Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book The Adventures of Johnny Bunko
The Author Daniel H. Pink
The Publisher Penguin
Release Date2008-04-01
Genre Business & Economics
Pages 160
ISBN 1440635676
Language English, Spanish, And French

READING: View the animated video for The Adventures of Johnny Bunko and check out popular books for the new graduate here. There’s never been a career guide like The Adventures of Johnny Bunko by Daniel H. Pink (author of To Sell Is Human: The Surprising Truth About Motivating Others). Told in manga—the Japanese comic book format that’s an international sensation—it’s the fully illustrated story of a young Everyman just out of college who lands his first job. Johnny Bunko is new to the Boggs Corp., and he stumbles through his early months as a working stiff until a crisis prompts him to rethink his approach. Step by step he builds a career, illustrating as he does the six core lessons of finding, keeping, and flourishing in satisfying work. A groundbreaking guide to surviving and flourishing in any career, The Adventures of Johnny Bunko is smart, engaging and insightful, and offers practical advice for anyone looking for a life of rewarding work. From the Trade Paperback edition.


The Book Drive
The Author Daniel Pink
The Publisher Business Contact
Release Date2010-10-11
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789047048497
Language English, Spanish, And French

READING: Vergeet alles wat je weet over hoe je mensen moet motiveren, het zit anders in elkaar dan je dacht. Het geheim van goed presteren, plezier en zin in je leven en werk is de intrinsieke motivatie. Dat is je diepe wens om je eigen leven te bepalen, nieuwe dingen te leren en te creeren en bij te dragen aan zinvolle zaken. Daniel Pink toont aan dat de geaccepteerde wijsheid over mensen motiveren niet strookt met hoe wij thuis en op het werk elke dag te werk gaan. De oude manier van belonen en straffen werkt voor de meeste taken niet meer. Kijk maar naar de bonuscultuur bij bedrijven: een slecht middel voor een goed doel. Het gevolg van verkeerde beloning is dat we slechte kwaliteit leveren en uiteindelijk minder betrokken raken bij wat we doen. 'Een van de goeroes van morgen' Management Team Over Een compleet nieuw brein: Dit boek is een wonder. Volstrekt origineel en diepgravend Tom Peters, auteur van Excellente ondernemingen Dit is een van die zeldzame boeken die een omslagpunt markeren, een boek dat je wilt lezen voordat iemand anders het leest Seth Godin, auteur van Purple Cow Daniel Pink schrijft over technologie en het zakenleven in onder meer The New York Times, Fast Company en Wired. Hij schreef ook de succesvolle boeken Een compleet nieuw brein en De avonturen van Johnny Bunko: de eerste carrieregids in stripvorm. Daniel Pink is een prachtige combinatie van Seth Godin en Malcolm Gladwell


The Book De Moskou regels
The Author Daniel Silva
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2010-04-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789048806393
Language English, Spanish, And French

READING: Onrustbarende, actuele spionagethriller over het gevaar van ¿het nieuwe Rusland¿ Met De Moskou regels begint een ijzingwekkende race tegen de klok¿ De gewelddadige dood van een journalist leidt Gabriel Allon, restorateur en voormalig Israëlisch geheim agent, naar Rusland. Hij komt terecht in het nieuwe Moskou, waar hij het moet opnemen tegen Ivan Kharkov, een steenrijke Russische oligarch en wapenhandelaar, die op het punt staat Al-Qai¿da te voorzien van een partij geavanceerde Russische luchtdoelraketten. Het is aan Gabriel de deal te dwarsbomen. Als hij faalt, moet de wereld zich voorbereiden op de dodelijkste terroristische aanval sinds 9/11. Het aftellen is begonnen¿ Daniel Silva (1960) is de auteur van elf internationale bestsellers. Zijn creatie, voormalig Israëlisch geheim agent Gabriel Allon, is een van de meest memorabele en fascinerende figuren in de moderne fictie. Hij woont in Washington, D.C. met zijn vrouw en kinderen. Als hij niet schrijft, is hij te vinden in de bibliotheek van Georgetown University, waar hij research voor zijn boeken doet. ¿Zenuwslopend en pijnlijk briljant.¿ Patricia Cornwell ¿Daniel Silva blaast het internationale thrillergenre nieuw leven in.¿ Newsday


The Book De avonturen van Johnny Bunko druk 1
The Author Daniel H. Pink
The Publisher
Release Date2008-10
Genre
Pages 160
ISBN 9047000900
Language English, Spanish, And French

READING: Carrièreadviezen in de vorm van een ballonstrip over Johnny Bunko, een bedrijfsaccountant die ontevreden is met zijn werk en niet weet hoe hij verder moet; dan krijgt hij adviezen van de magische Diana.


