Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Fifty Year Mission The Next 25 Years From The Next Generation to J J Abrams
The Author Edward Gross
The Publisher Macmillan
Release Date2016-08-30
Genre Biography & Autobiography
Pages 864
ISBN 9781250089465
Language English, Spanish, And French

READING: Volume two of a fifty-year oral history of Star Trek by the people who were there sharing never-before-told stories.


The Book The Fifty Year Mission The Complete Uncensored Unauthorized Oral History of Star Trek The First 25 Years
The Author Edward Gross
The Publisher Macmillan
Release Date2016-06-28
Genre Performing Arts
Pages 544
ISBN 9781466872851
Language English, Spanish, And French

READING: This is the unauthorized, uncensored and unbelievable true story behind the making of a pop culture phenomenon. The original Star Trek series debuted in 1966 and has spawned five TV series spin-offs and a dozen feature films, with an upcoming one from Paramount arriving in 2016. The Fifty-Year Mission is a no-holds-barred oral history of five decades of Star Trek, told by the people who were there. Hear from the hundreds of television and film executives, programmers, writers, creators and cast as they unveil the oftentimes shocking story of Star Trek's ongoing fifty-year mission -a mission that has spanned from the classic series to the animated show, the many attempts at a relaunch through the beloved feature films. Make no mistake, this isn't just a book for Star Trek fans. Here is a volume for all fans of pop culture and anyone interested in the nuts and bolts of a television touchstone.


The Book Het Geluk Project
The Author Gretchen Rubin
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2010-03-01
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789047201601
Language English, Spanish, And French

READING: Ben jij ook iemand die alle reden heeft om gelukkig te zijn? En heb je desondanks het gevoel dat je eigenlijk nóg gelukkiger zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou. Gretchen Rubin had alles: een man, twee leuke kinderen, een mooi huis en een goede baan, maar toch was ze niet zo gelukkig als ze zou kunnen zijn. Ze concludeert dat de enige die daar iets aan kan veranderen zij zelf is, en besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Iedere maand concentreert ze zich op een ander aspect van haar leven en zo probeert ze stap voor stap een gelukkiger mens te worden. Na 12 maanden hoopt ze antwoord te kunnen geven op de vraag: heb je je geluk in eigen hand ?


The Book Nee is niet genoeg
The Author Naomi Klein
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2017-09-21
Genre Political Science
Pages
ISBN 9789044539318
Language English, Spanish, And French

READING: Hoe extreem Trump ook is, hij is een logisch voortvloeisel uit de meest kwalijke trends van de voorbije vijf decennia. Dat is wat Naomi Klein betoogt in Nee is niet genoeg. Ze laat zien welke kwaadaardige krachten schuilen achter Trumps opkomst, en poneert een activerende visie die een massabeweging in staat stelt in te gaan tegen opkomend militarisme, racisme en een toenemende privatisering van de overheid, zowel in de Verenigde Staten als in de rest van de wereld.


The Book Feitenkennis
The Author Hans Rosling
The Publisher Spectrum
Release Date2018-04-05
Genre Mathematics
Pages 343
ISBN 9789000351237
Language English, Spanish, And French

READING: 'Een van de belangrijkste boeken die ik ooit heb gelezen.' Bill Gates 'Iedereen zou dit boek moeten lezen.' de Volkskrant Wat is nu de gemiddelde levensverwachting in de wereld? Hoeveel meisjes maken de basisschool af? Welk percentage van de wereldbevolking leeft in armoede? Hoeveel kinderen in de wereld zijn nu ingeënt tegen een ziekte? Op eenvoudige vragen over wereldwijde trends geven we systematisch de verkeerde antwoorden. Het is zelfs zo erg dat een chimpansee die willekeurig antwoorden kiest consequent leraren, journalisten, Nobelprijswinnaars en studenten overtreft. In Feitenkennis legt hoogleraar Internationale Gezondheid en wereldfenomeen Hans Rosling uit waarom dit gebeurt. Hij presenteert daarbij tien redenen en komt zo met een radicaal nieuwe verklaring. Ons probleem is dat we niet weten wat we niet weten, en dat zelfs onze gissingen gebaseerd zijn op onbewuste en voorspelbare vooroordelen. Het blijkt dat onze wereld in een veel betere staat is dan we denken. Dat betekent niet dat er geen echte zorgen zijn. Maar als we ons de hele tijd zorgen maken om de verkeerde dingen en ons niet richten op de feiten, kunnen we het zicht verliezen op de dingen die ons het meest bedreigen. Feitenkennis zit boordevol anekdotes, aangrijpende verhalen en uiteraard met de kenmerkende grafieken van Rosling. Het is een inspirerend, onthullend en ook essentieel boek dat de manier waarop je de wereld ziet compleet zal veranderen. Hans Rosling was een Zweedse arts en hoogleraar Internationale Gezondheid. Hij was adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF, en medeoprichter van Gapminder. Daarnaast presenteerde hij wetenschappelijke documentaires op de BBC, gaf hij een van de best bekeken TED Talks aller tijden, en behoorde tot 'the 100 most influential people' volgens Time Magazine. Hij overleed op 7 februari 2017 op 68-jarige leeftijd en wijdde de laatste jaren van zijn leven aan het schrijven van dit boek.


