Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Let My People Go Surfing
The Author Yvon Chouinard
The Publisher Penguin
Release Date2016-09-06
Genre Business & Economics
Pages 272
ISBN 9781101992531
Language English, Spanish, And French

READING: In this newly revised 10th anniversary edition, Yvon Chouinard--legendary climber, businessman, environmentalist, and founder of Patagonia, Inc.--shares the persistence and courage that have gone into being head of one of the most respected and environmentally responsible companies on earth. From his youth as the son of a French Canadian handyman to the thrilling, ambitious climbing expeditions that inspired his innovative designs for the sport's equipment, Let My People Go Surfing is the story of a man who brought doing good and having grand adventures into the heart of his business life-a book that will deeply affect entrepreneurs and outdoor enthusiasts alike. "This is the story of an attempt to do more than change a single corporation--it is an attempt to challenge the culture of consumption tat is at the hear of the global ecological crisis." --From the Foreword by Naomi Klein, bestselling author of This Changes Everything From the Trade Paperback edition.


The Book Primitieve dagen
The Author William Finnegan
The Publisher Prometheus
Release Date2016-07-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044631357
Language English, Spanish, And French

READING: Winnaar Pulitzer Prize 2016 voor beste (auto)biografie De jonge boekenwurm William groeit op in Hawaï, waar hij terechtkomt op een moeilijke school in een achterstandswijk van Honolulu. Wanneer de sociale onrust in de jaren zestig aanzwelt, krijgt William het als onderdeel van de blanke minderheid zwaar te verduren. Dit verandert wanneer hij in aanraking komt met de voor hem nog onbekende wereld van het surfen. In het water wint William het respect van de Hawaïaanse jeugd, waarmee hij zijn eerste ervaringen opdoet in de angstaanjagend hoge golven van de zee. Op scherpzinnige, onnavolgbare wijze beschrijft Finnegan zijn levenslange obsessie met de zee, die hem ertoe aanzet de golven te achtervolgen over de hele wereld: van zijn jeugd in Hawaï, tot zijn omzwervingen langs de Stille Oceaan, Australië, Fiji en Madeira. Primitieve dagen is het overdonderende verslag van zijn avonturen op het water, maar bovenal van liefde, humor en kameraadschap. William Finnegan (1952) schrijft voor The New Yorker en wordt geroemd om zijn journalistieke oeuvre als internationaal verslaggever over armoede, racisme en politiek. Daarnaast is Finnegan bekend om zijn literaire werk over surfen. 'Nooit eerder verscheen er een boek met zulke scherpe observaties over de wereld van het surfen, en zeker nooit zo goed. (...) Dit is zonder twijfel het beste surfersboek dat ik ooit heb gelezen. Het is een stilistisch meesterwerk met nauwkeurige beschrijvingen, geschreven met een ongegeneerde en aanstekelijke ernst. Finnegan schreef niet alleen een surfersboek voor surfers, maar bovenal een boek over Amerikaanse jongensjaren. Vergelijkbaar met Jon Krakauers Into the Wild is het een bijzonder onderzoek naar wat er gebeurt als literaire ideeën over vrijheid en zuiverheid een jongeman in hun greep hebben, en hem leiden naar de verste uithoeken ter wereld.' THE NEW YORK TIMES 'Prachtig geschreven en bijzonder aangrijpend. (...) Ook wie de sport niet beoefent zal getrakteerd worden op een overdonderend reisverslag, rijk aan obscure en scherp waargenomen bestemmingen. Ik durf te beweren dat Finnegan een rolmodel is voor eenieder die volledig en zinderend wil leven.' THE WALL STREET JOURNAL


The Book Primitieve dagen
The Author William Finnegan
The Publisher
Release Date2016-07-29
Genre
Pages
ISBN 9044631349
Language English, Spanish, And French
The Book The Patagonia Business Library
The Author Yvon Chouinard
The Publisher
Release Date2016-10-11
Genre Business & Economics
Pages 724
ISBN 1938340590
Language English, Spanish, And French
The Book Color me Kanye
The Author Noah Levenson
The Publisher
Release Date2017-09-19
Genre Games & Activities
Pages 64
ISBN 9048841992
Language English, Spanish, And French
The Book Presence
The Author Amy Cuddy
The Publisher Spectrum
Release Date2016-02-25
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789000344307
Language English, Spanish, And French

