Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book De New York trilogie
The Author Paul Auster
The Publisher De Bezige Bij Amsterdam
Release Date2015-04-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023489863
Language English, Spanish, And French

READING: Broze stad (1985), Schimmen (1986) en De gesloten kamer (1986) vormen samen de fenomenale New York-trilogie van Paul Auster. Het werk dat zijn definitieve doorbraak betekende en waarin Austers liefde voor zijn stad en zijn fascinatie voor het genre van de mystery novel op meesterlijke wijze samenkomen. De New York-trilogie is een klassieker, die je gelezen móét hebben.


The Book Die New York Trilogie
The Author Paul Auster
The Publisher Rowohlt Verlag GmbH
Release Date2012-04-02
Genre Fiction
Pages 416
ISBN 9783644460416
Language English, Spanish, And French

READING: Jeder der drei Romane der «New-York-Trilogie» wirkt zunächst wie eine klassische, spannungsgeladene Kriminalgeschichte. Alle drei ziehen den Leser mit raffiniert ausgelegten «Ködern» in ihren Bann. Aber bald scheinen die vordergründig logischen Zusammenhänge nicht mehr zu stimmen. Täter werden auf rätselhafte Weise zu Opfern, Verfolger zu Verfolgten. Schritt für Schritt wird auch der unabhängige Beobachter, ob Leser oder Detektiv, in ein Spiel mit seinen eigenen Erwartungen verstrickt. Paul Austers drei große New-York-Romane in einem Band. «Eine literarische Sensation.» (Sunday Times)


The Book Kudos
The Author Rachel Cusk
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2018-10-11
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789403141107
Language English, Spanish, And French

READING: In een vliegtuig luistert een vrouw naar het verhaal van de onbekende passagier naast haar: over zijn werk, zijn huwelijk, zijn dochter en de nacht waarin hij zijn hond moest begraven. De vrouw, Faye, is onderweg naar Europa om interviews te geven over haar nieuwe boek. Eenmaal daar aangekomen spreekt ze met mensen over kunst, familie, politiek, liefde, over plezier en verdriet, en over gerechtigheid en onrecht. Ze praat over zaken die er werkelijk toe doen in het leven. Deze conversaties, de laatste met haar zoon, komen samen in een prachtig, majestueus slotstuk. Kudos is, na Contouren en Transit, het laatste deel van Rachel Cusks briljante drieluik waarin ze een even intieme als veelomvattende kijk biedt op het leven in de eenentwintigste eeuw.


The Book Crazy Rich Asians
The Author Kevin Kwan
The Publisher Boekerij
Release Date2019-03-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402313086
Language English, Spanish, And French

READING: Een uniek inkijkje in de wereld van de schatrijke Aziatische elite Als Rachel door haar vriend Nicholas wordt uitgenodigd een zomer in Singapore door te brengen om zijn familie te leren kennen, weet ze dat dit de eerste stap is naar een huwelijksaanzoek. Wat ze niet weet, is dat Nicholas een van de allerrijkste en meest gewilde huwelijkskandidaten van Azië is. En dat de societydames absoluut niet van plan zijn de hoofdprijs aan hun neus voorbij te laten gaan... De pers over de film Crazy Rich Asians ‘Crazy Rich Asians is dé nieuwe film die jij wilt zien.’ RTL Boulevard ‘Een film als Crazy Rich Asians is belangrijk. Het is de eerste Hollywoodfilm in 25 jaar (!) die met een geheel Oost-Aziatische cast een verhaal in de moderne maatschappij vertelt, zonder daarbij te uitleggerig te doen.’ Brandpunt ‘Crazy Rich Asians is een feestje met een eersteklas gastenlijst.’ The New York Times De pers over het boek Crazy Rich Asians ‘Een ongelooflijk geestig debuut over drie superrijke Chinese families. Een fantastische roman.’ Hebban.nl ‘Dit is vermakelijk, oppervlakkig escapisme dat zelfs de twijfelende lezer over de streep trekt: de superrijke Chinese versie van Dynasty.’ The Guardian ‘Het totaalplaatje dat Kwan schetst is verbazingwekkend, jaloersmakend maar ook romantisch en oprecht. Iedereen die van Azië en Aziatische literatuur houdt, zal hier zijn vingers bij aflikken.’ Tessaheitmeijer.com


The Book New York Trilogie Int grale
The Author Will Eisner
The Publisher Delcourt
Release Date2018-11-21
Genre Comics & Graphic Novels
Pages 432
ISBN 9782413017219
Language English, Spanish, And French

READING: Will Eisner raconte comme personne sa vie à Big Apple, une ville qu'il a vu grandir et changer au fil des arrivées massives de migrants de toutes origines sociales, religieuses et géographiques. Un chef d'oeuvre ! Will Eisner fait de New York et de ses habitants les personnages d'une pièce de théâtre plus grande que nature. Muets ou diserts, instantanés ou développés en plusieurs planches, l'auteur révèle toute la finesse et l'intelligence dont il savait faire preuve. La faune exubérante campée sur les perrons d'immeubles populaires, les gamins des rues, tout devient matière à raconter la vie. Celle des gens. Celle qui compte...