The Book Een compleet nieuw brein
The Author Daniel H. Pink
The Publisher Business Contact
Release Date2017-03-08
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789047009085
Language English, Spanish, And French

READING: Advocaat, accountant, computerprogrammeur – dat moesten we van onze ouders worden. Maar ze hadden ongelijk, de toekomst is aan een heel ander soort individu, aan een andere manier van denken. De dominantie van de linkerhersenhelft – van het verstand, de logica en het analytisch vermogen – maakt plaats voor een nieuwe wereld waarin de kwaliteiten van de rechterhersenhelft – creativiteit, gevoel en intuïtie – overheersen. Dat betoogt Daniel H. Pink, die de twee hersenhelften gebruikt als metafoor voor de ontwikkelingen van onze tijd. In Een compleet nieuw brein vertelt Pink precies welke zes vaardigheden je moet ontwikkelen om in de toekomst succesvol te zijn. Aan de hand van praktische oefeningen, afkomstig van experts over de hele wereld, helpt hij je deze vaardigheden aan te scherpen. Dit boek zal je kijk op de wereld voorgoed veranderen.


The Book Het juiste moment
The Author Daniel Pink
The Publisher Business Contact
Release Date2018-06-15
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789047010203
Language English, Spanish, And French

READING: In ‘Het juiste moment’ doet bestsellerauteur Daniel H. Pink de wetenschap achter timing uit de doeken. De keuze voor hét juiste moment kan namelijk het cruciale verschil maken tussen succes of falen. Maar gek genoeg staan we nauwelijks stil bij wat goede timing is. Timing is niets minder dan een serieuze wetenschap, zegt Pink. Aan de hand van zijn diepgaande kennis op het gebied van psychologie, biologie en economie legt hij uit hoe we door slim gebruik te maken van deze kennis succesvoller kunnen zijn in onze persoonlijke relaties en in ons werk. Hoe benut je de verborgen dynamiek van de dag bij het inplannen van je agenda? Hoe tover je een haperend begin om tot een frisse start? En wat is het ideale moment om je baan op te zeggen, een carrièreswitch te overwegen of te gaan trouwen? In dit boek duikt Pink in de meest recente onderzoeken over timing en brengt hij zijn bevindingen samen in een fascinerend betoog vol verrassende voorbeelden en praktische takeaways.


The Book De zeven spirituele wetten van superhelden
The Author Deepak Chopra
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2012-01-05
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9789021551609
Language English, Spanish, And French

READING: Superhelden hebben zich losgemaakt van stripboeken en zijn een dynamisch onderdeel geworden van onze cultuur. Doordat zij voortdurend grenzen opzoeken, houden zij ons een spiegel voor. Daardoor krijgen we de kans onszelf en onze onbegrensde mogelijkheden beter te begrijpen. Chopra ontrafelt de zeven wetten van de wereld van superhelden. Hij legt de waarde ervan uit en laat zien hoe je ze kunt toepassen in je eigen leven en in de wereld om je heen.


The Book What s Next Gen X
The Author Tamara J. Erickson
The Publisher Harvard Business Press
Release Date2010
Genre Business & Economics
Pages 237
ISBN 9781422120644
Language English, Spanish, And French

READING: Keeping Up, Moving Ahead, and Getting the Career you want


The Book Ik ben verboden
The Author Anouk Markovits
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2012-11-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023474869
Language English, Spanish, And French

READING: Transsylvanië, 1944. De vijfjarige Mila is getuige van de moord op haar ouders door Hongaarse nazi's. Ze wordt gered door de tienjarige Josef, die Mila op verzoek van haar stervende vader naar Zalman Stern brengt, een voorman van de Satmargemeenschap. In zijn huis wordt zij opgevoed als zusje van Zalmans eigen dochter Atara. Naarmate de twee meisjes ouder worden, verdiept Mila s geloof zich, terwijl haar geliefde zusje Atara zichzelf onderdompelt in een wereld van boeken en kennis. Als in Midden-Europa communistische regimes aan de macht komen, verhuist de familie naar Parijs, waar Zalman zijn best doet de kinderen op te voeden beschermd tegen de schadelijke invloed van de grote stad. Als de twee meisjes meerderjarig zijn, trouwt Mila met een chassidische jood, terwijl Atara volhardt in haar twijfel aan de fundamentalistische leer. De verschillende keuzes van de meisjes drijven hen uiteen, totdat een gevaarlijk geheim hen dreigt te verbannen uit de enige gemeenschap die ze ooit hebben gekend. Ik ben verboden is een aangrijpend verhaal over wat er kan gebeuren als onwankelbare liefde botst met onbuigzaam dogmatisme en eeuwenlange tradities, en geeft een ongekend indringende inkijk in de wereld van de meest orthodoxe joodse sekte, de Satmar.


