Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Carry On Warrior
The Author Glennon Doyle Melton
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2014-04-08
Genre Biography & Autobiography
Pages 320
ISBN 9781451698220
Language English, Spanish, And French

READING: A New York Times essayist shares her journey from a self-destructive college student to a devoted family woman and teacher while illuminating the importance of trusting in a higher power and being truthful about life's challenges.


The Book Carry On Warrior
The Author Glennon Melton
The Publisher Penguin UK
Release Date2013-06-20
Genre Biography & Autobiography
Pages 288
ISBN 9781405910514
Language English, Spanish, And French

READING: Be inspired and empowered by Carry on, Warrior by Glennon Melton. Here's my hunch: nobody's secure, and nobody feels like she completely belongs. Those insecurities are just job hazards of being human. But some people dance anyway, and those people have more fun. On my deathbed, I'm not gong to wish I had danced like JLo; I'm just going to wish I had danced more. On Mother's Day, 2002, Glennon Melton was unmarried, addicted to drugs, booze, food and bad love. Her criminal record had grown steadily more muddied in her desperate quest for escapism. But by a strange twist of fate, it was on this day that she discovered she was pregnant. After twenty years of wilful self-destruction, how could Glennon rise to the challenge of looking after the helpless, innocent child growing within her, when she couldn't even look after herself? This is the inspiring story of Glennon Melton, the mother who, for the love of her child, was determined to change her life forever. Carry on, Warrior is a true woman's book, which touches on the universal themes of friendship, marriage and family in a way that is unique and enlightening. Glennon Melton lives in the US with her husband Craig, her three beautiful children Chase, Tish and Amma and their two dogs. She has an enormous following for her blog and online community momastery.com, and as a recovering alcoholic and bulimic she views writing as a form of healing. Her charity Monkee See - Monkee Do is dedicated to helping struggling parents to provide a better life for themselves and their children.


The Book Verborgen taal van bloemen
The Author Vanessa Diffenbaugh
The Publisher Boekerij
Release Date2011-07-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789047519508
Language English, Spanish, And French

READING: De bloem die jij zoekt is duidelijk de akkerdistel. Maar Victoria Jones gebruikt deze taal voor overbrengen van emoties als verdriet, wantrouwen en eenzaamheid. Door haar traumatische jeugd, die ze heeft doorgebracht in talloze pleeggezinnen en tehuizen, durft ze zich voor niemand meer open te stellen. Alleen met de hulp van bloemen en hun betekenissen weet ze contact met de wereld te leggen.Inmiddels is Victoria achttien jaar. Ze kan nergens naartoe en slaapt onder de blote hemel in een parkje, waar ze een kleine bloementuin heeft aangelegd. Als ze werk vindt bij een bloemist uit de buurt, ontdekt ze dat ze een gave heeft: door de juiste bloemen uit te kiezen geeft ze haar klanten precies wat ze nodig hebben. Pas als Victoria haar hart verliest aan Grant, een koopman die ze op de bloemenveiling heeft ontmoet, realiseert ze zich wat er mist in haar eigen leven. Voor het eerst is ze gedwongen om de pijnlijkste gebeurtenis uit haar verleden onder ogen te zien en te besluiten hoeveel ze durft te riskeren voor een tweede kans op geluk


The Book Big magic
The Author Elizabeth Gilbert
The Publisher Cargo
Release Date2015-10-07
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789023494447
Language English, Spanish, And French

READING: In Big Magic moedigt Elizabeth Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme laat ze zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze dagen kunnen vullen met meer passie en mindfulness. Op weg naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd.


