Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Jim Cramer s Get Rich Carefully
The Author James J. Cramer
The Publisher Penguin
Release Date2013-12-31
Genre Business & Economics
Pages 448
ISBN 9780698148406
Language English, Spanish, And French

READING: Mad Money host Jim Cramer shows you how to turn your savings into real, lasting wealth. Tired of phony promises about getting rich quickly? How about trying something different? How about going for lasting wealth—and doing it the cautious way? In Get Rich Carefully, Jim Cramer draws on his unparalleled knowledge of the stock market to help you navigate our recovering economy and make big money without taking big risks. In plain English, Cramer lays it on the line. No-waffling, no on-the-one-hand-or-the-other hedging, just the straight stuff. He names names, highlights individual and sector plays, identifies the long-term investing themes—and explains how to develop the discipline you need to exploit them. An invaluable personal finance book, Get Rich Carefully is your guide to turning your savings into real, lasting wealth in a practical, highly readable, and entertaining way. From the Trade Paperback edition.


The Book Bloedfraude
The Author John Carreyrou
The Publisher Karakter
Release Date2018-10-10
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789401609777
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Wat wil jij later worden?’ Zonder te aarzelen antwoordde de zevenjarige Elizabeth Holmes: ‘Miljardair.’ ‘Waarom geen president?’ ‘De president zal mij ten huwelijk vragen omdat ik straks miljarden verdien.’ Op haar negentiende richtte Elizabeth de meest veelbelovende start-up van Silicon Valley op: Theranos. Haar revolutionaire idee was een nieuwe, snelle manier van bloedtesten, die de medische wereld op zijn kop zou zetten. Al in het eerste jaar haalde Holmes het ongekende bedrag van 45 miljoen dollar op en haar portret prijkte op alle businesskranten en -bladen. Extraordinary, werd het genoemd. Maar haar bedrijf bleek gebaseerd op leugens en vervalste testresultaten, en Holmes voerde een schrikbewind om haar moedwillige fraude te verhullen. De meermaals bekroonde Wall Street Journal-journalist John Carreyrou ontmaskerde Holmes en zijn onthullingen brachten haar ten val. Zijn diepgravende journalistieke onderzoek is de basis voor dit adembenemende en shockerende boek over een evil woman en de waanzin van het snelle geld.


The Book De crash van 1929
The Author John Kenneth Galbraith
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-09-21
Genre History
Pages
ISBN 9789026324864
Language English, Spanish, And French

READING: De crash van 1929 is nog altijd het meest lezenswaardige boek over het grootste financiële debacle waarmee de wereld ooit is geconfronteerd: de beurskrach van 1929. De beroemde econoom John Kenneth Galbraith beschrijft, met een grote helderheid, de gekte en waanzin die kenmerkend was voor de financiële wereld in de Verenigde Staten in die tijd. Zijn boek getuigt niet alleen van een grote economische kennis, maar ook van een diep inzicht in de mens...


The Book Eenmaal andermaal verliefd
The Author Jill Mansell
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2011-11-08
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021806440
Language English, Spanish, And French

READING: Tilly Cole is net weer single en verruilt in een opwelling het bruisende Londen voor een klein stadje. Ze maakt een nieuwe start en gaat werken voor Max en zijn dertienjarige dochter Lou. Al snel blijkt ze zich te bevinden in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit rondom de aantrekkelijkste man van de stad: Jack Lucas. Maar Tilly heeft geen zin om mee te doen aan de 'Jackrace'. Bovendien heeft Jack de reputatie een echte versierder te zijn. Is ze nu gewoon een verstandige meid of laat ze de liefde van haar leven lopen?


