Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book First Lessons in Bach
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher Alfred Music
Release Date19??
Genre Music
Pages 32
ISBN 1457440474
Language English, Spanish, And French

READING: Willard A. Palmer updates this popular volume by turn-of-the-century British educator, Walter Carroll. The easiest keyboard works of J.S. Bach and others are presented primarily as Carroll edited them, with complete fingering, tempo, dynamic, and articulation markings. Improvements over Carroll's edition include wider line spacing and the restoration of Bach's ornaments that were previously omitted.


The Book First Lessons in Bach Complete
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher WWW.Snowballpublishing.com
Release Date2009-10-01
Genre Music
Pages 48
ISBN 1607961873
Language English, Spanish, And French

READING: Books I and II of this traditional edition of Musical Classics have been combined in an affordable new volume. An excellent resource for Late Elementary to Early Intermediate pianists.


The Book First Lessons in Bach Songbook
The Author Christos Tsitsaros
The Publisher Hal Leonard Corporation
Release Date2009-03-01
Genre Music
Pages 64
ISBN 9781480317123
Language English, Spanish, And French

READING: (Schirmer Performance Editions). This edition combines the contents of both books of the timeless Bach/Carroll Schirmer Library volume. Includes audio recorded by the editor and performance notes on the individual pieces.


The Book First Lessons in Bach Books I and II Complete for the Piano
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher Createspace Independent Publishing Platform
Release Date2017-03-21
Genre
Pages 46
ISBN 1544826281
Language English, Spanish, And French

READING: The revised and reworked edition of this timeless classic includes the combined Book I and Book II volumes, with complete fingering, tempo, dynamic, and articulation markings. An excellent resource for late elementary to early intermediate pianists, teachers and students.


The Book First lessons in Bach for the piano
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher
Release Date194?
Genre Harpsichord music
Pages
ISBN UOM:39015056369880
Language English, Spanish, And French
The Book Een rimpel in de tijd
The Author Madeleine L'Engle
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2018-03-08
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789024580613
Language English, Spanish, And French

READING: A Wrinkle in Time (Een rimpel in de tijd) van Madeleine L’Engle is eindelijk weer leverbaar! Deze fantasyklassieker verschijnt tegelijk met de grote Disney-film (met o.a. Reese Witherspoon, Chris Pine en Oprah Winfrey), die in maart 2018 op het witte doek te zien zal zijn. Tijdens zijn onderzoek naar tijdreizen verdwijnt de vader van Meg plotseling. Samen met haar broertje Charles Wallace en hun vriend Calvin reist ze door tijd en ruimte naar een verre planeet om hem te zoeken. Onderweg krijgt het drietal te maken met de Machten van de Duisternis en moet Meg haar broertje redden uit handen van het Kwaad. Zal het ze lukken om hun vader te vinden? Deze fantasyklassieker heeft decennialang vele generaties weten te inspireren en is nog steeds geliefd bij kinderen en hun ouders over de hele wereld. ‘Dit was mijn favoriete kinderboek. Niet alleen had ik een echte band opgebouwd met de denkbeeldige personages, maar door dit boek zag ik de magie van het verhalen vertellen en de kracht van het geschreven woord.’ Dan Brown, auteur van o.a. De Da Vinci Code en Oorsprong


The Book Het onsterfelijke leven van Henrietta Lacks
The Author Rebecca Skloot
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2017-11-14
Genre History
Pages
ISBN 9789046809372
Language English, Spanish, And French

READING: Haar naam was Henrietta Lacks, maar de medische wereld kent haar als HeLa. In de jaren '50 werden haar kankercellen zonder dat zij dat wist bij haar weggenomen. Met behulp van deze cellen, die letterlijk onsterfelijk zijn, werden de meest uiteenlopende geneeskundige ontdekkingen gedaan en rond de verkoop ervan ontstond een miljoenenindustrie. Het leven van Henrietta bleef echter vrijwel onbekend en ook haar familie wist tot ruim dertig jaar geleden niet van het bestaan van de cellen af. Rebecca Skloot vertelt het verhaal van de 'HeLa-cellen', maar laat ons vooral ook kennis maken met Henrietta, haar verleden en haar familie, die nog steeds worstelt met de nalatenschap van de cellen. Ze laat zien dat het verhaal van de familie Lacks onlosmakelijk verbonden is met de duistere geschiedenis van het experimenteren met Afrikaans-Amerikanen, het ontstaan van de ethiek binnen de biologie en de juridische strijd over de vraag of we de baas zijn over de materie waarvan we zijn gemaakt.