The Book Geen makkelijke dag
The Author Mark Owen
The Publisher Boekerij
Release Date2012-10-08
Genre Literary Criticism
Pages 318
ISBN 9789460235351
Language English, Spanish, And French

READING: Het unieke insidersverslag van de aanval op Osama bin Laden, verteld door de man die hem zag sterven.In Geen gemakkelijke dag vertelt Mark Owen het verhaal van de belangrijkste missie van SEAL Team Six tot nu toe. Mark en drieëntwintig andere mannen van het eliteteam SEAL Team Six werden allemaal met grote zorg uitgezocht door de hoogste legerleiding om een van de gevaarlijkste mannen in de wereldgeschiedenis uit te schakelen. In een verslag van minuut tot minuut vertelt Mark het verhaal van die 1ste mei 2011: van de helikoptercrash die Mark al bijna het leven kostte voordat ze Bin Ladens schuilplek ook maar bereikt hadden tot het radiocontact dat de wereld liet weten dat Osama bin Laden dood was Mark Owen is een voormalig lid van de U.S. Naval Special Warfare Development Group, beter bekend als SEAL Team Six. In de vele jaren dat hij actief was, heeft hij ontelbare missies tot een succesvol einde gebracht, waarvan de meeste het nieuws nooit haalden. Owen was de leider van Operation Neptune Spear in Abbottabad, Pakistan, de uiterst geheime missie die de dood van Osama bin Laden tot gevolg had. Mark Owen is een pseudoniem, net als de andere namen in het boek.Kevin Maurer is schrijver en onderzoeksjournalist. Hij was als embedded verslaggever betrokken bij vele speciale missies in Irak, Afghanistan, Afrika en Haïti.Hij heeft eerder vier boeken geschreven over geheime militaire operaties.


The Book Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2
The Author Francesca Cavallo
The Publisher
Release Date2018
Genre
Pages
ISBN 9082834340
Language English, Spanish, And French
The Book Hidden Figures
The Author Margot Lee Shetterly
The Publisher HarperCollins
Release Date2017-01-10
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789402751628
Language English, Spanish, And French

READING: ***Genomineerd voor 3 Oscars, oa Beste Film, Beste Scenario (bewerking) en Beste Actrice in een bijrol (Octavia Spencer).*** Hun namen waren Dorothy, Mary, Katherine en Christine. En zonder hen had Neil Armstrong nooit een voet op de maan kunnen zetten. Deze zwarte vrouwelijke wiskundigen werden tijdens de Tweede Wereldoorlog door de NASA opgeroepen. Ze werden 'menselijke computers' genoemd, terwijl ze met potloden, papier en eenvoudige rekenmachines de berekeningen maakten die nodig waren om ruimtereizen mogelijk te maken. Maar hun lunch moesten ze aan een aparte tafel opeten. Hun fascinerende verhaal wordt in dit boek verteld.


The Book The Awakening Coast
The Author Karl Offen
The Publisher U of Nebraska Press
Release Date2014-06-01
Genre History
Pages 456
ISBN 9780803254497
Language English, Spanish, And French

READING: The indigenous and Creole inhabitants (Mosquitians of African descent) of the Mosquito Reserve in present-day Nicaragua underwent a key transformation when two Moravian missionaries arrived in 1849. Within a few short generations, the new faith became so firmly established there that eastern Nicaragua to this day remains one of the world’s strongest Moravian enclaves. The Awakening Coast offers the first comprehensive English-language selection of the writings of the multinational missionaries who established the Moravian faith among the indigenous and Afro-descendant populations through the turbulent years of the Great Awakening of 1881 to 1882, when converts flocked to the church and the mission’s membership more than doubled. The anthology tracks the intersection of religious, political, and economic forces that led to this dynamic religious shift and illustrates how the mission’s first fifty years turned a relatively obscure branch of Protestantism into the most important political and spiritual institution in the region by contextualizing the Great Awakening, Protestant evangelism, and indigenous identity during this time of dramatic social change.


