Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Summary of Here s to Us
The Author Instaread
The Publisher Instaread
Release Date2016-07-27
Genre Study Aids
Pages 36
ISBN 9781683784258
Language English, Spanish, And French

READING: Summary of Here’s to Us by Elin Hilderbrand | Includes Analysis Preview: Here’s to Us, a novel by Elin Hilderbrand, follows the aftermath of the death of celebrity chef Deacon Thorpe, who succumbed to an unexpected heart attack at the age of 53. The present-day action takes place over a long weekend in June 2016, six weeks after his death. Deacon’s best friend gathers the three women to whom Deacon had been married, as well as their children, for a long weekend at the family’s summer home in Nantucket to scatter Deacon’s ashes and tie up loose ends with his estate. As personalities clash and secrets come to light, the narrative flashes back to chart the rocky course of Deacon’s married life. Deacon’s story begins with a “perfect day” he shared with his father during a day trip to Nantucket at age 13, an experience that shaped his adulthood. That uncharacteristically fine day, father and son enjoyed beautiful weather… PLEASE NOTE: This is summary and analysis of the book and NOT the original book. Inside this Instaread Summary of Here’s to Us by Elin Hilderbrand | Includes Analysis · Summary of the Book · Important People · Character Analysis · Analysis of the Themes and Author’s Style About the Author With Instaread, you can get the key takeaways, summary and analysis of a book in 15 minutes. We read every chapter, identify the key takeaways and analyze them for your convenience. Visit our website at instaread.co.


The Book Een prachtige dag
The Author Elin Hilderbrand
The Publisher Boekerij
Release Date2014-06-02
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402300130
Language English, Spanish, And French

READING: Twee families komen samen voor een zomerbruiloft in Nantucket. Alles is tot in de puntjes gepland door de overleden moeder van de bruid, die een notitieboekje achterliet met tips, plannen en ideeën voor de bruiloft van Jenna, haar jongste dochter. Alles moet op zijn plek vallen op deze feestelijke dag. Maar achter de schermen is niets zo perfect als het lijkt. De familie blijkt maar moeilijk zonder de verbindende kracht van de moeder te kunnen, en terwijl de aanstaanden zich verheugen op hun bruiloft, lijken de levens van hun familie en vrienden in duigen te vallen. In de dagen voor de bruiloft wordt de liefde op de proef gesteld, worden er schandalen onthuld, en worden harten gebroken of juist geheeld. Kan ware liefde alles overwinnen?


The Book Van wie hou je
The Author Jennifer Weiner
The Publisher Boekerij
Release Date2016-08-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402306811
Language English, Spanish, And French

READING: Een onvergetelijk verhaal over ware liefde, het echte leven en tweede kansen... Rachel Blum en Andy Landis zijn acht jaar oud als ze elkaar ontmoeten op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Rachel, door haar aangeboren hartafwijking al een ziekenhuisveteraan, is meteen geïntrigeerd door de jongen die daar helemaal alleen in de wachtkamer zit met een gebroken arm. Hij vertelt haar zijn naam. Zij vertelt hem een verhaal. Als Andy wordt meegenomen door een dokter en Rachel teruggaat naar haar ziekenhuisbed, denken ze dat ze elkaar nooit meer zullen zien. De twee hebben niets gemeen: Rachel groeit op in een keurige buitenwijk; de populaire en beschermd opgevoede dochter van twee liefhebbende ouders, Andy woont alleen met zijn regelmatig afwezige moeder en heeft een bijzonder talent voor hardlopen. Maar gedurende de dertig jaar die volgen zullen Andy en Rachel elkaar keer op keer ontmoeten – voor altijd verbonden door toeval, geschiedenis en de herinnering aan de eerste keer dat ze elkaar zagen, een nacht die hun beider levensloop ingrijpend veranderde. De pers over de boeken van Jennifer Weiner: ‘Niet weg te leggen. Weiner weet als geen ander hoe je een goed verhaal schrijft.’ The New York Times Book Review ‘Dit ontroerende verhaal over een levenslange liefde is Weiner op haar hartverscheurende best.’ Kirkus Reviews


