Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Long Hard Road Out of Hell
The Author Marilyn Manson
The Publisher Harper Collins
Release Date2012-05-08
Genre Biography & Autobiography
Pages 288
ISBN 9780062212658
Language English, Spanish, And French

READING: When this best-selling autobiography was originally released, readers were shocked: The Long Hard Road Out of Hell was the darkest, funniest, most controversial, and best-selling rock book of its time—and it became the template, both visually and narratively, for almost every rock book since. Marilyn Manson is not just a music icon, it turned out, but one of the best storytellers of his generation. Written with bestselling author Neil Strauss, beautifully designed with dozens of exclusive photographs, and modeled on Dante's Inferno, this edition of The Long Hard Road Out of Hell features a bonus chapter not in the hardcover. In the shocking and candid memoir, Manson takes readers from backstage to emergency rooms to jail cells, from the pit of despair to the top of the charts, and recounts his metamorphosis from a frightened Christian schoolboy into the most feared and revered music superstar in the country. Along the way, you'll hear what happens to fans—and celebrities—who dare to venture backstage with the one of the world's most dangerous rock stars. In the words of Elle magazine, the book "makes Madonna's infamous Sex seem downright wholesome in comparison."


The Book Spinnenbotten
The Author Kathy Reichs
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460230776
Language English, Spanish, And French

READING: Temperance Brennan wordt ingeroepen bij het onderzoek naar een verdrinking. Het lijkt erop dat het slachtoffer om het leven is gekomen bij een bizar seksspel. Het lichaam wordt geïdentificeerd als een man die al in 1968 in Vietnam is gestorven. Tempe laat het graf van de soldaat openen en neemt de beenderen mee naar Hawaï om ze te analyseren. Terwijl ze daar is wordt er nog een lichaam gevonden, dat het identiteitsplaatje bij zich draagt van de eerste dode. Nu zijn er dus twee ongeïdentificeerde lichamen, die iets met elkaar te maken lijken te hebben. Als er nog meer lijken opduiken, roept Tempe de hulp in van dochter Katy en vriendin Lily. Die laatste brengt ook Tempes voormalige geliefde Ryan mee. Maar of dat nou zo n goed idee is...


The Book I Am Ozzy
The Author Ozzy Osbourne
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-12-06
Genre Biography & Autobiography
Pages 448
ISBN 9789048839711
Language English, Spanish, And French

READING: Is er ooit een ongewoner rocksterverhaal geweest dan dat van Ozzy Osbourne? Hij groeide op in een arm gezin en sliep met zijn hele familie in één kamer. Muziek was zijn redding en met zijn band Black Sabbath veranderde de muziekscene voorgoed. Maar met rock-'n-roll kwamen ook de onvermijdelijke seks en drugs en Ozzy wende snel aan een levensstijl vol verdovende middelen.


The Book Ik verzin dit niet
The Author Kevin Hart
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2017-06-22
Genre Performing Arts
Pages
ISBN 9789021566405
Language English, Spanish, And French

READING: Een blauwdruk voor succes, die je met een glimlach op je gezicht zult lezen. Vijf sterren (van de vier) - Kevin Hart, een enigszins grappige comedian Levenslessen van de grappigste man op aarde Dit zijn de memoires van Kevin Hart. Nu is hij een bekroonde acteur en stand-upcomedian, maar eigenlijk had hij alles tegen: verwekt als ongelukje, geboren in North Philadelphia en de zoon van een aan drugs verslaafde vader en een moeder met losse handjes. Ondanks, of misschien wel juist dankzij dat alles is deze 'King of Comedy' de best verdienende komiek ter wereld geworden. In zijn boek neemt Kevin de lezer mee op een reis door zijn leven. Hoe het was en wat het nu is. Hij laat zien hoe hij iedere uitdaging heeft overwonnen om de man te worden die hij nu is. Een inspirerend, boeiend en geestig verhaal. Geschreven met Neil Strauss: redacteur van Rolling Stone, columnist van de New York Times, (mede)schrijver van acht New York Times bestselling books en bekroond met vele prijzen. Met een voorwoord van Jandino Asporaat


The Book Hoe verkloot je je leven
The Author Cat Marnell
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-03-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025450250
Language English, Spanish, And French

READING: Als vijftienjarige raakte Cat Marnell verslaafd aan de ADHD-medicijnen die haar vader, een psychiater, haar voorschreef. Eenmaal naar een prestigieuze kostschool verbannen, ontdekte ze onder andere Xanax, cocaïne en xtc. Haar twintiger jaren beleefde ze in een oneindige, slapeloze roes van feesten en pillen ’s nachts, en een veeleisende baan in de wereld van de modebladen overdag. Totdat het echt niet meer ging. Maar dit is geen memoir van goddelijke interventie, kliniekopname of verlossing. Eerder van de zoektocht naar een wankel evenwicht waarin de schoonheid van de roes wel degelijk een rol kan blijven spelen. Cat Marnell is een echt New Yorks enfant terrible en een formidabele schrijver die iets wezenlijks te zeggen heeft over haar op kicks beluste generatie, over de duistere kanten van de mode-industrie en over de huidige tijd.


