Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book My New Friend Is So Fun An Elephant and Piggie Book
The Author Mo Willems
The Publisher Disney-Hyperion
Release Date2014-06-03
Genre Juvenile Fiction
Pages 64
ISBN 1423179587
Language English, Spanish, And French

READING: Gerald is careful. Piggie is not. Piggie cannot help smiling. Gerald can. Gerald worries so that Piggie does not have to. Gerald and Piggie are best friends. In My New Friend Is So Fun!, Piggie has found a new friend! But is Gerald ready to share?


The Book Een klein leven
The Author Hanya Yanagihara
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2016-04-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789046820322
Language English, Spanish, And French

READING: WINNAAR KIRKUS REVIEWS BOOK PRIZE SHORTLIST MAN BOOKER PRIZE: 'Een exceptioneel verhaal over wreedheid en de kracht van vriendschap.' SHORTLIST NATIONAL BOOK AWARD: 'Over onze behoefte aan verbinding en onze wil om lief te hebben.' Vier studievrienden zoeken samen hun weg in New York: de charmante acteur Willem, de excentrieke kunstenaar JB, de getalenteerde architect Malcolm en Jude St. Francis. Jude is teruggetrokken, slim en raadselachtig, en zijn vrienden weten beter dan vragen te stellen over zijn verleden. Ze proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of Jude wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden. 'Prachtig van stijl [...] een aangrijpend verhaal. Ze trekt je, of je nu wilt of niet, beetje bij beetje een duistere wereld in en laat je aan het eind achter met op je netvlies onuitwisbare beelden van goed en kwaad.' Trouw 'Een fascinerende leeservaring, ook op niveaus waarvan je niet wist dat ze bestonden. Het huilen hoort erbij. De Groene Amsterdammer Hanya Yanagihara groeide op in Hawaii en Texas. Ze werkt bij The New York Times Magazine en debuteerde met Notities uit de jungle. Een klein leven betekende haar wereldwijde doorbraak als schrijver en werd een bestseller in Engeland en de Verenigde Staten.


The Book De geniale vriendin
The Author Elena Ferrante
The Publisher Wereldbibliotheek
Release Date2015-05-08
Genre Fiction
Pages 334
ISBN 9789028440494
Language English, Spanish, And French

READING: Deel 1 van de Napolitaanse romans Lila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze probeert aan haar milieu te ontsnappen door jong te trouwen. Haar beste vriendin Elena mag wél verder leren, maar beseft maar al te goed hoeveel slimmer Lila is. En mooier. De geniale vriendin is de eerste van Ferrantes vier Napolitaanse romans, waarin zij met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl vertelt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Ferrante vertelt met het verhaal van Lila en Elena ook het verhaal van een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen. ‘De momenten waar het echt om draait in het leven, dat zijn er maar een paar. De gebeurtenissen waardoor we zijn geworden wie we zijn, staan als een brandmerk in onze ziel geschroeid. We kunnen er nooit van loskomen. Hooguit kunnen we ze beschrijven. Dat is het verhaal van de Napolitaanse romans van Elena Ferrante.’ De Groene Amsterdammer ‘Als ik Elena Ferrante lees, kan ik niet meer stoppen.’ The New Yorker ‘Zoveel beter dan goed. *****’ De Standaard ‘Een prachtig beschreven vriendschap.’ VROUW ‘Ferrante weet met rake typeringen elk personage tot mens van vlees en bloed te maken. ****’ Leeuwarder Courant ‘Net zo heftig als een uitbarsting van de Vesuvius.’ La Repubblica ‘Ferrante concentreert zich op een postzegel die ze uitvergroot tot wereldformaat. ****’ NRC Handelsblad ‘Zadie Smith is fan – en wij ook.’ Vogue


The Book Hoe je vrienden maakt en mensen beinvloedt druk 1
The Author Dale Carnegie
The Publisher
Release Date2015-01-29
Genre
Pages 298
ISBN 9043029939
Language English, Spanish, And French

READING: Cursus voor persoonlijk succes via het beïnvloeden van mensen uit de directe omgeving.


