Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Battlefield of the Mind for Teens
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2018-03-20
Genre Religion
Pages 176
ISBN 9781546031888
Language English, Spanish, And French

READING: Made teen-friendly with contemporary language, BATTLEFIELD OF THE MIND FOR TEENS equips a new audience desperately in need of guidance with a means of winning the war raging inside them.


The Book Teenagers Are People Too
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2008-12-14
Genre Religion
Pages 176
ISBN 9780446554473
Language English, Spanish, And French

READING: Using the Bible as the ultimate guide toward the goal of spiritual and emotional maturity, #1 New York Times bestselling author Joyce Meyer teaches teens how to deal with emotional pain, loneliness, temptation, and relationships.


The Book Het gevecht van iedere jonge man druk 1
The Author Stephen Arterburn
The Publisher
Release Date2009-02
Genre
Pages 251
ISBN 906067460X
Language English, Spanish, And French

READING: Handreiking vanuit christelijke invalshoek voor jonge mannen om zonden op seksueel gebied te vermijden.


The Book De meisjes
The Author Emma Cline
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-06-15
Genre Fiction
Pages 304
ISBN 9789048826155
Language English, Spanish, And French

READING: Californië, 1969. De veertienjarige Evie is sinds de scheiding van haar ouders neerslachtig en rusteloos. Aan het begin van de zomer maakt ze kennis met een groepje jonge vrouwen, die alles belichamen wat ze zelf zou willen zijn: zorgeloos, onafhankelijk en, vóór alles, vrij. Ze raakt bevriend met de negentienjarige Suzanne, die zich zusterlijk over haar ontfermt. Eindelijk ziet iemand haar staan. Evie sluit zich aan bij de commune waar Suzanne woont, en net als de andere meisjes raakt ze al snel in de ban van diens charismatische maar meedogenloze leider. Langzaam maar onherroepelijk stevent de zomer af op een gewelddadige climax. De meisjes is een trefzeker debuut, een klassieke coming of age-roman over een meisje dat hunkert naar liefde en erkenning, en een overtuigend verhaal over de werking van macht.


The Book De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
The Author Stephen R Covey
The Publisher Business Contact
Release Date2011-10-26
Genre Business & Economics
Pages
ISBN 9789047012054
Language English, Spanish, And French

READING: Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap behoeft nauwelijks nog introductie. Het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken.


The Book Stil
The Author Susan Cain
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-03-29
Genre Psychology
Pages 352
ISBN 9789029579698
Language English, Spanish, And French

READING: Minstens een derde van de mensen die we kennen is introvert. Dat zijn diegenen die de voorkeur geven aan luisteren boven praten; die nieuwe dingen uitvinden en creëren maar liever niet hun eigen ideeën pitchen. Introverte mensen hebben het moeilijk in een concurrentiemaatschappij waarin extraversie als de norm beschouwd wordt. Stil behelst een vurig pleidooi vóór introversie, gebaseerd op grondig onderzoek en uit het leven gegrepen verhalen van echte mensen onder wie de auteur zelf. Susan Cain laat zien hoe introverten in onze maatschappij stelselmatig onderschat worden en toont haarscherp de voordelen aan van stil zijn in een wereld vol lawaai.


The Book Ik zocht Allah en vond Jezus
The Author Nabeel Qureshi
The Publisher Kok
Release Date2019-01-31
Genre Religion
Pages
ISBN 9789043531924
Language English, Spanish, And French

READING: Een nieuwe editie met extra hoofdstukken van ‘Ik zocht Allah en vond Jezus' van Nabeel Qureshi (1983-2017). Qureshi vertelt in dit boek over zijn bekering tot het christendom. Hij groeit op in een islamitisch gezin, maar dromen, vrienden en veel studie overtuigen hem van de historiciteit van Jezus. Dit boek biedt diepe inzichten in de islam en in de innerlijke strijd van een moslim die zoekt naar de waarheid. Nu met een nawoord van zijn vriend Mark Mittelberg, een terugblik van zijn echtgenote Michelle Qureshi en een gesprek tussen David Wood en Nabeel Qureshi.


