Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Nooit genoeg
The Author Michael D'Antonio
The Publisher Spectrum
Release Date2015-12-17
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789000350179
Language English, Spanish, And French

READING: De eerste en allesonthullende biografie van Donald Trump Er is één ding dat Trump drijft: de vaste overtuiging dat hij een uitzonderlijk en superieur mens is. Hij begon als showman op Broadway, werd projectontwikkelaar en daardoor de beroemdste zakenman van Amerika. Nu is hij in de race voor het Amerikaanse presidentschap. Gesteund door het fortuin en de politieke connecties van zijn vader, groeide Trumps zakenimperium tot grote hoogte. Ook Trump zelf ontwikkelde een meer dan levensgroot imago, waarbij hij zichzelf neerzette als het levende symbool van extravagantie en succes. Een succes dat hij nastreeft met een vasthoudendheid die grenst aan een obsessie. Hierdoor kreeg hij wel vrijwel alles waar hij zijn zinnen op had gezet. In het begin van zijn kandidaatstelling zorgde hij voor zoveel controverse en stond hij op zoveel tenen, dat men zich begon af te vragen wat zijn drijfveren waren. D’Antonio geeft hier antwoord op in de eerste biografie van misschien wel de nieuwe president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij interviewde Trump zelf en zijn vijanden, maar sprak ook uitgebreid met familieleden, onder wie alle volwassen Trump-kinderen. Michael D’Antonio was vele jaren journalist en won met zijn collega’s de Pulitzer Prijs. In 2013 verscheen van zijn hand Mortal Sins, over kindermisbruik binnen de katholieke kerk in de Verenigde Staten. Hij schreef ook voor Esquire, The New York Times Magazine en Sports Illustrated.


The Book Nooit genoeg
The Author Michael D'Antonio
The Publisher
Release Date2016-01-07
Genre
Pages
ISBN 9000350166
Language English, Spanish, And French
The Book The making of Donald Trump
The Author David Cay Johnston
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-01-12
Genre History
Pages
ISBN 9789026339226
Language English, Spanish, And French

READING: 'Het boek is een must-read, goed geschreven, goed geïnformeerd, up to date - ik heb het één in ruk uitgelezen.' Harm Ede Botje, Vrij Nederland **** 'Overtuigend.' - de Volkskrant 'In zijn biografie belicht hij de schaduwkanten van Trumps carrière, de rechtszaken en controverses.' - Trouw 'Het boek tekent Trump als een rasoplichter met dictatoriale neigingen.'- NRC Handelsblad 'The Making of Donald Trump' van David Cay Johnston is een onthullende visie op Trumps leven en werk. Na de hectische Amerikaanse verkiezingen zit er vanaf 20 januari 2017 een nieuwe president in het Witte Huis: Donald Trump. 'The making of Donald Trump' is een toegankelijke biografie waarin Johnston het verhaal vertelt van een jongen uit Queens die uitgroeide tot een wereldwijde tv-beroemdheid. Trump is een meester in de omgang met de media en een onvermoeibare ondernemer. Maar zijn loopbaan is verre van smetteloos. Door de jaren heen zijn rechtszaken en controverses zijn deel. 'The Making of Donald Trump' biedt een volledig beeld van Trumps leven en werk: van de oorsprong van zijn familiefortuin tot de groei van zijn zakenimperium; van het begin van zijn carrière tot zijn verrassende presidentiële campagne. Puttend uit interviews, financiële gegevens, gerechtelijke documenten en publieke verklaringen uit een periode van tientallen jaren, biedt David Cay Johnston ons een diepgaande blik op de man die door velen onderschat werd en nu president van de Verenigde Staten is. David Cay Johnston is een veelvuldig onderscheiden onderzoeksjournalist, die Donald Trump al jarenlang intensief volgt. In 2001 won hij de prestigieuze Pullitzer Prize. Hij werkte onder andere voor The New York Times en is columnist voor The Daily Beast en USA Today. Voor deze geactualiseerde editie van The Making of Donald Trump herschreef hij het nawoord. 'Een treffend overzicht van de carrière van Trump. Johnston, die het vastgoedbedrijf bijna drie decennia heeft gevolgd, schreef een vernietigende aanklacht tegen het creatieve boekhouden van Trump en tegen zijn zakelijke praktijken.' - The New York Times 'Onderzoeksjournalistiek op zijn best.' - USA Today 'Een verwoestende aanval op de Republikeinse presidentskandidaat. Johnston ontwart de knoop van leugens waarop Trumps presidentiële campagne tot nu toe is gebaseerd.' - The Independent


