Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Son of Hamas
The Author Mosab Hassan Yousef
The Publisher Tyndale House Publishers, Inc.
Release Date2011-03-04
Genre Religion
Pages 304
ISBN 1414364016
Language English, Spanish, And French

READING: Son of Hamas is now available in softcover with an all-new chapter about events since the book’s release such as the revelation of Mosab’s Israeli intelligence handler’s true identity, and Homeland Security’s effort to deport the author. Since he was a small boy, Mosab Hassan Yousef has had an inside view of the deadly terrorist group Hamas. The oldest son of Sheikh Hassan Yousef, a founding member of Hamas and its most popular leader, young Mosab assisted his father for years in his political activities while being groomed to assume his legacy, politics, status . . . and power. But everything changed when Mosab turned away from terror and violence, and embraced instead the teachings of another famous Middle East leader. In Son of Hamas, Mosab reveals new information about the world’s most dangerous terrorist organization and unveils the truth about his own role, his agonizing separation from family and homeland, the dangerous decision to make his newfound faith public, and his belief that the Christian mandate to “love your enemies” is the only way to peace in the Middle East.


The Book Son of Hamas
The Author Mosab Hassan Yousef with Ron Brackin
The Publisher Jaico Publishing House
Release Date2012-06-01
Genre Political Science
Pages 300
ISBN 9788184952896
Language English, Spanish, And French

READING: The shocking true story of a Hamas insider who rejected his violent destiny – and is now risking everything to expose closely guarded secrets and show the world a way to peace. Son of Hamas is now available in paperback with an all-new chapter about events since the book’s release such as the revelation of Mosab’s Israeli intelligence handler’s true identity, and Homeland Security’s effort to deport the author. Since he was a small boy, Mosab Hassan Yousef has had an inside view of the deadly terrorist group Hamas. The oldest son of Sheikh Hassan Yousef, a founding member of Hamas and its most popular leader, young Mosab assisted his father for years in his political activities while being groomed to assume his legacy, politics, status... and power. But everything changed when Mosab turned away from terror and violence, and embraced instead the teachings of another famous Middle East leader. In Son of Hamas, Mosab reveals new information about the world’s most dangerous terrorist organization and unveils the truth about his own role, his agonizing separation from family and homeland, the dangerous decision to make his newfound faith public, and his belief that the Christian mandate to “love your enemies” is the only way to peace in the Middle East.


The Book Arafat was mijn held druk 1
The Author Tass Saada
The Publisher
Release Date2010-03
Genre
Pages 264
ISBN 9060676874
Language English, Spanish, And French

READING: Autobiografie van een Palestijnse man die aanvankelijk lid was van de Fatahbeweging, maar later zich tot het christendom bekeerde en evangelist werd in het Midden-Oosten.


The Book Gevangen in Iran
The Author Maryam Rostampour
The Publisher Voorhoeve
Release Date2013-10-03
Genre Religion
Pages 335
ISBN 9789029722049
Language English, Spanish, And French

READING: Maryam en Mariziyeh werden in 2009 gearresteerd in Iran vanwege afvalligheid van de Islam en het verspreiden van het christendom. Ze werden overgebracht naar de gevreesde Evin-gevangenis in Teheran alwaar ze na 259 dagen tot ieders verrassing vrijgelaten werden. Mensen all over the world hadden voor hen gebeden. In Gevangen in Iran vertellen ze van hun wonderlijke tijd in de gevangenis. De plek die bekend staat als een hel werd een plek van liefde en hoop voor velen.


The Book The Son of Hamas
The Author Mosab H Yousef
The Publisher
Release Date2013-10
Genre
Pages 328
ISBN 986213464X
Language English, Spanish, And French

READING: Traditional Chinese edition of Son of Hamas: A Gripping Account of Terror, Betrayal, Political Intrigue, and Unthinkable Choices. Mosab Hassan Yousef is the son of Sheikh Hassan Yousef, a founding leader of Hamas, internationally recognized as a terrorist organization. Yousef is now a Christian and is living in asylum in the US. In Traditional Chinese. Annotation copyright Tsai Fong Books, Inc. Distributed by Tsai Fong Books, Inc.