The Book Het nest
The Author Cynthia Sweeney
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2016-08-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026331930
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Het nest’ is een haarscherpe roman over de kracht van familiebanden en vriendschap, over hoezeer we op anderen steunen maar hen ook teleurstellen, en over de verstikkende invloed van geld. Elke familie heeft zo haar problemen. De Plumbs alleen wat meer dan andere. Na jaren van onderhuidse spanningen barst uiteindelijk de bom wanneer Melody, Beatrice en Jack Plumb in een restaurant hun charismatische maar roekeloze broer Leo opwachten, die net uit een afkickkliniek komt. Een paar maanden daarvoor heeft Leo, dronken achter het stuur, een ongeluk veroorzaakt met ernstige gevolgen voor zijn jonge bijrijdster. De kosten daarvan hebben een groot gat geslagen in de erfenis waarop iedereen had gerekend. Lukt het Leo’s broer en zussen om hem zo onder druk te zetten dat hij het verdampte geld terugverdient? ‘Deze vlijmscherpe roman over vier broers en zussen heeft alles in zich om een bestseller te worden.’ – ‘Elle’ ‘Tragikomisch en hartverwarmend tegelijkertijd. Een geweldige roman.’ – ‘The Washington Post’


The Book Feitenkennis
The Author Hans Rosling
The Publisher Spectrum
Release Date2018-04-05
Genre Mathematics
Pages 343
ISBN 9789000351237
Language English, Spanish, And French

READING: 'Een van de belangrijkste boeken die ik ooit heb gelezen.' Bill Gates 'Iedereen zou dit boek moeten lezen.' de Volkskrant Wat is nu de gemiddelde levensverwachting in de wereld? Hoeveel meisjes maken de basisschool af? Welk percentage van de wereldbevolking leeft in armoede? Hoeveel kinderen in de wereld zijn nu ingeënt tegen een ziekte? Op eenvoudige vragen over wereldwijde trends geven we systematisch de verkeerde antwoorden. Het is zelfs zo erg dat een chimpansee die willekeurig antwoorden kiest consequent leraren, journalisten, Nobelprijswinnaars en studenten overtreft. In Feitenkennis legt hoogleraar Internationale Gezondheid en wereldfenomeen Hans Rosling uit waarom dit gebeurt. Hij presenteert daarbij tien redenen en komt zo met een radicaal nieuwe verklaring. Ons probleem is dat we niet weten wat we niet weten, en dat zelfs onze gissingen gebaseerd zijn op onbewuste en voorspelbare vooroordelen. Het blijkt dat onze wereld in een veel betere staat is dan we denken. Dat betekent niet dat er geen echte zorgen zijn. Maar als we ons de hele tijd zorgen maken om de verkeerde dingen en ons niet richten op de feiten, kunnen we het zicht verliezen op de dingen die ons het meest bedreigen. Feitenkennis zit boordevol anekdotes, aangrijpende verhalen en uiteraard met de kenmerkende grafieken van Rosling. Het is een inspirerend, onthullend en ook essentieel boek dat de manier waarop je de wereld ziet compleet zal veranderen. Hans Rosling was een Zweedse arts en hoogleraar Internationale Gezondheid. Hij was adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF, en medeoprichter van Gapminder. Daarnaast presenteerde hij wetenschappelijke documentaires op de BBC, gaf hij een van de best bekeken TED Talks aller tijden, en behoorde tot 'the 100 most influential people' volgens Time Magazine. Hij overleed op 7 februari 2017 op 68-jarige leeftijd en wijdde de laatste jaren van zijn leven aan het schrijven van dit boek.


The Book The giver
The Author Lois Lowry
The Publisher Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date2015-03-10
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789401419444
Language English, Spanish, And French

READING: The Giver is een van de klassiekers van de 20ste eeuw De maatschappij waarin Jonas opgroeit, lijkt perfect. Er is geen oorlog of pijn. Iedereen krijgt een duidelijke taak en er hoeven geen keuzes te worden gemaakt. Wanneer Jonas twaalf is, wordt hij uitverkoren. Jonas wordt Bewaker van Herinneringen: hij ziet toe op het geheugen van de samenleving. Hij wordt door de Gever ingewijd in de geheimen van anderen. Zo ontdekt hij stap voor stap de verschrikkelijke waarheid over de maatschappij waarin hij leeft. En een weg terug is er niet.


