Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book De Mandibles
The Author Lionel Shriver
The Publisher Atlas Contact
Release Date2016-07-02
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025447397
Language English, Spanish, And French

READING: Het geld is nu écht op We schrijven 2029. In een speciale tv-uitzending deelt de Amerikaanse president zijn staatsburgers mee wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: het land kan zijn torenhoge schulden niet meer afbetalen. De tikkende tijdbom is afgegaan, de almachtige dollar is niets meer waard. Dit nieuws is in eerste instantie een ver-van-mijn-bedshow voor Florence Mandible, die met haar vriend en dertienjarige zoon in Brooklyn woont. In korte tijd echter zet de nationale financiële crisis zich onverbiddelijk om in een persoonlijke. Grootvaders fortuin, waarop Florence, haar ouders en haar broers en zussen al jaren zinspelen, gaat in rook op. Er is geen tijd voor teleurstelling: Florence moet zorgen dat zij, en met haar de hele familie, deze grootste financiële crisis aller tijden overleeft.


The Book We moeten het even over Kevin hebben
The Author Lionel Shriver
The Publisher Atlas Contact
Release Date2012-07-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025439958
Language English, Spanish, And French

READING: Die ene donderdag, waarop haar zoon een aantal medescholieren vermoordt, kan nooit meer worden teruggedraaid. Is het de schuld van de moeder, doordat ze nooit echt van haar zoon gehouden heeft? Is het de schuld van de vader, die zijn zoon nooit wilde zien zoals hij werkelijk was? In brieven aan haar man - die afwisselend wanhopig en dan weer berustend, maar altijd pijnlijk eerlijk zijn -, probeert Eva Khatchadourian erachter te komen of zij aansprakelijk is voor die ene donderdag. Wanneer ging het fout? We moeten het even over Kevin hebben is de aangrijpende zoektocht van een moeder naar het antwoord op de vraag of het karakter van je kind is aangeboren of aangeleerd. Met dit actuele thema over massamoorden op middelbare scholen geeft Lionel Shriver een indringende en controversiële kijk in het gevoelsleven van de ouders van de dader.


The Book Big brother
The Author Lionel Shriver
The Publisher Atlas Contact
Release Date2013-09-19
Genre Fiction
Pages 1
ISBN 9789025441531
Language English, Spanish, And French

READING: Wanneer Pandora haar oudere broer Edison van het vliegveld in Iowa ophaalt, herkent ze hem niet. De ooit slanke, hippe New Yorkse jazzpianist is talloze kilo s aangekomen. Wat is er gebeurd? Al snel zorgen Edisons walgelijke gewoonten en misselijkmakende eetpatroon ervoor dat Pandora en haar echtgenoot Fletcher bijna krankzinnig worden. Nadat Edison al veel langer bij hen heeft vertoefd dan wenselijk is, stelt Fletcher zijn vrouw een ultimatum: hij eruit of ik eruit. Met Big Brother richt Lionel Shriver haar scherpe pen op een van de grootste problemen van de westerse samenleving: vetzucht. In hoeverre zouden we ons opofferen om een dik familielid te redden, en is het überhaupt mogelijk om degenen die we liefhebben van zichzélf te redden?


The Book The Mandibles A Family 2029 2047
The Author Lionel Shriver
The Publisher HarperCollins UK
Release Date2016-05-12
Genre Fiction
Pages 528
ISBN 9780007560769
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Shriver’s intelligence, mordant humour and vicious leaps of imagination all combine to make this a novel that is as unsettling as it is entertaining’ FINANCIAL TIMES The brilliant new novel from the Orange Prize-winning author of We Need to Talk about Kevin.


The Book De wereld na zijn verjaardag
The Author Lionel Shriver
The Publisher
Release Date2007
Genre
Pages 605
ISBN 9025424112
Language English, Spanish, And French

READING: Als een jonge samenwonende vrouw kennis maakt met een gezamenlijke vriend, staat zij voor een ingrijpende keuze.


