Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Operator
The Author Robert O'Neill
The Publisher Karakter
Release Date2018-04-12
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789401608497
Language English, Spanish, And French

READING: In Operator vertelt Robert O'Neill voor het eerst zijn verhaal. Van zijn impulsieve beslissing om bij het leger te gaan, tot de uitputtende training om toe te treden tot de elite-eenheid van de SEALS. Over de missies in Irak en Afghanistan. Maar vooral vertelt O'Neill een oorlogsverhaal van binnenuit: hoe oorlog verbroedert, hoe zwarte humor en keiharde training je door de meest onmenselijke momenten heen weten te slepen, hoe efficiënt militaire operaties voorbereid en uitgevoerd worden. En hoe de aanval op Bin Laden precies in zijn werk ging. Het resultaat: een compleet, menselijk en bloedstollend spannend verhaal over een wereld waarin dood en vernietiging aan de orde van de dag zijn.


The Book The Last Punisher
The Author Kevin Lacz
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2017-02-21
Genre Biography & Autobiography
Pages 320
ISBN 9781501127267
Language English, Spanish, And French

READING: “One of the very best books to come out of the war in Iraq,” (Lt. Col. Dave Grossman, bestselling author of On Killing), The Last Punisher is a gripping and intimate on-the-ground memoir from a Navy SEAL who was part of SEAL Team THREE with American Sniper Chris Kyle. Experience his deployment, from his first mission to his first kill to his eventual successful return to the United States to play himself in the Oscar-nominated film directed by Clint Eastwood and starring Bradley Cooper. The Last Punisher is a “thoughtful, funny, and raw…always compelling” (Bing West, New York Times bestselling author of No True Glory) first-person account of the Iraq War. With wry humor and moving testimony, Kevin Lacz tells the bold story of his tour in Iraq with SEAL Team THREE, the warrior elite of the Navy. This legendary unit, known as “The Punishers,” included Chris Kyle (American Sniper), Mike Monsoor, Ryan Job, and Marc Lee. These brave men were instrumental in securing the key locations in the pivotal 2006 Battle of Ramadi. Minute by minute, Lacz relays the edge-of-your-seat details of his team’s missions in Ramadi, offering a firsthand glimpse into the heated combat, extreme conditions, and harrowing experiences they faced every day. Through it all, Lacz and his teammates formed unbreakable bonds and never lost sight of the cause: protecting America with their fight. “A rare glimpse into the mind of a Navy SEAL,” (Clint Emerson, New York Times bestselling author of 100 Deadly Skills) Kevin Lacz brings you onto the battlefield and relays the tough realities of war. At the same time, Lacz shares how these experiences made him a better man and how proud he is of his contributions to one of this country’s most difficult military campaigns. The Last Punisher is the story of a SEAL and an “honest-to-God American hero” (Mike Huckabee, #1 bestselling author) who was never afraid to answer the call.


The Book Wat wij van Amerika kunnen leren
The Author Rick Nieman
The Publisher Prometheus
Release Date2016-09-23
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789044631463
Language English, Spanish, And French

READING: Wie het nieuws over Amerika volgt, ziet een land waar zwaarbewapende gekken lukraak om zich heen schieten, werklozen in armoedige stacaravans wonen en bankiers in paleizen, en een clowneske en racistische presidentskandidaat miljoenen stemmen trekt. Dat Amerika bestaat. Maar waar je nooit over hoort, is het andere Amerika. Het Amerika waar mensen vriendelijk en beschaafd met elkaar omgaan. Waar hard werken wordt beloond. Waar het intellectuele debat op ongekend hoog niveau wordt gevoerd. Waar iedereen mee kan doen, ongeacht afkomst, ras, religie of seksuele geaardheid. Waar jij de vrijheid hebt om jouw leven in te richten zoals jij wilt. Over dat Amerika - nog steeds het land van onbegrensde mogelijkheden - gaat dit boek. En over wat wij daarvan kunnen leren. Want Nederland dreigt een land te worden van mopperkonten en zwartkijkers. Terwijl wij het goed hebben. En het nog veel beter kunnen krijgen als we bereid zijn van Amerika te leren. De Amerikaanse Droom kan ook de Nederlandse Droom worden. Voor ons als land, en voor jou als mens. Hier lees je hoe. Rick Nieman (1965) is journalist. Hij haalde zijn bachelor- en mastertitels in Chicago en Los Angeles, werkte voor CNN, deed verslag van de verkiezingswinst van Barack Obama en interviewde Hillary Clinton. Hij bezocht Amerika tientallen keren. In de zomer van 2016 woonde hij met zijn vrouw Sacha de Boer in een buitenwijk van Chicago, en reed hij op de motor een kleine duizend kilometer, van Nashville naar New Orleans. Over Rick Niemans roman Altijd Viareggio (15.000 verkochte exemplaren): 'Wat een goed boek! (...) Wat ik heel mooi vind, is dat je wordt meegezogen in hun vriendschap, maar ook in de vrijheid die ze ervaren als ze onderweg zijn.' HUMBERTO TAN 'Een aanrader voor elke motorduivel en vrouwelijke bijzit.' JAN CREMER 'Heerlijk verhaal, leest geweldig weg. Rick Nieman kan goed vertellen over anderen, maar zijn eigen verhaal is ook zeer de moeite waard.' WILFRED GENEE 'Altijd Viareggio is Niemans persoonlijke ode aan het fenomeen mannenvriendschappen.' ALGEMEEN DAGBLAD


