Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Third Plate
The Author Dan Barber
The Publisher Penguin
Release Date2014-05-20
Genre Social Science
Pages 496
ISBN 9780698163751
Language English, Spanish, And French

READING: “Not since Michael Pollan has such a powerful storyteller emerged to reform American food.” —The Washington Post Today’s optimistic farm-to-table food culture has a dark secret: the local food movement has failed to change how we eat. It has also offered a false promise for the future of food. In his visionary New York Times–bestselling book, chef Dan Barber, recently showcased on Netflix’s Chef’s Table, offers a radical new way of thinking about food that will heal the land and taste good, too. Looking to the detrimental cooking of our past, and the misguided dining of our present, Barber points to a future “third plate”: a new form of American eating where good farming and good food intersect. Barber’s The Third Plate charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for our national cuisine that is as sustainable as it is delicious. From the Trade Paperback edition.


The Book Als kok in Frankrijk
The Author Bart Van Loo
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2010-08-19
Genre History
Pages
ISBN 9789460420702
Language English, Spanish, And French

READING: Sinds mensenheugenis laven Franse schrijvers zich aan het zintuiglijke genot dat gepaard gaat met koken. Als kok in Frankrijk brengt de beste culinaire fantasieën en gerechten samen. Geeft het oeuvre van François-René de Chateaubriand het geheim van de ideale steak prijs? Hoe bereidde Alexandre Dumas olifantspoot? Waarom zijn de preisoep van Marguerite Duras en de omelet van Honoré de Balzac zo bijzonder? Naast vele smakelijke verhalen bevat dit onweerstaanbare boek tal van handige recepten voor elke gelegenheid. Zin om je gasten te verbazen met gargantueske eieren? Wil je de hele Proust lezen op een dieet van zelfgemaakte madeleines? Vis serveren voor honderden genodigden? Je kunt naar hartenlust grasduinen in recepten en culinaire wijsheden van Rabelais, Montaigne, Molière, Rousseau, Baudelaire, Balzac, Zola, Queneau, Simenon en vele anderen. In deze uitgebreide editie van Als kok in Frankrijk grasduint Bart Van Loo in eeuwenoude Franse kookboeken, serveert hij talloze nieuwe verhalen en verrassende vondsten, en bereikt hij het summum van eten en lezen.


The Book Het beslissende moment
The Author Malcom Gladwell
The Publisher Business Contact
Release Date2013-09-20
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789047006916
Language English, Spanish, And French

READING: Er is meestal maar een klein zetje nodig om de bal aan het rollen te krijgen. Wie het beslissende moment herkent, heeft een recept voor succes in handen. Hoe wordt een onbekende debutant een bestsellerauteur? Waarom is een televisieprogramma als Sesamstraat zo goed om kinderen te leren lezen? Malcolm Gladwell onderzoekt waarom grote veranderingen vaak zo plotseling beginnen. Ideeën, gedrag, meningen en producten verspreiden zich als ziektes. Zoals één zieke een griepepidemie kan starten, zo kan één graffitimaker de criminaliteit doen toenemen of één tevreden klant de lege tafels in een restaurant vullen. Het beslissende moment leest als een avonturenverhaal vol aanstekelijk enthousiasme over de macht van nieuwe ideeën. Het is een kaart voor verandering, met een hoopvolle boodschap: één creatieve persoon kan de wereld veranderen.


The Book Ver van de boom
The Author Andrew Solomon
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2013-10-21
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789046816035
Language English, Spanish, And French

READING: Ver van de boom is het verhaal over de zoektocht van ouders en uitzonderlijke kinderen naar hun identiteit. Het is het aangrijpende relaas over gezinnen met kinderen die doof of dwerg zijn, of het Downsyndroom hebben. Gezinnen die geconfronteerd worden met autisme, schizofrenie of meervoudige ernstige handicaps. Gezinnen met wonderkinderen, met kinderen die verwekt zijn door verkrachting, die misdaden begaan of transgender zijn. Andrew Solomon laat zien voor welke immense problemen ouders komen te staan als hun kinderen vreemden voor ze blijken te zijn. Het zijn verhalen vol liefde, onmacht, menselijke tekortkomingen, onbegrip, opoffering en diepe menselijkheid. Met grote compassie toont Solomon ons de mens in zijn uniciteit en diversiteit. 'Een verpletterend werkstuk.', Mischa de Vreede, De Groene Amsterdammer 'Hartverscheurende verhalen.', Mars van Grunsven, NRC Handelsblad 'Een boek dat je steeds opnieuw tot in het diepst van je hart raakt.', The New York Times 'Andrew Solomon herinnert ons eraan dat niets zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind als ouderliefde.', President Bill Clinton 'Een van de meest bijzondere boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen [...] Zijn meesterlijk subtiele en lucide verhalen tonen ons hoe verschillend we allemaal zijn en hoe pijnlijk hetzelfde.', Siddhartha Mukherjee