The Book Matterhorn
The Author Karl Marlantes
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2011-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460928949
Language English, Spanish, And French

READING: Roman die niet alleen over de Vietnamoorlog gaat, maar over álle oorlogen; een getuigschrift van de verlossende kracht van literatuur Vietnam, 1969. Tweede luitenant Waino Mellas is eenentwintig jaar en net aangekomen op Matterhorn: een Amerikaanse vesting diep in de Vietnamese jungle. Vlak na zijn aankomst krijgt zijn eenheid het bevel in vijandig gebied op zoek te gaan naar een Noord- Vietnamese legerunit. Mellas en zijn mannen zullen ziekte, honger, bloedzuigers, tijgers en een vrijwel onzichtbare vijand moeten trot- seren, maar het zijn de raciale spanningen en de valse loyaliteiten die hen ten val dreigen te brengen. Matterhorn is niet alleen een rauw verslag over de waanzin van de oorlog maar tevens een krachtig en universeel verhaal over moed, vriendschap en opoffering. De pers over Matterhorn ‘Sublieme roman.’ **** de Volkskrant ‘Fenomenale debuutroman.’ ***** Het Parool ‘Een literair meesterwerk.’ Trouw ‘Een rauw verslag vanuit de waanzinnige oorlogsjungle.’ VPRO Gids


The Book De streep wordt een rivier
The Author Francisco Cantú
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-03-13
Genre Law
Pages
ISBN 9789025308179
Language English, Spanish, And French

READING: Om getuige te kunnen zijn van de gebeurtenissen aan de grens met Mexico besluit Francisco Cantú in 2008 dienst te nemen bij de us Border Patrol, de Amerikaanse grenswacht. De streep wordt een rivier is zijn persoonlijke verslag daarvan. In extreme hitte en kou spoort hij illegalen op. Hij detineert uitgeputte, uitgedroogde en wanhopige mannen, vrouwen en kinderen. Hij onderschept drugspartijen en bergt dode lichamen. Het werk eist een zware tol. Cantú krijgt nachtmerries en neemt ontslag. Maar ook daarna blijft de periode hem achtervolgen. In bloedstollend proza probeert hij zijn geschiedenis een plaats in zijn dagelijks leven te geven. Cantú laat ons meedenken over landsgrenzen en pakt daarbij een van de grootste politieke en sociale problemen ter wereld aan. Met zijn schrijnende verhalen over hoop en wanhoop, over mensen die met gevaar voor eigen leven de grens willen oversteken, dwingt Cantú ons te luisteren en mee te voelen. Hij zet vraagtekens bij de politiek en de vastgeroeste ideeën over grenzen, waardoor niet alleen talloze levens van migranten en hun families ontwricht raken, maar de menselijkheid zélf geweld wordt aangedaan.


The Book De antwoorden op de grote vragen
The Author Stephen Hawking
The Publisher Spectrum
Release Date2018-10-16
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789000365050
Language English, Spanish, And French

READING: Het laatste boek van professor Stephen Hawking 'Heerlijk boek.' DWDD 'Een prachtig eerbetoon aan een fantastische wetenschapper en een laatste kijk in zijn unieke geest.' New Scientist 'Een uitzonderlijk genie.' The Guardian Hoe is alles begonnen? Is er intelligent leven elders in het heelal? Kunnen we de toekomst voorspellen? Bestaat er een God? Wat zit er in een zwart gat? Zijn tijdreizen mogelijk? Zullen we overleven op aarde? Moeten we de ruimte koloniseren? Zal kunstmatige intelligentie slimmer worden dan wij? Hoe geven wij de toekomst vorm? De wereldberoemde wetenschapper en bestsellerauteur Stephen Hawking laat ons zijn laatste ideeën over de grootste vragen van het universum na in dit briljante, postuum uitgegeven werk.


The Book Als Beale Street kon praten
The Author James Baldwin
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044540413
Language English, Spanish, And French

READING: Harlem, begin jaren zeventig, de tijd van Aretha Franklin en Ray Charles. De 19-jarige Tish is zwanger van haar grote liefde Fonny, een jonge beeldhouwer. Hij zit vast, beschuldigd van een verkrachting, ingerekend door een racistische agent. Terwijl hun beider families hun best doen om Fonny’s naam te zuiveren, wordt het jonge paar heen en weer geslingerd tussen hoop en wanhoop. Een liefdesverhaal als de blues, gepassioneerd, melancholiek en onvergetelijk.


