Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Jim Henson s Enchanted Sisters Summer s Friendship Games
The Author Elise Allen
The Publisher Bloomsbury Publishing USA
Release Date2015-04-07
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9781619632714
Language English, Spanish, And French

READING: An unlikely friendship unites rivals in this next exciting adventure from The Jim Henson Company, illustrated in black and white throughout.


The Book Elixer
The Author Hilary Duff
The Publisher
Release Date2011
Genre
Pages 240
ISBN 9022558193
Language English, Spanish, And French

READING: Een 17-jarige fotografe reist met een geheimzinnige man de wereld rond op zoek naar haar vader.


The Book Kinderen van de rivier
The Author Lisa Wingate
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2018-01-08
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026333989
Language English, Spanish, And French

READING: Aangrijpende New York Times bestseller, gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een weeshuis. ‘Kinderen van de rivier’ van Lisa Wingate begint in het Memphis van 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een woonboot aan de Mississippi. Dan slaat het noodlot toe: de kinderen worden ontvoerd en komen terecht in een weeshuis. Daar zijn ze overgeleverd aan de grillen van een wrede directrice. De jonge Rill doet er alles aan om haar broertje en zusjes bij elkaar te houden. In het South Carolina van nu leidt de rijke Avery Stafford een geweldig leven. Een toevallige ontmoeting dwingt haar om haar familiegeschiedenis onder de loep te nemen, er blijkt meer verzwegen te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. ‘Kinderen van de rivier’ van Lisa Wingate is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van weeshuisdirecteur Georgia Tann, die kinderen uit arme gezinnen ontvoerde en verkocht aan rijke families. ‘Dit boek mag je niet missen.’ – The Huffington Post


The Book Jim Henson s Enchanted Sisters Spring s Sparkle Sleepover
The Author Elise Allen
The Publisher Bloomsbury Publishing USA
Release Date2015-01-20
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9781619632967
Language English, Spanish, And French

READING: Attending a sleepover marking the last night of Winter's season, youngest sister Spring is frightened away from the party by a storm and struggles to muster her courage when Bluster Tempest puts Mother Nature under a sleeping spell. Simultaneous.


The Book Bomber
The Author Paul Dowswell
The Publisher Callenbach
Release Date2015-04-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789026621109
Language English, Spanish, And French

READING: Bomber’ van Paul Dowswell: Je bent 16 en je zit als schutter in een Boeing B-17 op weg naar Duitsland. De bommen gaan los... Het is oorlog! Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden in de Amerikaanse Luchtmacht. Nu vliegt hij als schutter in de Maisy May, een van de vele Boeings B-17 Flying Fortress die vanuit Norfolk, Engeland, naar Duitsland vliegen om daar met precisie hun zware lading bommen te lossen. Pas na 25 vluchten mag Harry weer naar huis. Maar dat een bommenwerper ongeschonden 25 vluchten doorstaat is nog maar één keer gebeurd! De Duitse Luftwaffe heeft als taak om het Duitse grondgebied ten koste van alles te verdedigen. De formatie B-17’s krijgt het zwaar te verduren en vele toestellen worden neergehaald. Harry is bang dat hij zijn zeventiende verjaardag niet zal halen. Paul Dowswell wordt internationaal geprezen om de manier waarop hij in staat is te schrijven over bekende historische gebeurtenissen vanuit een ongebruikelijk gezichtspunt. Net als zijn bestseller ‘Ausländer’ speelt ‘Bomber’ zich af in de Tweede Wereldoorlog.


The Book Plaats voor geluk
The Author Nora Roberts
The Publisher HarperCollins
Release Date2016-11-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402752175
Language English, Spanish, And French

READING: B.J. is dol op het ouderwetse hotel in Vermont waar ze al vier jaar lang de scepter zwaait. Het prachtige uitzicht, de liefdevol verzamelde antieke meubels, het personeel dat voelt als familie... Ze is ervan overtuigd dat juist het ouderwetse element het tot zo'n succes maakt. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is. Helaas lijkt Taylor Reynolds, de nieuwe eigenaar, daar anders over te denken. Hoe kan ze hem laten inzien dat ze gelijk heeft?


