Publisher Cargo
Release Date2016-10-20
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023429913
Language English, Spanish, And French

READING: Lily is de twaalfjarige teckel van Ted Flask, een eenzame veertiger die na zijn zoveelste mislukte relatie al zijn liefde en aandacht liever aan zijn trouwe metgezel besteedt. Lily en Ted zijn de beste vrienden, ze kijken samen televisie en spelen oneindig veel spelletjes. Maar als er op een dag een kwaadaardig gezwel te zien is op de kop van Lily stort Ted volledig in. De liefde van Lily is onvoorwaardelijk, en Ted heeft geen idee hoe hij zonder haar verder kan leven. Hij besluit terug te vechten, maar hoe bestrijd je iets wat misschien wel sterker is dan liefde? Lily en de octopus is een onvergetelijk boek over de vriendschap tussen een man en zijn hond, en over de angst om afscheid te moeten nemen van een geliefde.


The Book Pulphead
The Author John Jeremiah Sullivan
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2013-11-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023478706
Language English, Spanish, And French

READING: Kan je Amerika vervatten in een boek? Met Pulphead bewijst John Jeremiah Sullivan van wel. Hij neemt de lezer mee op een opwindende reis langs de hogere, lagere en vergeten cultuur van Amerika. In zijn essays combineert hij de energie van Hunter S. ompson met de scherpe intelligentie van Joan Didion, aangevuld met een volkomen eigen charme en eruditie. Sullivan schrijft onder meer over religie bij een christelijk popfestival in het Ozarkgebergte, over de vergane glorie van voormalige sterren van reality-tvprogrammas, over de bijna-doodervaring van zijn broer, en hij trekt naar Indiana om verslag te doen van de jeugd van Michael Jackson. Hoewel de onder werpen waarover Sullivan schrijft zeer uiteenlopend zijn, wordt geleidelijk duidelijk wat de rode draad van Pulphead is: hier wordt de geschiedenis van een land op unieke en onvergetelijke wijze beschreven.


The Book Ontspullen
The Author James Wallman
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2016-03-15
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789021561295
Language English, Spanish, And French

READING: Je zult vast en zeker herkennen dat je teveel spullen hebt in huis. We hebben er met elkaar meer dan ooit – en veel dingen die we nooit gebruiken, zoals kleding, keukenspullen en prullaria. Maken ze jou nog gelukkig? Volgens trendwatcher James Wallman kun je beter ervaringen verzamelen in je leven en jezelf van spullen ontdoen. De Japanse opruimgoeroe Kondo helpt je met selecteren, maar Wallman gaat een stap verder. Hoe zorg je ervoor dat je niet verleid wordt om meer te kopen? In Ontspullen beschrijft de auteur inspirerende alternatieven, die gratis zijn of weinig hoeven te kosten. Dit boek biedt jou een combinatie van psychologische inzichten, aansprekende voorbeelden en praktische tips voor een lichter leven.


The Book Zolang ze slaapt
The Author Mary Higgins Clark
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2013-09-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021809113
Language English, Spanish, And French

READING: Mary Higgins Clark, Zolang ze slaapt Hannah Connelly is ontsteld door het nieuws van de explosie: het meubelbedrijf van haar grootvader is tot de grond toe afgebrand. Haar zus Kate kon ternauwernood ontsnappen en ligt nu zwaargewond in het ziekenhuis. Ze is in een diepe coma. Volgens de brandweer is er sprake van opzet. Hannah begrijpt er niets van. Ze wil koste wat kost de waarheid achterhalen... Mary Higgins Clark is van Ierse afkomst en geboren en getogen in New York.


The Book Zoeker
The Author Veronica Rossi
The Publisher Van Goor
Release Date2017-05-16
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000345649
Language English, Spanish, And French

READING: Toen Daryn beweerde dat ze ‘visioenen’ zag, geloofde niemand haar. Toch was ze niet gek, ze verwierf het Zicht – de vaardigheid om in de toekomst te kunnen kijken. De visioenen lieten haar zien hoe ze mensen kon helpen. Daryn omarmde haar rol als Zoeker. Het werk dat ze deed was belangrijk. Ze redde levens. Sebastian was haar eerste – en ergste – vergissing. Sinds het moment waarop ze hem onbedoeld opsloot in een donkere dimensie met Samrael, de laatste nog levende demon in de Kindred, wordt ze verteerd door schuldgevoel. Daryn weet dat Sebastian nog leeft en dat hij op hulp wacht. Zij moet hem redden. Maar nu ze het Zicht meer dan ooit nodig heeft, zijn de visioenen gestopt. Nu komt ze voor de ultieme uitdaging te staan. • Meeslepende fantasy van internationale bestsellerauteur • 4 sterren op Goodreads en Hebban.nl • Het vervolg op succesvolle Riders • Slot van spannende actie-serie


The Book Matilda
The Author Roald Dahl
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2016-01-26
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026135187
Language English, Spanish, And French

READING: Bestseller Matilda is een fantastisch kinderboek van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. Matilda werd succesvol verfilmd door en met Danny DeVito. Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen. Matilda is briljant. Ze is een gevoelig meisje dat geweldig goed kan leren. Toen ze anderhalf was, kon Matilda al praten als een volwassene, met drie jaar kon ze lezen, en al vóór ze vijf was, las ze boeken van wereldberoemde schrijvers als Dickens, Hemingway, Kipling en Steinbeck. Maar haar ouders behandelen haar als een onderkruipsel. Ze vinden haar maar lastig en dulden Matilda totdat ze haar het huis uit kunnen jagen naar een ander deel van het land, of liever nog veel verder weg. Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken. Ze bedenkt heel slimme straffen voor haar ouders. En als het hoofd van de school, juffrouw Bulstronk, haar ook wil aanpakken, ontdekt Matilda dat ze iets kan wat niemand anders kan. ‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids


