Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Naamloos
The Author Pepijn Lanen
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2016-01-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026333187
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Het begint met dat ik mijn naam niet meer kan herinneren.’ Zo opent de roman van Pepijn Lanen, waarin we een aantal weken uit het leven van een naamloze jongeman volgen. Een dertiger die tussen twee banen in zit en tijdelijk verblijft in een nihilistisch appartement van een vriend. Op indringende manier leeft de lezer mee met zijn verwarring, zijn gevecht met verslavingen en angsten, en voornamelijk het gevecht met zichzelf. Pepijn Lanen schreef met Naamloos een rauw, eerlijk en humoristisch boek over het leven en de liefde. Voor de lezers van Hallo muur, Brusselmans en Bukowski.


The Book Tales from the Loop
The Author Simon Stålenhag
The Publisher
Release Date2017
Genre Artists' books
Pages 191
ISBN 1910132756
Language English, Spanish, And French

READING: "Scifi artist Simon Stålenhag's paintings of Swedish 1980s suburbia, populated by fantastic machines and strange beasts, have won global acclaim. In this multiple award-winning roleplaying game, you get to step into the amazing world of the Loop."--Back cover.


The Book De Wolvenlus
The Author Nicholas Evans
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929632
Language English, Spanish, And French

READING: Een baby ligt buiten in zijn wiegje te kraaien. Langzaam sluipt de wolf dichterbij... Een troep wolven waart in de bosrijke omgeving van het dorpje Hope in Montana, de streek waar ze een eeuw geleden tot op het laatste exemplaar werden afgeslacht. Nu worden ze beschermd door de wet en door de 29-jarige biologe Helen Ross, die in het gebied is om deze prachtige wilde dieren te observeren. Ook moet ze zien te voorkomen dat de wolven opnieuw worden uitgeroeid. Dit tot groot ongenoegen van de lokale schapenfokkers die hun kuddes bedreigd zien. Nicholas Evans laat zien hoe de emoties in het afgelegen dorp langzaam steeds hoger oplopen en uiteindelijk tot een aangrijpende confrontalie leiden. Voor geen van de bewoners zal het leven ooit nog hetzelfde zijn.


The Book Bijzondere vertelsels
The Author Ransom Riggs
The Publisher
Release Date2017-02-06
Genre
Pages
ISBN 9044829637
Language English, Spanish, And French
The Book Onschuld
The Author Ann Cleeves
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2011-08-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044961485
Language English, Spanish, And French

READING: Abigail Mantel is vijftien jaar wanneer ze door haar beste vriendin Emma dood in een greppel wordt aangetroffen. Jeanie Long, de vriendin van Abigails vader, is niet veel ouder wanneer ze voor de moord wordt veroordeeld. Tien jaar later raakt het dorp Elvet aan de Engelse kust opnieuw in beroering. Na jarenlang te hebben volgehouden onschuldig te zijn, heeft Jeanie zich opgehangen in haar cel, bijna op hetzelfde moment dat een getuige zich meldt die haar alibi op de dag van de moord kan bevestigen. Het onderzoek wordt heropend. Ondanks haar ongebruikelijke tactieken lukt het inspecteur Vera Stanhope niet tot de gesloten gemeenschap door te dringen. En de vragen stapelen zich op. Wat hebben Emma en haar man James voor elkaar te verbergen? Welke rol speelt Emma's vader, een voorganger wiens vrouw voor hem door het stof kruipt? Is Keith Matnel, de vader van Abigail, de man die hij voorgeeft te zijn? Net als Stanhope een spoor denkt te hebben gevonden, wordt er opnieuw een moord gepleegd.


The Book De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine druk 4
The Author Ransom Riggs
The Publisher
Release Date2015-05-26
Genre
Pages 336
ISBN 9044817175
Language English, Spanish, And French

READING: Na de dood van zijn opa bezoekt Jacob (16) het weeshuis waar zijn opa opgroeide, op een afgelegen eiland. Het blijkt dat opa's jeugdvrienden meer dan bijzonder waren. En misschien leven ze nog steeds. Met veel sfeervolle zwart-witfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.


The Book Avonturen uit een niet zo perfect leven
The Author Rachel Renée Russell
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2013-05-29
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026132490
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als Mackenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?


The Book Ik besta niet
The Author Cristin Terrill
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2013-09-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021807614
Language English, Spanish, And French

