Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book It s Time to Sleep My Love
The Author Nancy Tillman
The Publisher Feiwel & Friends
Release Date2013-07-30
Genre Juvenile Fiction
Pages 32
ISBN 9781466825543
Language English, Spanish, And French

READING: It's time to sleep, it's time to sleep, the fishes croon in waters deep. The songbirds sing in trees above, "It's time to sleep, my love, my love." As children prepare for bed, the world around them is also settling down for the night. Animals who live in the jungle, the forest, the sea—all whisper to their babies a soft refrain: It's time to sleep, my love. As comforting as a soft blanket and warm as a goodnight hug, Eric Metaxas's lullaby is lovingly brought to life by bestselling artist Nancy Tillman (On the Night You Were Born) , whose illustrations celebrate the wonders of the natural world, and the bonds of family. It's Time to Sleep, My Love is a 2009 Bank Street - Best Children's Book of the Year.


The Book Ik hou van mijn moeder I Love My Mom
The Author Shelley Admont
The Publisher S.a Publishing
Release Date2016-10-21
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 32
ISBN 1525900536
Language English, Spanish, And French

READING: Dutch English children's book. Perfect for kids studying English or Dutch as their second language. Everybody loves their Mom, no matter what their age. In this bedtime story, the little bunny Jimmy and his older brothers try to find a perfect present for Mom's birthday. They want to show how much they love her. What creative solution did they find to express their feelings? You will find out in this illustrated children's book. This children's book is part of a collection of short bedtime stories. Iedereen houdt van zijn of haar moeder. Het maakt niet uit hoe oud je bent. In dit bedtijdverhaal proberen het kleine konijntje Jimmy en zijn oudere broers een perfect verjaardagscadeau voor hun moeder te bedenken. Ze willen laten zien hoeveel ze van haar houden. Welke creatieve oplossing hebben ze gevonden om hun gevoelens te uiten? Je komt erachter in dit geIllustreerde kinderboek. Dit kinderboek is onderdeel van een verzameling korte bedtijdverhalen.


The Book Een Midzomernachtsdroom
The Author William Shakespeare
The Publisher Lindhardt og Ringhof
Release Date2018-11-09
Genre Fiction
Pages 120
ISBN 9788726049770
Language English, Spanish, And French

READING: Bruiloften en dates zijn goed materiaal. Dat weet Hollywood en dat wist Shakespeare ook, toen hij de komedie 'Een Midzomernachtsdroom' schreef. Het verhaal speelt zich af in Athene, waar Hertog Theseus zijn bruiloftsplannen doorneemt met de amazonekoningin Hippolyta. Alsof ze hun handen niet al vol hebben aan hun eigen bruiloft komt Egeus binnen met de kwestie van zijn dochter Hermia, die hij wilt laten trouwen met de adelaar Demetrius. Maar Hermia wil alleen met haar geliefde Lysander trouwen. Theseus besluit dat Hermia mag kiezen: trouwen met Demetrius, intreden in het klooster, of de doodstraf. Hermia besluit met Lysander het bos in te vluchten waar de wet van Athene niet geldt. Maar in dat diepe stille bos zijn er ook relatieproblemen: hier is het de plaaggeest Puk die vertelt dat er problemen zijn tussen elfenkoning Oberon en elfenkoningin Titania. Oberon is jaloers en maakt ruzie met Titania. Hij wil wraak nemen met een magisch sap, dat in de verkeerde handen eindigt. Dit brengt een kettingreactie van amoureuze verwikkelingen met zich mee voor zowel de mensen als voor de elfen en alsof dat nog niet genoeg was, krijgen we ook nog het bruiloftsvermaak te zien van zes bouwvakkers die een theaterstuk moeten opvoeren voor Theseus en Hippolyta‘s bruiloft. De komedie is opgebouwd uit vele lagen en is een klassieker geworden, omdat het stuk niet alleen de eeuwig hinderlijke liefde op een geestige manier behandeld, maar ook speelt met de relatie tussen werkelijkheid en illusie. Het stuk is ontelbare keren verfilmd, o.a. in 1935 door Max Reinhardt en William Dieterle, in 1968 door Peter Hall en in 1982 door Woody Allen. William Shakespeare (1564-1616) wordt gezien als een van 's werelds belangrijkste auteurs. Als dramaturg schreef hij tragedies, historische toneelstukken en komedies die 400 jaar later nog steeds worden opgevoerd. Daarnaast schreef hij gedichten, zogenaamde sonnetten. Enkele van zijn meest beroemde en vaakst gespeelde toneelstukken zijn "Hamlet", "Macbeth", "Othello" en "Romeo en Julia". In de kern van zijn weren plaatst Shakespeare de algemene vraag: wat is een mens? Wat maakt een menselijk wezen tot een mens? Een van de antwoorden daarop wordt gegeven in de komedie "Een Midzomernachtsdroom".


