Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Jim Henson s Enchanted Sisters Summer s Friendship Games
The Author Elise Allen
The Publisher Bloomsbury Publishing USA
Release Date2015-04-07
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9781619632714
Language English, Spanish, And French

READING: An unlikely friendship unites rivals in this next exciting adventure from The Jim Henson Company, illustrated in black and white throughout.


The Book Het zwarte hart
The Author Stephanie Garber
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2016-09-29
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789024571055
Language English, Spanish, And French

READING: Wat je ook over Caraval hebt gehoord, het is niets in vergelijking met de werkelijkheid. Het is meer dan zomaar een spel of een voorstelling. Het komt dichter bij magie dan alles wat je ooit in deze wereld zult tegenkomen... Al jaren droomt Scarlett ervan de legendarische voorstelling van Caraval, waarin het publiek de spelers zijn, te bezoeken. Dan kan ze voor even haar wrede vader ontvluchten. Maar haar smeekbrieven aan de Meester van Caraval halen niets uit. Dan, op het moment dat ze het niet meer verwacht maar radelozer is dan ooit, krijgt ze een uitnodiging. Geholpen door een mysterieuze matroos en haar zus Donatella komt ze op het Dromeneiland van Caraval terecht. Vlak na aankomst is Donatella spoorloos. Tot Scarletts grote schrik draait de show om de verdwijning van haar zus en heeft ze maar vijf nachten om Donatella te redden voordat Caraval haar vindt en er doden vallen... 'Een betoverend verhaal over zussen, liefde en verraad. Net zoals haar hoofdpersonages verloor ik mezelf in de gevaarlijke, betoverende wereld die ze heeft gecreëerd en waar ik maar geen afscheid van kon nemen.' Sabaa Tahir, auteur van Vuur en As 'Een rijk, geraffineerd verhaal dat je, evenals de personages, weglokt uit de realiteit en meeneemt naar een wereld vol onverwachte wendingen waarin de grens tussen trucs en echte magie vervaagt.' Alwyn Hamilton, auteur van Rebel in de woestijn


The Book Jim Henson s Enchanted Sisters Spring s Sparkle Sleepover
The Author Elise Allen
The Publisher Bloomsbury Publishing USA
Release Date2015-01-20
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9781619632691
Language English, Spanish, And French

READING: The latest from The Jim Henson Company's fresh and charming new chapter book series about four sisters and their sparkly seasonal magic.


The Book Ik zal de laatste zijn
The Author Nadia Murad
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-11-13
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789026339059
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Ik zal de laatste zijn’ is het schokkende maar tegelijk inspirerende verhaal van mensenrechtenactiviste Nadia Murad over haar vlucht uit de handen van Islamitische Staat. Voor het eerst vertelt Nadia Murad in detail over haar levensgevaarlijke vlucht naar de vrijheid. Ondanks de verschrikkingen die ze heeft ondergaan, is ze strijdbaar. Met hulp van Yazda, een non-profit organisatie die Yezidi slachtoffers helpt, wil ze de Islamitische Staat aansprakelijk stellen voor genocide en misdaden tegen de mensheid. Ze wordt daarin vertegenwoordigd door niemand minder dan de beroemde advocaat Amal Clooney. ‘Ik zal de laatste zijn’ is een verhaal van ongekende moed en veerkracht.


The Book Het negende meisje
The Author Tami Hoag
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2014-05-15
Genre Fiction
Pages 372
ISBN 9789044343847
Language English, Spanish, And French

READING: Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden 'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en onverklaarbaar kwaad.' Kirkus Het ongeïdentificeerde lichaam dat gevonden wordt in Minneapolis is het negende in precies een jaar tijd. Rechercheurs Sam Kovac en Nikki Liska zijn geschokt als ze ontdekken dat het lichaam van het meisje onherkenbaar is verminkt. Als Kovac en Liska zich verdiepen in de zaak stuiten ze op een beerput van familieproblemen, pesterijen en uiteindelijk een prille liefde. Wat is het jonge meisje uiteindelijk fataal geworden? Tami Hoag is de #1 New York Times bestsellerauteur van vele thrillers, waaronder Dieper dan de doden en Geheimen in het graf.


