Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book It s Time to Sleep My Love
The Author Nancy Tillman
The Publisher Feiwel & Friends
Release Date2013-07-30
Genre Juvenile Fiction
Pages 32
ISBN 9781466825543
Language English, Spanish, And French

READING: It's time to sleep, it's time to sleep, the fishes croon in waters deep. The songbirds sing in trees above, "It's time to sleep, my love, my love." As children prepare for bed, the world around them is also settling down for the night. Animals who live in the jungle, the forest, the sea—all whisper to their babies a soft refrain: It's time to sleep, my love. As comforting as a soft blanket and warm as a goodnight hug, Eric Metaxas's lullaby is lovingly brought to life by bestselling artist Nancy Tillman (On the Night You Were Born) , whose illustrations celebrate the wonders of the natural world, and the bonds of family. It's Time to Sleep, My Love is a 2009 Bank Street - Best Children's Book of the Year.


The Book Ik hou van mijn vader
The Author Shelley Admont
The Publisher S.a Publishing
Release Date2016-10-13
Genre Juvenile Fiction
Pages 34
ISBN 1525900234
Language English, Spanish, And French

READING: Jimmy the little bunny doesn't start off knowing how to ride a two-wheeler bike like his big brothers. In fact, sometimes he gets teased for it. When Dad shows Jimmy how not to be afraid to try something new, that's when the fun begins. Het kleine konijntje Jimmy weet niet hoe hij moet fietsen zonder zijwieltjes zoals zijn grote broers doen. Soms wordt hij er zelfs om geplaagd. Als vader Jimmy laat zien dat je niet bang hoeft te zijn om iets nieuws te proberen, begint de pret. Dit kinderboek is onderdeel van een collectie korte bedtijdverhalen. Dit verhaal is ideaal om vOOr het slapengaan aan je kinderen voor te lezen, maar ook leuk voor de hele familie!


The Book Ik hou ervan om in mijn eigen bed te slapen
The Author Shelley Admont
The Publisher S.a Publishing
Release Date2016-03-19
Genre Juvenile Fiction
Pages 36
ISBN 1772680540
Language English, Spanish, And French

READING: This fun children's picture book follows the story of cute little bunny, Jimmy. Jimmy doesn't want to sleep in his own bed. Every night he sneaks into his parents' room and falls asleep in their bed. Until one night something unexpected happened.... Dit leuke prentenboek volgt het verhaal van het schattige kleine konijntje, Jimmy. Jimmy wil niet in zijn eigen bed slapen. Elke avond sluipt hij naar zijn ouders kamer en valt in slaap in hun bed. Totdat er op EEn avond iets onverwachts gebeurt...


The Book Een Midzomernachtsdroom
The Author William Shakespeare
The Publisher Lindhardt og Ringhof
Release Date2018-11-09
Genre Fiction
Pages 120
ISBN 9788726049770
Language English, Spanish, And French

READING: Bruiloften en dates zijn goed materiaal. Dat weet Hollywood en dat wist Shakespeare ook, toen hij de komedie 'Een Midzomernachtsdroom' schreef. Het verhaal speelt zich af in Athene, waar Hertog Theseus zijn bruiloftsplannen doorneemt met de amazonekoningin Hippolyta. Alsof ze hun handen niet al vol hebben aan hun eigen bruiloft komt Egeus binnen met de kwestie van zijn dochter Hermia, die hij wilt laten trouwen met de adelaar Demetrius. Maar Hermia wil alleen met haar geliefde Lysander trouwen. Theseus besluit dat Hermia mag kiezen: trouwen met Demetrius, intreden in het klooster, of de doodstraf. Hermia besluit met Lysander het bos in te vluchten waar de wet van Athene niet geldt. Maar in dat diepe stille bos zijn er ook relatieproblemen: hier is het de plaaggeest Puk die vertelt dat er problemen zijn tussen elfenkoning Oberon en elfenkoningin Titania. Oberon is jaloers en maakt ruzie met Titania. Hij wil wraak nemen met een magisch sap, dat in de verkeerde handen eindigt. Dit brengt een kettingreactie van amoureuze verwikkelingen met zich mee voor zowel de mensen als voor de elfen en alsof dat nog niet genoeg was, krijgen we ook nog het bruiloftsvermaak te zien van zes bouwvakkers die een theaterstuk moeten opvoeren voor Theseus en Hippolyta‘s bruiloft. De komedie is opgebouwd uit vele lagen en is een klassieker geworden, omdat het stuk niet alleen de eeuwig hinderlijke liefde op een geestige manier behandeld, maar ook speelt met de relatie tussen werkelijkheid en illusie. Het stuk is ontelbare keren verfilmd, o.a. in 1935 door Max Reinhardt en William Dieterle, in 1968 door Peter Hall en in 1982 door Woody Allen. William Shakespeare (1564-1616) wordt gezien als een van 's werelds belangrijkste auteurs. Als dramaturg schreef hij tragedies, historische toneelstukken en komedies die 400 jaar later nog steeds worden opgevoerd. Daarnaast schreef hij gedichten, zogenaamde sonnetten. Enkele van zijn meest beroemde en vaakst gespeelde toneelstukken zijn "Hamlet", "Macbeth", "Othello" en "Romeo en Julia". In de kern van zijn weren plaatst Shakespeare de algemene vraag: wat is een mens? Wat maakt een menselijk wezen tot een mens? Een van de antwoorden daarop wordt gegeven in de komedie "Een Midzomernachtsdroom".


