Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Jim Henson s Enchanted Sisters Summer s Friendship Games
The Author Elise Allen
The Publisher Bloomsbury Publishing USA
Release Date2015-04-07
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9781619632714
Language English, Spanish, And French

READING: An unlikely friendship unites rivals in this next exciting adventure from The Jim Henson Company, illustrated in black and white throughout.


The Book Elixer
The Author Hilary Duff
The Publisher
Release Date2011
Genre
Pages 240
ISBN 9022558193
Language English, Spanish, And French

READING: Een 17-jarige fotografe reist met een geheimzinnige man de wereld rond op zoek naar haar vader.


The Book Buurman leest een boek druk 1
The Author Koen Van Biesen
The Publisher
Release Date2012-10-26
Genre
Pages 48
ISBN 9058388018
Language English, Spanish, And French

READING: Buurman wil lekker lezen, maar wordt steeds gestoord door zijn lawaaierige buurmeisje. Buurman verzint een geweldige oplossing om haar stil te krijgen. Maar dan begint zijn hond te blaffen. Prentenboek met speelse, kleurrijke collages. Met cd. Vanaf ca. 5 jaar.


The Book Een Kerstlied in Proza a Christmas Carol
The Author Charles Dickens
The Publisher Wildside Press LLC
Release Date2009-04-01
Genre Fiction
Pages 84
ISBN 9781434458636
Language English, Spanish, And French

READING: Een Kerstlied in Proza (A Christmas Carol). Vertaald door J. Kuylman. Met inleiding door L. S.


The Book Primitieve dagen
The Author William Finnegan
The Publisher Prometheus
Release Date2016-07-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044631357
Language English, Spanish, And French

READING: Winnaar Pulitzer Prize 2016 voor beste (auto)biografie De jonge boekenwurm William groeit op in Hawaï, waar hij terechtkomt op een moeilijke school in een achterstandswijk van Honolulu. Wanneer de sociale onrust in de jaren zestig aanzwelt, krijgt William het als onderdeel van de blanke minderheid zwaar te verduren. Dit verandert wanneer hij in aanraking komt met de voor hem nog onbekende wereld van het surfen. In het water wint William het respect van de Hawaïaanse jeugd, waarmee hij zijn eerste ervaringen opdoet in de angstaanjagend hoge golven van de zee. Op scherpzinnige, onnavolgbare wijze beschrijft Finnegan zijn levenslange obsessie met de zee, die hem ertoe aanzet de golven te achtervolgen over de hele wereld: van zijn jeugd in Hawaï, tot zijn omzwervingen langs de Stille Oceaan, Australië, Fiji en Madeira. Primitieve dagen is het overdonderende verslag van zijn avonturen op het water, maar bovenal van liefde, humor en kameraadschap. William Finnegan (1952) schrijft voor The New Yorker en wordt geroemd om zijn journalistieke oeuvre als internationaal verslaggever over armoede, racisme en politiek. Daarnaast is Finnegan bekend om zijn literaire werk over surfen. 'Nooit eerder verscheen er een boek met zulke scherpe observaties over de wereld van het surfen, en zeker nooit zo goed. (...) Dit is zonder twijfel het beste surfersboek dat ik ooit heb gelezen. Het is een stilistisch meesterwerk met nauwkeurige beschrijvingen, geschreven met een ongegeneerde en aanstekelijke ernst. Finnegan schreef niet alleen een surfersboek voor surfers, maar bovenal een boek over Amerikaanse jongensjaren. Vergelijkbaar met Jon Krakauers Into the Wild is het een bijzonder onderzoek naar wat er gebeurt als literaire ideeën over vrijheid en zuiverheid een jongeman in hun greep hebben, en hem leiden naar de verste uithoeken ter wereld.' THE NEW YORK TIMES 'Prachtig geschreven en bijzonder aangrijpend. (...) Ook wie de sport niet beoefent zal getrakteerd worden op een overdonderend reisverslag, rijk aan obscure en scherp waargenomen bestemmingen. Ik durf te beweren dat Finnegan een rolmodel is voor eenieder die volledig en zinderend wil leven.' THE WALL STREET JOURNAL


The Book Schrijver
The Author Karl Ove Knausgård
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2014-09-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044532265
Language English, Spanish, And French

READING: Op negentienjarige leeftijd verhuist Karl Ove naar Bergen. Vol ambitie en toekomstdromen begint hij aan de schrijversacademie. Zelfkritiek en schaamte blijven hem achtervolgen. Hoewel hij verschillende intense liefdes beleeft en hechte vriendschappen opbouwt, zorgen zijn destructieve keuzes bij hem voor angst en existentiële crises. Toch houden zijn diepe wens om te schrijven en de liefde voor de paar mensen die dicht bij hem staan hem gaande.


