Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Wiseguy
The Author Nicholas Pileggi
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2010-02-10
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789048805587
Language English, Spanish, And French

READING: 'Toen ik twaalf was, was mijn ambitie: gangster worden, een wiseguy. Het was beter een wiseguy te zijn dan de president van Amerika. Een wiseguy zijn betekende: de wereld bezitten.' - Henry Hill Wiseguy vertelt het fascinerende en gewelddadige verhaal van Henry Hill, een voormalig topgangster van de maffia. Op ontnuchterende wijze beschrijft Pileggi diens leven, een leven vol geweld, brasserijen, vrouwen en codes of honor. Henry Hill weet waar lijken begraven liggen, en onderging het getuigenbeschermingsprogramma om zijn eigen leven te redden. De maffia was niet blij met hetgeen Hill opbiechtte in Wiseguy: afpersing, brandstichting, gijzeling, moord en de overval op het John F. Kennedy Airport op 11 december 1978, waarbij Hill betrokken was, en die op dat moment het grootste geldbedrag buitgemaakt op Amerikaanse bodem opleverde: vijf miljoen dollar in cash en een miljoen in juwelen. Hill wordt nog altijd door de mob gezocht. Wiseguy werd door Martin Scorsese verfilmd als Goodfellas. Goodfellas werd voor zes oscars genomineerd (onder andere beste regie en beste scenario) maar alleen Joe Pesci won een oscar, voor beste bijrol. Goodfellas werd voor vijf Golden Globes genomineerd (maar won er geen een) en werd door de British Academy of Film and Television Arts met vijf prijzen bekroond.


The Book War Dogs
The Author Guy Lawson
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2016-07-26
Genre History
Pages 352
ISBN 9781501154195
Language English, Spanish, And French

READING: Previously published as Arms and the dudes.


The Book Orphan X
The Author Gregg Hurwitz
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2016-09-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044975123
Language English, Spanish, And French

READING: Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De emNowhere Manem. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt... Evan Smoak zet zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Als kind werd hij geselecteerd voor het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma binnen de geheime dienst. De Orphans werden opgeleid tot de beste sluipmoordenaars ter wereld en de allerbeste onder hen was Orphan X: Evan Smoak. Maar op een dag verdween Evan in het niets.


The Book Focus On 100 Most Popular American Crime Drama Films
The Author Wikipedia contributors
The Publisher e-artnow sro
Release Date
Genre
Pages
ISBN
Language English, Spanish, And French
The Book Focus On 100 Most Popular Drama Films Based on Actual Events
The Author Wikipedia contributors
The Publisher e-artnow sro
Release Date
Genre
Pages
ISBN
Language English, Spanish, And French
The Book Focus On 100 Most Popular 2010s Comedy drama Films
The Author Wikipedia contributors
The Publisher e-artnow sro
Release Date
Genre
Pages
ISBN
Language English, Spanish, And French
The Book De infiltrant
The Author Robert Mazur
The Publisher Karakter
Release Date2015-08-21
Genre True Crime
Pages
ISBN 9789401604284
Language English, Spanish, And French

READING: Robert Mazur leidde jarenlang een dubbelleven: ambtenaar voor zijn vrienden, Bob Musella’ voor de onderwereld. In opdracht van de Amerikaanse overheid zette hij zijn leven op het spel om de hoofdrol in een van de grootste undercoveroperaties aller tijden te spelen. Met de meest beruchte Colombiaanse drugscriminelen feestte Mazur in hotelsuites van duizenden euro’s per nacht. Maar zij wisten niet dat onder Mazurs Armani-pak de recorders zoemden waarmee hij het bewijs voor hun misdaden verzamelde. Zo ontmaskerde hij zeven gerespecteerde private banken als financieel beheerders van corrupte wereldleiders. Meer dan tachtig mannen en vrouwen uit de Colombiaanse maffia en corrupte bankierswereld werden opgepakt en veroordeeld. De infiltrant is het bloedstollende verhaal vol gewaagde leugens en gevaarlijke ontsnappingen. Meeslepend en waargebeurd.