The Book Geen held
The Author Mark Owen
The Publisher Boekerij
Release Date2014-11-18
Genre True Crime
Pages
ISBN 9789402301670
Language English, Spanish, And French

READING: Mark Owens veel geroemde Geen makkelijke dag, over de door hem geleide missie die de wereld verloste van Osama bin Laden, was een onmiddellijke bestseller. Maar in de dertien jaar dat Mark Owen leiding gaf aan seal Team Six, nam hij deel aan veel meer en veel grotere missies die ook van grote invloed waren op de wereldgeschiedenis. Niet alle missies waren even succesvol, maar zowel de successen als de mislukkingen dragen volgens Owen bij aan de perfect geoliede machine van de Seals, het elitekorps dat leeft bij het motto: `De enige makkelijke dag was gisteren. Al deze missies en ervaringen beschrijft Owen op de openhartige manier die we van hem kennen in dit nieuwe, spannende boek.


The Book Geen makkelijke dag
The Author Mark Owen
The Publisher Boekerij
Release Date2012-10-08
Genre Literary Criticism
Pages 318
ISBN 9789460235351
Language English, Spanish, And French

READING: Het unieke insidersverslag van de aanval op Osama bin Laden, verteld door de man die hem zag sterven.In Geen gemakkelijke dag vertelt Mark Owen het verhaal van de belangrijkste missie van SEAL Team Six tot nu toe. Mark en drieëntwintig andere mannen van het eliteteam SEAL Team Six werden allemaal met grote zorg uitgezocht door de hoogste legerleiding om een van de gevaarlijkste mannen in de wereldgeschiedenis uit te schakelen. In een verslag van minuut tot minuut vertelt Mark het verhaal van die 1ste mei 2011: van de helikoptercrash die Mark al bijna het leven kostte voordat ze Bin Ladens schuilplek ook maar bereikt hadden tot het radiocontact dat de wereld liet weten dat Osama bin Laden dood was Mark Owen is een voormalig lid van de U.S. Naval Special Warfare Development Group, beter bekend als SEAL Team Six. In de vele jaren dat hij actief was, heeft hij ontelbare missies tot een succesvol einde gebracht, waarvan de meeste het nieuws nooit haalden. Owen was de leider van Operation Neptune Spear in Abbottabad, Pakistan, de uiterst geheime missie die de dood van Osama bin Laden tot gevolg had. Mark Owen is een pseudoniem, net als de andere namen in het boek.Kevin Maurer is schrijver en onderzoeksjournalist. Hij was als embedded verslaggever betrokken bij vele speciale missies in Irak, Afghanistan, Afrika en Haïti.Hij heeft eerder vier boeken geschreven over geheime militaire operaties.


The Book Pax
The Author Sarah Pennypacker
The Publisher
Release Date2017-02-15
Genre
Pages
ISBN 9402601899
Language English, Spanish, And French
The Book De laatste Punisher
The Author Kevin Lacz
The Publisher Karakter
Release Date2017-10-14
Genre History
Pages
ISBN 9789045214955
Language English, Spanish, And French

READING: 'De laatste Punisher neemt je mee naar het heetst van de strijd op het slagveld. Een zeldzaam inkijkje in de geest van een Navy SEAL - je kunt het niet wegleggen.' - Clint Emerson, New York Times-bestsellerauteur van 100 Deadly Skills De laatste Punisher is het aangrijpende en persoonlijke verslag van Kevin Lacz, een Navy SEAL die samen met American Sniper Chris Kyle lid was van het beruchte SEAL Team 3. Lacz neemt de lezer mee op zijn uitzending; van zijn eerste missie tot zijn eerste succesvolle schot op een terrorist, tot zijn terugkeer naar de Verenigde Staten, waar hij zichzelf speelde in de door Clint Eastwood geregisseerd film American Sniper. Het hoogte punt van deze unieke kijk in de wereld van geheime missies achter vijandelijke linies, is de bloedige strijd om de Iraakse stad Ramadi in 2006. De hitte, de geuren en de constante dreiging van dodelijke aanvallen komen door de levendige schrijfstijl tot leven, en zorgen ervoor dat de lezer zich midden in de gebeurtenissen waant.


