Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book One Shot at Forever
The Author Chris Ballard
The Publisher Hachette UK
Release Date2012-05-15
Genre Sports & Recreation
Pages 272
ISBN 9781401304324
Language English, Spanish, And French

READING: "One Shot at Forever is powerful, inspirational. . . . This isn't merely a book about baseball. It's a book about heart." --Jeff Pearlman, New York Times bestselling author of Boys Will Be Boys and The Bad Guys Won In 1971, a small-town high school baseball team from rural Illinois, playing with hand-me-down uniforms and peace signs on their hats, defied convention and the odds. Led by an English teacher with no coaching experience, the Macon Ironmen emerged from a field of 370 teams to represent the smallest school in Illinois history to make the state final, a distinction that still stands. There the Ironmen would play against a Chicago powerhouse in a dramatic game that would change their lives forever. In this gripping, cinematic narrative, Chris Ballard tells the story of the team and its coach, Lynn Sweet: a hippie, dreamer, and intellectual who arrived in Macon in 1966, bringing progressive ideas to a town stuck in the Eisenhower era. Beloved by students but not administration, Sweet reluctantly took over the ragtag team, intent on teaching the boys as much about life as baseball. Together they embarked on an improbable postseason run that buoyed a small town in desperate need of something to celebrate. Engaging and poignant, One Shot at Forever is a testament to the power of high school sports to shape the lives of those who play them, and it reminds us that there are few bonds more sacred than that among a coach, a team, and a town. "Macon's run at the title reminds us why sports matter and why sportswriting has such great power to inspire. . . . [It's] one hell of a good story, and Ballard has written one hell of a good book." --Jonathan Eig, Chicago Tribune


The Book Waar is Bernadette
The Author Maria Semple
The Publisher Sijthoff
Release Date2012-11-22
Genre Fiction
Pages 330
ISBN 9789021806198
Language English, Spanish, And French

READING: Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor de vijftienjarige Bee is ze haar beste vriendin, en gewoon mam. Maar dan verdwijnt Bernadette. Bee zet alles op alles om haar moeder terug te vinden. Maria Semple groeide op in Spanje en Amerika. Ze werkte vijftien jaar in Los Angeles als scenarioschrijver voor tv-series, zoals Ellen, Saturday Night Live en Arrested Development. Ze woont in Seattle met haar man en dochter. Waar is Bernadette? kreeg fantastische recensies en is een New York Times Bestseller. `Een onweerstaanbaar grappige en veelzijdige roman. The New York Times `Fantastische, geestige roman met verrassende plotwendingen. Een te gekke leeservaring. Los Angeles Times `Verrukkelijk grappig. VOGUE `Een meesterlijke schets van sociale verhoudingen, vol trefzekere, zwarte humor. Patrick DeWitt, auteur van De gebroeders Sisters `Goed getroffen, satirische roman met mooie inzichten over de band tussen moeder en dochter. O, The Oprah Magazine


The Book Goede dochter
The Author Karin Slaughter
The Publisher HarperCollins
Release Date2017-06-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402752663
Language English, Spanish, And French

READING: 3de plaats CPNB Top 100 Bestverkochte boeken van 2017! ***Genomineerd voor de Hebban Awards 2017 in de categorie Beste Thriller.*** 'Gruwelijk knap opgeschreven.' - 4 ★★★★ in de Volkskrant Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later: Charlotte - de klassieke 'goede dochter' - is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven... Over Goede dochter: ''Slaughter doet waar ze goed in is: ze laat de lezer gruwelen.' - Elsevier 'Opnieuw een huiveringwekkende thriller die nog lang nazindert.' - Boeken Magazine 'Karin Slaughter verbluft opnieuw. Haar beschrijving van geweld tegen vrouwen is angstaanjagend, maar ook hun vechtlust geeft ze alle eer.' - KnackFocus


The Book Rework
The Author Jason Fried
The Publisher Business Contact
Release Date2010-10-11
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789045801889
Language English, Spanish, And French