The Book My love story
The Author Tina Turner
The Publisher VIP
Release Date2018-10-16
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789044977561
Language English, Spanish, And French

READING: Tina Turner, de lang heersende Queen of Rock ‘n’ Roll, onthult in deze onthutsende autobiografie het nooit eerder vertelde verhaal van een wonderbaarlijk leven in de spotlights. Alles komt aan bod: haar jeugd die ze katoenplukkend doorbracht in Nutbush, Tennessee, haar reis naar de top samen met Ike Turner, haar wereldwijde succes in de jaren ’80, tot aan het overweldigende succes van Tina: The Musical dit jaar. Tina vertelt eerlijk en onverbloemd over haar verleden, haar diepste dalen en hoogste pieken, en alles daartussenin. My love story is een inspirerend, aangrijpend en verrassend verhaal over een carrière van meer dan 60 jaar in de muziekgeschiedenis, en is net zo gedenkwaardig en vermakelijk als elk van haar grootse hits.


The Book My Life My Love My Poems
The Author Melissa Ann Sizer
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2013-06-21
Genre Poetry
Pages 316
ISBN 9781483621913
Language English, Spanish, And French

READING: This book is my survival guide. I have written about abuse, my MS, family, other people and nature in the many ways they have and do effect me. I write as I feel and see. These writings have freed me and may they guide you too.


The Book 12 regels voor het leven
The Author Jordan B. Peterson
The Publisher Prometheus
Release Date2018-04-20
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789044637816
Language English, Spanish, And French

READING: Wat moet íedereen in de moderne wereld weten? Om antwoord te geven op deze moeilijkste vraag der vragen combineert de gerenommeerde psycholoog Jordan B. Peterson de zwaarbevochten waarheden van oude tradities met verbluffende ontdekkingen van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. Op humoristische, verrassende en informatieve wijze vertelt Jordan Peterson ons waarom kinderen die aan het skateboarden zijn met rust gelaten moeten worden, welk verschrikkelijk noodlot mensen die te snel oordelen te wachten staat, en waarom je altijd een kat moet aaien als je er een tegenkomt. Peterson legt grote verbanden en distilleert daarbij uit alle kennis van de wereld 12 praktische en fundamentele leefregels. In 12 regels voor het leven maakt Jordan Peterson korte metten met de moderne clichés van wetenschap, geloof en de menselijke natuur, en tegelijkertijd transformeert en verrijkt hij de denkwijze van zijn lezers. Dr. Jordan B. Peterson (1962) is psycholoog, cultuurcriticus en hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Toronto. Zijn wetenschappelijke artikelen hebben de moderne kijk op persoonlijkheid en creativiteit voorgoed veranderd. Peterson heeft honderdduizenden volgers op social media en zijn YouTube-clips zijn meer dan 27 miljoen keer bekeken. 'Peterson is vandaag de dag de invloedrijkste intellectueel van de westerse wereld. Voor miljoenen jonge mannen blijkt de methode-Peterson het perfecte tegengif voor de mengeling van knuffelen en beschuldigen waarin ze zijn grootgebracht.' - DAVID BROOKS, THE NEW YORK TIMES 'Hoewel ik in veel opzichten met Peterson van mening verschil, ben ik het hartgrondig eens met zijn nadruk op het zorgvuldig, zonder vooroordelen bekijken van grote maatschappelijke en persoonlijke kwesties om daar rationele, weloverwogen oplossingen voor te vinden. Dit boek staat er vol mee.' - LOUISE O. FRESCO 'Peterson stapt als een magiër door de ideeëngeschiedenis van het Westen, en hij maakt alles urgent, en stralend. Ja, er zijn regels voor het leven, met moeite gedistilleerd in de wildernis van het bestaan, gevoed met klassieke waarden en inzichten die de tand des tijds doorstaan, als wij volharden. Peterson is momenteel de belangrijkste "praktische" intellectueel.' - LEON DE WINTER 'Peterson is een genie op vele vlakken. 12 regels voor het leven is een groot, controversieel, ontnuchterend boek.' - THE TIMES 'Peterson is geen gebrek aan empathie te verwijten. Hij is als een vaderfiguur.' - TROUW


