Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book It s Time to Sleep My Love
The Author Nancy Tillman
The Publisher Feiwel & Friends
Release Date2013-07-30
Genre Juvenile Fiction
Pages 32
ISBN 9781466825543
Language English, Spanish, And French

READING: It's time to sleep, it's time to sleep, the fishes croon in waters deep. The songbirds sing in trees above, "It's time to sleep, my love, my love." As children prepare for bed, the world around them is also settling down for the night. Animals who live in the jungle, the forest, the sea—all whisper to their babies a soft refrain: It's time to sleep, my love. As comforting as a soft blanket and warm as a goodnight hug, Eric Metaxas's lullaby is lovingly brought to life by bestselling artist Nancy Tillman (On the Night You Were Born) , whose illustrations celebrate the wonders of the natural world, and the bonds of family. It's Time to Sleep, My Love is a 2009 Bank Street - Best Children's Book of the Year.


The Book I Love Dick
The Author Chris Kraus
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-05-17
Genre Fiction
Pages 272
ISBN 9789048833610
Language English, Spanish, And French

READING: Chris Kraus en haar echtgenoot Sylvère Lotringer brengen na een etentje de nacht door bij Dick ____. Chris voelt dat er iets is tussen haar en Dick. Samen met Sylvère begint ze hem brieven te schrijven, die ze in eerste instantie niet verzenden. Wanneer Dick hun telefoontjes en faxen onbeantwoord laat, krijgt hij langzamerhand de functie van een dagboek dat Chris in staat stelt de problemen van haar leven en relaties bloot te leggen. I Love Dick wordt geprezen als de grensverleggende roman die zonder schaamte of terughoudendheid de vrouwelijke stem in de kunstwereld laat spreken. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1997 en kon rekenen op zowel controverse als een schare hartstochtelijke bewonderaars.


The Book Liefde kent veertig regels
The Author Elif Shafak
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2013-02-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044519617
Language English, Spanish, And French

READING: Ella Rubenstein is veertig jaar oud en niet gelukkig getrouwd, als ze een baan als proeflezer aanneemt voor een literair agentschap. Opeens staat haar leven op z’n kop. Haar eerste opdracht is het lezen van een manuscript over de oude, beroemde en mystieke soefi Rumi, gepassioneerd dichter en advocaat van de liefde. Langzaamaan realiseert ze zich dat dit dertiende-eeuwse levensverhaal haar eigen verhaal weerspiegelt. Ze stelt zich open voor nieuwe mogelijkheden en omarmt zo de tijdloze boodschap van deze spirituele dichter.


The Book Als adem lucht wordt
The Author Paul Kalanithi
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-10-03
Genre Biography & Autobiography
Pages 176
ISBN 9789048834594
Language English, Spanish, And French

READING: Op zesendertigjarige leeftijd wordt de briljante en ambitieuze neurochirurg Paul Kalanithi gediagnosticeerd met stadium IV longkanker. Van de ene op de andere dag verandert hij van een arts die levens redt in een patiënt die moet vechten voor zijn eigen leven. De laatste 22 maanden van zijn leven besluit hij zijn grote ambitie waar te maken: een meesterlijk boek schrijven over zijn bijzondere levensloop. Wat maakt het leven nog de moeite waard als je de dood in de ogen kijkt? Wat doe je als al je dromen over een toekomst plaats moeten maken voor een miserabel noodlot? Wat betekent het om een kind te krijgen en nieuw leven op aarde te zetten terwijl je eigen leven langzaam wegebt? Paul Kalanithi stierf in maart 2015, terwijl hij de laatste hand legde aan zijn memoires. Zijn wijze observaties en rijke inzichten in het leven zijn hartverscheurend. Als adem vervliegt is een onvergetelijk boek over een naderend einde en de relatie tussen arts en patiënt van een begenadigd schrijver, die helaas beide rollen moest vervullen.