READING: Twee succesvolle ondernemers die het softwarebedrijf signals opzetten en tot een succes maakten laten ons zien dat niet altijd meer beter is, maar dat je juist met minder meer kan bereiken. Rework is inspirerend en innoverend. Twee prettig tegendraadse succesvolle ondernemers benaderen complexe zaken heerlijk eenvoudig. Fried & Heinemeier Hansson zetten je aan het denken en helpen je op weg. Verplichte kost voor iedereen die ondernemer of ondernemend is.' Erwin Blom (Handboek Communities)Meer is niet altijd beter, juist met minder kan je meer bereiken.Fried en Hansson hanteren een eenvoudige bedrijfsfilosofie: hou het simpel, wees transparant en eerlijk. Met die filosofie in gedachten schreven ze dit boek: Rework is een no-nonsenseboek voor deze tijd. Fried en Hansson bewijzen dat een bedrijf heel succesvol kan worden zonder mission statement, zonder eindeloze vergaderingen, en met medewerkers die gewoon aan het einde van de dag naar huis gaan, in plaats van twaalf tot veertien uur op kantoor te zitten. In deze tijd is een goed idee meer waard is dan een duur consultancyrapport, informatie moet je delen, en naar je klant moet je luisteren.Rework is het boek voor iedere (startende!) ondernemer.


The Book Veel liefs Lara Jean
The Author Jenny Han
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-08-31
Genre Young Adult Fiction
Pages 288
ISBN 9789048838820
Language English, Spanish, And French

READING: Als je hoofd en je hart verschillende dingen zeggen, waar luister je dan naar? Het leven van Lara Jean loopt op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, ze is smoorverliefd op haar vriendje Peter en haar vader gaat hertrouwen. Maar met het einde van het schooljaar in zicht, komt er ook een einde aan haar zorgeloze leventje. Waar gaat ze studeren? Wat als haar relatie met Peter onder haar keuze lijdt?


The Book 54 minuten
The Author Marieke Nijkamp
The Publisher HarperCollins Young Adult
Release Date2016-09-06
Genre Young Adult Fiction
Pages
ISBN 9789402751529
Language English, Spanish, And French

READING: ***Winnaar van de Hebban Award 2017 voor Beste Young Adult!*** In Amerika al maandenlang op de New York Times-bestsellerlijst! 10 :00 De directeur van Opportunity High School beëindigt haar toespraak en verwelkomt alle leerlingen voor het nieuwe semester. 10 :02 De leerlingen staan op om naar hun klassen te gaan. 10 :03 De auladeuren gaan niet open. 10 :05 Iemand begint te schieten. Uiterst minutieus volgt 54 Minuten vier jongeren tijdens een schietpartij op een middelbare school. Verteld vanuit verschillende perspectieven kom je achter de motieven van de schutter en word je als het ware de terreurdaad ingezogen.


The Book Opgeruimd
The Author Marie Kondo
The Publisher Lev.
Release Date2015-02-12
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044973457
Language English, Spanish, And French

READING: Voor altijd een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! De Japanse Marie Kondo runt een gerenommeerd adviesbureau dat mensen leert hoe ze hun rommelige huizen kunnen transformeren in ruimtes vol rust en inspiratie. De sleutel tot succesvol opruimen is om alleen de zaken te bewaren waar je echt van houdt, en de rest weg te doen. Met een wachtlijst van drie maanden is haar KonMari-methode voor opruimen, keuzes maken en organiseren een internationaal fenomeen. Ze helpt je in Opgeruimd! op inspirerende wijze stap voor stap om je huis en je leven op orde te krijgen.


The Book De gave
The Author Dean R. Koontz
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2009-10-31
Genre Fiction
Pages 384
ISBN 9789024531691
Language English, Spanish, And French

READING: Odd Thomas kan de doden zien en begrijpt wat ze hem duidelijk maken, ook al zijn ze altijd zo stil als het graf. Soms heeft hij ook voorspellende dromen en voelt hij aan wat mensen te wachten staat. Het begint met een overleden meisje. Zij wijst Odd haar moordenaar aan en Odd draagt hem over aan de politie. De commissaris is een van de weinigen die bekend is met Odds gave. Zodra Odd serieuze aanwijzingen heeft dat er een misdrijf is gepleegd of gaat plaatsvinden, laat hij dat de commissaris weten die dan maatregelen neemt. Maar nu krijgt Odd ergere waarschuwingen dan ooit tevoren. Wat staat er te gebeuren?


