Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Deskbound
The Author Kelly Starrett
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2016-04-26
Genre Health & Fitness
Pages 368
ISBN 9781628600582
Language English, Spanish, And French

READING: Sitting can wreak havoc on your health. Recent studies show that too much sitting contributes to a host of diseases - from obesity and diabetes to cancer and depression - and literally shortens your life. In Deskbound, Dr Kelly Starrett - author of Becoming a Supple Leopard (Victory Belt, 2015) - unveils how your sedentary lifestyle is killing you and, more important, what you can do to change it. Provides creative solutions to reduce the amount of time you spend perched on your backside, as well as strategies for the workplace that will improve your overall health.


The Book Oogwenk
The Author Arianne Trossèl
The Publisher
Release Date2017-09-18
Genre
Pages 320
ISBN 9492495236
Language English, Spanish, And French

READING: (Auto)biografie van een man die door een hersenstaminfarct met behoud van bewustzijn volledig verlamd is geraakt.


The Book Een werkweek van 4 uur
The Author Timothy Ferriss
The Publisher Boekerij
Release Date2017-01-25
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789402308723
Language English, Spanish, And French

READING: Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit. Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord. Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf. De pers overEen werkweek van 4 uur ‘Geweldig! Dit boek zal je leven veranderen.’ The New York Times ‘Zijn adviezen snijden en hout en zijn soms verfrissend anders en eigenwijs.’ Aktueel ‘Het kan: veel verdienen, weinig werken.’ Intermediair


The Book Zaterdag druk 1
The Author Ian MacEwan
The Publisher
Release Date2015-05-18
Genre
Pages 330
ISBN 9041707891
Language English, Spanish, And French

READING: Op de dag van de grote demonstratie tegen de dreigende oorlog in Irak in februari 2003 groeit bij een Londense neurochirurg de angst voor terrorisme.


The Book De zevende functie van taal
The Author Laurent Binet
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2016-04-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402305852
Language English, Spanish, And French

READING: Weergaloze, zeer lovend ontvangen roman van Laurent Binet, auteur van HhhH Parijs, 1980. De beroemde filosoof Roland Barthes wordt in het Quartier Latin door een vrachtwagen overreden en overlijdt. Politiecommissaris Bayard krijgt opdracht de zaak te onderzoeken. Hij is er al snel van overtuigd dat Barthes vermoord is: de filosoof heeft een manuscript nagelaten waarin hij beschrijft wat de zevende functie is van taal en meerdere mensen zitten erachteraan. Het onderzoek voert Bayard langs alle grote Franse schrijvers, denkers en politici. Met veel humor en vaart speelt Binet in deze weergaloze roman zijn bekende spel met feit en fictie, tegen de achtergrond van de veelbewogen jaren tachtig, toen intellectueel Parijs nog het centrum van de wereld was. De pers over De zevende functie van taal ‘Een weergaloos misdaadverhaal.’ Elsevier ‘De zevende functie van taal is een spannende taalkundige thriller, een wervelende avonturenroman, een vermakelijke satire en een metaroman ineen, waarin een ragfijn spel wordt gespeeld met waarheid en fictie.’ **** De Standaard ‘Een literaire James Bond en tegelijkertijd een hilarisch portret van de grote Franse intellectuelen uit die tijd.’ NRC Handelsblad


The Book Infectie
The Author Robin Cook
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2014-08-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044971682
Language English, Spanish, And French

READING: George Wilson werkt als arts-assistent in een groot ziekenhuis in Los Angeles en woont samen met Kasey. Op een ochtend vindt hij haar dood in bed. Onbegrijpelijk, want ondanks haar diabetes verkeerde ze in prima gezondheid. Enkele maanden na haar dood bezoekt hij een presentatie over de revolutionaire nieuwe app iDoc, die werkt als een soort mobiele huisarts – iDoc kan bloedwaarden testen, vragen beantwoorden en diagnoses stellen. George ontdekt dat ergens in de app een virus blijkt te zitten, met alle gevolgen van dien: er zijn reeds enkele patiënten overleden. Als hij op onderzoek uitgaat, stuit hij op schokkender informatie dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.


