Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Shepherd s Life
The Author James Rebanks
The Publisher Penguin UK
Release Date2015-04-02
Genre Social Science
Pages 320
ISBN 9780141979373
Language English, Spanish, And French

READING: From James Rebanks, the Herdwick Shepherd, comes The Shepherd's Life, a story of the Lake District and its people which could redefine the literature of rural life Some people's lives are entirely their own creations. James Rebanks' isn't. The first son of a shepherd, who was the first son of a shepherd himself, he and his family have lived and worked in and around the Lake District for generations. Their way of life is ordered by the seasons and the work they demand, and has been for hundreds of years. A Viking would understand the work they do: sending the sheep to the fells in the summer and making the hay; the autumn fairs where the flocks are replenished; the gruelling toil of winter when the sheep must be kept alive, and the light-headedness that comes with spring, as the lambs are born and the sheep get ready to return to the fells. These modern dispatches from an ancient landscape tell the story of a deep-rooted attachment to place, describing a way of life that is little noticed and yet has profoundly shaped this landscape. In evocative and lucid prose, James Rebanks takes us through a shepherd's year, offering a unique account of rural life and a fundamental connection with the land that most of us have lost. It is a story of working lives, the people around him, his childhood, his parents and grandparents, a people who exist and endure even as the world changes around them. Many stories are of people working desperately hard to leave a place. This is the story of someone trying desperately hard to stay. James Rebanks is the Herdwick Shepherd, whose account of shepherding has a strong following on Twitter (@herdyshepherd1). His family has farmed in the same area for more than six hundred years.


The Book Akenfield
The Author Ronald Blythe
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-07-26
Genre Fiction
Pages 416
ISBN 9789048828456
Language English, Spanish, And French

READING: In Akenfield vertelt Ronald Blythe het verhaal van een klein dorp in het zuidoosten van Engeland. Het hele dorp komt aan het woord: gedurende de winter van 1966-'67 interviewde Blythe de smid, de leraar, de agent, de rechter, de fruitplukkers en de priesters over religie, landbouw, onderwijs, welzijn, het leven en de dood. Het levert niet alleen een ontroerend en volledig portret op van het dorp, maar ook van een periode niet eens zo heel lang geleden, en toch bijna onvoorstelbaar in onze digitale wereld.


The Book De herderskroon
The Author Terry Pratchett
The Publisher Boekerij
Release Date2018-01-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402308495
Language English, Spanish, And French

READING: Het allerlaatste deel uit de Schijfwereld-reeks Alleen J.K. Rowling kan zich wereldwijd een meer gelezen Britse schrijver noemen dan Sir Terry Pratchett Er is iets op komst. De uilen en de vossen voelen het al aan en zo ook Tiffany Verweerd. Een oude vijand is zich aan het hergroeperen. Het is een tijd van einden en beginnen, van oude vrienden en nieuwe, van grenzen die aan het vervagen zijn, en van het verschuiven van macht. Ditmaal is het Tiffany die tussen het licht en het donker, het goede en het kwade staat. Als een leger elfen klaarstaat voor een invasie moet Tiffany de heksen zien te verenigen. Om het land te beschermen. Haar land. Er moet werk van gemaakt worden. Koste wat kost. De pers over De herderskroon ‘Terry Pratchett was nog nooit zo gevat, direct en raadgevend als in zijn laatste Schijfwereld-boek.’ The Guardian ‘Een vrolijk vaarwel van een van de meesters van de fantastische fictie. Hoog gehalte aan literair genot.’ Nicholas Tucker in The Independent ‘Terry Pratchett was een van onze grootste fantasten en zonder twijfel de grappigste.’ George R.R. Martin ‘Terry Pratchett heeft meer vreugde in mijn leven gebracht dan welke andere schrijver dan ook.’ A.S. Byatt


The Book A Shepherd s Life
The Author William Henry Hudson
The Publisher The Floating Press
Release Date2017-02-01
Genre Nature
Pages 262
ISBN 9781776675753
Language English, Spanish, And French

READING: Born in Argentina to Anglo-Irish parents, naturalist William Henry Hudson grew up in a lush wonderland where he learned to love everything about the natural world. When he traveled to England as an adult, Hudson fell in love with that country's flora and fauna. A Shepherd's Life is Hudson's paean of appreciation to England's rural countryside.


