Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Secret Garden Artist s Edition
The Author Johanna Basford
The Publisher Laurence King Publishing
Release Date2015-09-15
Genre Art
Pages 42
ISBN 1780677316
Language English, Spanish, And French

READING: From the same ink artist and original publisher who brought you SECRET GARDEN and ENCHANTED FOREST (both international bestsellers), comes an exciting new coloring format: the poster book. Over-sized, printed on a single side on extremely thick card stock of 400 gsm, and easy to pull out for framing, SECRET GARDEN: THE ARTIST'S EDITION provides larger spaces for an easier coloring experience. This poster book features 20 enlarged designs from Johanna Basford's first book, SECRET GARDEN, currently a #1 New York Times Bestseller.


The Book Secret Garden Artist s Edition
The Author
The Publisher
Release Date2015-09-07
Genre Coloring books
Pages
ISBN 1780677308
Language English, Spanish, And French

READING: From the publisher that brought you the hugely successful Secret Garden and Enchanted Forest - this special artist's edition features 20 beautiful, pull-out art prints for colouring in. Colouring fans of all ages will enjoy immersing themselves in a selection of the most popular artworks from the original book, now presented in a new, large-scale format for maximum colouring enjoyment.Each detailed illustration is printed on high-quality card and can be removed easily for framing or craft projects.


The Book De tuin van de avondnevel
The Author Tan Twan Eng
The Publisher Karakter
Release Date2013-05-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401600439
Language English, Spanish, And French

READING: Yun Ling verloor in de Tweede Wereldoorlog haar zus in een kamp en worstelt nog altijd met de vraag waarom zij wel overleefde en haar zus niet. Na de verschrikkingen van de Japanse bezetting zoekt Yun troost in haar werk als rechter. Maar nu haar geheugen haar steeds vaker in de steek laat besluit ze terug te gaan naar de plek waar ze opgroeide in de hooglanden van Maleisië, om de herinneringen aan haar zus vast te houden. Dan ontmoet ze de mysterieuze tuinier Aritomo die ooit tuinier van de Keizer was, en zijn sprookjesachtige `Tuin van de avondnevel. Ondanks de verschrikkelijke herinneringen die Yun aan de Japanners heeft, raakt ze in de ban van deze man en zijn tuin. Terwijl in de omringende jungle een strijd om de toekomst van Maleisië ontbrandt, ontstaat tussen Yun en de mystieke Aritomo een band die ver boven de geschiedenis weet uit te stijgen. De tuin van de avondnevel is een overweldigende roman waarin liefde en geweld, geheugen en ervaring de hoofdrol spelen tegen het adembenemende decor van een van de mooiste streken op aarde.


The Book Sterren boven Cornwall
The Author Liz Fenwick
The Publisher Boekerij
Release Date2012-11-15
Genre Fiction
Pages 334
ISBN 9789460233876
Language English, Spanish, And French

READING: Kunstenares Maddie erft een huis in Cornwall. Ze grijpt deze kans op verandering met beide handen aan en vestigt zich met haar stiefdochter Hannah in het prachtige maar verwaarloosde huis, dat een mysterieuze voorgeschiedenis heeft. Tot haar verbazing blijken de vrouwen die er voorheen leefden raakvlakken te hebben met haar eigen leven. Helaas staat Maddies droom van een rustig leven op het platteland ver van de realiteit. Het verdriet om haar overleden man, het constante gevecht met Hannah en financiële problemen zorgen ervoor dat ze geen inspiratie meer vindt voor haar schilderijen. Ze ziet zich genoodzaakt het huis te koop te zetten. Maar dan komen er geheimen aan het licht die generaties lang verborgen zijn geweest...


The Book The Hate U Give
The Author Angie Thomas
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-05-29
Genre Juvenile Fiction
Pages 320
ISBN 9789048837182
Language English, Spanish, And French

READING: Starr Carter is zestien jaar oud als haar beste vriend Khalil wordt doodgeschoten door een politieagent. Khalil had geen wapen op zak maar was 'vermoedelijk' een drugsdealer. Verslagen door emoties probeert Starr zichzelf te herpakken in een samenleving vol ongelijkheid. De armoedige buurt waarin ze woont geeft een groot contrast met de school waar ze elke dag naartoe gaat. Overleven in deze twee werelden wordt steeds lastiger en de waarheid spreken krijgt een hoge prijs.


