Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Only Pirate at the Party
The Author Lindsey Stirling
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2017-02-28
Genre Biography & Autobiography
Pages 272
ISBN 9781501119170
Language English, Spanish, And French

READING: Dancing electronic violinist Lindsey Stirling shares her unconventional journey. A classically trained musician gone rogue, Lindsey is an example of independent, millennial-defined success: after being voted off the set of America's Got Talent, she went on to amass more than ten million social media fans, record two full-length albums, release multiple hits with billions of YouTube views, and to tour sold-out venues across the world. Lindsey is not afraid to be herself. In fact, it's her confidence and individuality that have propelled her into the spotlight. But the road hasn't been easy. After being rejected by talent scouts, music reps, and eventually on national television, Lindsey forged her own path, step by step. Detailing every trial and triumph she has faced until now, Lindsey shares stories of her humble yet charmed childhood, humorous adolescence, life as a struggling musician, personal struggles with anorexia, and finally, success as a world-class entertainer. Lindsey's story is a testimony that there is no singular recipe for success, and despite what people may say, sometimes it's okay to be The Only Pirate at the Party.


The Book We keken allemaal op
The Author Tommy Wallach
The Publisher Querido Kinderboek
Release Date2016-01-09
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789045118659
Language English, Spanish, And French

READING: Wat doe je als je weet dat de aarde over twee maanden kan vergaan? Eliza, Peter, Anita en Andy zitten in het laatste jaar van high school en hebben heel verschillende ideeën over het leven, de liefde, vriendschap en de toekomst. Maar al die verschillen doen er opeens niet meer toe als er een komeet ontdekt wordt die de aarde snel nadert. De kans dat de wereld vernietigd zal worden is ongeveer vijfenzestig procent. Iedereen heeft nog twee maanden om wat van het leven te maken. Twee maanden om écht te leven. 'Wallach laat de spanning tussen de personages stijgen en eindigt het verhaal met een schokkende climax.' Publishers Weekly


The Book De selectie
The Author Kiera Cass
The Publisher Van Goor
Release Date2014-07-07
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000338351
Language English, Spanish, And French

READING: Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon. America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.


The Book In gesprek met mijzelf
The Author Nelson Mandela
The Publisher Spectrum
Release Date2011-03-15
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789049107376
Language English, Spanish, And French

READING: In gesprek met mijzelf is samengesteld uit Mandelas persoonlijke archief. Dit materiaal is nog nooit eerder gepubliceerd: het omvat logboeken van tijdens de strijd tegen de apartheid, dagboeken en brieven uit de tijd van zijn gevangenschap, kladblokjes uit de overgangsperiode na de apartheid, opgenomen privégesprekken en correspondentie uit zijn jaren als president. Een persoonlijke reis van Mandelas eerste politieke bewustwording tot zijn betoverende rol op het toneel van de wereldpolitiek. Het boek verhaalt over een heldhaftig leven aan het front van het gevecht voor vrijheid en gerechtigheid. In gesprek met mijzelf is een persoonlijk verslag, vanaf het eerste ontwaken van Mandelas politieke geweten tot en met zijn glansrol op het wereldtoneel. Het is een zeldzame kans om tijd door te brengen met Nelson Mandela; met hem in contact te komen, in zijn eigen stem: direct, helder en intiem. Het definitieve boek van en over Nelson Mandela. In zijn cel [op Robbeneiland] probeerde ik me Mandela voor te stellen de legende die de geschiedenis heeft veranderd als de Mandela die zoveel heeft opgeofferd voor die verandering. In gesprek met mijzelf bewijst de wereld een enorme dienst: het geeft een beeld van Mandela als mens. - President Barack Obama een schatkist vol wetenswaardigheden en nieuwtjes over de anti-apartheidsstrijder die uitgroeide tot icoon. - de Volkskrant Nelson Mandela is geboren in Transkei, Zuid-Afrika, op 18 juli 1918. Hij werd lid van het African National Congress (ANC) in 1944 en hij was vanaf 1948 een van de leiders in de opstand tegen het apartheidsbewind. In 1962 werd hij gearresteerd, waarna 27 jaar gevangenschap volgde. In die tijd groeide zijn status als symbool van de strijd tegen de apartheid. Mandela kreeg in 1993 de Nobelprijs voor de vrede en werd in 1994 de eerste democratisch gekozen president van Zuid-Afrika.


The Book Huisje boompje feestje
The Author Jill Mansell
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2013-06-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021808291
Language English, Spanish, And French

READING: Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatste break-up krijgt ze een nieuwe buurman: de Londenaar Dexter Yates. Hij is knap, single en heeft een baby. Er is gelijk een enorme aantrekkingskracht tussen Molly en Dex, maar Molly houdt de boot af. Liever een goede buur dan weer een foute vriend, denkt ze. Maar hoe lang houdt ze vol? Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgood romans, altijd met humor en romantiek.