The Book Forever Love
The Author Deborah Armstrong
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2012-04-25
Genre Fiction
Pages 324
ISBN 9781469193915
Language English, Spanish, And French

READING: Does love at first sight really happen? Is there a difference between love at first sight and obsession? Davina Stuart, farmer and bestselling author of Second Harvest, shares a flight to Los Angeles with Hollywood's latest heartthrob, Quinn Thomas. Three hours of in-flight speed dating and Quinn's in love. Davina is not so sure. She's older and wiser. She'll settle for a one-night stand but he wants more. Davina's cows and her children are her life. She's not so sure about Hollywood and its glamour. Blue jeans, cowboy boots and her pickup truck are more her style. Quinn is tired of the plastic starlets, his empty bed and his lonely heart. Hed give up everything, including his career, for the love of a woman, his woman. Forever Love follows their whirlwind romance as the widow of two years, who thought her time for romance was over, finds love with a man who has to have her in his life, to love her forever.


The Book Bonhoeffer Student Edition
The Author Eric Metaxas
The Publisher Thomas Nelson
Release Date2015-05-05
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 256
ISBN 9780718022440
Language English, Spanish, And French

READING: Bonhoeffer: Pastor, Martyr, Prophet, Spy In his New York Times bestseller Bonhoeffer,author Eric Metaxas presents the fullest account of Bonhoeffer's heart-wrenching 1939 decision to leave the safe haven of America for Hitler's Germany. Now abridged and adapted in student-friendly language, Bonhoeffer, Student Edition tells the story of one of Christianity’s most courageous heroes. The student edition will share Bonhoeffer’s inspirational testimony with children in a compelling and relatable way. Young readers will enjoy learning about the fascinating life of the man who had the courage to follow his convictions into Nazi Germany and stand up for others because of his radical faith. Trim Size: 5.5 x 8.375


The Book Miracle Morning
The Author Hal Elrod
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2019-02-14
Genre Health & Fitness
Pages
ISBN 9789021572307
Language English, Spanish, And French

READING: De internationale bestseller Miracle Morning van Hal Elrod heeft al tienduizenden mensen geholpen grote veranderingen in hun leven door te voeren. Zijn Miracle Morning Methode leerde hen een succesvoller maar vooral een rijker en bevredigender leven te leiden. In deze praktische gids beschrijft Elrod hoe iedereen in 30 dagen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus en zelfbewustzijn. En dat allemaal voor acht uur ’s ochtends!


The Book In The Arms Of An Earl
The Author Alexia Praks
The Publisher Alexia Praks Media
Release Date2017-08-17
Genre Fiction
Pages 325
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: Worldly and influential, Merrick William Hasting, Earl of Huntingdon, is the catch of the season. It is expected of him to propose to the belle of the ton. On his way to his country estate, Merrick saves a youth name Chris from being beaten to death and takes him to his grand home. Suddenly, Merrick begins to feel an undercurrent of emotions toward Chris, emotions he has lost since the mysterious death of his wife. Not to mention an attraction of the sexual type so powerful, he thinks he has gone mad. The desire is entirely unnatural and against God's rule of nature, and he must, at all cost, annihilate his sinful craving. Shy and loyal to her boots, Christine Smith is disguising herself as a lad in order to protect herself and her family. After Merrick has saved her and fostered her in his home, her devotion and love for him knows no bounds. She, however, is very confused and hurt when he starts pushing her away after the arrival of his guests. She knows those vile, scheming, beautiful women are competing for his hand in marriage, and she uses her wits and tricks to protect him. Trying to convince the stubborn man so, however, is very hard indeed, especially where his heart is concerned.


