Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The King s Curse
The Author Philippa Gregory
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2014-09-09
Genre Fiction
Pages 612
ISBN 9781451626117
Language English, Spanish, And French

READING: Married to loyal Lancaster supporter Sir Richard Pole to minimize her claim to the throne of Henry VII, Margaret becomes an advisor to newlyweds Prince Arthur and Katherine of Aragon before witnessing the rapid ascent of Henry VIII. By the best-selling author of The White Princess. 200,000 first printing.


The Book De zusjes Boleyn
The Author Philippa Gregory
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929823
Language English, Spanish, And French

READING: Het hart van de veertienjarige Mary Boleyn slaat op hol als ze Hendrik VIII voor het eerst ontmoet. Maar al gauw blijkt dat Mary slechts een pion is in de spijkerharde ambities van haar ouders. Als Hendriks aandacht verslapt, wordt de jonge hofdame geacht haar kennis door te geven aan haar zusje en rivale Anne. En met succes, want Anne wordt onweerstaanbaar voor Hendrik. Mary moet met lede ogen toezien hoe haar meedogenloze zus alles in het werk stelt om de nieuwe echtgenote van de koning te worden. Maar één man aan het hof heeft de moed om Hendriks macht te trotseren en Mary vrijheid en geluk te bieden. De film The Other Boleyn Girl, met in de hoofdrollen Natalie Portman (Anne), Scarlett Johansson (Mary) en Eric Bana (Hendrik VIII), zal in het voorjaar van 2008 in de bioscopen te zien zijn.


The Book Schone slaapsters
The Author Stephen King
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-09-26
Genre Fiction
Pages 800
ISBN 9789044353037
Language English, Spanish, And French

READING: In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap vallen, worden langzaam ingekapseld door iets wat lijkt op spinrag, tot er een cocon om hun hoofd is gevormd - en ze worden niet meer wakker. De ziekte verspreidt zich als een epidemie en iedere vrouw doet haar best om zo lang mogelijk wakker te blijven. Politiechef Lila Norcross is een van hen, maar hoe hard zij en de goedwillende mannen om haar heen ook werken om de orde te bewaren, al snel komen de primaire instincten van de achterblijvers aan de oppervlakte en raakt het leven in Dooling ontwricht. Het is eten of gegeten worden. Schone slaapsters wordt bevolkt door vele memorabele personages. Zo is er Clint, de vrouw van Lila, die als psychiater van de vrouwengevangenis probeert om het kwaad buiten de deur te houden. De gevangenen die elk met hun eigen achtergrond en verhaal trachten de wonderbaarlijke situatie naar hun hand te zetten. En dan is er nog de raadselachtige Evie, de enige vrouw die in slaap kan vallen en ongeschonden weer wakker wordt. Niemand weet waar ze vandaan komt en over welke bijzondere gaven ze beschikt. Iedereen in Schone slaapsters wordt op de proef gesteld en gaat tot het uiterste om te overleven. Maar is het genoeg om een catastrofe af te wenden? Stephen King en Owen King hebben een meeslepende roman geschreven die alles op scherp zet, en waarin ze meesterlijk laten zien wat er kan gebeuren als de temperaturen in de samenleving verder en verder worden opgevoerd.


The Book Het Midprice druk 7
The Author Stephen Edwin King
The Publisher
Release Date2005
Genre
Pages 1104
ISBN 9024556317
Language English, Spanish, And French

READING: Zeven Amerikanen, die als kinderen in hun woonplaats in de staat Maine geconfronteerd zijn geweest met de onheilsdaden van een ongrijpbaar monster, maken zich na 27 jaar gereed het eindelijk te vernietigen.


The Book King s Curse
The Author Warren Murphy
The Publisher Hachette UK
Release Date2014-08-21
Genre Fiction
Pages 364
ISBN 9780751558203
Language English, Spanish, And French

READING: Civilizations fell when Cortez and his conquistadores landed in the New World. The Mayans, the Aztecs and the Toltec all vanished into the mists of history. But one tribe survived: the Actatl. And what survived with them was their huge stone idol, Uctut - the sacred rock which demanded blood as a sacrifice . . . human blood. When the stone is despoiled in a New York museum by a young graffiti freak, the Actatl leaders demand revenge on the despoiler and on the country which gave rise to him. Their method of vengeance? Simple - extract the victim's heart. But when one of their first victims is a US Congressman, something special is called for. Enter Remo Williams: The Destroyer, an ex-cop who should be dead, but instead fights for the secret government law-enforcement organisation CURE. Trained in the esoteric martial art of Sinanju by his aged mentor, Chiun, Remo is America's last line of defence. Breathlessly action-packed and boasting a winning combination of thrills, humour and mysticism, the Destroyer is one of the bestselling series of all time.