The Book 12 zuilen
The Author Jim Rohn
The Publisher Vior Webmedia
Release Date2017-04-19
Genre Health & Fitness
Pages
ISBN 9789082681031
Language English, Spanish, And French

READING: Het verhaal Als Michael op een dag met autopech langs een onbekende weg strandt, heeft hij geen flauw vermoeden dat hij op een keerpunt in zijn leven staat. Hij gaat op zoek naar het dichtstbijzijnde huis en komt bij een prachtige villa op een indrukwekkend landgoed met de naam 'Twaalf Zuilen'. Charlie, de tuinman, helpt Michael terug op weg en dit is meteen de start van een nieuwe vriendschap. Tijdens hun gesprekken leert Michael de fundamenten van succes kennen: de Twaalf Succeszuilen. Deze hebben de eigenaar van het huis, mijnheer Davis, tot een rijk en succesvol man gemaakt. Dit verhaal van Jim Rohn en Chris Widener inspireert om je leven (opnieuw) te plannen en daagt je uit om het beste uit jezelf te halen! TWAALF SUCCESZUILEN Enkele lessen die je ontdekt: * Werk harder aan jezelf dan aan je carrière * Leid een leven van driedimensionale gezondheid * Relaties zijn een geschenk * Bereik je doelen * Hoe je tijd verstandig gebruiken * Omring je met de beste mensen * Word een levenslange leerling * Inkomen overtreft zelden persoonlijke ontwikkeling * Communicatie leidt tot begrip * De wereld kan altijd nog een groot leider gebruiken * Laat een erfenis na


The Book De vier
The Author Scott Galloway
The Publisher Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Release Date2018-02-21
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789044976984
Language English, Spanish, And French

READING: Amazon, Apple, Facebook, en Google zijn vier van de invloedrijkste bedrijven ter wereld. Bijna iedereen denkt te weten hoe ze dat geworden zijn. Bijna iedereen heeft het fout. Over De vier is de laatste twintig jaar ongelooflijk veel geschreven. Niemand beschrijft hun macht en fenomenale succes zo inzichtelijk als Scott Galloway. Hij gaat op zoek naar antwoorden op een aantal fundamentele vragen: Hoe is het De vier gelukt ons leven zo te infiltreren dat ze bijna onmogelijk te vermijden (of te boycotten) zijn? Waarom vergeeft de beurs ze zondes die andere bedrijven zouden verwoesten? Is er, in hun race om als eerste het bedrijf te worden dat een biljoen dollar waard is, nog iemand die de strijd met ze kan aangaan? Op zijn eigen unieke manier, die hem ook een van de meest gevierde business-professoren heeft gemaakt, deconstrueert hij de strategieën van De vier die schuilgaan onder het glanzende oppervlak. Hij laat zien hoe zij – met een niet te evenaren snelheid en bereik – onze fundamentele emotionele behoeftes manipuleren die ons al sinds de oertijd drijven. En hij onthult hoe je deze inzichten kunnen toepassen voor de groei van je eigen bedrijf of carrière. Of je nu de concurrentie met ze wilt aangaan, zaken met ze wilt doen of gewoon in de wereld wilt leven die zij domineren, je moet De vier begrijpen.


The Book Businessavonturen
The Author John Brooks
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2015-03-10
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789021457338
Language English, Spanish, And French

READING: Een van de belangrijkste boeken van financieel expert John Brooks (1920 1993) is Businessavonturen uit 1962. In juli 2014 noemde Bill Gates dit het beste businessboek ooit. Sindsdien is er enorme belangstelling voor. De twaalf verhalen in Business avonturen onthullen de drama s, machinaties en het vluchtige karakter van de financiële wereld. De verhalen over de Beurscrash van 1962, de riskante pogingen van Amerikaanse bankiers om het Britse pond te steunen en de ondergang van bekende beursgenoteerde bedrijven lijken te bevestigen dat de geschiedenis zich herhaalt. Brooks heeft een levendige, verhalende manier van schrijven. `Meer dan twintig jaar nadat Warren Buffett het me leende en meer dan veertig jaar na verschijning , blijft Businessavonturen het beste businessboek dat ik ooit heb gelezen. [...] Brooks diepgaande inzichten in de zakenwereld zijn vandaag de dag nog net zo relevant als ze destijds waren. Bill Gates, The Wall Street Journal


The Book De breekbaarheid van het goede
The Author Martha Nussbaum
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-01-27
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789026323935
Language English, Spanish, And French

READING: In De breekbaarheid van het goede bestudeert Martha Nussbaum verschillende opvattingen over moreel geluk uit de Oudheid. Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle: dat wat de klassieke filosofen als grondleggend beschouwen voor een goed en gelukkig leven blijkt vaak kwetsbaar voor onbeheersbare invloeden van buitenaf. Aan dit belangrijke en intrigerende probleem hebben de Grieken veelvuldig aandacht besteed, maar in de geschiedenis van de westerse filosofie werd er tot nu toe weinig over geschreven. Nussbaum behandelt dit thema zoals ze over zoveel andere filosofische onderwerpen heeft geschreven: in een inzichtelijke en aantrekkelijke vermenging van filosofie en literatuur.