The Book Joodse buren
The Author Maria Boonzaaijer
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-03-15
Genre Fiction
Pages 304
ISBN 9789044346046
Language English, Spanish, And French

READING: Amsterdam 1943. Op een zondagmorgen snelt Josefien Langeveldt, moeder van acht kinderen, met haar doodzieke baby Lise naar de huisarts. Onderweg stuit ze op een razzia. Een radeloze jonge vrouw probeert haar zuigeling in Josefiens armen te leggen: 'Red mijn dochtertje!' Josefien vlucht in paniek weg. Haar weigering om te helpen blijft Josefien achtervolgen tot ver na de oorlog, als er beneden haar Joodse buren komen wonen. Een familieroman over diepe vriendschap, een geheime liefde, verraad, en de impact van de oorlogsjaren. Tegen de achtergrond van de bezettingstijd en de jaren vijftig, de tijd van wederopbouw, verzuiling, grote gezinnen, het rijke roomse leven en strikte fatsoensnormen.


The Book Het geheime leven van de koe
The Author Rosamund Young
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-10-24
Genre Nature
Pages
ISBN 9789045035482
Language English, Spanish, And French

READING: Op de biologische boerderij van Rosamund Young in Engeland mogen de koeien (en varkens, en kippen, en schapen) letterlijk gaan en staan waar ze willen. Bij hun pasgeboren kalf blijven, of deze aan oma toevertrouwen? In de wei onder de kersenboom grazen, of toch boven op de heuvel? Naar de schuur hollen bij regen, of gewoon onder de heg schuilen? Decennialang heeft Young haar dieren uitgebreid kunnen observeren en ze constateert dat deze consequent slimme, logische keuzes maken die hun welzijn verhogen. Aan de hand van de meest aandoenlijke anekdotes over haar kudde laat ze zien dat het intelligente beesten zijn die hun kroost en elkaar liefhebben, samen spelen en levenslange vriendschappen sluiten. Maar door het moderne, grootschalige boerenbedrijf hebben wij mensen steeds minder oog voor dit natuurlijke gedrag. Het geheime leven van de koe is een hartverwarmend kijkje achter de schermen van een traditionele boerderij, en een pleidooi voor een bewustere omgang met de dieren die ons van vlees en zuivel voorzien. Het is het perfecte boek voor de stedeling die verlangt naar de natuur, maar ook voor landbouwingewijden die altijd al dachten dat het ook anders kan.


The Book De H is van Havik
The Author Helen Macdonald
The Publisher De Bezige Bij
Release Date2015-09-11
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789023492511
Language English, Spanish, And French

READING: Helen Macdonald, een ervaren valkenier, had nooit de behoefte een van de allerfelste roofvogels af te richten: de havik. Maar dan sterft plotseling haar vader, de bekende fotograaf en valkenier Alisdair Macdonald, in Londen, midden op straat. Overweldigd door rouw en verdriet besluit Helen een havik te nemen om haar verlies te verwerken. Door het vurige dier te temmen verkent ze haar grenzen en verandert haar leven voorgoed. In De H is van havik beschrijft Helen Macdonald hoe ze haar havik, Mabel, stapje voor stapje tam maakt. Het is een roerend en humoristisch relaas over rouwverwerking en de aantrekkingskracht van een buitengewoon beest. Macdonald betreedt onontgonnen gebied met dit hartveroverende boek dat tegelijkertijd een memoir, een boek over de natuur en een spirituele queeste is, en waarin ze onderzoekt of de dood zich laat verzoenen met het leven en de liefde.


The Book The Shepherd s Betrothal
The Author Lynn A. Coleman
The Publisher Harlequin
Release Date2015-03-01
Genre Fiction
Pages 192
ISBN 9781460379073
Language English, Spanish, And French

READING: HOPE LANG BELIEVES IN LOVE… Not an arranged marriage to a man she's never met. Hope scorns such old-fashioned ideas, until she meets the man she once refused as her groom. Soon she's falling for the rugged yet caring Irishman. Ian McGrae's determined to make a success of his new Florida homestead—not grapple with the woman who rejected him. But when the ownership of his land is disputed, Hope works by his side to uncover the threat. As Ian gets to know Hope, he finds she's his perfect match. And if they can forgive and forget the past, they just might have a future together.