The Book Noem me bij jouw naam
The Author Andre Aciman
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2018-12-24
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026346705
Language English, Spanish, And French

READING: Noem me bij jouw naam is het verhaal van een gepassioneerde vriendschap tussen Elio, een muzikale en erudiete jongen, en de Amerikaanse intellectueel Oliver, die als zomergast bij Elio’s ouders aan de Italiaanse kust verblijft. Aanvankelijk veinzen ze onverschilligheid jegens elkaar, maar wat er werkelijk sluimert is onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het aftasten begint. Vanuit het diepst van hun wezen bloeit iets op dat hen voor het leven zal tekenen. Want wat zij ontdekken is volledige herkenning en overgave. Zelden heeft een auteur de psychologische manoeuvres van aantrekkingskracht scherpzinniger weten te vangen dan André Aciman in deze roman: een onbeschroomde, onsentimentele en hartverscheurende ode aan de passie.


The Book My love story
The Author Tina Turner
The Publisher VIP
Release Date2018-10-16
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789044977561
Language English, Spanish, And French

READING: Tina Turner, de lang heersende Queen of Rock ‘n’ Roll, onthult in deze onthutsende autobiografie het nooit eerder vertelde verhaal van een wonderbaarlijk leven in de spotlights. Alles komt aan bod: haar jeugd die ze katoenplukkend doorbracht in Nutbush, Tennessee, haar reis naar de top samen met Ike Turner, haar wereldwijde succes in de jaren ’80, tot aan het overweldigende succes van Tina: The Musical dit jaar. Tina vertelt eerlijk en onverbloemd over haar verleden, haar diepste dalen en hoogste pieken, en alles daartussenin. My love story is een inspirerend, aangrijpend en verrassend verhaal over een carrière van meer dan 60 jaar in de muziekgeschiedenis, en is net zo gedenkwaardig en vermakelijk als elk van haar grootse hits.


The Book Als adem lucht wordt
The Author Paul Kalanithi
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-10-03
Genre Biography & Autobiography
Pages 176
ISBN 9789048834594
Language English, Spanish, And French

READING: Op zesendertigjarige leeftijd wordt de briljante en ambitieuze neurochirurg Paul Kalanithi gediagnosticeerd met stadium IV longkanker. Van de ene op de andere dag verandert hij van een arts die levens redt in een patiënt die moet vechten voor zijn eigen leven. De laatste 22 maanden van zijn leven besluit hij zijn grote ambitie waar te maken: een meesterlijk boek schrijven over zijn bijzondere levensloop. Wat maakt het leven nog de moeite waard als je de dood in de ogen kijkt? Wat doe je als al je dromen over een toekomst plaats moeten maken voor een miserabel noodlot? Wat betekent het om een kind te krijgen en nieuw leven op aarde te zetten terwijl je eigen leven langzaam wegebt? Paul Kalanithi stierf in maart 2015, terwijl hij de laatste hand legde aan zijn memoires. Zijn wijze observaties en rijke inzichten in het leven zijn hartverscheurend. Als adem vervliegt is een onvergetelijk boek over een naderend einde en de relatie tussen arts en patiënt van een begenadigd schrijver, die helaas beide rollen moest vervullen.


The Book Het Happiness project
The Author Gretchen Rubin
The Publisher Lev.
Release Date2015-09-08
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044974706
Language English, Spanish, And French

READING: Gretchen Rubin heeft alles: een man, twee leuke kinderen, een mooi huis en een goede baan, maar toch is ze niet zo gelukkig als ze zou willen zijn. Ze besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Iedere maand concentreert ze zich op een ander aspect van haar leven en zo probeert ze stap voor stap een gelukkiger mens te worden. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag: heb je je geluk in eigen hand? Heb jij soms het gevoel dat je nog gelukkiger of vrolijker zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou: het doet je lachen én nadenken en staat vol tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan.