The Book Boomerang
The Author Michael Lewis
The Publisher Business Contact
Release Date2012-03-08
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789047005100
Language English, Spanish, And French

READING: Lewis wil de ziel blootleggen van de financiële crisis en gaat op reis. Hij spreekt met IJslandse vissers die naïef en zonder opleiding bankier werden (en nu weer visser zijn); hij praat met de Griekse premier over de onuitroeibare neiging om te frauderen en te sjoemelen; en hij leert in Ierland waarom de doorgaans pessimistische Ieren vanaf 2000 enthousiast huizen gingen bouwen zonder zich af te vragen wie die huizen moest gaan kopen. Terug in Amerika beschrijft hij een hilarische en surreële fietstocht met Arnold Schwarzenegger, die in hoog tempo over zijn schouder uitlegt waarom hij de staat Californië met zo'n grote schuld moest achterlaten. Net als Geert Mak maakt Lewis in persoonlijke verhalen de grote lijnen van de (recente) geschiedenis zichtbaar.


The Book Terugkeer naar liefde
The Author Marianne Williamson
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2018-06-19
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9789020214642
Language English, Spanish, And French

READING: Terugkeer naar liefde, leven met de principes van Een cursus in wonderen’ van Marianne Williamson is een wereldwijde klassieker waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord. 'Terugkeer naar liefde' laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter. ‘Onze grootste angst is niet dat we niet genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we over grenzeloze macht beschikken. Het lezen van deze zinnen maakte ontzettend veel bij me los. Wat Marianne ons probeert te vertellen is dat angst ons tegenhoudt te schitteren, maar wanneer we liefde omarmen zullen we dichter bij ons ware zelf komen. Ik ben nog nooit zo geraakt door een boek.’ – Oprah Winfrey


The Book Think like a freak
The Author Steven D. Levitt
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2014-06-12
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789023484509
Language English, Spanish, And French

READING: In hun internationale megasellers Freakonomics en SuperFreakonomics toonden Levitt en Dubner aan dat alledaagse problemen vaak opgelost kunnen worden door gedrag dat tegen elke normale intuïtie indruist. In Think like a freak wordt onze gangbare wijze van denken opnieuw op zijn kop gezet en leert de lezer geleerd te denken als een freak, een zonderling, en waarom dat nuttig is. Levitt en Dubner analyseren de beslissingen die we nemen, de plannen die we maken, de moraal die we erop nahouden, en ze tonen aan dat hun inzichten kunnen worden toegepast in ons dagelijks leven, waardoor we slimmere en betere besluiten nemen. Het boek bevat een gereedschapskist met instrumenten voor beter leven en denken. Zo leren we wat de voordelen zijn van iets op te geven in plaats van door te zetten en hoe we succesvol kunnen zijn in iets waar we geen talent voor hebben.


The Book I Don t Know What I Want But I Know It s Not This
The Author Julie Jansen
The Publisher Penguin
Release Date2016-03-01
Genre Business & Economics
Pages 320
ISBN 9780698409019
Language English, Spanish, And French

READING: The quintessential guide to kick-starting your career, fully revised and updated for the ever-changing modern job market Despite a recovering economy, many Americans are still losing their jobs, while many who do have jobs are overworked, maxed out, and miserable. In this fully revised and updated edition of I Don’t Know What I Want, But I Know It’s Not This, career coach Julie Jansen shows how anyone—whether you’re unhappy with your job, or without one—can implement a real and satisfying transformation. Changing careers, conducting a job search, or starting a business is more complicated than ever before. Jansen has updated her classic guide to address the unique challenges of today’s job market, from the ever-more important world of social media to new ways of funding your own endeavors online. Filled with quizzes, personality assessments, and real-life examples, this guide helps you identify the type of work you’re best suited for and provides the know-how—and the inspiration—for transforming an uncertain time into an opportunity for meaningful change. From the Trade Paperback edition.


