Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Saving My Assassin
The Author Virginia Prodan
The Publisher NavPress
Release Date2016-06-07
Genre Biography & Autobiography
Pages 304
ISBN 9781496414489
Language English, Spanish, And French

READING: “I should be dead. Buried in an unmarked grave in Romania. Obviously, I am not. God had other plans.” At just under five feet tall, Virginia Prodan was no match for the towering 6' 10" gun-wielding assassin the Romanian government sent to her office to take her life. It was not the first time her life had been threatened—nor would it be the last. As a young attorney under Nicolae Ceausescu’s brutal communist regime, Virginia had spent her entire life searching for the truth. When she finally found it in the pages of the most forbidden book in all of Romania, Virginia accepted the divine call to defend fellow followers of Christ against unjust persecution in an otherwise ungodly land. For this act of treason, she was kidnapped, beaten, tortured, placed under house arrest, and came within seconds of being executed under the orders of Ceausescu himself. How Virginia not only managed to elude her enemies time and again, but how she also helped expose the appalling secret that would ultimately lead to the demise of Ceausescu’s evil empire is one of the most extraordinary stories ever told. A must-read for all generations, Saving My Assassin is the unforgettable account of one woman’s search for truth, her defiance in the face of evil, and a surprise encounter that proves without a shadow of a doubt that nothing is impossible with God.


The Book Ik zocht Allah en vond Jezus
The Author Nabeel Qureshi
The Publisher Kok
Release Date2016-07-29
Genre Religion
Pages
ISBN 9789043526852
Language English, Spanish, And French

READING: De uit Pakistan afkomstige Nabeel Qureshivertelt in ‘Allah zoeken, Jezus vinden’ het verhaal van zijn bekering tot het christendom. Hij groeit op in een islamitisch gezin en kent de Koran uit zijn hoofd. Maar op de universiteit slaat de twijfel toe als hij in aanraking komt met het evangelie van Jezus. Dromen, vrienden en veel studie overtuigen hem meer en meer van de historiciteit van Jezus. Dit boek biedt diepe inzichten in de islam en in de innerlijke strijd van een moslim die zoekt naar de waarheid en in conflict komt met zijn familie.


The Book De rebellen van de Koning
The Author Morgan Rhodes
The Publisher Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date2014-03-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024563272
Language English, Spanish, And French

READING: Morgan Rhodes, De Rebellen van de Koning Auranos en Limeros zijn veroverd, hun koningen verslagen, en het volk is verdeeld onder het bewind van hun nieuwe, verraderlijke heerser. Gaius heeft grootse plannen voor zijn nieuwe koninkrijk Mytica, maar hij wordt nog altijd van alle kanten tegengewerkt. Zo wordt de aanleg van zijn nieuwe weg naar de Verboden Bergen, een plek vol duistere magie, bruut stilgelegd door aanvallen van rebellen uit Limeros. Noodgedwongen stuurt de koning zijn zoon én troonopvolger om op de bouw toe te zien. Ondertussen moet prinses Cleiona van Auranos hulpeloos toezien hoe haar koninkrijk uiteenvalt door de beslissingen van Gaius. Ze is echter niet vergeten wie er achter de dood van haar vader en geliefde zitten, en ze zint op wraak. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de rebel die medeverantwoordelijk is voor de ondergang van haar koninkrijk. Maar er is meer aan de hand. Duistere krachten roeren zich in het nieuwe koninkrijk en de kans om niet alleen Mytica maar de hele wereld te regeren, ligt nog altijd voor het grijpen. De vraag is: door wie? Morgan Rhodes wilde altijd al prinses worden, maar dan wel het type dat kan zwaardvechten en prinsen redt van vuurspuwende draken en duistere tovenaars. Gelukkig koos ze voor een veiliger beroep, ze werd schrijver. Naast haar werk is Morgan dol op fotograferen, reizen en reality-tv. Onder het pseudoniem Michelle Rowen schreef zij al enkele paranormale bestellers. Rhodes woont en werkt in Ontario, Canada. De Rebellen van de Koning is het vervolg op haar fantasy-debuut De Wraak van de Kroonprinses.