The Book Sins of the Fetus Man
The Author Stuart Lethe
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2012-06-15
Genre Drama
Pages 363
ISBN 9781477128961
Language English, Spanish, And French

READING: Sins of the Fetus Man is a novel based on the Authors vivid nightmares and schizophrenic tendencies. Its a collection of accounted atrocities and sins that the being he has titled The Fetus Man has committed and lived through, the man that haunts Lethe when his eyes are closed. Its also an accumulation of Sins that the author puts claim to have personally experienced, not committed; but seen, showing and dedicating his triumphant struggle not over but through depression and how he was able to use the pages as a listening friend, a trusted ally, and an un-judgmental companion. The Fetus Man, a man who wants nothing more than to be a man of Christ finds himself the exact opposite through the experiences he is pre-ordained to live through.


The Book Leven met elkander
The Author Dietrich Bonhoeffer
The Publisher
Release Date1999
Genre
Pages 115
ISBN 9023901193
Language English, Spanish, And French

READING: Bijbels-theologische bezinning op de essentie van het christelijke gemeenschapsleven door de Duitse theoloog (1906-1944).


The Book Poetry and Love Letters
The Author Carol Bird
The Publisher FriesenPress
Release Date2012-07
Genre
Pages 96
ISBN 9781770978607
Language English, Spanish, And French

READING: Love, pain, sadness, happiness, life experience. Before she got married, she was a truck driver's common law girlfriend. She spent many days and nights alone, so much in love. She wrote poetry and love letters to keep from being so lonely. Six years of living together and twenty-nine years married. Love really does exist.


The Book I d Know You Anywhere My Love
The Author Nancy Tillman
The Publisher Feiwel & Friends
Release Date2013-08-27
Genre Juvenile Fiction
Pages 32
ISBN 9781466844889
Language English, Spanish, And French

READING: There are things about you quite unlike any other. Things always known by your father or mother. So if you decide to be different one day, no worries... I'd know you anyway. Every child is special and unique, but every child also loves to dream of being something different. In I'd Know You Anywhere, My Love, bestselling author and artist Nancy Tillman has created another heartfelt masterpiece celebrating the joys of imagination, and the comfort of always knowing that "you are loved."


The Book Hello My Love 2
The Author Chase Brooks
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2009-05-29
Genre Fiction
Pages 170
ISBN 9781469120065
Language English, Spanish, And French

READING: Spring break. Love. Tequila. Sunshine. Boys. Girls. Sand. Fearless. Freedom. Carrie Dawson is back for seconds in this feisty sequel that takes her to Panama City Beach. With her impending high school graduation rapidly approaching, Carrie and Jess come to the realization that they could possibly be separated for good, depending on Carrie's college admission. So in order to have one last adventure, they jet off to the beach for spring break. Carrie's relationship with Ben has been growing, bringing her, yet again, to the brink of confusion. Shall she refrain from stepping into a relationship that will end soon with their educational emancipation, dipping her toes in the water? Or shall she dive into one? Carrie is on a self-discovering journey to come to terms with her life, her relationships, and her future while answering questions that need to be questioned. While on the other hand, Jess is on a quest to lose her virginity over the trip. Everything in Carrie's life is about to change and she is desperate to savor every moment of it.


The Book Noem me bij jouw naam
The Author Andre Aciman
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2018-12-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026346705
Language English, Spanish, And French

READING: Noem me bij jouw naam is het verhaal van een gepassioneerde vriendschap tussen Elio, een muzikale en erudiete jongen, en de Amerikaanse intellectueel Oliver, die als zomergast bij Elio’s ouders aan de Italiaanse kust verblijft. Aanvankelijk veinzen ze onverschilligheid jegens elkaar, maar wat er werkelijk sluimert is onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het aftasten begint. Vanuit het diepst van hun wezen bloeit iets op dat hen voor het leven zal tekenen. Want wat zij ontdekken is volledige herkenning en overgave. Zelden heeft een auteur de psychologische manoeuvres van aantrekkingskracht scherpzinniger weten te vangen dan André Aciman in deze roman: een onbeschroomde, onsentimentele en hartverscheurende ode aan de passie.