The Book Dumplin
The Author Julie Murphy
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-08-01
Genre Juvenile Fiction
Pages 336
ISBN 9789048831456
Language English, Spanish, And French

READING: Willowdean Dickson heeft een maatje meer en vindt dat geen probleem, terwijl iedereen om haar heen geobsedeerd is door de aankomende missverkiezing. Pas als Will een relatie krijgt met haar oogverblindend knappe collega Bo, begint ze te twijfelen over haar figuur. Om haar zelfvertrouwen terug te krijgen, besluit Will het meest afschuwelijke te doen dat ze zich kan voorstellen: ze geeft zichzelf op voor de Clover City's Missverkiezing. Gaandeweg laat Will niet alleen Clover City versteld staan, maar vooral zichzelf.


The Book In Bed with Her Boss
The Author Brenda Jackson
The Publisher Harlequin
Release Date2014-04-01
Genre Fiction
Pages 512
ISBN 9781460328712
Language English, Spanish, And French

READING: BUSINESS AFFAIRS Opal Lockhart is smart, focused and dedicated to her career at Sports Unlimited. So how did she make the huge mistake of falling in love with her boss, the demanding and arrogant D'marcus Strong? A relationship with the charismatic CEO would torpedo her career…not that D'marcus would ever notice a straitlaced assistant like her. Then a major project forces them to work long hours together, and Opal discovers that not only has D'marcus noticed her, he wants her. Suddenly, Opal is pulled into a whirlwind of passion unlike any she's known. She refuses to be the CEO's secret mistress, but D'marcus doesn't want more. Is he protecting her from the fallout of their affair, or has she made yet another mistake?


The Book The leftovers
The Author Tom Perrotta
The Publisher Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date2015-09-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401430081
Language English, Spanish, And French

READING: Boek bij de nieuwe adembenemende topreeks van HBO, nu ook op Canvas Wat als over de hele wereld van het ene moment op het andere 140 miljoen mensen plots verdwenen zijn? Zonder verklaring. Ook de inwoners van Mapleton verloren hun buren, vrienden en geliefden tijdens het Plotse Vertrek. Burgemeester Kevin Garveys familie is uiteen gevallen tijdens de ramp: zijn vrouw Laurie heeft zich aangesloten bij de sekte van de Schuldige Achterblijvers. Zijn zoon Tom is gestopt met school en volgt nu een dubieuze profeet, Holy Wayne. Enkel Kevins tienerdochter Jill blijft over - en ze is verre van het voorbeeldige meisje van vroeger.


The Book Bj rnstad
The Author Fredrik Backman
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-02-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021405353
Language English, Spanish, And French

READING: Björnstad is een Zweeds stadje dat zijn beste tijd heeft gehad. Zoals men daar zegt: je kunt er niet leven, je kunt er hoogstens overleven. Maar aan het meer staat een heel oude ijsbaan, en die is de reden waarom mensen in Björnstad nog geloven in betere tijden: het juniorenteam van de plaatselijke ijshockeyclub kan dit jaar landskampioen worden. De hoop op een betere toekomst voor de stad legt veel druk op de jonge spelers. De halve finale is uiteindelijk de katalysator voor een gruwelijke daad die de hele stad in beroering brengt. Beschuldigingen vliegen over en weer en geen van de bewoners ontkomt aan de commotie. Björnstad gaat over de hoop die mensen in een gemeenschap kan samenbrengen, geheimen die alles kapot kunnen maken en de moed die iemand nodig heeft om tegen de stroom in te gaan. In dit verhaal van een kleine stad beschrijft Fredrik Backman de hele wereld.


The Book Een ster van vuur
The Author Nora Roberts
The Publisher Boekerij
Release Date2016-10-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402306224
Language English, Spanish, And French