The Book The Truth About Trump
The Author Michael D'Antonio
The Publisher A Thomas Dunne Book for St. Martin's Griffin
Release Date2016-04-12
Genre Biography & Autobiography
Pages 352
ISBN 9781250116963
Language English, Spanish, And French

READING: Who is the man shaking up the GOP? What does he really stand for? How far will he go in his pursuit of power? This is THE TRUTH ABOUT TRUMP He is one of the world’s most successful businessmen—and a man who many Americans love to hate. So how did Donald Trump become a serious contender in the race for the country’s highest office? His critics think his run for president is a marketing campaign for the Trump brand. His supporters believe that he can make America great again. The only thing both sides can agree on is that Trump is a man whose appetite for wealth, attention, power, and conquest is insatiable. In this up-close-and-personal biography, author Michael D’Antonio draws upon extensive and exclusive interviews with Trump himself to present the full story behind this American icon—from his early life to the headlines of today. “Carefully reported and fair-minded.”—USA Today “A brisk and entertaining read.” —The Washington Post Previously published in hardcover as Never Enough.


The Book What happened
The Author Hillary Rodham Clinton
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2017-10-03
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789021567747
Language English, Spanish, And French

READING: Hillary Clinton over de meest onvoorspelbare presidentsverkiezingen uit de geschiedenis Dit is de Nederlandstalige editie van het indrukwekkende boek van Hillary Clinton over de meest onvoorspelbare presidentsverkiezingen uit de geschiedenis. Persoonlijke onthullingen over de strijd met Donald Trump, over de campagne, Russische inmenging en hoe ze het onverwachte verlies verwerkte. Een boek voor iedereen die wil begrijpen wat er echt is gebeurd in 2016. ‘In het verleden had ik vaak het gevoel dat ik voorzichtig moest zijn in het openbaar. Alsof ik moest koorddansen zonder vangnet. Dat gevoel laat ik nu compleet varen. Ik zal alles vertellen.’ - Hillary Rodham Clinton. Bevrijd van alle beperkingen in politiek opzicht, vertelt Hillary hoe het was om de eerste vrouwelijke presidentskandidate te zijn in verkiezingen die werden gedomineerd door ongekende dieptepunten, wendingen die een romanschrijver niet had kunnen bedenken, Russische inmenging en een opponent die alle regels aan zijn laars lapte. In What happened vertelt ze hoe het was om het op te nemen tegen Donald Trump, welke fouten ze maakte, hoe ze omging met alle kritiek die ze kreeg en hoe ze het onverwachte verlies verwerkte. Hillary Clinton verloor de verkiezingen, maar is bij lange na niet gebroken of verslagen. Met haar meest persoonlijke memoires tot nu toe richt ze zich tot iedereen die wil begrijpen wat er echt is gebeurd in 2016.


