Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Fail Until You Don t
The Author Bobby Bones
The Publisher HarperCollins
Release Date2018-06-19
Genre Self-Help
Pages 272
ISBN 9780062795830
Language English, Spanish, And French

READING: The #1 New York Times bestselling author of Bare Bones, host of the marquee morning program “The Bobby Bones Show,” comedian and dedicated philanthropist delivers an inspirational and humorous collection of stories about his biggest misses in life and how he turned them into lessons and wins. Bobby Bones is the youngest inductee ever into the National Radio Hall of Fame alongside legends Dick Clark, Larry King, and Howard Stern. As "the most powerful man in country music" (Forbes), he has reached the peak of his profession and achieved his childhood dreams. Each weekday morning, more than five million fans tune in to his radio show. But as Bobby reveals, a lot of what made him able to achieve his goals were mistakes, awkward moments, and embarrassing situations—lemons that he turned into lemonade through hard work and humility. In this eye-opening book, he’ll include ideas and motivations for finding success even when seemingly surrounded by impossible odds or tough failures. He also includes anecdotes from some of his famous friends—Andy Roddick, Chris Stapleton, Charlamagne Tha God, Charles Esten, Brooklyn Decker, Walker Hayes and Asa Hutchinson—who open up about their own missteps. Bobby’s mantra is Fight. Grind. Repeat. A man who refuses to give up, he sees failure as something to learn from—and the recollections in this funny, smart book, full of Bobby’s brand of self-effacing humor, show how he’s become such a beloved goofball.


The Book Just kids
The Author Patti Smith
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-03-05
Genre Biography & Autobiography
Pages 349
ISBN 9789044522259
Language English, Spanish, And French

READING: In de zomer van 1967, wanneer de hippiecultuur haar hoogtepunt bereikt, ontmoeten Patti Smith en Robert Mapplethorpe elkaar in Brooklyn. Het is het begin van een intense liefdesverhouding en een levenslange vriendschap. Gedreven door ambitie en een passie voor kunst gaan ze op zoek naar erkenning en beroemdheid. Smith breekt door als zangeres en Mapplethorpe wordt een zeer succesvolle fotograaf. Uiteindelijk vinden ze hun weg naar het beroemde Chelsea Hotel, waar de crème de la crème van de artistieke wereld resideert. Patti Smith is auteur, rockzangeres en beeldend kunstenares. In 1975 brak Smith door met haar revolutionaire combinatie van poëzie en rock. Haar eerste album Horses, met op de cover de beroemde foto van Robert Mapplethorpe, behoort tot de top-100-albums aller tijden. Ze werkte samen met grote artiesten als Bruce Springsteen, U2 en R.E.M.


The Book Summary of Bobby Bones s Fail Until You Don t by Milkyway Media
The Author Milkyway Media
The Publisher Milkyway Media
Release Date2018-09-06
Genre Study Aids
Pages 31
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: Fail Until You Don’t: Fight. Grind. Repeat. (2018) by Bobby Bones is a motivational self-help book designed to help readers of all backgrounds, and particularly those from disadvantaged upbringings, succeed in life. Fail Until You Don’t explains Bones’s personal formula for success in three parts: Fight, which is setting goals based on what matters personally; Grind, taking the steps required to reach those goals; and Repeat, beginning the process all over again, this time armed with the wisdom gleaned from failure... Purchase this in-depth summary to learn more.


The Book De kracht van kwetsbaarheid
The Author Brené Brown
The Publisher Lev.
Release Date2016-02-23
Genre Psychology
Pages 240
ISBN 9789044969481
Language English, Spanish, And French

READING: Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd? We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde. Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid en te omarmen en uitdagingen aan te gaan.


The Book Hoe muziek werkt
The Author David Byrne
The Publisher Karakter
Release Date2014-10-17
Genre Art
Pages
ISBN 9789401602815
Language English, Spanish, And French

READING: Nieuwe, uitgebreide editie Hoe muziek werkt is David Byrnes ode aan de muziek, een verslag van een leven in de muziekwereld en een uitleg over hoe en waarom muziek werkt. Byrne, muzikant, ontpopt zich in dit standaardwerk tot historicus, antropoloog en sociaal wetenschapper en biedt ons een schat aan feiten over muziek en muziekvormen, gemengd met zijn eigen ervaringen. Met concrete voorbeelden laat hij zien dat muziek niet alleen in studio’s ontstaat, maar meer nog een logisch en prachtig gevolg is van ons bestaan en onze culturele omstandigheden. Laat je meenemen op een onweerstaanbaar avontuur waarbij Byrne met knappe en bezielde argumenten vertelt over de bevrijdende en stimulerende kracht van muziek.