The Book Metafiktion in Paul Austers The New York Trilogy
The Author Tanja Lins
The Publisher GRIN Verlag
Release Date2010
Genre
Pages 74
ISBN 9783640765362
Language English, Spanish, And French

READING: Examensarbeit aus dem Jahr 2006 im Fachbereich Anglistik - Literatur, Note: 1,3, Universitat zu Koln (Englisches Seminar), 56 Quellen im Literaturverzeichnis, Sprache: Deutsch, Abstract: Die vorliegende Arbeit gibt einen sehr guten Uberblick uber den Sinn und Zweck der verwendeten metafiktionalen Elemente in Austers bekanntestem Werk "The New York Trilogy." So spielen Sprachtheorien, Intertextualitat und die Implementierung Austers auf der Erzahlebene eine zentrale Rolle, um postmodernes Gedankengut zu transportieren.


The Book Val der titanen
The Author Ken Follett
The Publisher Boekerij
Release Date2013-03-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789047520030
Language English, Spanish, And French

READING: In 1911 verandert de wereld voorgoed. Arbeiders laten zich niet langer onderdrukken, vrouwen eisen hun rechten op, de rijke aristocratie kan haar macht niet langer handhaven. En overal fluisteren diplomaten elkaar woorden in die het lot van miljoenen mensen over de hele wereld zullen veranderen. Aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog proberen acht mensen hun weg in hun roerige wereld te vinden. Ieder op hun eigen manier dragen zij bij aan een titanenstrijd die zijn weerga niet kent...


The Book Onzichtbaar
The Author Paul Auster
The Publisher De Bezige Bij Amsterdam
Release Date2015-04-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023485964
Language English, Spanish, And French

READING: Austers vijftiende roman opent in New York, in de lente van 1967. Adam Walker is twintig jaar, en pas afgestudeerd aan Columbia University. Hij wil dichter worden. Op een feestje ontmoet hij de raadselachtige Fransman Rudolf Born en diens zwijgzame maar verleidelijke vriendin Margot. Voordat hij het weet is Adam verwikkeld in een perverse driehoeksverhouding die tot een plotse geweldsdaad leidt. Zijn leven neemt een totaal andere wending. Een faustiaanse nieuwe roman vol passie van een van de grootste hedendaagse Amerikaanse auteurs. Een adembenemende roman die ons van 1967 tot 2007 voert, van New York tot Parijs tot de Caraïben. Auster brengt het schaduwland tussen geheugen en waarheid in kaart, tussen schrijverschap en identiteit, in een verhaal vol woede, lust en een nietsontziende zoektocht naar rechtvaardigheid.


The Book Kind 44
The Author Tom Rob Smith
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-01-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789041418357
Language English, Spanish, And French

READING: Het is 1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief diekinderen vermoordt. Maar in de Sovjet-Unie mogen alleen politieke misdaden bestaan. Leo Demidov, een jonge en toegewijde officier van de meedogenloze geheime dienst, heeft het gevoel dat de moorden op de een of andere manier met hem te maken hebben. Leo beseft al snel dat hij de moordenaar, wie het ook is, moet vinden voordat hij zelf wordt vermoord. Kind 44 laat zien wat het betekent om te overleven in een dictatuur en wat er gebeurt als één man besluit terug te vechten. Wie kan hij vertrouwen?


The Book Aantrekking De Krinar kronieken deel 2
The Author Anna Zaires
The Publisher Mozaika LLC
Release Date2019-02-05
Genre Fiction
Pages 410
ISBN 9781631424007
Language English, Spanish, And French

READING: Mia is volledig aan Korum overgeleverd nu ze in Lenkarda is, de grootste Krinar-nederzetting op aarde. Ze kan hier niet weg en ze heeft geen idee hoe ze zelfs de meest basale Krinar-technologie kan gebruiken. Daarom kan ze niet anders dan vertrouwen op de K die haar hier heeft gebracht - de geliefde die zij heeft verraden. Zal hij zijn belofte waarmaken om haar naar huis te brengen, of is het haar lot om voorgoed zijn gevangene te zijn? Kan een mens een volwaardig lid worden van de Krinar-samenleving? Houdt Korum van haar, of wil hij haar alleen maar bezitten? Lees snel verder om erachter te komen...


