Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Jim Cramer s Get Rich Carefully
The Author James J. Cramer
The Publisher Penguin
Release Date2013-12-31
Genre Business & Economics
Pages 448
ISBN 9780698148406
Language English, Spanish, And French

READING: Mad Money host Jim Cramer shows you how to turn your savings into real, lasting wealth. Tired of phony promises about getting rich quickly? How about trying something different? How about going for lasting wealth—and doing it the cautious way? In Get Rich Carefully, Jim Cramer draws on his unparalleled knowledge of the stock market to help you navigate our recovering economy and make big money without taking big risks. In plain English, Cramer lays it on the line. No-waffling, no on-the-one-hand-or-the-other hedging, just the straight stuff. He names names, highlights individual and sector plays, identifies the long-term investing themes—and explains how to develop the discipline you need to exploit them. An invaluable personal finance book, Get Rich Carefully is your guide to turning your savings into real, lasting wealth in a practical, highly readable, and entertaining way. From the Trade Paperback edition.


The Book De crash van 1929
The Author John Kenneth Galbraith
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-09-21
Genre History
Pages
ISBN 9789026324864
Language English, Spanish, And French

READING: De crash van 1929 is nog altijd het meest lezenswaardige boek over het grootste financiële debacle waarmee de wereld ooit is geconfronteerd: de beurskrach van 1929. De beroemde econoom John Kenneth Galbraith beschrijft, met een grote helderheid, de gekte en waanzin die kenmerkend was voor de financiële wereld in de Verenigde Staten in die tijd. Zijn boek getuigt niet alleen van een grote economische kennis, maar ook van een diep inzicht in de mens...


The Book Eenmaal andermaal verliefd
The Author Jill Mansell
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2011-11-08
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021806440
Language English, Spanish, And French

READING: Tilly Cole is net weer single en verruilt in een opwelling het bruisende Londen voor een klein stadje. Ze maakt een nieuwe start en gaat werken voor Max en zijn dertienjarige dochter Lou. Al snel blijkt ze zich te bevinden in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit rondom de aantrekkelijkste man van de stad: Jack Lucas. Maar Tilly heeft geen zin om mee te doen aan de 'Jackrace'. Bovendien heeft Jack de reputatie een echte versierder te zijn. Is ze nu gewoon een verstandige meid of laat ze de liefde van haar leven lopen?


The Book Wat een vogeltje mij influisterde
The Author Biz Stone
The Publisher Business Contact
Release Date2014-08-25
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789047007432
Language English, Spanish, And French

READING: Van Nerd van het Jaar (GQ) tot een van de `Meest invloedrijke mensen ter wereld (Time): Biz Stone staat bekend als de creatieve, bruisende en slimme medeoprichter van Twitter, het bedrijf dat de wereld opnieuw leerde communiceren. Biz vertelt het opmerkelijke verhaal van zijn leven en carrière. Hoe hij platzak en wel ging bloggen over zijn (fictieve) ervaringen als ondernemer en hoe dat blog hem uiteindelijk ondernemer maakte, hoe hij van een oude omslagontwerper in omwegen leerde denken en hoe hij telkens weer zijn behaalde succes opzijschoof om te kunnen werken met de mensen en de producten waar hij enthousiast van werd. Een rijk boek vol onverwachte inzichten, kijkjes in de keuken van de begintijd van Google, Silicon Valley en Twitter, en de lessons learned van een van de meest geslaagde ondernemers van de 21e eeuw.


The Book Businessavonturen
The Author John Brooks
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2015-03-10
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789021457338
Language English, Spanish, And French

READING: Een van de belangrijkste boeken van financieel expert John Brooks (1920 1993) is Businessavonturen uit 1962. In juli 2014 noemde Bill Gates dit het beste businessboek ooit. Sindsdien is er enorme belangstelling voor. De twaalf verhalen in Business avonturen onthullen de drama s, machinaties en het vluchtige karakter van de financiële wereld. De verhalen over de Beurscrash van 1962, de riskante pogingen van Amerikaanse bankiers om het Britse pond te steunen en de ondergang van bekende beursgenoteerde bedrijven lijken te bevestigen dat de geschiedenis zich herhaalt. Brooks heeft een levendige, verhalende manier van schrijven. `Meer dan twintig jaar nadat Warren Buffett het me leende en meer dan veertig jaar na verschijning , blijft Businessavonturen het beste businessboek dat ik ooit heb gelezen. [...] Brooks diepgaande inzichten in de zakenwereld zijn vandaag de dag nog net zo relevant als ze destijds waren. Bill Gates, The Wall Street Journal


