Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Summer Sisters Series Starter Box Set Book 1 3
The Author Jean Oram
The Publisher Oram Productions
Release Date2016-11-12
Genre Fiction
Pages 869
ISBN 9781928198291
Language English, Spanish, And French

READING: Three romances by New york Times bestselling roamnce author Jean Oram. Includes book 1: Love and Rumors One picture. One tabloid. Two lives changed forever. Book 2: Love and Dreams One sexy, burned out billionaire. One spitfire graduate. One small island. Book 3: Love and Trust One developer. One lawyer. One unexpected chance at love.


The Book The Promise
The Author Jean Oram
The Publisher Oram Productions
Release Date2017-05-25
Genre Fiction
Pages 120
ISBN 9781928198321
Language English, Spanish, And French
The Book Sweet Matchmaker
The Author Jean Oram
The Publisher Jean Oram
Release Date2017-05-23
Genre Fiction
Pages 147
ISBN 9781928198314
Language English, Spanish, And French
The Book The Surprise Wedding
The Author Jean Oram
The Publisher Oram Productions
Release Date2017-05-25
Genre Fiction
Pages 330
ISBN 9781928198338
Language English, Spanish, And French
The Book A Pinch of Commitment
The Author Jean Oram
The Publisher Oram Productions
Release Date2017-06-01
Genre Fiction
Pages 310
ISBN 9781928198345
Language English, Spanish, And French

READING: When falling in love isn’t part of the contract. Techie Ethan Mattson may have married chef Lily Harper but he didn’t vow to love her. His only commitment was to hand her half of his business assets and a year later file for divorce while saving a tidy sum on taxes. Little does Ethan know that the pretty woman from his past needs so much more than just a business. She needs protection and love, the two things he feels too broken to offer. Chef Lily Harper grew up tagging along after Ethan who saved her from bullies, mud puddles and being an outsider. When Lily flees a nasty ex who won’t take a hint, she comes running home to Blueberry Springs, striking a deal with her childhood protector, Ethan. If he marries her, she’ll take his restaurant off his hands, giving him more time to spend on his dream tech business. Not only that, but she’ll finally earn her way into owning a thriving restaurant. It seems like an ideal agreement…until she begins to fall in love. Will Lily be able to show Ethan how to love again or will their hidden histories ruin their recipe for love? Find out in this irresistible new book from New York Times bestselling author Jean Oram. A Pinch of Commitment is the second book in the Veils and Vows series and it can be read out of series order and as a standalone. Start reading it today! Read the whole series: The Promise (Devon and Olivia: a prequel) The Surprise Wedding (Devon and Olivia) A Pinch of Commitment (Ethan and Lily) The Wedding Plan (Luke and Emma) Accidentally Married (Burke and Jill) The Marriage Pledge (Moe and Amy) Mail Order Soulmate (Zach and Catherine) And a spinoff book in the Indigo Bay Series: Sweet Matchmaker (Logan and Ginger)


The Book Publiek geheim
The Author Nora Roberts
The Publisher Boekerij
Release Date2015-11-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460923906
Language English, Spanish, And French

READING: Sommige geheimen zijn zo duister dat ze nooit aan het licht mogen komen... Nu Emma McAvoy aan het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven staat en de man van haar dromen heeft ontmoet, kijkt ze alleen maar naar de toekomst. Tot het verleden haar begint in te halen en haar terugbrengt naar die ene noodlottige nacht waarin alles veranderde. Maar niet alles wat Emma denkt te weten over wat er die nacht is gebeurd lijkt te kloppen. En weet ze eigenlijk wel met wie ze op het punt staat te trouwen? Ook een gedreven politieagent wordt al jaren geplaagd door de fatale gebeurtenissen van die ene nacht. Hij wil tot het uiterste gaan om de onopgeloste zaak af te sluiten. Er is echter ook iemand die er juist alles voor over heeft om het verleden te laten rusten. Zelfs moord... De pers over Nora Roberts ‘Veel spannend en romantisch leesplezier.’ Cosmopolitan ‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker ‘Nora Roberts behoort tot de beste auteurs van romans voor een breed publiek.’ The Washington Post


The Book Dog Man
The Author Dav Pilkey
The Publisher Condor
Release Date2018-07-17
Genre Comics & Graphic Novels
Pages
ISBN 9789492899248
Language English, Spanish, And French

READING: De bestseller uit Amerika van dit moment: Dog Man! Lees nu het eerste boek over deze blaffende boevenvanger – half hond, half agent en helemaal politieheld. Als een politieagent en zijn hond gewond raken door de streken van de gemene kat Karel, verandert een levensreddende operatie alles. Dog Man is geboren! Deze nieuwe superheld is dol op botten en likjes geven aan de politiebaas. Maar boven alles beschermt hij de stad tegen rottige robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs. Dog Man is een hilarische graphic novel vol met bizarre tekeningen en leuke woordgrappen, vertaald door Tjibbe Veldkamp. Urenlang lees- en kijkplezier voor kinderen vanaf 7 jaar.