READING: ‘If you act powerfully, you will begin to think powerfully’. Of je nu in gesprek gaat met twee personen of een presentatie moet houden voor een volle zaal: we komen iedere dag sociale uitdagingen tegen die we aan moeten gaan om vooruit te komen, zowel privé als zakelijk. In Presence gaat Amy Cuddy in op de wetenschappelijke inzichten achter vele fascinerende verbindingen tussen lichaam en geest. Ze geeft tips hoe we deze wetenschap kunnen gebruiken om op moeilijke momenten of in stresssituaties zelfverzekerder en krachtiger te kunnen optreden. Amy Cuddy liep op 19-jarige leeftijd ernstig hoofdletsel op. Medici betwijfelden of ze ooit haar mentale capaciteit terug zou krijgen en haar opleiding af zou kunnen maken. Inmiddels is zij sociaal psycholoog, professor en onderzoeker op Harvard Business School. Zij imponeerde kijkers over de hele wereld met een van de meest bekeken TEDtalks (meer dan 27 miljoen views sinds 2012) over ‘power poses’.


The Book De toekomst van werk
The Author Laszlo Bock
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2015-04-24
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789026330773
Language English, Spanish, And French

READING: Laszlo Bock is HR-manager bij Google, het bedrijf dat meermaals is uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever wereldwijd. Wat maakt Google tot het paradijs voor iedere werknemer? Laszlo Bock geeft in De toekomst van werk allerlei voorbeelden uit de dagelijkse praktijk - van bekende bedrijven die succesvol zijn maar waar het vreselijk is om te werken en van kleinere bedrijven met spectaculaire resultaten dankzij de goede omgang met de werknemers. Hij laat zien dat werknemers je versteld doen staan wanneer je ze vrijheid geeft, hoe één e-mailbericht de productiviteit enorm kan verhogen en hoe zowel de beste én de slechte werknemers van groot belang zijn. De toekomst van werk is daarmee niet alleen een bron van informatie, maar eveneens van inspiratie voor een beter leven, op het werk maar ook daarbuiten.


The Book Verbeter de wereld begin een bedrijf
The Author Willemijn Verloop
The Publisher Business Contact
Release Date2013-10-31
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789047006763
Language English, Spanish, And French

READING: Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken. Het zijn social enterprises. Neem Specialisterren, dat software test met autistische werknemers. Of Tony s Chocolonely, dat de chocoladeketen slaafvrij maakt. Met dit boek wordt eindelijk recht gedaan aan dit groeiende fenomeen. Willemijn Verloop en Mark Hillen schrijven over de impact, kansen en uitdagingen van deze bijzondere bedrijfsvorm, gelardeerd met vele inspirerende portretten van sociaal ondernemers. Een uniek en inspirerend boek dat laat zien hoe een nieuwe economie in de praktijk vorm krijgt.


The Book Let my people go surfing
The Author Ivon Shuinar
The Publisher
Release Date2007
Genre Businesspeople
Pages 258
ISBN 9542801386
Language English, Spanish, And French

READING: Patagonia, Inc. is one of the earth's most interesting and inspiring companies. For almost forty years, its reputation for high quality, maverick innovation, and long-term environmental responsibility has put it in a class by itself. And everything flows from Patagonia's founder, Yvon Chouinard, whose creation myth is now an American business legend. Here, Yvon Chouinard relates his and his company's story and the core philosophies that have sustained Patagonia, Inc. year in and year out. This is not another story of a successful businessman who manages on the side to do great good and have grand adventures; it's the story of a man who brought doing good and having grand adventures into the heart of his business model--and who enjoyed even more business success as a result.--From publisher description.


The Book Rework
The Author Jason Fried
The Publisher Business Contact
Release Date2010-10-11
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789045801889
Language English, Spanish, And French

READING: Twee succesvolle ondernemers die het softwarebedrijf signals opzetten en tot een succes maakten laten ons zien dat niet altijd meer beter is, maar dat je juist met minder meer kan bereiken. Rework is inspirerend en innoverend. Twee prettig tegendraadse succesvolle ondernemers benaderen complexe zaken heerlijk eenvoudig. Fried & Heinemeier Hansson zetten je aan het denken en helpen je op weg. Verplichte kost voor iedereen die ondernemer of ondernemend is.' Erwin Blom (Handboek Communities)Meer is niet altijd beter, juist met minder kan je meer bereiken.Fried en Hansson hanteren een eenvoudige bedrijfsfilosofie: hou het simpel, wees transparant en eerlijk. Met die filosofie in gedachten schreven ze dit boek: Rework is een no-nonsenseboek voor deze tijd. Fried en Hansson bewijzen dat een bedrijf heel succesvol kan worden zonder mission statement, zonder eindeloze vergaderingen, en met medewerkers die gewoon aan het einde van de dag naar huis gaan, in plaats van twaalf tot veertien uur op kantoor te zitten. In deze tijd is een goed idee meer waard is dan een duur consultancyrapport, informatie moet je delen, en naar je klant moet je luisteren.Rework is het boek voor iedere (startende!) ondernemer.


