Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book More Than the Tattooed Mormon 2nd
The Author Al Carraway
The Publisher Cedar Fort, Inc.
Release Date2018-03-13
Genre Religion
Pages 176
ISBN 9781462129089
Language English, Spanish, And French
The Book Book of Mormon Made Easier Family Deluxe Edition Volume 1
The Author David J. Ridges
The Publisher Cedar Fort
Release Date
Genre
Pages
ISBN 9781462105748
Language English, Spanish, And French
The Book Wachten tot je gehoord wordt
The Author Amanda Knox
The Publisher Sijthoff
Release Date2013-05-03
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789021807744
Language English, Spanish, And French

READING: In november 2007 was Amanda Knox 20, en ze was net een paar weken eerder naar Perugia in Italië verhuisd om daar Italiaans te gaan studeren toen haar vriendin en huisgenote, de jonge Engelse studente Meredith Kercher, op wrede wijze werd vermoord. Het moordonderzoek haalde wereldwijd de voorpagina's en toen Amanda werd gearresteerd, zou ze het middelpunt worden van een mediahype. Jong en naïef als ze was, verdrietig om de verschrikkelijke dood van haar vriendin en met niet meer dan basiskennis van het Italiaans, werd ze aan zware verhoren onderworpen en had ze de grootst mogelijke moeite om de politie te verstaan en te zorgen dat ze zelf werd begrepen. Tijdens de rechtszaak die volgde werd ze het mikpunt van internationale kritiek en speculatie, en haar zaak werd op de voet gevolgd door de rioolpers. In 2009, na een zeer omstreden rechtszaak, werd ze ten onrechte veroordeeld voor de moord. In oktober 2011, nadat Amanda vier jaar in een Italiaanse gevangenis had doorgebracht en een langdurige beroepsprocedure had doorlopen, werd het vonnis vernietigd. Amanda vloog direct terug naar de Verenigde Staten. In Wachten tot je gehoord wordt vertelt Amanda Knox voor het eerst welke verschrikkingen ze werkelijk heeft moeten doorstaan. Op basis van de dagboeken die ze bijhield en de brieven die ze schreef gedurende haar gevangenschap, geeft Amanda vastberaden een zeer persoonlijk verslag van haar aangrijpende ervaringen, van de verslagenheid over de moord op haar vriendin tot de talloze fouten en misverstanden die tot haar arrestatie zouden leiden. Ze vertelt uitgebreid hoe het was om als twintigjarige in een vreemd land gevangen te worden gezet voor een misdaad die ze niet had begaan en om door de internationale media te worden afgeschilderd als een demon. Ze schetst wat het betekende voor haar familie en vrienden die steeds op en neer pendelden om te zorgen dat ze nooit lang alleen zou zijn. Ze beschrijft hoe haar relatie met de mensen die in haar onschuld geloofden sterker werd en hoe de kracht van haar familie haar door de zwaarste tijd van haar jonge leven heen heeft geholpen. Uit haar gloedvolle beschrijving van de uren direct na de rechtszaak en haar vlucht terug naar de Verenigde Staten blijkt hoe dankbaar Amanda is dat ze nu weer toekomstplannen kan maken. Wachten tot je gehoord wordt is een openhartig verslag van een nachtmerrie die werkelijkheid werd, de gerechtelijke dwaling die daarop volgde en de standvastigheid van alle betrokkenen, ook al leek alles tegen te zitten. Dat maakt het tot een autobiografie zoals er maar weinig zijn geschreven. Amanda Knox werd in 2009 in Perugia in Italië veroordeeld voor moord. In 2011 werd dat vonnis vernietigd en werd haar onschuld vastgesteld. In maart 2013 verwierp het Italiaanse Hof van Cassatie de vrijspraak en besloot dat het proces moet worden overgedaan. Knox woont nu in Seattle, de stad waar ze vandaan kwam, en studeert aan de schrijversvakschool.


The Book You ve Got This
The Author Al Carraway
The Publisher Cedar Fort
Release Date2016-10-11
Genre Young Adult Nonfiction
Pages 128
ISBN 9781462127184
Language English, Spanish, And French

READING: Life is tough, but so are you! Learn how to work through life’s trials with advice from popular youth speakers who have endured a few challenges of their own. This encouraging book will help you see trials as essential stepping-stones to becoming the person you’re destined to be.


The Book Cheers to Eternity
The Author Al Carraway
The Publisher Cedar Fort
Release Date2017-09-12
Genre Marital dating
Pages 160
ISBN 9781462128310
Language English, Spanish, And French

READING: “A STELLAR BOOK for anyone in a relationship. The book is funny, thoughtful, informative, and very real. . . . Loved reading this book!” —Jimmer Fredette, professional basketball player
“THESE INSPIRING WORDS are lled with so many positive vibes; Al and Ben make you feel that any relationship can be peaches and cream.” —Jon Heder, actor from Blades of Glory and Napoleon Dynamite
“WE loveBEING MARRIED!” (We don’t think people say that enough.)
Author of the best seller More than the Tattooed Mormon, Al Carraway and her husband, Ben, remind you that marriage isn’t supposed to be “serious and hard.” A successful marriage is one that you build as a team—emphasizing constant communication, working through hard times together, and (above all) remembering to put God first.
Using a wonderfully open dialogue, the Carraways share the funny, embarrassing, and honest lessons and struggles that have shaped their life together.
Written for singles, newlyweds, and marriage veterans, Cheers to Eternity will help you bring new insights into your relationships, keep life in perspective, and make the rest of your life here and in eternity exciting, amazing, and meaningful.