The Book De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen
The Author Andy Griffiths
The Publisher Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date2018-02-14
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789401451628
Language English, Spanish, And French

READING: Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de tent van een waarzegster binnen en laat je toekomst voorspellen door Mevrouw Weetallesal, en besluit of je wel of juist niet op de geheimzinnige grote rode knop zult drukken... Dus waar wacht je op? Kom naar boven! Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de eenennegentigste verdieping.


The Book De dochters van Cavendon Hall
The Author Barbara Taylor Bradford
The Publisher HarperCollins
Release Date2016-01-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402750225
Language English, Spanish, And French

READING: Het is 1913. Het leven van de aristocratische Inghams staat op het punt om voorgoed te veranderen. Maar niet alleen dat van hen: ook de familie Swann, van wie het lot al honderdzestig jaar onlosmakelijk met dat van de Inghams is verbonden, staat op een keerpunt... Deel 1 Charles Ingham, de zesde graaf van Mowbray, zijn vrouw Felicity en hun zes kinderen: Guy, de erfgenaam die in Cambridge studeert; Miles, die naar Eton gaat; en hun vier dochters Diedre, Daphne, DeLacy and Dulcie, wonen in het imposante landhuis Cavendon Hall. Walter Swann is kamerdienaar van de graaf. Zijn vrouw Alice, een kundig naaister, is verantwoordelijk voor de garderobe van de gravin en maakt ook de kleding voor de dochters. Al eeuwenlang leven de twee families in harmonie naast en met elkaar. Maar nu, door de dreiging van de Eerste Wereldoorlog, verandert alles, en worden allen op de proef gesteld. Trouw is geen vanzelfsprekendheid meer, verraad ligt altijd op de loer, en voor de jonge mannen is het maar de vraag of ze de gruwelen van de oorlog zullen overleven. In deze onzekere tijd is een ding zeker: deze twee families zullen nooit meer hetzelfde zijn. De dochters van Cavendon Hallis een familiesaga van het soort waar Barbara Taylor Bradford patent op heeft. Gelaagd, rijk aan couleur locale en boordevol personages die je niet meer loslaten. Net zo heerlijk en verslavend als Downton Abbey. ‘Een ontroerend en boeiend verhaal, vol levensechte personages, drama, spanning, liefde, passie en wraak...’ - Daily Mail ‘Een familieroman met vaart, en een statig landhuis in de hoofdrol.’ - Booklist


The Book Geboren in schande
The Author Nora Roberts
The Publisher HarperCollins
Release Date2015-12-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402750935
Language English, Spanish, And French

READING: Tom Concannon is een rasechte Ier: een dromer, een man van het grote gebaar, maar bovenal vader. Hij is gek op zijn dochters, en wat hem betreft zijn ze perfect - hoe verschillend ze alle drie ook zijn... Deel 3 Shannon woont in de VS en weet pas sinds kort dat Tom haar vader was. Sindsdien voelt ze zich stuurloos - ze weet niet meer goed wie ze zelf is. Wanneer ze een uitnodiging krijgt van Brianna, haar halfzus, besluit ze daar dan ook op in te gaan. Het gevoel van herkenning dat Ierland haar geeft, overvalt haar. Net als het feit dat Brianna's buurman, Murphy, niet alleen heel erg aantrekkelijk is, maar op zijn beurt beweert dat hij háár herkent - als de vrouw op wie hij altijd heeft gewacht.