The Book De woeste hoogte
The Author Emily Brontë
The Publisher Boekerij
Release Date2013-02-18
Genre Literary Collections
Pages
ISBN 9789000320073
Language English, Spanish, And French

READING: Ergens op een heuvel in de heidevlakte, blootgesteld aan alle winden, ligt de oude hofstede 'Woeste Hoogten'. Zij ligt er eeuwen, krakend naar sterk onder de storm. Maar op een kwade dag brengt de oude heer Earnshaw een gevonden heidekind mee naar huis en daarmee dringt de storm het huis zelf binnen. Met de onweerstaanbaarheid van een oud verhaal ontrollen de gebeurtenissen zich: het opgroeiende heidekind breekt het gesloten gezin uiteen, verwart het hart van de dochter Catherine, en verdwijnt dan maar niet voor goed. Pas als hij terugkomt breken onder zijn barbaarse tederheid voor altijd de banden die voordien het leven besloten hadden. Als een rauwe, bijtende stormvlaag verplettert Heathcliff mensen en gevoelens. Heathcliff bezit de elementaire kracht en de grondeloze eenzaamheid van de grote mythische oergestalten en hij is alleen daarom al een van de merkwaardigste figuren uit de negentiende-eeuwse romanliteratuur. Men moet teruggaan naar King Lear en Macbeth om iets vergelijkbaars te vinden: de ijle heksenkreten als van verlaten vogels, de stormwind waarin een oud en ontzind vorst over de heide zwerft. In dit boek is alles rauw en bovenmatig: haat een liefde, maar ook zo overrompelend groots dat de verbeelding zich terstond gevangen geeft.


The Book Pianospelen voor Dummies
The Author B. Neely
The Publisher Pearson Education
Release Date2005
Genre
Pages 320
ISBN 9043010197
Language English, Spanish, And French

READING: Praktische gids voor beginners; met cd.


The Book Verraad me niet
The Author Tessa de Loo
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2011-11-03
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789029579827
Language English, Spanish, And French

READING: Het leven lijkt kalm en vreedzaam te verlopen in het pittoreske dorp aan de rivier, totdat een groepje jongeren uit pure verveling een daad van ongekend geweld pleegt, met noodlottige gevolgen. Een jongen van dertien, die toevallig getuige is, vlucht diep geschokt weg - zijn eigen broer is erbij betrokken. Diezelfde avond nog dwingt die hem over het voorval te zwijgen, onder het motto: broers verraden elkaar niet. In dit spannende en verontrustende verhaal wordt de lezer moeiteloos de gevoelswereld van een dertienjarige jongen ingetrokken, die tussen angst en verwondering ontdekt dat hij een geweten heeft. Tessa de Loo is de auteur van bestsellers als De meisjes van de suikerwerkfabriek en De tweeling, een roman die o.a. bekroond werd met de Publieksprijs, in meer dan twintig talen verscheen en waarvan de verfilming leidde tot een Oscarnominatie. De psychologische thriller Isabelle werd eveneens verfilmd. Haar vorige roman Harlekino is kort geleden in het Engels en het Portugees vertaald.