The Book Oorlog en vrede
The Author Lev Nikolaevič Tolstoj
The Publisher
Release Date1959
Genre
Pages
ISBN OCLC:65573538
Language English, Spanish, And French
The Book How to Hear from God
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2004-03-15
Genre Religion
Pages 300
ISBN 9780759510319
Language English, Spanish, And French

READING: In the hustle and bustle of today's busy world, sometimes it's hard enough to hear yourself think, much less take a minute to stop and listen for the voice of God. But learning to recognize God's voice and the many ways in which He speaks is vital for following His plan. In How to Hear from God, Joyce Meyer shows readers that God reaches out to people every day, seeking a partnership with them to offer guidance and love. She reveals the ways in which God delivers His word and the benefits of asking God for the sensitivity to hear His voice. Joyce asks the question, "Are you listening?" and shares how to do just that.


The Book De kracht van kwetsbaarheid
The Author Brené Brown
The Publisher Lev.
Release Date2016-02-23
Genre Psychology
Pages 240
ISBN 9789044969481
Language English, Spanish, And French

READING: Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd? We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde. Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid en te omarmen en uitdagingen aan te gaan.


The Book De kronieken van Narnia
The Author Clive Staples Lewis
The Publisher Uitgeefmij Kok ten Have
Release Date2015-10-20
Genre Narnia (Imaginary place)
Pages 1184
ISBN 9043512451
Language English, Spanish, And French

READING: Omnibus met alle zeven delen van de klassieke Engelse fantasysaga (1950-1956). Vanaf ca. 10 jaar.


The Book The Power of Being Thankful
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2014-10-23
Genre Religion
Pages 384
ISBN 9781444797978
Language English, Spanish, And French

READING: In this 365 day devotional New York Times bestselling author Joyce Meyer explores the life-changing power of a grateful heart. Through uplifting Scripture, Joyce illustrates God's never-ending love, inexhaustible grace and always-accessible presence in our lives. As we develop a renewed outlook, we will better recognize and be further blessed by God's abundant goodness. Each devotion will also include a prayer of thanks, so that we may begin every day ready to receive the transforming power of a thankful heart.


The Book Ruimer dan de hemel weidser dan de ruimte
The Author Mooji
The Publisher
Release Date2017-06-15
Genre
Pages
ISBN 9491411632
Language English, Spanish, And French
The Book Kijk niet terug
The Author Nora Roberts
The Publisher Boekerij
Release Date2018-05-03
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402310412
Language English, Spanish, And French

READING: Nora Roberts verkocht ruim 500 miljoen exemplaren wereldwijd Simone, Mi en Tish zijn al sinds hun jeugd hartsvriendinnen. Na hun eindexamen zijn ze van plan gezamenlijk naar New York te vertrekken, voor nieuwe avonturen met z’n drieën. Maar eerst is het zomervakantie, en Mi en Tish proberen Simone te helpen om over haar gebroken hart heen te komen nadat haar vriendje het heeft uitgemaakt. Een bioscoopavondje lijkt hun de perfecte afleiding. Als Simone even naar het toilet is, hoort ze schoten vanuit de zaal. Ze belt meteen het alarmnummer, en door haar snelle reactie wordt nog erger voorkomen. Het incident kost vele levens, en voor de overlevenden zal niets ooit nog hetzelfde zijn. Ook de drie schutters zijn dood – maar zij waren niet het brein achter het plan. De echte dader is woedend, ontevreden met het resultaat, en zweert wraak... De pers over Nora Roberts ‘I love Nora Roberts.’ Stephen King ‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker ‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times ‘De succesvolste auteur ter wereld.’ The Washington Post


The Book De familie van Jezus
The Author Karen Kingsbury
The Publisher Voorhoeve
Release Date2015-01-29
Genre Religion
Pages
ISBN 9789029723985
Language English, Spanish, And French

READING: Jozef, Zacharias, Johannes de Doper, Jakobus, Elisabet en Maria – in de roman De familie van Jezus vertellen zij alle zes hun eigen verhaal. Aan de hand van Bijbelteksten en historische en theologische inzichten geeft Karen Kingsbury ze een eigen stem. Beleef wat zij hebben beleefd en ervaar wat zij hebben ervaren. Achter in De familie van Jezus zijn Bijbelstudies opgenomen – vijf persoonlijke studies en één groepsstudie bij elk familielid – zodat je niet alleen de mensen rondom Jezus beter leert kennen, maar ook zelf uitgedaagd wordt om dichter bij Hem en bij elkaar te komen. De familie van Jezus is het eerste deel in een nieuwe serie van Karen Kingsbury waarin ze ons met laat kennismaken met Jezus’ dierbaren. Het boek kan heel goed gebruikt en gelezen worden rondom de veertigdagentijd.