The Book Bomber
The Author Paul Dowswell
The Publisher Callenbach
Release Date2015-04-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026621109
Language English, Spanish, And French

READING: Bomber’ van Paul Dowswell: Je bent 16 en je zit als schutter in een Boeing B-17 op weg naar Duitsland. De bommen gaan los... Het is oorlog! Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden in de Amerikaanse Luchtmacht. Nu vliegt hij als schutter in de Maisy May, een van de vele Boeings B-17 Flying Fortress die vanuit Norfolk, Engeland, naar Duitsland vliegen om daar met precisie hun zware lading bommen te lossen. Pas na 25 vluchten mag Harry weer naar huis. Maar dat een bommenwerper ongeschonden 25 vluchten doorstaat is nog maar één keer gebeurd! De Duitse Luftwaffe heeft als taak om het Duitse grondgebied ten koste van alles te verdedigen. De formatie B-17’s krijgt het zwaar te verduren en vele toestellen worden neergehaald. Harry is bang dat hij zijn zeventiende verjaardag niet zal halen. Paul Dowswell wordt internationaal geprezen om de manier waarop hij in staat is te schrijven over bekende historische gebeurtenissen vanuit een ongebruikelijk gezichtspunt. Net als zijn bestseller ‘Ausländer’ speelt ‘Bomber’ zich af in de Tweede Wereldoorlog.


The Book Plaats voor geluk
The Author Nora Roberts
The Publisher HarperCollins
Release Date2016-11-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402752175
Language English, Spanish, And French

READING: B.J. is dol op het ouderwetse hotel in Vermont waar ze al vier jaar lang de scepter zwaait. Het prachtige uitzicht, de liefdevol verzamelde antieke meubels, het personeel dat voelt als familie... Ze is ervan overtuigd dat juist het ouderwetse element het tot zo'n succes maakt. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is. Helaas lijkt Taylor Reynolds, de nieuwe eigenaar, daar anders over te denken. Hoe kan ze hem laten inzien dat ze gelijk heeft?


The Book A Christmas Carol druk 1
The Author Charles John Huffam Dickens
The Publisher
Release Date2015-02-03
Genre
Pages 96
ISBN 9055137502
Language English, Spanish, And French

READING: Een in het 19e eeuwse Londen spelend verhaal over een oude vrek, die op kerstavond door drie geesten zijn levensloop voorgeschoteld krijgt waardoor zijn levenswijze verandert.


The Book Berevaar
The Author Terry Pratchett
The Publisher Boekerij
Release Date2013-01-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460234767
Language English, Spanish, And French

READING: Er zat iemand op de stoel. Met een kind op zijn knie. Maar wel een raar iemand, onder dat rode pak. Een knokig iemand, met holle oogkassen en een valse baard. WAT WIL JIJ VOOR JE BEREWAAKSAVOND, KLEIN MENSJE?Waar is de echte gebleven? Waarom komt de Dood door de schoorsteen gekropen? De dag voor Berewaak is dit jaar nog donkerder dan anders. Kan Suzan, de kinderjuf die nooit griezelt, ervoor zorgen dat de zon morgen weer opgaat?


The Book De kleine zeemeermin druk 1
The Author Quentin Gréban
The Publisher
Release Date2008-08
Genre
Pages 32
ISBN 9051160313
Language English, Spanish, And French

READING: De kleine zeemeermin wordt, als ze voor het eerst de mensenwereld bezoekt, verliefd op een prins. Prentvertelling met paginagrote tekeningen in pasteltinten. Vanaf ca. 4 jaar.