The Book Ver van de boom
The Author Andrew Solomon
The Publisher Nieuw Amsterdam
Release Date2013-10-21
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789046816035
Language English, Spanish, And French

READING: Ver van de boom is het verhaal over de zoektocht van ouders en uitzonderlijke kinderen naar hun identiteit. Het is het aangrijpende relaas over gezinnen met kinderen die doof of dwerg zijn, of het Downsyndroom hebben. Gezinnen die geconfronteerd worden met autisme, schizofrenie of meervoudige ernstige handicaps. Gezinnen met wonderkinderen, met kinderen die verwekt zijn door verkrachting, die misdaden begaan of transgender zijn. Andrew Solomon laat zien voor welke immense problemen ouders komen te staan als hun kinderen vreemden voor ze blijken te zijn. Het zijn verhalen vol liefde, onmacht, menselijke tekortkomingen, onbegrip, opoffering en diepe menselijkheid. Met grote compassie toont Solomon ons de mens in zijn uniciteit en diversiteit. 'Een verpletterend werkstuk.', Mischa de Vreede, De Groene Amsterdammer 'Hartverscheurende verhalen.', Mars van Grunsven, NRC Handelsblad 'Een boek dat je steeds opnieuw tot in het diepst van je hart raakt.', The New York Times 'Andrew Solomon herinnert ons eraan dat niets zo belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind als ouderliefde.', President Bill Clinton 'Een van de meest bijzondere boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen [...] Zijn meesterlijk subtiele en lucide verhalen tonen ons hoe verschillend we allemaal zijn en hoe pijnlijk hetzelfde.', Siddhartha Mukherjee


The Book Hoe muziek werkt
The Author David Byrne
The Publisher Karakter
Release Date2014-10-17
Genre Art
Pages
ISBN 9789401602815
Language English, Spanish, And French

READING: Nieuwe, uitgebreide editie Hoe muziek werkt is David Byrnes ode aan de muziek, een verslag van een leven in de muziekwereld en een uitleg over hoe en waarom muziek werkt. Byrne, muzikant, ontpopt zich in dit standaardwerk tot historicus, antropoloog en sociaal wetenschapper en biedt ons een schat aan feiten over muziek en muziekvormen, gemengd met zijn eigen ervaringen. Met concrete voorbeelden laat hij zien dat muziek niet alleen in studio’s ontstaat, maar meer nog een logisch en prachtig gevolg is van ons bestaan en onze culturele omstandigheden. Laat je meenemen op een onweerstaanbaar avontuur waarbij Byrne met knappe en bezielde argumenten vertelt over de bevrijdende en stimulerende kracht van muziek.


The Book De rest is lawaai
The Author Alex Ross
The Publisher
Release Date2008
Genre
Pages 608
ISBN 9026321589
Language English, Spanish, And French

READING: Onderwerpen uit de klassieke muziek van de twintigste eeuw, met veel aandacht voor externe cultuurhistorische en politieke invloeden.


The Book Het Rosie resultaat
The Author Graeme Simsion
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2019-02-14
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024583775
Language English, Spanish, And French

READING: Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hij was zelf toen een buitenbeentje en Hudson is ook een beetje ‘anders’. Don besluit het Hudson Project te starten. Met hulp van de beste experts zal hij Hudson ongemerkt voorbereiden op de veeleisende jungle van de middelbare school. Sociale vaardigheden, sport, vrienden: alle kwesties pakt Don planmatig aan. Maar Hudson is niet alleen Dons zoon, maar ook die van Rosie, en hij laat zich tot Dons verrassing niet zomaar in een project vangen.


The Book Tegen de haat
The Author Carolin Emcke
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2017-12-06
Genre Social Science
Pages
ISBN 9789044538540
Language English, Spanish, And French

READING: Racisme, fanatisme, antidemocratische ideeën. In onze gepolariseerde samenleving domineren denkwijzen die alleen twijfel over andermans standpunten toelaten – nooit over de eigen positie. In dit persoonlijke, gepassioneerde essay pleit Carolin Emcke tegen deze dogmatische manier van denken en vóór een veelheid aan stemmen. Alleen daarmee kunnen we de vrijheid van het individu en van de zwakkeren in de samenleving waarborgen. En alleen als we de moed hebben om ons uit te spreken tegen de haat, en de wil hebben om pluriformiteit na te streven, kunnen we fanatici succesvol bestrijden.