The Book the kings ugly bride
The Author
The Publisher Pioneer Drama Service, Inc.
Release Date
Genre
Pages
ISBN
Language English, Spanish, And French
The Book De naam van de wind
The Author Patrick Rothfuss
The Publisher Boekerij
Release Date2018-01-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239366
Language English, Spanish, And French

READING: Kvothe de legende. Befaamd magiër, berucht dief, meestermusicus en moordenaar. Van zijn jeugd met een groep muzikanten, zijn leven als bedelaar, tot de periode waarin hij een leerling was aan de befaamde Universiteit voor Magiërs en Alchemisten, Kvothe vertelt zijn verhaal met humor en gevoel voor tragiek. Zo onthult hij de man achter de legende – een klassieke en onvergetelijke held die de lezer vanaf de eerste pagina weet te boeien. De naam van de wind is een debuut van een klasse zoals men zelden ziet in de epische fantasy. Rothfuss vertelt het verhaal van Kvothe in de beeldende stijl en met het gevoel voor detail die doen denken aan J.R.R. Tolkien en Robin Hobb, en met de verhalende kracht van Robert Jordan. Rothfuss verweeft dit alles tot een eigen geheel dat van begin tot eind intrigeert en doet wat maar weinig schrijvers kunnen: hij raakt de lezer. Enthousiast blog over De naam van de wind: ‘Het is het beste boek dat ik in jaren gelezen heb. [...] Ik las het zes maanden geleden en ik denk er nog steeds aan.’ Edwardspoonhands Blog: In the name of the wind


The Book Curse of the kings
The Author Ashiru Muheez Afolabi
The Publisher
Release Date2004
Genre History
Pages 104
ISBN IND:30000080687092
Language English, Spanish, And French
The Book De verre kust
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239298
Language English, Spanish, And French

READING: De verre kust is het derde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde, dat Claire verscheurd wordt tussen twee -volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Als haar dochter Brianna volwassen is, besluit Claire voorgoed terug te keren naar het Schotland van de achttiende eeuw en naar haar geliefde. Maar kort na hun gepassioneerde hereniging worden Claire en James gedwongen tot een lange zeereis die een onverwachte wending neemt... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book The Mummy s Curse
The Author Jeremy Westphal
The Publisher Bellwether Media Inc
Release Date2011-08-01
Genre History
Pages 24
ISBN 9781600146435
Language English, Spanish, And French

READING: "Engaging images accompany information about the Mummy's Curse. The combination of high-interest subject matter and light text is intended for students in grades 3 through 7"--Provided by publisher.


The Book The Apostolical and Primitive Church Popular in Its Government A Manual on Prelacy and Ritualism Carefully Revised Etc
The Author Lyman Coleman
The Publisher
Release Date1869
Genre
Pages 413
ISBN BL:A0019080760
Language English, Spanish, And French
The Book The Arthurian Revival
The Author Debra Mancoff
The Publisher Routledge
Release Date2014-08-13
Genre Literary Criticism
Pages 306
ISBN 9781317656715
Language English, Spanish, And French

READING: Discrete inquiries into 15 forms of the Arthurian legends produced over the last century explore how they have altered the tradition. They consider works from the US and Europe, and those aimed at popular and elite audiences. The overall conclusion is that the "Arthurian revival" is an ongoing event, and has become multivalent, multinational, and multimedia. Originally published in 1992.


The Book Curse of the Kings
The Author Victoria Holt
The Publisher
Release Date1985-06-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 0780788133
Language English, Spanish, And French
The Book Hof van doorns en rozen
The Author Sarah J. Maas
The Publisher Van Goor
Release Date2016-02-22
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000348282
Language English, Spanish, And French

READING: Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.


The Book The Western Antiquary
The Author William Henry Kearley Wright
The Publisher
Release Date1882
Genre Cornwall (England : County)
Pages
ISBN PRNC:32101073857581
Language English, Spanish, And French

READING: "Reprinted after revision and correction from the 'Weekly Mercury,'" Mar. 1881-May 1884.