The Book Remember Me
The Author Harlee Mills
The Publisher Harlee Mills
Release Date2014-03-09
Genre Fiction
Pages 334
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: Is there anything you wouldn't do to protect the person you love? After eight years away from the place he calls home Jordan Anderson returns to find the girl he fell in love with as a teenager has returned as well. Even though it seems that this is their chance for happily ever after to happen, they are suddenly faced with the fact that monsters from their past haven't vanished from their fairytale. Faced with the ultimate sacrifice what will it take for Jordan to free the woman he loves from a past that seems to not want to let go of her; and in the end will it be enough to keep her by his side ?


The Book De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet
The Author David Mitchell
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2018-10-11
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402311778
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Superieur!’ de Volkskrant Jacob de Zoet vertrekt eind 1799 als boekhouder naar Deshima, zijn enige mogelijkheid om geld te verdienen zodat hij met Anna kan trouwen. Dit eilandje voor de kust van Japan, het enige verbindingspunt tussen Japan en de wereld, wordt door de Nederlanders beheerd. Omdat Jacob corruptie van de VOC moet aantonen is hij meteen een niet welkome buitenstaander. Maar dan valt hij als een blok voor de Japanse vroedvrouw Orito. Bedrog en vertrouwen, liefde en lust, schuld en geloof, koelbloedige moord en wonderlijke onsterfelijkheid spelen allemaal een rol in deze fantastische roman. De pers over De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet: ‘Knap en doorleefd, en dat is niet een alledaagse combinatie. Een bewonderingswaardig boek.’ Trouw ‘Betoverend historisch canvas.’ De Standaard ‘Eindelijk inzicht in dit curieuze stuk vaderlandse geschiedenis.’ NRC Handelsblad


The Book Love Letters
The Author Sandra Leigh Savage
The Publisher iUniverse
Release Date2011-09-26
Genre Biography & Autobiography
Pages 248
ISBN 9781462050697
Language English, Spanish, And French

READING: When author Sandra Leigh Savages husband committed suicide in 1997, she went into isolation for a year. In this memoir, she shares her journey from the grief she experienced to her vision of a great new life. Love Letters, a collection of letters begun in September 2010, provides a snapshot of Savages sorrows, joys, and reflections. Through these vignettes, she says her good-byes, notes her thanks, and provides advice for those who may have experienced the death of a spouse. This collection provides insight into how she survived the death of her husband, came to know and believe in the saving grace of God, and made the decision to stay on this earth to fulfill Gods wishes. Emotional and self-disclosing, Love Letters shares Savages personal message of living each day with no regrets. Through her life events, she expresses how placing your trust in the Lord can guide you through lifes bad moments and help you to full appreciate lifes good moments.


The Book Come Back My Love
The Author Jackie Vann
The Publisher iUniverse
Release Date2004-04-01
Genre Fiction
Pages 152
ISBN 9780595313204
Language English, Spanish, And French

READING: Robert Michaels is involved in a terrible automobile accident on I-20 in Alabama. When he awakens in Anniston's Hospital, he remembers he had a considerable sum of money in his pocket. His name and circumstances of the accident are a complete blank. The nurse caring for him is angelic compared to other women he has known. Head nurse, Sue Ellen Barns is smitten with her patient before he awakens from head trauma. She calls him Robert, and he is everything her current friend Charlie Bedford is not. Sue Ellen receives a pledge of love from Robert at the hospital. She offers her guest room upon hospital discharge. Robert sees the skyline of Atlanta on a television commercial and believes he will find answers about who he is in downtown Atlanta. Impatient, he hitchhikes to Atlanta where he is robbed, and then lives on the streets. Sue Ellen believes Robert discovered who he was and decided he didn't want her. She turns again to Charlie. Robert believes he made a mistake by leaving Sue Ellen and this may have cost him the love of his life. Can lost love be rekindled?