Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book De Schuilplaats druk 24
The Author Corrie ten Boom
The Publisher
Release Date2008-09
Genre
Pages 336
ISBN 906067314X
Language English, Spanish, And French
The Book God s Smuggler
The Author Brother Andrew
The Publisher Chosen Books
Release Date2017-06-06
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 224
ISBN 9781441230287
Language English, Spanish, And French

READING: Bestselling, Timeless Classic Now Abridged for Young Readers With over 10 million sold, this classic work is now available in a new edition for young readers ages 9 to 12, complete with riveting illustrations. The exciting narrative follows the dangerous true-life mission of Brother Andrew, a Dutch factory worker who goes undercover to transport Bibles across closed borders. The courage of this young man will thrill a new generation of readers. They will meet one of the heroes of the faith--and discover the miraculous ways in which God provides for those who trust him. Let Brother Andrew's powerful adventure story, which has awed millions, inspire the young people in your life. Through its pages they will grow in knowledge of the mission field and understand more clearly what it means to risk everything to follow God's heart.


The Book God s Smuggler
The Author Elizabeth Sherill
The Publisher Hachette UK
Release Date2012-03-01
Genre Religion
Pages 304
ISBN 9781444717068
Language English, Spanish, And French

READING: This edition has been repackages and resized to coincide with the B format publication of Brother Andrew's latest best-seller SECRET BELIEVERS. God's Smuggler has thrilled and inspired readers now for almsot forty years. It tells the true story of how a young Dutchman risked his life to bring faith and hope to believers behind the Iron Curtain.


The Book Acht verhalen van Jezus druk 11
The Author Nick Butterworth
The Publisher
Release Date2013-05-10
Genre
Pages 220
ISBN 9033827298
Language English, Spanish, And French

READING: Prentenboek met karikaturale gekleurde tekeningen met vrij bewerkte gelijkenissen van Jezus. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.


The Book En God bedacht zich druk 1
The Author Anne van der Bijl
The Publisher
Release Date1991
Genre
Pages 161
ISBN 9060675819
Language English, Spanish, And French

READING: Pastoraal geschrift waarin wordt betoogt dat het Christendom geen fatalistische godsdienst is.


The Book Het kruis in de asfaltjungle druk 19
The Author David R. Wilkerson
The Publisher
Release Date1987
Genre
Pages 190
ISBN 9060672305
Language English, Spanish, And French

READING: Persoonlijk relaas over het werken met verslaafde jongeren in New York.


The Book God s Smuggler
The Author John Sherrill
The Publisher Dutton Adult
Release Date1967-11
Genre Missions
Pages 224
ISBN 0453001963
Language English, Spanish, And French

READING: Brother Andrew discovered bibles were banned in Communist Europe. He became God's smuggler, carrying the Book to the faithful and preaching to the spiritually isolated.


The Book God s Smuggler to China
The Author Brother David
The Publisher
Release Date1999-10-21
Genre Religion
Pages 323
ISBN 0340745991
Language English, Spanish, And French
The Book Gevangen in Iran
The Author Maryam Rostampour
The Publisher Voorhoeve
Release Date2013-10-03
Genre Religion
Pages 335
ISBN 9789029722049
Language English, Spanish, And French

READING: Maryam en Mariziyeh werden in 2009 gearresteerd in Iran vanwege afvalligheid van de Islam en het verspreiden van het christendom. Ze werden overgebracht naar de gevreesde Evin-gevangenis in Teheran alwaar ze na 259 dagen tot ieders verrassing vrijgelaten werden. Mensen all over the world hadden voor hen gebeden. In Gevangen in Iran vertellen ze van hun wonderlijke tijd in de gevangenis. De plek die bekend staat als een hel werd een plek van liefde en hoop voor velen.