The Book Ghost Sniper
The Author Scott McEwen
The Publisher Karakter
Release Date2016-12-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789045209906
Language English, Spanish, And French

READING: Dit nieuwste bloedstollende deel uit de Sniper-Elite serie, is nauwelijks te lezen zonder klamme handen en neemt de lezer mee naar beide kanten van de Atlantische Oceaan. Vol intrige en Hollywood- lmische gevechten op leven en dood, is dit een waardige opvolger van het populaire De Sniper en de Wolf.


The Book Sniper
The Author Chris Kyle
The Publisher Boekerij
Release Date2013-11-04
Genre History
Pages
ISBN 9789460237782
Language English, Spanish, And French

READING: Het sensationele verhaal van de dodelijkste sluipschutter van Amerika Navy SEAL Chris Kyle heeft tijdens zijn carrière van 1999 tot 2009 honderdvijftig officiële kills op zijn naam staan en is daarmee de dodelijkste sluipschutter van de vs. In Sniper vertelt hij hoe hij als rodeorijdende plattelandsjongen wordt opgemerkt door een officier van de seals. Door zijn geniale schietvaardigheid mag hij trainen met de beste soldaten van Amerika. Sniper leest als een razendsnelle thriller over Kyles genadeloze opleiding tot sluipschutter, de gruwelijkheden waar hij mee wordt geconfronteerd, het plannen en uitvoeren van complexe missies en de moed, de verbroedering maar ook de jaloezie binnen de gelederen. American Sniper werd verfilmd, met Clint Eastwood als regisseur en hoofdrollen voor Bradley Cooper en Sienna Miller. De pers over American Sniper 'Een klassieke Amerikaanse held.' Twan Huys in DWDD ‘Een adembenemend en ontroerend verhaal.’ The Washington Times ‘Chris Kyle vertelt zijn verhaal met dezelfde moed en wilskracht als hij ook in zijn privéleven en op het slagveld liet zien.’ Clint Eastwood ‘Het boek gaat niet alleen over moed en het uitvoeren van gevaarlijke opdrachten, maar beschrijft ook wat het met een soldaat doet om zijn medemens te doden.’ NBD | Biblion


The Book The Colonial Monthly
The Author
The Publisher
Release Date1868
Genre
Pages
ISBN STANFORD:36105012334954
Language English, Spanish, And French
The Book Space Knight
The Author Joe Thammasoth
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2017-05-04
Genre Fiction
Pages 496
ISBN 9781543415919
Language English, Spanish, And French

READING: The story is about a prince that was captured by Draconian enslavers that enslaved all of Jojo Sithammas people. He was forced to grow up in an arena of death as his caretakers fought for survival. The young prince escaped and was captured by rogues and forced to grow up under a vampire kingdom of Gorum. He learned to be a rogue trained by the Eyes of Gold. It is one of the best stories ever created. The story will captivate you, and a romance story about his childhood friend, the rogue Hannah Hagglecoin, will move your heart. A new threat is coming from some alternate dimension from some far-off galaxy. Stand with Jojo Sithamma as he battles the threat from another galaxy.


The Book Een tweede kans
The Author Alafair Burke
The Publisher Karakter
Release Date2018-07-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401609494
Language English, Spanish, And French

READING: Met Laurie Morans televisiecarrière gaat het goed: haar show is een hit. Maar haar break-up met collega Alex Buckley heeft ervoor gezorgd dat ze nu met Ryan Nichols moet samenwerken, en die kan ze niet uitstaan. Dan stelt Ryan een nieuwe zaak voor: drie jaar geleden werd Virginia Wakeling, een van de meest vrijgevige donateurs van het museum, dood in de sneeuw gevonden. Ze is van het museumdak geduwd tijdens het Met Gala. Al gauw komt Laurie erachter dat er een heleboel verdachten zijn, die zich ook in Virginia’s inner circle bevonden. Wanneer de tv-crew zich in de geheimen van de schatrijke familie mengt, komen een aantal getuigen in levensgevaar...