The Book Perspectives on the U S Mexico Soccer Rivalry
The Author Jeffrey W. Kassing
The Publisher Springer
Release Date2017-09-04
Genre Sports & Recreation
Pages 293
ISBN 9783319558318
Language English, Spanish, And French

READING: This edited volume considers the U.S.-Mexico soccer rivalry, which occurs against a complex geo-political, social, and economic backdrop. Multidisciplinary contributions explore how a long and complicated history between these countries has produced a unique rivalry—one in which loyalties split friends and family; fan turnout in many regions of the U.S. favors Mexico; and games are imbued with both national pride and politics. The themes of nationhood, geography, citizenship, acculturation, identity, globalization, narrative and mythology reverberate throughout this book, especially with regard to how they shape place, identity, and culture.


The Book Love Is All Around Us
The Author heidi jacobsen
The Publisher Lulu.com
Release Date
Genre
Pages
ISBN 9781312673465
Language English, Spanish, And French
The Book Tussen de wereld en mij
The Author Ta-Nehisi Coates
The Publisher Amsterdam University Press
Release Date2015-11-18
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789048531202
Language English, Spanish, And French

READING: WINNAAR VAN DE NATIONAL BOOK AWARD VOOR NON-FICTIE 2015 'Tussen de wereld en mij' is een lange brief van Ta-Nehisi Coates aan zijn vijftienjarige zoon, waarin hij beschrijft hoe het is om als zwarte jongen op te groeien in Amerika. Een Amerika dat zichzelf voorhoudt dat raciale tegenstellingen tot het verleden behoren, maar waar aanhoudende gewelddadige incidenten tegen de zwarte bevolkingsgroep een andere werkelijkheid laten zien. Coates maakt pijnlijk duidelijk hoezeer racisme in de Amerikaanse cultuur zit verankerd en dat gewelddadige uitspattingen geen toevallige incidenten zijn, maar voortkomen uit scheve machtsverhoudingen en diepgewortelde maatschappelijke noties. Hij kijkt vanuit een historisch perspectief en beschrijft hoe raciale gedachten door de eeuwen heen zijn geëvolueerd. Volgens Coates is racisme vooral een fysieke ervaring, waarbij de lijfelijke dreiging tegen ‘black bodies’ telkens een andere vorm aanneemt: van slavernij en opsluiting tot buitensporig politiegeweld. Hij neemt de lezer aan de hand mee door zijn leven. Daarbij probeert hij één vraag te beantwoorden: is het in Amerika mogelijk om geweldloos in een zwart lichaam te leven?


The Book Novels of the Contemporary Extreme
The Author Alain-Philippe Durand
The Publisher A&C Black
Release Date2006-06-23
Genre Literary Criticism
Pages 178
ISBN 0826490883
Language English, Spanish, And French

READING: Charts a new international writing phenomenon - 'contemporary extreme literature'.


The Book The Gentleman s Magazine
The Author
The Publisher
Release Date1825
Genre
Pages
ISBN STANFORD:36105005668012
Language English, Spanish, And French
The Book Here s to Our Fraternity
The Author Marianne Rachel Sanua
The Publisher UPNE
Release Date1998
Genre Education
Pages 319
ISBN 0874518792
Language English, Spanish, And French

READING: An American Jewish fraternity whose evolution has mirrored larger social, historical, and cultural contexts. In the late 1800s an increasingly dominant fixture of student life on both US and European college campuses was the fraternity, groups of like-minded individuals who banded together based on "Greek" intellectual and social ideals. One such society was Zeta Beta Tau, founded by Dr. Richard James Horatio Gottheil and fourteen charter members at Columbia University in 1898 as a forum where young Jewish men could discuss their faith, enhance pride in their heritage, and embrace the ideals of the Zionist movement. In this study, Marianne Sanua follows the evolution of the fraternity from its rabbinical roots to its increased secularization and shows how ZBT's social opportunities, hitherto denied its members in the non-Jewish world, were a means of proving "first on the college campus and later to all the world that young Jewish men could be the equal of their best Gentile counterparts in achievement, breeding, appearance, behavior, and gentlemanly bearing." In chronicling ZBT, however, Sanua also examines broader issues like anti-Semitism, Zionism, assimilation, the presence of Jews in academe, and the changing goals and expectations of generations of the fraternity's members. From debating society to social, professional, and even matchmaking network, ZBT's history reflects its charter's ideals both to "encourage, strengthen, and continue friendships gained at college" and "to inculcate in the lives of its members a love and respect for all things Jewish."