The Book Nice girls don t get the corner office
The Author Lois Frankel
The Publisher Boekerij
Release Date2018-08-21
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789402311402
Language English, Spanish, And French

READING: Het ultieme carrièreboek voor vrouwen in een prachtige nieuwe uitvoering Werk jij altijd non-stop door zonder pauze? Maak je je zorgen of je anderen niet beledigt met je feedback? Vraag je collega’s altijd om raad voordat je een beslissing neemt? Of wil je gewoon dat iedereen je aardig vindt? Als je een van de bovenstaande vragen met ja hebt beantwoord, is volgens Lois P. Frankel de kans groot dat er regelmatig een promotie aan je neus voorbijgaat en dat het je meestal niet lukt om je dromen & ideeën waar te maken. Lois P. Frankel is coach en bedrijfstrainer. Vijfentwintig jaar lang runde ze een praktijk voor psychotherapie waar ze voornamelijk werkende vrouwen behandelde. Nice girls don’t get the corner office is het resultaat van al die praktijkervaring. Het gaat over de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk, het doet suggesties om grip te krijgen op je carrière en het beschrijft manieren waarop je jezelf in de weg zit bij het benutten van al je talenten. De praktische adviezen zijn onderverdeeld in zes thema's: hoe je het spel speelt; hoe je je gedraagt; hoe je denkt; hoe je jezelf op de markt brengt; hoe je klinkt; hoe je eruitziet en hoe je reageert. De pers over Nice girls don’t get the corner office: ‘De lessen uit Nice girls don’t get the corner office zijn onverminderd relevant.’ Eva Jinek ‘Lieve meisjes komen niet ver. Stop dus met ploeteren, met aardig en behulpzaam zijn. En houd eens op je zo vaak te verontschuldigen. En nooit huilen op je werk. Maar daar is met dit handboek straks ook geen enkele reden meer voor.’ Trouw ‘Elke vrouw die vooruit wil komen in het bedrijfsleven zou dit boek moeten lezen. Het is een fascinerende crashcursus in uitstraling, invloed en communicatie van een succesvolle en verhelderende coach. Geweldig!’ Anne Fisher, Fortune en CNN


The Book Emoties en angsten
The Author Paul Liekens
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2010-11-16
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789020299366
Language English, Spanish, And French

READING: Ondersteunende emoties zijn de onmisbare brandstof voor verandering en groei. Positieve emoties, zoals enthousiasme, vertrouwen en gevoel van zelfrespect, leveren de energie die jouw intenties omzetten in daadkracht. Negatieve emoties zoals angst voor dieren, kleine ruimten, injectienaalden, sociale fobie, emeto (fobie voor overgeven), vliegangst, pleinvrees, existentiële angst enzovoort, kunnen jouw leven heel erg beperken. Je overdreven zorgen maken kan je leven en dat van de mensen in je naaste omgeving zelfs flink vergallen. Elke emotie of angst is echter ook een boodschap over hoe jij in elkaar zit, We leren je de achterliggende oorzaak op te sporen, en hoe je de oorzakelijke ervaringen uit je verleden kunt transformeren. Jij kunt jezelf bevrijden, en jezelf meer rust en vreugde bezorgen. Duizenden mensen zijn je hierin voorgegaan, nu jij nog. Krachtige energieën kunnen je intenties omzetten in daadkracht. Paul Liekens geeft al vele jaren NLP-opleidingen, workshops over bewustzijnsontwikkeling en recentelijk ook initiaties in sjamanisme. Hij heeft 30 jaar ervaring in de randwetenschappen en heeft inmiddels 20 boeken geschreven.


