Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Life and Love of the Sea
The Author Lewis Blackwell
The Publisher Harry N. Abrams
Release Date2015-10-06
Genre Nature
Pages 216
ISBN 1419718622
Language English, Spanish, And French

READING: Showcasing cutting-edge underwater photography from the world's leading marine and nature photographers, The Life & Love of the Sea is a breathtaking visual tour of the ocean's great diversity. Readers will experience land meeting sea with images of dramatic coastlines, barrier reefs, and island chains, as well as the spectacular power of the ocean through a stunning collection of wave photographs. Offering an extensive survey of the ocean's many fascinating inhabitants, Blackwell presents incredible images of everything from whales to manta rays to seals to endless schools of fish to the creatures that reside in the deepest recesses of the ocean floor. The book also makes available bonus footage via a scannable QR code from multi-award- winning underwater cameraman Steven Hathaway.


The Book Geschenk van de zee
The Author A. Morrow Lindbergh
The Publisher Uitgeverij Christofoor
Release Date1992
Genre
Pages 119
ISBN 906238532X
Language English, Spanish, And French

READING: Beschouwingen over menselijke relaties, met bijzondere aandacht voor de positie van de vrouw.


The Book Zout van de zee
The Author Ruta Sepetys
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2016-03-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024570324
Language English, Spanish, And French

READING: Zout van de zee van Ruta Sepetys, bekend van Schaduwliefde, is een spannend en avontuurlijk op feiten berustend verhaal dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Zout van de zee gaat over drie moedige jongeren aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, die met duizenden andere vluchtelingen op zoek zijn naar de vrijheid. Ze ontmoeten elkaar op weg naar een voormalig cruiseschip dat hen in veiligheid moet brengen. Hoewel ze door de oorlog lijnrecht tegenover elkaar staan, moeten ze samenwerken om te overleven. Het wordt een race tegen de klok. Redden ze het om op tijd bij het schip te komen?


The Book Bede aan de zee
The Author Khaled Hosseini
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2018-08-30
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789403140704
Language English, Spanish, And French

READING: Op 2 september 2015 spoelde de driejarige Alan Kurdi aan op de Turkse kust. Zijn familie deed een poging Syrië te ontvluchten en veiligheid te vinden in Europa. Khaled Hosseini was zelf ook ooit een jonge vluchteling die ver van zijn thuisland Afghanisatan opgropeide. Deze ervaring speelt altijd een belangrijke rol in zijn romans en in zijn welzijnswerk. In Bede aan de zee komen deze werelden samen. Het is een onvergetelijke vertelling over het lot van vluchtelingen, met beeldschone illustraties van Dan Williams.


The Book Dokter in Ierland
The Author Patrick Taylor
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2011-01-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044330823
Language English, Spanish, And French

READING: Ballybucklebo: een schilderachtig dorpje in Noord-Ierland. De jonge dokter Barry Laverty komt daar terecht in een kleine huisartsenpraktijk bij de felle, oudere dokter O'Reilly. Maar al spoedig neemt Barry het motto van zijn strijdlustige baas over: laat de patiënten nooit de overhand krijgen! Want de kleurrijke dorpsbewoners, onder wie een malafide majoor, een zwanger dienstmeisje en een hond genaamd Arthur Guinness, stellen de onervaren jonge huisarts ernstig op de proef. Als Barry volhoudt zal hij nog veel kunnen leren over het leven en de liefde - tussen de groene heuvels en dalen van het charmante Ballybucklebo.


The Book In de zee zijn krokodillen
The Author Fabio Geda
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2011-03-31
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789029574198
Language English, Spanish, And French

READING: De ongelooflijke reis van een Afghaanse jongen van tien op zoek naar een veilige plek die hij 'thuis' kan noemen. Enayatollah Akbari wordt op de verkeerde plek en op het verkeerde moment geboren. Ook al is hij een kind niet groter dan een geit en blinkt hij uit in het Buzul-bazi-spel, op een dag is hij zijn leven niet meer zeker. Zijn moeder neemt hem mee naar Pakistan, waar ze hem alleen achterlaat. Uit deze tragische daad van liefde komt de ongelooflijke reis voort die Enayatollah via Iran, Turkije en Griekenland naar Italië voert. Een odyssee vol waaghalzerij waarbij hij de slechte maar ook de goede kant van de mens leert kennen. Zijn verhaal is prachtig opgetekend door de Italiaanse romancier Fabio Geda.