The Book De kracht van kwetsbaarheid
The Author Brené Brown
The Publisher Lev.
Release Date2016-02-23
Genre Psychology
Pages 240
ISBN 9789044969481
Language English, Spanish, And French

READING: Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd? We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde. Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid en te omarmen en uitdagingen aan te gaan.


The Book Scar Tissue
The Author A. Kiedis
The Publisher Lev.
Release Date2017-01-04
Genre Music
Pages 440
ISBN 9789044976359
Language English, Spanish, And French

READING: Anthony Kiedis is in zijn leven altijd tot het uiterste gegaan. Tot nu toe konden we alleen door zijn songteksten een glimp opvangen van de man achter de zanger en tekstschrijver van de Red Hot Chili Peppers. Nu legt hij in Scar Tissue zijn ziel bloot en geeft hij een eerlijk en onthullend verslag van het boeiende leven dat hij leidt. Al op zeer jonge leeftijd komt Kiedis, mede door zijn drugsdealende vader, in aanraking met drugs. Zijn leven lijkt helemaal de verkeerde kant op te gaan totdat de band die hij met zijn schoolvrienden Michael ‘Flea’ Balzary en Hillel Slovak opricht, succesvol wordt. In 1991 verschijnt het album Blood Sugar Sex Magik dat de grote doorbraak betekent voor de Red Hot Chili Peppers. De band groeit uit tot een van de meest geliefde bands ter wereld, die een miljoenenpubliek aan zich weet te binden. Het succes brengt echter geen rust in het leven van Kiedis. Zijn drugsverslaving en de gruwelen van het afkicken, liefde en seks, de spanningen binnen de band, de dood van Hillel Slovak: Kiedis vertelt er in alle eerlijkheid over. Hij is verliefd op het leven en daar horen alle goede en slechte ervaringen bij. Als hij kon kiezen, zou hij het niet anders doen.


The Book Dochter van de duisternis
The Author Virginia Andrews
The Publisher De Fontein Romans & Spanning
Release Date2013-01-04
Genre Fiction
Pages 335
ISBN 9789032512811
Language English, Spanish, And French

READING: Door de schreeuw van een jonge man diep in de nacht, ontdekt de zestienjarige Lorelei dat haar liefdevolle maar strenge vader geen gewone man is. Hij heeft zijn geadopteerde, knappe dochters opgevoed met maar één doel: om jonge mannen hun donkere schaduwwereld in te lokken. Net als haar zussen is Lorelei getraind in de kunst van het verleiden, met de waarschuwing nooit verliefd te worden. Maar wanneer ze een knappe, charmante klasgenoot ontmoet slaat ze alle waarschuwingen van haar familie in de wind en volgt Lorelei haar hart, zelfs als ze weet dat de liefde als vergif voor haar is


The Book When Giants Walked the Earth
The Author Mick Wall
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2019-01-10
Genre Biography & Autobiography
Pages 512
ISBN 9789048846207
Language English, Spanish, And French

READING: Ze waren de laatste grote band van de jaren zestig, de eerste grote band uit de jaren zeventig. When Giants Walked the Earth is het hoogtepunt van jaren onderzoek en vertelt het volledige, schokkende verhaal van Led Zeppelin van binnenuit, geschreven door iemand die Jimmy Page al meer dan twintig jaar kent. Mick Wall vertelt het verhaal van de band die het handboek schreef voor on the road losbandigheid, en die daar uiteindelijk de prijs voor betaalde - met rampspoed, drugsverslaving en de dood.


The Book Dochter van het licht
The Author Virginia Andrews
The Publisher De Fontein Romans & Spanning
Release Date2013-04-11
Genre Fiction
Pages 318
ISBN 9789032513948
Language English, Spanish, And French

READING: Kan een dochter van de duisternis ooit leven in het licht? Lorelei heeft gebroken met haar familie - met haar vader, die zijn dochters alleen gebruikte om vers 'voedsel' in de vorm van verliefde jonge mannen naar zich toe te lokken, en met haar zussen, die hun rol in dat bestaan met plezier omarmden. Maar alleen op de wereld is ze kwetsbaar. Ze wordt achtervolgd door nachtmerries, waarin haar eigen familie en vreemde buitenstaanders alles vernietigen waar ze naar verlangt. Kan een dochter van de duisternis ooit leven in het licht?