The Book One click
The Author Richard Brandt
The Publisher Lev.
Release Date2012-05-02
Genre Business & Economics
Pages 256
ISBN 9789044968569
Language English, Spanish, And French

READING: Amazons businessmodel is bedrieglijk eenvoudig: maak online winkelen zo eenvoudig en handig dat klanten niet twee keer zullen nadenken over hun aanschaf. Het kan bijna worden samengevat met de knop die op elke pagina staat: 'Koop nu met één klik'. Waarom is Amazon zo succesvol? Veel ervan komt door Jeff Bezos, de CEO en oprichter, wiens unieke combinatie van karaktereigenschappen en bedrijfsstrategieën Amazon naar de top van de online retailwereld heeft gedreven. Aan de hand van interviews met Amazon-medewerkers, concurrenten en observanten, schetst One click Bezos' transformatie van computernerd tot wereldveranderende ondernemer. Dit boek onthult hoe hij zijn beslissingen neemt en wat zijn verdere plannen met Amazon zijn. Het verhaal van Amazons voortdurende evolutie is een case-study van hoe je een gehele Industrie opnieuw uitvindt, en een die iedereen in het hedendaagse bedrijfsleven negeert, met alle gevolgen van dien.


The Book Boomerang
The Author Michael Lewis
The Publisher Business Contact
Release Date2012-03-08
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789047005100
Language English, Spanish, And French

READING: Lewis wil de ziel blootleggen van de financiële crisis en gaat op reis. Hij spreekt met IJslandse vissers die naïef en zonder opleiding bankier werden (en nu weer visser zijn); hij praat met de Griekse premier over de onuitroeibare neiging om te frauderen en te sjoemelen; en hij leert in Ierland waarom de doorgaans pessimistische Ieren vanaf 2000 enthousiast huizen gingen bouwen zonder zich af te vragen wie die huizen moest gaan kopen. Terug in Amerika beschrijft hij een hilarische en surreële fietstocht met Arnold Schwarzenegger, die in hoog tempo over zijn schouder uitlegt waarom hij de staat Californië met zo'n grote schuld moest achterlaten. Net als Geert Mak maakt Lewis in persoonlijke verhalen de grote lijnen van de (recente) geschiedenis zichtbaar.


The Book Startup in 48 uur
The Author Fraser Doherty
The Publisher HarperCollins
Release Date2017-03-21
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789402751970
Language English, Spanish, And French

READING: Ooit gedroomd over een eigen bedrijf? Dit boek is de eerste stap! In 48 uur een startup beginnen? Het kan echt! Fraser Doherty laat zien wat er zoal bij het starten van een bedrijf komt kijken. Van het bedenken van een concept tot het vinden van klanten en het (laten) maken van een website - alle aspecten komen aan bod. Helder, duidelijk, inspirerend... en het kost je maar een weekend.


The Book De breekbaarheid van het goede
The Author Martha Nussbaum
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-01-27
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789026323935
Language English, Spanish, And French

READING: In De breekbaarheid van het goede bestudeert Martha Nussbaum verschillende opvattingen over moreel geluk uit de Oudheid. Daarbij gaat ze in op het fundamentele ethische probleem van de weerloosheid van het waardevolle: dat wat de klassieke filosofen als grondleggend beschouwen voor een goed en gelukkig leven blijkt vaak kwetsbaar voor onbeheersbare invloeden van buitenaf. Aan dit belangrijke en intrigerende probleem hebben de Grieken veelvuldig aandacht besteed, maar in de geschiedenis van de westerse filosofie werd er tot nu toe weinig over geschreven. Nussbaum behandelt dit thema zoals ze over zoveel andere filosofische onderwerpen heeft geschreven: in een inzichtelijke en aantrekkelijke vermenging van filosofie en literatuur.