READING: Cristin Terrill, Ik besta niet Het leven lacht de zestienjarige Marina toe: ze is populair, heeft veel vrienden en haar beste vriend is haar buurjongen James, een wonderkind. Em heeft niets. Zij zit vast in een gevangenis met een keihard regime. Marina en Em hebben een belangrijk ding gemeen: ze zijn een en dezelfde persoon. Em leeft vier jaar in de toekomst, en als ze niets doet dan zal Marina een gruwelijk leven tegemoet gaan. Er is maar één manier om dat te voorkomen: ze moet terug in de tijd om haar beste vriend James, op wie ze stiekem verliefd is, te vermoorden. Cristin Terrill is een young adult-schrijfster. Ze studeerde theaterwetenschap, met als specialisatie Shakespeare. Naast het schrijven geeft Terrill ook workshops in creative writing in haar woonplaats Washington, D.C. Ik besta niet is haar debuut. De filmrechten zijn verkocht aan Gold Circle Entertainment. www.cristinterrill.com `Het meest verslavende boek dat ik dit jaar heb gelezen.' Becca Fitzpatrick `Zet je telefoon uit. Trek de stekker uit je computer. En zeg tegen iedereen dat je niet thuis bent. Dit boek wil je namelijk in één ruk uitlezen! Spanning, romantiek en een bijna onmogelijke opdracht: wat wil je nog meer?' Mel Wallis de Vries


The Book De reiziger
The Author Ulrich Alexander Boschwitz
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2018-09-13
Genre Fiction
Pages 304
ISBN 9789048846221
Language English, Spanish, And French

READING: De reiziger is een aangrijpende roman over een joodse man, Otto Silbermann, die in 1938 weet te ontsnappen aan de nazipogroms, maar daardoor alles verliest: zijn bezittingen, zijn waardigheid en uiteindelijk ook zijn verstand. Hij vlucht van stad naar stad om aan zijn achtervolgers te ontsnappen - van Berlijn naar Hamburg, van Nürnberg naar Aken. Hij verblijft wekenlang in treinen, wetende dat hij in de val zit, maar blijft desondanks geloven in het goede in de mens. Zelfs wanneer hij, gek geworden van angst, opgesloten wordt in een inrichting, blijft hij aan dat idee vasthouden.


The Book Misbruik
The Author Soren Hammer
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2011-01-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044964387
Language English, Spanish, And French

READING: Deel 1 in de hoofdinspecteur Konrad Simonsen-reeks Op een maandagmorgen wordt het moordzakenteam van hoofdinspecteur Konrad Simonsen naar een lagere school in een voorstad van Kopenhagen geroepen. In de gymzaal hangen de lijken van vijf naakte, op sadistische wijze toegetakelde mannen. Hun handen en geslachtsdelen zijn verwijderd, hun gezichten onherkenbaar verminkt. Het heeft alle schijn van een openbare terechtstelling. Aanvankelijk lopen alle sporen dood, totdat de daders zich anoniem via internet melden: de vijf mannen waren pedofielen, en ze zijn niet zozeer vermoord als wel gestraft voor hun misdaden – en nieuwe executies zullen volgen. Daarop spoelt een golf van sympathie met de daders door het land, gevoed door de gretige sensatiepers. Het politieteam van Simonsen staat voor een onmogelijke taak: terwijl de hele Deense samenleving zich tegen hen lijkt te keren, moeten zij de moordenaars vinden. De pers over Misbruik : ‘**** Voor een debuut is Misbruik een opvallend rijk boek. De manier waarop Konrad Simonsen en zijn collega's worden neergezet, geeft het gevoel of de reeks al lang bestaat. Hoe het land volledig op zijn kop komt te staan als gevolgd van de collectieve verontwaardiging is ook buitengewoon geloofwaardig beschreven. [...] We kijken uit naar het volgende deel!’ – De Telegraaf ‘Naast spannend vooral een interessante studie van de werking van publieke verontwaardiging.’ – De Weekkrant ‘Lotte en Søren Hammer weten in hun boek heel goed een beklemmende sfeer op te roepen, waarbij de lezer zich de vraag moet stellen waar hij of zij zou staan. [...] Misbruik is een intrigerend boek met een prachtig plot. De speurtocht van de politie en het verrassende einde zijn helder opgeschreven. De geschetste dilemma’s maken dat de hoofdrolspelers echt gaan leven. Als Misbruik deel 1 is van een geplande serie, mag deel 2 snel komen.’ – Boekenkrant ‘Weer een superspannende thrillerreeks uit Scandinavië.’ – Panorama


The Book De Tweede Wereldoorlog
The Author Norman Stone
The Publisher Omniboek
Release Date2014-10-11
Genre History
Pages 186
ISBN 9789059779327
Language English, Spanish, And French

READING: Hebben we nóg een boek over de Tweede Wereldoorlog nodig? Nee, natuurlijk niet, tenzij het is geschreven door Norman Stone. Stone, in het verleden professor Moderne Geschiedenis in Oxford, BBC-presentator en speechschrijver voor Margaret Thatcher, overtreft zichzelf in dit boek. Puntig en humoristisch geeft hij in negen hoofdstukken een gedegen opinie over het begin en de afloop van de Tweede Wereldoorlog. Geen gids voor beginners, maar een onderhoudend en doorwrocht geschreven overzicht over de belangrijkste periode van de vorige eeuw.