The Book Moms Who Stay and Fight
The Author Kristyn Trimble
The Publisher Cedar Fort, Inc.
Release Date2018-03-13
Genre Religion
Pages 192
ISBN 9781462128754
Language English, Spanish, And French
The Book The Old Testament Made Easier Part 1
The Author David J. Ridges
The Publisher Cedar Fort
Release Date
Genre
Pages
ISBN 1599556588
Language English, Spanish, And French
The Book Katholicisme voor Dummies
The Author
The Publisher Pearson Education
Release Date2006
Genre
Pages 460
ISBN 9043012483
Language English, Spanish, And French

READING: Inleidende informatie over de Rooms-Katholieke Kerk, het katholieke geloof en leven.


The Book Embracing the Broken
The Author Tiffany Webster
The Publisher Cedar Fort
Release Date2017-09-12
Genre Religion
Pages
ISBN 9781462128174
Language English, Spanish, And French
The Book Koningsdochter zeemanslief
The Author Karlijn Stoffels
The Publisher
Release Date2005
Genre
Pages 122
ISBN 9045102498
Language English, Spanish, And French

READING: Bennik trekt door het land en zingt op begrafenissen. Met zijn liederen vertelt hij het romantische of tragische levensverhaal van de doden. Vanaf ca. 15 jaar.


The Book Mormon Beliefs and Doctrines Made Easier
The Author David J. Ridges
The Publisher Cedar Fort
Release Date
Genre
Pages
ISBN 1599556022
Language English, Spanish, And French
The Book Mijn verloren vrouw
The Author Alyson Richman
The Publisher Karakter
Release Date2014-11-20
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401602495
Language English, Spanish, And French

READING: In het Praag van de jaren dertig dromen Josef en Lenka over hun toekomst. De geliefden trouwen ondanks de dreiging van het nazisme. Maar wanneer de oorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog. Gescheiden door een oceaan bouwen ze ieder een nieuw leven op. Nu, meer dan zestig jaar later, geeft het lot hen een laatste kans het verleden uit te wissen. Een ontmoeting tussen twee schijnbaar onbekenden roept emotionele herinneringen op. Is er nog ruimte voor een gedeelde toekomst wanneer het verleden bruut vernietigd werd? Of is deze ontmoeting een kans om oude pijn eindelijk los te laten? `Elegant en melancholisch, laat zien hoe liefde en kunst de duisternis overwinnen. Jenna Blum, auteur van Het familieportret


The Book Een nieuwe toekomst
The Author Conor Grennan
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789460929847
Language English, Spanish, And French

READING: Op zijn wereldreis van een jaar besluit Conor Grennan drie maanden vrijwilliger te worden in een kinderopvang in het door oorlogen verscheurde Nepal. Wat hij daar ziet en meemaakt, verandert zijn leven. Tot zijn grote schrik en afgrijzen komt hij erachter dat de `wezen waarvoor hij zorgt in de meeste gevallen helemaal geen wees zijn, maar door kinderhandelaren onder valse voorwendselen voor veel geld van hun ouders `overgenomen zijn, zogenaamd om ze in de grote stad Kathmandu een beter leven te geven. Wie in een tehuis terechtkomt, heeft eigenlijk nog geluk gehad, maar waar hun ouders zijn, of waar ze vandaan komen, weten de kinderen niet. Toch onderneemt Conor het schier onmogelijke: de kinderen herenigen met hun ouders. Maandenlang reist hij door de onherbergzame Himalaya op zoek naar aanknopingspunten, met handen en voeten gesprekken voerend en foto s van de kinderen tonend. Op pakkende en goudeerlijke wijze vertelt hij hoe het voelt als hij zich plotseling realiseert dat hij niet alleen zijn eigen leven heeft veranderd, maar ook de levens van anderen.


The Book Het verhaal van Four
The Author Veronica Roth
The Publisher Van Goor
Release Date2014-11-03
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000345724
Language English, Spanish, And French

READING: Dit ebook met de vier novelles De overstapper, De aspirant, De zoon en De verrader geeft een uniek inkijkje in het lot van Tobias en in de wereld van Divergent. Tobias vertelt hoe hij in Zelfverloochening opgroeide en ‘ontsnapte’ naar Onverschrokkenheid waar hij voor het eerst vriendschappen sloot. Hoe hij maar vier angsten kende tijdens zijn Inwijding en de andere aspiranten ver achter zich liet op de ranglijst. Ook laat Tobias zien hoe hij steeds meer te weten kwam over de onheilspellende samenwerking tussen Eruditie en Onverschrokkenheid en hoe hij moest verbergen dat hij Afwijkend was.