The Book Zak er lekker door
The Author Rachel Renée Russell
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2013-12-23
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026135675
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Opnieuw smullen met Dagboek van een muts! Zak er lekker door! is het vierde deel in deze razend populaire serie van bestsellerauteur Rachel Renée Russell. Lees hoe Nikki in dit boek een sierlijke ijsprinses probeert te worden... Nikki springt een gat in de lucht: ze is uitgenodigd voor Brandons verjaardagsfeest! Maar haar geluk is van korte duur: haar aartsvijand MacKenzie doet alles om Brandons aandacht te krijgen. Tot overmaat van ramnp kondigt de gymlerares aan dat Nikki en haar klasgenoten moeten meedoen aan een Holiday on Ice-show. Maar hoe word je een ijsprinses als je niet kunt schaatsen? Ondertussen betovert MacKenzie iedereen met haar supersierlijke moves... Rachel Renée Russell is advocate, maar schrijft liever kinderboeken (ook omdat een pyama in de rechtszaal niet is toegestaan). De hoofdpersoon in haar succesvolle serie heet Nikki, net als haar dochter. Kijk voor meer informatie op www.dagboekvaneenmuts.nl


The Book Farao
The Author Wilbur Smith
The Publisher Karakter
Release Date2016-11-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401606059
Language English, Spanish, And French

READING: De toekomst van het Egyptische koninkrijk staat op het spel: Luxor is omsingeld door vijandige legers en farao Tamose sneuvelt in een zware veldslag. Zijn adviseur Taita en voormalig slaaf staat er nu alleen voor. Net als de overwinning dichtbij komt, slaat het noodlot toe... De wettige opvolger van de farao dringt Luxor binnen. Hij is wreed, gestoord en uit op macht. De loyale Taita komt in een gevaarlijk spel terecht, waarin niemand zijn leven meer zeker is. Kan Taita de tiran stoppen en de toekomst van het Oude Egypte voor eens en altijd veiligstellen? Na Woestijngod, Vallei der koningen, Koningsgraf en Magiër is dit het nieuwe meeslepende deel in de succesvolle Egypte-serie.


The Book Minoes
The Author Annie M.G. Schmidt
The Publisher Querido Kinderboek
Release Date2012-11-13
Genre Juvenile Fiction
Pages 168
ISBN 9789045115078
Language English, Spanish, And French

READING: Juffrouw Minoes was vroeger poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en toe nog de mauw-mauw-song en spreekt ze nog prima `kats . Dat laatste komt haar baas Tibbe, die in een krant schrijft, goed van pas. Via de katten-persdienst komt hij heel wat verborgen en geheime zaken te weten. Dat geeft natuurlijk grote moeilijkheden... Minoes is een betoverend boek, dat bekroond is met een Zilveren Griffel. Het is vertaald in het Frans, Duits, Engels, Spaans, Catalaans, Italiaans, Noors, Zweeds, IJslands, Grieks, Hebreeuws en niet te vergeten Japans. In 2001 werd het zeer succesvol verfilmd met Carice van Houten in de rol van juffrouw Minoes.


The Book Waar is Wally druk 7
The Author Martin Handford
The Publisher
Release Date2010-12
Genre
Pages 32
ISBN 9045900726
Language English, Spanish, And French
The Book Benjamin Button druk 1
The Author Francis Scott Key Fitzgerald
The Publisher
Release Date2009-09
Genre
Pages 61
ISBN 9089670262
Language English, Spanish, And French

READING: In de 19e eeuw wordt een jongen geboren in het lichaam van een oude man; vervolgens wordt hij almaar jonger.


The Book Doorbraak druk 4
The Author Lauren Brooke
The Publisher
Release Date2007-09
Genre
Pages 160
ISBN 9020624369
Language English, Spanish, And French
The Book SSN
The Author Tom Clancy
The Publisher
Release Date1999
Genre
Pages 320
ISBN 9022984699
Language English, Spanish, And French
The Book Mamasaurus
The Author Stephan Lomp
The Publisher
Release Date2017-02-01
Genre
Pages
ISBN 9461888635
Language English, Spanish, And French
The Book The New Yorker
The Author
The Publisher
Release Date1992
Genre Arts
Pages
ISBN STANFORD:36105008994647
Language English, Spanish, And French
The Book School Library Journal
The Author
The Publisher
Release Date1986
Genre Children's libraries
Pages
ISBN UOM:39015020721620
Language English, Spanish, And French