The Book Over tirannie
The Author Timothy Snyder
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-03-08
Genre History
Pages
ISBN 9789026340062
Language English, Spanish, And French

READING: Direct na de Amerikaanse verkiezingen in november 2016 stelde historicus Timothy Snyder een lijst op van twintig aanbevelingen die van belang zijn als de democratie wordt bedreigd. Hij plaatste deze lijst op zijn Facebookpagina en het bericht ging direct viral. In Over tirannie werkt Snyder deze twintig lessen uit met concrete voorbeelden uit de geschiedenis. Hij waarschuwt ons dat wij niet wijzer zijn dan de Europeanen in de twintigste eeuw, die hun democratieën zagen zwichten voor fascisme, nazisme en communisme: bewegingen waarin één leider of één partij uitdrukking gaf aan de stem van het volk en beloofde de burgers te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Ook in de huidige tijd lijkt het voortbestaan van de liberale democratie op het spel te staan. Niet eerder was de geschiedenis van de vorige eeuw zo actueel. Een voordeel is dat we kunnen leren van ervaringen uit het verleden om de opmars van tirannie te stuiten. TIMOTHY SNYDER is hoogleraar geschiedenis aan Yale University. Hij publiceerde de invloedrijke boeken Bloedlanden (2011) en Zwarte aarde (2015). In januari 2017 hield hij in Amsterdam de Nooit Meer Auschwitz-lezing.


The Book Vuur en woede
The Author Michael Wolff
The Publisher Prometheus
Release Date2018-01-20
Genre Political Science
Pages
ISBN 9789044637441
Language English, Spanish, And French

READING: Nog nooit is het eerste jaar van een Amerikaanse president zo stormachtig verlopen als dat van Donald Trump. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. In Vuur en woede vertelt hij het ware verhaal van de opvliegende en onvoorspelbare president en zijn entourage. Vuur en woede is een onschatbare bron van nieuwe informatie over de chaos rondom Donald Trump. Michael Wolff beschrijft onder meer wat Trumps medewerkers werkelijk van hem vinden; wat Trump ertoe bewoog om te beweren dat hij door zijn voorganger Obama werd afgeluisterd; wat de ware reden was van het ontslag van James Comey als FBI-directeur; wie het brein van Trumps regering is na het ontslag van Steve Bannon; en hoe je tot Trump moet doordringen. Nooit eerder heeft een Amerikaanse president zijn landgenoten zo tegen elkaar opgezet. En nooit eerder heeft een boek over een president zo veel stof doen opwaaien. Vuur en woede is het briljant geschreven, adembenemende relaas van een jaar van machtsstrijd en verdeeldheid in het machtigste land ter wereld. Michael Wolff schreef reeds zes boeken en schrijft voor onder meer Vanity Fair, New York, USA Today en The Guardian. Hij woont in New York en heeft vier kinderen.


The Book Summary of Trump s America The Truth about Our Nation s Great Comeback
The Author Paul Adams
The Publisher BH via PublishDrive
Release Date2018-08-25
Genre Study Aids
Pages 80
ISBN PKEY:6610000099092
Language English, Spanish, And French

READING: Trump's America: The Truth about Our Nation's Great Comeback by Newt Gingrich: Conversation Starters Former House Speaker Newt Gingrich writes another New York Times bestselling book entitled Trump's America: The Truth about Our Nation's Great Comeback. Nobody has the experience and insight that Gingrich has towards the American nation. In 1980, he helped President Ronald Reagan in his campaign to “Make America Great Again.” He wrote the Contract with America. In 1994, he led the Republican Revolution. This ensured that the Republicans will control the House of Representatives after 40 years. He has fought against the Washington swamp. He challenged the establishment all throughout his career. In his new book Trump's America, he illustrates how Trump is leading the American nation’s great comeback. He details the fights that the Oval Office has with Republican tax cuts, the Southern Border Wall and efforts to oppose and undermine the President. He reveals the truth about Trump’s presidency that the public knows little of and the media reports nothing of. Eric Trump says that Gingrich understands his father very well and calls Trump's America "a must read!” Rush Limbaugh says that Gingrich’s books are essential and “it matters!” Sean Hannity highly recommends Gingrich’s books and says they are “inspiring and informative.” A Brief Look Inside: EVERY GOOD BOOK CONTAINS A WORLD FAR DEEPER than the surface of its pages. The characters and their world come alive, and the characters and its world still live on. Conversation Starters is peppered with questions designed to bring us beneath the surface of the page and invite us into the world that lives on. These questions can be used to create hours of conversation: • Foster a deeper understanding of the book • Promote an atmosphere of discussion for groups • Assist in the study of the book, either individually or corporately • Explore unseen realms of the book as never seen before Disclaimer: This book you are about to enjoy is an independent companion resource of the original book, enhancing your experience. If you have not yet purchased a copy of the original book, please do before purchasing this unofficial Conversation Starters. © Copyright 2018 Download your copy now on sale Read it on your PC, Mac, iOS or Android smartphone, tablet devices.