The Book We hebben altijd in het kasteel gewoond
The Author Shirley Jackson
The Publisher LJ Veen Klassiek
Release Date2017-06-20
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789020415407
Language English, Spanish, And French

READING: 'We hebben altijd in het kasteel gewoond' is de bekendste roman van Shirley Jackson (1916-1965). Dat kasteel is het familiehuis van de Blackwoods, waar Merricat Blackwood woont met haar enige zus Constance en haar oom Julian. Niet lang daarvoor waren er zeven Blackwoods, totdat er op een vreselijke nacht een dodelijke dosis arsenicum in de suikerpot belandde. Constance werd verdacht van de moord omdat zij geen suiker at maar ze is vrijgesproken, en sindsdien laat de buitenwereld de Blackwoods niet meer met rust. Als hun neef Charles arriveert wordt de situatie nog dreigender. Merricat is echter de enige die het gevaar inziet dat de komst van Charles met zich meebrengt, en ze moet snel handelen om haar overgebleven familieleden uit zijn greep te houden. 'We hebben altijd in het kasteel gewoond' bevat een nawoord van Niña Weijers.


The Book Mijn wereld
The Author Peter Sagan
The Publisher HarperCollins
Release Date2018-10-04
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789402756708
Language English, Spanish, And French

READING: Peter Sagan presteerde tussen 2015 en 2017 wat nog nooit iemand had gedaan: driemaal achter elkaar wereldkampioen wielrennen worden. Daarmee eiste hij direct een belangrijke plek in de wielerhistorie op. Overal waar hij aan de start verschijnt, is hij favoriet voor de winst. Maar alleen naar zijn prestaties kijken zou hem tekortdoen. Hij fietst niet alleen, hij entertaint. In het zadel kan hij zijn wie hij is: hij toont zijn enorme passie voor wielrennen en heeft de onbedwingbare neiging om mensen ermee te vermaken. In deze autobiografie geeft hij voor het eerst een inkijkje in zijn persoonlijke leven. De lezer leert over zijn gruwelijke trainingen, zijn weergaloze toewijding, de druk die gepaard gaat met het rijden in de regenboogtrui, het geluksgevoel wanneer hij als eerste de finish bereikt, maar ook over de oprechte verslagenheid die hij voelde toen hij in 2017 na een chaotische massasprint in de Tour de France werd gediskwalificeerd, terwijl hij op weg was naar zijn zesde groene trui.


The Book Cy Coleman anthology
The Author Cy Coleman
The Publisher Warner Bros Pubns
Release Date1992-06-01
Genre Music
Pages 220
ISBN STANFORD:36105123688645
Language English, Spanish, And French

READING: At my side -- Baby dream your dream -- The best is yet to come -- Big spender -- City of angels theme -- The colors of my life -- Come follow the band -- Firefly -- Here's to us -- He's (she's) good for me -- Hey, look me over -- Hey there good times -- I love my wife -- I must be doing something right -- I walk a little faster -- If my friends could see me now -- I'm a brass band -- I'm gonna laugh you right out of my life -- It amazes me -- It's not where you start -- I've got your number -- Join the circus -- Little me -- Lost and found -- A moment of madness -- My personal property -- Never met a man I didn't like -- Nobody does it like me -- On the other side of the tracks -- Our private world -- Poor everybody else -- Real live girl -- The rhythm of life -- The Riviera -- The rules of the road -- Seesaw -- Someone wonderful I missed -- Southern comfort -- Stay with me -- Then was then and now is now -- There's gotta be something better than this -- To be a performer -- Where am I going? -- Why try to change me now? -- Witchcraft -- WIth every breath I take -- You can always count on me -- You fascinate me so -- You there in the back row -- You're nothing without me.


The Book De Zwarte Zwaan
The Author
The Publisher Uitgeverij Nieuwezijds
Release Date2008
Genre
Pages 401
ISBN 9789057122675
Language English, Spanish, And French

READING: Essay over de onzin van economische en andere voorspellingen en onze gebrekkige perceptie van de werkelijkheid.