The Book Vuurdoop
The Author Nora Roberts
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460928826
Language English, Spanish, And French

READING: Bosbranden blussen zit Rowan Tripp in het bloed: haar vader is een brandweerlegende en zelf bestrijdt ze al branden sinds haar achttiende. Ook al bewaart ze trieste herinneringen aan het vorige seizoen, toen ze een collega verloor bij een grote brand, ze is toch blij om weer aan de slag te gaan in de ruige wildernis van Montana waar ze al haar hele leven woont en werkt. Dit seizoen is er een fantastische groep nieuwe brandweerlieden aangenomen, waar Rowan al haar aandacht op kan richten. Gulliver Curry is een van de besten: een ijzersterke buitenman, type ruwe bolster, blanke pit. Dan valt er een donkere schaduw over Rowans leven: ze wordt beschuldigd van betrokkenheid bij de tragedie die haar collega het leven kostte. Ze wordt zo ernstig bedreigd dat ze het einde van de zomer niet haalt als ze geen steun vindt....


The Book Charlotte s web druk 6
The Author E.B. White
The Publisher Lemniscaat Publishers
Release Date2014-04-01
Genre
Pages 168
ISBN 9789056372125
Language English, Spanish, And French

READING: De vriendschap tussen een klein meisje, haar varken en de spin, die het varken het leven redt. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 10 jaar.


The Book El Hi Textbooks Serials in Print 2005
The Author
The Publisher
Release Date2005
Genre Education
Pages
ISBN 0835246817
Language English, Spanish, And French
The Book Husbands And Lovers Park Avenue Series Book 2
The Author Ruth Harris
The Publisher Word International
Release Date2014-03-03
Genre Fiction
Pages 378
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: HUSBANDS AND LOVERS is a million copy NYT bestseller! Winner, Best Contemporary, Romantic Times! A lonely wife. A jealous husband. A passionate lover. A gun in a Tiffany bag. The Married Woman--Once a shy wallflower, Carlys Webber marries multimillionaire Kirk Arnold. When Kirk changes from a loving husband to a distant stranger, will Carlys risk her precious marriage for a few moments of stolen passion with the irresistibly handsome and sensuous architect, George Kouras? The Single Woman--Fashion world superstar, Jade Mullen survives deception and divorce. She vows never to be betrayed again but what will she do when her devoted lover, architect George Kouras, asks her the one question she doesn't want to answer? The Husband--Kirk Arnold struggles to forget the dark secrets of his tormented past. He achieves one dazzling success after another but will he succumb to the tragedy that destroyed his family and will Carlys pay the price? The Lover--George Kouras rises from humble beginnings to the top of his profession. He and Jade fall madly in love and think they have discovered a new way to live happily ever after, but what will she do when she finds out about George and Carlys? Set in the glittering world of fashion and in high-powered executive suites, in run-down houses, ethnic neighborhoods and sedate suburbs, Husbands and Lovers is about men and women losing--and finding themselves--in the gritty 1970s and glitzy 1980s. "Sharply and stylishly written. Harris writes with intellect, insight and humor." --The Chicago Sun-Times "Harris's empathy for her women, especially the ugly duckling who makes herself into a swan, adds a satisfying dimension of reality. Steamy and fast-paced, you will be spellbound." --Cosmopolitan The five books in the Park Avenue Series are all available on GooglePlay, separately and in box sets. Decades (Book # 1)--This bestselling classic is the compelling story of a marriage at risk, a family in crisis and a woman on the brink set against the tumultuous decades of the mid-twentieth century. "Absolutely perfect." --Publisher's Weekly "Terrific!" --Cosmopolitan "Powerful. A gripping novel." --Women Today Book Club https://play.google.com/store/books/details/Ruth_Harris_DECADES_Park_Avenue_Series_Book_1?id=iMfHBAAAQBAJ Love And Money (Book #3)—Rich girl, poor girl. Sisters and strangers until murder—and the handsome, brilliant man they both love—bring them face to face. “Richly plotted. First-class entertainment.” —NY Times "Fast-paced, superior fiction. A terrifically satisfying 'good read.'" —Fort Lauderdale News Sun-Sentinel https://play.google.com/store/books/details?id=6TD3AgAAQBAJ Modern Women (Book # 4)--Million-copy NYT bestseller! Three likable, dynamic women--and the men in their lives. The right men. The wrong men. The maybe men. "Funny, sad, vivid, and raunchy. Harris seeks to enliven and entertain, and she does it in spades." --The Cleveland Plain-Dealer "Ruth Harris's rapier wit spices up a superb 'rags to riches' novel. You'll love Modern Women." --West Coast Review of Books "Sharp and stylishly written." --Chicago Sun-Times https://play.google.com/store/books/details?id=oHH4AgAAQBAJ The Last Romantics (Book # 5)--A sweeping love story set in Paris and New York during the glamorous Jazz Age of the 1920's. He is dashing, handsome and celebrated but dangerously flawed. She is a gifted fashion designer who has the world at her feet. She is beautiful, charming, lonely, haunted."I love it, I love it! Fantastic, immensely readable." --Cosmopolitan "Gloriously romantic" --Kirkus https://play.google.com/store/books/details/Ruth_Harris_The_Last_Romantics_Park_Avenue_Series?id=lav4AgAAQBAJ Keywords: Romantic Times award winner "best contemporary," romance, marriage, divorce, abortion, wife, single woman, rich husband, architect, Tiffany, gun, jealous husband, workplace, career woman, rags to riches, wallflower, stylist, fashion designer, tough boss, Mew York, Miami, mid-west, women's fiction, makeover