The Book De grit factor
The Author Angela Duckworth
The Publisher Lev.
Release Date2016-10-11
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044975734
Language English, Spanish, And French

READING: Waarom hebben getalenteerde mensen vaak moeite om hun doelen te bereiken terwijl minder begaafde individuen soms zonder slag of stoot verbazingwekkende prestaties leveren? Op basis van haar eigen verhaal als dochter van een wetenschapper die zich vaak beklaagde over haar vermeende gebrek aan intelligentie, beschrijft Angela Duckworth haar loopbaan door het onderwijs, de consultancybusiness en de neurowetenschap. Het leidde tot de hypothese dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan je langetermijndoelen: grit. In dit boek doet Duckworth, winnaar van de prestigieuze MacArthur Genius Award, haar theorie uit de doeken en helpt ze iedereen om aan de hand van zes kernwaarden hun eigen grit-factor te bepalen: hoop, inspanning, precisie, passie, rituelen en prioriteiten. Grit gaat voorbij aan clichés als ‘succes is vooral hard werken’ en biedt een frisse en motiverende manier om zelf ongekende resultaten te behalen.


The Book De lange weg naar genade
The Author David Baldacci
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2018-11-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044977172
Language English, Spanish, And French

READING: Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen van degenen die anderen kwaad willen doen. En ze is goed. Heel goed. Ze zou een van de beste profilers van de FBI kunnen zijn, als ze niet de voorkeur gaf aan het bestrijden van criminaliteit in de outback van Amerika boven carrière maken in de slangenkuil van Washington D.C. Een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee. Wanneer het verminkte karkas van een muilezel wordt gevonden in de Grand Canyon wordt Atlees hulp ingeroepen. De berijder wordt vermist en hij blijkt niet de enige persoon te zijn die recentelijk is verdwenen. Atlee komt tegenover een gruwelijk monster te staan, maar moet ook de confrontatie aan met een nachtmerrie uit haar verleden.


The Book Operator
The Author Robert O'Neill
The Publisher Karakter
Release Date2018-04-12
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789401608497
Language English, Spanish, And French

READING: In Operator vertelt Robert O'Neill voor het eerst zijn verhaal. Van zijn impulsieve beslissing om bij het leger te gaan, tot de uitputtende training om toe te treden tot de elite-eenheid van de SEALS. Over de missies in Irak en Afghanistan. Maar vooral vertelt O'Neill een oorlogsverhaal van binnenuit: hoe oorlog verbroedert, hoe zwarte humor en keiharde training je door de meest onmenselijke momenten heen weten te slepen, hoe efficiënt militaire operaties voorbereid en uitgevoerd worden. En hoe de aanval op Bin Laden precies in zijn werk ging. Het resultaat: een compleet, menselijk en bloedstollend spannend verhaal over een wereld waarin dood en vernietiging aan de orde van de dag zijn.


The Book Finnegans wake
The Author James Joyce
The Publisher Athenaeum-Polak & Van Gennep
Release Date2014-01-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025370565
Language English, Spanish, And French