The Book Deskbound
The Author Harold Havelock Kynett
The Publisher
Release Date2013-08
Genre
Pages 142
ISBN 1258791080
Language English, Spanish, And French
The Book Practising Public Scholarship
The Author Katharyne Mitchell
The Publisher John Wiley & Sons
Release Date2011-07-26
Genre Education
Pages 160
ISBN 9781444355567
Language English, Spanish, And French

READING: A cross-disciplinary collection of 20 essays describing the journey to public scholarship, exploring the pleasures and perils associated with breaching the town-gown divide. Includes contributions from departments of geography, comparative literature, sociology, communications, history, English, public health, and biology Discusses their efforts to reach beyond the academy and to make their ideas and research broadly accessible to a wider audience Opens the way for a new kind of democratic politics—one based on grounded concepts and meaningful social participation Includes deeply personal accounts about the journey to becoming a public scholar and to intervening politically in the world, while remaining within a university system Provides a broad prescription for social change, both within and outside the university


The Book 12 regels voor het leven
The Author Jordan B. Peterson
The Publisher Prometheus
Release Date2018-04-20
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789044637816
Language English, Spanish, And French

READING: Wat moet íedereen in de moderne wereld weten? Om antwoord te geven op deze moeilijkste vraag der vragen combineert de gerenommeerde psycholoog Jordan B. Peterson de zwaarbevochten waarheden van oude tradities met verbluffende ontdekkingen van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. Op humoristische, verrassende en informatieve wijze vertelt Jordan Peterson ons waarom kinderen die aan het skateboarden zijn met rust gelaten moeten worden, welk verschrikkelijk noodlot mensen die te snel oordelen te wachten staat, en waarom je altijd een kat moet aaien als je er een tegenkomt. Peterson legt grote verbanden en distilleert daarbij uit alle kennis van de wereld 12 praktische en fundamentele leefregels. In 12 regels voor het leven maakt Jordan Peterson korte metten met de moderne clichés van wetenschap, geloof en de menselijke natuur, en tegelijkertijd transformeert en verrijkt hij de denkwijze van zijn lezers. Dr. Jordan B. Peterson (1962) is psycholoog, cultuurcriticus en hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Toronto. Zijn wetenschappelijke artikelen hebben de moderne kijk op persoonlijkheid en creativiteit voorgoed veranderd. Peterson heeft honderdduizenden volgers op social media en zijn YouTube-clips zijn meer dan 27 miljoen keer bekeken. 'Peterson is vandaag de dag de invloedrijkste intellectueel van de westerse wereld. Voor miljoenen jonge mannen blijkt de methode-Peterson het perfecte tegengif voor de mengeling van knuffelen en beschuldigen waarin ze zijn grootgebracht.' - DAVID BROOKS, THE NEW YORK TIMES 'Hoewel ik in veel opzichten met Peterson van mening verschil, ben ik het hartgrondig eens met zijn nadruk op het zorgvuldig, zonder vooroordelen bekijken van grote maatschappelijke en persoonlijke kwesties om daar rationele, weloverwogen oplossingen voor te vinden. Dit boek staat er vol mee.' - LOUISE O. FRESCO 'Peterson stapt als een magiër door de ideeëngeschiedenis van het Westen, en hij maakt alles urgent, en stralend. Ja, er zijn regels voor het leven, met moeite gedistilleerd in de wildernis van het bestaan, gevoed met klassieke waarden en inzichten die de tand des tijds doorstaan, als wij volharden. Peterson is momenteel de belangrijkste "praktische" intellectueel.' - LEON DE WINTER 'Peterson is een genie op vele vlakken. 12 regels voor het leven is een groot, controversieel, ontnuchterend boek.' - THE TIMES 'Peterson is geen gebrek aan empathie te verwijten. Hij is als een vaderfiguur.' - TROUW


The Book Uncovering Russia
The Author
The Publisher 35725340532
Release Date2003
Genre Russia (Federation)
Pages 395
ISBN 0972970800
Language English, Spanish, And French

READING: A collection of analyses and opinions by some of the leading columnists of the newspaper, The Russia journal, regarding Russian society, its government, economy, and relations with the rest of the world.