The Book De profeet
The Author Kahlil Gibran
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2015-02-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021557380
Language English, Spanish, And French

READING: Kahlil Gibran, de auteur van het prachtige boek 'De Profeet', stond op het kruispunt van twee werelden: die van de oosterse mythen uit zijn jeugd en die van de westerse verlichting en tolerantie die hij als kunstenaar omarmde. In Gibrans meesterwerk 'De profeet' worden het oosten en het westen samengebracht en daarmee spreekt hij een enorm lezerspubliek aan. 'De profeet' wordt universeel als Gibrans beste werk beschouwd en verschijnt nu in een fraaie, eigentijdse jubileumeditie. 'Je bent goed wanneer je ernaar streeft van jezelf te geven. Toch ben je niet slecht als je uit bent op gewin. Want als je streeft naar winst ben je niet anders dan een wortel die de aarde vastklampt en zich laat zogen door haar borst. Zeker, de vrucht kan niet tot de wortel zeggen: "Wees als ik, rijp en vol en immer schenkend van je overvloed." Want voor de vrucht is geven een noodzaak, zoals ontvangen een noodzaak voor de wortel is.'– Kahlil Gibran, 'De profeet' Kahlil Gibran (1883-1931) werd geboren in Noord-Libanon. Als jongeman reisde hij naar Europa en Amerika en ontwikkelde zich tot schrijver, filosoof en kunstenaar.


The Book Je kunt je leven helen
The Author Louise Hay
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2017-06-08
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9789020214000
Language English, Spanish, And French

READING: 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen mensen dit boek gelezen en de adviezen opgevolgd op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. En niet voor niets: Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest. Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je leert om van jezelf te houden en jezelf en anderen te vergeven, zet je stappen om je leven ten goede te veranderen. Dat klinkt makkelijker dan het is, maar Louise Hay geeft heel veel handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties. Aan het eind van het boek vind je een praktisch overzicht van klachten en de gedachtepatronen die daar mogelijk aan ten grondslag liggen.


The Book De grit factor
The Author Angela Duckworth
The Publisher Lev.
Release Date2016-10-11
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044975734
Language English, Spanish, And French

READING: Waarom hebben getalenteerde mensen vaak moeite om hun doelen te bereiken terwijl minder begaafde individuen soms zonder slag of stoot verbazingwekkende prestaties leveren? Op basis van haar eigen verhaal als dochter van een wetenschapper die zich vaak beklaagde over haar vermeende gebrek aan intelligentie, beschrijft Angela Duckworth haar loopbaan door het onderwijs, de consultancybusiness en de neurowetenschap. Het leidde tot de hypothese dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan je langetermijndoelen: grit. In dit boek doet Duckworth, winnaar van de prestigieuze MacArthur Genius Award, haar theorie uit de doeken en helpt ze iedereen om aan de hand van zes kernwaarden hun eigen grit-factor te bepalen: hoop, inspanning, precisie, passie, rituelen en prioriteiten. Grit gaat voorbij aan clichés als ‘succes is vooral hard werken’ en biedt een frisse en motiverende manier om zelf ongekende resultaten te behalen.


The Book Leven met elkander
The Author Dietrich Bonhoeffer
The Publisher
Release Date1999
Genre
Pages 115
ISBN 9023901193
Language English, Spanish, And French

READING: Bijbels-theologische bezinning op de essentie van het christelijke gemeenschapsleven door de Duitse theoloog (1906-1944).


The Book Forever Love
The Author Deborah Armstrong
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2012-04-25
Genre Fiction
Pages 324
ISBN 9781469193915
Language English, Spanish, And French

READING: Does love at first sight really happen? Is there a difference between love at first sight and obsession? Davina Stuart, farmer and bestselling author of Second Harvest, shares a flight to Los Angeles with Hollywood's latest heartthrob, Quinn Thomas. Three hours of in-flight speed dating and Quinn's in love. Davina is not so sure. She's older and wiser. She'll settle for a one-night stand but he wants more. Davina's cows and her children are her life. She's not so sure about Hollywood and its glamour. Blue jeans, cowboy boots and her pickup truck are more her style. Quinn is tired of the plastic starlets, his empty bed and his lonely heart. Hed give up everything, including his career, for the love of a woman, his woman. Forever Love follows their whirlwind romance as the widow of two years, who thought her time for romance was over, finds love with a man who has to have her in his life, to love her forever.