READING: Als één boek geldt als onvertaalbaar dan is het wel Finnegans Wake, het laatste grote werk van James Joyce. Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes sloten zich jarenlang op en volbrachten het onmogelijke: een overzetting die Finnegans Wake niet alleen naar de letter maar ook naar de geest recht doet. Voor wie deze adembenemende ontdekkingsreis door Joyce' taallabyrint op de voet wil volgen is parallel het origineel opgenomen. Dromen en lezen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Finnegans Wake houdt zich op tussen slapen en waken, in een bewustzijnstoestand waarin de hele wereld, en vooral alle taal van de wereld samenkomt. Mythen, volksverhalen, losse anekdotes, liedjes, maar ook reclameslogans, wetenschappelijke formules, woordenreeksen, krantenfrasen en alledaagse conversatie zijn de grondstof voor een hallucinerende verkennning van de werking van de menselijke geest in droomtoestand. Taal heeft daarin een onnavolgbare hoofdrol: klanken, betekenissen raken in elkaar verstrikt, gaan met elkaar op de loop, en trekken de lezer een wereld binnen die tegelijk vreemd en vertrouwd is. Joyce werkte zeventien jaar aan Finnegans Wake. Aanvankelijk heette het manuscript Work in Progress, een titel die uitdrukt hoe voor Joyce het schrijven aan dit werk een voortdurend onderzoek was. Niet alleen naar de diepten en verborgen hoeken van de geest, maar ook naar de fundamenten van onze cultuur en naar de kracht van symbolen en mythen. Nooit eerder verscheen Finnegans Wake in een Nederlandse uitgave. Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes brachten het Engels van Joyce over naar het Nederlands, waarbij aan zoveel mogelijk idiomatische eigenaardigheden van het origineel recht werd gedaan. Hoe ze daarbij te werk gingen is van woord tot woord te volgen in de parallelweergave van het Engels, dat voor deze uitgave geheel opnieuw werd gezet, precies volgens de oorspronkelijke regel- en pagina-indeling. Een aantal tekstvarianten met bronvermelding completeert deze monumentale uitgave.


The Book You Can Do Better
The Author Ash Green
The Publisher Artrum Media
Release Date2014-05-19
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9781938107580
Language English, Spanish, And French

READING: Low self-esteem is a problem that plagues many people. Especially women. They repeatedly make wrong choices in their lives as well as in men and end up in relationships that are not only unhealthy but also detrimental to their overall well-being. They just don't think they deserve better. They don't think they can do better. But they can. You Can Do Better: How to Improve Your Self-Esteem, Stop Dating the Wrong Men and Start Living the Life You Deserve is the book for the person who wants to have a better life and better relationships. If you're suffering because of low self-esteem, you just have to realize that you can do better and that you deserve better. This book can help.


The Book Happiness Unlocked
The Author Craig Willard
The Publisher Craig Willard
Release Date2015-02-27
Genre Self-Help
Pages 42
ISBN
Language English, Spanish, And French

READING: This book has evolved from life taught lessons. You can this as a situational toolkit. You will find this book pinpoints common areas that people can improve their happiness and do it quickly. For those who struggle with happiness, this book will help you develop a foundation of happiness you will continue to build upon. If you consider yourself happy, this book may uncover an area in which you can expand upon.


The Book Dagboek van een boekverkoper
The Author Shaun Bythell
The Publisher Thomas Rap
Release Date2017-10-19
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789400407848
Language English, Spanish, And French

READING: Op zijn achttiende zag Shaun die eigenzinnige boekhandel in het Schotse kustplaatsje Wigtown voor het eerst. 'Die tent bestaat over een jaar niet meer,' zei hij toen achteloos tegen een vriend van hem. Dertien jaar later bestaat de boekhandel nog steeds en is Shaun de eigenaar van het grootste antiquariaat van Schotland. In Dagboek van een boekverkoper doet Shaun verslag van zijn dagelijks leven in en rond de winkel en laat hij ons zien hoe hij als boekverkoper overleeft in onze digitale tijd, hoe je omgaat met lekkages die maar terug blijven komen, met een zwarte kat die telkens op je boeken gaat zitten, met personeel dat graag zijn eigen plan trekt en met klanten die soms wel heel aparte wensen hebben. Ook neemt Shaun ons mee op reis als hij in zijn oude rode Renault door Schotland rijdt op zoek naar bijzondere boeken. Dit is het hartverwarmende verhaal van een man die leeft voor, met en tussen de boeken.