The Book Foreign agent
The Author Brad Thor
The Publisher Karakter
Release Date2017-01-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789045209999
Language English, Spanish, And French

READING: Nog nooit schreef Brad Thor een actueler boek en Foreign Agent wordt door velen nu al gezien als een nieuw indrukwekkend hoogtepunt in zijn schrijfcarrière. In Washington breekt paniek uit: hoe is het mogelijk dat de informatie over de geheime missie is uitgelekt? Scot Harvath - half spion, half commando - wordt ingeschakeld om antwoorden te vinden. Zijn koortsachtige zoektocht brengt hem van Molenbeek in Brussel naar kraakpanden in Berlijn en van villa's in Beieren naar stof ge dorpjes in door IS bezet gebied


The Book Tales from the Time Loop
The Author David Icke
The Publisher David Icke Books
Release Date2003
Genre Body, Mind & Spirit
Pages 503
ISBN 0953881040
Language English, Spanish, And French

READING: The author asserts that his most comprehensive exposé of the global conspiracy ever written is all one needs to be truly free. Original.


The Book Omhulde stad druk 1
The Author Ransom Riggs
The Publisher
Release Date2014-03-21
Genre
Pages
ISBN 9044821806
Language English, Spanish, And French
The Book Sprookjes van Andersen
The Author Hans Christian Andersen
The Publisher
Release Date1873
Genre
Pages 190
ISBN KBNL:KBNL03000401068
Language English, Spanish, And French

READING: Bundel met 28 sprookjes, van De zwijnenhoeder tot De oude zerk. Met 5 getinte litho's bij: De zwijnenhoeder (kus), De reiskameraad (koning), Alles op de rechte plaats (familie met boek), De lieflijkste roos van de wereld (sterfbed met kruis omgeven door stralenkrans), Een goede luim (koetsier op de bok van een lijkwagen).


The Book De Macht
The Author Naomi Alderman
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-12-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025451875
Language English, Spanish, And French

READING: Er gebeurt iets merkwaardigs overal ter wereld: meisjes die door slechts een aanraking mensen fysiek pijn doen. Dit geweld openbaart zich aanvankelijk bij zelfverdediging tegen agressie van mannen. Het lijken een paar geïsoleerde gevallen, maar al spoedig is het epidemisch. En ze kunnen die kracht opwekken en doorgeven aan andere vrouwen. Het maatschappelijke proces waarbij de mannen de klassiek vrouwelijke rol moeten innemen is niet meer tegen te houden. Met De macht heeft Alderman een bijzonder originele roman geschreven met een waanzinnige vaart, waar ze niettemin prachtige, maar ontnuchterende bespiegelingen doorheen weeft over de valkuilen van macht en wat macht met mensen kan doen – ongeacht hun geslacht.


The Book We moeten allemaal feminist zijn
The Author Chimamanda Ngozi Adichie
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2016-10-13
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789023443353
Language English, Spanish, And French

READING: In 2013 gaf Chimamanda Ngozi Adichie een TEDx-lezing over wat het betekent om vandaag de dag feminist te zijn. Het filmpje werd bijna drie miljoen keer bekeken en gedeeld, Beyoncé gebruikte een sample van Adichie in een van haar nummers en ook in boekvorm is haar pleidooi een grote bestseller in Amerika en Engeland. Het is geen wonder dat We moeten allemaal feminist zijn zoveel mensen aanspreekt: Chimanada Ngozi Adichie schrijft op humorvolle en toegankelijke wijze en biedt een nieuwe, unieke definitie van het feminisme in de eenentwintigste eeuw.


The Book Mijn allerliefste schat
The Author Gabriel Tallent
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2018-02-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026336256
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Mijn allerliefste schat’ van Gabriel Tallent draait om de veertienjarige overlever Turtle Alverston. Waar Turtles fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein. Dan ontmoet ze Jacob, een wat oudere jongen, die in een schoon huis woont en naar haar kijkt alsof ze de zon is. Voor het eerst denkt ze eraan te ontsnappen aan haar getergde vader. Ze wordt de held van haar verhaal, en ook de onze. ‘Mijn allerliefste schat’ van Gabriel Tallent is een adembenemend debuut in een zelfverzekerde stijl, over een meisje en haar drang naar vrijheid. ‘De roman waar iedereen het over heeft.’ – The Guardian ‘De nieuwe literaire heldin van onze generatie.’ – Harper’s Bazaar


The Book Pyjamadagen
The Author Sarah Andersen
The Publisher
Release Date2017-02-10
Genre
Pages
ISBN 9401440816
Language English, Spanish, And French
The Book The Electric State
The Author Simon Stålenhag
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2018-09-25
Genre Fiction
Pages 144
ISBN 9781501181436
Language English, Spanish, And French

READING: A teen girl and her robot embark on a cross-country mission in this illustrated science fiction story, perfect for fans of Ready Player One and Black Mirror. In late 1997, a runaway teenager and her small yellow toy robot travel west through a strange American landscape where the ruins of gigantic battle drones litter the countryside, along with the discarded trash of a high-tech consumerist society addicted to a virtual-reality system. As they approach the edge of the continent, the world outside the car window seems to unravel at an ever faster pace, as if somewhere beyond the horizon, the hollow core of civilization has finally caved in.