Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Life and Love of the Sea
The Author Lewis Blackwell
The Publisher Harry N. Abrams
Release Date2015-10-06
Genre Nature
Pages 216
ISBN 1419718622
Language English, Spanish, And French

READING: Showcasing cutting-edge underwater photography from the world's leading marine and nature photographers, The Life & Love of the Sea is a breathtaking visual tour of the ocean's great diversity. Readers will experience land meeting sea with images of dramatic coastlines, barrier reefs, and island chains, as well as the spectacular power of the ocean through a stunning collection of wave photographs. Offering an extensive survey of the ocean's many fascinating inhabitants, Blackwell presents incredible images of everything from whales to manta rays to seals to endless schools of fish to the creatures that reside in the deepest recesses of the ocean floor. The book also makes available bonus footage via a scannable QR code from multi-award- winning underwater cameraman Steven Hathaway.


The Book Morrow Geschenk van de zee 3e
The Author
The Publisher Uitgeverij Christofoor
Release Date1992
Genre
Pages 119
ISBN 906238532X
Language English, Spanish, And French

READING: Beschouwingen over menselijke relaties, met bijzondere aandacht voor de positie van de vrouw.


The Book Vuurtorenwachten
The Author Jeanette Winterson
The Publisher Atlas Contact
Release Date2013-05-03
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025441715
Language English, Spanish, And French

READING: Vuurtorenwachten is een roman over de wisselvalligheid van het lot over pratende vogels en gestolen boeken, over Darwin en Stevenson, over de Jekyll en Hyde die we allen in ons dragen, over het meisje Silver en over de vuurtorens die ons uiteindelijk de weg wijzen.


The Book Zout van de zee
The Author Ruta Sepetys
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2016-03-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024570324
Language English, Spanish, And French

READING: Zout van de zee van Ruta Sepetys, bekend van Schaduwliefde, is een spannend en avontuurlijk op feiten berustend verhaal dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Zout van de zee gaat over drie moedige jongeren aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, die met duizenden andere vluchtelingen op zoek zijn naar de vrijheid. Ze ontmoeten elkaar op weg naar een voormalig cruiseschip dat hen in veiligheid moet brengen. Hoewel ze door de oorlog lijnrecht tegenover elkaar staan, moeten ze samenwerken om te overleven. Het wordt een race tegen de klok. Redden ze het om op tijd bij het schip te komen?


The Book De blauwe planeet II
The Author James Honeyborne
The Publisher
Release Date2017-09-12
Genre Nature
Pages 312
ISBN 9021566702
Language English, Spanish, And French

READING: Fotoboek bij de tv-natuurserie waar in woord en beeld voorbeelden worden gegeven van de onderlinge afhankelijkheid van diverse maritieme dieren en planten, de oorzaken en gevolgen van de achteruitgang van maritieme leefmilieus in grote delen van de oceanen en maatregelen voor herstel en bescherming.


The Book Neverworld Wake
The Author Marisha Pessl
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-07-03
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021415932
Language English, Spanish, And French

READING: Beatrice heeft haar vrienden al een jaar niet meer gezien. Ooit vormden ze een hechte groep en waren ze populair op school, tot de onverwachte, mysterieuze dood van een van hen alles veranderde. Wanneer ze wordt uitgenodigd voor een besloten feestje met de oude groep besluit ze te gaan, in de hoop meer te horen over de dood van Jim. Maar in de loop van de avond merkt ze dat ze te ver uit elkaar zijn gegroeid en geeft ze de hoop op dat ze ooit zal weten wat er toen is gebeurd. Dan wordt het ochtend. Het stormt hard, en er klopt een mysterieuze man aan. Hij vertelt iets wat niet waar kan zijn: de vijf vrienden zitten vast in de tijd, een probleem dat alleen kan worden opgelost als ze een gruwelijke beslissing nemen. Voor Beatrice is dit de laatste kans om achter de waarheid te komen, en haar enige kans om te kunnen overleven. De Neverworld Wake is begonnen.


The Book In de zee zijn krokodillen
The Author Fabio Geda
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2011-03-31
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789029574198
Language English, Spanish, And French

READING: De ongelooflijke reis van een Afghaanse jongen van tien op zoek naar een veilige plek die hij 'thuis' kan noemen. Enayatollah Akbari wordt op de verkeerde plek en op het verkeerde moment geboren. Ook al is hij een kind niet groter dan een geit en blinkt hij uit in het Buzul-bazi-spel, op een dag is hij zijn leven niet meer zeker. Zijn moeder neemt hem mee naar Pakistan, waar ze hem alleen achterlaat. Uit deze tragische daad van liefde komt de ongelooflijke reis voort die Enayatollah via Iran, Turkije en Griekenland naar Italië voert. Een odyssee vol waaghalzerij waarbij hij de slechte maar ook de goede kant van de mens leert kennen. Zijn verhaal is prachtig opgetekend door de Italiaanse romancier Fabio Geda.