The Book Gejaagd door de wind
The Author Margaret Mitchell
The Publisher Boekerij
Release Date2014-04-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402302431
Language English, Spanish, And French

READING: Ze kon Rhett terugwinnen. Ze wist dat ze het kon. Er was nog nooit een man geweest die ze niet kon krijgen als ze eenmaal haar zinnen op hem had gezet. `Morgen zal ik een manier bedenken om hem terug te krijgen. Tenslotte begint er morgen weer een nieuwe dag. Zo eindigt een van de beroemdste liefdesverhalen ooit: dat van de mysterieuze Scarlett O Hara en de even onstuimige als intrigerende Rhett Butler. Hun gepassioneerde romance, die wereldwijd al miljoenen lezers wist mee te slepen, speelt zich af tegen de achtergrond van de Amerikaanse burgeroorlog in het zuiden van de Verenigde Staten, een tijd waarin net als nu - bestaande zekerheden als positie en welvaart, superioriteit en hiërarchie wankelen. Gejaagd door de wind is het portret van de ultieme moderne vrouw, die meedogenloos nastreeft wat ze wil hebben, misgrijpt en weer opnieuw begint.


The Book Big magic
The Author Elizabeth Gilbert
The Publisher Cargo
Release Date2015-10-07
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789023494447
Language English, Spanish, And French

READING: In Big Magic moedigt Elizabeth Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme laat ze zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze dagen kunnen vullen met meer passie en mindfulness. Op weg naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd.


The Book Miracles
The Author Eric Metaxas
The Publisher Penguin
Release Date2014-10-28
Genre Religion
Pages 352
ISBN 9780698161429
Language English, Spanish, And French

READING: The #1 bestselling author of Bonhoeffer and the forthcoming If You Can Keep It explores miracles in an inspiring response to the “New Atheists” Not since C. S. Lewis in 1947 has an author of Eric Metaxas’s stature undertaken a major exploration of the phenomenon of miracles. In this groundbreaking work, Metaxas examines the compatibility between faith and science and provides well-documented anecdotal evidence of actual miracles. With compelling—sometimes electrifying—evidence that there is something real to be reckoned with, Metaxas offers a timely, civil, and thoughtful answer to recent books by Richard Dawkins, Christopher Hitchens, and Sam Harris. Already a New York Times bestseller, Miracles will be welcomed by both believers and skeptics—who will find their minds opening to the possibilities. From the Trade Paperback edition.


The Book Bonhoeffer Student Edition
The Author Eric Metaxas
The Publisher Thomas Nelson
Release Date2015-05-05
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 256
ISBN 9780718022440
Language English, Spanish, And French

READING: Bonhoeffer: Pastor, Martyr, Prophet, Spy In his New York Times bestseller Bonhoeffer,author Eric Metaxas presents the fullest account of Bonhoeffer's heart-wrenching 1939 decision to leave the safe haven of America for Hitler's Germany. Now abridged and adapted in student-friendly language, Bonhoeffer, Student Edition tells the story of one of Christianity’s most courageous heroes. The student edition will share Bonhoeffer’s inspirational testimony with children in a compelling and relatable way. Young readers will enjoy learning about the fascinating life of the man who had the courage to follow his convictions into Nazi Germany and stand up for others because of his radical faith. Trim Size: 5.5 x 8.375


The Book Elon Musk
The Author Ashlee Vance
The Publisher Lev.
Release Date2016-02-16
Genre Biography & Autobiography
Pages 448
ISBN 9789044974904
Language English, Spanish, And French

READING: Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment – een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren. In dit boek biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.