The Book De interessanten
The Author Meg Wolitzer
The Publisher Karakter
Release Date2014-01-31
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401601320
Language English, Spanish, And French

READING: Verpletterende literaire roman over volwassen worden, afgunst en spijt, door een van de meest ingenieuze schrijvers van Amerika Op een zomerkamp in 1974 sluiten de vijftienjarige Jules Jacobsen en vijf leeftijdgenoten een levenslange vriendschap. Jules van eenvoudige komaf is enorm onder de indruk van haar creatieve en welgestelde nieuwe vrienden. Het groepje tieners dat zichzelf De Interessanten noemt is onafscheidelijk en deelt elkaars dromen over een leven als kunstenaar, acteur of schrijver: later als ze groot, volwassen en vooral succesvol zijn. Maar de reis van jeugd tot middelbare leeftijd loopt heel anders, vol compromissen, geheimen, leugens en ongelijkheden. Al worden de grootse jeugdige ambities van de vriendengroep niet waargemaakt, er is geen weg terug naar hun onschuld. De vriendschap houdt stand, maar de tijd is onomkeerbaar en een groeiend gevoel van ongemak laat Jules niet los: geluk en voldoening blijken in andere dingen te liggen dan de vrienden als tieners ooit dachten. `De interessanten heeft een enorme reikwijdte, over vriendschap, jaloezie, de teleurstellingen die het ouder worden onherroepelijk met zich meebrengt [] Wolitzer excelleert in romantechnisch sterke wendingen NRC Handelsblad `Wolitzer geeft een scherp beeld van jaloezie, vriendschap en de omstandigheden die maken dat de een wel succesvol wordt en de ander niet Elle


The Book Anna de French kiss
The Author Stephanie Perkins
The Publisher Van Goor
Release Date2015-04-15
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000343577
Language English, Spanish, And French

READING: Een heerlijk meidenverhaal in romantisch Parijs Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss?


The Book De kat met de hoed druk 1
The Author Dr. Seuss
The Publisher
Release Date2007-03
Genre Cat in the Hat (Fictitious character)
Pages 67
ISBN 9025738125
Language English, Spanish, And French
The Book Something borrowed
The Author Emily Giffin
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2011-09-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044333336
Language English, Spanish, And French

READING: Rachel wekt als advocate in Manhattan. Zij heeft nog nooit iets wilds gedaan in haar leven. Op haar dertigste verjaardag geeft haar beste vriendin Darcy een feestje voor haar. Die nacht belandt Rachel, behoorlijk aangeschoten, in bed met Darcy's knappe verloofde Dex. Ze schaamt zich diep, maar weet dat ze het zó weer doen. Want Rachel is al heel lang stiekem verliefd op Dex. Maar hoe moet het nu verder? Durft ze het aan Darcy te vertellen? En hoe voelt Dex zich eigenlijk?


The Book De grit factor
The Author Angela Duckworth
The Publisher Lev.
Release Date2016-10-11
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044975734
Language English, Spanish, And French

READING: Waarom hebben getalenteerde mensen vaak moeite om hun doelen te bereiken terwijl minder begaafde individuen soms zonder slag of stoot verbazingwekkende prestaties leveren? Op basis van haar eigen verhaal als dochter van een wetenschapper die zich vaak beklaagde over haar vermeende gebrek aan intelligentie, beschrijft Angela Duckworth haar loopbaan door het onderwijs, de consultancybusiness en de neurowetenschap. Het leidde tot de hypothese dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan je langetermijndoelen: grit. In dit boek doet Duckworth, winnaar van de prestigieuze MacArthur Genius Award, haar theorie uit de doeken en helpt ze iedereen om aan de hand van zes kernwaarden hun eigen grit-factor te bepalen: hoop, inspanning, precisie, passie, rituelen en prioriteiten. Grit gaat voorbij aan clichés als ‘succes is vooral hard werken’ en biedt een frisse en motiverende manier om zelf ongekende resultaten te behalen.


The Book Gaten
The Author Louis Sachar
The Publisher Lemniscaat Publishers
Release Date2010-10
Genre
Pages 224
ISBN 9789056372422
Language English, Spanish, And French

READING: Stanley komt onschuldig terecht in een strafkamp voor criminele jongens die elke dag een groot gat moeten graven. Hij ontdekt dat dit zware werk iets te maken heeft met de avonturen van zijn overgrootvader. Vanaf ca. 13 jaar.