The Book Scribblings
The Author John Winthrop
The Publisher Lulu Press, Inc
Release Date2013-03-12
Genre History
Pages
ISBN 9781105012099
Language English, Spanish, And French

READING: A series of previously published articles from various newspapers and magazines, including New York Times, Barron's, Trusts and Estates, Harpers, Greenwich Times, Charleston Business journal to mention a few. General categories include environment, travel, finance, and foreign affairs.


The Book Buller A Scapegoat
The Author Geoffrey Powell
The Publisher Pen and Sword
Release Date1994-04-25
Genre History
Pages 245
ISBN 9780850522792
Language English, Spanish, And French

READING: A succession of British disasters marked the early months of the Boer War of 1899-1902. It was the start of modern warfare: the empty battlefield. A scapegoat was found for thedefects revealed; Redvers Buller, the commander-in-chief until Lord Roberts superseded him.


The Book F1 2016 wat een jaar
The Author Olav Mol
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2016-12-15
Genre Sports & Recreation
Pages
ISBN 9789021405056
Language English, Spanish, And French

READING: 2016 is voor Nederland een Formule 1-jaar om nooit te vergeten. Olav Mol deed voor televisie verslag van alle 21 races en maakte het samen met pitreporter Jack Plooij weer van dichtbij mee. 2016 betekende de doorbraak en eerste Formule 1-zege van Max Verstappen. De Belgische Grand Prix op Spa-Francorchamps werd door maar liefst 60.000 Nederlandse raceliefhebbers bezocht. Het was ook het jaar van de eerste Grand Prix in Azerbeidzjan, de terugval van Ferrari en de strijd om de titel tot aan de laatste race tussen Rosberg en Hamilton. F1 2016, wat een jaar! blikt terug op alle races van dit seizoen, bevat veel unieke inkijkjes achter de schermen en blikt vooruit op het seizoen 2017 met nieuwe en spectaculairdere auto's.


The Book Dodendans
The Author Jeffery Deaver
The Publisher Boekerij
Release Date2012-12-11
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789000322077
Language English, Spanish, And French

READING: Rechercheur Lincoln Rhyme en zijn assistente Amelia Sachs worden door de New Yorkse politie gevraagd te helpen bij het opsporen van een buitengewoon sluwe en gewetenloze seriemoordenaar. Slechts één van zijn slachtoffers heeft lang genoeg geleefd om de politie een aanwijzing te geven. De moordenaar heeft een tatoeage op zijn arm: de dood dansend met een vrouw voor een doodskist. De tatoeage herinnert Rhyme aan een eerdere ontmoeting met deze moordenaar, de Danser. Verbitterd bijt Rhyme zich vast in de zaak. Hij wil koste wat het kost deze man achter de tralies hebben. Dan komen Rhyme en Sachs erachter dat de moordenaar is ingehuurd om drie getuigen om te brengen voordat ze een belastende veklaring kunnen afleggen. En ze hebben nog maar 48 uur voordat de rechtszaak begint.


The Book Shape Up with Karatics
The Author
The Publisher WePublish
Release Date2002
Genre Karate
Pages 175
ISBN 9780952693024
Language English, Spanish, And French
The Book Facilities Change Management
The Author Edward Finch
The Publisher John Wiley & Sons
Release Date2011-12-16
Genre Technology & Engineering
Pages 272
ISBN 9781444346077
Language English, Spanish, And French

READING: Modern organisations are subject to continual change - technologies evolve, organisational structures are modified, people and underlying cultures are transformed. Yet the facilities that organisations occupy are static and can impede the changes that are essential to organisational survival. The response to change in terms of property and support services is often too little too late - leading to facilities that do not support organisational reality. The facilities management team is thus constantly challenged to bridge the gap between what an organisation has and what it needs. Facilities Change Management is a practical evaluation of the management of change for facilities managers and related professions. It considers: the forces of change affecting facilities decisions the obstacles to change at a resource level and human level the effective implementation of change the human aspect of change Each of these is considered in relation to modern facilities management issues. The discussion will enable practising facilities managers, project managers, surveyors, service providers and architects to understand, engage with and manage facilities change effectively at a strategic level. Through real-life case studies it demonstrates the complexities of change and hidden elements of change that may undermine carefully planned projects.