The Book Carry on heb lief
The Author Glennon Doyle Melton
The Publisher Kok
Release Date2017-04-18
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789043527583
Language English, Spanish, And French

READING: 'Verbluffend dapper, eerlijk, ontroerend en mooi' - Elizabeth Gilbert Het leven van Glennon Doyle Melton is zoals het zou moeten zijn. Ze is gelukkig getrouwd, heeft drie prachtige kinderen, en er staat een New York Times-bestseller op haar naam. Maar dan bekent haar echtgenoot haar ontrouw te zijn geweest. Carry on, heb lief is het verhaal van een huwelijk, maar meer nog van Glennons persoonlijke gevecht om boven alles trouw te blijven aan zichzelf. Carry on, heb lief is, in de woorden van Elizabeth Gilbert zelf, 'het langverwachte antwoord op Eat, Pray, Love.' Oprah Winfrey selecteerde het voor Oprahs Book Club 2.0.


The Book Het Geluk Project
The Author Gretchen Rubin
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2010-03-01
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789047201601
Language English, Spanish, And French

READING: Ben jij ook iemand die alle reden heeft om gelukkig te zijn? En heb je desondanks het gevoel dat je eigenlijk nóg gelukkiger zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou. Gretchen Rubin had alles: een man, twee leuke kinderen, een mooi huis en een goede baan, maar toch was ze niet zo gelukkig als ze zou kunnen zijn. Ze concludeert dat de enige die daar iets aan kan veranderen zij zelf is, en besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Iedere maand concentreert ze zich op een ander aspect van haar leven en zo probeert ze stap voor stap een gelukkiger mens te worden. Na 12 maanden hoopt ze antwoord te kunnen geven op de vraag: heb je je geluk in eigen hand ?


The Book Binnen geroepen
The Author Henri Nouwen
The Publisher Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date2014-04-12
Genre Religion
Pages
ISBN 9789401419864
Language English, Spanish, And French

READING: Klassieker in een nieuwe uitvoering Dit geestelijk dagboek laat zien dat er bevrijding mogelijk is uit beklemming en angst, als we bereid zijn de weg naar binnen te gaan. Liefde woont diep in onszelf, niet in alles wat we buiten ons najagen.


The Book Lunch in Parijs
The Author Elizabeth Bard
The Publisher
Release Date2010
Genre
Pages 307
ISBN 9044613138
Language English, Spanish, And French

READING: Als een joods-Amerikaanse studente een relatie krijgt met een Fransman, heeft zij moeite om de cultuurkloof tussen het leven in de Verenigde Staten en Parijs te overbruggen. Met recepten.


The Book Sterker dan ooit
The Author Brené Brown
The Publisher
Release Date2017-04-04
Genre
Pages
ISBN 9400508611
Language English, Spanish, And French
The Book Carry on en Leef
The Author Glennon Doyle Melton
The Publisher Kok
Release Date2016-10-05
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789043527217
Language English, Spanish, And French

READING: In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse wind van Glennon Doyle Melton, de auteur van ‘Carry on en Leef’. Ze omschrijft zichzelf als ‘bijna beschamend schaamteloos’ met een duidelijke missie: de waarheid vertellen. Oók als die pijnlijk is. In ‘Carry On en Leef’ blikt Glennon Doyle Melton terug op haar leven so far - ze is nog maar net veertig.Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze koos voor het leven. Met vallen en opstaan, dat wel. Haar (eigenzinnige) geloof speelt daarin een belangrijke rol. Vermakelijk, herkenbaar er vooral vol levenswijsheid, die Melton schijnbaar achteloos tentoonspreidt. Een inspirerend boek over compassie en kwetsbaar zijn.


The Book 12 regels voor het leven
The Author Jordan B. Peterson
The Publisher Prometheus
Release Date2018-04-20
Genre Philosophy
Pages
ISBN 9789044637816
Language English, Spanish, And French