The Book We ll Always Have Cleveland
The Author Les Roberts
The Publisher Gray & Company, Publishers
Release Date
Genre
Pages
ISBN 9781598510744
Language English, Spanish, And French

READING: Fans of Les Robert's "Milan Jacovich" mystery series will enjoy this memoir in which Roberts tells how he discovered the heart and soul of a city while fictionalizing it for the series.


The Book De Patrick Melrose romans
The Author Edward St Aubyn
The Publisher Prometheus
Release Date2015-02-16
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044626483
Language English, Spanish, And French

READING: Een van de grote literaire sensaties van de afgelopen twintig jaar, zo mogen de Patrick Melrose-romans van Edward St Aubyn wel worden genoemd. Het eerste deel verscheen al in 1992, maar pas bij de verschijning van het vierde deel, veertien jaar later, kwam St Aubyns internationale doorbraak. En hoe. Op venijnige en hilarische wijze neemt St Aubyn ons mee in het giftige milieu van de Britse upper class. We volgen het turbulente leven van Patrick Melrose, dat gekenschetst wordt door seksueel misbruik, drugs- en alcoholverslaving, en zijn worsteling om in het reine te komen met verleden en heden. Met een uniek gevoel voor humor schetst St Aubyn een genadeloos beeld van de zeden en zondes van de Engelse hogere standen. Edward St Aubyn (Cornwall, 1960) woont in Londen. Moedermelk, een van de vijf Melrose-romans, won de Prix Femina étranger, en werd genomineerd voor de Man Booker Prize. ‘De romans van Edward St Aubyn behoren tot de meest opmerkelijke, fijnzinnige en hilarische boeken van onze tijd.’ The New York Times ‘Duidelijk een van de hoogtepunten van de hedendaagse Britse literatuur. Pijnlijk goed geschreven en weergaloos grappig.’ Evening Standard ‘Het geestige van Wilde, het lichte van Wodehouse, het venijnige van Waugh. Een genot.’ Zadie Smith ‘Wellicht de meest briljante Engelse romanschrijver van zijn generatie.’ Alan Hollinghurst


The Book The Hate U Give
The Author Angie Thomas
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-05-29
Genre Juvenile Fiction
Pages 320
ISBN 9789048837182
Language English, Spanish, And French

READING: Starr Carter is zestien jaar oud als haar beste vriend Khalil wordt doodgeschoten door een politieagent. Khalil had geen wapen op zak maar was 'vermoedelijk' een drugsdealer. Verslagen door emoties probeert Starr zichzelf te herpakken in een samenleving vol ongelijkheid. De armoedige buurt waarin ze woont geeft een groot contrast met de school waar ze elke dag naartoe gaat. Overleven in deze twee werelden wordt steeds lastiger en de waarheid spreken krijgt een hoge prijs.


The Book Moderne romantiek
The Author Aziz Ansari
The Publisher Boekerij
Release Date2016-02-05
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789402305784
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Een hilarische en leerzame zoektocht naar liefde.’ NRC Handelsblad Als je op zoek bent naar liefde, dan is het aanbod geen probleem: we hebben 24 uur per dag een bar in onze broekzak zitten. We beschikken over meer romantische opties dan ooit eerder in de menselijke geschiedenis. Waarom zijn zo veel mensen dan toch gefrustreerd? Aziz Ansari, comedian en acteur, heeft met behulp van socioloog Eric Klinenberg uitgebreid onderzoek gedaan naar de liefde. Ze ontwierpen een enorm onderzoeksproject, met honderden interviews en focusgroepen van Tokio tot Parijs, en riepen de hulp in van ’s werelds bekendste sociale wetenschappers. Het resultaat is een even hilarisch als interessant boek over de liefde, voor zowel de bezette als vrijgezelle lezer. De pers over Moderne romantiek ‘Ansari beschrijft zoveel gênante anekdotes, afgrijselijke sms’jes en compleet mislukte afspraakjes dat je er wel om móét lachen.’ de Volkskrant ‘Op geestige wijze legt stand-upcomedian Aziz Ansari uit dat daten in deze tijd verre van eenvoudig is.’ AD Magazine