Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Battlefield of the Mind for Teens
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2018-03-20
Genre Religion
Pages 176
ISBN 9781546031888
Language English, Spanish, And French

READING: Made teen-friendly with contemporary language, BATTLEFIELD OF THE MIND FOR TEENS equips a new audience desperately in need of guidance with a means of winning the war raging inside them.


The Book Battlefield of the Mind for Teens
The Author Meyer Joyce Hafer Todd
The Publisher
Release Date2014-07-01
Genre RELIGION
Pages 87
ISBN 0446586951
Language English, Spanish, And French

READING: "A guide to overcoming the worries of the world, written specifically for teen readers"--Provided by the publisher.


The Book Teenagers Are People Too
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2008-12-14
Genre Religion
Pages 176
ISBN 9780446554473
Language English, Spanish, And French

READING: Using the Bible as the ultimate guide toward the goal of spiritual and emotional maturity, #1 New York Times bestselling author Joyce Meyer teaches teens how to deal with emotional pain, loneliness, temptation, and relationships.


The Book Het gevecht van iedere jonge man druk 1
The Author Stephen Arterburn
The Publisher
Release Date2009-02
Genre
Pages 251
ISBN 906067460X
Language English, Spanish, And French

READING: Handreiking vanuit christelijke invalshoek voor jonge mannen om zonden op seksueel gebied te vermijden.


The Book Ruimer dan de hemel weidser dan de ruimte
The Author Mooji
The Publisher
Release Date2017-06-15
Genre
Pages
ISBN 9491411632
Language English, Spanish, And French
The Book De familie van Jezus
The Author Karen Kingsbury
The Publisher Voorhoeve
Release Date2015-01-29
Genre Religion
Pages
ISBN 9789029723985
Language English, Spanish, And French

READING: Jozef, Zacharias, Johannes de Doper, Jakobus, Elisabet en Maria – in de roman De familie van Jezus vertellen zij alle zes hun eigen verhaal. Aan de hand van Bijbelteksten en historische en theologische inzichten geeft Karen Kingsbury ze een eigen stem. Beleef wat zij hebben beleefd en ervaar wat zij hebben ervaren. Achter in De familie van Jezus zijn Bijbelstudies opgenomen – vijf persoonlijke studies en één groepsstudie bij elk familielid – zodat je niet alleen de mensen rondom Jezus beter leert kennen, maar ook zelf uitgedaagd wordt om dichter bij Hem en bij elkaar te komen. De familie van Jezus is het eerste deel in een nieuwe serie van Karen Kingsbury waarin ze ons met laat kennismaken met Jezus’ dierbaren. Het boek kan heel goed gebruikt en gelezen worden rondom de veertigdagentijd.


The Book De kronieken van Narnia
The Author Clive Staples Lewis
The Publisher Uitgeefmij Kok ten Have
Release Date2015-10-20
Genre Narnia (Imaginary place)
Pages 1184
ISBN 9043512451
Language English, Spanish, And French

READING: Omnibus met alle zeven delen van de klassieke Engelse fantasysaga (1950-1956). Vanaf ca. 10 jaar.


The Book Het leven van een Loser
The Author Jeff Kinney
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2013-06-26
Genre Juvenile Fiction
Pages 227
ISBN 9789026134654
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een leeg dagboek. In Het leven van een Loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Website: www.hetlevenvaneenloser.nl


The Book Verlaten De laatste bazuin 1
The Author Jerry Jenkins
The Publisher Kok
Release Date2017-12-28
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789043529167
Language English, Spanish, And French

READING: In één catastrofaal ogenblik verdwijnen op de hele wereld miljoenen mensen. Auto's, plotseling zonder bestuurder, raken van de weg. Mensen zien tot hun verbijstering geliefden voor hun ogen in het niets oplossen. Temidden van de wereldwijde chaos gaat piloot Rayford Steele op zoek naar zijn familie, naar antwoorden, naar de waarheid. Op dat moment kan hij nog niet vermoeden dat de zwartste dagen nog in het verschiet liggen... Een geheimzinnige Roemeen, Nicolae Carpathia, krijgt ondertussen in een mum van tijd enorme macht over de mensen. Op de achtergrond speelt een duistere samenzwering van internationale geldmagnaten; ontreddering, chaos en anarchie beheersen het toneel. In het centrum van de gebeurtenissen is journalist Buck Williams getuige van bizarre ontwikkelingen.