READING: Wat moet íedereen in de moderne wereld weten? Om antwoord te geven op deze moeilijkste vraag der vragen combineert de gerenommeerde psycholoog Jordan B. Peterson de zwaarbevochten waarheden van oude tradities met verbluffende ontdekkingen van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. Op humoristische, verrassende en informatieve wijze vertelt Jordan Peterson ons waarom kinderen die aan het skateboarden zijn met rust gelaten moeten worden, welk verschrikkelijk noodlot mensen die te snel oordelen te wachten staat, en waarom je altijd een kat moet aaien als je er een tegenkomt. Peterson legt grote verbanden en distilleert daarbij uit alle kennis van de wereld 12 praktische en fundamentele leefregels. In 12 regels voor het leven maakt Jordan Peterson korte metten met de moderne clichés van wetenschap, geloof en de menselijke natuur, en tegelijkertijd transformeert en verrijkt hij de denkwijze van zijn lezers. Dr. Jordan B. Peterson (1962) is psycholoog, cultuurcriticus en hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Toronto. Zijn wetenschappelijke artikelen hebben de moderne kijk op persoonlijkheid en creativiteit voorgoed veranderd. Peterson heeft honderdduizenden volgers op social media en zijn YouTube-clips zijn meer dan 27 miljoen keer bekeken. 'Peterson is vandaag de dag de invloedrijkste intellectueel van de westerse wereld. Voor miljoenen jonge mannen blijkt de methode-Peterson het perfecte tegengif voor de mengeling van knuffelen en beschuldigen waarin ze zijn grootgebracht.' - DAVID BROOKS, THE NEW YORK TIMES 'Hoewel ik in veel opzichten met Peterson van mening verschil, ben ik het hartgrondig eens met zijn nadruk op het zorgvuldig, zonder vooroordelen bekijken van grote maatschappelijke en persoonlijke kwesties om daar rationele, weloverwogen oplossingen voor te vinden. Dit boek staat er vol mee.' - LOUISE O. FRESCO 'Peterson stapt als een magiër door de ideeëngeschiedenis van het Westen, en hij maakt alles urgent, en stralend. Ja, er zijn regels voor het leven, met moeite gedistilleerd in de wildernis van het bestaan, gevoed met klassieke waarden en inzichten die de tand des tijds doorstaan, als wij volharden. Peterson is momenteel de belangrijkste "praktische" intellectueel.' - LEON DE WINTER 'Peterson is een genie op vele vlakken. 12 regels voor het leven is een groot, controversieel, ontnuchterend boek.' - THE TIMES 'Peterson is geen gebrek aan empathie te verwijten. Hij is als een vaderfiguur.' - TROUW


The Book Redenen om te blijven leven
The Author Matt Haig
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-10-08
Genre Psychology
Pages 200
ISBN 9789048828531
Language English, Spanish, And French

READING: Op zijn vierentwintigste stort het leven van Matt Haig volledig in. Hij ziet geen enkele uitweg, geen reden meer om te bestaan. Dit is het verhaal van hoe hij zijn depressie overwon, een ziekte die hem bijna vernietigde, en hoe hij opnieuw leerde met volle teugen van het leven te genieten. Redenen om te blijven leven is meer dan een memoire: het is een ontroerende, grappige en vreugdevolle zoektocht naar hoe om te gaan met depressie.


The Book Schitterende kleine dingen
The Author Cheryl Strayed
The Publisher Cargo
Release Date2015-07-06
Genre Self-Help
Pages
ISBN 9789023491262
Language English, Spanish, And French

READING: Duizenden mensen met grote en kleine problemen hebben de populaire schrijfster Cheryl Strayed om raad gevraagd in haar column op de website van The Rumpus. Haar adviezen vallen op door hun humor, inzicht, medeleven en absolute eerlijkheid. Dit boek biedt houvast bij alles wat het leven op je los kan laten. ‘Niemand zal jouw leven voor je leiden. Dat zul je zelf moeten doen, of je nu rijk of arm bent, de ontvanger van belachelijke mazzel of van gruwelijke onrechtvaardigheid. En je zult het zelf moeten doen. Ongeacht wat waar is. Ongeacht wat moeilijk is.'