The Book Gevangen in Iran
The Author Maryam Rostampour
The Publisher Voorhoeve
Release Date2013-10-03
Genre Religion
Pages 335
ISBN 9789029722049
Language English, Spanish, And French

READING: Maryam en Mariziyeh werden in 2009 gearresteerd in Iran vanwege afvalligheid van de Islam en het verspreiden van het christendom. Ze werden overgebracht naar de gevreesde Evin-gevangenis in Teheran alwaar ze na 259 dagen tot ieders verrassing vrijgelaten werden. Mensen all over the world hadden voor hen gebeden. In Gevangen in Iran vertellen ze van hun wonderlijke tijd in de gevangenis. De plek die bekend staat als een hel werd een plek van liefde en hoop voor velen.


The Book The Assassin Attack on America
The Author Robert N. Mansfield
The Publisher Xulon Press
Release Date2003-05-01
Genre Fiction
Pages 364
ISBN 9781591603528
Language English, Spanish, And French
The Book Assassin s Creed
The Author Oliver Bowden
The Publisher Penguin UK
Release Date2017-01-12
Genre Fiction
Pages 2000
ISBN 9781405932110
Language English, Spanish, And French

READING: Collected together for the first time, all eight Assassin's Creed novels based on the phenomenally successful gaming series. Fans of the game will love these stories. Titles in this Collection include: Underworld, Unity, Black Flag, Forsaken, Revelations, The Secret Crusade, Brotherhood, Renaissance. The covert war between two secret organizations, the shadowy Templar Knights and the elite Order of Assassins, has been raging for millennia. Following the murder of his father and brothers, Ezio Auditore di Firenze is entrusted with an ancient Codex, the key to a conspiracy that goes back to centuries. Ezio must avenge the deaths of his kinsmen and in doing so fulfil his destiny, and live by the laws of the Assassin's Creed. Ezio's quest will test him to his limits. And in such treacherous times, conspiracy is everywhere, even within the ranks of the brotherhood itself . . . We work in the dark to serve the light. We are assassins.


The Book The Assassin and the Empire
The Author Sarah J. Maas
The Publisher A&C Black
Release Date2012-07-20
Genre Young Adult Fiction
Pages 97
ISBN 9781408834237
Language English, Spanish, And French

READING: Celaena Sardothien is the assassin with everything: a place to call her own, the love of handsome Sam, and, best of all, freedom. Yet, she won't be truly free until she is far away from her old master, Arobynn Hamel; Celaena must take one last daring assignment that will liberate her forever. But having it all, means you have a lot to lose . . . This fourth fantastic e-novella gives readers an inside look at the characters who appear in the full-length novel THRONE OF GLASS. Don't miss out!


The Book De verloren prins
The Author Julie Kagawa
The Publisher HarperCollins Young Adult
Release Date2015-09-29
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789402750409
Language English, Spanish, And French

READING: Mijn naam is Ethan Chase. En of ik ooit mijn achttiende verjaardag zal halen, is nog maar de vraag. Want ik zit dik in de problemen. Toen ik nog maar een kleuter was, werd ik ontvoerd door de fae en meegenomen naar hun magische wereld vol vreemde en wrede wezens. Ik werd gered door Meghan, mijn zus, die nu koningin is van het IJzerrijk. Sindsdien heb ik geprobeerd de fae te negeren en nóóit te laten merken dat ik ze kan zien, want hoe minder je opvalt, hoe veiliger het is. Stom genoeg heb ik het verpest. Ik wíst gewoon dat ik me niet had moeten bemoeien met de problemen van Todd, een half-phoeka, die zich de woede van de fae op de hals heeft gehaald. Nu kan ik me niet meer afzijdig houden - helemaal niet nu een groot en lang vergeten gevaar almaar dichterbij komt... Maar wat pas echt stom is, is dat ik verliefd ben geworden op Kenzie, het mooiste meisje van school, waardoor zij nu ook groot gevaar loopt...


The Book Het lot van de moordenaar
The Author Robin Hobb
The Publisher Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date2017-05-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024572113
Language English, Spanish, And French

