Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book First Lessons in Bach Songbook
The Author Christos Tsitsaros
The Publisher Hal Leonard Corporation
Release Date2009-03-01
Genre Music
Pages 64
ISBN 9781480317123
Language English, Spanish, And French

READING: (Schirmer Performance Editions). This edition combines the contents of both books of the timeless Bach/Carroll Schirmer Library volume. Includes audio recorded by the editor and performance notes on the individual pieces.


The Book First Lessons in Bach Complete
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher WWW.Snowballpublishing.com
Release Date2009-10-01
Genre Music
Pages 48
ISBN 1607961873
Language English, Spanish, And French

READING: Books I and II of this traditional edition of Musical Classics have been combined in an affordable new volume. An excellent resource for Late Elementary to Early Intermediate pianists.


The Book First Lessons in Bach
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher Alfred Music
Release Date1996-02-01
Genre Music
Pages 36
ISBN 1457471892
Language English, Spanish, And French

READING: This collection of 28 short, melodious pieces by J. S. Bach was compiled and edited by Walter Carroll in order to provide a varied set of easier compositions for study by pianists first being introduced to Bach's work. Includes 11 Minuets, 4 Polonaises, 3 Marches, 2 Musettes, a Bourree, 4 Gavottes, a Scherzo, a Sarabande, and a Prelude.


The Book Encyclopedie van de rechtswetenschap
The Author P.B. Cliteur
The Publisher Kluwer
Release Date
Genre
Pages
ISBN 9013061796
Language English, Spanish, And French
The Book First Lessons in Bach Books I and II Complete for the Piano
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher Createspace Independent Publishing Platform
Release Date2017-03-21
Genre
Pages 46
ISBN 1544826281
Language English, Spanish, And French

READING: The revised and reworked edition of this timeless classic includes the combined Book I and Book II volumes, with complete fingering, tempo, dynamic, and articulation markings. An excellent resource for late elementary to early intermediate pianists, teachers and students.


The Book First lessons in Bach for the piano
The Author Johann Sebastian Bach
The Publisher
Release Date194?
Genre Harpsichord music
Pages
ISBN UOM:39015056369880
Language English, Spanish, And French
The Book Een werkweek van 4 uur
The Author Timothy Ferriss
The Publisher Boekerij
Release Date2017-01-25
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789402308723
Language English, Spanish, And French

READING: Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit. Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord. Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf. De pers overEen werkweek van 4 uur ‘Geweldig! Dit boek zal je leven veranderen.’ The New York Times ‘Zijn adviezen snijden en hout en zijn soms verfrissend anders en eigenwijs.’ Aktueel ‘Het kan: veel verdienen, weinig werken.’ Intermediair


The Book Johann Sebastian Bach
The Author Christoph Wolff
The Publisher
Release Date2000
Genre
Pages 607
ISBN 9061318963
Language English, Spanish, And French

READING: Standaardwerk over leven en werk van de Duitse componist (1685-1750).


The Book Bikkels en ballenmeisjes
The Author Barbara Scholten
The Publisher WPG Kindermedia
Release Date2016-01-19
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789021675961
Language English, Spanish, And French

READING: Bo krijgt van haar vader een lijst met slimme tips om beter te worden in hockey. Zelf is ze niet zo fanatiek, zij wil vooral dat hockey leuk is! Gelukkig zitten haar hartsvriendinnen Jip, Lola en Falderie boordevol goede ideeën: Lola helpt Bo om op te vallen tijdens de wedstrijd, Falderie wordt samen met Bo ballenmeisje bij de wedstrijden van Dames 1 en Jip schrijft in haar nieuwsbrieven uitgebreid over de successen van Bo. Zal het hen lukken om Bo’s vader tevreden te stellen en zelf ook nog lol te hebben?


The Book Jacoba dochter van Holland
The Author Simone van der Vlugt
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2010-11-05
Genre Fiction
Pages 317
ISBN 9789041415981
Language English, Spanish, And French