The Book American Assassin
The Author Vince Flynn
The Publisher Karakter
Release Date2017-09-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789045212951
Language English, Spanish, And French

READING: New York Times-bestseller American Assassin is Verfilmd met Dylan O'Brien en Michael Keaton in de hoofdrollen. 'Flynn is een meester - misschien wel dé meester - van thrillers waarbij de pagina's zichzelf om lijken te slaan.'- Book Reporter Mitch Rapp was een veelbelovende atleet in zijn studententijd... En toen sloeg het noodlot toe: terroristen doodden tijdens een wrede aanslag meer dan tweehonderd onschuldige burgers, onder wie zijn vriendin. Familie en vrienden die achterbleven waren in diepe rouw en probeerden troost te vinden. Maar Rapp wilde slechts één ding: vergelding. Na twee decennia van politiek falen staan de Verenigde Staten en de CIA er slecht voor. De Operations Director van de CIA, Koude Oorlog-veteraan Thomas Stansfield, weet dat hij zich moet voorbereiden op de volgende oorlog: de strijd tussen de VS en islamitische jihadisten. Hij geeft zijn opvolger Irene Kennedy en zijn beste vriend Stan Hurley de opdracht om een groep clandestiene operatives op te richten. Agenten die in het diepste geheim opereren. Zes maanden wordt het uiterste van Rapp gevergd tijdens een training die zo intens is dat hij er bijna aan ten onder gaat. Gehard door deze elite-opleiding is hij er klaar voor om zijn vijanden uit te schakelen. Hij begint in Istanboel, waar de wapenhandelaar die de explosieven voor de aanslag verkocht zijn eerste doelwit is. Daarna trekken hij en zijn team door Europa, waar ze de ene na de andere terrorist zonder genade uitschakelen. In de stoffige straten van Beiroet bereikt het verhaal zijn hoogte punt als Rapp plotseling zelf doelwit is. Hij zal zijn training en vaardigheden tot het uiterste moeten inzetten als hij wil overleven in deze door oorlog geteisterde stad.


The Book Tom Clancy s Op Center Brandhaard
The Author Tom Clancy
The Publisher
Release Date1998
Genre Political fiction
Pages 311
ISBN 9022984206
Language English, Spanish, And French
The Book McMaffia
The Author Misha Glenny
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-04-13
Genre True Crime
Pages
ISBN 9789026324215
Language English, Spanish, And French

READING: In dit baanbrekende boek neemt Misha Glenny de lezer mee op een reis door de wereld van de internationale georganiseerde misdaad. In de afgelopen jaren tekende hij de verhalen op van wapensmokkelaars in Oekraïne, witwassers in Dubai, drugssyndicaten in Colombia, vrouwenhandelaren op de Balkan en afpersers in Rusland. Hij sprak met talloze gangsters, politiemensen en slachtoffers van crimineel geweld. McMaffia laat zien welke ongekende mogelijkheden het wegvallen van grenzen biedt aan criminele ondernemers. In het voormalig Oostblok, in het Midden-Oosten en in instabiele Zuid-Amerikaanse staten zijn wijdvertakte netwerken ontstaan die wereldwijd consumenten voorzien in hun behoefte aan drugs, seks, tabak, luxeartikelen en goedkope arbeid. Zo ontstaat het beeld van een mondiale schaduweconomie, die volgens schattingen een omzet heeft van 20 procent van het bruto wereldwijd product.


The Book 12 jaar slaaf
The Author Solomon Northup
The Publisher Atlas Contact
Release Date2014-02-21
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789025443610
Language English, Spanish, And French

READING: 'Ik was stomverbaasd dat ik nog nooit van dit boek had gehoord. Voor mij is het even belangrijk als het dagboek van Anne Frank.' - Steve McQueen Solomon Northup, in 1808 als vrij man geboren in New York, wordt in 1841 ontvoerd en in het Zuiden verkocht als slaaf. Twaalf jaar lang werkt hij op plantages in Louisiana, vaak onder de meest wrede omstandigheden, altijd in de hoop zijn vrijheid terug te winnen. In 1853 komt Northup eindelijk vrij. In datzelfde jaar verschijnt 12 jaar slaaf, zijn eigen aangrijpende relaas van zijn gevangenschap in een van de donkerste periodes uit de Amerikaanse geschiedenis. Het boek slaat direct in als een bom en opent vele Amerikanen de ogen voor de onmenselijkheid van het slavernijsysteem. 12 Years a Slave is verfilmd door de Britse filmmaker Steve McQueen en werd geproduceerd door onder anderen Brad Pitt. De film won de Golden Globe voor Beste Film en is genomineerd voor negen Oscars, waaronder die voor Beste Film. Het boek verschijnt voor het eerst in Nederlandse vertaling. Met een voorwoord van Steve McQueen en een inleiding van Bianca Stigter


The Book The Hate U Give
The Author Angie Thomas
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-05-29
Genre Juvenile Fiction
Pages 320
ISBN 9789048837182
Language English, Spanish, And French

READING: Starr Carter is zestien jaar oud als haar beste vriend Khalil wordt doodgeschoten door een politieagent. Khalil had geen wapen op zak maar was 'vermoedelijk' een drugsdealer. Verslagen door emoties probeert Starr zichzelf te herpakken in een samenleving vol ongelijkheid. De armoedige buurt waarin ze woont geeft een groot contrast met de school waar ze elke dag naartoe gaat. Overleven in deze twee werelden wordt steeds lastiger en de waarheid spreken krijgt een hoge prijs.