The Book Verrassing
The Author Etgar Keret
The Publisher Podium b.v. Uitgeverij
Release Date2013-07-02
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789057596322
Language English, Spanish, And French

READING: Etgar Keret, een door The New York Times verklaard genie, schrijft verhalen die nog het meest doen denken aan de vertellingen van Murakami of Kafka. In Verrassing ontvouwt zich in elk verhaal een absurde en surrealistische wereld. Een vrouw ontdekt een rits in de mond van haar vriend en leeft verder met de jongen die achter de rits blijkt schuil te gaan. Een man komt erachter dat zijn leugens daadwerkelijk bestaan en verzint vervolgens uitsluitend vrolijke smoezen. En een schrijver krijgt bezoek van vreemdelingen die op gewelddadige wijze om een verhaal vragen. Van Etgar Keret (Tel Aviv, 1967) verscheen onder meer de bundel Pizzeria Kamikaze. Zijn boeken verschijnen in meer dan dertig landen en hij publiceert onder andere in The New York Times en Le Monde. Naast schrijver en universitair docent is Keret filmmaker. 'Als Kerets verhalen mij aan iemand doen denken, dan is het Kafka.' Micha Wertheim 'Briljant. Ik ken niemand die schrijft zoals hij. Keret is de stem van de nieuwe generatie.' Salman Rushdie 'Fantastisch en ontroerend en - zoals altijd bij Keret - verrassend en vertederend vreemd.' Nathan Englander 'Dit zijn de grappigste, donkerste en meest treffende verhalen die ik in lange tijd gelezen heb.' Jonathan Safran Foer 'Nederland, leest Etgar Keret!' Rutger Lemm, Vrij Nederland


The Book Ketters
The Author Ayaan Hirsi Ali
The Publisher Atlas Contact
Release Date2015-03-26
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789045029955
Language English, Spanish, And French

READING: Met de Arabische Lente leek de islamitische wereld aan een veelbelovende omslag bezig. Maar de recente aanslag op Charlie Hebdo, de opkomst van de barbaarse IS en de oorlogen in Syrië en Irak tonen aan dat de relatie tussen de islamitische samenlevingen en het Westen weinig is veranderd, en een gevaar vormt voor de wereldvrede. Ayaan Hirsi Ali pleit voor een reformatie van de islam – een gematigde islam met gelovigen die kunnen leven met twijfel over de Koran en kritiek op de Profeet verdragen. Ayaan Hirsi Ali daagt de jihadisten onverschrokken uit en beschrijft wat islamieten moeten doen om hun religie van de 7e naar de 21ste eeuw te ‘tillen’. Het Westen moet ophouden concessies te doen, want Islam is geen vredelievende religie’, zegt ze. Niet degenen die tegen de vrijheid van meningsuiting zijn, maar hervormingsgezinde Moslims verdienen onze steun. Ketters is geen oproep tot strijd maar een pleidooi voor vreedzame verandering en mondiale tolerantie.


The Book De ondergrondse spoorweg
The Author Colson Whitehead
The Publisher Atlas Contact
Release Date2016-12-22
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789025449131
Language English, Spanish, And French

READING: BEKROOND MET DE NATIONAL BOOK AWARD Cora is slavin op een katoenplantage in Georgia. Haar helse leven staat op het punt om nog erger te worden: de wrede eigenaar heeft zijn oog op haar laten vallen. Ze besluit om te vluchten, en met hulp van de Ondergrondse Spoorweg (in Amerika het begrip voor het clandestiene netwerk van antislavernijactivisten) begint ze een lange, huiveringwekkende reis door de zuidelijke staten van Amerika richting het vrije Noorden, met de slavenpatrouille op haar hielen.


The Book Mijn beloofde land
The Author Ari Shavit
The Publisher Spectrum
Release Date2013-10-15
Genre History
Pages
ISBN 9789000326105
Language English, Spanish, And French

READING: Indringend boek over de geschiedenis van Israël Aan de hand van menselijke verhalen, ogenschijnlijk kleine gebeurtenissen en gesprekken met hoofdrolspelers vertelt Ari Shavit in Mijn beloofde land het complexe verhaal van de moderne geschiedenis van de staat Israël. Israël bevindt zich momenteel in een existentiële crisis. Ari Shavit, een van de invloedrijkste journalisten van Israël, gaat de dialoog aan met zijn landgenoten en hun historie. Hoe is Israël, ooit een bastion van idealisme en democratische beginselen, op dit verontrustende punt beland? In plaats van het bekende verhaal – van de oorlogen, de bestanden en de bekende politieke kopstukken – vertelt Shavit het verhaal van de leiders van de volksopstanden, van de boeren, de immigranten, de kolonisten en van de Arabieren: kortom, de mensen die het (morele) fundament vormen van het land Israël. Ari Shavit is een van de meest gewaardeerde journalisten van Israël. Hij is politiek columnist van Haaretz, de invloedrijkste krant van het land.