The Book Love Rosie
The Author Cecelia Ahern
The Publisher Prometheus
Release Date2014-12-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044627343
Language English, Spanish, And French

READING: Al sinds hun kindertijd zijn Rosie en Alex onafscheidelijk. Rosie is dan ook ontroostbaar als Alex met zijn familie van Dublin naar Boston verhuist. Ze besluit om naar de hotelschool in Boston te gaan als ze van school af is, zo hoeven ze elkaar maar een jaar te missen. Maar het loopt anders. Rosie raakt zwanger en blijft bij haar ouders wonen om voor haar dochtertje te kunnen zorgen, terwijl Alex met een Amerikaanse trouwt. Hun magische band houdt hen op de been tijdens alle ups en downs in hun bestaan, maar geen van beiden weet of hun vriendschap de jaren en kilometers - en nieuwe relaties - zal overleven. In Rosies achterhoofd speelt altijd de vraag of ze misschien ooit meer hadden kunnen worden dan goede vrienden. Misverstanden, omstandigheden en pure pech hebben hen uit elkaar gehouden, maar als de ultieme kans zich aandient, zullen ze dan alles op het spel zetten voor echte liefde? Cecelia Ahern (1981) debuteerde met de bestseller P.S. Ik hou van je, dat succesvol werd verfilmd met Hilary Swank in de hoofdrol. Daarna publiceerde ze onder meer Het boek van morgen, De tijd van mijn leven, Honderd namen en Zo word je verliefd. `De sleutel tot Aherns succes is haar vermogen om niet alleen een goed verhaal te vertellen, maar het ook te besprenkelen met genoeg humor, tranen en een beetje magie. Mirror


The Book De troon van vuur
The Author Rick Riordan
The Publisher Van Goor
Release Date2014-08-22
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000342495
Language English, Spanish, And French

READING: Rick Riordan is niet alleen een meesterkenner van de Griekse en Romeinse mythologie, ook de Egyptische goden komen tot leven in deze serie waarvan in de VS al meer dan 4 miljoen exemplaren zijn verkocht. In dit tweede deel van De avonturen van de familie Kane moeten Carter en Sadie, de kinderen van de briljante Egyptoloog Julius Kane, op zoek naar een eeuwenoud boek. Hun reis voert hen over de hele wereld, waarbij ze constant worden tegengewerkt door duistere krachten die alles en iedereen in chaos willen dompelen.


The Book Prep
The Author Curtis Sittenfeld
The Publisher Cargo
Release Date2012-01-30
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023453888
Language English, Spanish, And French

READING: Een ontroerend en hilarisch relaas van een kostschoolmeisje in een rijk en bevoorrecht milieu. Lee Fiora is veertien als haar vader haar voor de deur van de prestigieuze Ault-school afzet. Tot dat moment kende Lee de kostschool alleen uit de brochure, met foto's van jongens in sweaters en meisjes in geruite rokken die lacrosse spelen op keurig gemaaide sportvelden. Gaandeweg ontdekt Lee hoe de wereld van rijk en bevoorrecht Amerika eruitziet en raakt ze beurtelings aangetrokken en afgestoten door deze jongens en meisjes met hun eigen codes en mores. Haar relaas omsluit de pijnlijke maar opwindende weg naar volwassenheid. Prep is het humoristische, ontroerende, pijnlijk herkenbare en vooral universele verhaal van een tiener die vriendschap en waardering zoekt maar tegelijkertijd probeert haar identiteit en onafhankelijkheid te bewaren.