The Book Berevaar
The Author Terry Pratchett
The Publisher Boekerij
Release Date2013-01-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460234767
Language English, Spanish, And French

READING: Er zat iemand op de stoel. Met een kind op zijn knie. Maar wel een raar iemand, onder dat rode pak. Een knokig iemand, met holle oogkassen en een valse baard. WAT WIL JIJ VOOR JE BEREWAAKSAVOND, KLEIN MENSJE? Waar is de echte gebleven? Waarom komt de Dood door de schoorsteen gekropen? De dag voor Berewaak is dit jaar nog donkerder dan anders. Kan Suzan, de kinderjuf die nooit griezelt, ervoor zorgen dat de zon morgen weer opgaat?


The Book Ik zal de laatste zijn
The Author Nadia Murad
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-11-13
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789026339059
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Ik zal de laatste zijn’ is het schokkende maar tegelijk inspirerende verhaal van mensenrechtenactiviste Nadia Murad over haar vlucht uit de handen van Islamitische Staat. Voor het eerst vertelt Nadia Murad in detail over haar levensgevaarlijke vlucht naar de vrijheid. Ondanks de verschrikkingen die ze heeft ondergaan, is ze strijdbaar. Met hulp van Yazda, een non-profit organisatie die Yezidi slachtoffers helpt, wil ze de Islamitische Staat aansprakelijk stellen voor genocide en misdaden tegen de mensheid. Ze wordt daarin vertegenwoordigd door niemand minder dan de beroemde advocaat Amal Clooney. ‘Ik zal de laatste zijn’ is een verhaal van ongekende moed en veerkracht.


The Book A Christmas Carol druk 1
The Author Charles John Huffam Dickens
The Publisher
Release Date2015-02-03
Genre
Pages 96
ISBN 9055137502
Language English, Spanish, And French

READING: Een in het 19e eeuwse Londen spelend verhaal over een oude vrek, die op kerstavond door drie geesten zijn levensloop voorgeschoteld krijgt waardoor zijn levenswijze verandert.


The Book De kleine zeemeermin druk 1
The Author Quentin Gréban
The Publisher
Release Date2008-08
Genre
Pages 32
ISBN 9051160313
Language English, Spanish, And French

READING: De kleine zeemeermin wordt, als ze voor het eerst de mensenwereld bezoekt, verliefd op een prins. Prentvertelling met paginagrote tekeningen in pasteltinten. Vanaf ca. 4 jaar.


The Book Een brug naar Terabithia druk 3
The Author Katherine Paterson
The Publisher
Release Date2007-03
Genre
Pages 126
ISBN 9025110339
Language English, Spanish, And French

READING: Jess (10) en Leslie, uit verschillende milieus afkomstig en met totaal verschillende karakters, raken bevriend. Zij kunnen zich samen uitleven in hun gefantaseerde koninkrijk Terabithia, maar dat loopt tragisch af. Vanaf ca. 10 jaar.


The Book Waar is Wally druk 7
The Author Martin Handford
The Publisher
Release Date2010-12
Genre
Pages 32
ISBN 9045900726
Language English, Spanish, And French
The Book Farao
The Author Wilbur Smith
The Publisher Karakter
Release Date2016-11-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401606059
Language English, Spanish, And French

READING: De toekomst van het Egyptische koninkrijk staat op het spel: Luxor is omsingeld door vijandige legers en farao Tamose sneuvelt in een zware veldslag. Zijn adviseur Taita en voormalig slaaf staat er nu alleen voor. Net als de overwinning dichtbij komt, slaat het noodlot toe... De wettige opvolger van de farao dringt Luxor binnen. Hij is wreed, gestoord en uit op macht. De loyale Taita komt in een gevaarlijk spel terecht, waarin niemand zijn leven meer zeker is. Kan Taita de tiran stoppen en de toekomst van het Oude Egypte voor eens en altijd veiligstellen? Na Woestijngod, Vallei der koningen, Koningsgraf en Magiër is dit het nieuwe meeslepende deel in de succesvolle Egypte-serie.