The Book Een Amerikaanse oorlog
The Author Omar El Akkad
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2017-09-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044538526
Language English, Spanish, And French

READING: Sarat Chestnut is een eigenzinnig kind van zes als de Tweede Amerikaanse Burgeroorlog uitbreekt. Fossiele brandstoffen zijn verboden, de kusten van het continent zijn verzwolgen door de stijgende zeespiegel en op drift geraakte drones zaaien dood en verderf. Wanneer de familie Chestnut in een vluchtelingenkamp gaat wonen, verandert Sarat in een jong meisje vol woede. Ze neemt een besluit dat dramatische consequenties heeft, niet alleen voor haar en haar familie, maar voor het hele land.


The Book De correcties
The Author Jonathan Franzen
The Publisher Prometheus
Release Date2012-05-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044621952
Language English, Spanish, And French

READING: De correcties is Jonathan Franzens alom bejubelde meesterwerk over de oude Enid en Alfred Lambert en hun drie kinderen Denise, Gary en Chip, die moeite hebben zich te ontworstelen aan de invloed van hun ouders. Denise is als eigenaar van een bekroond restaurant weliswaar maatschappelijk geslaagd, maar gescheiden en ongelukkig in de liefde. Gary, getrouwd en vader van drie kinderen, lijkt een succesvolle suburb-bewoner, maar hij lijdt aan de ziekte van de geslaagde man: hij vindt niets van wat hem vroeger plezier bracht nog de moeite waard. Het slechtst is Chip eraan toe. Aan zijn ooit veelbelovende universitaire loopbaan is door een seksschandaal een einde gekomen, en nu probeert hij zijn net afgeronde scenario aan een filmproducent te verkopen. Als hij bij toeval de echtgenoot van zijn minnares ontmoet komt hij terecht in een maalstroom van hilarische en volstrekt onvoorspelbare gebeurtenissen. Intussen probeert Gary het familiekapitaal van zijn dementerende vader te behoeden voor totaal verval en gaan de oude Enid en Alfred hun noodlot tegemoet op een cruiseschip. Jonathan Franzen geeft met De correcties een hilarische en overrompelende visie op de ziel van de westerse maatschappij. Nu al kan het boek met recht een van de grote romans van de 21ste eeuw worden genoemd. Jonathan Franzen (1959) woont en werkt in New York. In 2001 won hij de National Book Award voor De correcties, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren werden verkocht. Hij publiceerde eerder de romans De 27ste stad en Schokgolven. De correcties is een zeldzaamheid: een boek dat hoog inzet, stilistisch verbluft en niet kan worden weggelegd tot het is uitgelezen. pieter steinz, nrc handelsblad Met voorsprong het beste boek dat ik in jaren gelezen heb. Het enige slechte is dat het jammer genoeg na 502 paginas ophoudt. yves desmet, de morgen Een knap, onderhoudend, goedgeschreven en bij vlagen buitengewoon grappig boek. hans bouman, de volkskrant


The Book The Mandibles of Sinanthropus Pekinensis
The Author Franz Weidenreich
The Publisher
Release Date1936
Genre Peking man
Pages 162
ISBN LCCN:gs39000033
Language English, Spanish, And French
The Book Regulatory Mechanisms in Insect Feeding
The Author Reg F. Chapman
The Publisher Springer Science & Business Media
Release Date1995-07-31
Genre Science
Pages 398
ISBN 0412031418
Language English, Spanish, And French

READING: The only book to deal comprehensively with insect feeding was published by C. T. Brues in 1946. His Insect Dietary was an account of insect feeding habits. Since that time there has been a revolution in biology, and almost all aspects of our understanding of insect feeding have expanded to an extent and into areas that would have been unthinkable in Brues' day. Yet, our book does not replace Insect Dietary but, instead, complements it, because our aim is to bring together information on the mechanisms by which food quality and quantity are regulated. We deliberately focus attention on the feeding process; to include food-finding would have required a much larger book and would have moved the focus away from more proximate mechanisms. This book is dedicated to the late Vincent G. Dethier. As a pioneer in studying the physiological basis of animal behavior, he focused on regulation of feeding in flies and caterpillars. His work on the blowfly, together with that by his many students and co-workers, still provides the most completely described mechanism of insect feeding. The citation of his work in almost every chapter in this book illustrates the importance of his findings and ideas to our current understanding of regulation of insect feeding. The authors in this book provide many innovative and stimulating ideas typifying Dethier's approach to the study of feeding be havior.