The Book First Lessons Violin
The Author CRAIG DUNCAN
The Publisher Mel Bay Publications
Release Date2015-10-13
Genre Music
Pages 32
ISBN 9781610657471
Language English, Spanish, And French

READING: This text presents beginning violin technique and basic music-reading fundamentals, with an emphasis on the use of melodies and classical pieces to teach each new concept. the 28 lessons include basic technique and reading skills, scales in the keys of A, D, G, and C as well as bowing techniques such as dynamic contrast, slurs, accents, and staccato bowing. There are 47 melodies presented including works by Bach, Beethoven, Brahms, Handel, Mozart and other classical composers. the companion CD features all of the exercises and pieces recorded with solo violin and piano accompaniment.•


The Book Vanessa
The Author Catherine Cookson
The Publisher Boekerij
Release Date2012-10-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460234620
Language English, Spanish, And French

READING: Jonathan Ratcliffe is de succesvolle directeur van Affleck en Tates Machinefabrieken. Hij heeft deze positie bereikt ten koste van Arthur Brett, een nakomeling van de oprichter van de fabrieken. Brett is tevens eigenaar van een stuk land dat Ratcliffe dolgraag in zijn bezit wil hebben. De onvermijdelijke spanning tussen deze twee mannen en hun families wordt nog verhoogd wanneer Brett de beeldschone zestienjarige Vanessa, de dochter van Ratcliffe, verkracht. Het is Angus Cotton, een zoon van de dienstbode van de Ratcliffes, die er door Jonathan van wordt beschuldigd Vanessa zwanger te hebben gemaakt. Deze beschuldiging verandert het hele leven van drie families...


The Book De Zwarte Zwaan
The Author
The Publisher Uitgeverij Nieuwezijds
Release Date2008
Genre
Pages 401
ISBN 9789057122675
Language English, Spanish, And French

READING: Essay over de onzin van economische en andere voorspellingen en onze gebrekkige perceptie van de werkelijkheid.


The Book Ons feilbare denken
The Author Daniel Kahneman
The Publisher Business Contact
Release Date2012-02-02
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789047005124
Language English, Spanish, And French

READING: Kahneman neemt de lezer mee op een ontdekkingsreis door de krochten van ons brein in dit zeer toegankelijke boek (...). Hij presenteert theorieën, lepelt verrukkelijke anekdotes op, (en) onderwerpt de lezer aan testjes.' ***** De Volkskrant Daniel Kahneman, een van belangrijkste psychologen ter wereld, ontving de Nobelprijs voor de Economie voor zijn invloedrijke werk dat het traditionele rationele beslissingsmodel ter discussie stelde. Zijn gedachtegoed heeft diepgaand effect gehad op vele terreinen - onder andere economie, psychologie en politiek - en nu geeft hij in één boek een overzicht van al die jaren onderzoek en wetenschap. 'Een verbazingwekkend rijk boek: helder, diepgravend, vol verrassende inzichten en waardevolle zelfhulptips. Het is altijd vermakelijk en af en toe zelfs ontroerend, met name als Kahneman zijn samenwerking met Tversky memoreert. (...) Iedereen moet dit kopen en lezen.' New York Times Book Review


The Book Exploring Piano Masterworks Mazurkas 5 Selections
The Author Frédéric Chopin
The Publisher Alfred Music
Release Date
Genre Music
Pages 16
ISBN 1457410982
Language English, Spanish, And French

READING: This series is designed to introduce piano students with experience playing standard piano literature to masterworks by a variety of composers. Seven volumes in the series are available and include the most accessible and popular works in the genre, plus informative text, performance notes and detailed composer biographies. This edition for late intermediate pianists includes: * Mazurka in B-flat Major, Op. 7, No. 1 * Mazurka in C Major, Op. 7, No. 5 * Mazurka in A Minor, Op. 7, No. 2 * Mazurka in G Minor, Op. 67, No. 2 (Posthumous) * Mazurka in F Major, Op. 68, No. 3 (Posthumous)