The Book De Wetenschap om Rijk te worden
The Author Wallace Delois Wattles
The Publisher
Release Date2012-02
Genre
Pages 106
ISBN 3943530299
Language English, Spanish, And French
The Book We waren acht jaar aan de macht
The Author Ta-Nehisi Coates
The Publisher Spectrum
Release Date2018-02-07
Genre History
Pages
ISBN 9789000360949
Language English, Spanish, And French

READING: Unieke kijk op rassenpolitiek tijdens en na het Obama-tijdperk Van de allereerste zwarte president van de Verenigde Staten naar de verkiezing van de man die door Coates wordt omschreven als de ‘eerste witte president’ van Amerika. Het contrast kon nauwelijks groter zijn. En toch is dit niet de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat er na acht jaar van hoopvolle vooruitgang ineens een drastische koerswijziging plaatsvond. ‘We waren acht jaar aan de macht,' zo klonk de klaagzang van zwarte politici toen de blanke overheersing terugkeerde in het zuiden van de VS na een periode tijdens de Reconstructie waarin er een einde leek te komen aan de rassenscheiding. Coates verbindt het heden met dit tragische verleden en onderzoekt het presidentschap van Barack Obama en hoe de radicale ommekeer in Amerika tot stand is gekomen. Het boek bestaat uit een selectie van Coates’ meest iconische publicaties voor The Atlantic en acht nieuw geschreven essays waarin hij een unieke kijk geeft op de rassenpolitiek tijdens en na het Obama-tijdperk vanuit een persoonlijk en intiem perspectief.


The Book Club Mars
The Author Rachel Kushner
The Publisher Atlas Contact
Release Date2018-05-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025451912
Language English, Spanish, And French

READING: In ‘Club Mars’ van Rachel Kushner is de 29-jarige Romy Hall onlangs veroordeeld tot tweemaal levenslang plus zes jaar. Ze slijt haar dagen in een maximaal beveiligde vrouwengevangenis in Noord-Californië. Buiten is het San Francisco van haar jeugd en Club Mars, de stripclub waar ze ooit danste voor de kost. En haar zevenjarige zoontje Jackson. Binnen is de nieuwe, absurde realiteit: duizenden vrouwen die hun levensbehoeften bij elkaar proberen te scharrelen, dagelijks geweld door zowel bewakers als gevangenen. Romy ziet de toekomst voor zich uitstrekken in een lange, onverbiddelijk rechte lijn. Totdat ze uit haar sleur wordt gerukt door nieuws vanbuiten, en haar lot naar eigen hand moet proberen te zetten. Een hartverscheurend en onvergetelijk boek, aldus Publishers Weekly.


The Book Jim Cramer s Mad Money
The Author James J. Cramer
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2006-12-05
Genre Business & Economics
Pages 240
ISBN 9781416544159
Language English, Spanish, And French

READING: "Investing well isn't easy, but it is possible. My goal in life is to make it easier for you to make money." Jim Cramer is the champion of the middle-class investor. Every night on Mad Money, he provides valuable information about stocks, steering investors away from danger zones and leading them to the investments that can turn a lackluster portfolio into a powerhouse of profit. In his new book, he shows investors how to take the advice on his TV program and put it into action. Cramer walks investors through the key decisions they have to make: understanding their tolerance for risk and defining their goals, doing the essential homework on a stock, and knowing how to buy and sell stocks the right way -- the Cramer way. This is a true nuts-and-bolts guide to investing, from Cramer's detailed discussion of the sort of homework investors must do to his own guidelines for knowing when and how to sell stocks. Mad Money is a hugely entertaining television program, but it also offers valuable information that can be the basis for a winning portfolio. Cramer shows how to turn the "Lightning Round" into a terrific tool for investing; it's stock-market strength training. He reveals how he can assess a stock in only seconds -- a valuable skill that every investor can acquire and put to good use. He explains what to look for in his CEO and CFO interviews, and how to use those conversations to make successful investment decisions. He reviews some of his best calls made on Mad Money, as well as some of his worst ones, to extract ten lessons from each that can profit every investor. And for the Mad Money junkies who just can't get enough, Cramer goes behind the scenes to explain everything from the reason behind his deliberate mispronunciations to his notorious chair abuse to the zany props and buttons that keep things humming. From the first "Booyah" to the last roar of the bull, Mad Money is every investor's favorite television program, and Jim Cramer's Mad Money is the book that can turn a TV program into a top-notch stock portfolio.


