Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Een echo in de tijd
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301786
Language English, Spanish, And French

READING: Een echo in de tijd is het zevende deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.Voormalig jakobijn en rebel Jamie Fraser weet drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet; tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen; en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Claire weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort


The Book Een echo in de tijd druk 2
The Author Diana Gabaldon
The Publisher
Release Date2014-05-31
Genre
Pages 829
ISBN 9089680780
Language English, Spanish, And French
The Book An Echo in the Bone
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Hachette UK
Release Date2010-01-21
Genre Fiction
Pages 992
ISBN 9781409111962
Language English, Spanish, And French

READING: The triumphant seventh novel in the bestselling phenomenon that is the Outlander series. The year is 1777. The place, North Carolina. And as the American rebellion grows in intensity, Highlander Jamie Fraser and his wife Claire need to decide which side their family is going to be on. The choice should be an easy one, given that Claire was born in the twentieth century and has already seen the future - in history books. But things are never simple where the Frasers are concerned, as father and son unwittingly come face to face on the battlefield, and an old adversary reaches forward in time to threaten the next generation. Up to now, Claire and Jamie's love has survived every danger history has put in their path, but in the chaos of war, with families bitterly divided against each other, is the future finally going to catch up with them?


The Book Sneeuw en as
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301779
Language English, Spanish, And French

READING: Sneeuw en as is het zesde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Jamie wordt door de Gouverneur gevraagd om te helpen de kolonisten kalm te houden. Hij heeft echter van Claire gehoord dat over drie jaar de onafhankelijkheid zal worden uitgeroepen en dat iedereen die trouw is aan de kroon gedood of verbannen zal worden. Een lastig dilemma voor Jamie, en zijn problemen worden alleen nog maar groter als de kolonisten die hij wil helpen ervan overtuigd raken dat Claire een heks is die op de brandstapel moet... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Het dubbelleven van Lord John
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2017-11-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929748
Language English, Spanish, And French

READING: Londen, 1757. De Engelse Kroon heeft Lord John, edelman en majoor in het Britse leger, juist benoemd tot leider van een onderzoek naar de brute moord op een soldaat, die er van wordt verdacht een spion te zijn. Daarnaast heeft Lord John nog een ander probleem, dat hem in zijn onderzoek hindert. Hij heeft ontdekt dat de verloofde van zijn nicht en nogal gevoelig medisch probleempje heeft dat de goede naam van zijn familie kan ruïneren. Hij moet het huwelijk van zijn nicht zien te voorkomen zonder de hele stad in opschudding te brengen en tegelijkertijd een moordonderzoek leiden dat al snel een zeer vreemde wending neemt. Het dubbelleven van Lord John is Gabaldon's eerste roman over Lord John Grey, een van de populairste personages uit de Reiziger-serie, waarvan er inmiddels wereldwijd al vele miljoenen exemplaren verkocht zijn. De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Met het bloed van mijn hart boek 1
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-11-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239304
Language English, Spanish, And French

READING: 1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book An Echo in the Bone
The Author Dennis Scott (dramaturge.)
The Publisher
Release Date
Genre
Pages
ISBN OCLC:662137469
Language English, Spanish, And French
The Book Mevrouw Osmond
The Author John Banville
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-03-13
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021408729
Language English, Spanish, And French

READING: Isabel Archer, gevangen in een verstikkend huwelijk, vlucht van Rome naar Londen, waar ze piekert over wat ze kortgeleden heeft ontdekt: haar echtgenoot heeft haar vele jaren misleid. Wat moet ze doen, welke afslag moet ze nemen in het emotionele labyrint waarin ze zo lang is verdwaald? Wakker geschud door het verdriet en de wetenschap dat haar groot onrecht is aangedaan, besluit ze om, net als in haar jeugd, voor haar vrijheid en onafhankelijkheid te vechten. Spoedig zal Isabel naar Italië moeten terugkeren om daar de confrontatie met haar echtgenoot aan te gaan en zich te bevrijden van zijn machtige greep op haar. Zal ze hem te slim af kunnen zijn? John Banville blaast de heldin uit Henry James’ befaamde en verfilmde roman The Portrait of a Lady nieuw leven in: Mevrouw Osmond is een meesterlijke roman over verraad, bedrog en moraal, en biedt een opwindend en verrassend portret van een onvergetelijk personage.