The Book Geluk zonder voorwaarden
The Author Michael Singer
The Publisher Have, Ten
Release Date2015-11-06
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9789025904760
Language English, Spanish, And French

READING: De internationale bestseller ‘Geluk zonder voorwaarden’ van Michael Singer is nu verkrijgbaar als midprice. Hoe kunnen we onszelf bevrijden van negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen? Hoe kunnen we ons vrijmaken van de verhalen over onszelf die ons gevangen houden in patronen van angst en vermijdingsgedrag? Het antwoord is verbluffend eenvoudig, laat Michael Singer zien. Er is een ruimte in onszelf, vrij van frustratie en egoïsme, waar we onvoorwaardelijke vreugde en lichtheid ervaren. ‘Ik kon het niet meer wegleggen, en moest er iedereen over vertellen.’ – Oprah Winfrey in gesprek met Michael Singer


The Book Be Fearless
The Author Jean Case
The Publisher Simon & Schuster
Release Date2019-01-08
Genre Self-Help
Pages 272
ISBN 9781501196348
Language English, Spanish, And French

READING: Philanthropist, investor, and technology pioneer Jean Case brings to life the five Be Fearless principles common to the people and organizations that change the world. This book is a call to action for those seeking to live extraordinary lives and bring about transformational change. When National Geographic Chairman Jean Case set out to investigate the core qualities of great change makers, past and present, from inventors to revolutionaries, she found five surprising traits all had in common. They weren’t wealth, privilege, or even genius. It was that all of these exceptional men and women chose to make a “big bet,” take bold risks, learn from their failures, reach beyond their bubbles, and let urgency conquer fear. Throughout Be Fearless, Jean vividly illustrates these principles through storytelling—from her own transformational life experiences, to Jane Goodall’s remarkable breakthroughs in understanding and protecting chimpanzees, to celebrity chef José Andrés’ decision to be a “first responder” and take his kitchen to the sites of devastating hurricanes to feed the hungry, to Bryan Stevenson’s ambitious efforts to end incarceration inequities, and more. She shares new insights to stories you might think you know—like AirBnB’s tale of starting from scratch to transform the hospitality industry, to John F. Kennedy’s history-making moonshot—and gems from changemakers you’ve never heard of. Weaving together storytelling, practical tips and inspiration, Be Fearless will teach you how to put the five fearless principles to work so that they too can spark the sorts of remarkable breakthroughs that change the world.


The Book The secret
The Author Rhonda Byrne
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2017-05-09
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9789021565316
Language English, Spanish, And French

READING: 'The Secret' van Rhonda Byrne verscheen in 2006. Miljoenen mensen over de hele wereld lazen het boek of bekeken de film. In april 2007 verscheen de Nederlandse vertaling van het boek. De rest is geschiedenis. Inmiddels zijn er bijna 400.000 Nederlandse exemplaren van het boek verkocht. De tiende jubileumeditie van het boek dat het leven van velen ingrijpend heeft veranderd, nu met een gouden randje en een nieuw voor- en nawoord van de Rhonda Byrne. The Secret helpt je bereiken wat je zelf voor onmogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid, geld, relaties. Wat is The Secret? Wat is het geheim van The Secret? Wat kan het betekenen voor jou? 'The Secret' gaat in op de kracht van de Law of Attraction (Wet van de Aantrekking). Technieken die hiervoor gebruikt worden zijn het zetten van een intentie of de visualisatie van een droom. The Secret openbaart alle facetten van het geheim, dat het leven transformeerde van iedereen die er ooit mee in aanraking kwam... Plato, Beethoven, Shakespeare, Einstein. Leer het geheim kennen, bereik het onmogelijke... ‘Ik ben opgevoed volgens de denkwijzen van ‘The Secret’'. En het werkt, dat merk ik bij alles wat ik doe. - Fajah Lourens, bestsellerauteur van 'Killerbody dieet'. ‘Het boek heeft een veel interessantere impact op m’n leven gehad dan geld verdienen. Ik leef relaxter, geniet meer van het moment, ik leef m’n leven echt. – Catherine Keyl


The Book Diep werk
The Author Cal Newport
The Publisher Business Contact
Release Date2016-03-22
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789047009337
Language English, Spanish, And French

READING: Cal Newport gebruikte de term ‘diep werk’ voor het eerst op zijn populaire blog. Hij doelde daarmee op de noodzaak van geconcentreerd werken om maximaal te kunnen presteren, een vaardigheid die we langzaam zijn kwijtgeraakt. Hij raakte een zenuw: Newports artikelen over dit onderwerp werden honderdduizenden keren gelezen en overgenomen. De meeste mensen laten zich gemakkelijk onderbreken en besteden een groot deel van de dag aan oppervlakkige werkzaamheden. Dit boek bevat talloze inspirerende verhalen en praktische adviezen over hoe je je werk anders kunt organiseren om diep werk een vaste plek te geven en hoe je door oefening je focus kunt terugbrengen. Want alleen door iets met volle aandacht te doen, ontwikkel je je denkkracht en bereik je meer in minder tijd. Het toepassen van diep werk is de beste beslissing die je kunt nemen in een wereld waarin je wordt afgerekend op de waarde die je toevoegt, maar waarin afleiding nog te veel van je tijd opslokt. Diep werk maakt je beter in wat je doet en geeft je meer voldoening.