The Book The Doofuzz Dudes Rescue Moondar
The Author Roslyn J. Motter
The Publisher Doofuzz Dudes Rescue Moondar
Release Date2006
Genre Australian fiction
Pages 128
ISBN 0977515907
Language English, Spanish, And French

READING: "When the Doofuzz Dudes dig up a treasure chest buried in a sacred cave, they have no idea how incredibly their lives will be changed by this discovery. Hold your breath as the Doofuzz Dudes, with the help of nothing but quick wits, kind hearts and a touch of magic set out on an epic journey to reclaim the lost city of Moondar from the evil Dreezles. With terrifying obstacles such as a forest of biting trees and a fire breathing dragon - not to mention fearful opponents such as the evil Prince Florian to overcome - this is action packed adventure at its best!"--Cover.


The Book Kolyma
The Author Tom Rob Smith
The Publisher Ambo|Anthos
Release Date2011-01-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789041418364
Language English, Spanish, And French

READING: De overrompelende opvolger van Kind 44 Sovjet-Unie, 1956. Na Stalins dood ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers onschuldig. Alles raakt in een stroomversnelling als de geheime rede, opgesteld door Stalins opvolger Chroesjtsjov, verspreid wot. Er zal veel veranderen in de Sovjet-Unie, is de belofte. Maar er zijn krachten aan het werk die op een verschrikkelijke wraak uit zijn. Voormalig kgb-officier Leo Demidov wordt geconfronteerd met verontrustende ontwikkelingen. De twee meisjes die zijn vrouw Raisa en hij hebben geadopteerd, hebben hem zijn betrokkenheid bij de moord op hun ouders nog niet vergeven. En ze staan daarin niet alleen


The Book Thomas Dekker
The Author Thijs Zonneveld
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-11-15
Genre Biography & Autobiography
Pages 304
ISBN 9789048835164
Language English, Spanish, And French

READING: Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. Maar nu is er niets meer te verliezen.


The Book Valley of the Dudes
The Author Ryan Field
The Publisher Riverdale Avenue Books LLC
Release Date2016-07-14
Genre Fiction
Pages 238
ISBN 9781626012967
Language English, Spanish, And French

READING: In this M/M homage to the classic novel, Valley of the Dolls, Lambda-winning author Ryan Fields introduces us to six gay men searching for love and fame in the celebrity-fueled worlds of Broadway and Hollywood. The wide-eyed lawyer Rush Goodwin abandons his quaint New England life for the bright lights of New York City, where he meets singers/actors Cody and Anderson, and their partners, who are all just as young and innocent as he is. When Rush meets his new boss, handsome lawyer Lance Sharp, it's love at first sight and the beginning of a turbulent affair. As fame and fortune knock on each of their doors, Rush and his friends each learn, in their own different ways, that nothing ever goes according to plan. They each find themselves seeking the comforts of drugs (nicknamed ‘dudes’ to those in the know) to deal with the stress of success, which leads to its own spiral down the proverbial rabbit hole of broken hearts and dreams. But sometimes, we learn from our mistakes, and Rush and Lance find themselves when they let go and follow their hearts.


The Book Het huis van de regering
The Author Yuri Slezkine
The Publisher Spectrum
Release Date2017-09-18
Genre History
Pages
ISBN 9789000353910
Language English, Spanish, And French