The Book PLAY
The Author Piper Lawson
The Publisher Piper Lawson Books
Release Date2018-03-26
Genre Fiction
Pages
ISBN
Language English, Spanish, And French
The Book Social creature
The Author Tara Isabella Burton
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-06-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044540000
Language English, Spanish, And French

READING: New York. Louise zou er schrijfster worden, ze zou groots en meeslepend leven. Nu is ze barista-slashbijlesdocent, altijd blut, altijd moe. Dan ontmoet ze Lavinia. Mooie, rijke, excentrieke Lavinia, geboren in een wereld vol decadente operabezoeken, geheime boekwinkels en champagne-overgoten feestjes. Dat leven wil Louise ook. Louise wil niets liever. En ze zal alles – maar dan ook alles – doen om het te krijgen.


The Book El Hi Textbooks and Serials in Print
The Author
The Publisher
Release Date2004
Genre Education
Pages
ISBN UOM:39015054041481
Language English, Spanish, And French
The Book Niek de Groot flikt het m weer
The Author Lincoln Peirce
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2015-01-23
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026135507
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. Niek is voorbestemd voor iets GROOTS, iets WEERGALOOS! Iedereen zal hij voorbijstreven. Maar simpel is dat niet. Zeker niet met aartsvijand Gina in de buurt. Niek HAAT Gina! Maar volgens zijn vrienden is het verschil tussen haat en liefde erg klein... Dan slaat het noodlot toe. Niek en Gina moeten SAMEN een werkstuk maken. Gina ziet haar perfecte cijferlijst als sneeuw voor de zon verdwijnen. Kan Niek haar redden van een onvoldoende, of loopt alles anders dan gepland?


The Book De oorlog die mijn leven redde
The Author Kimberly Brubaker Bradley
The Publisher Callenbach
Release Date2017-01-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026621864
Language English, Spanish, And French

READING: Kimberly Brubaker Bradley is een New York Times bestsellerauteur en Newbery Honor Awardwinnaar. Haar aangrijpende jeugdboek ‘De oorlog die mijn leven redde’ zal lezers van 10 tot 14 jaar doen huiveren en ontroeren. De negenjarige Ada heeft nog nooit een stap buiten de deur gezet. Haar moeder schaamt zich voor Ada’s klompvoeten en houdt haar binnen. Maar als haar broertje geëvacueerd wordt uit Londen om aan de oorlog te ontsnappen, grijpt Ada haar kans en glipt weg om hem te volgen. Zo begint er een nieuw avontuur voor Ada, en voor Susan Smith, de vrouw die verplicht wordt de twee kinderen in huis te nemen. Er ontstaat een sterke band tussen Ada en Susan, maar is hij sterk genoeg om de oorlog te overleven? Kimberly Brubaker Bradley heeft al diverse jeugdboeken op haar naam staan, waaronder ‘Leap of Faith’ en ‘Jefferson’s Sons’.


The Book Love story
The Author Erich Segal
The Publisher Karakter
Release Date2013-11-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401601269
Language English, Spanish, And French

READING: Oliver en Jenny worden aan Harvard Universiteit stapelverliefd. Zodra ze van de collegebanken zijn verlost, trouwen ze. Met desastreuze gevolgen, want Oliver wordt door zijn familie verstoten en het jonge stel krijgt het financieel heel zwaar. Net als Oliver en Jenny uit het dal opkrabbelen, wordt hun liefde op onbarmhartige wijze op de proef gesteld. Love Story is misschien wel het mooiste liefdesverhaal aller tijden - een absolute klassieker in de romantische literatuur. Een ijzersterk verhaal, ontroerend en recht uit het hart. Dit najaar is Love Story in het theater te zien als onvergetelijke musicalsensatie met Freek Bartels en Celinde Schoenmaker in de hoofdrollen.