The Book Fail Fast or Win Big
The Author Bernhard Schroeder
The Publisher AMACOM
Release Date2015-02-18
Genre Business & Economics
Pages 192
ISBN 9780814434796
Language English, Spanish, And French

READING: Entrepreneurs have long been taught that to be successful, they need to spend months perfecting a business plan and finding investors before they can finally launch their business. But with the marketplace changing at lightning speed, this notion is not only outdated-it's costly. There's no point to building a business in a bubble. Today's entrepreneurs must embrace the idea of "failing fast." They need to connect with real customers and determine quickly whether their idea is worth pursuing, needs new direction, or should be abandoned altogether. Fail Fast or Win Big shows entrepreneurs how to: Create a rapid prototype of their product or service * Develop a business model instead of a business plan * Test it repeatedly with customers so they can spot failure early * Continue to refine the model based on customer interactions * Leverage their network and resources in order to run lean The longer it takes to launch a company, the more changes there will have been in the market place. Featuring real-life examples of entrepreneurs who set out to fail fast and ended up winning big, this ground breaking guide reveals how the right kind of risk can really pay off.


The Book The Artist s Way druk 9
The Author J. Cameron
The Publisher Uitgeverij Christofoor
Release Date2014-03-24
Genre
Pages 255
ISBN 9060384822
Language English, Spanish, And French

READING: Cursus voor het (her)vinden van je creativiteit door middel van bewustwording en autogene training.


The Book Dit alles zal ik je geven
The Author Delores Redondo
The Publisher Karakter
Release Date2017-08-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789401607414
Language English, Spanish, And French

READING: In de steile wijngaarden van het Spaanse Ribeira Sacra komt Alvaro om bij een auto-ongeluk. Zijn partner Manuel reist zo snel hij kan van Madrid naar Galicië, maar tevergeefs: het politieonderzoek is al gesloten. Zijn adellijke, invloedrijke schoonfamilie ziet hem bovendien liever meteen weer vertrekken. Als Manuel op het punt staat de regio te verlaten, staat gepensioneerde politiecommandant Nogueira ineens voor zijn neus, die beweert dat de dood van Alvaro geen ongeluk was... Manuel, Nogueira en priester Lucas, jeugdvriend van Alvaro, beginnen aan een onheilspellende tocht op zoek naar de waarheid. Gaandeweg raken ze meer en meer verstrikt in een web van leugens, bedrog en familiegeheimen. Dit alles zal ik je geven is een intrigerende psychologische thriller over vriendschap, verraad, diep weggestopte geheimen, complexe familiebanden en duistere religieuze overtuigingen.


The Book Tao van Jeet Kune Do
The Author Bruce Lee
The Publisher Uitgeverij Elmar
Release Date2014-01-16
Genre Sports & Recreation
Pages
ISBN 9789038924250
Language English, Spanish, And French

READING: Bruce Lee was de koning van kung fu en martial arts. "The Tao of Jeet Kune Do" is het enige echte boek waarin Bruce Lee's eigen ideeën over vechtsport zijn gepubliceerd. Wereldwijd zijn er al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Deze herziene en fors uitgebreide Nederlandse vertaling is nu eindelijk verkrijgbaar, bezorgd door James ter Beek, die zelf les heeft gehad van Ted Wong (een van de meest begaafde leerlingen van Bruce Lee en gecertificeerd Jeet Kune Do-instructeur). Het vertalen van de soms ingewikkelde tekst heeft twee jaar in beslag genomen. De vele illustraties van Bruce Lee zelf geven een duidelijk inzicht in zijn visie op Kung Fu. Maak je de technieken van Bruce Lee eigen met "De Tao van Jeet Kune Do"!