The Book Graphic Novels A Guide to Comic Books Manga and More 2nd Edition
The Author Michael Pawuk
The Publisher ABC-CLIO
Release Date2017-05-30
Genre Language Arts & Disciplines
Pages 719
ISBN 9781440851360
Language English, Spanish, And French

READING: Covering genres from action/adventure and fantasy to horror, science fiction, and superheroes, this guide maps the vast and expanding terrain of graphic novels, describing and organizing titles as well as providing information that will help librarians to build and balance their graphic novel collections and direct patrons to read-alikes. • Introduces users to approximately 1,000 currently popular graphic novels and manga • Organizes titles by genre, subgenre, and theme to facilitate finding read-alikes • Helps librarians build and balance their graphic novel collections


The Book A Nanny S Day The Professional Way the Social Studies Book
The Author Kristin Laubenthal
The Publisher AuthorHouse
Release Date2016-07-08
Genre Education
Pages 120
ISBN 9781524616823
Language English, Spanish, And French

READING: The Social Studies Book is brought to you with a variety of learning experiences for children between the ages of two to six. The key focus is teaching children about the world they live in. Kristin gives enjoyable and purposeful activities for the children to doall related to social studiesso the children are not only having fun but also learning without even realizing it. The Social Studies Book is a second curriculum book to Kristins first book, A Nannys DayThe Professional Way! A Curriculum Book for the Professional Early Childhood Nanny.


The Book Charlotte s web druk 6
The Author E.B. White
The Publisher Lemniscaat Publishers
Release Date2014-04-01
Genre
Pages 168
ISBN 9789056372125
Language English, Spanish, And French

READING: De vriendschap tussen een klein meisje, haar varken en de spin, die het varken het leven redt. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 10 jaar.


The Book The Early Reader in Children s Literature and Culture
The Author Jennifer Miskec
The Publisher Routledge
Release Date2015-12-22
Genre Literary Criticism
Pages 246
ISBN 9781317394778
Language English, Spanish, And French

READING: This is the first volume to consider the popular literary category of Early Readers – books written and designed for children who are just beginning to read independently. It argues that Early Readers deserve more scholarly attention and careful thought because they are, for many younger readers, their first opportunity to engage with a work of literature on their own, to feel a sense of mastery over a text, and to experience pleasure from the act of reading independently. Using interdisciplinary approaches that draw upon and synthesize research being done in education, child psychology, sociology, cultural studies, and children’s literature, the volume visits Early Readers from a variety of angles: as teaching tools; as cultural artifacts that shape cultural and individual subjectivity; as mass produced products sold to a niche market of parents, educators, and young children; and as aesthetic objects, works of literature and art with specific conventions. Examining the reasons such books are so popular with young readers, as well as the reasons that some adults challenge and censor them, the volume considers the ways Early Readers contribute to the construction of younger children as readers, thinkers, consumers, and as gendered, raced, classed subjects. It also addresses children’s texts that have been translated and sold around the globe, examining them as part of an increasingly transnational children’s media culture that may add to or supplant regional, ethnic, and national children’s literatures and cultures. While this collection focuses mostly on books written in English and often aimed at children living in the US, it is important to acknowledge that these Early Readers are a major US cultural export, influencing the reading habits and development of children across the globe.


The Book Standards Based Lesson Plans for the Busy Elementary School Librarian
The Author Joyce Keeling
The Publisher ABC-CLIO
Release Date2017-04-17
Genre Language Arts & Disciplines
Pages 269
ISBN 9781440851339
Language English, Spanish, And French

READING: This helpful resource provides all-new tested, standard-based lessons accompanied by reproducible handouts and easy-to-follow directions. • Furnishes tested, ready-made lessons and reproducible handouts for every grade level K–5 • Provides a time-saving tool for school librarians and educators in teaching integrated information literacy skills • Features lessons that are coordinated with the Common Core State Standards, the McREL Compendium of Standards and Benchmarks, and the AASL Information Literacy Standards


The Book Ethica Nicomachea
The Author Aristoteles
The Publisher
Release Date1997
Genre
Pages 428
ISBN 9076032017
Language English, Spanish, And French

READING: Inleiding tot en geannoteerde vertaling van het wijsgerig-ethische overzichtswerk van Griekse filosoof (384-322 v. Chr.).


The Book Zoek de moordenaar
The Author Agatha Christie
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-03-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789048823239
Language English, Spanish, And French

READING: Detectiveschrijfster Ariadne Oliver moet voor een feest op een Engels landhuis een 'Jacht op de moordenaar' organiseren. Ze vraagt Hercule Poirot of hij ook wil komen, zogenaamd als extra attractie, maar in werkelijkheid omdat Ariadne ervan overtuigd is dat er gevaar dreigt...