The Book Mad Sea
The Author Hjalmar Rutzebeck
The Publisher
Release Date1956
Genre Seafaring life
Pages 284
ISBN UCAL:$B556329
Language English, Spanish, And French
The Book Liefde kent veertig regels
The Author Elif Shafak
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2013-02-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044519617
Language English, Spanish, And French

READING: Ella Rubenstein is veertig jaar oud en niet gelukkig getrouwd, als ze een baan als proeflezer aanneemt voor een literair agentschap. Opeens staat haar leven op z’n kop. Haar eerste opdracht is het lezen van een manuscript over de oude, beroemde en mystieke soefi Rumi, gepassioneerd dichter en advocaat van de liefde. Langzaamaan realiseert ze zich dat dit dertiende-eeuwse levensverhaal haar eigen verhaal weerspiegelt. Ze stelt zich open voor nieuwe mogelijkheden en omarmt zo de tijdloze boodschap van deze spirituele dichter.


The Book De blauwe planeet II
The Author James Honeyborne
The Publisher
Release Date2017-09-12
Genre Nature
Pages 312
ISBN 9021566702
Language English, Spanish, And French

READING: Fotoboek bij de tv-natuurserie waar in woord en beeld voorbeelden worden gegeven van de onderlinge afhankelijkheid van diverse maritieme dieren en planten, de oorzaken en gevolgen van de achteruitgang van maritieme leefmilieus in grote delen van de oceanen en maatregelen voor herstel en bescherming.


The Book Stemmen in de oceaan
The Author Susan Casey
The Publisher Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Release Date2016-07-15
Genre Nature
Pages
ISBN 9789024571444
Language English, Spanish, And French

READING: New York Times-bestsellerauteur Susan Casey neemt je mee in de wijde wereld van dolfijnen. Samen met haar reis je door vele wateren, op zoek naar hun verbazingwekkende eigenschappen en hun vriendschap. Zij laat je zien wat wij mensen kunnen leren van deze mysterieuze en zeer intelligente wezens: levensvreugde, lichaamsbeheersing, gebruik van intuïtie en beïnvloeding van welzijn. Maar ze vertelt ook hoezeer het magische bestaan van deze dieren wordt bedreigd. Stemmen in de oceaan is een fantastisch verhaal over de kracht van dolfijnen en onze rol in hun bestaan. Susan Casey (1973) is expert op het gebied van dolfijnen en was hoofdredacteur van O, Oprah Magazine. Ze publiceerde artikelen in Esquire, Sports Illustrated, Fortune, Outside en National Geographic en heeft als journalist diverse prijzen gewonnen. Susan Casey schreef onder andere de New York Times-bestseller The Devil's Teeth, een waargebeurd verhaal over de obsessie en het overleven met witte haaien.


The Book Alleen op zee druk 1
The Author Michael Morpurgo
The Publisher
Release Date2008-07
Genre
Pages 239
ISBN 9050165052
Language English, Spanish, And French

READING: Halverwege de 20e eeuw is de hoofdpersoon een van de eerste Engelse weeskinderen die naar Australië worden verscheept. Ruim een halve eeuw later reist zijn dochter terug om zijn verloren zus op te sporen.


The Book Veel liefs druk 2
The Author Gary D. Chapman
The Publisher
Release Date2015-04-01
Genre
Pages 62
ISBN 906353521X
Language English, Spanish, And French
The Book Yoga Love and the Sea
The Author Russell Burns
The Publisher
Release Date2018-11-23
Genre
Pages 245
ISBN 1790255813
Language English, Spanish, And French

READING: Evan Stanford, a young yoga teacher is seeking to find peace with the early death of his parents. The obstacles he faces come from within, the people around him and nature itself. With the help of friends, family, and a new love interest, Jenny Anderson, will he be able fulfill a lifelong dream for both himself and his parents to find peace?


The Book Leven
The Author Frans Lanting
The Publisher
Release Date2006
Genre
Pages 303
ISBN 3822852716
Language English, Spanish, And French

READING: Fotoboek met macro- en micro-opnamen van de diverse levensvormen op aarde.