READING: Van de Het eiland van de zusters-trilogie, de Ierse trilogie en de Teken van zeven-trilogie zijn ruim 150.000 exemplaren verkocht Sasha Riggs, een wat teruggetrokken kunstenaar, zet haar levendige dromen en nachtmerries om in bijzondere schilderijen. Haar visioenen leiden haar naar het Griekse eiland Corfu, waar vijf zielsverwanten ook naartoe zijn getrokken om de Ster van Vuur te zoeken. Sasha herkent hen direct en brengt hen bij elkaar. Samen vormen zij de Wachters. In een van hen, de goochelaar Bran Killian, ziet Sasha een man vol kracht en compassie. Als Sasha worstelt met haar zeldzame gave, is Bran er om haar te steunen, uit te dagen en in haar te geloven. Maar hun streven naar vertrouwen, eenheid en liefde wordt bedreigd door de duistere macht die uit is op totale heerschappij over de drie sterren... Lezers over de Sterren-trilogie ‘Nora Roberts, dank je wel voor weer een heerlijke trilogie vol liefde, romantiek en avontuur.’ Goodreads ‘De Sterren-trilogie is weer Nora op haar best: grappig, romantisch, spannend. Ik heb weer van elk woord genoten.’ Goodreads 'Geen enkele fan van Nora Roberts zou deze nieuwe trilogie willen missen!’ Goodreads


The Book Marianna Sirca
The Author Grazia Deledda
The Publisher Fairleigh Dickinson Univ Press
Release Date2006
Genre Fiction
Pages 173
ISBN 0838640680
Language English, Spanish, And French

READING: Jan Kozma's translation of Marianna Sirca is the near-literal rendering of a novel written by Grazia Deledda (1871-1936), the celebrated Italian author from Sardinia who won the Nobel Prize for Literature in 1926. Almost all of Deledda's stories treat the lives, loves, tragedies, and triumphs of the author's native land - the remote, isolated, and often forbidding island of Sardinia. This new translation includes an introduction that highlights the salient episodes of Grazia Deledda's life and which situates Marianna Sirca both literarily within the author's opera omnia and as part of the general literary trends of the early European twentieth century. Jan Kozma presents the homonymous protagonist, Marianna Sirca, as one of the great literary precursors of the liberated, independent, modern woman - an ironic twist, given the repressive culture in which Marianna lives. The translator also provides numerous explanatory foot-notes that elucidate particular arcane aspects of Sardinian life in the late nineteenth century. Marianna Sirca is a 30-year-old woman of inherited wealth who lives in Nuoro, Sardinia. Because of her strong will and sense of independence, Marianna is the family "black sheep" - refusing to be married off to a distant relative in a social arrangement of convenience. Instead Marianna becomes involved with Simone Sole, a younger man who was a servant in the Sirca household in his youth and who is now an outlaw - wanted for banditry. Against the will of her entire family, the lovers plan to marry, but at Marianna's insistence only after Simone "gets right with the law." The novel traces the story of these two emarginated lovers through various twists and turns, ending with a typical Deleddan flourish that leaves the reader with a real awareness of Sardinian, social mores, values, attitudes, and tradition.


The Book The Warren Buffett Way
The Author Robert G. Hagstrom
The Publisher John Wiley & Sons
Release Date2013-09-13
Genre Business & Economics
Pages 320
ISBN 9781118793992
Language English, Spanish, And French

READING: Warren Buffett is the most famous investor of all time and one of today’s most admired business leaders. He became a billionaire and investment sage by looking at companies as businesses rather than prices on a stock screen. The first two editions of The Warren Buffett Way gave investors their first in-depth look at the innovative investment and business strategies behind Buffett’s spectacular success. The new edition updates readers on the latest investments by Buffett. And, more importantly, it draws on the new field of behavioral finance to explain how investors can overcome the common obstacles that prevent them from investing like Buffett. New material includes: How to think like a long-term investor – just like Buffett Why “loss aversion”, the tendency of most investors to overweight the pain of losing money, is one of the biggest obstacles that investors must overcome. Why behaving rationally in the face of the ups and downs of the market has been the key to Buffett’s investing success Analysis of Buffett’s recent acquisition of H.J. Heinz and his investment in IBM stock The greatest challenge to emulating Buffett is not in the selection of the right stocks, Hagstrom writes, but in having the fortitude to stick with sound investments in the face of economic and market uncertainty. The new edition explains the psychological foundations of Buffett’s approach, thus giving readers the best roadmap yet for mastering both the principles and behaviors that have made Buffett the greatest investor of our generation.