The Book Paper towns druk 1
The Author John Green
The Publisher
Release Date2009
Genre
Pages 303
ISBN 9047701429
Language English, Spanish, And French

READING: Een 18-jarige jongen reist met zijn beste vriend het meisje achterna op wie hij verliefd is.


The Book In The Arms Of An Earl
The Author Alexia Praks
The Publisher Alexia Praks Media
Release Date2017-08-17
Genre Fiction
Pages 325
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: Worldly and influential, Merrick William Hasting, Earl of Huntingdon, is the catch of the season. It is expected of him to propose to the belle of the ton. On his way to his country estate, Merrick saves a youth name Chris from being beaten to death and takes him to his grand home. Suddenly, Merrick begins to feel an undercurrent of emotions toward Chris, emotions he has lost since the mysterious death of his wife. Not to mention an attraction of the sexual type so powerful, he thinks he has gone mad. The desire is entirely unnatural and against God's rule of nature, and he must, at all cost, annihilate his sinful craving. Shy and loyal to her boots, Christine Smith is disguising herself as a lad in order to protect herself and her family. After Merrick has saved her and fostered her in his home, her devotion and love for him knows no bounds. She, however, is very confused and hurt when he starts pushing her away after the arrival of his guests. She knows those vile, scheming, beautiful women are competing for his hand in marriage, and she uses her wits and tricks to protect him. Trying to convince the stubborn man so, however, is very hard indeed, especially where his heart is concerned.


The Book Sins of the Fetus Man
The Author Stuart Lethe
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2012-06-15
Genre Drama
Pages 363
ISBN 9781477128961
Language English, Spanish, And French

READING: Sins of the Fetus Man is a novel based on the Authors vivid nightmares and schizophrenic tendencies. Its a collection of accounted atrocities and sins that the being he has titled The Fetus Man has committed and lived through, the man that haunts Lethe when his eyes are closed. Its also an accumulation of Sins that the author puts claim to have personally experienced, not committed; but seen, showing and dedicating his triumphant struggle not over but through depression and how he was able to use the pages as a listening friend, a trusted ally, and an un-judgmental companion. The Fetus Man, a man who wants nothing more than to be a man of Christ finds himself the exact opposite through the experiences he is pre-ordained to live through.


The Book I d Know You Anywhere My Love
The Author Nancy Tillman
The Publisher Feiwel & Friends
Release Date2013-08-27
Genre Juvenile Fiction
Pages 32
ISBN 9781466844889
Language English, Spanish, And French

READING: There are things about you quite unlike any other. Things always known by your father or mother. So if you decide to be different one day, no worries... I'd know you anyway. Every child is special and unique, but every child also loves to dream of being something different. In I'd Know You Anywhere, My Love, bestselling author and artist Nancy Tillman has created another heartfelt masterpiece celebrating the joys of imagination, and the comfort of always knowing that "you are loved."


The Book My Life My Love My Poems
The Author Melissa Ann Sizer
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2013-06-21
Genre Poetry
Pages 316
ISBN 9781483621913
Language English, Spanish, And French

READING: This book is my survival guide. I have written about abuse, my MS, family, other people and nature in the many ways they have and do effect me. I write as I feel and see. These writings have freed me and may they guide you too.


The Book One for the money
The Author Janet Evanovich
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2012-04-12
Genre Fiction
Pages 223
ISBN 9789044336108
Language English, Spanish, And French

READING: De jonge Stephanie Plum is premiejager. Ze werkt voor het incassobureau van haar neef Vinnie in New Jersey. Haar eerste opdracht: het opsporen van Joe Morelli, een voortvluchtige ex-politieman die van moord wordt beschuldigd. Pikant detail: Morelli ontmaagde Stephanie op haar zestiende. Sindsdien heeft ze een haat-liefdeverhouding met hem...