The Book The Truth About Trump
The Author George A. Sorial
The Publisher Broadside Books
Release Date2019-06-11
Genre Biography & Autobiography
Pages 288
ISBN 0062887661
Language English, Spanish, And French

READING: George Sorial, a top Trump Organization executive, shares behind-the-scenes stories of Trump’s leadership, problem solving, and success.


The Book De wereld van gisteren
The Author Stefan Zweig
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-09-17
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789029593144
Language English, Spanish, And French

READING: Op 22 februari 1942 pleegde de Oostenrijkse schrijver Stefan Zweig samen met zijn vrouw zelfmoord in Brazilië. Als emigrant op de vlucht voor het naziregime had hij daar kort voor zijn dood zijn herinneringen opgetekend aan een wereld die naar hij vreesde op het punt stond te verdwijnen. De in 1944 postuum verschenen autobiografie biedt een indrukwekkend beeld van het oude Europa waarmee Zweig zich als (geassimileerde) jood, geëngageerd schrijver en humanist sterk verbonden voelde. Op zijn veelvuldige reizen naar Europese metropolen kwam hij in contact met vele invloedrijke intellectuelen en kunstenaars van zijn tijd, zoals Romain Rolland, Maxim Gorki en Einstein. Ook schetst hij een weergaloos, intiem beeld van zijn geboortestad Wenen, dat rond de eeuwwisseling als het onaantastbare centrum van de moderne Europese cultuur gold, met bekende schrijvers als Arthur Schnitzler en Hugo von Hofmannsthal, musici als Gustav Mahler en Arnold Schönberg, en `de outsider Sigmund Freud. In dat supranationale Wenen werd Zweigs ijveren voor een verenigd Europa geboren.


The Book Een beknopte geschiedenis van alles druk 1
The Author Ken Wilber
The Publisher Lemniscaat Publishers
Release Date2010-06
Genre
Pages 398
ISBN 9789056370398
Language English, Spanish, And French

READING: Cultuurfilosofisch pleidooi voor een evenwicht tussen duurzame groei en duurzame spiritualiteit.


The Book Media Madness
The Author Howard Kurtz
The Publisher Regnery Publishing
Release Date2018-01-29
Genre Political Science
Pages 256
ISBN 9781621577263
Language English, Spanish, And French