The Book De New York trilogie
The Author Paul Auster
The Publisher Arbeiderspers, B.V. Uitgever De
Release Date2010-10-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789029567886
Language English, Spanish, And French

READING: Broze stad (1985), Schimmen (1986) en De gesloten kamer (1986) vormen samen de fenomenale New York-trilogie van Paul Auster. Het werk dat zijn definitieve doorbraak betekende en waarin Austers liefde voor zijn stad en zijn fascinatie voor het genre van de mystery novel op meesterlijke wijze samenkomen.


The Book Animorphia druk 1
The Author
The Publisher
Release Date2015-08-28
Genre
Pages 96
ISBN 9461885601
Language English, Spanish, And French
The Book Enchanted Forest Artist s Edition
The Author Johanna Basford
The Publisher
Release Date2016-03-28
Genre
Pages 40
ISBN 1780677847
Language English, Spanish, And French

READING: From the publisher that brought you the hugely successful Secret Garden and Enchanted Forest - this special artist's edition features 20 beautiful, pull-out art prints for colouring in. Colouring fans of all ages will enjoy immersing themselves in a selection of the most popular artworks from the original book, now presented in a new, large-scale format for maximum colouring enjoyment. Each detailed illustration is printed on high-quality card and can be removed easily for framing or craft projects


The Book Born to run
The Author Bruce Springsteen
The Publisher Spectrum
Release Date2016-09-28
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789000352463
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Ideale rockautobiografie’ - Het Parool De afgelopen zes jaar heeft Springsteen in stilte en vol overgave zijn levensverhaal opgeschreven. De magie die zijn songteksten zo bijzonder maakt, spat van elke pagina van dit boek af. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij voor het eerst over de persoonlijke problemen die zijn beste werk hebben geïnspireerd. h3‘Springsteen wil vooral een eerlijk verhaal vertellen. Net als bij zijn beste concerten heb je aan het eind het gevoel dat hij alles heeft gegeven.’ The New York Times


The Book Geen betere vriend
The Author Robert Weintraub
The Publisher Karakter
Release Date2017-04-21
Genre History
Pages
ISBN 9789045214313
Language English, Spanish, And French

READING: Het waargebeurde en unieke verhaal van een trouwe hond die een jappenkamp als krijgsgevangene overleefde en ander gevangenen de moed gaf om de verschrikkingen te doorstaan. 'Een buitengewoon en aangrijpend verhaal van een unieke held tussen medegevangenen van de Japanners tijdens WOII: een loyale Britse Pointer genaamd Judy.' - Kirkus 'Weintraub schetst uitstekend de menselijke verhalen - soms pijnlijk en soms inspirerend - die een rol speelden in de saga van Judy.' - Boston Globe


The Book President vermist
The Author Bill Clinton
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2018-06-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789046824108
Language English, Spanish, And French

READING: Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt? President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is dé thriller van het jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet.


The Book De drie beertjes druk 3
The Author Han G. Hoekstra
The Publisher
Release Date2013-08-15
Genre
Pages 28
ISBN 9054447273
Language English, Spanish, And French

READING: Terwijl drie beren uit wandelen zijn, gaat het meisje Goudhaartje hun huis binnen. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 7 jaar.


The Book Hirameki druk 1
The Author Peng
The Publisher
Release Date2016-03-21
Genre
Pages
ISBN 9076174873
Language English, Spanish, And French
The Book Een zeer opmerkelijk verschijnsel
The Author Hank Green
The Publisher HarperCollins
Release Date2018-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402756821
Language English, Spanish, And French

READING: #1 op de New York Times-bestsellerlijst! Ineens staan ze er – de Carls. Op een nacht stuit de drieëntwintigjarige April May op een gigantische sculptuur, die als vanuit het niets opeens midden in Manhattan staat. Ze is meteen verrukt van onverzettelijke beeld, dat ze de naam Carl geeft. Ze maakt een filmpje en zet het op YouTube. Het filmpje gaat viral als blijkt dat er ook in andere steden in de wereld ‘Carls’ zijn gesignaleerd. April, de ‘ontdekker’, wordt op slag beroemd en staat vanaf dan voortdurend in de spotlights. Terwijl de druk van de media steeds meer toeneemt, probeert April erachter te komen wat de Carls zijn, waar ze vandaan komen en vooral wat ze willen.