The Book Moedig
The Author Randy Alcorn
The Publisher Kok
Release Date2012-03-28
Genre Fiction
Pages 368
ISBN 9789029703604
Language English, Spanish, And French

READING: Om een goede vader te worden, heb je veel moed nodig. Adam, Nathan en hun partners doen hun uiterste best om hun taak goed uit te voeren, maar hoe hard ze hun best ook doen, hun kinderen drijven steeds verder van hen af. Als zich in hun thuissituatie een tragedie afspeelt, worstelen de mannen met hun angsten, geloof en hun verantwoordelijkheid als vader. Vinden ze een manier om dichter bij God en hun kinderen te komen?


The Book Beweeg
The Author Arie Boomsma
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-07-08
Genre Sports & Recreation
Pages 224
ISBN 9789048832354
Language English, Spanish, And French

READING: Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In Beweeg! behandelt hij samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet in beweging te komen. ARIE: 'Veel excuses die in dit boek behandeld worden, kwamen ook in mijn hoofd op. Moe, lange werkdagen, druk gezinsleven, te veel andere dingen... Elk hoofdstuk begint daarom met zo'n excuus - gevolgd door deskundig advies, praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van touwtje springen tot supermans) en gezonde recepten (van smoothies tot salades). En als er geen excuses meer zijn, zit er nog maar één ding op... Bewegen!


The Book Let my people go surfing Ediz italiana
The Author Yvon Chouinard
The Publisher
Release Date2009
Genre Biography & Autobiography
Pages 256
ISBN 8874801408
Language English, Spanish, And French
The Book Eckart s notes druk 7
The Author Eckart Wintzen
The Publisher
Release Date2015-02-27
Genre
Pages 224
ISBN 9056379674
Language English, Spanish, And French

READING: Columns over management en bedrijfskunde door de Nederlandse ondernemer.


The Book Een verschrikkelijke schoonheid
The Author L. Bray
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2009-09-20
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789048804108
Language English, Spanish, And French

READING: De zestienjarige Gemma groeit op in India aan het eind van de negentiende eeuw. Wanneer haar moeder overlijdt, krijgt ze een angstaanjagend visioen, waarover ze niemand durft te vertellen. Na haar moeders dood wordt Gemma naar Spence gestuurd, een strenge kostschool voor welgestelde meisjes in Engeland. Maar ook in Engeland wordt Gemma geplaagd door visioenen, en blijkt dat ze vanuit India gevolgd is door een mysterieuze jongen, Kartik, die haar raadselachtige waarschuwingen geeft. Dankzij haar scherpe tong en intelligentie, weet Gemma de vriendschap te winnen van de brutale Felicity, de mooie Pippa en de verlegen Ann. Ze ontdekt een oud dagboek waarin gesproken wordt over een andere wereld. Samen met haar nieuwe vriendinnen sluit Gemma zich aan bij de Orde, een geheim genootschap van vrouwen die macht hebben over die andere wereld. Maar dan roepen ze krachten op die ze niet meer kunnen controleren, en verandert het leven van Gemma en haar vriendinnen voorgoed.


The Book Put Your Corporate Social Responsibility Act Together
The Author Mark Esposito
The Publisher Tate Publishing
Release Date2009-09-01
Genre Business & Economics
Pages 230
ISBN 9781607994336
Language English, Spanish, And French

READING: 'Companies still thinking about the environment as a social responsibility rather than a business imperative are living in the dark ages.' -Carter Rogers In assessing the economic, human, and environmental situation of our world today, this report draws worrying conclusions. Poverty remains a major issue, and the gap between the richest and the poorest is widening. Some people still do not possess the basic requirements to live a decent and safe human life. Our footprint increasingly shatters the earth's equilibriums, causing pollution, species extinction, and global warming, and it has adverse effects on extreme weather events. These events necessitate the development of a conscience among the world's corporations and immediate serious action towards improving the situation. Put Your Corporate Social Responsibility Act Together, by Dr. Mark Esposito, explores ways in which corporations can increase employee satisfaction, decrease their carbon footprint, and maintain good business practices while reaping the continued benefits of yearly revenue. With examples of successful Corporate Social Responsibility and analyses of the current economic and environmental climate, this book is the perfect resource for any company hoping to improve its impact on both the globe and the community. Mark Esposito, Ph.D., is a renowned specialist in Organizational Management and Sustainability. He serves as an Associate Professor of Management & Behavior for the Grenoble School of Management in France, and an advisor to the UNESCO and Research Fellow for the UN Global Compact. A citizen of the world, he speaks seven languages and lives between Switzerland, France, USA and Panama.