The Book Remarkable Characters and Places of the Holy Land
The Author Charles Wyllys Elliott
The Publisher
Release Date1869
Genre Bible
Pages 640
ISBN HARVARD:AH53WC
Language English, Spanish, And French
The Book Goed of slecht
The Author Ali Land
The Publisher Cargo
Release Date2017-04-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023454793
Language English, Spanish, And French

READING: De vijftienjarige Milly is zwaar getraumatiseerd opgenomen in een pleeggezin. Een nieuwe identiteit moet alle sporen naar haar verleden wissen, want de moeder van Milly is een seriemoordenaar en wacht in de gevangenis op haar rechtszaak. Milly worstelt met een groot schuldgevoel: door haar hulp heeft de politie haar moeder kunnen aanhouden. Van haar pleeggezin krijgt ze weinig steun. Integendeel, Phoebe, de oudste dochter, haat Milly vanaf het eerste moment dat ze haar zag intens en probeert op alle mogelijke manieren Milly's leven zo ellendig mogelijk te maken. En daarmee maakt ze iets los bij Milly, een kant van zichzelf die ze liever niet wil kennen; ze is tenslotte de dochter van haar moeder, de seriemoordenaar. Vergeef me als ik je vertel dat ik het was. Dat ik het was die het heeft verraden. Aan de rechercheur. Een aardige man, dikke, ronde buik. Eerst ongeloof. Dan de vuile tuinbroeken die ik uit mijn tas haalde. Klein. De teddybeer, aan de voorkant rood bespikkeld met bloed. Ik had meer kunnen meenemen, meer dan genoeg keus. Ze wist niet dat ik ze bewaarde. Hij verschoof op zijn stoel. Ze gingen rechtop zitten, hij en zijn pens. Zijn hand, ik zag dat die een beetje trilde toen hij de telefoon pakte. Je moet nu komen, zei hij. Dit moet je horen. De stilte tijdens het wachten op zijn chef. Voor mij te dragen. Voor hem niet zo. Talloze vragen schoten door zijn hoofd. Is het waar wat ze zegt? Kan niet. Zoveel? Dood? Onmogelijk. Ik vertelde het verhaal opnieuw. En weer. Steeds hetzelfde verhaal. Andere gezichten die naar me keken, andere oren die luisterden. Ik vertelde ze alles. Nou ja. Bijna alles.


The Book The Curse of King Tut
The Author William W. Lace
The Publisher Capstone
Release Date2008
Genre Blessing and cursing
Pages
ISBN 9781601523884
Language English, Spanish, And French

READING: Shortly after the ancient tomb of Egypt's King Tutankhamun was opened in 1922, the English lord who had financed the discovery died. In subsequent years, others connected with the tomb also died, some under mysterious circumstances. This title examines the so-called "curse of King Tut" and attempts to answer numerous pivotal questions.


The Book Curse of the King
The Author Omari Pye
The Publisher iUniverse
Release Date2013-09
Genre Fiction
Pages 140
ISBN 9781491702222
Language English, Spanish, And French

READING: It is 1655, and King Dahon of the South African Hiandi tribe is a powerful leader with one fl aw: an insatiable lust for power. Obsessed with his hunger for control, Dahon has been wiping out entire civilizations for years. Now, as he begins sacrifi cing his own people in order to appease his animal gods, the curse of an old woman changes his family's destiny for generations to come. As Dahon is cursed, his mind and body both transformed into a creature called a Vandara, he pays a million times for the lives he has destroyed. Worse, his sons are cursed as well, guided by an instinct to kill the king and carry on the curse. The Vandara kings would rule for centuries. In present-day Atlantic City, Eddrin Mather is the new king who has reigned since defeating his father and brothers. With his aging process slowed by the curse, Eddrin, who once used his demonic form to battle the mob, now uses his gifts to assist the police as a detective and bounty hunter who works in the shadows to capture criminals. But as the curse becomes stronger and shredded bodies begin showing up around town, Eddrin fears the worst: another Vandara king may be ready to reign. In this fantasy tale, a modern-day ruler must use all of his powers to fight for what he believes should be his-to be the only Vandara king forever.


The Book The Kings and Queens of Roam
The Author Daniel Wallace
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2013-05-07
Genre Fiction
Pages 288
ISBN 9781476703992
Language English, Spanish, And French

READING: From the celebrated author of Big Fish comes an imaginative, moving novel about two sisters, their dark legacy, and the magical town that entwines them. Helen and Rachel McCallister, who live in a town called Roam, are as different as sisters can be: Helen, older, bitter, and conniving; Rachel, beautiful, naïve—and blind. When their parents die suddenly, Rachel has to rely on Helen for everything, but Helen embraces her role in all the wrong ways, convincing Rachel that the world is a dark and dangerous place she couldn’t possibly survive on her own…or so Helen believes, until Rachel makes a surprising choice that turns both their worlds upside down. In this new novel, southern literary master Daniel Wallace returns to the tradition of tall tales and folklore made memorable in his bestselling novel Big Fish. Wildly inventive and beautifully written, The Kings and Queens of Roam is a big-hearted tale of family and the ties that bind.