The Book Spiegelwerk
The Author Louise L. Hay
The Publisher Spectrum
Release Date2016-09-05
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9789000351992
Language English, Spanish, And French

READING: 'Een spiegel reflecteert de gevoelens die je over jezelf hebt. Het maakt je meteen bewust je van je weerstanden en je mogelijkheden. De meest krachtige affirmaties zijn die die je hardop zegt als je voor de spiegel staat, terwijl je je diep in je je ogen kijkt.' - Louise Hay Spiegelwerk is Louise Hay’s meest onderscheidende methode voor het verbeteren van je relatie met jezelf en het leiden van een vreugdevol en vervullend leven. Nu, voor het eerst, bespreekt Louise deze eenvoudige methode in een boek en geeft zij een 21-daags programma waarin je technieken leert om: je verleden los te laten je gevoel van eigenwaarde op te bouwen je boosheid vrij te laten jezelf en degenen die je hebt gekwetst hebt, te vergeven je relaties te herstellen stress-vrij te leven Ontdek hoe spiegelwerk een krachtig instrument voor positieve transformatie en zelfzorg kan zijn.


The Book Je kunt je leven helen
The Author Louise Hay
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2017-06-08
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9789020214000
Language English, Spanish, And French

READING: 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen mensen dit boek gelezen en de adviezen opgevolgd op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. En niet voor niets: Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest. Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je leert om van jezelf te houden en jezelf en anderen te vergeven, zet je stappen om je leven ten goede te veranderen. Dat klinkt makkelijker dan het is, maar Louise Hay geeft heel veel handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties. Aan het eind van het boek vind je een praktisch overzicht van klachten en de gedachtepatronen die daar mogelijk aan ten grondslag liggen.


The Book Een werkweek van 4 uur
The Author Timothy Ferriss
The Publisher Boekerij
Release Date2011-05-30
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789460925542
Language English, Spanish, And French

READING: Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit. Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord. Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf. De pers overEen werkweek van 4 uur ‘Geweldig! Dit boek zal je leven veranderen.’ The New York Times ‘Zijn adviezen snijden en hout en zijn soms verfrissend anders en eigenwijs.’ Aktueel ‘Het kan: veel verdienen, weinig werken.’ Intermediair


The Book Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes
The Author Elena Favilli
The Publisher
Release Date2018
Genre
Pages
ISBN 9082470187
Language English, Spanish, And French

READING: Honderd korte verhalen over bijzondere vrouwen als Cleopatra, Coco Chanel, Astrid Lindgren, Yoko Ono, Michelle Obama en Serena en Venus Williams. Met portretillustraties in kleur van zestig kunstenaressen. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.


The Book Miracle Morning
The Author Hal Elrod
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2016-09-22
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789021563862
Language English, Spanish, And French

READING: Met Miracle Morning heeft auteur Hal Elrod — zelf het levende bewijs dat deze methode werkt — mensen geholpen meer in het leven te bereiken. Tienduizenden mensen zijn er met behulp van dit boek al in geslaagd grote veranderingen in hun leven door te voeren. Deze methode hielp hen een succesvoller, rijker en bevredigender bestaan te leiden. Introduceer 6 simpele, nieuwe gewoontes in je leven: stilte creëren, affirmeren, visualiseren, bewegen, lezen en schrijven, en merk zelf het verschil. Elrod laat in deze praktische gids zien hoe iedereen aan de hand van deze zes nieuwe gewoontes in 30 dagen kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor 8 uur ’s ochtends.


The Book My Life My Love My Poems
The Author Melissa Ann Sizer
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2013-06-21
Genre Poetry
Pages 316
ISBN 9781483621913
Language English, Spanish, And French

READING: This book is my survival guide. I have written about abuse, my MS, family, other people and nature in the many ways they have and do effect me. I write as I feel and see. These writings have freed me and may they guide you too.


The Book Gesprekken met vrienden
The Author Sally Rooney
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2017-10-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026336942
Language English, Spanish, And French

READING: 'Gesprekken met vrienden' van Sally Rooney is een moderne roman over de lusten en lasten van de jeugd. Rooney schrijft in een heldere stijl en met onderkoelde humor. 'Gesprekken met vrienden' is Rooneys debuutroman, die door 'The Guardian' als een van de belangrijkste debuten van 2017 is uitgeroepen. Een meesterwerk. 'Een schrijver om in de gaten te houden.' - The Sunday Times 'Een verbluffend debuut.' - The Bookseller Frances is 21 jaar oud, koel en observerend. Ze studeert en doet samen met haar beste vriendin Bobbi aan poetryslams in Dublin, waar ze gespot worden door journalist Melissa. Frances raakt tegen wil en dank onder de indruk van haar en haar echtgenoot Nick, die nooit echt is doorgebroken als acteur. Wat aan het begin een onschuldige flirt lijkt, groeit al snel uit tot een vreemd soort intimiteit. Frances probeert haar leven geordend te houden, maar haar relaties ontsnappen steeds meer aan haar greep. Dan probeert ze iets radicaals: van moment tot moment leven. Rooney wordt gezien als de nieuwe Bret Easton Ellis, J.D. Salinger en Sylvia Plath.