The Book Het leven van een Loser
The Author Jeff Kinney
The Publisher de Fontein Jeugd
Release Date2013-06-26
Genre Juvenile Fiction
Pages 227
ISBN 9789026134654
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een leeg dagboek. In Het leven van een Loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Website: www.hetlevenvaneenloser.nl


The Book Voor ik je loslaat
The Author Marieke Nijkamp
The Publisher HarperCollins Young Adult
Release Date2017-12-12
Genre Young Adult Fiction
Pages
ISBN 9789402753967
Language English, Spanish, And French

READING: Een spannend en ontroerend verhaal over vriendschap, schuldgevoel en opgroeien als buitenbeentje in een gesloten gemeenschap. Corey en Kyra groeien samen op in het afgelegen plaatsje Lost Creek in Alaska en zijn hun hele jeugd onafscheidelijk. Tot Corey verhuist. Het afscheid is moeilijk, maar Corey belooft terug te komen om haar vriendin op te zoeken. Een paar dagen voor het zover is, krijgt Corey het schokkende bericht dat Kyra dood is aangetroffen - drijvend onder het ijs. Ze is er kapot van en kan niet geloven dat Kyra zelfmoord heeft gepleegd, zoals wordt gesuggereerd. Ze voelt gewoon dat er iets niet klopt. Eenmaal terug in haar geboorteplaats groeit haar wantrouwen en raakt ze er steeds meer van overtuigd dat Lost Creek geheimen heeft, geheimen die ze niet begrijpt, maar die haar de koude rillingen bezorgen. In de donkere winter van Alaska gaat ze op zoek naar antwoorden terwijl de sfeer in het dorp steeds grimmiger wordt... Over Voor ik je loslaat: 'Een boek vol mooie en pakkende quotes. Een boek waarop ik niets dan positiefs te melden heb. Ik zeg: Lees dan!' Lees dan! 'Voor ik je loslaat is heerlijk griezelig en psychologisch leesvoer voor de koude winterdagen. Vooral de sfeer van het boek en de originele manier van schrijven maken indruk!' De Nachtvlinders 'Ze weet met rake omschrijvingen en poëtische passages de personages en verhaalwereld zó gedetailleerd neer te zetten dat de lading van het verhaal dat verteld wordt des te vervaarlijker knettert en zindert: Nijkamp ontpopt zich daardoor eens te meer als een woordkunstenaar in proza.' The Book Review 'Nijkamp krijgt het voor elkaar om het verhaal levensecht neer te zetten.' Perfecte Buren


The Book Het element
The Author Ken Robinson
The Publisher Spectrum
Release Date2011-12-20
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789000304769
Language English, Spanish, And French

READING: Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf. Dit boek is een lofzang op de adembenemende diversiteit van menselijke talenten en passies en ons buitengewoon potentieel voor groei en ontwikkeling. Op zijn eigen bevlogen manier zet Robinson de lezer aan tot denken en inspireert hij iedereen om het Element te vinden.


The Book Warcross
The Author Marie Lu
The Publisher Van Goor
Release Date2017-10-04
Genre Juvenile Fiction
Pages
ISBN 9789000358908
Language English, Spanish, And French

READING: Warcross van Marie Lu Stel je voor: een virtual reality-game die de hele wereld beheerst... Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle - en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale gokkers opspoort. Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo's wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot. Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.


The Book The Secret to True Happiness
The Author Joyce Meyer
The Publisher Hachette UK
Release Date2008-04-17
Genre Self-Help
Pages 288
ISBN 9781444715828
Language English, Spanish, And French

READING: 'We are so focused on tomorrow that we often fail to appreciate and enjoy today.' 'One of my greatest desires is to see people thoroughly enjoy the quality of life Jesus died to give us - not just to read about it or talk about it, but to walk in it and experience it as a daily reality.' After coming through what seemed like a lifetime of abuse, hardship and oppression, Joyce Meyer has come to live every day in victory and joy. The breakthrough for Joyce came when she started to look at herself through God's eyes. There, she not only saw the truth about herself and changes she needed to make, but she came to know his unconditional love. Joyce Meyer's invigorating book: - Demonstrates the value of starting each day with God - Encourages you to make right choices, to trust during the trials - Reminds you of the importance of creativity, laughter and rest