READING: Een familiesaga uit de Sovjet-tijd Deel I Het Huis van de Regering vertelt het verhaal van de bewoners van een monumentaal pand in Moskou, aan de oever van de gelijknamige rivier. De bouw vond plaats tussen 1928 en 1931 als onderdeel van het eerste, door Stalin bedachte vijfjarenplan en was het grootste, modernste en meest luxueuze flatgebouw van heel Europa. Het was een voorbeeld van ‘de communistische manier van de organisatie van het dagelijks leven’. In het reusachtige gebouw bevonden zich 500 volledig ingerichte appartementen en uiteenlopende faciliteiten zoals een bioscoop, een bibliotheek en een tennisbaan. Het ideale thuis voor de top van de partij en hun families, voor hoge officieren, acteurs, schrijvers en andere helden van het Sovjetregime: revolutionairen die het voor het zeggen hadden tot ze uit de gratie vielen, het huis uit werden gezet en één voor één in de gevangenis belandden of ter dood werden gebracht. Aan de hand van brieven, dagboeken, interviews en veel zeldzame foto’s combineert Slezkine de levensverhalen van de bewoners met architectuurgeschiedenis en historische sociologie. Het resultaat is een onvergetelijke, epische vertelling, alsmede een nieuwe interpretatie van de Russische Revolutie. Het Huis van de Regering verschijnt in twee delen. Deel I gaat over ontwerp, indeling en bouw van het Huis van de Regering en het aangename leven van de eerste bewoners. Deel II vertelt over de Grote Terreur van 1937-1938 die het leven van de bewoners drastisch veranderde. Yuri Slezkine werd geboren in Rusland en studeerde aan de universiteit van Moskou. Hij woont sinds 1983 in de Verenigde Staten. Hij is hoogleraar Russische geschiedenis en directeur van het institituut voor Slavische, Oost-Europese en Eur-Aziatische Studies aan de universiteit van Californië. Eerder verscheen van hem The Jewish Century, dat werd bekroond met de National Jewish Book Award.


The Book 1q84
The Author Murakami (Haruki)
The Publisher
Release Date2010
Genre
Pages
ISBN 9045084163
Language English, Spanish, And French

READING: Een man en een vrouw in Tokyo houden er vanwege hun bijzondere jeugd beiden een dubbelleven op na.


The Book The Doofuzz Dudes and the Princess Detector
The Author Roslyn J. Motter
The Publisher Doofuzz Dudes Rescue Moondar
Release Date2006
Genre Fantasy fiction
Pages 128
ISBN 0977515923
Language English, Spanish, And French

READING: Months later, when the Doofuzz Dudes are called back to Moondar, they are hardly prepared for the new danger they must face. Crown Princess Krystina has been kidnapped by the evil Dreezles, and the Moondarian and Lundarian Oracles have prophesied that only the Doofuzz Dudes can get her back! The quest to rescue the Princess leads the Dudes to the ghastly Marshes of Salcazar and to the home of the sinister Blabbel of Salcazar, the strange soothsayer who lives down at the bottom of a well. They travel across the land on a fabulous bird called a Hawthork, all the time searching for clues to the whereabouts of the missing Princess. Their search leads them to strange markets where they meet odd creatures called Quigglers, and to terrifying Mount Dredlock and the scary Dracmoor Castle. In their travels the Dudes have to face absolutely dreadful beasts, from ghastly killer Eezels to gruesome flying Gerdlocks. They also meet a horrid Shengoogle Goblin, and a rather frightening two headed Giant who wants to eat them. On the other hand they encounter some fun animals too, such as the beautiful flying Hawthorks and the clever and entertaining Springars. . They also learn some things about life which they never learnt at school. Do the Dudes find the kidnapped Princess? What terrible thing awaits them in Dracmoor Castle ?


The Book Noorderveen
The Author Arnaldur Indridason
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2011-10-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021440729
Language English, Spanish, And French

READING: Wie is de dode man die wordt gevonden in een benedenwoning in de wijk Noorderveen in Reykjavik? Waarom laat de moordenaar een geheimzinnige boodschap achter? Rechercheur Erlendur en zijn jongere collega Sigur ur i proberen de verschrikkelijke tragedie te ontrafelen, die zonder het moderne DNA-onderzoek verborgen zou zijn gebleven. Arnaldur Indrioason (1961), geboren IJslander, is al twee keer bekroond met de Glazen Sleutel, de prijs voor de beste Scandinavische misdaadroman. Ook won Indrioason in 2005 de Martin Beck Award de prestigieuze CWA Gold Dagger Award. In Nederland en Vlaanderen zijn meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken verkocht, wereldwijd zijn dat er dan 1,7 miljoen. Zijn boeken zijn inmiddels in 31 landen uitgegeven. Noorderveen is het tweede boek met inspecteur Erlendur in de hoofdrol. 'Noorderveen is een knap geschreven, mooi gedoseerde thriller.' -DE MORGEN '????-Prachtig geschreven.' - VN's DETECTIVE & THRILLERGIDS 'Een boeiende, maar sober vertelde en uiterst knappe en intelligente thriller.' - NBD 'Een prachtig boek.' - CRIMEZONE.NL