Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Jim Henson s Enchanted Sisters Summer s Friendship Games
The Author Elise Allen
The Publisher Bloomsbury Publishing USA
Release Date2015-04-07
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9781619632738
Language English, Spanish, And French

READING: Summer has always secretly enjoyed hanging out with Thunderbolt, one of the mischievous Weeds who bring disaster and mayhem everywhere they go. Sure, the Weeds have acted poorly in the past, but they can't be all bad . . . right? Summer's sisters couldn't disagree with her more-especially after the boys ruin Summer's bonfire party. When the two teams of magical siblings are encouraged by Mother Nature and Bluster Tempest to settle their disagreements in a series of competitive sports, Summer and Thunderbolt are forced to stop talking. But is winning and siding with their siblings really worth ruining their friendship? The fourth installment of this charming series is perfectly suited for newly independent readers who love the Rainbow Fairies and Candy Fairies series. Don't miss Spring's adventure, also in Winter 2015!


The Book Elixer
The Author Hilary Duff
The Publisher
Release Date2011
Genre
Pages 240
ISBN 9022558193
Language English, Spanish, And French

READING: Een 17-jarige fotografe reist met een geheimzinnige man de wereld rond op zoek naar haar vader.


The Book Mikis de ezeljongen
The Author Bibi Dumon Tak
The Publisher Querido Kinderboek
Release Date2012-08-08
Genre Juvenile Fiction
Pages 96
ISBN 9789045114545
Language English, Spanish, And French

READING: Op een dag heeft opa een grote verrassing voor Mikis. In de schuur staat een ezel! En Mikis mag een naam voor haar verzinnen. Hij noemt haar Tsaki. Tsaki is de mooiste ezel van het h ele eiland. Haar vacht is lekker zacht en aan haar lange oren lijkt geen einde te komen. Opa heeft haar gekocht voor het zware sjouwwerk. Lekker handig, vindt hij, een tractor op poten. Maar al dat hout op haar rug is veel te zwaar voor Tsaki. Mikis en zijn vriendinnetje Elena gaan Tsaki helpen. En dat loopt heel anders af dan ze hadden gedacht...


The Book Buurman leest een boek druk 1
The Author Koen Van Biesen
The Publisher
Release Date2012-10-26
Genre
Pages 48
ISBN 9058388018
Language English, Spanish, And French

READING: Buurman wil lekker lezen, maar wordt steeds gestoord door zijn lawaaierige buurmeisje. Buurman verzint een geweldige oplossing om haar stil te krijgen. Maar dan begint zijn hond te blaffen. Prentenboek met speelse, kleurrijke collages. Met cd. Vanaf ca. 5 jaar.


The Book Berevaar
The Author Terry Pratchett
The Publisher Boekerij
Release Date2013-01-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460234767
Language English, Spanish, And French

READING: Er zat iemand op de stoel. Met een kind op zijn knie. Maar wel een raar iemand, onder dat rode pak. Een knokig iemand, met holle oogkassen en een valse baard. WAT WIL JIJ VOOR JE BEREWAAKSAVOND, KLEIN MENSJE? Waar is de echte gebleven? Waarom komt de Dood door de schoorsteen gekropen? De dag voor Berewaak is dit jaar nog donkerder dan anders. Kan Suzan, de kinderjuf die nooit griezelt, ervoor zorgen dat de zon morgen weer opgaat?


The Book Schrijver
The Author Karl Ove Knausgård
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-09-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044532265
Language English, Spanish, And French

READING: Op negentienjarige leeftijd verhuist Karl Ove naar Bergen. Vol ambitie en toekomstdromen begint hij aan de schrijversacademie. Zelfkritiek en schaamte blijven hem achtervolgen. Hoewel hij verschillende intense liefdes beleeft en hechte vriendschappen opbouwt, zorgen zijn destructieve keuzes bij hem voor angst en existentiële crises. Toch houden zijn diepe wens om te schrijven en de liefde voor de paar mensen die dicht bij hem staan hem gaande.


The Book De oorlog die mijn leven redde
The Author Kimberly Brubaker Bradley
The Publisher Callenbach
Release Date2017-01-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026621864
Language English, Spanish, And French

READING: Kimberly Brubaker Bradley is een New York Times bestsellerauteur en Newbery Honor Awardwinnaar. Haar aangrijpende jeugdboek ‘De oorlog die mijn leven redde’ zal lezers van 10 tot 14 jaar doen huiveren en ontroeren. De negenjarige Ada heeft nog nooit een stap buiten de deur gezet. Haar moeder schaamt zich voor Ada’s klompvoeten en houdt haar binnen. Maar als haar broertje geëvacueerd wordt uit Londen om aan de oorlog te ontsnappen, grijpt Ada haar kans en glipt weg om hem te volgen. Zo begint er een nieuw avontuur voor Ada, en voor Susan Smith, de vrouw die verplicht wordt de twee kinderen in huis te nemen. Er ontstaat een sterke band tussen Ada en Susan, maar is hij sterk genoeg om de oorlog te overleven? Kimberly Brubaker Bradley heeft al diverse jeugdboeken op haar naam staan, waaronder ‘Leap of Faith’ en ‘Jefferson’s Sons’.