The Book Terugkeer naar liefde
The Author Marianne Williamson
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2018-06-19
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9789020214642
Language English, Spanish, And French

READING: Terugkeer naar liefde, leven met de principes van Een cursus in wonderen’ van Marianne Williamson is een wereldwijde klassieker waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord. 'Terugkeer naar liefde' laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Je ontdekt dat jij de liefde bent. Liefde maakt onszelf en de wereld beter. ‘Onze grootste angst is niet dat we niet genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we over grenzeloze macht beschikken. Het lezen van deze zinnen maakte ontzettend veel bij me los. Wat Marianne ons probeert te vertellen is dat angst ons tegenhoudt te schitteren, maar wanneer we liefde omarmen zullen we dichter bij ons ware zelf komen. Ik ben nog nooit zo geraakt door een boek.’ – Oprah Winfrey


The Book I Don t Know What I Want But I Know It s Not This
The Author Julie Jansen
The Publisher Penguin
Release Date2016-03-01
Genre Business & Economics
Pages 320
ISBN 9780698409019
Language English, Spanish, And French

READING: The quintessential guide to kick-starting your career, fully revised and updated for the ever-changing modern job market Despite a recovering economy, many Americans are still losing their jobs, while many who do have jobs are overworked, maxed out, and miserable. In this fully revised and updated edition of I Don’t Know What I Want, But I Know It’s Not This, career coach Julie Jansen shows how anyone—whether you’re unhappy with your job, or without one—can implement a real and satisfying transformation. Changing careers, conducting a job search, or starting a business is more complicated than ever before. Jansen has updated her classic guide to address the unique challenges of today’s job market, from the ever-more important world of social media to new ways of funding your own endeavors online. Filled with quizzes, personality assessments, and real-life examples, this guide helps you identify the type of work you’re best suited for and provides the know-how—and the inspiration—for transforming an uncertain time into an opportunity for meaningful change. From the Trade Paperback edition.


The Book Jim Cramer s Mad Money
The Author James J. Cramer
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2006-12-05
Genre Business & Economics
Pages 240
ISBN 9781416544159
Language English, Spanish, And French

READING: "Investing well isn't easy, but it is possible. My goal in life is to make it easier for you to make money." Jim Cramer is the champion of the middle-class investor. Every night on Mad Money, he provides valuable information about stocks, steering investors away from danger zones and leading them to the investments that can turn a lackluster portfolio into a powerhouse of profit. In his new book, he shows investors how to take the advice on his TV program and put it into action. Cramer walks investors through the key decisions they have to make: understanding their tolerance for risk and defining their goals, doing the essential homework on a stock, and knowing how to buy and sell stocks the right way -- the Cramer way. This is a true nuts-and-bolts guide to investing, from Cramer's detailed discussion of the sort of homework investors must do to his own guidelines for knowing when and how to sell stocks. Mad Money is a hugely entertaining television program, but it also offers valuable information that can be the basis for a winning portfolio. Cramer shows how to turn the "Lightning Round" into a terrific tool for investing; it's stock-market strength training. He reveals how he can assess a stock in only seconds -- a valuable skill that every investor can acquire and put to good use. He explains what to look for in his CEO and CFO interviews, and how to use those conversations to make successful investment decisions. He reviews some of his best calls made on Mad Money, as well as some of his worst ones, to extract ten lessons from each that can profit every investor. And for the Mad Money junkies who just can't get enough, Cramer goes behind the scenes to explain everything from the reason behind his deliberate mispronunciations to his notorious chair abuse to the zany props and buttons that keep things humming. From the first "Booyah" to the last roar of the bull, Mad Money is every investor's favorite television program, and Jim Cramer's Mad Money is the book that can turn a TV program into a top-notch stock portfolio.