The Book Arduino project handboek
The Author Mark Geddes
The Publisher
Release Date2016-12-15
Genre
Pages
ISBN 9059056132
Language English, Spanish, And French
The Book Essentials of Business Communication
The Author Mary Ellen Guffey
The Publisher Cengage Learning
Release Date2012-01-15
Genre Business & Economics
Pages 592
ISBN 9781111821227
Language English, Spanish, And French

READING: ESSENTIALS OF BUSINESS COMMUNICATION, 9TH EDITION presents a streamlined approach to business communication that includes unparalleled resources and author support for instructors and students. ESSENTIALS OF BUSINESS COMMUNICATION provides a four-in-one learning package: authoritative text, practical workbook, self-teaching grammar/mechanics handbook, and premium Web site. Especially effective for students with outdated or inadequate language skills, the Ninth Edition offers extraordinary print and digital exercises to help students build confidence as they review grammar, punctuation, and writing guidelines. Textbook chapters teach basic writing skills and then apply these skills to a variety of e-mails, memos, letters, reports, and resumes. Realistic model documents and structured writing assignments help students build lasting workplace skills. The Ninth Edition of this award-winning text features increased coverage of electronic messages and digital media, redesigned and updated model documents to introduce students to the latest business communication practices, and extensively updated exercises and activities. Important Notice: Media content referenced within the product description or the product text may not be available in the ebook version.


The Book Ready player one
The Author Ernest Cline
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-01-28
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021449760
Language English, Spanish, And French

READING: ALLES STAAT OP HET SPEL DE JACHT OP DE ULTIEME PRIJS ARE YOU READY? In 2045 leeft een aanzienlijk deel van de wereldbevolking in diepe armoede. De enige manier waarop Wade Watts aan alle misère kan ontsnappen, is de OASIS: een online virtuele wereld waar miljarden mensen tegelijk in kunnen vertoeven. Wanneer James Halliday, de excentrieke uitvinder van de OASIS, overlijdt, laat hij een zoektocht achter vol puzzels die te maken hebben met zijn obsessie met de popcultuur van de jaren tachtig. Degene die de jacht als eerste voltooit, zal het vermogen van Halliday erven én de volledige controle krijgen over de OASIS. Wanneer Wade als allereerste een van de puzzels oplost, wordt hij van alle kanten opgejaagd door nietsontziende rivalen. Vanaf dan is er voor Wade nog maar één manier om te overleven: winnen.


The Book Las Aventuras de Johnny Bunko La Unica Guia Que Necesitaras Para Tu Futuro The Adventures of Johnny Bunko
The Author Daniel Pink
The Publisher Ediciones Urano
Release Date2008-11-01
Genre Business & Economics
Pages 160
ISBN 8492452099
Language English, Spanish, And French

READING: Johnny Bunko es un joven normal y aplicado. Ha hecho lo que sus padres, consejeros y profesores le han recomendado. Ahora que se encuentra estancado en un trabajo rutinario que no lo satisface comienza a sospechar que algo funciona mal y que se ha equivoc


The Book De kracht van betekenis
The Author Emily Esfahani Smith
The Publisher Have, Ten
Release Date2017-04-18
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789025905828
Language English, Spanish, And French

READING: In Van geluk naar betekenis stelt Emily Esfahani Smith dat we het verkeerde doel hebben nagejaagd. De westerse cultuur is geobsedeerd door geluk. Toch voelen veel mensen zich vervreemd en doelloos, soms zelfs wanhopig. Niet geluk, maar betekenis maakt het leven de moeite waard. Op basis van recent psychologisch onderzoek en inzichten uit de filosofie en de literatuur laat Esfahani aan de hand van vier peilers zien hoe we een zinvol leven kunnen vormgeven. Ook voerde ze talloze gesprekken met onder anderen een dierenverzorgster, een ex-crimineel en een astronaut, om erachter te komen hoe je zin geeft aan je leven. Esfahani’s vier pijlers voor een zinvol leven 1. Ergens bij horen, of dat nu je familieleden, milieuactivisten of leden van een boekenclub zijn. 2. Een doel dat ons motiveert iets aan de wereld bij te dragen, hoe bescheiden die bijdrage ook is. 3. Een coherent verhaal over je leven kunnen vertellen, waardoor ervaringen samenhang en betekenis krijgen. 4. Transcendentie, gebeurtenissen waardoor je boven het alledaagse uitstijgt, bijvoorbeeld wanneer je naar mooie muziek luistert, naar de sterrenhemel kijkt of een mystieke ervaring hebt.


The Book Think like a freak
The Author Steven D. Levitt
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2014-06-12
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789023484509
Language English, Spanish, And French

READING: In hun internationale megasellers Freakonomics en SuperFreakonomics toonden Levitt en Dubner aan dat alledaagse problemen vaak opgelost kunnen worden door gedrag dat tegen elke normale intuïtie indruist. In Think like a freak wordt onze gangbare wijze van denken opnieuw op zijn kop gezet en leert de lezer geleerd te denken als een freak, een zonderling, en waarom dat nuttig is. Levitt en Dubner analyseren de beslissingen die we nemen, de plannen die we maken, de moraal die we erop nahouden, en ze tonen aan dat hun inzichten kunnen worden toegepast in ons dagelijks leven, waardoor we slimmere en betere besluiten nemen. Het boek bevat een gereedschapskist met instrumenten voor beter leven en denken. Zo leren we wat de voordelen zijn van iets op te geven in plaats van door te zetten en hoe we succesvol kunnen zijn in iets waar we geen talent voor hebben.