The Book Droomreis kleurboek
The Author Maria Trolle
The Publisher
Release Date2017-05-15
Genre
Pages
ISBN 9045321874
Language English, Spanish, And French
The Book The Secret Garden
The Author Frances Hodgson Burnett
The Publisher Race Point Publishing
Release Date2015-02-27
Genre Juvenile Fiction
Pages 240
ISBN 9781627886703
Language English, Spanish, And French

READING: When Mary Lennox is sent from India to the moors of England to live with her uncle after losing her parents, not only does she discover a secret garden, but she also discovers the true meaning of family, friendship, and perseverence. This magical, timeless classic, originally published in 1911, is by the author of A Little Princess and Little Lord Faunteleroy. This collectible edition is unabridged and includes 8 color illustrations by Charles Robinson.


The Book We moeten allemaal feminist zijn
The Author Chimamanda Ngozi Adichie
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2016-10-13
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789023443353
Language English, Spanish, And French

READING: In 2013 gaf Chimamanda Ngozi Adichie een TEDx-lezing over wat het betekent om vandaag de dag feminist te zijn. Het filmpje werd bijna drie miljoen keer bekeken en gedeeld, Beyoncé gebruikte een sample van Adichie in een van haar nummers en ook in boekvorm is haar pleidooi een grote bestseller in Amerika en Engeland. Het is geen wonder dat We moeten allemaal feminist zijn zoveel mensen aanspreekt: Chimanada Ngozi Adichie schrijft op humorvolle en toegankelijke wijze en biedt een nieuwe, unieke definitie van het feminisme in de eenentwintigste eeuw.


The Book Leven voor de liefde
The Author Nicholas Sparks
The Publisher Boekerij
Release Date2018-09-17
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402311143
Language English, Spanish, And French

READING: Opnieuw een prachtige roman van de bestsellerauteur van onder andere The Notebook en Message in a Bottle Hope Anderson staat op een kruispunt in haar leven: haar relatie is op een dood spoor terechtgekomen en haar vader blijkt te lijden aan de vernietigende ziekte ALS. Om tot rust te komen en alles op een rijtje te kunnen zetten, trekt ze zich voor een tijdje terug in het familiehuis in Sunset Beach. Daar ontmoet ze Tru Walls, een man die sinds de traumatische dood van zijn moeder in het reine probeert te komen met zijn familieverleden en moet zien te achterhalen wie en waar zijn vader is. Hope en Tru voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken, maar staan al snel voor een onmogelijke, hartverscheurende keuze: die tussen hun familie en hun persoonlijke geluk. DE PERS OVER DE BOEKEN VAN NICHOLAS SPARKS ‘Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.’ Daily Mail ‘Sparks heeft een talent om te raken aan wat ons menselijk maakt.’ Irish Independent ‘Zijn verhalen zijn ervoor gemaakt om te worden verteld aan het grote publiek.’ Cultuurbewust.nl ‘Sparks’ boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.’ People ‘Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.’ Booklist


The Book The Garden of Eden A Secret Garden in Venice
The Author Annemette Fogh
The Publisher
Release Date2014
Genre
Pages 144
ISBN 8793011938
Language English, Spanish, And French
The Book Frances Hodgson Burnett s The Secret Garden
The Author Jackie C. Horne
The Publisher Scarecrow Press
Release Date2011-07-01
Genre Literary Criticism
Pages 312
ISBN 9780810881884
Language English, Spanish, And French

READING: Frances Hodgson Burnett gained famed not only as an author of social fictions and romances but also for writing the immensely popular children's novel Little Lord Fauntleroy. She seemed an unlikely candidate to pen a quiet, realistic, and unsentimental paean to disagreeable children and the natural world, which has the power to heal them. But it is precisely these qualities that have garnered The Secret Garden both a continued audience and a central place in the canon of children's literature for a century. In Frances Hodgson Burnett's The Secret Garden: A Children's Classic at 100, some of the most respected scholars of children's literature consider Burnett's seminal work from modern critical perspectives. Contributors examine the works and authors that influenced Burnett, identify authors who have drawn on The Secret Garden in their writing, and situate the novel in historical and theoretical contexts. These essays push beyond the themes that have tended to occupy the majority of academic scholars who have written about The Secret Garden to date. In doing so, they approach the text from theoretical perspectives that allow new light to illuminate old debates. Scholars and students of children's literature, women's literature, transcontinental literature, and the Victorian/Edwardian period will find in this collection refreshing new looks at a children's classic.