The Book De laatste vluchtelinge
The Author Tracy Chevalier
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2014-05-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044970920
Language English, Spanish, And French

READING: `Haar beste roman sinds Meisje met de parel’ –The Independent `Tracy Chevalier heeft de tijdloze manier van schrijven weten te gebruiken die kenmerkend is voor een klassieker. Honor Brights verhaal is ontzettend boeiend.’ – New York Journal of Books `Tracy Chevalier heeft een prachtig verhaal geweven, waarin ze haar hoofdpersoon plaatst op een explosief keerpunt in de geschiedenis, met problemen rond de afschaffing van de slavernij, een zeer snel groeiende industrie, Amerika’s ondernemende geest en de rassenscheiding.’ – Independent on Sunday


The Book Reinaert de vos
The Author Hubert Slings
The Publisher Amsterdam University Press
Release Date2009-11-03
Genre
Pages 26
ISBN 9789053563731
Language English, Spanish, And French

READING: Docentenhandleiding, behorende bij Reinaert de vos 9789053562475 href="http://www.aup.nl/do.php?a=show_visitor_book&isbn=9789053562475">ISBN 978 90 5356 247 5


The Book Juniper druk 10
The Author Monica Furlong
The Publisher Lemniscaat Publishers
Release Date2013-08-01
Genre Paranormal fiction
Pages 157
ISBN 9789060698228
Language English, Spanish, And French

READING: Om haar opleiding af te ronden wordt de verwende koningsdochter Juniper naar een tovenares gestuurd. Na afloop moet ze haar krachten meten met een echte heks, om te voorkomen dat het rijk van haar vader verloren gaat. Vanaf ca. 12 jaar.


The Book Ik zal de laatste zijn
The Author Nadia Murad
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-11-13
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789026339059
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Ik zal de laatste zijn’ is het schokkende maar tegelijk inspirerende verhaal van mensenrechtenactiviste Nadia Murad over haar vlucht uit de handen van Islamitische Staat. Voor het eerst vertelt Nadia Murad in detail over haar levensgevaarlijke vlucht naar de vrijheid. Ondanks de verschrikkingen die ze heeft ondergaan, is ze strijdbaar. Met hulp van Yazda, een non-profit organisatie die Yezidi slachtoffers helpt, wil ze de Islamitische Staat aansprakelijk stellen voor genocide en misdaden tegen de mensheid. Ze wordt daarin vertegenwoordigd door niemand minder dan de beroemde advocaat Amal Clooney. ‘Ik zal de laatste zijn’ is een verhaal van ongekende moed en veerkracht.


The Book Wie je morgen bent
The Author Rebecca Stead
The Publisher Querido Kinderboek
Release Date2016-09-01
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789045119632
Language English, Spanish, And French

READING: Bridge, Emily en Tabitha zijn al jarenlang beste vriendinnen. Maar dit schooljaar lijkt niets meer hetzelfde. Wat gister normaal was, is nu ineens kinderachtig. Waar de een er nog altijd hetzelfde uitziet, wordt de ander ineens jaren ouder geschat. Blijven vriendschappen hetzelfde, als je zelf in sneltreinvaart verandert, en de wereld om je heen ook? Hoe trouw moet je blijven aan een vriendin die keuzes maakt waar je niet achter staat? Wat doe je als een gewaagde foto in verkeerde handen valt en doorgestuurd wordt door de hele school? En kun je verliefd worden op iemand met wie je bevriend bent? Een indrukwekkend verhaal over liefde, vriendschap en verraad, en jezelf blijven in een tijd waarin sociale media alles beheersen.


The Book De vreselijke twee
The Author Mac Barnett
The Publisher Van Holkema & Warendorf
Release Date2015-04-07
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000343881
Language English, Spanish, And French

READING: Grappenoorlog in fantastische graphic novel voor 10+! Miles moet naar een nieuwe school in een kleine stad in Midden-Amerika waar koeien de belangrijkste industrietak vormen. Hij is vastberaden om daar zijn reputatie als echte grappenmaker weer op te bouwen, maar hij krijgt concurrentie van Niles, ogenschijnlijk een vreselijke nerd en zijn toegewezen school-buddy, die zichzelf ook al als meester-grappenmaker ziet. Al snel raken ze in een ‘prank war’, waarbij ze over en weer de idiootste grappen uithalen. Uiteindelijk besluiten ze echter hun krachten te bundelen om de rector aan te pakken, die geobsedeerd is door zijn eigen gezag en het op Miles gemunt heeft. Samen bereiden Miles en Niles hun allergrootste grap ooit voor…


The Book Bomber
The Author Paul Dowswell
The Publisher Callenbach
Release Date2015-04-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026621109
Language English, Spanish, And French