The Book Anno Domini 33
The Author Ted Dekker
The Publisher Kok
Release Date2016-10-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789043527071
Language English, Spanish, And French

READING: Ze noemen haar de koningin van de woestijn. Maviah, de slavin uit ‘Anno domini 30’ van Ted Dekker, is dankzij de woorden van Jeshua uitgegroeid tot de sterke leider van een groep verstotenen. Haar macht is zo groot geworden dat ze een bedreiging vormt voor haar vijanden, die in ‘Anno domini 33’ samen tegen haar ten strijde trekken. Verslagen gaat Maviah op zoek naar Jeshua in de hoop dat hij haar kan helpen haar volk te redden. Als ze Hem gevonden heeft, hoort ze dat Hij met de dood wordt bedreigd. Is er nog hoop? Ted Dekker, de koning van de christelijke thriller, is bekend van onder andere De Cirkel-serie: ‘Zwart’, ‘Rood’, ‘Wit’ en ‘Groen’. In zijn Bijbels-historische romans betreed je als lezer samen met Maviah de wereld waarin Jezus leefde en beleef je met haar mee hoe revolutionair Jezus’ woorden zijn geweest: een draai van 180 graden.


The Book Het schip der doden
The Author Rick Riordan
The Publisher Van Goor
Release Date2018-01-09
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000345502
Language English, Spanish, And French

READING: Het schip der doden van Rick Riordan Het slot van de spannende serie over Magnus Chase Magnus Chase, die ooit een dakloze tiener was, is nu een van Odins einherji-krijgers en hij woont in Hotel Walhalla. Als zoon van Frey, de god van de zomer, vruchtbaarheid en gezondheid, is Magnus van nature niet zo geneigd om te vechten. Maar gelukkig heeft hij sterke, trouwe vrienden; Hearthstone de elf, Blitzen de dwerg en Samira de Walkure. Samen hebben ze Fenriswolf verslagen en met reuzen gevochten om de hamer van Thor. Nu moeten Magnus en zijn vrienden naar de verste grenzen van Jutunheim en Nilfheim varen, naar Asgards grootste bedreiging. Zullen ze slagen in hun gevaarlijke reis, of ligt Ragnarok op de loer achter de horizon? Over het eerste deel van Magnus Chase en de goden van Asgard, Het verdoemde zwaard: 'De belevenissen van Magnus en zijn kompanen barsten van het avontuur en de spanning en het thema "van zero to hero" blijft tot de verbeelding spreken.' Hebban.nl 'Het verdoemde zwaard heeft het allemaal. Mysterie, spanning, fantasie en vooral ook humor!' Chicklit.nl 'Het verdoemde zwaard bewijst maar weer dat Rick Riordan precies weet wat de jeugd wil lezen.' Zonenmaan.net 'Vooral om Thor moest ik enórm lachen. Riordan heeft hem echt hilarische trekjes mee gegeven.' Booknuts.nl Lees alle series van Rick Riordan! Percy Jackson (5 delen) Helden van Olympus (5 delen) De avonturen van de familie Kane (3 delen) Magnus Chase en de goden van Asgard (3 delen) De beproevingen van Apollo (2 delen verschenen)


The Book Jamaica inn
The Author Daphne Du Maurier
The Publisher
Release Date1994
Genre
Pages 291
ISBN 9022516644
Language English, Spanish, And French

READING: Een jong meisje komt na de dood van haar ouders rond 1850 terecht bij een tante die getrouwd is met de waard van een oude, afgelegen herberg aan de kust van Cornwall.


The Book The inscrutably Chinese Church
The Author Nathan Faries
The Publisher Lexington Books
Release Date2010
Genre History
Pages 309
ISBN 9780739139578
Language English, Spanish, And French

READING: The "Inscrutably Chinese" Church will move readers nearer to the Chinese Christian experience, help foreign readers to see more clearly how Chinese Christians view their government and themselves in relation to those ruling powers. It is the division between insider points of view and those from the outside to which the subtitle of this book refers, and this is a gap in understanding which this book attempts to close.


The Book Ik zocht Allah en vond Jezus
The Author Nabeel Qureshi
The Publisher Kok
Release Date2016-07-29
Genre Religion
Pages
ISBN 9789043526852
Language English, Spanish, And French

READING: De uit Pakistan afkomstige Nabeel Qureshivertelt in ‘Allah zoeken, Jezus vinden’ het verhaal van zijn bekering tot het christendom. Hij groeit op in een islamitisch gezin en kent de Koran uit zijn hoofd. Maar op de universiteit slaat de twijfel toe als hij in aanraking komt met het evangelie van Jezus. Dromen, vrienden en veel studie overtuigen hem meer en meer van de historiciteit van Jezus. Dit boek biedt diepe inzichten in de islam en in de innerlijke strijd van een moslim die zoekt naar de waarheid en in conflict komt met zijn familie.