The Book De Boekendief
The Author Markus Zusak
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2007-09-14
Genre Fiction
Pages 558
ISBN 9789044326192
Language English, Spanish, And French

READING: Duitsland, 1939. Liesel is pas negen jaar oud wanneer ze door haar moeder naar een pleeggezin wordt gebracht. Een van haar geliefde bezittingen is een zwart boekje, dat ze vond op het graf van haar broertje. In de jaren dat Liesel bij de Hubermanns woont, wordt ze een gewiekste boekendief. Tijdens de verwoestende bombardementen klampt ze zich in de schuilkelder vast aan haar schatten. Dit is een verhaal over moed, vriendschap, liefde en overleven, dood en verdriet, verteld door de ogen van de Dood, een toepasselijke verteller. Maar zal hij haar ook sparen? De boekendief is een imponerende oorlogsroman en verdient een plaats naast Het dagboek van Anne Frank. 'Zó mooi geschreven. Hoe kan De boekendief géén succes worden?' De Volkskrant 'Dit is het soort boek dat je leven kan veranderen.' The New York Times


The Book Waarom cola duurder is dan melk
The Author Bas Haring
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2016-06-02
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789038801940
Language English, Spanish, And French

READING: Wat moet ik vinden van marktwerking, economische groei en recessies? Ik weet niet eens wat die woorden feitelijk betekenen. Toch word ik wel geacht er iets van af te weten. Wanneer ik stem bijvoorbeeld. Politieke partijen hebben uiteenlopende ideeën over economische onderwerpen, maar ik heb geen flauw benul wie er gelijk heeft. En toch stem ik. Onwetend. In principe gaat economie over ons dagelijks leven: ons werk, de verdeling van rijkdom, tegenslagen en geluk, de toekomst. Dat zijn toch belangrijke onderwerpen en het is eigenlijk zaak dat ik er meer van begrijp. Vandaar dus dat ik me in economie ben gaan verdiepen, via vragen als: Waar komt geld vandaan? Zijn wij rijk dankzij de armoe van anderen? En waarom is cola duurder dan melk? Tot mijn bevrediging en verbazing heb ik op al mijn vragen een antwoord gevonden. En bovenal ben ik tot de onverwachte ontdekking gekomen dat die economen nog zo gek niet zijn.


The Book Een pleidooi voor echt eten
The Author Michael Pollan
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-12-17
Genre Health & Fitness
Pages
ISBN 9789029569057
Language English, Spanish, And French

READING: EET NOOIT IETS WAT JE OVERGROOTMOEDER NIET ALS VOEDSEL ZOU HERKENNEN! Vroeger wisten mensen hoe ze moesten eten, maar de dieetregels die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zijn verwrongen en vervormd door de marketeers van de voedingsmiddelenindustrie, door zogenaamde voedingsdeskundigen en door de media. Het gevolg is dat we dolen door een landschap van voedselachtige substanties die om het hardst gillen dat ze goed voor ons zijn. Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door `voedingsstoffen . En deze producten zijn juist slecht voor de gezondheid. We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar traditionele diëten kunnen we zelf een evenwichtig en gezond eetgedrag terugvinden. Een pleidooi voor echt eten wordt wereldwijd vertaald. In Amerika staat het boek sinds verschijning op nummer 1 van de bestsellerlijsten.


The Book The Third Plate
The Author Dan Barber
The Publisher
Release Date2014-11-06
Genre Agriculture
Pages 496
ISBN 1408706504
Language English, Spanish, And French

READING: Based on ten years of surveying farming communities around the world, top New York chef Dan Barber's The Third Plate offers a radical new way of thinking about food that will heal the land and taste incredible. The 'first plate' was a classic meal centred on a large cut of meat with few vegetables. On the 'second plate', championed by the farm-to-table movement, meat is free-range and vegetables are locally sourced. It's better-tasting, and better for the planet, but the second plate's architecture is identical to that of the first. It, too, disrupts ecological balances, causing soil depletion and nutrient loss - it just isn't a sustainable way to farm or eat. The 'third plate' offers a solution: an integrated system of vegetable, cereal and livestock production that is fully supported - in fact, dictated - by what we choose to cook for dinner. The Third Plate is where good farming and good food intersect.


The Book Het zesde uitsterven druk 1
The Author Elizabeth Kolbert
The Publisher
Release Date2014-08-01
Genre
Pages 288
ISBN 9490608890
Language English, Spanish, And French

READING: Betoog waarin wordt gesteld dat we (voor de zesde keer) leven in een tijd waarin de aarde wordt bedreigd met uitsterven, maar ditmaal door toedoen van de mens.