The Book Ik zocht Allah en vond Jezus
The Author Nabeel Qureshi
The Publisher Kok
Release Date2019-01-31
Genre Religion
Pages
ISBN 9789043531924
Language English, Spanish, And French

READING: Een nieuwe editie met extra hoofdstukken van ‘Ik zocht Allah en vond Jezus' van Nabeel Qureshi (1983-2017). Qureshi vertelt in dit boek over zijn bekering tot het christendom. Hij groeit op in een islamitisch gezin, maar dromen, vrienden en veel studie overtuigen hem van de historiciteit van Jezus. Dit boek biedt diepe inzichten in de islam en in de innerlijke strijd van een moslim die zoekt naar de waarheid. Nu met een nawoord van zijn vriend Mark Mittelberg, een terugblik van zijn echtgenote Michelle Qureshi en een gesprek tussen David Wood en Nabeel Qureshi.


The Book De maagdenkooi
The Author Ayaan Hirsi Ali
The Publisher Atlas Contact
Release Date2012-02-02
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789045703565
Language English, Spanish, And French

READING: De maagdenkooi is eigenlijk een dubbele kooi: in de binnenste kooi zitten de vrouwen en meisjes opgesloten. Over deze vrouwenkooi heen staat weer een grotere kooi waarin de hele islamitische cultuur zit opgesloten.' Ondanks bedreigingen blijft Ayaan Hirsi Ali pleiten voor de vrijheid van moslimvrouwen en haalt zij fel uit naar de verdedigers van de multiculturele samenleving. Zo noemt ze het uithuwelijken van moslimmeisjes niet geïmporteerde liefde, maar geïmporteerde liefdeloosheid, gearrangeerde verkrachting. In De maagdenkooi zijn Ayaan Hirsi Ali's essays en lezingen uit 2003 en 2004 bijeengebracht, aangevuld met haar ervaringen als tolk voor Somalische vrouwen in blijf-van-mijn-lijfhuizen en asielcentra. Met haar onverschrokken optreden schaart Ayaan Hirsi Ali zich in de internationale gelederen van vrouwen als de Iraans-Franse schrijfster Chahdortt Djavann, de Nobelprijswinnares Shirin Ebadi en de Algerijns-Noorse cabaretière Shaban Rachmani, die allen de strijd aanbinden met de onderdrukking van vrouwen door de islam.


The Book Meisje met zeven namen
The Author Hyeonseo Lee
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-09-03
Genre Biography & Autobiography
Pages 392
ISBN 9789044344431
Language English, Spanish, And French

READING: Hyeonseo Lee is een naïef vijftienjarig meisje dat gelooft dat Noord-Korea de beste plek ter wereld is en Kim Il-Sung haar redder. Als ze illegaal haar geboorteland verlaat om op bezoek te gaan bij familie in China, weet ze nog niet dat het jaren zal duren voor ze haar moeder weer zal zien. Hyeonseo's afwezigheid wordt door de autoriteiten snel opgemerkt en uit angst voor zware straf raadt haar moeder haar aan weg te blijven. Pas veertien jaar later keert Hyeonseo terug naar de Noord-Koreaanse grens om haar moeder en broer naar Zuid-Korea te smokkelen, een levensgevaarlijke missie. Ze riskeert gevangenisstraf, marteling en mogelijk publieke executie.


The Book Inside Hamas
The Author Zaki Chehab
The Publisher I.B.Tauris
Release Date2007-03-30
Genre History
Pages 240
ISBN 9780857713605
Language English, Spanish, And French

READING: What is the real nature of Hamas? Since their astonishing victory in the 2006 Palestinian elections, this has become the most hotly-contested question in the Middle East. How do they really operate? How ‘Islamic’ are they? What personalities lie beneath the black-and-green uniforms? In this explosive book, Palestinian-born journalist Zaki Chehab draws on his unique insider sources to tell the story of this radical movement as it has never been told before. He shows how Hamas developed with the implicit encouragement of the Israelis (they bought their first weapons cache from the Shin Bet, Israel's domestic security agency), who wanted to weaken Fatah. He uncovers the extent of the Israeli intelligence services' penetration of the organisation, even at the highest levels. Interviewing key figures, he offers completely new insights in to Hamas. He reveals for the first timehow they prepare their 'martyrs' for suicide bombing attacks. He investigates their relationship with other groups, such as Hezbollah and Al Qaeda. The picture which emerges is of a political leadership driven above all else by a desire for power. This authoritative book is essential reading for anyone who cares about the Israeli-Palestinian conflict and the future of the Middle East.