The Book Geen makkelijke dag
The Author Mark Owen
The Publisher Boekerij
Release Date2012-10-08
Genre Literary Criticism
Pages 318
ISBN 9789460235351
Language English, Spanish, And French

READING: Het unieke insidersverslag van de aanval op Osama bin Laden, verteld door de man die hem zag sterven.In Geen gemakkelijke dag vertelt Mark Owen het verhaal van de belangrijkste missie van SEAL Team Six tot nu toe. Mark en drieëntwintig andere mannen van het eliteteam SEAL Team Six werden allemaal met grote zorg uitgezocht door de hoogste legerleiding om een van de gevaarlijkste mannen in de wereldgeschiedenis uit te schakelen. In een verslag van minuut tot minuut vertelt Mark het verhaal van die 1ste mei 2011: van de helikoptercrash die Mark al bijna het leven kostte voordat ze Bin Ladens schuilplek ook maar bereikt hadden tot het radiocontact dat de wereld liet weten dat Osama bin Laden dood was Mark Owen is een voormalig lid van de U.S. Naval Special Warfare Development Group, beter bekend als SEAL Team Six. In de vele jaren dat hij actief was, heeft hij ontelbare missies tot een succesvol einde gebracht, waarvan de meeste het nieuws nooit haalden. Owen was de leider van Operation Neptune Spear in Abbottabad, Pakistan, de uiterst geheime missie die de dood van Osama bin Laden tot gevolg had. Mark Owen is een pseudoniem, net als de andere namen in het boek.Kevin Maurer is schrijver en onderzoeksjournalist. Hij was als embedded verslaggever betrokken bij vele speciale missies in Irak, Afghanistan, Afrika en Haïti.Hij heeft eerder vier boeken geschreven over geheime militaire operaties.


The Book He Leadeth Me
The Author C.W. Slemming
The Publisher CLC Publications
Release Date2004-01-01
Genre Religion
Pages 80
ISBN 9781619581395
Language English, Spanish, And French

READING: Portrays shepherd life in the East from the Twenty-third Psalm. Few people are acquainted with the habits and customs of Palestine, and so they fail to obtain from the Scriptures the first lessons they are meant to convey.


The Book The Shepherd s View
The Author James Rebanks
The Publisher Flatiron Books
Release Date2016-10-18
Genre Photography
Pages 176
ISBN 9781250103376
Language English, Spanish, And French

READING: From The New York Times bestselling author of The Shepherd’s Life, a breathtaking book of photography and wisdom that chronicles an ancient way of living that deeply resonates in our modern world. With over eighty full color photographs The English Lake District comes into full focus: the sheep competitions of the spring, the sweeping pastures of the summer, beloved sheep dogs in the fall and the harsh snows of winter. A celebration of a way of life still very much alive, The Shepherd’s View is a poetic, and artistic achievement from one of England’s most celebrated new voices.


The Book Come Thou Long Expected Jesus
The Author Paul Wesley Chilcote
The Publisher Church Publishing, Inc.
Release Date2007-09-01
Genre Religion
Pages 128
ISBN 9780819226686
Language English, Spanish, And French

READING: Advent and Christmas meditations based on the seasonal hymns of Charles Wesley. Each daily meditation, keyed to the scripture reading for the day and portions of Wesley’s texts, concludes with a brief prayer based on the day’s theme. Reflective material place Wesley within his rich Anglican heritage. Daily readings are between 500–600 words in length.


The Book The Oxford Handbook of Victorian Poetry
The Author Matthew Bevis
The Publisher OUP Oxford
Release Date2013-10-31
Genre Literary Criticism
Pages 908
ISBN 9780191653032
Language English, Spanish, And French