The Book An Echo in the Bone
The Author
The Publisher
Release Date2011
Genre
Pages
ISBN 1448791529
Language English, Spanish, And French
The Book Het vuur van de herfst
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301793
Language English, Spanish, And French

READING: Het vuur van de herfst is het vierde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Het is 1767. Jamie en Clarie zijn terechtgekomen in South Carolina aan de vooravond van de Amerikaanse Burgeroorlog, waar ze zich aansluiten bij een groep Schotse Hooglanders in ballingschap. Maar Claire heeft iemand achtergelaten in het heden: haar dochter Brianna. Nadat Brianna een ontdekking heeft gedaan die haar tot in haar diepste wezen raakt, besluit ze naar het verleden te reizen, op zoek naar Jamie, de vader die ze nooit heeft gekend. Daarmee zet ze haar toekomst op het spel... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Lord John en de hand van de duivel
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2017-11-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402310801
Language English, Spanish, And French

READING: Drie korte verhalen over Lord John die zich net voor en net na de gebeurtenissen in Het dubbelleven van Lord John afspelen. In Lord John en de Hellevuurclub wordt John Grey in Londen benaderd door een roodharige man met een dringend verzoek om hulp, waarna hij sterft voor Lord Johns ogen. In Lord John en de succubus brengen zijn avonturen hem naar Duitsland, waar hij verontrustende dromen heeft over Jamie Fraser. Als laatste moet Grey voor een commissie verschijnen die een onderzoek heeft ingesteld naar het exploderen van een kanon. Een daad die grote gevolgen heeft voor iedereen in Lord John en de spooksoldaat. De pers over Lord John en de hand van de duivel ‘Onvergetelijke personages en rijk voorzien van historische details. Absoluut onmogelijk weg te leggen.’ The New York Times


The Book De verre kust
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239298
Language English, Spanish, And French

READING: De verre kust is het derde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde, dat Claire verscheurd wordt tussen twee -volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Als haar dochter Brianna volwassen is, besluit Claire voorgoed terug te keren naar het Schotland van de achttiende eeuw en naar haar geliefde. Maar kort na hun gepassioneerde hereniging worden Claire en James gedwongen tot een lange zeereis die een onverwachte wending neemt... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Het vlammende kruis
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929755
Language English, Spanish, And French

READING: Het vlammende kruis is het vijfde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Claire en Jamie hebben oceanen en eeuwen getrotseerd, maar nu zijn ze er eindelijk in geslaagd te settelen te midden van de ongerepte natuur van North Carolina. Daar wacht hun een rustig koloniaal bestaan, zo lijkt het. De spanning loopt echter al gauw op als oude, maar niet graag geziene bekenden zich aandienen en de gemoederen gaandeweg onrustbarend verhit raken. Immers, wat Jamie niet weet en de uit de twintigste eeuw afkomstige Claire wel, is dat de Amerikaanse Burgeroorlog op het punt van uitbreken staat... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Terugkeer naar Inverness
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2013-09-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460237867
Language English, Spanish, And French

READING: Het tweede deel van de Reiziger-serie is een klassieker. Liefde, moed, passie en opoffering: Diana Gabaldon heeft alle ingrediënten samengevoegd in haar verslavende pageturners. Twintig jaar lang heeft Claire haar eigen behoeften en verlangens opzijgezet om haar dochter te beschermen. Nu Brianna volwassen is, is de tijd gekomen om de waarheid te vertellen... en terug te keren naar de man die ze boven alles liefheeft: Jamie Fraser. Maar als Claire weer in het verleden terechtkomt, moet ze alles op alles zetten om haar geliefde Jamie niet te verliezen. De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon


The Book The Outlander Series Bundle Books 5 6 7 and 8
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Delacorte Press
Release Date2015-10-13
Genre Fiction
Pages 3488
ISBN 9781101968482
Language English, Spanish, And French

