Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Headstrong microform a Computer based Cognitive behaviorabl Intervention for Recurrent Pediatric Headache
The Author Connelly, Mark Andrew
The Publisher Ann Arbor, Mich. : University Microfilms International
Release Date2004
Genre
Pages 294
ISBN OCLC:57003133
Language English, Spanish, And French
The Book 12 jaar slaaf
The Author Solomon Northup
The Publisher Atlas Contact
Release Date2014-02-21
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789025443610
Language English, Spanish, And French

READING: 'Ik was stomverbaasd dat ik nog nooit van dit boek had gehoord. Voor mij is het even belangrijk als het dagboek van Anne Frank.' - Steve McQueen Solomon Northup, in 1808 als vrij man geboren in New York, wordt in 1841 ontvoerd en in het Zuiden verkocht als slaaf. Twaalf jaar lang werkt hij op plantages in Louisiana, vaak onder de meest wrede omstandigheden, altijd in de hoop zijn vrijheid terug te winnen. In 1853 komt Northup eindelijk vrij. In datzelfde jaar verschijnt 12 jaar slaaf, zijn eigen aangrijpende relaas van zijn gevangenschap in een van de donkerste periodes uit de Amerikaanse geschiedenis. Het boek slaat direct in als een bom en opent vele Amerikanen de ogen voor de onmenselijkheid van het slavernijsysteem. 12 Years a Slave is verfilmd door de Britse filmmaker Steve McQueen en werd geproduceerd door onder anderen Brad Pitt. De film won de Golden Globe voor Beste Film en is genomineerd voor negen Oscars, waaronder die voor Beste Film. Het boek verschijnt voor het eerst in Nederlandse vertaling. Met een voorwoord van Steve McQueen en een inleiding van Bianca Stigter


The Book Omgaan met agressie
The Author Geuk Schuur
The Publisher Springer
Release Date2014
Genre FAMILY & RELATIONSHIPS
Pages 257
ISBN 9789036806916
Language English, Spanish, And French
The Book Digitale fotografie voor Dummies
The Author Julie Adair King
The Publisher Pearson Education
Release Date2009-03
Genre Digital cameras
Pages 315
ISBN 9043017116
Language English, Spanish, And French
The Book De Herberg
The Author J. Spaanderman
The Publisher Lulu.com
Release Date2007-08-01
Genre
Pages 612
ISBN 9781847999764
Language English, Spanish, And French

READING: De auteur verzamelde voor dit boek zesentwintig van zijn meest aardige en merkwaardige verhalen. Drie hiervan werden reeds eerder in tijdschriften en in een verhalenbundel opgenomen.


The Book Wim Crouwel
The Author Frederique Huygen
The Publisher
Release Date1997-12-29
Genre Design
Pages 428
ISBN UOM:39015047074912
Language English, Spanish, And French
The Book Nederlands Indische jurisprudentie
The Author Hanneke van Katwijk
The Publisher KITLV Press
Release Date1993
Genre Indisch Tijdschrift van het Recht
Pages 407
ISBN 9067180599
Language English, Spanish, And French
The Book Gysbreght van Aemstel
The Author Joost van den Vondel
The Publisher Amsterdam University Press
Release Date1994
Genre
Pages 109
ISBN 9053560556
Language English, Spanish, And French

READING: Strijdrumoer klinkt op in de kerstnacht. Terwijl de Amsterdammers het kerstfeest vieren, dringen vijandelijke troepen de stad binnen. Zij hebben zich verscholen in een schip vol rijsthout, dat Gysbreght van Aemstel nietsvermoedend heeft laten binnenvaren. Gysbreght wil zijn stad verdedigen, maar de engel Rafaël maant hem te vluchten. Amsterdam, voorspelt de engel, zal zeker uit de as herrijzen. De Alfa-reeks omvat Poëzie, proza en toneel uit verschillende eeuwen en van verschillende auteurs. De reeks richt zich in eerste instantie op eerste- en tweedejaars studenten Nederlands, maar is ook bedoeld voor een in literatuur geïnteresseerd publiek. De teksten zijn, waar nodig, door deskundigen van commentaar en woordverklaringen voorzien.