The Book Het voorjaar van de barbaren
The Author Jonas Lüscher
The Publisher Wereldbibliotheek
Release Date2016-01-30
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789028441330
Language English, Spanish, And French

READING: Preising, de hoofdpersoon van dit geraffineerd vertelde verhaal, heeft een fabriek in Zwitserland geërfd. Op zakenreis in Tunesië belandt hij in een resort in een oase, waar net de voorbereidingen voor een huwelijk in volle gang zijn. Rijke, jonge Engelsen uit de Londense City hebben vrienden en familie om zich heen verzameld voor een groot feest en zijn al druk aan het vieren, terwijl de signalen van de economische crisis steeds luider worden. Als de huwelijksgasten nog in hun bed liggen bij te komen van de vermoeienissen van het exorbitante feest, wordt in Engeland het staatsbankroet bekendgemaakt. Dan wordt het snel duidelijk: gestrand in de woestijn, met geblokkeerde creditcards, plotseling overladen met schulden en werkloos geworden, is het maar een kleine stap naar de barbarij. Als Zwitser blijft Preising gespaard voor de ergste gevolgen van het Britse bankroet, maar ook hij komt er niet heelhuids vanaf. Het voorjaar van de barbaren is spannend, komisch, slim en boos tegelijk. Met onvergetelijke beelden en een rijke, soepele taal legt het de menselijke zwaktes bloot en raakt het onze huidige tijd midden in het hart.


The Book The Gods Glass
The Author Stephen F. Lawless
The Publisher iUniverse
Release Date2001-09-19
Genre Fiction
Pages 227
ISBN 9780595198511
Language English, Spanish, And French

READING: Jerry Canfield has long made a living by smuggling Meso-American artifacts into the United States and selling them to dealers in the Santa Fe art market. He is a hustler and a former numbers runner with an aptitude for cards, mathematics and amateur archeology. On a trip to Belize to acquire pre-Columbian relics, he finds a peculiar green glass contained in a metal frame. The glass is found in a Mayan tomb recently uncovered by an earthquake. The inscriptions on the metal are not Mayan, but in long-dead Middle Eastern languages. The Mayan tomb dates from a pre-Columbian time when metal and glass were unknown in the Americas. Canfield solves the secret of the glass and discovers that by looking through the glass, one can see the future. However, the future that can be viewed is limited—only five minutes and fifty seconds ahead of the present.Canfield realizes that, even with future knowledge of less than six minutes, the holder can obtain riches, power, and control over destiny.


The Book The smuggler warned or The history of Isaac Wilson
The Author
The Publisher
Release Date1845
Genre
Pages
ISBN OXFORD:591061031
Language English, Spanish, And French
The Book Het vuur van de herfst
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301793
Language English, Spanish, And French

READING: Het vuur van de herfst is het vierde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Het is 1767. Jamie en Clarie zijn terechtgekomen in South Carolina aan de vooravond van de Amerikaanse Burgeroorlog, waar ze zich aansluiten bij een groep Schotse Hooglanders in ballingschap. Maar Claire heeft iemand achtergelaten in het heden: haar dochter Brianna. Nadat Brianna een ontdekking heeft gedaan die haar tot in haar diepste wezen raakt, besluit ze naar het verleden te reizen, op zoek naar Jamie, de vader die ze nooit heeft gekend. Daarmee zet ze haar toekomst op het spel... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Brother Andrew
The Author Janet Benge
The Publisher YWAM Publishing
Release Date2006-09
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 217
ISBN 1576583554
Language English, Spanish, And French

READING: Equipping persecuted Christians and smuggling Scripture behind closed borders, this Dutchman is a daring messenger of hope (1928- ).


The Book The Lesser Gods of the Sahara
The Author Jeremy Keenan
The Publisher Psychology Press
Release Date2004
Genre Political Science
Pages 298
ISBN 0714654108
Language English, Spanish, And French

READING: The eight essays that comprise this collection cover various aspects of social change and contested terrain amongst the Tuareg people Algeria.