The Book Het spel druk 13
The Author Neil Strauss
The Publisher
Release Date2005
Genre
Pages 431
ISBN 9044607553
Language English, Spanish, And French

READING: Belevenissen van een man die er een sport van maakt om contacten aan te knopen met zoveel mogelijk vrouwen.


The Book Het begin van alles in tweehonderd pagina s min of meer
The Author D. Bercovici
The Publisher Prometheus
Release Date2017-05-05
Genre Science
Pages
ISBN 9789044632972
Language English, Spanish, And French

READING: Sprankelend, vol humor en bijzonder intelligent: dit beknopte boekje bespreekt in ongeveer 200 pagina's meer dan 13,8 miljard jaar geschiedenis! Hoogleraar geofysica David Bercovici weet in Het begin van alles in tweehonderd pagina's (min of meer) met buitengewoon gemak de ingewikkeldste zaken uit te leggen, van de oerknaltheorie tot de komst van menselijke beschaving. Hij krijgt het voor elkaar om complexe wetenschappelijke theorieën op luchtige toon en met kwinkslagen begrijpelijk te maken voor iedereen. Fotosynthese, de werking van tektonische platen, het klimaat en deeltjesfysica: al deze zeer diverse onderwerpen komen aan de orde. Deze unieke onderneming van Bercovici is een schatkist boordevol essentiële wetenschappelijke theorieën en historische feitjes. Met een vlotte pen snijdt Bercovici grote levensvragen aan, en hij weet tegelijkertijd de wetenschappelijke diepgang te allen tijde te behouden. Hoe zijn sterren ontstaan? Waarom heeft de aarde haar atmosfeer nodig? En waar komt cultuur vandaan? Bercovici legt het je allemaal uit. Kortom, Het begin van alles in tweehonderd pagina's (min of meer) is een onmisbare gids voor iedereen die zich wel eens afvraagt waarom het leven op aarde is zoals het is. David Bercovici is hoogleraar geologie en geofysica aan Yale University, geeft over de hele wereld gastcolleges en heeft twee dochters, die ook allebei wetenschappers zijn.


The Book MasterFlirt
The Author Tom Gorny
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-27
Genre Family & Relationships
Pages
ISBN 9789460929649
Language English, Spanish, And French

READING: Welke openingszinnen werken nou echt? Waar letten vrouwen onbewust op? Wat is de perfecte eerste date? Hoe krijg je haar telefoonnummer? Masterflirt geeft antwoord op al deze en nog veel meer vragen. Als vrouwen van Venus komen en mannen van Mars, dan is dit de gebruiksaanwijzing voor de mannen die de wonderlijke wezens van Venus willen versieren. Masterflirt leert je de kunst van het versieren en beschrijft alle stappen die je moet zetten om een aantrekkelijke, zelfverzekerde man te worden die elke vrouw het hoofd op hol brengt.


The Book Apocalypse Soon
The Author Kornelia Freitag
The Publisher LIT Verlag Münster
Release Date2011
Genre Literary Criticism
Pages 114
ISBN 9783643901170
Language English, Spanish, And French

READING: Religion has always played a special role in the life of the United States. This has been true at Puritan times and it is still true today. Apocalypse Soon? charts the sometimes open, sometimes hidden connections between US popular culture and religion. The book's essays offer a closer look on a wide variety of cultural phenomena that reach from Puritan millennialism to George Bush's appeal to the Christian right, from Marilyn Manson's Antichrist Superstar to the Christian metal band Saviour Machine, and from TV series like Family First, Dead Like Me, and Lost, to Christian diet and chastity programs. (Series: MasteRResearch - Vol. 3)


The Book Dissecting Marilyn Manson
The Author Gavin Baddeley
The Publisher Plexus Publishing
Release Date2015-06-29
Genre Music
Pages 300
ISBN 9780859658768
Language English, Spanish, And French

READING: In Dissecting Marilyn Manson, author Gavin Baddeley performs a cultural autopsy upon Manson, examining the seminal influences and psychotic sources that have gone into making him the Frankenstein monster that he is today. With its heavily visual approach, the text and pictures create the impression of a pathological scrapbook, emphasising the idea of the performer being put under the knife, exploring the Manson mythos in an irreverent but authoritative manner. Each chapter exposes one gruesome angle after another, gradually revealing just what makes Marilyn Manson tick and why so many find him so compelling. Dissecting Marilyn Manson offers the legion of dedicated Manson fans an alternative look into his macabre and twisted world. This revised and updated edition continues dissecting up to the present day, analysing recent developments in Manson’s professional and private life, including his recent high-profile court case, marriage to fetish model Dita Von Teese, and creative forays into the worlds of art and film.


