Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Story of Ferdinand
The Author Munro Leaf
The Publisher Faber & Faber
Release Date2017-09-05
Genre Juvenile Fiction
Pages 32
ISBN 9780571335978
Language English, Spanish, And French

READING: Once upon a time in Spain, there was a little bull and his name was Ferdinand . . . Unlike all the other little bulls - who run, jump, and butt their heads together in fights - Ferdinand would rather sit under his favourite cork tree and smell the flowers. So what will happen when Ferdinand is picked for the bull fights in Madrid? Beloved all over the world for its timeless message of peace, tolerance and the courage to be yourself, this truly classic story has never been out of print in the US since its release in 1936. Hitherto unpublished in the UK.


The Book Taboe
The Author Ferdinand von Schirach
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-05-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789029593342
Language English, Spanish, And French

READING: Sebastian von Eschburg brengt zijn kindertijd door op een oud landgoed. Hij verliest al jong zijn houvast als zijn vader zelfmoord pleegt. Zijn moeder doet het af als een ongeluk en weigert erover te praten. Sebastian vlucht in de wereld van de fotografie. Hij groeit uit tot een zeer succesvolle kunstenaar die in gewaagde, confronterende beelden laat zien dat werkelijkheid en waarheid verschillende zaken zijn. Als Eschburg wordt aangeklaagd voor de moord op een jonge vrouw, neemt advocaat Konrad Biegler de verdediging op zich. Daarmee helpt hij niet alleen de kunstenaar, maar ook zichzelf.


The Book De zaak Collini
The Author Ferdinand von Schirach
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-10-03
Genre Fiction
Pages 111
ISBN 9789029585255
Language English, Spanish, And French

READING: Vierendertig jaar heeft de Italiaan Fabrizio Collini als monteur bij Mercedes-Benz gewerkt. Altijd even onopvallend en correct. Tot hij in een Berlijns luxehotel een oude man vermoordt. Zonder reden, zo lijkt het. De jonge advocaat Caspar Leinen krijgt de verdediging toegewezen. Wat op het eerste gezicht een veelbelovende carrièrekans lijkt, verandert in een nachtmerrie als hij hoort wie het slachtoffer is. De dode, een vooraanstaand Duits industrieel, is de grootvader van zijn beste vriend. In zijn herinnering een vriendelijke, zachtaardige man. Leinen probeert de daad te begrijpen. Tevergeefs, want Collini bekent weliswaar de moord, maar over zijn motief zwijgt hij. En zo moet Leinen een man verdedigen die niet verdedigd wil worden. De zaak lijkt hopeloos, maar dan stuit hij op een duister hoofdstuk in de Duitse rechtsgeschiedenis


The Book Bartleby
The Author Herman Melville
The Publisher
Release Date2016-08-16
Genre
Pages
ISBN 9025304192
Language English, Spanish, And French
The Book For Every Tear a Victory
The Author Hartzell Spence
The Publisher New York : McGraw-Hill
Release Date1964
Genre Philippines
Pages 312
ISBN UCAL:B3883517
Language English, Spanish, And French
The Book The Story of Ferdinand Flea
The Author Ken Harrow
The Publisher
Release Date2015-10-08
Genre
Pages 34
ISBN 1517721903
Language English, Spanish, And French

READING: The Master of Ceremonies has the task of informing Ferdinand that he has been made redundant - His recent performances have not been coming up to scratch. Join Ferdinand on his hair raising adventures. A fun Christmas story for the family.


The Book El Cuento De Ferdinando the Story of Ferdinand
The Author Munro Leaf
The Publisher Puffin
Release Date1996-10-01
Genre
Pages 32
ISBN 014095404X
Language English, Spanish, And French
The Book Schuld
The Author Ferdinand von Schirach
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2011-09-29
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789029577915
Language English, Spanish, And French

READING: Een man krijgt met Kerstmis nieuwe tanden in plaats van gevangenisstraf. Een jongen wordt in naam van de Orde der Illuminaten bijna doodgemarteld. De negen muzikanten van een Beierse blaaskapel vernietigen het leven van een meisje en geen van hen moet daarvoor boeten. Ferdinand von Schirach heeft waargebeurde misdrijven tot grote literatuur omgewerkt. In zijn typerende spaarzame taalgebruik stelt hij onnadrukkelijk maar stellig de vraag naar goed en kwaad, schuld en onschuld en naar de morele verantwoordelijkheid van elk van ons. In Schuld gaat Von Schirach voort op de weg die hij met Misdaden zo succesvol is ingeslagen. Schuld, dat nog net iets gecomprimeerder en donkerder van toon is dan zijn voorganger, werd door pers en publiek met overvloedige lof onthaald.


The Book Rosie
The Author Stephen King
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2014-11-28
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024531806
Language English, Spanish, And French

READING: Rosie is de adembenemende, meesterlijke thriller over Rose Daniels, die na veertien jaar mishandeling wil ontsnappen uit haar huwelijk - maar met een man als Norman lijkt dat onmogelijk. Als een roofdier maakt Norman jacht op zijn vrouw. De lezer is getuige van Rosies vlucht naar onafhankelijkheid. 'Rosie is het beste vrouwelijke personage dat King heeft geschapen.' Detroit Free Press Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.


The Book Het labyrint der geesten
The Author Carlos Ruiz Zafón
The Publisher Signatuur
Release Date2017-11-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044976298
Language English, Spanish, And French

READING: De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijk politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van de degenen die hun dierbaar zijn. Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te lezen.