READING: 'I am inclined to think that we want new forms . . . as well as thoughts', confessed Elizabeth Barrett to Robert Browning in 1845. The Oxford Handbook of Victorian Poetry provides a closely-read appreciation of the vibrancy and variety of Victorian poetic forms, and attends to poems as both shaped and shaping forces. The volume is divided into four main sections. The first section on 'Form' looks at a few central innovations and engagements—'Rhythm', 'Beat', 'Address', 'Rhyme', 'Diction', 'Syntax', and 'Story'. The second section, 'Literary Landscapes', examines the traditions and writers (from classical times to the present day) that influence and take their bearings from Victorian poets. The third section provides 'Readings' of twenty-three poets by concentrating on particular poems or collections of poems, offering focused, nuanced engagements with the pleasures and challenges offered by particular styles of thinking and writing. The final section, 'The Place of Poetry', conceives and explores 'place' in a range of ways in order to situate Victorian poetry within broader contexts and discussions: the places in which poems were encountered; the poetic representation and embodiment of various sites and spaces; the location of the 'Victorian' alongside other territories and nationalities; and debates about the place - and displacement - of poetry in Victorian society. This Handbook is designed to be not only an essential resource for those interested in Victorian poetry and poetics, but also a landmark publication—provocative, seminal volume that will offer a lasting contribution to future studies in the area.


The Book Monsieur Bossu s Treatise of the Epick Poem
The Author René Le Bossu
The Publisher
Release Date1695
Genre Epic poetry
Pages 295
ISBN PRNC:32101073250001
Language English, Spanish, And French
The Book The Shepherd s Calendar and Other Tales from Scottish Highland
The Author James Hogg
The Publisher e-artnow
Release Date2016-02-18
Genre Fiction
Pages 780
ISBN 9788026850038
Language English, Spanish, And French

READING: This carefully crafted ebook: “The Shepherd’s Calendar and Other Tales from Scottish Highlands” is formatted for your eReader with a functional and detailed table of contents. James Hogg wrote some of his best stories in The Shepherd's Calendar, in which he defines the content and the manners of the traditional storytelling of Ettrick Forest, the mountainous region in Scotland where he grew up. They reveal Hogg's experiences as a young shepherd as it draws a picture of the pleasures and the dangers of the lives in Scottish Highlands. Some of these stories deal with the supernatural and explore psychological depths with a noteworthy intensity and insight. Large parts of these tales are written in a Scots dialect from the region of Ettrick Forest. The Shepherd’s Calendar: Rob Dodds Mr Adamson of Laverhope The Prodigal Son The School of Misfortune George Dobson's Expedition to Hell The Souters of Selkirk The Laird of Cassway Tibby Hyslop's Dream Mary Burnet The Brownie of the Black Haggs The Laird of Wineholm Window Wat's Courtship A Strange Secret The Marvellous Doctor The Witches of Traquair Sheep Prayers Odd Characters Nancy Chisholm Snow-Storms The Shepherd's Dog The Expedition to Hell The Mysterious Bride The Wool-Gatherer The Hunt of Eildon James Hogg (1770-1835) was a Scottish poet, novelist and essayist who wrote in both Scots and English. As a young man he worked as a shepherd and farmhand, and was largely self-educated through reading. He was a friend of many of the great writers of his day, including Sir Walter Scott, of whom he later wrote an unauthorized biography.


The Book A Passage into Life
The Author Laura J. Gray Mitchell
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2003-12-16
Genre Poetry
Pages 172
ISBN 9781453507278
Language English, Spanish, And French