The Book De Altman code
The Author Robert Ludlum
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2013-12-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024563586
Language English, Spanish, And French

READING: Robert Ludlum & Gayle Lynds, De Altman code De Amerikaanse marine houdt een Chinees vrachtschip in de gaten dat onderweg is naar Irak. Volgens onbevestigde bronnen bestaat de lading uit tonnen chemicaliën, waarmee een arsenaal aan nieuwe biologische wapens geproduceerd kan worden. Om te voorkomen dat de lading haar eindbestemming bereikt, wil de Amerikaanse overheid het schip aanhouden. Maar alleen keihard bewijs van de dodelijke chemicaliën kan een ernstige diplomatieke crisis bezweren. Jon Smith, als onderzoeker werkzaam bij het Amerikaanse leger, krijgt de opdracht dit bewijs onomstotelijk te leveren. In een race tegen de klok doet hij vervolgens een aantal verbijsterende ontdekkingen... Robert Ludlum schreef De Altman Code samen met Gayle Lynds.


The Book Teen Television
The Author Sharon Marie Ross
The Publisher McFarland
Release Date2008-03-22
Genre Performing Arts
Pages 259
ISBN 9780786435890
Language English, Spanish, And French

READING: This essay collection explores the phenomenon of "teen TV" in the United States, analyzing the meanings and manifestations of this category of programming from a variety of perspectives. Part One views teen television through an industrial perspective, examining how networks such as WB, UPN, The CW, and The N have created a unique economic framework based on demographic niches and teen-focused narrowcasting. Part Two focuses on popular teen programs from a cultural context, evaluating how such programs reflect and at times stretch the envelope of the cultural contexts in which they are created. Finally, Part Three explores the cultures of reception (including the realms of teen consumerism, fan discourse, and unofficial production) through which teens and consumers of teen media have become authors of the teenage experience in their own right.


The Book Sterrenstof
The Author Krystal Sutherland
The Publisher WPG Kindermedia
Release Date2016-10-20
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789025870836
Language English, Spanish, And French

READING: Henry is nooit verliefd geweest. Tot Grace aan het begin van het examenjaar bij hem op school komt. Grace is vreemd. Ze draagt jongenskleren. Ze loopt met een kruk. Ze zegt nee tegen het hoofdredacteurschap van de schoolkrant, waar Henry al jaren van droomt. Het is overduidelijk dat Grace een groot verdriet met zich meedraagt. En toch. Henry wordt verliefd op haar. Tot over zijn oren, met open ogen, met alle kans op een gebroken hart. Want als je geen risico durft te nemen voor de liefde van je leven... wanneer dan wel?


The Book The Cheap Seats
The Author Scott Poole
The Publisher Lost Horse Press
Release Date1999
Genre Poetry
Pages 63
ISBN 0966861205
Language English, Spanish, And French

READING: Descriptive copy pending receipt of title at Poets House.


The Book Leviathan ontwaakt
The Author James Corey
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2014-08-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024565177
Language English, Spanish, And French

READING: James Corey The Expanse 1 - Leviathan Ontwaakt De mensheid heeft de planeten gekoloniseerd. Van interstellaire reizen durft men slechts te dromen, maar het zonnestelsel vormt inmiddels een dicht netwerk van koloniën. Spanningen zijn er in overvloed en de mineraalrijke asteroïden gaan gebukt onder het gezag van machthebbers van de corporaties op Aarde en Mars. Hun lange arm reikt tot diep in de Gordel, zelfs tot ver daarbuiten... In de immense wildernis van het heelal stuit het ijsmijnschip van kapitein Jim Holden ondertussen op een op drift geraakt ruimteschip. Aan boord ontdekt hij een geheim dat kan leiden tot het uitbreken van een alomvattende oorlog in het universum. Als Holden vervolgens lijkt te worden aangevallen door een schip van de Marsiaanse marine beseft hij dat er niets anders op zit dan het motief van de aanval te achterhalen om een interplanetaire oorlog te voorkomen. Maar hij ontdekt meer, véél meer zelfs... Een interstellair complot dat het voortbestaan van de complete mensheidbedreigt! 'James Corey schrijft met de energie van de drieste debutant en de finesse van de doorgewinterde professional. Dit is sf van het type waar ik sinds mijn vroegste jeugd diep van onder de indruk ben.' George R.R. Martin


The Book Het nachtmerrieneefje
The Author Paul van Loon
The Publisher WPG Kindermedia
Release Date2013-06-15
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789025863197
Language English, Spanish, And French

READING: Het neefje van Timmie is voor niemand bang. Behalve voor vampiers en weerwolven. Dolfje en Timmie weten raad. Midden in de nacht krijgt neef een droom. Een vampier tikt tegen zijn raam. Achter zijn bed zit - wrow! - een weerwolf. Gelukkig heeft hij zilveren kogels. En een houten staak. Dolfjes plan loopt gesmeerd. De volgende dag is neef apetrots. Voor niks en niemand meer bang. Dat gaat Dolfje te ver. Hij bedenkt een nieuwe droom... Een nieuw avontuur van Dolfje Weerwolfje voor beginnende lezers, van Paul van Loon.