The Book Meneer Pip
The Author Lloyd Jones
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2010-09-14
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023444800
Language English, Spanish, And French

READING: De dertienjarige Matilda woont op het eiland Bougainville in de Grote Oceaan. Op deze idyllische plek woedt al enkele jaren een allesvernietigende burgeroorlog, die het alledaagse leven totaal heeft ontregeld. Al zesentachtig dagen heeft Matilda niet naar choool kunnen gaan, totdat meneer Watts, de enige blanke man in het dorp, de school weer opent. Zijn gebrek aan leservaring besluit hij te compenseren door elke dag een hoofdstuk uit Great Expectations van Charles Dickens voor te lezen. Niet alleen de kinderen raken in de ban van de avonturen van Pip, ook de andere dorpsbewoners komen naar de school om de verhalen te horen. Maar op een eiland waar oorlog domineert, heeft de kracht van literatuur verstrekkende gevolgen. Meneer Pip is een duizelingwekkende prestatie. Een overgetelijke roman over liefde en verraad, over de betekenis van namen en de uiteindelijke overwinning van de verbeelding.


The Book Bijna thuis
The Author Jean Kwok
The Publisher Boekerij
Release Date2014-05-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460928550
Language English, Spanish, And French

READING: De elfjarige Kimberly Chang en haar moeder verhuizen van Hongkong naar New York. Daar wonen ze noodgedwongen in een morsig, onverwarmd appartement in Brooklyn. Op school is Kim een buitenstaander doordat ze nauwelijks Engels spreekt. Na schooltijd moet ze haar moeder helpen bij haar werk in een sweatshop, waar ze spijkerbroeken maakt. Zwaar en stoffig werk, maar ze ontmoet er ook de knappe Matt. Ondanks alle tegenslagen blijkt Kim een getalenteerde leerling met een wiskundeknobbel te zijn, en ze slaagt erin een beurs te krijgen voor een vooraanstaande particuliere school. Kim groeit op tot een ambitieuze jonge vrouw. Ze overwint vele obstakels en vecht voor een beter leven, maar net wanneer alles waarvoor ze heeft gewerkt binnen bereik is, raakt ze zwanger van Matt...


The Book De Middlesteins
The Author Jami Attenberg
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2013-07-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789000325221
Language English, Spanish, And French

READING: Al meer dan dertig jaar leiden Edie en Richard Middlestein een doorsnee leven in een buitenwijk van Chicago, dat wordt overschaduwd door een gênant probleem: Edies gevaarlijk hoge gewicht. Edie is volledig geobsedeerd door voedsel en als ze niet snel ophoudt met eten zal ze niet lang meer te leven hebben.Als Richard zijn vrouw verlaat, is het aan de kinderen om in te grijpen. Ze zijn het echter niet met elkaar eens hoe ze Edies eetprobleem moeten aanpakken. Robin geeft haar vader de schuld, Benny probeert vooral de lieve vrede te bewaren en de graatmagere Rachelle is vastbesloten haar schoonmoeder in een health freak te veranderen. Ieder proberen ze echter een antwoord te vinden op dezelfde vraag die de familie al zo lang beheerst: wie is er nu eigenlijk verantwoordelijk voor Edies destructieve gedrag?Met veel mededogen en humor schreef Jami Attenberg een verhaal over familie, obsessie en de destructieve fascinatie voor eten die onze welvaart onherroepelijk met zich meebrengt.


The Book Je bent gewaarschuwd
The Author James B. Patterson
The Publisher
Release Date2008
Genre New York (N.Y.)
Pages 334
ISBN 902346284X
Language English, Spanish, And French

READING: Een jonge vrouw raakt met terugwerkende kracht betrokken bij een drievoudige moord in een New Yorks hotel.


The Book Operator
The Author Robert O'Neill
The Publisher Karakter
Release Date2018-04-12
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789401608497
Language English, Spanish, And French

READING: In Operator vertelt Robert O'Neill voor het eerst zijn verhaal. Van zijn impulsieve beslissing om bij het leger te gaan, tot de uitputtende training om toe te treden tot de elite-eenheid van de SEALS. Over de missies in Irak en Afghanistan. Maar vooral vertelt O'Neill een oorlogsverhaal van binnenuit: hoe oorlog verbroedert, hoe zwarte humor en keiharde training je door de meest onmenselijke momenten heen weten te slepen, hoe efficiënt militaire operaties voorbereid en uitgevoerd worden. En hoe de aanval op Bin Laden precies in zijn werk ging. Het resultaat: een compleet, menselijk en bloedstollend spannend verhaal over een wereld waarin dood en vernietiging aan de orde van de dag zijn.