The Book Knopen en Pijn
The Author Penelope Sky
The Publisher Penelope Sky
Release Date2018-06-21
Genre Fiction
Pages 350
ISBN
Language English, Spanish, And French
The Book Stad van spiegels
The Author Justin Cronin
The Publisher Cargo
Release Date2017-01-19
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023427711
Language English, Spanish, And French

READING: Het is stil geworden in de wereld. De Twaalf zijn vernietigd en de honderd jaar durende heerschappij van het duister is voorbij. Langzaam komen de overlevenden weer tevoorschijn, vastbesloten om een nieuw bestaan op te bouwen, en te dromen van de toekomst. Maar ergens ver weg, in een dode stad, wacht hij af. De Nul. De Eerste. De vader van de Twaalf. De haat die werd aangewakkerd door zijn transformatie laait opnieuw op. En de enige manier om dit vuur te doven is de dood van Amy, het meisje dat is voorbestemd om de mensheid te redden.


The Book Bravo Valentina
The Author Adriana Trigiani
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460925290
Language English, Spanish, And French

READING: Valentina Roncalli, schoenenontwerpster voor het New Yorkse familiebedrijf Angelini Shoe Company, heeft het zwaar. Haar grootmoeder heeft een nieuwe liefde gevonden en vertrekt naar haar moederland Italië. Het bedrijf blijft achter in handen van Valentina en haar twistzieke broer Alfred, en dan is er ook nog hun grote, luidruchtige Italiaanse familie die de rest van Valentina s tijd en aandacht opeist.Wanneer Valentina naar Buenos Aires reist voor zaken, wacht haar een nog grotere uitdaging. Ze blijkt daar een verre neef te hebben, die ook `in de schoenen zit. Deze ontdekking roept vele vragen op. Waarom hebben de familiezieke Roncalli s het contact met deze bloedverwanten verbroken? De familie is in rep en roer, en het is aan Valentina om iedereen nader tot elkaar te brengen.


The Book Verbonden door het lot
The Author Nora Roberts
The Publisher Boekerij
Release Date2015-09-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402304855
Language English, Spanish, And French

READING: Elke zeven jaar, gedurende een week in juli, raken de bewoners van Hawkins Hollow bezeten door een collectieve gekte. Ze doen dan ondenkbare dingen die ze zich achteraf niet meer herinneren. Dit bizarre gegeven lokt journaliste Quinn Black naar het dorpje; ze hoopt er een onderwerp voor haar nieuwe boek te vinden. Het is pas februari, maar Caleb Hawkins ziet en voelt hoe het kwaad zich al begint te roeren. Nooit zal hij vergeten hoe de verschrikking eenentwintig jaar geleden begon, en hij is vastbesloten het te stoppen. Daarbij roept hij de hulp in van zijn beste vrienden Fox en Gage. Quinn blijkt ook over bijzondere gaven te beschikken die haar binden aan het dorp – en aan Cal...?


The Book Een leven na jou
The Author Jojo Moyes
The Publisher De Fontein Romans & Spanning
Release Date2016-01-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026139567
Language English, Spanish, And French

READING: Jojo Moyes, de auteur van de hit ' Voor jou' (Me Before You) schreef 'Een leven na jou' (After You). Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoophaalde. In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden? Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones) in de hoofdrol.


The Book Een onberispelijke man
The Author Jane Gardam
The Publisher Uitgeverij Cossee
Release Date2017-03-23
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789059367159
Language English, Spanish, And French

READING: Alles aan Edward Feathers is vlekkeloos - zijn garderobe, zijn manieren, zijn naam en faam als topadvocaat met een glansrijke carrière in Hongkong. Door en door een gentleman, die zijn bijnaam Old Filth - Failed In London, Try Hong Kong - geen eer aandoet. Maar zijn onberispelijkheid is bedrieglijk en misleidt vaak ook hemzelf. Na de dood van Betty, zijn geliefde echtgenote, komen met de herinneringen ook de twijfels. Wat in hun huwelijk was genegenheid, wat respect en wat onvoorwaardelijke liefde? Wat hebben zij voor elkaar verborgen willen houden? Waarom heeft zij zijn collega en tegenpool Terence Veneering altijd verdedigd, of tenminste nooit een kwaad woord over hem gesproken? Edward heeft moeite het beeld van Betty helder te krijgen. Met Een onberispelijke man valt een grote auteur te ontdekken, een meester van de lichte toon en de zinderende sfeer. Niet voor niets noemt de Engelse pers haar in één adem met Katherine Mansfield en Jane Austen.