The Book Semco stijl
The Author Ricardo Semler
The Publisher Boekerij
Release Date2015-04-24
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789460923364
Language English, Spanish, And French

READING: !--[if gte mso 9] Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 ![endif]--!--[if gte mso 9] ![endif]--!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Verdana; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:536871559 0 0 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.normaal, li.normaal, div.normaal {mso-style-name:normaal; mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:Verdana; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; color:black;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --!--[if gte mso 10] mce:style! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:Ɛ mso-fareast-language:Ɛ mso-bidi-language:Ɛ} --!--[endif]-- Semco is in Brazilië het meest geliefde bedrijf om voor te werken: zonder vaste werktijden en andere verplichtingen, zoals bedrijfskleding. Velen bepalen zelf hoeveel ze verdienen, werknemers kiezen en beoordelen zelf hun baas, financiële informatie is beschikbaar voor iedereen – en er wordt winst gemaakt, veel winst. Bij Semco werken ze in Semco-stijl: een nieuwe, menselijke, productieve, stimulerende en in alle opzichten lonende manier van werken. Semco-stijl inspireert en daagt uit tot een nieuwe manier van werken.


The Book The Naked Presenter
The Author Garr Reynolds
The Publisher Pearson Education
Release Date2010-11-29
Genre Business & Economics
Pages 160
ISBN 0321717902
Language English, Spanish, And French

READING: When we learn to present naked, we reach our audiences by communicating the essence of the message, stripping away all that is unnecessary and embracing the ideas of simplicity, clarity, honesty, integrity, and passion. If "slideware" is used, the slides never steal the show or rise above serving a strong but simple supportive role. The ideas in the presentation may or may not be radical, earth shattering, or new, but there is freshness to the approach and content that makes a lasting impression. In this invaluable resource from the author for the best-selling books Presentation Zen and Presentation Zen Design, you will discover how to get to the core of your message and deliver presentations that are as natural as they are memorable. Whether you are just in the planning stages or need advice for a talk that begins in an hour, you'll find wisdom in The Naked Presenter that you can use to connect deeply with your audience and deliver a great presentation.


The Book De kracht van het moment
The Author Chip Heath
The Publisher Lev.
Release Date2018-05-23
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044976991
Language English, Spanish, And French

READING: Waarom hebben sommige kleine ervaringen zoveel impact dat ze ons veranderen – en hoe kun je zulke bijzondere momenten creëren in je leven en werk. De meest memorabele positieve momenten in ons leven worden gedomineerd door vier elementen: verheffing, inzicht, trots en verbondenheid. Als we deze elementen omarmen zullen er meer momenten ontstaan die er werkelijk toe doen. Wat gebeurt er als een leraar een les kan voorbereiden die zijn leerlingen over twintig jaar nog onthouden? Wat gebeurt er als een manager een ervaring kan creëren die zijn klanten in verrukking brengt? Wat gebeurt er als je beter weet welke herinneringen er werkelijk toe doen voor je kinderen? Dit boek gaat op zoek naar de fascinerende geheimen van ervaringen. Waarom onthouden we de beste of slechtste momenten van een ervaring, evenals het laatste moment, en vergeten we de rest? Waarom voelen we ons het comfortabelst als dingen zeker zijn, maar voelen we het meest dat we leven als ze dat niet zijn. En waarom bevinden onze dierbaarste herinneringen zich in een korte periode in onze jeugd? We ontdekken hoe korte ervaringen levens kunnen veranderen. Zoals het experiment waar twee vreemden elkaar in een kamer ontmoeten en 45 minuten later als beste vrienden vertrekken (Wat gebeurt er in die tijd?). Of het verhaal van de jongste, vrouwelijke miljardair die zegt haar veerkracht te danken te hebben aan een vraag die haar vader aan het gezin stelde tijdens het eten (Wat was die vraag?) Veel van de bepalende momenten in ons leven zijn het resultaat van pech of geluk. Waarom zouden we de meest betekenisvolle, memorabele momenten laten afhangen van toeval als we ze ook kunnen creëren? De kracht van het moment laat zien dat we zelf de vormgever kunnen zijn van rijkere ervaringen.