The Book Voorbij de liefde
The Author Maggie O'Farrell
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2012-04-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789047202974
Language English, Spanish, And French

READING: Op een ochtend stapt Alice Raikes in Londen op de trein naar Edinburgh, waar haar zussen haar opwachten op het station. Diezelfde avond ligt ze in coma in een ziekenhuis in Londen na een ongeluk dat misschien geen ongeluk was. Terwijl Alice balanceert op de grens tussen leven en dood, verzamelt haar familie zich om haar bed. Ze wachten en halen herinneringen op, waardoor oude spanningen komen bovendrijven. Langzaam komen ook Alices eigen herinneringen weer terug: aan haar jeugd en aan haar grote, voorgoed verloren liefde. Voorbij de liefde vertelt het prachtige verhaal van een liefde die niet was voorbestemd, van de relatie tussen verschillende generaties, moeders en dochters, vaders en zonen en van verlies en geluk.


The Book De duivelstraan
The Author Jeffery Deaver
The Publisher Boekerij
Release Date2013-02-20
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789000322053
Language English, Spanish, And French

READING: Op een druk metrostation in Washington begint de Digger op honderden onschuldige reizigers te schieten. Kort daarop levert Gilbert Havel een brief af bij de burgemeester. In de brief wordt 20 miljoen dollar geëist. Als deze som niet binnen vier uur wordt betaald, zullen er opnieuw slachtoffers vallen. De stad is verlamd van angst en de burgemeester stemt dan ook onmiddellijk in met de betaling.Margaret Lukas en Parker Kincaid zullen het geld overhandigen. Maar wanneer Havel op weg gaat om het geld op te halen, wordt hij op straat doodgereden. Omdat Havel de enige is van wie de Digger bevelen opvolgt, is er nu niemand meer die hem kan stoppen. Om de vier uur zal hij het vuur op willekeurige voorbijgangers openen. Margaret en Parker beseffen dat de Digger een ongeleid projectiel is dat koste wat het kost gestopt moet worden...


The Book HhhH
The Author Laurent Binet
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2011-06-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460925597
Language English, Spanish, And French

READING: Nazikopstuk Reinhard Heydrich, alias ‘de beul van Praag’ en ‘het blonde beest’, is uitvinder en uitvoerder van de Shoah, en een van de wreedste nazi’s die het Derde Rijk kende. Hij was de chef van Eichmann en de rechterhand van Himmler. Bij de SS noemden ze hem ‘HhhH’: Himmlers hersens heten Heydrich. In mei 1942 wordt hij in Praag in zijn open Mercedes getroffen door een granaat. De gevolgen zijn meedogenloos: de granaat is geworpen door de Tsjechische parachutist Jan Kubis, en als represaille worden twee Tsjechische dorpen met de grond gelijkgemaakt, honderden mannen standrechtelijk geëxecuteerd en duizenden vrouwen en kinderen afgevoerd en vergast. Laurent Binets reconstructie van de aanslag op Heydrich is een sublieme combinatie van feit en fictie. Met HhhH schreef hij een indrukwekkende debuutroman die door de internationale pers alom geprezen werd.


The Book The cat chronicles
The Author Tom Howard
The Publisher Running Pr Book Pub
Release Date1993-10
Genre Juvenile Fiction
Pages 127
ISBN 1561382914
Language English, Spanish, And French

READING: Traces the relationship between cats and people from ancient Egypt to the present, and looks at their role in art and literature