READING: Het Lot van de Moordenaar is het derde en laatste deel van De Boeken van Fitz en de Nar, Robin Hobbs terugkeer naar de wereld van de Zieners. Fitz’ dochter Bij is op brute wijze ontvoerd door leden van de Raad van Vier tijdens hun zoektocht naar de Onverwachte Zoon, van wie gezegd wordt dat hij ongelofelijke krachten heeft. Maar als Fitz de achtervolging inzet, ontsnappen de ontvoerders door een Vermogenszuil en laten ze geen enkel spoor achter. Het is bijna zeker dat zij en hun jonge gijzelaar zijn overleden in de Vermogensstroom. Fitz zint op wraak. Hij reist naar Clerres, de stad waar de Witte Profeten werden getraind door de Raad om de wereld te verbeteren. Een stad gecorrumpeerd door hebzucht. Fitz is vastbesloten de stad te bereiken en wraak te nemen op de Raad. Niet alleen wegens het verlies van Bij, maar ook om het martelen van de Nar. Vergezeld door FitzVigilant, de zoon van huurmoordenaar Chade, Chades protegé As en de staljongen Volharding, Bij’s enige vriend, trekken ze langs de Ouderlingenstad Kelsingra, komen ze langs de gevaarlijke Wilde Regenrivier en belanden ze zelfs op de Piraten Eilanden. Maar Fitz en zijn volgelingen zijn niet de enigen die de Raad zoeken. Zo komen ze een aantal zeer onwaarschijnlijke en gevaarlijke bondgenoten tegen tijdens hun tocht. Als ze de corrupte maatschappij van Clerres echter willen ontwrichten, moeten Fitz en de Nar een reeks ingrijpende en allesbeslissende offers brengen. ‘Fantasy zoals je die hoort te schrijven.’ George R.R. Martin ‘Hobb heeft prachtige, complexe personages geschapen die heel veel kleur geven aan een wereld die al van de pagina’s afspat.’ FantasyWereld.nl over De Moordenaar van de Nar ‘Fantasy van het hoogste niveau.’ NBD Biblion ‘Hobb is een meester in het uitwerken van personages.’ Brabants Dagblad ‘Robin Hobb is terug, en ze is beter dan ooit.’ Hebban.nl


The Book President vermist
The Author Bill Clinton
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2018-06-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789046824108
Language English, Spanish, And French

READING: Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt? President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is dé thriller van het jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet.


The Book The English Republic
The Author
The Publisher
Release Date1851
Genre Democracy
Pages
ISBN MINN:31951000745163N
Language English, Spanish, And French
The Book The English republic ed by W J Linton
The Author William James Linton
The Publisher
Release Date1851
Genre
Pages
ISBN OXFORD:590339503
Language English, Spanish, And French
The Book The English Republic
The Author William James Linton
The Publisher
Release Date1851
Genre Political science
Pages 378
ISBN NYPL:33433081994356
Language English, Spanish, And French
The Book The Assassin King
The Author Elizabeth Haydon
The Publisher Tor Books
Release Date2007-11-27
Genre Fiction
Pages 384
ISBN 1429920556
Language English, Spanish, And French

READING: The Assassin King opens at winter's end with the arrival by sea of a mysterious hunter, a man of ancient race and purpose, who endlessly chants the names of the pantheon of demons that are his intended victims, as well as one other: Ysk, the original name of the Brother, now known as Achmed, the Assassin King of Ylorc. At the same moment of this portentous arrival, two gatherings of great import are taking place. The first is a convocation of dragons, who gather in a primeval forest glade--the site of the horrific ending of Llauron, one of the last of their kind. They mourn not only his irrevocable death, but the loss of the lore and control over the Earth itself that it represents. The ancient wyrms are terrified for what will come as a result of this loss. The second gathering is a council of war held in the depths of the keep of Haguefort: Ashe and Rhapsody, rulers of the alliance that protects the Middle Continent; Gwydion, the new Duke of Navarne; Anborn, the Lord Marshall; Achmed, the King of Ylorc, and Grunthor, his Sergeant-Major. Each brings news that form the pieces of a great puzzle. And as each piece is added it becomes quite clear: War is coming, the likes of which the world has never known. Cataclysm, both large and small, await in this sixth volume of the USA Today bestselling fantasy series, The Symphony of Ages. A twisting, fast-moving tale, The Assassin King promises endless surprises--most of which lead to pain. At the Publisher's request, this title is being sold without Digital Rights Management Software (DRM) applied.