The Book Piraten in de straat
The Author Jonny Duddle
The Publisher
Release Date2014-09-23
Genre
Pages
ISBN 9026136714
Language English, Spanish, And French

READING: Sanne krijgt nieuwe buren en dat zijn heuse piraten! Zij vindt dat heel leuk, maar de andere bewoners van het plaatsje zijn er niet van gediend. Oblong prentenboek met paginagrote, gedetailleerde kleurenillustraties en geluidsknoppen. Vanaf ca. 5 jaar.


The Book The Only Pirate at the Party Signed Edition
The Author
The Publisher
Release Date2016
Genre
Pages
ISBN 1501140167
Language English, Spanish, And French
The Book Larry s party druk 1
The Author Carol Shields
The Publisher
Release Date2003
Genre
Pages 448
ISBN 9041704213
Language English, Spanish, And French

READING: Een jonge Canadees wordt in 1978 gegrepen door doolhoven, die een blijvende rol in zijn leven spelen en een symbool zijn voor zijn zoektocht naar zichzelf.


The Book Een leven in stukken
The Author Bryan Cranston
The Publisher Manteau
Release Date2017-05-06
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789460415470
Language English, Spanish, And French

READING: Bryan Cranston, de man die beroemd werd als Walter White uit Breaking Bad, speelde zijn eerste rol als zevenjarige in een reclamespot. Met zijn oudere broer speelde hij hele scènes na uit films die ze in de plaatselijke bioscoop zagen. Tot zijn vader spoorloos verdween. Acteren werd aan de kant geschoven, misschien in een onbewuste poging om los te komen van zijn afwezige vader. Hij werd politieagent. Tot hij op een dag, tijdens een roadtrip, het licht zag en oog in oog stond met zijn authentieke roeping. Acteren: dat was wat hij met zijn leven wilde doen. Met veel humor en een bijzondere nederigheid is Cranston de chroniqueur van zijn onwaarschijnlijke opgang van soapacteur tot wereldster. Geen onderwerp gaat hij uit de weg, zoals weinigen dat durven. Cranston heeft veel te zeggen over aangeboren talent, over de voordelen, de nadelen en het onderhoud ervan. Uiteindelijk gaat Een leven in stukken over de noodzaak en de kracht van hard werken.


The Book Wie wil er een poedel zijn Ik niet druk 1
The Author Lauren Child
The Publisher
Release Date2009-08
Genre
Pages 30
ISBN 9047607074
Language English, Spanish, And French

READING: Poedel Trixie Twinkelteen heeft genoeg van haar luxeleventje bij haar deftige bazin. Ze wil met andere honden spelen, stokken ophalen en door plassen spetteren. Prentenboek met collages en tekeningen in kleur en een zwierige typografie. Vanaf ca. 4 jaar.


The Book Adolf Hitler
The Author Volker Ullrich
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-09-11
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789029594400
Language English, Spanish, And French

READING: Wie was Hitler echt? Na Joachim Fest en Ian Kershaw doet Volker Ullrich in zijn tweedelige biografie een uiterst ambitieuze poging het grootste raadsel van de moderne geschiedenis te ontrafelen. Hij slaagt er wonderwel in een nieuw, verrassend portret van de mens achter de `Führer te tekenen. Daarbij worden nu eens álle facetten van zijn persoonlijkheid belicht: zijn afstotelijke, maar ook zijn aantrekkelijke kanten, zijn vriendschappen en relaties met vrouwen, zijn complexen en destructieve drijfveren, en de onmiskenbare gaven en talenten die zijn opmars mogelijk maakten.


The Book Warcross
The Author Marie Lu
The Publisher Van Goor
Release Date2017-10-04
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000358908
Language English, Spanish, And French

READING: Warcross van Marie Lu Stel je voor: een virtual reality-game die de hele wereld beheerst... Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle - en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale gokkers opspoort. Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo's wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot. Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.


The Book Steen papier schaar
The Author Elizabeth Day
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-03-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789047202202
Language English, Spanish, And French