READING: "The mainstream media’s obsessive hatred for President Trump outruns his anti-media fixation by a country mile, argues this evenhanded and incisive study of press relations with the Trump administration." -Publishers Weekly "‘Defiance Disorder’: Another new book describes chaos in Trump’s White House" –Ashley Parker, Washington Post According to the media, Donald Trump could never become president. Now many are on a mission to prove he shouldn’t be president. The Trump administration and the press are at war—and as in any war, the first casualty has been truth. Bestselling author Howard Kurtz, host of Fox News’s Media Buzz and former Washington Post columnist, offers a stunning exposé of how supposedly objective journalists, alarmed by Trump’s success, have moved into the opposing camp. Kurtz’s exclusive, in-depth, behind-the-scenes interviews with reporters, anchors, and insiders within the Trump White House reveal the unprecedented hostility between the media and the president they cover. In Media Madness, you’ll learn: Why White House strategist Steve Bannon told Trump he is in danger of being impeached How the love-hate relationship between the president and Morning Joe hosts—Joe Scarborough and Mika Brzezinski—turned entirely to hate How Kellyanne Conway felt betrayed by journalists who befriended her—and how she fought back How elite, mainstream news reporters—named and quoted—openly express their blatant contempt for Trump How Bannon tried to block short-lived Communications Director Anthony Scaramucci—and why Trump soured on him How Ivanka and Jared Kushner aren’t the liberals the pundits want them to be—and why Trump tried to discourage them from joining the White House Why Trump believes some journalists harbor hatred for him—and how some liberals despise his voters How Trump is a far more pragmatic politician than the press often acknowledges (and how the press dismisses his flip-flops when he flops their way) What Trump got wrong about Charlottesville—and how Steve Bannon predicted the debacle How the media consistently overreached on the Russian “collusion” scandal Why Trump actually likes journalists, secretly meets with them, and allows the press unprecedented access Why Reince Priebus couldn’t do his job—and the real reason he left the White House How Sean Spicer privately berated journalists for bad reporting—and why he and Kellyanne Conway were relentlessly attacked by the media Never before has there been such an eye-opening, shocking look at what the White House and the media think about each other. It’s not pretty. But it also makes for the most important political book of the year.


The Book Furie en fortuin
The Author Lauren Groff
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-11-26
Genre Fiction
Pages 432
ISBN 9789048825585
Language English, Spanish, And French

READING: Ieder verhaal heeft twee kanten. Ieder huwelijk heeft twee perspectieven. En soms - zoals in deze bedwelmende roman zal blijken - is het geheim van een gelukkig huwelijk niet de waarheid die je met elkaar deelt, maar de leugens die je elkaar vertelt. Lotto en Mathilde ontmoeten elkaar als ze 22 zijn. Ze zijn jong, verliefd en voorbestemd om grootse dingen te doen. Een decennium later is hun huwelijk nog steeds een bron van afgunst voor hun vrienden. Maar niet alles is wat het lijkt en wanneer bepaalde waarheden aan het licht komen blijkt hun relatie meer gecompliceerd en opzienbarend dan wie ook had kunnen vermoeden. Een verrassende en emotionele roman over een bijzonder partnerschap, die de lezer lang zal bijblijven.


The Book List en leugen
The Author Maria Konnikova
The Publisher Atlas Contact
Release Date2016-08-17
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789045032467
Language English, Spanish, And French

READING: Bedriegers en zwendelaars zijn er te over, maar meesteroplichters – zoals Bernie Madoff, Lance Armstrong, Diederik Stapel – zijn dunner gezaaid. Het zijn charmante persoonlijkheden, kunstenaars in het overreden, die op geraffineerde wijze het vertrouwen weten te winnen. Hoe doen ze het? Wat bepaalt hun succes? En hoe komt het dat wij erin trappen, keer op keer? In dit boek ontleedt Maria Konnikova de verschillende vormen van bedrog – van miljoenenfraudes tot skimming – en beschrijft vanuit psychologische, neurologische en biologische invalshoeken wat al deze oplichters met elkaar gemeen hebben en hoe zij hun slachtoffers in de val lokken. List en leugen geeft inzicht in waarom we oplichters vertrouwen, waarom we ze zo graag willen geloven en zo beïnvloedbaar kunnen zijn, en geeft ons gereedschap in handen om ons tegen toekomstige zwendelpraktijken te wapenen.


The Book Zonder grenzen druk 1
The Author K. Wilber
The Publisher
Release Date20??
Genre
Pages 190
ISBN 9063500254
Language English, Spanish, And French

READING: Met lit. opg. - Vert. van: No boundary. - Boulder : Shambhala, cop. 1981. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 1983. - Gids voor de onderscheiden fases van persoonlijke groei en manieren om daaraan te werken.