The Book Neverworld Wake
The Author Marisha Pessl
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-07-03
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021415932
Language English, Spanish, And French

READING: Beatrice heeft haar vrienden al een jaar niet meer gezien. Ooit vormden ze een hechte groep en waren ze populair op school, tot de onverwachte, mysterieuze dood van een van hen alles veranderde. Wanneer ze wordt uitgenodigd voor een besloten feestje met de oude groep besluit ze te gaan, in de hoop meer te horen over de dood van Jim. Maar in de loop van de avond merkt ze dat ze te ver uit elkaar zijn gegroeid en geeft ze de hoop op dat ze ooit zal weten wat er toen is gebeurd. Dan wordt het ochtend. Het stormt hard, en er klopt een mysterieuze man aan. Hij vertelt iets wat niet waar kan zijn: de vijf vrienden zitten vast in de tijd, een probleem dat alleen kan worden opgelost als ze een gruwelijke beslissing nemen. Voor Beatrice is dit de laatste kans om achter de waarheid te komen, en haar enige kans om te kunnen overleven. De Neverworld Wake is begonnen.


The Book Berevaar
The Author Terry Pratchett
The Publisher Boekerij
Release Date2013-01-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460234767
Language English, Spanish, And French

READING: Er zat iemand op de stoel. Met een kind op zijn knie. Maar wel een raar iemand, onder dat rode pak. Een knokig iemand, met holle oogkassen en een valse baard. WAT WIL JIJ VOOR JE BEREWAAKSAVOND, KLEIN MENSJE? Waar is de echte gebleven? Waarom komt de Dood door de schoorsteen gekropen? De dag voor Berewaak is dit jaar nog donkerder dan anders. Kan Suzan, de kinderjuf die nooit griezelt, ervoor zorgen dat de zon morgen weer opgaat?


The Book Hoorns
The Author Joe Hill
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2014-11-14
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024567782
Language English, Spanish, And French

READING: Joe Hill is de bestsellerauteur van Hoorns, Zwart hart en Nosferatu. Samen met Stephen King schreef Hill Hoogste versnelling en Het hoge gras. Hoorns is nu verfilmd met Daniel Radcliffe in de hoofdrol. Nog nooit kreeg je zoveel 'sympathy for the devil' als in deze adembenemende bovennatuurlijke thriller. Merrin Williams is dood, vermoord onder bizarre omstandigheden, en haar geliefde Ignatius Perrish is de enige verdachte. Een jaar na haar dood wordt Ig na een wilde, verwarrende nacht wakker met een enorme kater en groeien er hoorns uit zijn hoofd. Eerst schrikt hij daar erg van, maar dan blijkt hij bepaalde gaven te hebben: iedereen vertelt hem de waarheid en hij kan mensen ertoe brengen hun meest immorele impulsen te volgen. Zal Ig zijn nieuwe gaven kunnen gebruiken om te ontdekken wie Merrin in het bos heeft verkracht en vermoord? `Hoorns is een psychologische thriller ( ) de intrige is ijzersterk. **** Het Parool


The Book De fluisterende schedel
The Author Jonathan Stroud
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2015-09-17
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789024567478
Language English, Spanish, And French

READING: Griezels en geesten pas op! Lockwood & Co is terug! Dankzij hun spectaculaire succes met de Schreeuwende Wenteltrap is Lockwood & Co nu een van de meest gevraagde bureaus voor paranormaal onderzoek in Londen. Hun nieuwe zaak begint op een geplaagd kerkhof, waar de ijzeren grafkist van een sinistere arts wordt opgegraven. Zoals gewoonlijk is Lockwood vol vertrouwen over de afloop. En zoals gewoonlijk gaat alles fout: er komt een huiveringwekkende geest vrij en er wordt een raadselachtig, magisch voorwerp uit de kist gestolen. Anthony, George en Lucy moeten het object terugvinden voor de verwoestende krachten ervan worden ontketend. Het is een race tegen de klok waarbij ze op de hielen worden gezeten door hun gehate rivalen van Bureau Fittes. Lukt het ze het complot te onthullen? Jonathan Stroud is een Engelse schrijver. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door fantasy-verhalen. De Fluisterende Schedel is het tweede deel in de Lockwood & Co-serie. ‘Stroud is geniaal! Zet maar op je need-to-read-lijst!’ Rick Riordan, auteur van de Percy Jackson-boeken.


The Book De wonderlingen druk 1
The Author Brian Selznick
The Publisher
Release Date2016-04-29
Genre
Pages 640
ISBN 940143381X
Language English, Spanish, And French
The Book De broeder
The Author Dean R. Koontz
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2009-10-31
Genre Fiction
Pages 332
ISBN 9789024531677
Language English, Spanish, And French

READING: Om te ontsnappen aan de herinneringen aan zijn verloren geliefde heeft Odd zich teruggetrokken in een afgelegen bergklooster. IJzige decemberwinden en diepe sneeuw isoleren de abdij, en toch is het er niet pluis. Odd sluit vriendschap met de witte hond Boo. Hij kan een kameraad gebruiken, want het hele complex krioelt van de bodachs; onheilspellende voorboden van extreem geweld, die alleen zichtbaar zijn voor iemand met bijzondere gaven. Odd blijft een magneet voor moeilijkheden, zelfs te midden van excentrieke monniken in een onherbergzame schuilplaats. Want hier loert een vijand die erger is dan ooit tevoren. Dean Koontz is een van de populairste schrijvers ter wereld. Omdat hij schrijft over memorabele personages. Omdat hij angstaanjagende spanning combineert met spiritualiteit en humor. Omdat hij zich niet stoort aan genregrenzen. De verbazingwekkende Odd Thomas-serie vertoont al deze kenmerken en meer.