The Book Ik woonde in een grot
The Author M. Geldermalsen
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2015-10-13
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789024571925
Language English, Spanish, And French

READING: Een leven zonder hypotheek en energierekeningen leek me wel aantrekkelijk... Tijdens een vakantie leert Marguerite van Geldermalsen de Jordaanse souvenirverkoper Mohammad Abdallah Othman kennen. Ze worden verliefd, trouwen en nemen hun intrek in een van de eeuwenoude grotten van Petra. Hun huis is tweeduizend jaar oud, uitgehakt in de rode rotswand. Marguerite wordt er de lokale verpleegkundige, maar ze leidt verder het leven van elke Bedoeïenenvrouw: ze kookt boven open vuur, haalt water met de ezel, danst tijdens huwelijksfeesten en ontbijt buiten in de opkomende zon. Marguerite en Mohammad krijgen drie kinderen en zijn volmaakt gelukkig. Aan dit sprookje komt pas een eind wanneer Mohammad overlijdt, na ruim twintig jaar huwelijk. In Ik woonde in een grot vertelt Marguerite Geldermalsen openhartig over haar bijzondere leven en gunt ze de lezer een kijkje in het dagelijks leven van de Bedoeïenen. `Ik woonde in een grot is een monument voor haar man, de Bedoeïenen en Petra.’ NOUVEAU


The Book Hamas and Ideology
The Author Shaul Bartal
The Publisher Routledge
Release Date2017-11-28
Genre Social Science
Pages 234
ISBN 9781351403757
Language English, Spanish, And French

READING: Sheikh Yus?f al- Qara??w? is regarded as the most influential contemporary Muslim religious figure. His best-selling book, Al-?alal wal-?aram fi al-Islam ("The Forbidden and the Permitted in Islam") is perhaps one of the most widely read Islamic works, after the Qur’?n. The subject of jihad in Palestine is a salient feature of Qara??w?’s thought and is addressed frequently in his books. His views on Israel and on the Jews shape those of many Muslims throughout the world. This book paints al- Qara??w?’s portrait within the context of the subject of the struggle for Palestine and assesses why he is committed so fervently to the Palestinian course. It also sheds light on another important aspect of al-Qaradawi’s thought, namely the marked contrast between his ideas regarding the Muslim world and his views on relations with other religions and countries. Whereas al- Qara??w? is considered to be a moderate in Islamic matters, his attitude toward the Jews and to Israel is one of abiding hatred and uncompromising struggle. The book aims to classify Qara??w?’s thought along the axis of moderation and extremism by drawing comparisons between Qara??w?’s teachings and those of other Muslim jurists. Furthermore, it compares the features of antisemitic writing with that of Qara??w? in order to answer the question as to whether Qara??w?’s teachings actually constitute an expression of anti-semitism. Despite the subject of jihad in Palestine being so central to Qara??w?’s thought, there has not been a comprehensive and systematic academic study of this to date. The book therefore represents a major contribution to the field and will appeal to anyone studying the Israel-Palestine conflict, Islamic Studies, Jewish Studies, Terrorism and Political Violence.


The Book Geachte Mr Knightley
The Author Katherine Reay
The Publisher Voorhoeve
Release Date2017-07-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789029726634
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Geachte Mr. Knightley’ van Katherine Reay is een heerlijk, hartverwarmende briefroman. De slimme twintiger Samantha Moore is opgegroeid in een weeshuis en heeft niets voor zichzelf. Studeren is een oude droom die ze allang heeft opgegeven en ze slijt haar dagen achter de toonbank bij een Starbucks. Ze weet dan ook niet wat haar overkomt als een stichting haar een studiebeurs aanbiedt. Het enige wat van haar wordt verwacht, is dat ze de mysterieuze oprichter van de stichting op de hoogte houdt van haar vorderingen. Hoewel Sam bindingsangst heeft, mensen doorgaans uit de weg gaat en vlucht in het citeren van Jane Austen-romans als iemand te dichtbij komt, voelt ze zich vreemd vrij in haar brieven aan deze Mr. Knightley, die ze nog nooit heeft ontmoet... Of toch wel? Katherine Reay laat zich graag inspireren door Jane Austen en haar tijdgenoten, maar geeft een geheel eigen en eigentijdse twist aan deze klassiekers.