The Book Ollie
The Author Olivier Dunrea
The Publisher Gottmer
Release Date2014-04-14
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789025758912
Language English, Spanish, And French

READING: Ollie Gonnie en Gijsje krijgen er een vriendje bij: Ollie. Ollie zit nog maar in het ei als al duidelijk is dat hij een eigen willetje heeft. Hij wil er namelijk niet uit! Gonnie en haar ganzenvriendjes Gijsje, Ollie, Eddie, Bo, Teun, Jasper en Jip beleven nog veel meer avonturen op de boerderij! De grappige verhaaltjes van Gonnie en vriendjes staan heel dicht bij de beleving van elke peuter. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om je laarsjes te delen? Of als je je vriendje niet meer kunt vinden met verstoppertje spelen? En wat doe je met vriendjes met een eigen willetje? Ook voor ouders valt er veel te lachen met deze verhalen. Alle verhalen zijn voorgelezen door Georgina Verbaan. Op www.gonnieenvriendjes.nl vind je extra spelletjes en informatie.


The Book Dokter Pip
The Author Guusje Nederhorst
The Publisher WPG Kindermedia
Release Date2015-10-06
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789025869106
Language English, Spanish, And French

READING: 'Kom, Woezel. We gaan buiten spelen!' roept Pip. Maar Woezel draait zich om. 'Nee, Pip. Ik eh... heb een beetje... eh... buikpijn. Snurk!' Daar weet Pip wel iets op... Dit e-book is alleen geschikt voor de tablet. U kunt het niet lezen op een e-reader.


The Book Benjamin Button druk 1
The Author Francis Scott Key Fitzgerald
The Publisher
Release Date2009-09
Genre
Pages 61
ISBN 9089670262
Language English, Spanish, And French

READING: In de 19e eeuw wordt een jongen geboren in het lichaam van een oude man; vervolgens wordt hij almaar jonger.


The Book Harry Potter en de Steen der Wijzen
The Author J.K. Rowling
The Publisher Pottermore Publishing
Release Date2015-12-08
Genre Juvenile Fiction
Pages 228
ISBN 9781781103326
Language English, Spanish, And French

READING: Met een speciale trein die vertrekt van perron 93⁄4 belandt Harry Potter op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet hij het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.


The Book Het negende meisje
The Author Tami Hoag
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2014-05-15
Genre Fiction
Pages 372
ISBN 9789044343847
Language English, Spanish, And French

READING: Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden 'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en onverklaarbaar kwaad.' Kirkus Het ongeïdentificeerde lichaam dat gevonden wordt in Minneapolis is het negende in precies een jaar tijd. Rechercheurs Sam Kovac en Nikki Liska zijn geschokt als ze ontdekken dat het lichaam van het meisje onherkenbaar is verminkt. Als Kovac en Liska zich verdiepen in de zaak stuiten ze op een beerput van familieproblemen, pesterijen en uiteindelijk een prille liefde. Wat is het jonge meisje uiteindelijk fataal geworden? Tami Hoag is de #1 New York Times bestsellerauteur van vele thrillers, waaronder Dieper dan de doden en Geheimen in het graf.


The Book Het kerkhof
The Author Neil Gaiman
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2010-04-28
Genre Fiction
Pages 286
ISBN 9789024531905
Language English, Spanish, And French

READING: Nim is een ongewone jongen op een ongewone plaats. Hij is de enige levende bewoner van een kerkhof. Hij leert oude gewoonten kennen, van toen zijn spookachtige beschermers nog leefden, maar hij leert ook hoe hij zichzelf kan laten verdwijnen. En dat komt hem goed van pas! Maar kan een jongen, opgevoed door geesten, de wonderen en verschrikkingen van zowel de wereld van de levenden als van de doden aan? En dan zijn er ook nog gruwels en nachtmergels, demonen die noch bij de levenden, noch bij de doden horen... Dit ijzingwekkende verhaal van Neil Gaiman is net als Coraline en Ster zo betoverend en verrassend dat kinderen én volwassenen er helemaal in op zullen gaan. '


The Book Ausl nder druk 2
The Author Paul Dowswell
The Publisher
Release Date2014-10-29
Genre
Pages 304
ISBN 9026601328
Language English, Spanish, And French

READING: Piotr (13) zit in het weeshuis in Warschau. Vanwege zijn Arische uiterlijk wordt hij geadopteerd door professor Kaltenbach, onderdirecteur van een rasseninstituut in Berlijn. Dan ontdekken de Kaltenbachs dat hij joods bloed heeft. Vanaf ca. 15 jaar.