The Book Aan de rand van de wereld
The Author Michael Pye
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2014-11-29
Genre History
Pages
ISBN 9789460423246
Language English, Spanish, And French

READING: DWDD-BOEK VAN DE MAAND NOVEMBER 2014 Dat de middeleeuwen geen lege donkerte tussen het Romeinse Rijk en de renaissance waren, wisten we al langer. Maar nooit slaagde iemand erin het rijke middeleeuwse leven zo dichtbij te brengen als Michael Pye. Hij beschrijft hoe volkeren rond de Noordzee de eerste grote stappen zetten richting ons hedendaagse monetaire systeem, een rechtvaardige justitie, de moderne wetenschap, een opener visie op liefde en seks. Door overzees contact konden deze ideeën zich verspreiden en kreeg de Noord-Europese identiteit definitief vorm. Pye, gerenommeerd historicus en verteller pur sang, laat ons kennismaken met Vlaamse vissers en Nederlandse ambachtslui, Vikings en artiesten, spionnen en ondernemende hanzeaten. Aan de hand van een ontzaglijk aantal bronnen beschrijft hij hun smaken, ziektes, technologie, mode enzovoort. Aan de rand van de wereld is een ronduit magnifiek boek over duizend wervelende jaren.


The Book Liefde kent veertig regels
The Author Elif Shafak
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2013-02-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044519617
Language English, Spanish, And French

READING: Ella Rubenstein is veertig jaar oud en niet gelukkig getrouwd, als ze een baan als proeflezer aanneemt voor een literair agentschap. Opeens staat haar leven op z’n kop. Haar eerste opdracht is het lezen van een manuscript over de oude, beroemde en mystieke soefi Rumi, gepassioneerd dichter en advocaat van de liefde. Langzaamaan realiseert ze zich dat dit dertiende-eeuwse levensverhaal haar eigen verhaal weerspiegelt. Ze stelt zich open voor nieuwe mogelijkheden en omarmt zo de tijdloze boodschap van deze spirituele dichter.


The Book I Love Dick
The Author Chris Kraus
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-05-17
Genre Fiction
Pages 272
ISBN 9789048833610
Language English, Spanish, And French

READING: Chris Kraus en haar echtgenoot Sylvère Lotringer brengen na een etentje de nacht door bij Dick ____. Chris voelt dat er iets is tussen haar en Dick. Samen met Sylvère begint ze hem brieven te schrijven, die ze in eerste instantie niet verzenden. Wanneer Dick hun telefoontjes en faxen onbeantwoord laat, krijgt hij langzamerhand de functie van een dagboek dat Chris in staat stelt de problemen van haar leven en relaties bloot te leggen. I Love Dick wordt geprezen als de grensverleggende roman die zonder schaamte of terughoudendheid de vrouwelijke stem in de kunstwereld laat spreken. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1997 en kon rekenen op zowel controverse als een schare hartstochtelijke bewonderaars.


The Book Alles wat je lief is
The Author Nicola Yoon
The Publisher Querido Kinderboek
Release Date2016-04-07
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789045119229
Language English, Spanish, And French

READING: Je kunt misschien niet alles voorspellen, maar sommige dingen wel. Dat ik verliefd ga worden op Olly, bijvoorbeeld. En dat het op een ramp zal uitdraaien. Madeline is allergisch voor de wereld. Zo allergisch dat ze al zeventien jaar niet buiten is geweest. De enige mensen die ze te zien krijgt, zijn haar moeder en verpleegster Carla. Madeline verdrijft de tijd met lezen en het schrijven van 'spoilende' boekbesprekingen. Tot er een nieuwe jongen naast haar komt wonen, met ogen in de kleur van de Atlantische oceaan: Olly. Hun vriendschap begint online, maar al gauw is dat niet meer genoeg... Alles wat je lief is gaat over het verlangen naar het onbereikbare, en over alles wat we op het spel zetten voor de liefde. Dit e-book is alleen geschikt voor de tablet. U kunt het niet lezen op een e-reader


The Book Villa Magdalena
The Author Santa Montefiore
The Publisher Boekerij
Release Date2011-05-30
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460925443
Language English, Spanish, And French