READING: Bomber’ van Paul Dowswell: Je bent 16 en je zit als schutter in een Boeing B-17 op weg naar Duitsland. De bommen gaan los... Het is oorlog! Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden in de Amerikaanse Luchtmacht. Nu vliegt hij als schutter in de Maisy May, een van de vele Boeings B-17 Flying Fortress die vanuit Norfolk, Engeland, naar Duitsland vliegen om daar met precisie hun zware lading bommen te lossen. Pas na 25 vluchten mag Harry weer naar huis. Maar dat een bommenwerper ongeschonden 25 vluchten doorstaat is nog maar één keer gebeurd! De Duitse Luftwaffe heeft als taak om het Duitse grondgebied ten koste van alles te verdedigen. De formatie B-17’s krijgt het zwaar te verduren en vele toestellen worden neergehaald. Harry is bang dat hij zijn zeventiende verjaardag niet zal halen. Paul Dowswell wordt internationaal geprezen om de manier waarop hij in staat is te schrijven over bekende historische gebeurtenissen vanuit een ongebruikelijk gezichtspunt. Net als zijn bestseller ‘Ausländer’ speelt ‘Bomber’ zich af in de Tweede Wereldoorlog.


The Book De waarheid
The Author Melanie Raabe
The Publisher Cargo
Release Date2018-01-11
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023474401
Language English, Spanish, And French

READING: Zeven jaar geleden is de rijke zakenman Philipp Petersen tijdens een reis naar Zuid-Amerika spoorloos verdwenen. Sindsdien leeft zijn vrouw Sarah alleen met hun zoontje, en heeft ze langzaam haar leven weer opgepakt. Maar dan ontvangt ze een schokkend bericht: Philipp leeft nog en was het slachtoffer van een ontvoering. De media duiken op de zaak, en in alle drukte en chaos probeert Sarah grip te krijgen op deze nieuwe realiteit. Wat zal er gebeuren? Hebben Philipp en zij nog een toekomst samen? Sarah is op alles voorbereid, maar de man die tijdens het mediacircus uit het vliegtuig stapt ziet er misschien uit als haar man, maar is het niet. In shock verwelkomt ze de vreemdeling, maar snel daarna uit hij zijn eerste dreigement: als Sarah zijn dubbelrol onthult zal ze alles kwijtraken - haar fijne leven, haar zoon, haar man...


The Book Het uur van de zonde
The Author David Baldacci
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2009-10-28
Genre Fiction
Pages 456
ISBN 9789044960914
Language English, Spanish, And French

READING: 'MEESLEPEND, VOL SPANNING EN MET EEN VERRASSEND EINDE.' - Publishers Weekly Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé detectives Sean King en Michelle Maxwell. Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - ontdekken desondanks een patroon.. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis en laat al zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers... In Het uur van de zonde keren Sean King en Michelle Maxwell uit Baldacci’s laatste thriller Onbewaakt ogenblik terug. Van deze thriller werd in Nederland en België een recordaantal van 90.000 exemplaren verkocht.


The Book American Gods
The Author Neil Gaiman
The Publisher Boekerij
Release Date2017-04-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402302530
Language English, Spanish, And French

READING: Nu verfilmd tot tv-serie met een grote rol voor o.a. Gillian Anderson Na drie jaar in de gevangenis kijkt Shadow uit naar de hereniging met Laura, zijn grote liefde. Maar vlak voor hun weerzien komt Laura om bij een auto-ongeluk. Shadow heeft nu niets meer om voor te leven en op goed geluk accepteert hij een baan van de raadselachtige Mr. Wednesday, die meer over hem lijkt te weten dan hijzelf. Ze maken een roadtrip door Amerika, waarbij Shadow tal van excentrieke figuren ontmoet, met wie hij op mysterieuze wijze verbonden blijkt. Shadow komt erachter dat iedereen geheimen heeft, zelfs zijn Laura. Hij ontdekt ook dat de alledaagse realiteit niet de enige werkelijkheid is, of zelfs maar de belangrijkste. Er dreigt een oorlog om de ziel van Amerika, een oorlog waarin dromen, legenden en mythen een grote rol spelen. En Shadow zit er middenin. ‘Origineel, boeiend en oneindig inventief.’ George R.R. Martin, auteur van Game of Thrones


The Book Harry Potter en de Steen der Wijzen
The Author J.K. Rowling
The Publisher Pottermore Publishing
Release Date2015-12-08
Genre Juvenile Fiction
Pages 228
ISBN 9781781103326
Language English, Spanish, And French

READING: Met een speciale trein die vertrekt van perron 93⁄4 belandt Harry Potter op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet hij het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.


The Book De poppenmaker van Krakau
The Author Rachael M. Romero
The Publisher
Release Date2017-10-10
Genre
Pages
ISBN 9461316135
Language English, Spanish, And French

READING: Als het Land van de Poppen is overmeesterd door ratten, voert een magische wind de pop Karolina naar het atelier van de poppenmaker Cyrill in de Poolse stad Krakau. Daar is het oorlog. De pop en de poppenmaker gaan Joodse kinderen helpen. Vanaf ca. 12 jaar.


The Book Benjamin Button druk 1
The Author Francis Scott Key Fitzgerald
The Publisher
Release Date2009-09
Genre
Pages 61
ISBN 9089670262
Language English, Spanish, And French

READING: In de 19e eeuw wordt een jongen geboren in het lichaam van een oude man; vervolgens wordt hij almaar jonger.