The Book Daemon
The Author Daniel Suarez
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2015-12-30
Genre Fiction
Pages 481
ISBN 9789024531912
Language English, Spanish, And French

READING: DAEMON: superspannende actie en een onthutsend toekomstbeeld dat sneller werkelijkheid wordt dan je denkt. Het begint allemaal als het overlijdensbericht van Matthew Sobol online verschijnt... Sobol was een legendarische computerspelontwerper. Hij overleed vroegtijdig maar hij liet iets achter op internet, een daemon, dat online overlijdensberichten scande en een hele reeks programma's activeerde. Programma's die geld verplaatsen, die mensen rekruteren en vermoorden en maar één doel beogen: een totale herziening van de wereldorde. Daniel Suarez is een onafhankelijke systeemconsultant voor de Fortune top duizend-bedrijven en heeft software ontworpen en ontwikkeld voor o.a. de wapenindustrie en de entertainmentindustrie. Hij is een fervent gamer, gek op technologie en hij woont in Los Angeles. `Daemon is voor romans wat The Matrix was voor films: de maatstaf voor toekomstige romans over technologie.' Rick Klau, Google


The Book A Comparative Study of the Mandibles of Adult Insects
The Author Ruth Marie Ogren
The Publisher
Release Date1950
Genre Insects
Pages 98
ISBN STANFORD:36105011781494
Language English, Spanish, And French
The Book Katherine Carlyle
The Author Rupert Thomson
The Publisher Karakter
Release Date2015-09-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401604307
Language English, Spanish, And French

READING: Eind jaren tachtig, wetenschappelijk onderzoek maakt grote ontwikkelingen door. Katherine Carlyle ontstaat via ivf. Na een bevriezing van negen jaar komt ze via natuurlijke geboorte ter wereld. Ze groeit op in een liefdevol gezin, maar toch lijkt een herinnering aan haar ontstaan haar te achtervolgen. Op negentienjarige leeftijd voelt Katherine zich hopeloos verlaten. Haar moeder is aan kanker overleden en de band met haar hardwerkende vader is afstandelijk. Een paar dagen voor de start van haar studententijd aan Oxford neemt Katherine een resoluut besluit. Ze wist haar computer, gooit haar telefoon in het water en verdwijnt spoorloos. Wat begint als een ondoordachte, gevaarlijke reis, begint steeds meer te lijken op een ontdekkingstocht om uit te vinden hoe groot haar vaders liefde voor haar is. Het is haar kans af te rekenen met het koele gevoel dat Katherine al een leven lang achtervolgt. Katherine Carlyle is een emotionele roman over onvoorwaardelijke liefde tussen ouders en kinderen en over uitvinden wie je bent en wat je wil.


The Book Stitching Wounds with the Mandibles of Ants and Beetles
The Author E. W. Gudger
The Publisher
Release Date1925
Genre
Pages 4
ISBN OCLC:31842824
Language English, Spanish, And French
The Book Het familieportret
The Author Jenna Blum
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460231513
Language English, Spanish, And French

READING: Is alles geoorloofd in oorlogstijd? Vijftig jaar lang heeft Anna Schlemmer geweigerd te praten over haar leven in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Anna’s dochter Trudy herinnert zich niet veel: zij was nog maar vier toen zij en haar moeder door een Amerikaanse soldaat werden bevrijd en met hem meegingen naar Minnesota. Maar ze bezit één bewijsstuk uit het verleden: een familieportret waarop zijzelf staat, samen met haar moeder en een nazi-officier. Gedreven door schuldgevoel over wie haar voorouders zouden kunnen zijn, gaat Trudy op onderzoek uit. Ze slaagt erin om eindelijk de dramatische, hartverscheurende waarheid over haar moeders verleden boven tafel te krijgen. Het familieportret is een gepassioneerd maar gedoemd liefdesverhaal en een indringend portret van een moederdochterrelatie, dat de lezer nog lang zal bijblijven.


The Book Barnacles
The Author D.T. Anderson
The Publisher Springer Science & Business Media
Release Date1993-09-30
Genre Science
Pages 357
ISBN 0412444208
Language English, Spanish, And French

READING: A great deal is now known about the functional organization, physiology, reproduction, and development of barnacles. For the first time, this book brings to bear all aspects of this knowledge on our interpretation of the dynamics of barnacle evolution relating them to the fossil history and biogeography of the group.