The Book Minnares
The Author James Patterson
The Publisher Cargo
Release Date2014-07-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023486343
Language English, Spanish, And French

READING: Ben is niet als andere mannen. Zijn hyperactieve brein heeft altijd prikkels nodig. Films, motorraces, wiskundige problemen en Diana Hotchkiss, een beeldschone vrouw voor wie Ben alles opzij wil zetten. Als Dianas lichaam voor haar appartement wordt gevonden, lijkt het erop dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Maar Ben kan niet geloven dat de vrolijke en levenslustige Diana hiertoe in staat was en gaat op zoek naar antwoorden. Al snel ontdekt hij dat zijn droomvrouw er een dubbelleven op na hield als succesvolle en manipulatieve lobbyist in Washington DC. Met zijn zoektocht maakt Ben echter slapende honden wakker, en hij raakt ervan overtuigd dat iemand hem probeert tegen te houden bij de ontmaskering van Dianas ongeoorloofde zaken. James Patterson is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld, met wereldwijd meer dan 75 miljoen verkochte boeken. Hij is de schrijver van de populaire thrillerreeksen Alex Cross en The Womens Murder Club. Patterson woont en werkt in Florida.


The Book Jim Cramer s Stay Mad for Life
The Author James J. Cramer
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2007-12-04
Genre Business & Economics
Pages 352
ISBN 1416577408
Language English, Spanish, And French

READING: Jim Cramer, bestselling author and host of CNBC's Mad Money, has written the ultimate guide to lifetime investing for readers of any age. Whether you're a recent college grad trying to figure out how to start investing, a young parent struggling to decide where and how to put away money, or someone well into middle age and worried about whether you've saved enough for retirement, Jim Cramer's Stay Mad for Life has the answers. Cramer covers all the essentials: how to save, where to invest, which pitfalls to avoid. He offers valuable advice on everything from mortgages to college tuition. He explains what professional money managers do right that amateur investors do wrong. Because there is always a bull market somewhere, Cramer tells readers where to find the bull markets of the future, and for those willing to do the homework, he chooses twenty stocks that could be long-term moneymakers. For those who don't have the time or the temperament to invest in stocks, he identifies the mutual funds that are proven winners. He's investigated these funds by using his own twenty-five years' experience managing money for himself and dozens of America's wealthiest families. Throughout, in addition to his own enormously successful experience, Cramer draws on rigorous research to back up his advice. Jim Cramer is America's #1 financial guru. Every day he advises investors on how to get ahead of the markets and stay ahead on his daily television show, Mad Money; in his online columns and commentary at TheStreet.com; in his popular "Bottom Line" column in New York magazine, and on television programs from early morning to late night. His books have all been national bestsellers and have helped educate hundreds of thousands of investors about the perils and promises of the financial markets. USA Today called him "the media's most electrifying market pundit," and his legions of fans agree. Jim Cramer's Stay Mad for Life is the definitive money book, a practical, concrete, insightful book of invaluable financial advice that is a joy to read.


The Book Talking Book Topics
The Author
The Publisher
Release Date2014
Genre Talking books
Pages
ISBN STANFORD:36105214546686
Language English, Spanish, And French
The Book Een vrouw van adel
The Author Danielle Steel
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2018-03-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024574360
Language English, Spanish, And French

READING: In Danielle Steels roman Een vrouw van adel krijgt rechtenstudente Jane Willoughby de taak een mysterie te ontrafelen. In een achtergelaten kluis in New York wordt een ware schat gevonden – een bundel oude brieven, foto’s en kostbare juwelen, inclusief een trouwring en een medaillon. Jane Willoughby werkt als stagiaire bij de griffie van New York. Zij krijgt de opdracht om de inhoud van een kluis te laten veilen. Samen met Phillip Lawton, de veilingmeester, probeert ze te achterhalen wat het geheim is van de bijzondere nalatenschap. Geen van beiden kan voorzien hoe die hun leven voorgoed zal veranderen...