The Book Moord op de Nijl
The Author Agatha Christie
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2014-09-15
Genre Fiction
Pages 256
ISBN 9789048822584
Language English, Spanish, And French

READING: `Van de combinatie Agatha Christie en Hercule Poirot mag je hoge verwachtingen hebben en Moord op de Nijl zal je niet teleurstellen! The New York Times Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij een paar maanden later een bootreis maakt over de Nijl, ontmoet hij het stel bij toeval weer. De man is inderdaad op huwelijksreis, maar met een andere vrouw. En het meisje is er ook... Alleen! De situatie bevalt Poirot helemaal niet, maar wat kan hij anders doen dan afwachten wat er gebeuren zal?


The Book Wat moet je doen met een idee
The Author Kobi Yamada
The Publisher
Release Date2017-04-18
Genre
Pages
ISBN 9082545373
Language English, Spanish, And French
The Book De tovervinger
The Author Roald Dahl
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2016-01-26
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026135279
Language English, Spanish, And French

READING: 'De tovervinger' is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen. Meneer Kreitjes en zijn zonen jagen op eenden. Daar heeft hun buurmeisje een ontzettende hekel aan. Zij probeert hun duidelijk te maken dat ze echt moeten ophouden, maar ze wordt gewoon uitgelachen. Dan doet ze het enige wat ze nog kan doen: ze zwaait met haar tovervinger! Wanneer de Kreitjes de volgende morgen wakker worden, zijn hun armen in vleugels veranderd. En dat is nog niet alles. Vier grote wilde eenden pikken hun huis in, en de Kreitjes merken dat zíj niet langer de jagers zijn, maar dat er op hén wordt gejaagd. ‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ VPRO-gids


The Book Jamie Vardy
The Author Jamie Vardy
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-12-01
Genre Sports & Recreation
Pages 320
ISBN 9789048836338
Language English, Spanish, And French

READING: Jamie Vardy (1987), de anonieme fabrieksarbeider die uitgroeide tot nationale voetbalheld, was een wonderbaarlijk seizoen lang de hoofdrolspeler in één van de meest ontroerende teamprestaties in de geschiedenis van de sport: het kampioenschap van Leicester City in Engeland. Hij maakte 22 goals en vestigde daarbij een ongelooflijk record: hij is de eerste speler die in elf achtereenvolgende Premier League wedstrijden wist te scoren. In zijn biografie vertelt hij zijn hele verhaal: hoe hij het van pubvoetballer tot international van Engeland schopte en hoe zijn dagen in de fabriek werden ingeruild voor een leven als één van de meest inspirerende voetballers sinds tijden.


The Book An Enduring Quest
The Author Ferdinand F. Leimkuhler
The Publisher Purdue University Press
Release Date2009
Genre Technology & Engineering
Pages 290
ISBN 1557535442
Language English, Spanish, And French

READING: The process of industrialization that began over two hundred years ago is continuing to change the way people work and live, and doing it very rapidly, in places like China and India. At the forefront of this movement is the profession of industrial engineering that develops and applies the technology that drives industrialization. This book describes how industrial engineering evolved over the past two centuries developing methods and principles for the planning, design, and control of production and service systems. The story focuses on the growth of the discipline at Purdue University where it helped shape the university itself and made substantial contributions to the industrialization of America and the world. The story includes colorful and creative people like Frank and Lillian Gilbreth of Cheaper by the Dozen fame. Lillian was the first lady of American engineering as well a founder of Purdue's Industrial Engineering.


The Book Het huisje dat verhuisde
The Author Virginia Lee Burton
The Publisher
Release Date2002
Genre
Pages 44
ISBN 9056374486
Language English, Spanish, And French

READING: Een huisje op het platteland komt langzamerhand in het centrum van een grote stad vol stof en rook te liggen. Gelukkig kan het huisje naar buiten verhuizen waar het de wisseling der seizoenen weer kan beleven. Prentenboek met illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.


The Book Ferdinand Blumentritt
The Author Harry Sichrovsky
The Publisher
Release Date1987
Genre Philippines
Pages 142
ISBN 971136025X
Language English, Spanish, And French
The Book De avonturen van een jonge bioloog
The Author David Attenborough
The Publisher Spectrum
Release Date2018-02-14
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789000361007
Language English, Spanish, And French

READING: Gezien bij RTL Late Night: 'Schitterend boek!' Sir David Attenboroug, de bekendste bioloog ter wereld 'Onmogelijk om weg te leggen.' The Telegraph Vijftig jaar geleden veranderde Sir David Attenborough de manier waarop we naar de natuur kijken voorgoed. In een tijd waarin de natuurdocumentaire nog niet bestond moest de man, die later Planet Earth zou maken, alles in de praktijk bedenken. In dit boek kijkt de legendarische Brit terug op die baanbrekende eerste stappen voor de BBC. Een spectaculair reisverhaal waarin de lezer samen met Attenborough in gevecht gaat met kaaimankrokodillen, gaat racen met luiaards, gaat vissen naar piranha's en achter komodovaranen aangaat tijdens een gevaarlijke fotoshoot. In zijn kenmerkende stijl vertelt de bekendste bioloog ter wereld het verhaal van het begin van zijn indrukwekkende carrière.


The Book Just for Fun
The Author Robert Lawson
The Publisher Courier Corporation
Release Date2013
Genre Juvenile Fiction
Pages 64
ISBN 9780486497204
Language English, Spanish, And French

READING: A collection of thirteen tales and rhymes featuring wizards, dragons, and princes in disguise by Padraic Colum, Beatrice Curtis Brown, Eunice Tietjens, and others with more than forty pen-and-ink drawings.


The Book Wee Gillis
The Author Munro Leaf
The Publisher New York Review of Books
Release Date2006
Genre Juvenile Fiction
Pages 80
ISBN 159017206X
Language English, Spanish, And French

READING: Wee Gillis can not decide whether he wants to be a Highlander and stalk stags, like his father, or a Lowlander like his mother, and raise long-haired cows.