READING: This book of poetry does not read like a novel because of its rhyme, brevity and omission of detail. However, it is meant to teach, inspire, and awaken, opening eyes, ears and hearts to help examine ourselves, see who we as a people are, where we are headed and where we are taking our children, families, communities and nation, and what we can to do to help bring aboutor restorewholeness in our lives and the lives of others. The first poem in the collection, The Child Whod Come is inspired by a real and overlooked little girl caught in an unwholesome situation not of her making. Another poem, Grand Guardian, was inspired by real people. It is, though, written to a wider population who may be in the same circumstances as the individual whose silent, passionate voice we hear as we read, and the human subjects that the individual addresses. Other poems in the collection are reflections on Almighty God and the love he has for his people and creation. Still others have personal thoughts that I want to sharewith you as well as those who are special to my heart. A PASSAGE INTO LIFE is for people who are hurting; also for hopeful people, joyful people, people of faith, and people who have little faith or no faith. It is for saint and sinner alike. It is to help anyone who has been hurt mentally, physically or spiritually. It is also for anyone who harms others in a big way or small way, any way at all. I believe that everyone who finds himself or herself in trouble in this life can find a way out. You will need the help of others who love the Lord God, who genuinely care about what happens to you. They may not always seem to do things the right wayyour way. They may seem like they are hypocrites or insincere at times, or seem harsh, giving you some tough love. But they can be your stepping stone, to lift you up out of deep despair, disgrace, shame, unhappiness and hopelessness if you are willing to listen to the voice of the Lord in His grace and wisdom, and believe the Lord will help you. The voice and word of God tells us of the good and the evil things that happen in this life. When we find ourselves facing problems, troubles or the worst of evils, God can lead us to what is good and perfect through Jesus Christ. When some people have done things to harm and hurt you, call the Lord!!! God can pick you up and lead you into healing, goodness, and wholeness so that you will be able to keep on going in this life no matter what may happen or what may have happened to you in the past. It is important that you believe God is real, and that this real, living God who created us all and all things in the world and beyond, is not just somewhere out there, but always near to you and the situation you may find yourself in, whether youve been listening to him or not. Learn what God can do to and for all kinds of people and what He has done through Jesus Christ with people who lost belief and faith in God, or who have stopped paying attention to Him. If you never knew Godor about Godor you lost your belief and faith in Him, you must learn or re-learn about this Creator and keeper of us all. The Holy Scripturesthe Bible, the word of Godis the key. It is important to know that someone faithful to the Lord God can help you understand. Pray, and ask God about this. I believe in God through Jesus Christ. You may guess that I am a member of the Christian faitha sinnerwho sometimes thinks she is doing the right thing, the best thing, only to find she has made mistakes in judgment or in what she has done, without knowing better or thinking that it was right or the better thing to do at the ti


The Book The Lord Is My Shepherd
The Author Robert J. Morgan
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2013-02-05
Genre Poetry
Pages 199
ISBN 9781451664720
Language English, Spanish, And French

READING: Explains the Psalm verse by verse, providing stories of men and women who have used it to deal with life's difficulties.


The Book The Works of John Milton
The Author John Milton
The Publisher Wordsworth Editions
Release Date1994-01-01
Genre Poetry
Pages 486
ISBN 1853264105
Language English, Spanish, And French

READING: poetry & poets.


The Book Geroezemoes in het gras
The Author Dave Goulson
The Publisher Atlas Contact
Release Date2015-03-18
Genre Science
Pages
ISBN 9789045028422
Language English, Spanish, And French

READING: Dave Goulson verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Epenède, in de Charente. Hij richt het zo in dat het een paradijs wordt voor alle insecten en kleine dieren die in en om het huis leven. In Geroezemoes in het gras leidt hij ons daar rond. Op hartverwarmende wijze vertelt hij hoe een doodskloppertje zijn partner vindt, wat de rol van een gewone huisvlieg is, waarom vlinders stippen op hun vleugels hebben en hoe waterjuffers de liefde bedrijven. Goulson laat zien hoe prachtig de natuur in al haar verschijningsvormen is, maar ook hoe kwetsbaar. Na het lezen van dit boek kijk je met nieuwe aandacht naar de natuur om je heen en koester je meer dan ooit wat er allemaal bloeit en groeit.


The Book Toen God een konijn was
The Author Sarah Winman
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2011-09-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044963380
Language English, Spanish, And French

READING: 1968. Het jaar dat heel Parijs de straat opgaat. Het jaar dat Martin Luther King zijn leven verliest om een droom. Het jaar dat Eleanor Maud Portman wordt geboren. Het wereldbeeld van de jonge Elly wordt gevormd door de mensen om haar heen: haar liefhebbende maar hinderlijk afwezige ouders; een beste vriendin die naar patat ruikt; een lesbische tante die filmster is, een oude joodse buurman die het niet zo nauw neemt met de waarheid; een bejaarde dandy die al dansend haar leven in komt, meteen gevolgd door een Shirley Bassey-imitator, en, natuurlijk, een konijn dat god heet. In een kindertijd die zowel gewoon is als buitengewoon, is Elly's enige constante haar broer Joe. Twintig jaar later zijn Elly en Joe volwassen en nog net zo close als ze altijd waren. Totdat, op een zonnige ochtend, een wereldschokkende gebeurtenis hun band voor altijd dreigt te verbreken. Toen god een konijn was is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en familie, triomf en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over de liefde in al haar vormen.