The Book De leesclub voor het einde van het leven
The Author Will Schwalbe
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2013-06-13
Genre Family & Relationships
Pages
ISBN 9789026326998
Language English, Spanish, And French

READING: In De leesclub voor het einde van het leven beschrijft Will Schwalbe de laatste maanden van het leven van zijn moeder, die kort daarvoor te horen heeft gekregen dat ze kanker heeft. Beiden hebben al van jongs af aan een grote liefde voor boeken. Ze vinden elkaar in gesprekken over boeken, die een aangename afleiding betekenen van de ziekte die het leven van Wills moeder steeds meer in beslag neemt. En zo vormt zich een bijzondere leesclub met slechts twee leden een moeder en een zoon. Moeder en zoon bespreken de meest uiteenlopende boeken: van De Hobbit van J.R.R. Tolkien tot Het jaar van magisch denken van Joan Didion, van de Bijbel tot Ian Mc-Ewans Aan Chesil Beach, van Stieg Larsson tot Thomas Mann. Zowel door het lezen van boeken als door het delen van hun leeservaringen vinden ze een manier om beter te kunnen omgaan met de naderende dood.


The Book Opstand
The Author Veronica Roth
The Publisher Van Goor
Release Date2012-11-07
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000314515
Language English, Spanish, And French

READING: Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren. Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico's om haar dierbaren te redden. Met de keuzes die ze maakt, zet ze haar relatie met Tobias en haar eigen leven op het spel. Door ingrijpende ontdekkingen moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen... - Opstand is deel twee in de succesvolle Divergent-trilogie van Veronica Roth. - Dit youngadult-boek is kerntitel van de Jonge Jury 2013-2014 - De film Divergent komt maart 2014 in de bioscoop.


The Book De tijdmachine
The Author H.G. Wells
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-06-30
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789049901233
Language English, Spanish, And French

READING: In de reeks Klassieke Eversellers 'Er bestaat geen verschil tussen tijd en een der drie ruimtedimensies, behalve dat onze zintuiglijke waarneming zich langs de tijd beweegt.' De Tijdreiziger De vader van de moderne Science Fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). Zijn invloed, zowel ideologisch als literair, is aanzienlijk geweest, en hij behoort dan ook nog steeds tot een van de meest gelezen Science Fiction schrijvers. Wells schreef onder meer De tijdmachine, De onzichtbare man en De oorlog der werelden. Hij schreef De tijdmachine in 1895 waarna het boek driemaal is verfilmd. Het boek wordt door velen als een van de grote Science Fiction meesterwerken gezien en diende, en dient nog steeds, als belangrijke inspiratiebron voor veel andere schrijvers. In De tijdmachine doet De Tijdsreiziger zijn vrienden verslag van zijn verblijf in de verre toekomst, in het jaar 802.700. Hij beschrijft zijn kennismaking met de bovengronds levende Eloi en de lichtschuwe, ondergronds levende Morlocks. Langzaam maar zeker ontdekt hij de oorzaak van de angst waaraan de ogenschijnlijk zo gelukzalige Eloi iedere nacht ten prooi vallen.


The Book Heerlijke nieuwe wereld
The Author Aldous Huxley
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2015-09-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402306026
Language English, Spanish, And French

READING: De Toekomstroman par excellence. De in een verre toekomst gesitueerde wereld waarin seksuele voortplanting is vervangen door de productie van ‘baby’s in flessen’ (bij ons ingeburgerd als in-vitrofertilisatie) is inmiddels in meerdere opzichten profetisch gebleken. Huxleys denkbeelden vormen een belangrijke bron van inspiratie voor onder anderen de controversiële Franse schrijver Michel Houellebecq, met name voor diens roman Mogelijkheid van een eiland.


The Book Of Thee I Sing
The Author Timothy Liu
The Publisher University of Georgia Press
Release Date2004
Genre Poetry
Pages 66
ISBN 0820326003
Language English, Spanish, And French

READING: In his fifth book of poems, Timothy Liu addresses a tripartite “Thee”: the Divine, the Beloved, and the State. A precarious dance between the spiritual and the material ensues, the lyric poem confronting a consumer culture overrun by rampant lust and greed yet finding itself unable to wholly stand outside of what it critiques. Any consolation found herein is short-lived. Even so, by extending the traditions of lyric poetry forward, these utterances seek to enlarge the conversation between art and life, anticipating whatever commerce the future might yet hold.


The Book Mini Bugs Tattoos
The Author Jan Sovak
The Publisher Courier Corporation
Release Date1998-05-13
Genre Juvenile Nonfiction
Pages
ISBN 0486403386
Language English, Spanish, And French

READING: Fifteen realistic, full-color images include the mantis, red-tailed bumblebee, ladybug, painted grasshopper, potato bug, Mormon cricket, Harlequin bug, cecrophia moth, and 7 other insects. Instructions.