The Book Lulu s kleertjes
The Author Camilla Reid
The Publisher
Release Date2009
Genre
Pages 14
ISBN 9025110894
Language English, Spanish, And French

READING: Lulu kleedt zichzelf aan, gaat buiten spelen, zwemmen, naar een verjaardagsfeestje en uiteindelijk in bad. Vierkant prentenboek met pastelkleurige illustraties, voelelementen, een rits, een strik en flapjes. Vanaf ca. 3 jaar.


The Book Lockwood en Co
The Author Jonathan Stroud
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2016-02-03
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789024567454
Language English, Spanish, And French

READING: Overdag is er niets aan de hand. 's Nachts komen kwade geesten tevoorschijn... Het kleinste, meest ongeorganiseerde, maar zonder twijfel allerbeste bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood, boekenwurm George Cubbins en nieuwkomer Lucy Carlyle De drie staan voor hun moeilijkste klus tot nu toe. Het beruchte landgoed Combe Carey Hall moet geestvrij worden gemaakt. Geen van de vorige geestenjagers is ooit teruggekeerd. Anthony, Lucy en George moeten al hun talenten inzetten om te strijden tegen de geest van de Schreeuwende Wenteltrap en... om in leven te blijven. Jonathan Stroud is een Engelse schrijver. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door fantasy-verhalen. Jonathan Stroud is getrouwd en heeft twee kinderen. 'Eeuwenoud kwaad, onopgeloste moorden, machtige geesten en sinistere stervelingen - een verhaal waarvoor je lang opblijft... Met het licht aan! Zet maar op je need-to-read-lijst.' Rick Riordan, auteur van de Percy Jackson-boeken 'Dit is het soort boek waar je in één klap verliefd op wordt.' Bookwitch 'Spannend en met humor geschreven.' Beth Johnson, boekhandel Van Rossum


The Book De jongen op het houten kistje
The Author Leon Leyson
The Publisher Boekerij
Release Date2014-04-22
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789460239847
Language English, Spanish, And French

READING: Leon Leyson is pas tien jaar oud als de nazi’s Polen binnenvallen en hij en zijn familie naar het getto van Krakau worden gedeporteerd. Leon komt in concentratiekamp Plaszow terecht, waar hij de dodelijke grilligheid van kampcommandant Amon Goeth moet zien te overleven. Tot hij door Oskar Schindler wordt opgemerkt en in diens fabriek aan het werk kan, ook al is hij zo klein dat hij op een kist moet staan om de machines te kunnen bedienen. Met een ongelooflijke hoeveelheid moed en doorzettingsvermogen weten Leon en een deel van zijn familie te overleven, maar uiteindelijk zal het lef van één man het leven van de Leysons redden: Oskar Schindler, en zijn inmiddels wereldberoemde lijst.De jongen op het houten kistje is het ontroerende en krachtige verhaal van een onschuldige jongen die een van de wreedste periodes in de geschiedenis van Europa moest zien te overleven.


The Book Dracula druk 1
The Author Bram Stoker
The Publisher
Release Date2007-12
Genre
Pages 83
ISBN 9086960286
Language English, Spanish, And French

READING: Jonathan Harker logeert tijdens een zakenreis in het kasteel van Dracula. Deze Dracula lijkt een vriendelijke man. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.


The Book Encyclopedie van de fantasie
The Author Judy Allen
The Publisher
Release Date2008
Genre
Pages 144
ISBN 9054615850
Language English, Spanish, And French

READING: Kennismaking met allerlei schimmige, ongrijpbare bewoners van de fantasie zoals elfen, dwergen, meerminnen, geesten, heksen en vampiers. Met veel fantasievolle kleurenillustraties en boek- en filmverwijzingen. Vanaf ca. 12 jaar.


The Book Benjamin Button druk 1
The Author Francis Scott Key Fitzgerald
The Publisher
Release Date2009-09
Genre
Pages 61
ISBN 9089670262
Language English, Spanish, And French

READING: In de 19e eeuw wordt een jongen geboren in het lichaam van een oude man; vervolgens wordt hij almaar jonger.


The Book Olivia is een spion
The Author
The Publisher
Release Date2017-04-15
Genre
Pages
ISBN 9047622812
Language English, Spanish, And French
The Book Crocodile tears druk 1
The Author Anthony Horowitz
The Publisher
Release Date2011-10
Genre
Pages 311
ISBN 9044813013
Language English, Spanish, And French