READING: As their story is told on the hit Starz series, the unforgettable adventures of steadfast Highland warrior Jamie Fraser and time-traveling Englishwoman Claire Randall continue in the ongoing Outlander novels. This eBook bundle includes the fifth, sixth, seventh, and eighth books in the series: THE FIERY CROSS A BREATH OF SNOW AND ASHES AN ECHO IN THE BONE WRITTEN IN MY OWN HEART’S BLOOD The year is 1771, and war is coming. Jamie Fraser’s wife tells him so. Little as he wishes to, he must believe it, for hers is a gift of dreadful prophecy—a time-traveler’s certain knowledge. Claire’s unique view of the future has brought him both danger and deliverance in the past. Her knowledge of the oncoming revolution is a flickering torch that may light his way through the perilous years ahead—or ignite a conflagration that will leave their lives in ashes. Praise for Diana Gabaldon’s Outlander novels “Marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading.”—San Francisco Chronicle, on Outlander “History comes deliciously alive on the page.”—New York Daily News, on Outlander “A grand adventure written on a canvas that probes the heart, weighs the soul and measures the human spirit across [centuries].”—CNN, on The Fiery Cross “The large scope of the novel allows Gabaldon to do what she does best, paint in exquisite detail the lives of her characters.”—Booklist, on A Breath of Snow and Ashes “Features all the passion and swashbuckling that fans of this historical fantasy series have come to expect.”—People, on Written in My Own Heart’s Blood


The Book The Outlander Series 8 Book Bundle
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Dell
Release Date2015-10-13
Genre Fiction
Pages 6960
ISBN 9781101968499
Language English, Spanish, And French

READING: The inspiration for the hit series on Starz, Diana Gabaldon’s acclaimed Outlander novels blend rich historical fiction with riveting adventure and a truly epic love story. Now, with this convenient eight-volume eBook bundle, discover the novels that have won Gabaldon millions of fans and introduced readers to the brilliant Claire Randall and valiant Highlander Jamie Fraser: OUTLANDER DRAGONFLY IN AMBER VOYAGER DRUMS OF AUTUMN THE FIERY CROSS A BREATH OF SNOW AND ASHES AN ECHO IN THE BONE WRITTEN IN MY OWN HEART’S BLOOD The year is 1946. Claire Randall is a British ex-combat nurse on a postwar second honeymoon with her husband in the Scottish Highlands. Walking alone one afternoon, she passes through a circle of standing stones and is hurled back in time to a Scotland simmering with war in the year of our Lord 1743. Catapulted into an intrigue of rival clans and rising armies that threatens her life, she’s obliged to wed Jamie Fraser, a gallant young Scots warrior, as the only way to survive. Thus begins a series of unrivaled storytelling that has become a modern classic. Praise for Diana Gabaldon’s Outlander novels “Marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading.”—San Francisco Chronicle, on Outlander “History comes deliciously alive on the page.”—New York Daily News, on Outlander “Gabaldon is a born storyteller. . . . The pages practically turn themselves.”—The Arizona Republic, on Dragonfly in Amber “Triumphant . . . Her use of historical detail and a truly adult love story confirm Gabaldon as a superior writer.”—Publishers Weekly, on Voyager “Unforgettable characters . . . richly embroidered with historical detail.”—The Cincinnati Post, on Drums of Autumn “A grand adventure written on a canvas that probes the heart, weighs the soul and measures the human spirit across [centuries].”—CNN, on The Fiery Cross “The large scope of the novel allows Gabaldon to do what she does best, paint in exquisite detail the lives of her characters.”—Booklist, on A Breath of Snow and Ashes “Features all the passion and swashbuckling that fans of this historical fantasy series have come to expect.”—People, on Written in My Own Heart’s Blood


The Book De vrouw van de theeplanter
The Author Dinah Jefferies
The Publisher Prometheus
Release Date2016-08-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044630954
Language English, Spanish, And French

READING: 'Mijn ideale boek; mysterie, liefde, liefdesverdriet en vreugde - ik kon het niet wegleggen.' Santa Montefiore Wanneer de negentienjarige Gwendolyn Hooper trouwt met de rijke, charmante Laurence, popelt ze om bij hem op zijn theeplantage te gaan wonen. Vol optimisme verruilt ze daarom het vertrouwde Londen voor het platteland van Sri Lanka. Het leven daar blijkt echter niet te zijn wat Gwen ervan had gehoopt. Laurence, plotseling stil en afstandelijk, maakt lange dagen, waardoor Gwen voornamelijk op zichzelf is aangewezen. Terwijl ze de plantage haar thuis probeert te maken, stuit ze op relicten uit een mysterieus verleden: gesloten deuren, een vergeelde bruidssluier en een verborgen en overwoekerde grafsteen. Als ze Laurence confronteert met haar ontdekkingen slaat het noodlot toe, en komt Gwen voor een onmogelijke keuze te staan. De vrouw van de theeplanter is een onvergetelijk, meeslepend verhaal dat zich afspeelt in Sri Lanka tijdens de jaren twintig en dertig, over een jonge vrouw die een keuze moet maken tussen haar plichtsgevoel als echtgenote en haar instinct als moeder. Dinah Jefferies werd in 1948 in Maleisië geboren. Ze verhuisde toen ze negen was naar Engeland, maar behield altijd een grote voorliefde voor Zuidoost-Azië. Pas recentelijk publiceerde ze haar eerste roman, Het afscheid van de tropen, en een jaar later haar tweede, De vrouw van de theeplanter. Dinah Jefferies woont met haar man in Gloucestershire. 'Een aangrijpend verhaal over liefde, jaloezie, hebzucht en tragedie.' WOMAN&HOME 'Rijk en ongelooflijk levensecht. De vrouw van de theeplanter is historische fictie op haar best. Gewoonweg betoverend.' THE SUNDAY EXPRESS