READING: In deze historische roman kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren (1401-1436). Jacoba was haar tijd ver vooruit, stak haar feministische ideeën niet onder stoelen of banken en koos ook in de liefde niet altijd voor de makkelijkste weg. Het lot was Jacoba slecht gezind. Op haar vijftiende werd zij al weduwe en een paar maanden later overleed haar vader, Willem VI, hertog van Beieren. Zo werd zij op haar zestiende gravin van Holland, Zeeland en Henegouwen. We leren een vrouw kennen die veel te verduren krijgt, maar zich daar niet bij neerlegt en door het onrecht dat haar wordt aangedaan juist strijdbaarder wordt. Simone van der Vlugt laat ons niet alleen een hertogin zien die ten oorlog trekt om haar gewesten te verdedigen,maar ook Jacobas persoonlijke kant: de ontwikkeling van een kwetsbaar, volgzaam meisje tot een volwassen, sterke vrouw. Haar relatie met haar moeder is er een die voor vele vrouwen herkenbaar zal zijn. Op een knappe manier weet Simone van der Vlugt ons deelgenoot te maken van een oud-Nederlands kostuumdrama en laat ze ons een duik nemen in een geschiedenis waar weinigen een duidelijk beeld van hebben. '


The Book Pick Three
The Author Randi Zuckerberg
The Publisher HarperCollins
Release Date2018-09-04
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9789402755787
Language English, Spanish, And French

READING: Perfectie is een mythe. Kies voor focus We willen graag alles uit het leven halen en volop genieten. We weten allemaal wat we echt belangrijk vinden – familie, gezondheid, vrienden, werk, een goede nachtrust – maar waar halen we de tijd vandaan om overal voldoende aandacht aan te besteden? In Pick Three onderzoekt Randi Zuckerberg de mythe van perfectie. Ze laat je zien waar mensen het gelukkigst van worden, hoe social media mensen kan kwetsen en hoe je ze op een positieve manier kunt gebruiken. Bovenal moedigt ze de lezer aan het beste uit zichzelf te halen zonder alles perfect te willen doen. Een eigen bedrijf oprichten, kinderen opvoeden, lezingen geven, hardlopen, tv-programma’s produceren, schrijven, investeren in ondernemingen... Voor Randi Zuckerberg is dit heel gewoon. Door haar Pick Threemethode blijkt ze tot veel meer in staat dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Ze heeft meer tijd over en is gefocust. In Pick Three bewijst Randi Zuckerberg dat je veel gelukkiger en succesvoller bent als je niet de onmogelijke balans nastreeft, maar je elke dag focust op drie zaken die voor jou belangrijk zijn.


The Book Leerschool
The Author Tara Westover
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2018-03-22
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789403114507
Language English, Spanish, And French

READING: 'Schitterend. Er gaat niets boven het ontdekken van een jonge schrijver met zoveel kracht en talent.' - Stephen Fry 'Het is het indrukwekkende en schrijnende verhaal van een vrouw die zich met veel moeite weet te ontworstelen aan een gezin waarvan de ouders afzondering zoeken van de wereld, en de pijn die de breuk veroorzaakt.' - Trouw Al op jonge leeftijd moeten Tara en haar zes broers en zussen risicovol werk verrichten in het bedrijf van hun vader. Ze leren een heftruck te besturen en verzamelen schroot op het erf om in het onderhoud van de familie te voorzien. Het gezin leeft zo afgesloten van de gemeenschap dat er niemand is om Tara te onderwijzen, haar naar een dokter te brengen na een ernstig ongeluk, of om in te grijpen wanneer haar broer gewelddadig wordt. Tara slaagt er echter in zichzelf wiskunde en grammatica bij te brengen en ze wordt aangenomen aan Brigham Young University. Daar begint haar weg tot zelfontplooiing, waarbij ze niet alleen worstelt met haar gebrek aan kennis door haar geïsoleerde opvoeding, maar ook tot de pijnlijke conclusie moet komen dat een breuk met haar familie onvermijdelijk is.


The Book First Lessons Violin
The Author CRAIG DUNCAN
The Publisher Mel Bay Publications
Release Date2015-10-13
Genre Music
Pages 32
ISBN 9781610657471
Language English, Spanish, And French

READING: This text presents beginning violin technique and basic music-reading fundamentals, with an emphasis on the use of melodies and classical pieces to teach each new concept. the 28 lessons include basic technique and reading skills, scales in the keys of A, D, G, and C as well as bowing techniques such as dynamic contrast, slurs, accents, and staccato bowing. There are 47 melodies presented including works by Bach, Beethoven, Brahms, Handel, Mozart and other classical composers. the companion CD features all of the exercises and pieces recorded with solo violin and piano accompaniment.•


The Book Bleek vuur
The Author Vladimir Nabokov
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2011-12-15
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023465188
Language English, Spanish, And French

