Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Great and precious promises or Som sermons concerning the promises The last impression carefully corrected and amended The preface to the reader signed Robert Trail John Stirling
The Author Andrew GRAY (Minister of the Gospel in Glasgow.)
The Publisher
Release Date1704
Genre
Pages 150
ISBN BL:A0019771703
Language English, Spanish, And French
The Book The Mystery of Faith Opened Up Or Some Sermons Concerning Faith Whereunto are Added Other Three Sermons Two Concerning the Great Salvation a Third Concerning Death All These Sermons Being Now Carefully Revised and Much Corrected The Preface Signed Ro Trail Jo Stirling
The Author Andrew GRAY (Minister of the Gospel in Glasgow.)
The Publisher
Release Date1715
Genre
Pages 168
ISBN BL:A0019747062
Language English, Spanish, And French
The Book Een sentimentele reis door Frankrijk en Italie door de heer Yorick
The Author Laurence Sterne
The Publisher
Release Date2010
Genre
Pages 161
ISBN 9041708367
Language English, Spanish, And French

READING: Speels reisverslag met vele uitweidingen, anekdotes en overpeinzingen.


The Book De Soevereiniteit van God
The Author Pieter Weeber
The Publisher Vior Webmedia
Release Date2013-12-09
Genre Religion
Pages
ISBN 9789082075335
Language English, Spanish, And French

READING: Mensen geloven niet meer dat aardse zaken door God worden bestuurd. Al eeuwen bestaat de opvatting dat de mens autonoom beslissingen neemt. Blijft natuurlijk de vraag: Wie staat aan het roer van de wereldgeschiedenis? Heeft God Zijn schepping nog wel in de hand? Gods soevereiniteit is de sleutel van de geschiedenis en vormt het fundament van het christelijk geloof. Maar helaas is dit voor velen een onbekende term geworden. In dit boek wordt Gods soevereiniteit belicht vanuit het reformatorische en puriteinse denken en geloof. Arthur Pink was een Brits evangelist en bijbelleraar, die leefde in de eerste helft van de vorige eeuw. Hij liet talloze werken na, die terug gingen naar de Reformatie en de tijd van de Puriteinen. De verspreiding van zijn geschriften na zijn dood maakte hem tot een van de meest invloedrijke evangelische auteurs in de vorige eeuw. Zijn boeken wekten een hernieuwde interesse in wat bekend staat als "verklarend preken". Hij benadrukte in al zijn werken de noodzaak van een leven zoals dit beschreven wordt in de Bijbel. Zijn werken getuigen van een grote diepgang en inzicht in het evangelie. Pieter Weeber studeerde Engelse Taal- en Letterkunde en was docent aan de Faculteit Economie & Management aan de Hogeschool van Utrecht. Op latere leeftijd behaalde hij zijn Master's Degree in de Verenigde Staten. In 2007 promoveerde hij op het onderwerp Election aan de Newburgh Theological Seminary in Indiana. Hij preekt in een groot aantal gemeenten in Nederland en heeft verschillende boeken gepubliceerd, zowel in het Engels als in het Nederlands.


The Book De rozenkoningin
The Author Philippa Gregory
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929830
Language English, Spanish, And French

READING: Engeland, 1453. Geholpen en opgehitst door de rauwe ambitie en de heksenkunsten van haar moeder Jacquetta, slaagt de jonge weduwe Elizabeth erin koning Edward IV te verleiden. Ze trouwt in het geheim met hem, waardoor ze lid wordt van de familie van de Witte Roos, het Huis van York. Er zijn echter nog andere troonpretendenten, die geen middel schuwen om hun doel te bereiken: macht. Gewelddadige confrontaties, schokkend verraad en meedogenloze moord tekenen Elizabeths leven, in haar rol van koningin van Engeland, gepassioneerde echtgenote van Edward en toegewijde moeder van hun kinderen.In De rozenkoningin schetst Philippa Gregory op onnavolgbare wijze het leven van een vrouw die het dankzij haar schoonheid tot koningin brengt, en die als een leeuwin vecht voor het lot van haar gezin. Dankzij Gregory s gedetailleerde achtergrondkennis en haar briljante vertelkunst is De rozenkoningin wederom historische fictie op zijn best!


The Book De Geest en de letter
The Author Augustin ((saint ;)
The Publisher
Release Date2001
Genre
Pages 206
ISBN 9039108439
Language English, Spanish, And French

READING: Polemiek door de Latijnse kerkvader (354-430) tegen de ketterij van het pelagianisme, dat leerde dat de mens zelf verantwoordelijk zou zijn voor zijn zielenheil en dat de genade van God daarbij geen rol zou spelen.