The Book Veel liefs uit Manhattan 3 in 1
The Author Sarah Morgan
The Publisher Harlequin
Release Date2017-11-21
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402531886
Language English, Spanish, And French

READING: (0) AANZOEK BIJ TIFFANY'S Overdag is Matilda serveerster in New York, maar 's avonds schrijft ze verhalen met onbevreesde vrouwen in de hoofdrol. Op het moment dat ze de onweerstaanbare miljonair Chase Adams ontmoet, besluit ze de rol van haar aantrekkelijkste personage aan te nemen. Voor één nacht voelt Matilda zich zekerder dan ooit. Zal een afspraakje bij New Yorks bekendste juwelier, Tiffany's, haar dromen werkelijkheid laten worden? (1) NACHTEN IN NEW YORK Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen - met slapeloze nachten als gevolg. Vanwege zijn reputatie van hartenbreker heeft Jake aan Paige' broer moeten beloven dat hij nooit iets zal beginnen met zijn kleine zusje. Kleine zusje. Klein. Als Jake dat nou maar vaak genoeg herhaalt, gaat hij het misschien wel geloven. Want sinds Paige zijn kantoor is komen binnenvallen, één en al blonde, langbenige verleiding, doet hij geen oog meer dicht! (2) VLINDERS IN CENTRAL PARK Voor bloemstylist Frankie Cole bestaan happy ends alleen in sprookjes; na de desastreuze scheiding van haar ouders is ze haar geloof in de liefde verloren. Mannen houdt ze daarom het liefst veilig op afstand. De enige man bij wie ze zich op haar gemak voelt, is haar vriend Matt - en dat is zuiver platonisch. Maar sinds kort is er iets vreemds aan de hand: waarom slaat haar hart telkens op hol als ze bij hem is? Matt Walker is al jaren verliefd op Frankie, maar hij laat niets merken. Hij weet immers dat ze allergisch is voor alles wat met liefde te maken heeft. Toch heeft hij de laatste tijd sterk de indruk dat ze hem met andere ogen bekijkt. Als hij niet beter wist, zou hij zelfs zeggen dat ze met hem flirt! Zal hij het erop wagen en haar kussen terwijl de zon ondergaat in Manhattan? (3) FLIRT OP 5TH AVENUE Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is... Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering... Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.


The Book Het andere Parijs druk 1
The Author Sante Luc
The Publisher
Release Date2016-05-16
Genre
Pages 400
ISBN 9463101144
Language English, Spanish, And French
The Book Allerzielen
The Author Deborah Harkness
The Publisher Boekerij
Release Date2012-06-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460233319
Language English, Spanish, And French

READING: Historicus Diana Bishop stamt af van een oud heksengeslacht, maar heeft haar bovennatuurlijke erfenis altijd ontkend. Tot ze per toeval een betoverd manuscript opent en ze haar afkomst niet meer kan wegdrukken. Een ontmoeting met de vampier Matthew Clairmont, die haar helpt om de geheimen van het manuscript te ontrafelen, blijkt het begin van een zinderende romance die alle regels en wetten zal breken.


The Book Berlijnse trilogie
The Author Philip Kerr
The Publisher Boekerij
Release Date2013-01-16
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460236525
Language English, Spanish, And French

READING: De Berlijnse trilogie bevat de eerste drie boeken over Bernie Gunther, een van de meest geroemde fictieve privédetectives ter wereld: Een Berlijnse kwestie, Het handwerk van de beulen en Een Duits requiem Berlijn, jaren dertig. Voormalig politieagent Bernie Gunther dacht dat hij alles wel had gezien. Totdat hij als privédetective aan de slag gaat en elke nieuwe zaak hem verder doet wegzinken in de grimmige excessen van de nazi-subcultuur. Nu, na de oorlog, te midden van de vervallen keizerlijke pracht en praal in Wenen, ontdekt Bernie een nalatenschap die de oorlogsmisdaden doet verbleken... De pers over de Bernie Gunther-serie: ‘Deze boeken behoren simpelweg tot het beste wat het thrillergenre te bieden heeft.’ NRC Handelsblad 'De beste crimeserie van dit moment.’ The Daily Beast ‘Kerrs thrillers zijn moderne klassiekers.’ Simon Sebag Montefiore ‘Opnieuw een spannende intrige rond de Duitse politieman en nazihater Bernie Gunther, geplaatst in een geloofwaardig oorlogsdecor.’ Trouw