The Book Tijden van vuur
The Author Kate Mosse
The Publisher Boekerij
Release Date2018-06-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402310887
Language English, Spanish, And French

READING: Een spannend verhaal vol mysteries en geheimen, liefde en verraad, oorlog en avontuur, samenzweringen en verbroken beloftes... Carcassonne, 1562. De negentienjarige Minou Joubert -ontvangt een anonieme brief in de boekhandel van haar vader. De brief is verzegeld met een opvallend -familiewapen, en bevat slechts zeven woorden: Zij weet dat jij in leven bent. Maar voordat Minou de geheimzinnige boodschap kan ont-cijferen verandert haar lot voor altijd door een ontmoeting met de jonge hugenoot Piet Reydon. Piet heeft een eigen -gevaarlijke missie, en hij heeft Minou’s hulp nodig om de Cité levend te ontvluchten. Religie zorgt voor steeds meer verdeeldheid in de Midi. Oude vrienden worden aartsvijanden en zowel Minou als Piet komt vast te zitten in Toulouse. Overal in de hele stad laait de spanning op. Als een lang verborgen document boven water dreigt te komen, raakt de machtige en wrede Vrouwe van Puivert geobsedeerd door het document. Het geheim dat het bevat zou haar macht kunnen vernietigen – en dat wil ze koste wat kost voorkomen. De pers over de boeken van Kate Mosse ‘Stilistisch prachtig, inhoudelijk ijzersterk. [...] Een van die zeldzame boeken ook waarvan de emotionele lading over enkele jaren nog steeds nagevoeld kan worden.’ Hebban.nl over Citadel ‘Een prachtige, huiveringwekkende, haast hallucinerende sfeer die ervoor zorgt dat je het boek in één adem uitleest.’ Vrij Nederland ‘Niemand is beter in het neerzetten van colour locale en sfeer dan Kate Mosse. Naarmate de roep om verzet door het land begint te klinken, weet ze de verhaallijnen in een aangrijpende climax samen te brengen.’ Sunday Times


The Book Sabbaths theater
The Author Philip Roth
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2011-10-31
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023468974
Language English, Spanish, And French

READING: Sabbaths theater is een van de meest gedurfde romans in het oeuvre van Philip Roth: choquerend, meedogenloos en weergaloos grappig. Mickey Sabbath, een diabolische en scandaleuze poppenspeler, vereert ontucht als principe en is op vierenzestigjarige leeftijd nog even vijandig als altijd. Hij heeft een heftige, erotische relatie met Drenka, de wellustige vrouw van een Joegoslavische hotelhouder. Sabbath raakt volledig uit zijn doen als zij plotseling aan kanker sterft. Beroofd van zijn Drenka wordt hij belegerd door de geesten van hen die hem het meest hebben liefgehad of gehaat, en hij begint een wanhopige zoektocht in zichzelf en naar zijn verleden.


The Book Mijn verhaal
The Author Michelle Obama
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2018-11-13
Genre Biography & Autobiography
Pages 480
ISBN 9789048840779
Language English, Spanish, And French