The Book David en Goliath
The Author Malcom Gladwell
The Publisher Business Contact
Release Date2013-10-28
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789047006282
Language English, Spanish, And French

READING: Wanneer is het goed dat je een ongelukkige jeugd had? Hoe komt het dat zoveel dyslectici buitengewoon succesvol zijn? Denk nog eens goed na of je je kind wel naar de beste school wilt sturen! En waarom zijn de echte toptalenten zo vaak door diepe dalen gegaan? We weten allemaal dat de underdog soms wint: kijk maar naar het verhaal van David en Goliath. En we zien het soms zelf gebeuren maar zien we het goed? In dit boek onthult Malcolm Gladwell de verborgen regels die bepalen wie er succes heeft. Met inzichten uit psychologie, geschiedenis, business en politiek is David en Goliath een schitterend geschreven boek over de onverwachte kracht van het zwakke, kleine en onconventionele.


The Book Inscriptions of the arabhapur yas P uva ins and Somava ins Introduction
The Author Ajay Mitra Shastri
The Publisher Motilal Banarsidass Publ.
Release Date1995-01-01
Genre India
Pages 233
ISBN 8120806352
Language English, Spanish, And French
The Book Smithsonian Contributions to Knowledge
The Author
The Publisher
Release Date1865
Genre Invertebrates, Fossil
Pages 136
ISBN UCAL:$C161851
Language English, Spanish, And French
The Book Cretaceous Reptiles of the United States
The Author Joseph Leidy
The Publisher
Release Date1864
Genre
Pages 135
ISBN KBNL:KBNL03000053771
Language English, Spanish, And French
The Book A Monograph on the British Fossil Echinodermata from the Cretaceous Formations
The Author W. Percy Sladen
The Publisher Cambridge University Press
Release Date2015-03-05
Genre Science
Pages 228
ISBN 9781108081191
Language English, Spanish, And French

READING: Originally published 1891-1908, this illustrated work covers two of the rarer groups of Cretaceous fossils: starfishes and brittle stars.


The Book Concrete Pressure Pipe 3rd Ed
The Author American Water Works Association
The Publisher American Water Works Association
Release Date2008
Genre Science
Pages 284
ISBN 9781583215494
Language English, Spanish, And French

READING: This comprehensive manual of water supply practices explains the design, selection, specification, installation, transportation, and pressure testing of concrete pressure pipes in potable water service.


The Book De naam van de wind
The Author Patrick Rothfuss
The Publisher Boekerij
Release Date2018-01-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239366
Language English, Spanish, And French

READING: Kvothe de legende. Befaamd magiër, berucht dief, meestermusicus en moordenaar. Van zijn jeugd met een groep muzikanten, zijn leven als bedelaar, tot de periode waarin hij een leerling was aan de befaamde Universiteit voor Magiërs en Alchemisten, Kvothe vertelt zijn verhaal met humor en gevoel voor tragiek. Zo onthult hij de man achter de legende – een klassieke en onvergetelijke held die de lezer vanaf de eerste pagina weet te boeien. De naam van de wind is een debuut van een klasse zoals men zelden ziet in de epische fantasy. Rothfuss vertelt het verhaal van Kvothe in de beeldende stijl en met het gevoel voor detail die doen denken aan J.R.R. Tolkien en Robin Hobb, en met de verhalende kracht van Robert Jordan. Rothfuss verweeft dit alles tot een eigen geheel dat van begin tot eind intrigeert en doet wat maar weinig schrijvers kunnen: hij raakt de lezer. Enthousiast blog over De naam van de wind: ‘Het is het beste boek dat ik in jaren gelezen heb. [...] Ik las het zes maanden geleden en ik denk er nog steeds aan.’ Edwardspoonhands Blog: In the name of the wind


The Book Botanisch woordenboek
The Author Henk Eggelte
The Publisher
Release Date2008
Genre
Pages 196
ISBN 9050112897
Language English, Spanish, And French
The Book Rational Recreations The third edition corrected With plates
The Author William Hooper (M.D.)
The Publisher
Release Date1802
Genre
Pages
ISBN BL:A0018288256
Language English, Spanish, And French
The Book The Cyclop dia Or Universal Dictionary of Arts Sciences and Literature
The Author Abraham Rees
The Publisher
Release Date1819
Genre Encyclopedias and dictionaries
Pages
ISBN UOM:39015068387680
Language English, Spanish, And French
The Book Salto mortale
The Author Donna Leon
The Publisher Cargo
Release Date2013-01-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023477655
Language English, Spanish, And French

READING: Een vrachtwagen crasht op een verraderlijke weg in de Italiaanse Alpen. Niet alleen de chauffeur komt om, maar ook acht vrouwendie in de laadruimte zaten opgesloten. Intussen wordt Carlo Trevisan, een beroemde advocaat, doodgeschoten in de intercity van Padua naar Venetië. Commissario Brunetti vermoedt een verband tussen de tragedies, zeker nadat twee dagen later ook de accountant van Trevisan wordt vermoord. Een louche bar in Padua, waar zelfs de lokale inwoners zich niet wagen, lijkt de sleutel tot een crimineel netwerk. Maar er is nog een moord nodig voor Brunetti echt begrijpt wat er is gebeurd.