The Book Uit Zicht
The Author M. B. A. van Asselt
The Publisher Amsterdam University Press
Release Date2010-09-30
Genre Netherlands
Pages 280
ISBN 9789089642639
Language English, Spanish, And French

READING: Van beleidsmakers en politici wordt verwacht dat zij verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van de samenleving door onwenselijke toekomsten de pas af te snijden en nastrevenswaardige toekomsten dichterbij te brengen. We kunnen echter niet voorspellen welke kant toekomstige ontwikkelingen op zullen gaan. Daarnaast kunnen zich in de toekomst mogelijkerwijs veranderingen voordoen die we op dit moment nog helemaal niet in het vizier hebben. Toekomstgericht beleid vereist het anticiperen op mogelijke, doch onzekere ontwikkelingen. Het nadenken over de lange termijn kan in beleid en politiek op verschillende manieren vorm krijgen. Toekomstverkenning is een manier om dat systematisch te doen. Maar wat geldt als goed toekomstverkennen?


The Book Wegwijzer voor methoden bij Enterprise architectuur 2de herziene druk
The Author Arjen Santema
The Publisher Van Haren
Release Date2013-05-30
Genre Education
Pages 270
ISBN 9789087538026
Language English, Spanish, And French

READING: Enterprise-architectuur wint steeds meer aan belang. Het is niet alleen de toenemende complexiteit in IT en de alsmaar groeiende behoefte aan informatie, maar ook de complexere manieren van zaken doen die organisaties noopt om op samenhang te sturen. In steeds meer organisaties zijn dan ook architecten werkzaam, niet alleen in de IT, maar ook in de business. Langzamerhand wordt het vakgebied enterprise-architectuur volwassen. Eén van de verschijnselen is het ontstaan van aanpakken, methoden en talen om enterprise-architectuur te classificeren, te beschrijven en te implementeren. De praktijk wijst uit dat het niet gemakkelijk is om de meest geschikte aanpak of methode te kiezen. Aanpakken en methoden zijn niet vergelijkbaar en eerder complementair dan elkaar uitsluitend. Het lijkt alsof je appels en peren vergelijkt. Daarnaast is iedere organisatie weer anders en hangt het van de manier en volwassenheid van het bedrijven van enterprise-architectuur af, welke methode daar het beste bij past. Dit alles maakt het kiezen van dé enterprise-architectuurmethode voor een organisatie tot een hachelijke aangelegenheid. Bij dit boek is separaat (gratis, via internet) verkrijgbaar: • Alle afbeeldingen in het boek, in Powerpoint formaat. Klik op de knop Training Material bij het boek op onze website.


The Book Dood kalm
The Author Stuart MacBride
The Publisher Boekerij
Release Date2014-01-14
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789000329984
Language English, Spanish, And French

READING: Nog geen paar maanden geleden was brigadier Logan McRae nog de held van het politiekorps. Toen maakte een mislukte inval waarbij een colllega zwaar gewond raakte een einde aan zijn gouden toekomst. Logan werd overgeplaatst naar het falende team van de cynische inspecteur Steel.Nu betekent de vondst van het levenloze lichaam van een prostituee de start van alweer een belabberde dag. Dan worden er nog zes lijken worden gevonden in een afgebrande woning waarvan alle ramen en deuren zijn dichtgetimmerd. Het lijkt de kans bij uitstek om te bewijzen dat Logan niet thuishoort in Steels unit. Maar dan duikt er een tweede vermoorde prostituee op.


The Book James Turrell
The Author James Turrell
The Publisher
Release Date1996
Genre Earthworks (Art)
Pages 198
ISBN UOM:39015041799944
Language English, Spanish, And French
The Book Het paradijs verloren druk 1
The Author John Milton
The Publisher
Release Date2003
Genre
Pages 548
ISBN 9025334059
Language English, Spanish, And French

READING: Vertaling van het epische gedicht van de Engelse dichter (1608-1674) over de oorlog in de hemel tussen God en Satan.