The Book De duistere kruistocht
The Author Oliver Bowden
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2015-01-21
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026136887
Language English, Spanish, And French

READING: In Assassin's creed - De duistere kruistocht van Oliver Bowden vertelt Niccolò Polo, de vader van Marco, eindelijk het verhaal dat hij zijn hele leven heimelijk met zich heeft meegedragen: het verhaal van Altaïr, een van de meest uitzonderlijke assassijnen van de broederschap. Altaïr onderneemt een haast onmogelijke missie die hem door het hele Heilige Land voert. Als bewijs van zijn toewijding aan de assassijnen moet Altaïr negen dodelijke vijanden verslaan, waaronder de grootmeester der tempeliers: Robert de Sablé. Op zijn reis ontdekt Altaïr de ware betekenis van het credo der assassijnen. De duistere kruistocht is het nieuwste deel in de razend populaire serie Assassin s creed. Oliver Bowden is schrijver en historicus. Van zijn serie Assassin s creed werden in Engeland al meer dan 120.000 exemplaren verkocht. De serie werd vertaald in 13 landen.


The Book Codenaam Villanelle
The Author Luke Jennings
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-11-20
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044541359
Language English, Spanish, And French

READING: Villanelle is een van de meest getalenteerde huurmoordenaars ter wereld, een psychopate wier hang naar luxe alleen wordt overtroffen door haar liefde voor het moorden. Maar als ze een Russische politicus omlegt, krijgt ze een formidabele tegenstander: Eve Polastri, ogenschijnlijk een doodnormale vrouw, stiekem een gedreven, hyperintelligente geheim agente, die niet zal rusten voor ze Villanelle kan stoppen. Een internationaal kat-en-muisspel volgt, waarbij Eve en Villanelle geconfronteerd worden met corrupte regeringen, machtige criminele organisaties, en vooral met elkaar.


The Book De onwillige moordenaar
The Author Eoin Colfer
The Publisher Van Goor
Release Date2014-07-04
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000329595
Language English, Spanish, And French

READING: Victoriaans Londen. De onfortuinlijke wees Riley is in de leer bij illusionist Albert Garrick. Die gebruikt zijn bezwerende vaardigheden om woningen van zijn slachtoffers binnen te dringen. Hij dwingt Riley een moord te plegen. Gelukkig hoeft Riley de gruwelijke daad niet te plegen. Het beoogde slachtoffer blijkt namelijk een wetenschapper uit de toekomst, die hoort bij het FBI-progamma W.A.R.P. (Witness Anonymous Relocation Program). Riley wordt via een wormgat naar hedendaags Londen vervoerd. Garrick volgt hem. In modern Londen krijgt Riley hulp van FBI-agent Chevron Savano. Ze moeten Garrick ontwijken. Die is vastbesloten om via Riley naar victoriaans Londen terug te gaan, waar hij de wereld kan veranderen. Maar niet ten goede… • Een origineel verhaal over tijdreizen, achtervolgingen en victoriaans Londen


The Book El Sicario de huurmoordenaar
The Author Molly Mollory
The Publisher Kok
Release Date2012-04-19
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789029708920
Language English, Spanish, And French

READING: Opgeleid tot politieman, honderden mensenlevens op zijn geweten. Een prijs van $ 250.000,- op zijn hoofd. In een geheime en anonieme hotelkamer vertelt El Sicario zijn levensverhaal aan twee journalisten: zijn jeugd, zijn politieopleiding en zijn talloze klussen voor de top van een drugskartel. Zijn bekering maakt een eind aan het moorden en martelen. El Sicario onthult de Mexicaanse drugsmisstanden.


The Book The Farseer Series Books 2 and 3 Royal Assassin Assassin s Quest
The Author Robin Hobb
The Publisher HarperCollins UK
Release Date2013-06-27
Genre Fiction
Pages 1616
ISBN 9780007531493
Language English, Spanish, And French

READING: Books two and three in The Farseer Trilogy by international bestselling author Robin Hobb. ‘In today’s crowded fantasy market Robin Hobb’s books are like diamonds in a sea of zircons’ George R. R. Martin


The Book Hof van vleugels en verwoesting
The Author Sarah J. Maas
The Publisher Van Goor
Release Date2017-05-31
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000349876
Language English, Spanish, And French

READING: Het meeslepende slot van de fantasyserie van topauteur Sarah J. Maas Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre heeft haar metgezel Rhysand verlaten en is teruggekeerd naar het Lentehof. Ze is vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning van Hybern, die Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden - één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. Ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. Maar terwijl immense legers de macht proberen te grijpen, woedt de grootste strijd in haar hart. Over de eerste twee delen van de serie: 'Spanning, romantiek, intrige en actie. Dit boek mag je niet missen.' The Huffington Post 'Dit moet je kopen!' School Library Journal Lees ook de eerste twee delen van de serie: Hof van doorns en rozen Hof van mist en woede