READING: Toscane, 1966. Van buiten de imposante muren van Villa Magdalena probeert een klein, in vodden gehuld meisje een glimp op te vangen van het huis en de schitterende tuinen van een van de machtigste families van Italië. Voor Floriana is het spieden naar het huis een dagelijks ritueel – en een manier om de ellende en armoede van alledag te vergeten. Maar op een warme zomerdag wordt ze betrapt door Dante Bonfanti, de knappe zoon des huizes. Floriana en Dante weten beiden niet hoe hun toekomst door deze ontmoeting zal veranderen. Devon, 2009. Marina Turner is de geliefde tweede vrouw van Grey Turner, en de gehate stiefmoeder van zijn dochter Clementine. Al jaren beheren Marina en Grey het Hotel Polzanze, maar de zaken gaan de laatste tijd erg slecht. Om nieuwe gasten te trekken huurt Marina als laatste redmiddel een ‘artist-in-residence’ in: Rafa Santoro. Met zijn knappe uiterlijk en Latino charme zal deze Argentijnse schilder het hotel weer tot leven moeten wekken, en misschien heeft hij ook een helende invloed op de onrustige Clementine. Maar Rafa zal meer doen dan dat: hij heeft zijn eigen redenen om in het hotel te werken. Zijn komst zal Marina en Clementine terugvoeren naar Villa Magdalena van vele jaren geleden.


The Book Aasgier van de golven
The Author Wilbur Smith
The Publisher
Release Date1990
Genre
Pages 392
ISBN 9022510522
Language English, Spanish, And French

READING: Als gezagvoerder op zijn eigen oceaantanker doet een in scheepvaartkringen gerespecteerde man een verbeten poging door middel van een olietransport een financiële en emotionele depressie te boven te komen.


The Book Alleen op zee druk 1
The Author Michael Morpurgo
The Publisher
Release Date2008-07
Genre
Pages 239
ISBN 9050165052
Language English, Spanish, And French

READING: Halverwege de 20e eeuw is de hoofdpersoon een van de eerste Engelse weeskinderen die naar Australië worden verscheept. Ruim een halve eeuw later reist zijn dochter terug om zijn verloren zus op te sporen.


The Book November road
The Author Lou Berney
The Publisher HarperCollins
Release Date2018-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402756739
Language English, Spanish, And French

READING: Twee vreemden op de vlucht vinden elkaar onderweg. Franks geluk is op. Als trouwe boef onder maffiabaas Marcello leerde hij dat iedereen vervangbaar is. Nu is hij aan de beurt: hij weet iets over de moord op J.F. Kennedy en Marcello ziet hem liever dood dan levend. Het is dus tijd om te vluchten. Charlotte is achtentwintig en moeder van twee dochtertjes. Haar man is een goedzak, maar ook een hopeloze zuipschuit en hun leven samen zit op een dood spoor. Ze wil ervandoor. Zo ontmoeten twee vreemden elkaar onderweg. Voor Frank is Charlotte de perfecte dekmantel. Voor Charlotte is Frank haar ticket naar een nieuw leven. Charlotte ziet dat hij sterk en lief is. Frank ontdekt dat zij slim en grappig is. Ze vinden elkaar en voor het eerst wil Frank meer dan alleen overleven. Hij wil leven. Iedereen is vervangbaar behalve de vrouw van wie hij houdt. En dat kan hun beiden het leven kosten... November road is het bloedstollende en hartverscheurende verhaal van onverwachte ontmoetingen, nieuwe horizons en de hoop op een tweede kans.


The Book Insights on Life and Love
The Author Salvatore Bernocco
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2010-07-23
Genre Poetry
Pages 89
ISBN 1453530843
Language English, Spanish, And French

READING: Salvatore Bernocco was born in Ruvo di Puglia, a town in Apulia, situated in southern Italy, in 1961. He works in the town hall, utilizing his degree in economics and commerce from the University of Bari nearby. A journalist, writer and poet, he also is Managing Editor of "Fermento", a monthly publication by the Catholic church, SS. Redentore in Ruvo di Puglia; as well as the Vice Editor of the local magazine "Il Rubastino". Many of his articles have been published in the "Osservatore Romano", the newspaper of the Catholic Church, as well as having published articles in many other regional and national newspapers and magazines within Italy. He also has written many books and poems in Italian. He's the President of Sehaliah, a cultural and yoga association, of Ruvo di Puglia, founded in 2005; and the Co-Founder of the APO Association, the goal of which is the prevention of cancer. This is his second experience in English and Italian languages with the publisher Xlibris. His first book, “Insights on Life and Love”, was released in 2010. His attempt is to bridge two different cultures unified in poetic thoughts, thanks to the experiences and knowledge he gained studying English from the age of 14.