The Book Overwinning over de duisternis druk 3
The Author Neil T. Anderson
The Publisher
Release Date2006
Genre
Pages 287
ISBN 9060677501
Language English, Spanish, And French
The Book Het boek van vreugde
The Author Dalai Lama
The Publisher HarperCollins
Release Date2016-09-21
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789402751604
Language English, Spanish, And French

READING: De Dalai Lama en Desmond Tutu hebben beiden veel tegenslagen moeten overwinnen. Ondanks hun ontberingen - of zoals ze zelf zeggen dankzij hun ontberingen - behoren ze tot de vrolijkste mensen ter wereld. Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dalai Lama reisde Desmond Tutu naar Dharamsala om samen HET BOEK VAN VREUGDE te maken als cadeau voor iedereen. Tijdens deze bijzondere week toonden ze met hun eigen uitbundigheid, compassie en humor hoe vreugde kan groeien van een voorbijgaande emotie tot een blijvende, solide levenshouding. Douglas Abrams was bij de gesprekken aanwezig en verwerkte ze tot dit boek. Een boek waar je blij van wordt, alleen al vanwege de liefdevolle manier waarop deze oude wijze mannen met elkaar omgaan, de levensvreugde en speelsheid die ze delen en de respectvolle manier waarop ze hun verschil van inzicht bespreken, want de boeddhistische en de christelijke traditie hebben naast veel overeenkomsten ook duidelijke verschillen. Het is mooi om te lezen hoe onbelangrijk die verschillen worden, want hun kernboodschap is dezelfde: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen.


The Book Een zwarte pyjama
The Author Patricia McCormick
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2014-08-26
Genre Fiction
Pages 136
ISBN 9789044344479
Language English, Spanish, And French

READING: Genomineerd voor de National Book Award Het waargebeurde verhaal van een elfjarige jongen die de Killing Fields van Cambodja overleeft Ze dragen een zwarte 'pyjama', de soldaten van de Rode Khmer die in 1975 in Cambodja aan de macht komen. Arn Chorn-Pond is dan elf, een kind nog. Hij wordt weggehaald bij zijn familie en naar een werkkamp gestuurd. In de verzengende hitte op de rijstvelden ziet hij anderen voor zijn ogen sterven. Arn leert snel onzichtbaar te zijn voor de sadistische Rode Khmers die dagelijks beslissen over leven en dood. Op een dag vragen de soldaten of een van de kinderen een muziekinstrument kan bespelen. Arn biedt zich aan. Die beslissing houdt hem in leven, maar zorgt er ook voor dat hij als kindsoldaat midden in de Killing Fields belandt. Arn Chorn-Pond wijdt zijn leven nu aan het helpen van jonge oorlogsslachtoffers, met de door hem opgerichte organisaties Children of War en Cambodian Living Arts. Voor zijn werk heeft Arn o.a. de Amnesty International Human Rights Award en de Spirit of Anne Frank Outstanding Citizen Award ontvangen. Patricia McCormick is een meermalen bekroond auteur en journaliste die veel is geprezen om haar menselijke benadering van moeilijke onderwerpen. 'Een van de meest inspirerende en krachtige boeken die ik ooit heb gelezen. Een zwarte pyjama leert ons de moed te vinden om ons uit te spreken en zo de wereld te veranderen.' Aartsbisschop Desmond Tutu 'Dit is een prachtig verslag van Arns ongeloofllijke verhaal over hoe muziek zijn leven redde en hem ertoe aanzette de ziel en cultuur van zijn volk te redden.' Peter Gabriel


The Book Kijk niet terug
The Author Nora Roberts
The Publisher Boekerij
Release Date2018-05-03
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402310412
Language English, Spanish, And French

READING: Nora Roberts verkocht ruim 500 miljoen exemplaren wereldwijd Simone, Mi en Tish zijn al sinds hun jeugd hartsvriendinnen. Na hun eindexamen zijn ze van plan gezamenlijk naar New York te vertrekken, voor nieuwe avonturen met z’n drieën. Maar eerst is het zomervakantie, en Mi en Tish proberen Simone te helpen om over haar gebroken hart heen te komen nadat haar vriendje het heeft uitgemaakt. Een bioscoopavondje lijkt hun de perfecte afleiding. Als Simone even naar het toilet is, hoort ze schoten vanuit de zaal. Ze belt meteen het alarmnummer, en door haar snelle reactie wordt nog erger voorkomen. Het incident kost vele levens, en voor de overlevenden zal niets ooit nog hetzelfde zijn. Ook de drie schutters zijn dood – maar zij waren niet het brein achter het plan. De echte dader is woedend, ontevreden met het resultaat, en zweert wraak... De pers over Nora Roberts ‘I love Nora Roberts.’ Stephen King ‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker ‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times ‘De succesvolste auteur ter wereld.’ The Washington Post


The Book Het verloren schaap
The Author
The Publisher
Release Date2005
Genre Children's literature, Dutch
Pages 7
ISBN 9026613008
Language English, Spanish, And French
The Book How to Hear from God
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2004-03-15
Genre Religion
Pages 300
ISBN 9780759510319
Language English, Spanish, And French

READING: In the hustle and bustle of today's busy world, sometimes it's hard enough to hear yourself think, much less take a minute to stop and listen for the voice of God. But learning to recognize God's voice and the many ways in which He speaks is vital for following His plan. In How to Hear from God, Joyce Meyer shows readers that God reaches out to people every day, seeking a partnership with them to offer guidance and love. She reveals the ways in which God delivers His word and the benefits of asking God for the sensitivity to hear His voice. Joyce asks the question, "Are you listening?" and shares how to do just that.