READING: Toen Michelle Robinson klein was, was haar wereld de South Side van Chicago, waar zij en haar broer Craig in het appartement van hun ouders op de eerste verdieping een slaapkamer deelden en waar ze in het park tikkertje speelden en waar haar ouders, Fraser en Marian Robinson, haar opvoedden tot een oprechte en zelfverzekerde jonge vrouw. Maar het leven bracht haar al gauw naar heel andere werelden, onder andere de collegezalen van Princeton, waar ze voor het eerst voelde wat het betekende om de enige zwarte vrouw in de zaal te zijn, tot de glazen kantoortoren waar ze als topbedrijfsjurist werkte - en waar op een zomermorgen een rechtenstudent genaamd Barack Obama voor haar bureau verscheen en haar zorgvuldig geplande leven in de war schopte. In dit boek beschrijft Michelle Obama voor het eerst de beginjaren van haar huwelijk, waarin ze probeert een evenwicht te vinden tussen haar werk en gezin enerzijds, en de snel verlopende politieke carrière van haar man anderzijds. Ze maakt ons deelgenoot van hun gesprekken over of hij zich kandidaat moet stellen voor het presidentschap en als het zover is, over haar rol als populaire, maar vaak bekritiseerde persoon in zijn campagne. Ze vertelt alles met charme, humor en ongebruikelijke openhartigheid en geeft een levendig verslag van binnenuit over zowel de historische lancering van haar familie in de wereldwijde spotlights als hun leven in hetWitte Huis in die acht gedenkwaardige jaren, waarin zij haar land leert kennen en het land haar. Mijn verhaal voert ons door de bescheiden keukens in Iowa en de balzaal van Buckingham Palace, door momenten van verbijsterende droefenis en verbazingwekkende veerkracht. Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke, baanbrekende persoonlijkheid die ernaar streeft oprecht te blijven en haar persoonlijke kracht en stem in dienst te stellen van hogere idealen. Door haar verhaal eerlijk en moedig te vertellen daagt ze ons allemaal uit: wie zijn wij en wat willen we worden?


The Book Trump s America
The Author Newt Gingrich
The Publisher Hachette UK
Release Date2018-06-05
Genre Political Science
Pages 352
ISBN 9781546077053
Language English, Spanish, And French

READING: No one understands the "Make America Great Again" effort with more insight and more experience than former Speaker of the House Newt Gingrich. Gingrich was an ally of President Ronald Reagan during his 1980 "Let's Make America Great Again" campaign. In 1994, Newt was the architect of the Contract with America and the campaign that ended 40 years of Democratic control in the House of Representatives. As a friend and supporter of President Donald Trump, Gingrich authored the #1 New York Times bestseller Understanding Trump, which explained the 2016 election and the early Trump presidency in ways no one else could. In Trump's America: The Truth About Our Nation's Great Comeback, Gingrich describes our country's tremendous turnaround under President Donald Trump's leadership - and confronts the desperate efforts by the elites in academia, the media, and the Washington establishment to undermine and distort his achievements. The Americans who elected President Trump expect him to make good on his iconic call to "Make America Great Again." So far, he is making good on his promise. The swamp is being drained, the judiciary is being restored, the economy is growing rapidly, unemployment is in decline, and America's strength and standing as the world's dominant super power is improving daily. Meanwhile, Trump's opponents in Washington and the media are lashing out because they can't stand the fact that the President they deeply oppose is succeeding. Gingrich understands the challenges faced by the White House staff, the role fake news plays in modern politics, and the ropes of legislative infighting in Congress. Trump's America tells the truth that the elites in the media and Washington don't want you to know.


The Book Gevangen
The Author Stephen King
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2015-10-16
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024552771
Language English, Spanish, And French

READING: GGevangen van Stephen King is succesvol verfilmd als tv-serie Under the Dome (CBS), geproduceerd door Stephen Spielberg. Under the Dome wordt in Nederland uitgezonden op SBS6. In Under the Dome (Gevangen) sluit een mysterieuze, onzichtbare energiekoepel het stadje Chester's Mill in Maine plotseling af van de buitenwereld. Wie binnen is, kan er niet meer uit, en van buiten kan er niemand meer in. Zelfs met raketten lukt het niet de koepel open te breken. Gevangen in de koepel grijpt 'Grote' Jim Rennie, de meest corrupte man van de stad, zijn kans. Binnen enkele dagen weet hij de macht naar zich toe te trekken en voert hij een schrikbewind waarbij hij zijn medebewoners terroriseert en intimideert. Ondertussen verslechtert de luchtkwaliteit in Chester's Mill en begint de tijd voor de inwoners te dringen... 'Het beste boek van Stephen King ooit.' – Lee Child 'Gevangen is bijna 1000 pagina's ouderwets thrillen en chillen.' – Veronica Magazine