The Book Forever Love
The Author Deborah Armstrong
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2012-04-25
Genre Fiction
Pages 324
ISBN 9781469193915
Language English, Spanish, And French

READING: Does love at first sight really happen? Is there a difference between love at first sight and obsession? Davina Stuart, farmer and bestselling author of Second Harvest, shares a flight to Los Angeles with Hollywood's latest heartthrob, Quinn Thomas. Three hours of in-flight speed dating and Quinn's in love. Davina is not so sure. She's older and wiser. She'll settle for a one-night stand but he wants more. Davina's cows and her children are her life. She's not so sure about Hollywood and its glamour. Blue jeans, cowboy boots and her pickup truck are more her style. Quinn is tired of the plastic starlets, his empty bed and his lonely heart. Hed give up everything, including his career, for the love of a woman, his woman. Forever Love follows their whirlwind romance as the widow of two years, who thought her time for romance was over, finds love with a man who has to have her in his life, to love her forever.


The Book Lekker slapen zonder huilen
The Author Elizabeth Pantley
The Publisher
Release Date2010
Genre
Pages 231
ISBN 9055947318
Language English, Spanish, And French
The Book Life of Love for Atema and Atepa
The Author Dedeth Ford
The Publisher AuthorHouse
Release Date2013-04-22
Genre Biography & Autobiography
Pages 334
ISBN 9781477258507
Language English, Spanish, And French

READING: Dedeth, I reach across the many miles and gently touch your cheek and ask the wind to kiss you softly for me until we can be together.-- Patrick During the year of 1987, computers were not household commodities and communication was primarily done through letters. Two people from opposite sides of the Earth with contrasting cultures develop a unique and strong relationship simply through writing letters to one another. Over an entire year of penning back and forth they earned each others’ trust while discovering the true personality of the other. Thoughts of a future relationship that would endure a lifetime were constantly circling their minds. Dedeth, a young woman from a developing village in the Philippines, and Patrick, a man from the United States of America, grasped what each others’ inner self contained. They were able to fall in love despite the thousands of miles separating them. Dedeth and Patrick saved the letters they received and have kept them safe and close to their hearts. Those letters are shared in this novel to allow one to understand the breathtaking depth of their relationship that culminated from a single letter.


The Book Bonhoeffer Student Edition
The Author Eric Metaxas
The Publisher Thomas Nelson
Release Date2015-05-05
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 256
ISBN 9780718022440
Language English, Spanish, And French

READING: Bonhoeffer: Pastor, Martyr, Prophet, Spy In his New York Times bestseller Bonhoeffer,author Eric Metaxas presents the fullest account of Bonhoeffer's heart-wrenching 1939 decision to leave the safe haven of America for Hitler's Germany. Now abridged and adapted in student-friendly language, Bonhoeffer, Student Edition tells the story of one of Christianity’s most courageous heroes. The student edition will share Bonhoeffer’s inspirational testimony with children in a compelling and relatable way. Young readers will enjoy learning about the fascinating life of the man who had the courage to follow his convictions into Nazi Germany and stand up for others because of his radical faith. Trim Size: 5.5 x 8.375


The Book In The Arms Of An Earl
The Author Alexia Praks
The Publisher Alexia Praks Media
Release Date2017-08-17
Genre Fiction
Pages 325
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: Worldly and influential, Merrick William Hasting, Earl of Huntingdon, is the catch of the season. It is expected of him to propose to the belle of the ton. On his way to his country estate, Merrick saves a youth name Chris from being beaten to death and takes him to his grand home. Suddenly, Merrick begins to feel an undercurrent of emotions toward Chris, emotions he has lost since the mysterious death of his wife. Not to mention an attraction of the sexual type so powerful, he thinks he has gone mad. The desire is entirely unnatural and against God's rule of nature, and he must, at all cost, annihilate his sinful craving. Shy and loyal to her boots, Christine Smith is disguising herself as a lad in order to protect herself and her family. After Merrick has saved her and fostered her in his home, her devotion and love for him knows no bounds. She, however, is very confused and hurt when he starts pushing her away after the arrival of his guests. She knows those vile, scheming, beautiful women are competing for his hand in marriage, and she uses her wits and tricks to protect him. Trying to convince the stubborn man so, however, is very hard indeed, especially where his heart is concerned.