The Book Alice In Sik Fathom
The Author Erick Tieman
The Publisher AuthorHouse
Release Date2011-07-12
Genre Fiction
Pages 160
ISBN 9781463414511
Language English, Spanish, And French

READING: A tale of a oddly twisted yet funny an surreal story of wonderlands vision an the style of a devils kiss of entertainment version of candyland.


The Book Het einde van de Amerikaanse droom
The Author Noam Chomsky
The Publisher Have, Ten
Release Date2017-10-24
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789025906221
Language English, Spanish, And French

READING: In Het einde van de Amerikaanse droom ontleedt legendarische activist en filosoof Noam Chomsky messcherp de opkomst van het neoliberalisme. Actueler dan ooit stelt Chomsky dat de American Dream in rook is opgegaan, onder andere door de ongekende inkomensongelijkheid die de hoop van de gewone Amerikaan op een betere toekomst teniet heeft gedaan. De gevolgen daarvan zijn niet alleen funest voor de Verenigde Staten, maar evengoed op globaal niveau. Chomsky formuleert tien principes die leiden tot een ongekende concentratie van rijkdom en macht, zoals het gebruik van angst en de ondermijning van solidariteit. Zijn grondige kritiek is geënt op overheids- en bedrijfsdocumenten, maar ook op filosofen als Aristoteles, Adam Smith en Malcolm X. Het einde van de Amerikaanse droom is een indringende diagnose van een zieke Amerikaanse samenleving.


The Book The New Inquisition
The Author James LaRue
The Publisher Libraries Unlimited
Release Date2007
Genre Language Arts & Disciplines
Pages 157
ISBN 1591582857
Language English, Spanish, And French

READING: Provides information on the types of materials that are challenged in a public library and ways to respond to these challenges.


The Book Het lot van Tien
The Author Pittacus Lore
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2016-05-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789044974584
Language English, Spanish, And French

READING: De invasie is begonnen. John, Nummer Vier, staat aan de frontlinie van de strijd in New York City. En net als zijn kansen lijken te keren ontwikkelt zijn vriend Sam, een mens, op onverklaarbare wijze een Erfgave – iets wat normaal gesproken alleen is voorbehouden aan Loriërs. En Sam is niet de enige. Intussen zitten Zes, Marina en Adam vast in Mexico. De Mogadoren zijn massaal in de meerderheid en er is een wonder voor nodig om te ontsnappen. De Garde is uitgedund, maar geeft de strijd niet op. Ze kunnen alleen overleven als het ze lukt de Mogadoorse leider uit te schakelen. Anders rest hun nog slechts één lot: totale uitroeiing. Ze pakten Nummer Een in Maleisië Nummer Twee in Engeland Nummer Drie in Kenia en Nummer Acht in Florida. Ik ben Nummer Zes, maar dat doet er niet meer toe, want we zijn niet meer de enigen met Erfgaven.


The Book Just kids
The Author Patti Smith
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-03-05
Genre Biography & Autobiography
Pages 349
ISBN 9789044522259
Language English, Spanish, And French

READING: In de zomer van 1967, wanneer de hippiecultuur haar hoogtepunt bereikt, ontmoeten Patti Smith en Robert Mapplethorpe elkaar in Brooklyn. Het is het begin van een intense liefdesverhouding en een levenslange vriendschap. Gedreven door ambitie en een passie voor kunst gaan ze op zoek naar erkenning en beroemdheid. Smith breekt door als zangeres en Mapplethorpe wordt een zeer succesvolle fotograaf. Uiteindelijk vinden ze hun weg naar het beroemde Chelsea Hotel, waar de crème de la crème van de artistieke wereld resideert. Patti Smith is auteur, rockzangeres en beeldend kunstenares. In 1975 brak Smith door met haar revolutionaire combinatie van poëzie en rock. Haar eerste album Horses, met op de cover de beroemde foto van Robert Mapplethorpe, behoort tot de top-100-albums aller tijden. Ze werkte samen met grote artiesten als Bruce Springsteen, U2 en R.E.M.