The Book Thirty Three Secrets Arab Men Never Tell American Women
The Author Cassandra
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2008-02-26
Genre Social Science
Pages 493
ISBN 9781465329967
Language English, Spanish, And French

READING: There exists in this world people who have no soul. Anyone who could inflict such endless cruelty on women and children is less than human. It's hard for me to find the precise words I can use to describe my feelings about this reading experience: deep sadness, blistering rage, and a need to take revenge. Intellectually, I know all this is counterproductive, and a punishment inflicted upon myself. However, Thirty-Three Secrets Arab Men Never Tell American Women: A Dissection of How Muslims Treat Women and Infidels is a wake-up call for any women who would let her heart rule her head in personal relationships, no matter what the cultural background or religion.


The Book Zeven vette jaren
The Author Etgar Keret
The Publisher Podium b.v. Uitgeverij
Release Date2014-03-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789057596827
Language English, Spanish, And French

READING: In Zeven vette jaren doet Etgar Keret op tragikomische wijze verslag van zeven jaren van zijn persoonlijk leven, die samenvallen met de eerste levensjaren van zijn zoon Lev. De Israëlische samenleving is in ieder verhaal voelbaar: of het nu gaat om zijn ouders, die de Holocaust hebben overleefd; zijn zus, die met haar elf kinderen in de meest orthodoxe buurt van Jeruzalem woont; of om zijn door hem verafgode broer, die pleit voor de legalisering van softdrugs en een volleerd olifantenfluisteraar blijkt te zijn. Met deze verhalen op het kruispunt van journalistiek, autobiografie en fictie, slaagt Keret erin om via de microkosmos van zijn eigen leven een indringend, ontroerend en toch humorvol beeld te geven van het huidige Israël. Etgar Keret is een van de belangrijkste hedendaagse Israëlische schrijvers. Zijn boeken verschijnen in vierendertig landen en hij publiceert onder andere in Le Monde en The New York Times. De verhalenbundels Verrassing en Superlijm werden geroemd vanwege hun uitbundige verbeeldingskracht. `Briljant. Ik ken niemand die schrijft zoals hij. The Guardian `Etgar Keret is een genie. The New York Times


The Book Weduwen
The Author Lynda La Plante
The Publisher Karakter
Release Date2018-08-23
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789045212500
Language English, Spanish, And French

READING: Drie mannen komen om tijdens een dramatisch verlopen bankoverval. Ze laten drie radeloos en totaal ontredderde vrouwen achter; Dolly Rawlins, Linda Pirelli en Shirley Miller. Als één van hen, Dolly, erachter komt dat haar echtgenoot een kluis had, doet ze een ontdekking die grote gevolgen heeft. In de kluis ligt een pistool, geld en een uitgewerkt plan voor een overval. De twijfel slaat toe, ze moet een beslissing nemen. Gaat ze zo snel mogelijk alles vergeten? Gaat ze alles overdragen aan de politie? Of is het juist beter om eerst met de andere vrouwensamen te komen?


The Book The Tapestry of Israel
The Author Neil W. Taylor
The Publisher AuthorHouse
Release Date2013-04
Genre History
Pages 360
ISBN 9781481785549
Language English, Spanish, And French

READING: Israel is not just another nation. The history of Israel is not merely a collection of coincidences. God is not finished with the Jews. This tiny nation that is perpetually ensnared in conflict and persecution still holds a key place in God's purpose for mankind and has not been replaced by the Christian Church. The Tapestry of Israel explores a number of trends or "threads" that make up the history of this ancient nation. These threads prove Israel's modern relevance and demand a response to the Jews' increasing need for support as the pressure mounts to exchange the Holy Land for the illusion of peace. Christians will learn that the Jews are still God's chosen people, even today, and that heavenly intervention and miracles are common occurrences in modern-day Israel. Corrupt theology and deceptive theories are exposed! Discover how Satan seeks to rob Israel of her covenant with God and bring the destruction of Israel through anti-Zionism and anti-Semitism. Learn what the Christian Church's responsibility is in its support of Israel and what the supportive Christian should pray on behalf of Israel.