The Book De reiziger
The Author Diana Gabaldon
The Publisher
Release Date1999
Genre
Pages 736
ISBN 9029058277
Language English, Spanish, And French

READING: Wanneer een vrouw 250 jaar terug in de tijd wordt geplaatst komt ze terecht in de wereld van de Schotse clans met hun intriges en oorlogen, waar ze zich als buitenstaander moet zien te handhaven.


The Book Het drievoudig verbond
The Author Conn Iggulden
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2015-03-02
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789024566860
Language English, Spanish, And French

READING: De twee machtigste families van Engeland staan lijnrecht tegenover elkaar 1454: koning Henry VI leeft in ballingschap op kasteel Windsor en hij is al meer dan een jaar geveld door ziekte. Richard, de hertog van York, maakt misbruik van de situatie en probeert zijn invloed in het koninkrijk te vergroten. Met de graven van Salisbury en Warwick vormt hij een formidabele drie-eenheid. Samen strijden ze tegen eenieder die het waagt op te komen voor koning Henry en zijn vrouw, koningin Marguerite van Anjou. Als de koning echter onverwacht beter wordt en zijn troon opeist, barst er een machtsstrijd los. Deze strijd, tussen de huizen Lancaster en York, leidt onvermijdelijk tot een oorlog die Engeland zal verscheuren... Conn Iggulden is een van de succesvolste schrijvers van historische fictie. De Rozenoorlogen, de oorlog tussen de huizen York en Lancaster, vormden eveneens de inspiratie voor de serie Game of Thrones. Iggulden woont in Hertfordshire met zijn vrouw en kinderen. ‘Meesterlijk geplot en verteld.’ The Times Het drievoudig verbond is het tweede deel van de fenomenale serie De Rozenoorlogen, waarin twee families Engeland in een gruwelijke burgeroorlog doen belanden die dertig jaar zal duren. Een sensationele, niet te missen serie voor de liefhebbers van Game of Thrones en opwindende, historische verhalen.


The Book Outlander 8 Book Bundle
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Anchor Canada
Release Date2012-12-11
Genre Fiction
Pages 7561
ISBN 9780385680219
Language English, Spanish, And French

READING: Diana Gabaldon’s acclaimed Outlander series blends rich historical fiction with riveting adventure and a truly epic love story. Now, with this convenient eight-volume eBook bundle, discover the novels that have won Gabaldon millions of fans and introduced readers to the brilliant Claire Randall and valiant Highlander Jamie Fraser. “Great fun . . . marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading.” —San Francisco Chronicle, on Outlander The year is 1946. Claire Randall is a British ex-combat nurse on a postwar second honeymoon with her husband in the Scottish Highlands. Walking alone one afternoon, she passes through a circle of standing stones and is hurled back in time to a Scotland simmering with war in the year of our Lord 1743. Catapulted into an intrigue of rival clans and rising armies that threatens her life, she’s obliged to wed James Fraser, a gallant young Scots warrior, as the only way to survive. Thus begins a series of unrivaled storytelling that has become a modern classic. This bundle includes: OUTLANDER DRAGONFLY IN AMBER VOYAGER DRUMS OF AUTUMN THE FIERY CROSS A BREATH OF SNOW AND ASHES AN ECHO IN THE BONE THE CUSTOM OF THE ARMY (E-NOVELLA) “Diana Gabaldon is a born storyteller . . . the pages practically turn themselves.” —The Arizona Republic, on Dragonfly in Amber “A feast for ravenous readers of eighteenth-century Scottish history, heroism, and romance.” —Kirkus Reviews, on Outlander