READING: Vladimir Nabokov (1899-1977) stamt uit een Russicshe aristocratische familie die, met achterlating van al haar bezittingen, in 1917 naar het Westen vluchtte. Nadat Nabokov in de jaren dertig aanvankelijk in Duitsland woonde, week hij later uit naar Parijs. Het feit dat zijn vrouw Véra joodse was speelde daarbij een belangrijke rol. Na het bombardement op Rotterdam van 10 mei 1940 zag Nabokov in dat zijn vrouw en hij ook in Frankrijk niet langer veilig zouden zijn en vluchtte het gezin met een van de laatste boten via de haven van Saint-Nazaire naar Amerika. Het enorme succes van Lolita (1955) maakte hem financieel onafhankelijk. In 1959 verhuisde hij naar Zwitserland. Hij schreef een groot aantal inmiddels klassieke romans, waaronder Puin, De verdediging, Ada en De gave. Behalve een van de grootste schrijvers van de twintigste eeuw was hij een gerenommerd vlinderkenner. In 2009 verscheen postuum zijn laatste roman, Het origineel van Laura.


The Book Exploring Piano Masterworks Mazurkas 5 Selections
The Author Frédéric Chopin
The Publisher Alfred Music
Release Date
Genre Music
Pages 16
ISBN 1457410982
Language English, Spanish, And French

READING: This series is designed to introduce piano students with experience playing standard piano literature to masterworks by a variety of composers. Seven volumes in the series are available and include the most accessible and popular works in the genre, plus informative text, performance notes and detailed composer biographies. This edition for late intermediate pianists includes: * Mazurka in B-flat Major, Op. 7, No. 1 * Mazurka in C Major, Op. 7, No. 5 * Mazurka in A Minor, Op. 7, No. 2 * Mazurka in G Minor, Op. 67, No. 2 (Posthumous) * Mazurka in F Major, Op. 68, No. 3 (Posthumous)


The Book First Lessons Viola
The Author KATHERINE CURATOLO
The Publisher Mel Bay Publications
Release Date2012-08-27
Genre Music
Pages 32
ISBN 9781619113206
Language English, Spanish, And French

READING: This book is an introduction to playing the viola. Intended for the square one beginner, it explains viola technique and basic reading concepts. The lessons emphasize learning new skills through pieces of music performed regularly by today's musicians, ranging from traditional songs to classical melodies. The book comes with accompanying audio


The Book Maat voor maat
The Author William Shakespeare
The Publisher
Release Date1996
Genre
Pages 112
ISBN 9064034311
Language English, Spanish, And French

READING: Zwarte komedie waarin schijn bedriegt.


The Book Fun Home druk 1
The Author Alison Bechdel
The Publisher
Release Date2010-12
Genre
Pages 232
ISBN 9077766472
Language English, Spanish, And French
The Book First Lessons Alto Saxophone
The Author JEREMY VINER
The Publisher Mel Bay Publications
Release Date2011-07-26
Genre Music
Pages 32
ISBN 9781610659901
Language English, Spanish, And French

READING: This book is designed for the person who may know nothing about music and have had no previous saxophone training. the book, complete with audio, covers the basics of technique on the alto saxophone, as well as provides an introduction to the most fundamental elements of music. Skills are presented, reinforced through exercises, and implemented via real repertoire.


The Book Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee
The Author J.K. Rowling
The Publisher Pottermore Publishing
Release Date2017-12-04
Genre Drama
Pages 375
ISBN 9781781105344
Language English, Spanish, And French

READING: De officiële tekst van de oorspronkelijke West End- productie van Harry Potter en het Vervloekte Kind in Londen. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen, lijkt alles nog ingewikkelder. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te vesmelten, leren zowel vader als zoon dat het duister soms uit onverwachte hoek komt. Het toneelstuk Harry Potter en het Vervloekte Kind, gebaseerd op een oorspronkelijk verhaal van J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne, verscheen in een 'speciale repetitie-editie' gelijktijdig met de wereldpremière van het stuk in Londen in de zomer van 2016. HEt stuk werd laaiend enthousiast onthaald zowel door theaterbezoekers als critici en het script werd onmiddellijk een wereldwijde bestseller. Dit definitieve script bevat niet alleen de allerlaatste versie van de dialogen, maar ook gloednieuwe extra inhoud als een gesprek tussen regisseur John Tiffany en toneelschrijver Jack Thorne over het lezen van scripts. Deze editie bevat ook interessante achtergrondinformatie waaronder een Harry Potter stamboom en een tijdlijn.