The Book Witte chrysant
The Author Mary Lynn Bracht
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2018-05-21
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026337628
Language English, Spanish, And French

READING: De roman Witte chrysant van Mary Lynn Bracht is het verhaal van twee zussen die wreed van elkaar worden gescheiden door de Tweede Wereldoorlog. Het is 1943 en Korea is al jaren bezet door Japan. Hana en haar kleine zusje Emi wonen op een eiland voor de zuidkust, waar ze deel uitmaken van de haenyeo, vrouwen die voor de kost duiken naar zeeoren. Als Hana duikt, houdt Emi de wacht. Wanneer Hana vanuit zee een Japanse soldaat op haar zus ziet aflopen zwemt ze snel terug naar de kust. Net op tijd kan ze haar zus waarschuwen dat ze zich moet verstoppen, en Hana wordt in haar plaats meegenomen. Ze wordt gedwongen om als troostmeisje te werken. Maar de haenyeo zijn sterke vrouwen – Hana is ervan overtuigd dat ze zal ontsnappen en haar zusje zal terugvinden. Voor de lezers van aangrijpende Tweede Wereldoorlogverhalen.


The Book De uitweer
The Author Amy Liptrot
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2016-11-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026336645
Language English, Spanish, And French

READING: 'De uitweer’ van Amy Liptrot is een boek vol adembenemende natuurbeschrijvingen en ontwapenende memoires over verslaving en herstel, de stad en het eiland. Amy Liptrot brengt haar kindertijd door op de Orkneyeilanden, een eilandengroep ten noorden van Schotland. Haar jeugd bestaat uit de wisseling van de seizoenen, de geboorte en sterfte van de dieren, de bipolaire stoornis van haar vader en het weidse landschap. Als rusteloze tiener kan ze niet wachten om deze plek achter zich te laten. Zodra het kan vertrekt ze naar Londen. Aanvankelijk gaat het goed, middagen in het park met bier en wijn gaan over in nachten vol drugs. Maar langzaam neemt haar verslaving de overhand. Als ze eerst haar vriend en daarna steeds meer zichzelf verliest, beseft ze dat er iets moet veranderen. Terug op Orkney, op de uitweer van de boerderij van haar ouders, begint ze de natuur met nieuwe ogen te bekijken. De wind en de zee en het leven op de eilanden begeleiden haar pad naar ontnuchtering. Over De uitweer: ‘Lyrische, dappere memoires. Liptrots behendige navigatie tussen haar innerlijke ruimtes en de ruimtes om haar heen zijn overtuigend.’ – The Guardian ‘Amy Liptrot is de real deal, een schrijfster die haar stem volledig heeft gevonden.’ – Independent on Sunday ‘Een toekomstige klassieker.’ – New Statesman


The Book Exit West
The Author Mohsin Hamid
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2017-05-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023475989
Language English, Spanish, And French

READING: Twee jonge mensen ontmoeten elkaar in een stad aan de vooravond van een burgeroorlog. De moderne Nadia wordt verliefd op de aardige en bescheiden Saïd, terwijl de situatie in het land steeds explosiever wordt. Dan horen ze over deuren die je, tegen betaling, naar een veiligere plaats in het Westen leiden. Als Saeed en Nadia geen andere mogelijkheid meer zien, besluiten ze over de drempel te stappen, richting een onbekende wereld. Exit west is een liefdesverhaal in tijden van migratie. Mohsin Hamid vat in deze intieme roman de dagelijkse realiteit samen van het tegemoet treden van een onzekere toekomst en het achterlaten van hetgeen je liefhebt.