The Book 13 Hours
The Author Mitchell Zuckoff
The Publisher Karakter
Release Date2016-01-29
Genre True Crime
Pages
ISBN 9789045210261
Language English, Spanish, And French

READING: Lange tijd werd gedacht dat een anti-islamfilm tot spontane rellen had geleid, die uitliepen op een kleine opstand waarbij de ambassadeur van de Verenigde Staten in Libië om het leven kwam. In 13 Hours beschrijft New York Times-bestsellerauteur Mitchell Zuckoff voor de eerste keer wat er in de nacht van 11 september 2012 écht gebeurde: hoe een handvol mannen zichzelf geconfronteerd zag met een georganiseerde groep terroristen die doelgericht de ambassade aanvielen. 13 Hours is verfilmd door Michael Bay met onder ander John Krasinksi en James Badge Dale. Op 11 september 2012 vielen terroristen het US State Department Special Mission Compound in Libië aan, in de stad Benghazi. Ook het geheime CIA-hoofdkwartier kwam onder vuur te liggen, waarop een team van zes ex-militairen, ingehuurd om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen, een moeilijke beslissing moest nemen: zich overgeven of vechten tegen een enorme overmacht. In een tijdsbestek van 13 uur gaven zij blijk van een uitzonderlijke moed en dapperheid, om een grotere tragedie te voorkomen. 13 Hours is het aangrijpende, waargebeurde verhaal van zes dappere mannen die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi en weigerden zich over te geven.


The Book ILL B THE LAST PUNISHER
The Author
The Publisher
Release Date
Genre
Pages
ISBN OCLC:993955597
Language English, Spanish, And French
The Book The Australian Journal
The Author
The Publisher
Release Date1873
Genre
Pages
ISBN STANFORD:36105019960595
Language English, Spanish, And French
The Book Ghost world druk 1
The Author Daniel Clowes
The Publisher
Release Date1998
Genre Alternative comic books, strips, etc
Pages 80
ISBN 9073221587
Language English, Spanish, And French
The Book The Punisher
The Author D.A. Stern
The Publisher Del Rey
Release Date2007-12-18
Genre Fiction
Pages 320
ISBN 9780307417336
Language English, Spanish, And French

READING: MAKE THE PUNISHMENT FIT THE CRIME. FBI agent Frank Castle’s final case ends with a literal bang, when a wannabe weapons smuggler is gunned down during a sting operation. But the dead man isn’t just any punk. He’s the son of Howard Saint, the powerful Florida tycoon whose hot-spot nightclub has made him famous, and whose multimillion-dollar money-laundering business has made him as rich—and as ruthless—as any of his gangster clients. Saint wants payback—with interest—for his boy’s death. And he gets it, by orchestrating a massacre that claims the lives of Frank Castle’s beloved wife and son—and almost kills Castle. But almost doesn’t count. Now Frank Castle—ex–FBI agent, ex–Special Forces commando, ex-husband and father—is canceling his retirement and starting a new career. One that begins with teaching Howard Saint the ultimate lesson: No evil deed goes unpunished. From the Paperback edition.


The Book The Last Day of a Condemned Man
The Author Victor Hugo
The Publisher Courier Corporation
Release Date2012-03-07
Genre Fiction
Pages 128
ISBN 9780486120966
Language English, Spanish, And French

READING: In this profoundly moving classic by the author of Les Misérables, a condemned man facing the guillotine looks back on his life and writes of his anguish inside prison walls.


The Book Kleurenblind
The Author Trevor Noah
The Publisher Lev.
Release Date2017-02-21
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789044975758
Language English, Spanish, And French

READING: Trevor Noahs bijzondere levensverhaal - van een arme jeugd onder de apartheid in Zuid-Afrika tot geliefde comedian en presentator van The Daily Show - begon met een misdaad: zijn geboorte. Hij werd, hoewel gemengde relaties verboden waren, geboren als zoon van een blanke Europese vader en een zwarte Xhosa-moeder, die voor de buitenwereld moest doen alsof ze zijn nanny was in de weinige momenten dat ze als gezin samen waren. Zijn briljante, excentrieke moeder speelde een hoofdrol in zijn leven: ze was komisch en diepgelovig (ze gingen zes dagen per week naar de kerk en op zondag zelfs drie keer), en hielp Trevor op zijn hobbelige weg naar wereldfaam. Trevors belevenissen zijn afwisselend bizar, gevoelig en hilarisch. Zo vertelt hij hoe ze rupsen aten als er geen geld was, hoe hij uit een auto werd geslingerd tijdens een poging tot kidnapping, en over tienerverliefdheden in een door huidskleur geobsedeerde maatschappij. Zijn verhalen schetsen een onvergetelijk portret van een jongen die opgroeit in een snel veranderende wereld, gewapend met een scherp gevoel voor humor en onvoorwaardelijke moederliefde.


The Book Bloedbroers
The Author Anders Roslund
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2017-05-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044534047
Language English, Spanish, And French

READING: Leo heeft zes jaar gezeten voor de bankovervallen die hij met zijn twee broers pleegde. Nu krijgt hij eindelijk zijn vrijheid terug, maar de band met zijn broers is hij voor altijd kwijt. Daar is één man verantwoordelijk voor: inspecteur Broncks. Leo zint op wraak, én op een nieuwe overval. Zijn voormalige celmaat Sam is een perfecte nieuwe brother in crime, al is hij dan geen bloedbroer. Althans, niet van Leo ...