The Book Jim Cramer s Stay Mad for Life
The Author James J. Cramer
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2007-12-04
Genre Business & Economics
Pages 352
ISBN 1416577408
Language English, Spanish, And French

READING: Jim Cramer, bestselling author and host of CNBC's Mad Money, has written the ultimate guide to lifetime investing for readers of any age. Whether you're a recent college grad trying to figure out how to start investing, a young parent struggling to decide where and how to put away money, or someone well into middle age and worried about whether you've saved enough for retirement, Jim Cramer's Stay Mad for Life has the answers. Cramer covers all the essentials: how to save, where to invest, which pitfalls to avoid. He offers valuable advice on everything from mortgages to college tuition. He explains what professional money managers do right that amateur investors do wrong. Because there is always a bull market somewhere, Cramer tells readers where to find the bull markets of the future, and for those willing to do the homework, he chooses twenty stocks that could be long-term moneymakers. For those who don't have the time or the temperament to invest in stocks, he identifies the mutual funds that are proven winners. He's investigated these funds by using his own twenty-five years' experience managing money for himself and dozens of America's wealthiest families. Throughout, in addition to his own enormously successful experience, Cramer draws on rigorous research to back up his advice. Jim Cramer is America's #1 financial guru. Every day he advises investors on how to get ahead of the markets and stay ahead on his daily television show, Mad Money; in his online columns and commentary at TheStreet.com; in his popular "Bottom Line" column in New York magazine, and on television programs from early morning to late night. His books have all been national bestsellers and have helped educate hundreds of thousands of investors about the perils and promises of the financial markets. USA Today called him "the media's most electrifying market pundit," and his legions of fans agree. Jim Cramer's Stay Mad for Life is the definitive money book, a practical, concrete, insightful book of invaluable financial advice that is a joy to read.


The Book Talking Book Topics
The Author
The Publisher
Release Date2014
Genre Talking books
Pages
ISBN STANFORD:36105214546686
Language English, Spanish, And French
The Book Business Week
The Author
The Publisher
Release Date2007
Genre Business
Pages
ISBN STANFORD:36105131544210
Language English, Spanish, And French
The Book BusinessWeek
The Author
The Publisher
Release Date2006
Genre Business
Pages
ISBN UCSD:31822032773277
Language English, Spanish, And French
The Book The Quantum Story
The Author J. E. Baggott
The Publisher Oxford University Press
Release Date2011-02-24
Genre Science
Pages 469
ISBN 9780199566846
Language English, Spanish, And French

READING: Utterly beautiful. Profoundly disconcerting. Quantum theory is quite simply the most successful account of the physical universe ever devised. Its concepts underpin much of the twenty-first century technology that we now take for granted. But at the same time it has completely undermined our ability to make sense of the world at its most fundamental level. Niels Bohr claimed that anybody who is not shocked by the theory has not understood it. The American physicist Richard Feynman went further: he claimed that nobody understands it. The Quantum Story begins in 1900, tracing a century of game-changing science. Popular science writer Jim Baggott first shows how, over the space of three decades, Einstein, Bohr, Heisenberg, and others formulated and refined the theory--and opened the floodgates. Indeed, since then, a torrent of ideas has flowed from the world's leading physicists, as they explore and apply the theory's bizarre implications. To take us from the story's beginning to the present day, Baggott organizes his narrative around forty turning-point moments of discovery. Many of these are inextricably bound up with the characters involved--their rivalries and their collaborations, their arguments and, not least, their excitement as they sense that they are redefining what reality means. Through the mix of story and science, we experience their breathtaking leaps of theory and experiment, as they uncover such undreamed of and mind-boggling phenomenon as black holes, multiple universes, quantum entanglement, the Higgs boson, and much more. Brisk, clear, and compelling, The Quantum Story is science writing at its best. A compelling look at the one-hundred-year history of quantum theory, it illuminates the idea as it reveals how generations of physicists have grappled with this monster ever since.


The Book The Spectator
The Author
The Publisher
Release Date1876
Genre
Pages
ISBN UOM:39015024224605
Language English, Spanish, And French
The Book The Comics Journal
The Author
The Publisher
Release Date2004
Genre Comic books, strips, etc
Pages
ISBN STANFORD:36105110794794
Language English, Spanish, And French
The Book Kimberlites and Related Rocks
The Author Jim Ross
The Publisher Wiley-Blackwell
Release Date1989
Genre
Pages 1274
ISBN 0867933844
Language English, Spanish, And French