READING: Iedere familie heeft haar geheimen, maar alle geheimen worden uiteindelijk onthuld Wanneer Charles Redfern in coma in het ziekenhuis ligt worden zijn vrouw Anne en zijn dochter Charlotte gedwongen hun relatie met hem - en met elkaar - onder ogen te zien. Anne, ooit een intelligente en aantrekkelijke jonge vrouw is in de loop der jaren verbleekt naast de meedogenloze genialiteit van haar echtgenoot. Op de automatische piloot vergezelt zij hem naar de eindeloze hoeveelheid borrels, recepties en dinertjes die gebruikelijk zijn in hun sociale kringen, terwijl ze het schuldgevoel dat haar achtervolgt als een schaduw, probeert te negeren. Charlotte, in gevecht met een innerlijke zwaarmoedigheid, probeert wanhopig haar relatie met de nog-net-niet-gescheiden Gabriel in stand te houden. De twee vrouwen moeten de waarheid onder ogen zien van de greep die Charles op hen heeft, en de onzekerheid van een toekomst zonder de man die hen zo lang heeft gedomineerd. Steen, papier, schaar is een eerlijke en aangrijpende roman over misbruik, overleven en vergiffenis van een buitengewoon getalenteerde nieuwe stem. Day beschrijft de onmacht van een vrouw die blijft hangen in een slechte relatie, haar onvermogen om haar dochter te beschermen en de liefde die hen uiteindelijk met elkaar verbindt. 'Genietbaar vanwege de herkenbaarheid van de ingewikkelde moeder-dochterrelatie' Red


The Book De kat met de hoed druk 1
The Author Dr. Seuss
The Publisher
Release Date2007-03
Genre Cat in the Hat (Fictitious character)
Pages 67
ISBN 9025738125
Language English, Spanish, And French
The Book Stemmen in de oceaan
The Author Susan Casey
The Publisher Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Release Date2016-07-15
Genre Nature
Pages
ISBN 9789024571444
Language English, Spanish, And French

READING: New York Times-bestsellerauteur Susan Casey neemt je mee in de wijde wereld van dolfijnen. Samen met haar reis je door vele wateren, op zoek naar hun verbazingwekkende eigenschappen en hun vriendschap. Zij laat je zien wat wij mensen kunnen leren van deze mysterieuze en zeer intelligente wezens: levensvreugde, lichaamsbeheersing, gebruik van intuïtie en beïnvloeding van welzijn. Maar ze vertelt ook hoezeer het magische bestaan van deze dieren wordt bedreigd. Stemmen in de oceaan is een fantastisch verhaal over de kracht van dolfijnen en onze rol in hun bestaan. Susan Casey (1973) is expert op het gebied van dolfijnen en was hoofdredacteur van O, Oprah Magazine. Ze publiceerde artikelen in Esquire, Sports Illustrated, Fortune, Outside en National Geographic en heeft als journalist diverse prijzen gewonnen. Susan Casey schreef onder andere de New York Times-bestseller The Devil's Teeth, een waargebeurd verhaal over de obsessie en het overleven met witte haaien.


The Book De klank van kleuren druk 1
The Author Jimmy Liao
The Publisher
Release Date2013-03-28
Genre Picture books for children
Pages 124
ISBN 9491510207
Language English, Spanish, And French

READING: Een blind meisje maakt in haar verbeelding een reis met de ondergrondse naar allerlei wonderbaarlijke plaatsen. Onderweg stelt ze vragen over het leven en het licht dat zij verloor. Prentvertelling met fantasierijke kleurenillustraties en filosofische tekst. Vanaf ca. 8 jaar.


The Book Laat los mijn hand
The Author Edward Docx
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-06-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025450731
Language English, Spanish, And French

READING: Louis Lasker houdt zielsveel van zijn familie – de momenten dat het niet zo is daargelaten. Zijn twee halfbroers, Jack en Ralph, zijn fantastische, lastige mensen, maar heel druk met hun eigen ego’s. Louis’ leven staat in het teken van het verzorgen van zijn vader. Met zijn vieren ondernemen ze per busje een reis van Londen naar Zürich. Hun vader is ongeneeslijk ziek en hij wil op waardige wijze zijn leven beëindigen. In Engeland is dat bij wet verboden. In deze geweldige roadnovel gaat het in feite over de elementaire vragen in het leven en wat er uiteindelijk werkelijk toe doet. ‘Ontroerend’ dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je na lezing verweesd achter. Docx heeft een uiterst actueel verhaal geschreven en de meest onweerstaanbare en onuitstaanbare personages gecreëerd, rijkgeschakeerd als het leven zelf.


The Book Oxford van Lyra druk 1
The Author Philip Pullman
The Publisher
Release Date2009-01
Genre
Pages 42
ISBN 9044612832
Language English, Spanish, And French

READING: Lyra is terug in Oxford. Ze helpt een vogel om het helende elixer voor zijn zieke heks te vinden. Vanaf ca. 14 jaar.


The Book Groene eieren met ham
The Author Dr. Seuss
The Publisher
Release Date196?
Genre
Pages 62
ISBN 9024002966
Language English, Spanish, And French

READING: Verhaal met dwaasheden, waarin woorden, rijm, ritme en tekeningen zijn gecombineerd om tot lezen te stimuleren.


The Book De leugens van Locke Lamora druk 1
The Author S. Lynch
The Publisher
Release Date2006-07-20
Genre
Pages 543
ISBN 9022544095
Language English, Spanish, And French