The Book Guidelines for Leading Your Congregation 2013 2016 Mission
The Author General Board Global Ministries
The Publisher Abingdon Press
Release Date2012-11-01
Genre Religion
Pages
ISBN 9781426754623
Language English, Spanish, And French

READING: Depending on how a congregation is organized, the ministry area may be called global ministries, mission or outreach ministries. The role of this ministry area is to develop a continuous, year-round program of mission education. Leadership of this ministry area identifies the needs of the community, country, and world and engages the congregation in mission opportunities that seek to address these needs. It also seeks to expand your congregation’s mission and benevolence budget and ensure that your congregation is provided every opportunity to participate financially in God’s mission through the church. This guideline is designed to help implement the work of the ministry area. This is one of the twenty-six Guidelines that cover church leadership areas including Church Council and Small Membership Church; the administrative areas of Finance and Trustees; and ministry areas focused on nurture, outreach, and witness including Worship, Evangelism, Stewardship, and Christian Education, age-level ministries, Communications, and more. To see a full list of Guidelines, search by typing keywords: “Guidelines for Leading Your Congregation 2013-2016,” and click “search”.


The Book Drama voor de camera
The Author Rachel Renée Russell
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2015-04-29
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026137570
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Nikki en haar vriendinnen Zoey en Chloë staan op het punt BEROEMD te worden! Een populaire televisieshow gaat de meiden een maand lang filmen terwijl zij een liedje opnemen. Supercool! Maar DAG EN NACHT gevolgd worden door een camera is niet alleen maar leuk. Want hoe kan Nikki nu aan Brandon laten weten dat ze hem SUPERLEUK vindt, zonder dat de hele wereld meekijkt? Ondertussen doet aartsrivale MacKenzie er ALLES aan om in de spotlights te komen. En wie is daarvan de dupe? Precies!


The Book Swords and Ploughshares
The Author Francis Herlihy
The Publisher
Release Date1983
Genre Korea
Pages 232
ISBN UOM:39015010536475
Language English, Spanish, And French
The Book 13 Hours
The Author Mitchell Zuckoff
The Publisher Karakter
Release Date2016-01-29
Genre True Crime
Pages
ISBN 9789045210261
Language English, Spanish, And French

READING: Lange tijd werd gedacht dat een anti-islamfilm tot spontane rellen had geleid, die uitliepen op een kleine opstand waarbij de ambassadeur van de Verenigde Staten in Libië om het leven kwam. In 13 Hours beschrijft New York Times-bestsellerauteur Mitchell Zuckoff voor de eerste keer wat er in de nacht van 11 september 2012 écht gebeurde: hoe een handvol mannen zichzelf geconfronteerd zag met een georganiseerde groep terroristen die doelgericht de ambassade aanvielen. 13 Hours is verfilmd door Michael Bay met onder ander John Krasinksi en James Badge Dale. Op 11 september 2012 vielen terroristen het US State Department Special Mission Compound in Libië aan, in de stad Benghazi. Ook het geheime CIA-hoofdkwartier kwam onder vuur te liggen, waarop een team van zes ex-militairen, ingehuurd om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen, een moeilijke beslissing moest nemen: zich overgeven of vechten tegen een enorme overmacht. In een tijdsbestek van 13 uur gaven zij blijk van een uitzonderlijke moed en dapperheid, om een grotere tragedie te voorkomen. 13 Hours is het aangrijpende, waargebeurde verhaal van zes dappere mannen die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi en weigerden zich over te geven.


The Book Hard Target Mission 2
The Author Chris Ryan
The Publisher Hachette UK
Release Date2011-01-06
Genre Fiction
Pages 84
ISBN 9781444708547
Language English, Spanish, And French

READING: Faster, Grittier, Darker, Deadlier... Part two of the first Chris Ryan Extreme series. Bundled together as the full book, Chris Ryan Extreme: Hard Target A chance encounter with an agent from MI6 leads Joe Gardner into a perilous mission in Gibraltar. His objective: bust a major cocaine-smuggling ring involving former a Regiment operator and the Royal Navy. But Gardner isn't alone. A mysterious killer with expert martial arts skills is shadowing his every move. And it's about to get noisy.


The Book Rupsje Nooitgenoeg
The Author Eric Carle
The Publisher
Release Date1985
Genre
Pages
ISBN OCLC:732688071
Language English, Spanish, And French
The Book JOURNAL OF THE SYNOD OF THE CHURCH OF ENGLAND
The Author
The Publisher
Release Date1875
Genre
Pages
ISBN OXFORD:555026001
Language English, Spanish, And French