The Book Stemmen in de oceaan
The Author Susan Casey
The Publisher Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Release Date2016-07-15
Genre Nature
Pages
ISBN 9789024571444
Language English, Spanish, And French

READING: New York Times-bestsellerauteur Susan Casey neemt je mee in de wijde wereld van dolfijnen. Samen met haar reis je door vele wateren, op zoek naar hun verbazingwekkende eigenschappen en hun vriendschap. Zij laat je zien wat wij mensen kunnen leren van deze mysterieuze en zeer intelligente wezens: levensvreugde, lichaamsbeheersing, gebruik van intuïtie en beïnvloeding van welzijn. Maar ze vertelt ook hoezeer het magische bestaan van deze dieren wordt bedreigd. Stemmen in de oceaan is een fantastisch verhaal over de kracht van dolfijnen en onze rol in hun bestaan. Susan Casey (1973) is expert op het gebied van dolfijnen en was hoofdredacteur van O, Oprah Magazine. Ze publiceerde artikelen in Esquire, Sports Illustrated, Fortune, Outside en National Geographic en heeft als journalist diverse prijzen gewonnen. Susan Casey schreef onder andere de New York Times-bestseller The Devil's Teeth, een waargebeurd verhaal over de obsessie en het overleven met witte haaien.


The Book Programmeren voor kinderen
The Author Carol Vorderman
The Publisher Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date2015-12-01
Genre Computers
Pages
ISBN 9401422109
Language English, Spanish, And French

READING: Word een programmeur en maak je eigen computergames Leren programmeren wordt alsmaar belangrijker in de 21ste eeuw en ook op school komt het steeds meer aan bod. Dit overzichtelijke boek staat vol achtergrondinformatie met heldere voorbeelden en oefeningen. Een gids met kleurrijke illustraties en stap-voor-stap instructies om programma's te schrijven in Scratch en Python.


The Book De Virgin Way
The Author Richard Branson
The Publisher Boekerij
Release Date2015-05-19
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789402303162
Language English, Spanish, And French

READING: Dit is geen conventioneel boek over leiderschap. Er zijn volgens Branson namelijk geen regels, maar wel geheimen die hij heeft geleerd in zijn tijd bij onder andere Virgin Records. In De Virgin-Way deelt Richard Branson deze geheimen over authentiek leiderschap en succes. Aan de hand van persoonlijke anekdotes en ervaringen van mensen die hem hebben geïnspireerd – van politici, zakenmannen, ontdekkingsreizigers, wetenschappers en filantropen – laat hij zien hoe belangrijk plezier, passie, familie en de uitstervende kunst van het luisteren zijn voor wat zijn werknemers over de hele wereld ‘The Virgin Way’ noemen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of het hoofd van een Fortune 500-bedrijf bent – De Virgin-Way helpt je om je eigen directeur te zijn en een ware leider te worden, niet zomaar een baas.


The Book Getting to Plan B
The Author John Mullins
The Publisher Harvard Business Press
Release Date2009-09-08
Genre Business & Economics
Pages 224
ISBN 9781422152690
Language English, Spanish, And French

READING: You have a new venture in mind. And you've crafted a business plan so detailed it's a work of art. Don't get too attached to it. As John Mullins and Randy Komisar explain in Getting to Plan B, new businesses are fraught with uncertainty. To succeed, you must change the plan in real time as the inevitable challenges arise. In fact, studies show that entrepreneurs who stick slavishly to their Plan A stand a greater chance of failing-and that many successful businesses barely resemble their founders' original idea. The authors provide a rigorous process for stress testing your Plan A and determining how to alter it so your business makes money, solves customers' needs, and endures. You'll discover strategies for: -Identifying the leap-of-faith assumptions hidden in your plan -Testing those assumptions and unearthing why the plan might not work -Reconfiguring the five components of your business model-revenue model, gross margin model, operating model, working capital model, and investment model-to create a sounder Plan B. Filled with success stories and cautionary tales, this book offers real cases illustrating the authors' unique process. Whether your idea is for a start-up or a new business unit within your organization, Getting to Plan B contains the road map you need to reach success.