The Book Voor ik je loslaat
The Author Marieke Nijkamp
The Publisher HarperCollins Young Adult
Release Date2017-12-12
Genre Young Adult Fiction
Pages
ISBN 9789402753967
Language English, Spanish, And French

READING: Een spannend en ontroerend verhaal over vriendschap, schuldgevoel en opgroeien als buitenbeentje in een gesloten gemeenschap. Corey en Kyra groeien samen op in het afgelegen plaatsje Lost Creek in Alaska en zijn hun hele jeugd onafscheidelijk. Tot Corey verhuist. Het afscheid is moeilijk, maar Corey belooft terug te komen om haar vriendin op te zoeken. Een paar dagen voor het zover is, krijgt Corey het schokkende bericht dat Kyra dood is aangetroffen - drijvend onder het ijs. Ze is er kapot van en kan niet geloven dat Kyra zelfmoord heeft gepleegd, zoals wordt gesuggereerd. Ze voelt gewoon dat er iets niet klopt. Eenmaal terug in haar geboorteplaats groeit haar wantrouwen en raakt ze er steeds meer van overtuigd dat Lost Creek geheimen heeft, geheimen die ze niet begrijpt, maar die haar de koude rillingen bezorgen. In de donkere winter van Alaska gaat ze op zoek naar antwoorden terwijl de sfeer in het dorp steeds grimmiger wordt... Over Voor ik je loslaat: 'Een boek vol mooie en pakkende quotes. Een boek waarop ik niets dan positiefs te melden heb. Ik zeg: Lees dan!' Lees dan! 'Voor ik je loslaat is heerlijk griezelig en psychologisch leesvoer voor de koude winterdagen. Vooral de sfeer van het boek en de originele manier van schrijven maken indruk!' De Nachtvlinders 'Ze weet met rake omschrijvingen en poëtische passages de personages en verhaalwereld zó gedetailleerd neer te zetten dat de lading van het verhaal dat verteld wordt des te vervaarlijker knettert en zindert: Nijkamp ontpopt zich daardoor eens te meer als een woordkunstenaar in proza.' The Book Review 'Nijkamp krijgt het voor elkaar om het verhaal levensecht neer te zetten.' Perfecte Buren


The Book vijf talen van de liefde van tieners
The Author Gary D. Chapman
The Publisher
Release Date2001
Genre
Pages 317
ISBN 9063533640
Language English, Spanish, And French

READING: Opvoedkundige adviezen aan ouders van tieners.


The Book het ultimatum
The Author CJ Box
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2009-10-15
Genre Fiction
Pages 368
ISBN 9789044325867
Language English, Spanish, And French

READING: Gezicht van het kwaad Hoe ver zou je gaan om je geliefden te beschermen? Jack en Melissa McGuane hebben jaren geprobeerd een baby te krijgen. Eindelijk komt hun droom uit met de adoptie van hun dochter Angelina. Maar negen maanden nadat ze haar thuis hebben gebracht, krijgen ze een telefoontje van het adoptiebureau: Angelinas biologische vader, een tiener, heeft nooit afstand gedaan van zijn ouderlijke rechten en wil haar terug. Erger nog, zijn vader, een machtige rechter uit Denver, wil dat zijn zoon zijn verantwoordelijkheid neemt. Als Jack en Melissa proberen het probleem op te lossen door vader en zoon te ontmoeten, blijkt er met beiden iets sinisters aan de hand te zijn. Terwijl Angelinas veiligheid steeds meer gevaar loopt, gaan Jack en Melissa tot het uiterste om hun kind te beschermen. Er begint een huiveringwekkend spel van intimidatie en bedrog


The Book The Power of Being Thankful
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2014-10-23
Genre Religion
Pages 384
ISBN 9781444797978
Language English, Spanish, And French

READING: In this 365 day devotional New York Times bestselling author Joyce Meyer explores the life-changing power of a grateful heart. Through uplifting Scripture, Joyce illustrates God's never-ending love, inexhaustible grace and always-accessible presence in our lives. As we develop a renewed outlook, we will better recognize and be further blessed by God's abundant goodness. Each devotion will also include a prayer of thanks, so that we may begin every day ready to receive the transforming power of a thankful heart.


The Book Beck In verwachting van Adam
The Author
The Publisher Uitgeverij Christofoor
Release Date2008
Genre
Pages 318
ISBN 9789062388493
Language English, Spanish, And French

READING: De komst van een kind met het syndroom van Down betekent een ingrijpende verandering in het leven van twee academici.