The Book Warrior Cats De wildernis in druk 1
The Author E. Hunter
The Publisher
Release Date2015-03-26
Genre
Pages 317
ISBN 9078345179
Language English, Spanish, And French
The Book De kracht van kwetsbaarheid
The Author Brené Brown
The Publisher Lev.
Release Date2016-02-23
Genre Psychology
Pages 240
ISBN 9789044969481
Language English, Spanish, And French

READING: Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd? We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde. Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid en te omarmen en uitdagingen aan te gaan.


The Book Eten bidden beminnen
The Author Elizabeth Gilbert
The Publisher
Release Date2008
Genre Dutch fiction
Pages 474
ISBN 9023428056
Language English, Spanish, And French

READING: Na een problematische scheiding maakt een jonge vrouw een spirituele reis naar Italië, India en Indonesië in een poging zichzelf te hervinden.


The Book Leer ons stil te zitten
The Author Tim Parks
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2011-08-24
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789029579636
Language English, Spanish, And French

READING: Leer ons stil te zitten is het bijzonder onderhoudende verhaal van Tim Parks' zoektocht naar genezing. Wanneer Parks wordt gekweld door pijn die niemand lijkt te kunnen verklaren of verhelpen, wordt hij gedwongen een paar harde waarheden over de relatie tussen lichaam en geest, over onze hectische samenleving en over zijn schrijverschap onder ogen te zien. Na een vruchteloze gang langs de loketten van de traditionele geneeskunde vindt hij tot zijn eigen verbazing verlichting in het doen van ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Uiteindelijk komt hij zelfs uit bij meditatie, en dit was wel het allerlaatste wat Parks verwachtte. Gaandeweg rijzen bij Parks vragen over het effect van ziekte op het werk van geliefde schrijvers, over de rol van religie als vormende kracht bij de ontwikkeling van ons zelfbeeld, en over de invloed van sport en kunst op onze ideeën over gezondheid en welbevinden. Iedereen krijgt op enig moment met ziekte te maken - weinigen zullen die ervaring met zo veel elan, inzicht en intelligentie kunnen beschrijven als Tim Parks.


The Book De hemelse hi rarchie van Dionysius de Areopagiet
The Author Árpád P. Orbán
The Publisher Uitgeverij Verloren
Release Date2016
Genre Angels
Pages 169
ISBN 9789087046088
Language English, Spanish, And French

READING: Theologische verhandeling uit de Griekse oudheid over de rangorde en functionaliteit van de hemelse wezens die zich bevinden tussen de mens en God.


The Book Presence
The Author Amy Cuddy
The Publisher Spectrum
Release Date2016-02-25
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789000344307
Language English, Spanish, And French

READING: ‘If you act powerfully, you will begin to think powerfully’. Of je nu in gesprek gaat met twee personen of een presentatie moet houden voor een volle zaal: we komen iedere dag sociale uitdagingen tegen die we aan moeten gaan om vooruit te komen, zowel privé als zakelijk. In Presence gaat Amy Cuddy in op de wetenschappelijke inzichten achter vele fascinerende verbindingen tussen lichaam en geest. Ze geeft tips hoe we deze wetenschap kunnen gebruiken om op moeilijke momenten of in stresssituaties zelfverzekerder en krachtiger te kunnen optreden. Amy Cuddy liep op 19-jarige leeftijd ernstig hoofdletsel op. Medici betwijfelden of ze ooit haar mentale capaciteit terug zou krijgen en haar opleiding af zou kunnen maken. Inmiddels is zij sociaal psycholoog, professor en onderzoeker op Harvard Business School. Zij imponeerde kijkers over de hele wereld met een van de meest bekeken TEDtalks (meer dan 27 miljoen views sinds 2012) over ‘power poses’.


The Book Traditional Japanese Theater
The Author Karen Brazell
The Publisher Columbia University Press
Release Date1998-01
Genre Drama
Pages 561
ISBN 0231108729
Language English, Spanish, And French

READING: Introduces the genres of noh, kyogen, kabuki, and bunraku puppet theater, and offers translations of thirty of the best-known plays, with background information on their history, characters, staging, and significance