The Book Het geheime leven van de koe
The Author Rosamund Young
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-10-24
Genre Nature
Pages
ISBN 9789045035482
Language English, Spanish, And French

READING: Op de biologische boerderij van Rosamund Young in Engeland mogen de koeien (en varkens, en kippen, en schapen) letterlijk gaan en staan waar ze willen. Bij hun pasgeboren kalf blijven, of deze aan oma toevertrouwen? In de wei onder de kersenboom grazen, of toch boven op de heuvel? Naar de schuur hollen bij regen, of gewoon onder de heg schuilen? Decennialang heeft Young haar dieren uitgebreid kunnen observeren en ze constateert dat deze consequent slimme, logische keuzes maken die hun welzijn verhogen. Aan de hand van de meest aandoenlijke anekdotes over haar kudde laat ze zien dat het intelligente beesten zijn die hun kroost en elkaar liefhebben, samen spelen en levenslange vriendschappen sluiten. Maar door het moderne, grootschalige boerenbedrijf hebben wij mensen steeds minder oog voor dit natuurlijke gedrag. Het geheime leven van de koe is een hartverwarmend kijkje achter de schermen van een traditionele boerderij, en een pleidooi voor een bewustere omgang met de dieren die ons van vlees en zuivel voorzien. Het is het perfecte boek voor de stedeling die verlangt naar de natuur, maar ook voor landbouwingewijden die altijd al dachten dat het ook anders kan.


The Book The Seabird s Cry
The Author Adam Nicolson
The Publisher Henry Holt and Company
Release Date2018-02-06
Genre Nature
Pages 416
ISBN 9781250134196
Language English, Spanish, And French

READING: Life itself could never have been sustainable without seabirds. As Adam Nicolson writes: "They are bringers of fertility, the deliverers of life from ocean to land." A global tragedy is unfolding. Even as we are coming to understand them, the number of seabirds on our planet is in freefall, dropping by nearly 70% in the last sixty years, a billion fewer now than there were in 1950. Of the ten birds in this book, seven are in decline, at least in part of their range. Extinction stalks the ocean and there is a danger that the grand cry of the seabird colony, rolling around the bays and headlands of high latitudes, will this century become little but a memory. Seabirds have always entranced the human imagination and NYT best-selling author Adam Nicolson has been in love with them all his life: for their mastery of wind and ocean, their aerial beauty and the unmatched wildness of the coasts and islands where every summer they return to breed. The seabird’s cry comes from an elemental layer in the story of the world. Over the last couple of decades, modern science has begun to understand their epic voyages, their astonishing abilities to navigate for tens of thousands of miles on featureless seas, their ability to smell their way towards fish and home. Only the poets in the past would have thought of seabirds as creatures riding the ripples and currents of the entire planet, but that is what the scientists are seeing now today.


The Book Een tweede kans
The Author Alafair Burke
The Publisher Karakter
Release Date2018-07-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401609494
Language English, Spanish, And French

READING: Met Laurie Morans televisiecarrière gaat het goed: haar show is een hit. Maar haar break-up met collega Alex Buckley heeft ervoor gezorgd dat ze nu met Ryan Nichols moet samenwerken, en die kan ze niet uitstaan. Dan stelt Ryan een nieuwe zaak voor: drie jaar geleden werd Virginia Wakeling, een van de meest vrijgevige donateurs van het museum, dood in de sneeuw gevonden. Ze is van het museumdak geduwd tijdens het Met Gala. Al gauw komt Laurie erachter dat er een heleboel verdachten zijn, die zich ook in Virginia’s inner circle bevonden. Wanneer de tv-crew zich in de geheimen van de schatrijke familie mengt, komen een aantal getuigen in levensgevaar...


The Book Honderd zomers
The Author Beatriz Williams
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2015-12-29
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021808819
Language English, Spanish, And French

READING: Beatriz Williams Honderd zomers Zomer 1938. De New Yorkse socialite Lily Dane en haar familie komen al generaties lang in het idyllische kustplaatsje Seaview op Rhode Island. Lilys rustige zomer wordt verstoord door de komst van Budgie en Nick Greenwald, haar voormalige beste vriendin en haar voormalige verloofde die ze al jaren niet meer heeft gesproken. Terwijl de zomerzon schittert, borrelt de onverwachte waarheid over het huwelijk tussen Nick en Budgie langzaam naar de oppervlakte en komen er lang begraven, verpletterende familiegeheimen aan het licht. Beatriz Williams staat met een been in het New Yorkse literaire leven en met het andere langs het sportveld om haar kinderen aan te moedigen. Ze heeft een MBA van Columbia University en werkte op Wall Street, waar ze haar man ontmoette. Samen hebben ze vier kinderen