The Book Girl by Sea
The Author Penelope Green
The Publisher Hachette UK
Release Date2011-01-01
Genre Travel
Pages 332
ISBN 9780733626012
Language English, Spanish, And French

READING: The conclusion to Penelope Green's bestselling trilogy about her life in Italy that includes When in Rome and See Naples and Die From her rooftop terrace, Penelope looks out across the sparkling waters of the Bay of Naples, and into a garden of lemon trees and magnolias. Has her Italian dream come true? Imagine catching a ferry home and stepping onto a waterfront lined with multicoloured buildings, busy with fishing boats and couples strolling to their favourite café. For Penny and her Italian love Alfonso, the idyllic island of Procida can offer the life they are looking for. But first Penny has to find a way into its small community. One thing she has in common with the locals is a love of food, so she sets herself a goal - to master the Procidan cuisine and become more than just a visitor. Across kitchen tables, in bustling cafés, and over long lunches under vine-covered pergolas, Penny learns the art of Italian cooking, builds friendships, and discovers the rhythms and secrets of island life. 'It’s a lovely chronicle of the joys and pitfalls of moving to a small community... A charming concoction of love, food and life – with recipes!' - The Australian Women’s Weekly 'With her observant eye for detail, young Sydney-born journalist Penelope Green's account of her time living on the beautiful Italian island of Procida with her partner, Alfonso, is an endearing insight into a small community where life, love and food reign supreme' - Sunday Telegraph 'interspersed with mouthwatering recipes and Procida is explored from a historical, cultural, architectural, social and heart-on-the-sleeve personal perspective. Delivered with a light and breezy tone, it's easy to consume' - Courier Mail Author Biography Penelope Green was born in Sydney and worked as a print journalist around Australia for a decade before moving to Rome in 2002. Her first book, When in Rome, recounts her early experiences in the Eternal City. In 2005 she moved to Naples to work for ANSAmed, a Mediterranean news service. She found an apartment in the city's colourful Spanish Quarter, worked hard at mastering the Neapolitan dialect, and writing her second travel memoir, See Naples and Die. Girl by Sea completes Penny's Italian experience as she moves to the idyllic island of Procida, across the bay from Capri, with her Italian partner, Alfonso. The couple have now returned to Australia, where they are making a new life for themselves back in the Southern hemisphere. For more information visit penelopegreen.com.au


The Book De gulheid van de zeemeermin
The Author Denis Johnson
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2018-03-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789403114002
Language English, Spanish, And French

READING: Vijfentwintig jaar geleden verscheen van Denis Johnson Jezus' zoon, dat door de pers met enige regelmaat wordt genoemd als de belangrijkste en invloedrijkste verhalenbundel van een hele generatie. Vlak voor zijn dood in mei 2017 rondde Johnson de verhalen in De gulheid van de zeemeermin af. Na het schrijven van vele romans, betekende dit de terugkeer naar de vorm die hem een van de belangrijkste schrijvers van Amerika maakte. Hoewel de thematiek nieuw is - hij schrijft over vergankelijkheid en de onverwachte manieren waarop levens van koers kunnen veranderen - is de stijl nog altijd onmiskenbaar de zijne. Deze krachtige verhalen behoren zonder twijfel tot zijn allerbeste werk.


The Book De havik
The Author T.H. White
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2016-06-29
Genre Nature
Pages
ISBN 9789025302825
Language English, Spanish, And French

READING: Pijnlijk nauwkeurig beschrijft een dierenliefhebber de mentale strijd die hij voert met zijn roofvogel. Hij doet dat in een sterk beeldende taal, vol hilarische hersenkronkels. Dit dagboek, want dat is het eigenlijk, verslaat een tot mislukken gedoemde queeste: een man is vergeefs op zoek naar een verondersteld verleden waarin mens en dier nog één waren. De Britse auteur Terence White (1906-1964) werd beroemd met zijn roman over koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel, The Once and Future King (1958). Maar daarvóór al schreef hij dit meesterwerkje over zijn pogingen om een wilde havik te temmen. Directe aanleiding voor zijn onderneming is de depressie waarin de naderende Tweede Wereldoorlog hem heeft gedompeld. White zoekt zijn heil in een romantisch kluizenaarsbestaan op het Engelse platteland, maar dat ontaardt in een ware uitputtingsslag. De zeventiende-eeuwse valkerijhandboeken die hij raadpleegt zijn hem nauwelijks tot steun. Veel van zijn ervaringen met havik Gos heeft White later verwerkt in The Once and Future King. Voor J.K. Rowling, auteur van de Harry Potterboeken, was Whites oeuvre een grote inspiratiebron. De jonge Arthur noemde zij zelfs ‘de spirituele voorvader’ van Harry. Het personage Arthur werd op zijn beurt geboren in die kluizenaarshut te Buckinghamshire, als alter ego van de zoekende White zelf.