The Book Geur en chemicali novergevoeligheid
The Author Geerteke de Haas
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2017-10-23
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9789020214147
Language English, Spanish, And French

READING: MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt ze haar ervaringen in tips. Het zal veel mensen met (onverklaarbare) allergieën de ogen openen! MCS-patiënten reageren heel sterk op geringe concentraties alledaagse chemische stoffen. Denk hierbij aan plastic verpakkingsmateriaal, schoonmaakmiddelen of verzorgingsproducten). Ook de geur van bijvoorbeeld luchtverfrissers, parfums, tabaksrook en verf is voor MCS-patiënten ziekmakend. Hun symptomen zijn vaak erg heftig, omdat MCS een multi-systeemaandoening is. Dat wil zeggen dat ieder orgaan en ieder lichamelijk systeem uit balans kan raken onder invloed van een chemische stof. Dit heeft vaak tot gevolg, dat MCS-patiënten een geïsoleerd leven leiden en sociaal contact vaak lastig of zelfs onmogelijk is. In Japan, Canada en verschillende staten van Amerika is MCS al een officieel erkende ziekte.


The Book Duikgeneeskunde
The Author
The Publisher
Release Date2007
Genre
Pages 291
ISBN 9062286887
Language English, Spanish, And French
The Book Handboek Online Hulpverlening
The Author F. Schalken
The Publisher Bohn Stafleu Van Loghum
Release Date2013-08-26
Genre Medical
Pages 251
ISBN 9036803748
Language English, Spanish, And French

READING: Handboek voor hulpverleners en managers.


The Book EBP praktisch
The Author Inge Stegeman
The Publisher
Release Date2017
Genre HEALTH & FITNESS
Pages
ISBN 903681796X
Language English, Spanish, And French

READING: Dit boek helpt (para)medici en verpleegkundigen (in opleiding) bij het aanleren en toepassen van de vaardigheden die horen bij het evidence-based werken. Het leert je hoe Evidence-Based Practice (EBP) gebruikt kan worden bij de dagelijkse zorg voor patiënten. Daardoor wordt het werk interessanter, uitdagender en beter. EBP praktisch neemt je vanuit de praktijk mee in de wereld van EBP. Het boek opent met een introductie en de belangrijkste definities van EBP. Daarna volgt een praktische handleiding over het toepassen van EBP. Je leert hoe je een onderzoekbare vraag opstelt, bewijs verzamelt en leest, en hoe ‘shared decision making’ werkt. Het laatste deel gaat verder in op de achtergronden en de theorie. De verschillende casussen, voorbeelden en opdrachten helpen je om EBP ook echt toe te kunnen passen.


The Book De redelijkheid van de klassieke retorica
The Author A. Braet
The Publisher Amsterdam University Press
Release Date2007
Genre Debates and debating
Pages 356
ISBN 9087280238
Language English, Spanish, And French

READING: De redelijkheid van Klassieke Retorica bevat een ongewone kijk op de klassieke retorica. Deze wordt nu niet gezien als een verzameling opportunistische adviezen om een zaak hoe dan ook te winnen, maar als een vroege bijdrage aan het opstellen van ‘regels voor redelijke discussies’. Klassiek-retorische begrippen als stasis (geschil- of bewijslastpunt), enthymeem (enkelvoudige argumentatie), argumentatieve topen (argumentatieschema’s) en schijnbare of foutieve argumentaties (drogredenen) worden geduid als evenzovele voorlopers van noties uit de moderne normatieve argumentatietheorie. Deze visie wordt ontwikkeld via een analyse van drie representatieve klassieke werken: de anonieme Rhetorica ad Alexandrum (rond 340 v. Chr.), de Rhetorica van Aristoteles (ongeveer 330 v. Chr.) en de retorica van Hermagoras van Temnos (iets na 150 v. Chr. geschreven, verloren gegaan, maar grotendeels te reconstrueren).