The Book Insect Predator Prey Dynamics
The Author A. F. G. Dixon
The Publisher Cambridge University Press
Release Date2000-06-01
Genre Nature
Pages 257
ISBN 0521622034
Language English, Spanish, And French

READING: Much of our understanding about insect predator-prey dynamics has been due to studies on insect parasitoids. But do true predators such as ladybird beetles really operate in a similar way and how does this affect their use in biological control? The extensive literature on ladybirds as biocontrol agents shows that their size and rate of development is very dependent on the nature of their prey. This volume explores basic ladybird biology, their association with their prey and its effect on development rate and body size. Optimal foraging theory, field observations and laboratory experiments are used to illustrate how ladybird larvae maximise their rate of energy intake, and ladybird adults their fitness. The interdependence of these life history parameters is then used to develop a simple predator-prey model which, with an analysis of the literature, highlights the specific attributes of potentially successful biocontrol agents for all those interested in predator-prey dynamics.


The Book The Ants
The Author Bert Hölldobler
The Publisher Harvard University Press
Release Date1990
Genre Nature
Pages 732
ISBN 9780674040755
Language English, Spanish, And French

READING: Discusses the anatomy, physiology, social organization, ecology, and natural history of ants


The Book The Mandible Trilogy
The Author A. Jardine David a. Jardine
The Publisher Trafford Publishing
Release Date2010-03
Genre Fiction
Pages 380
ISBN 9781426926877
Language English, Spanish, And French

READING: Professor Paul Mandible, on leave in France from teaching English on a U.S. Navy ship, experiences a personal renaissance within moments of meeting the rich and beautiful Collette Doublet at a sidewalk café in Nice. But first, Paul must deal with Bunny, his compulsion-riddled, Bible belt, neurotic wife of twenty-seven years, and his mundane teaching job at Grand View College in Des Moines, Iowa. Paul enlists Collette's help to divorce Bunny in Mexico. But when Bunny is brutally murdered, Paul is arrested by the Mexican authorities, although he didn't kill her. Upon his release, Paul marries Collette and they reside in her villa in Nice, France. Life is anything but dull for Paul who has succeeded in escaping his weary life in Iowa. First, Paul learns that his father, Harry, will inherit an unexpected fortune from his long-lost genetic father, Eduardo, who died in his native Spain. Harry wants nothing to do with the money, so Paul travels to Spain to collect and finds himself in jeopardy. Then while vacationing in Africa, Paul discovers some startling information about his relatives, and he must make some difficult decisions to set the record straight.


The Book Cancer in Dogs and Cats
The Author Wallace B. Morrison
The Publisher Teton NewMedia
Release Date2002
Genre Medical
Pages 782
ISBN 1893441474
Language English, Spanish, And French

READING: This is the second edition of a book originally published by Lippincott, Williams & Wilkins. Cancer in Dogs and Cats, 2nd edition, has been completely updated and revised to provide the clinician with all the tools needed to properly diagnose and manage treatable cancers in dogs and cats. The presentation is a practical blend of basic science and both medical and surgical therapeutics designed to help the clinician make the difficult decisions inherent with cancer treatment. An entirely new and comprehensive index is provided, which allows precise and easy access to the content of the book.


The Book Herbivory of Leaf Cutting Ants
The Author Rainer Wirth
The Publisher Springer Science & Business Media
Release Date2002-11-27
Genre Science
Pages 233
ISBN 3540438963
Language English, Spanish, And French

READING: Plant-animal interactions have become a focus of ecological research, with the processes of herbivory being of special interest. This volume examines the interactions of leaf-cutting ants with the rainforest vegetation on Barro Colorado Islands in Central America. It is the synthesis of field research on multiple scales extending over a period of several years. This work can serve as a model study summarizing and extending knowledge about herbivorous insect-plant relationships, and the resulting consequences on structural and functional features of tropical ecosystems. The text is an invaluable reference for researchers and land managers working in the fields of plant-animal interactions, herbivory, community ecology and biodiversity.