Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book An Altar in the World
The Author Barbara Brown Taylor
The Publisher Canterbury Press
Release Date2017-03-31
Genre Religion
Pages 240
ISBN 9781786220103
Language English, Spanish, And French

READING: In this highly acclaimed and lyrical modern classic, bestselling author Barbara Brown Taylor reveals the countless ways we can discover divine depths in the small things we do and see every day. While people will often go to extraordinary lengths in search of a 'spiritual experience', she shows that the stuff of our everyday lives is a holy ground where we can encounter God at every turn. For her, as for Jacob in the Genesis story, even barren, empty deserts can become "the house of God and the gate of heaven", places where a ladder of angels connects heaven to earth and earth to heaven. An Altar in the World reveals concrete ways to discover the sacred in such ordinary occurrences as hanging out the washing, doing the supermarket shop, feeding an animal, or losing our way. It will transform our understanding of ourselves and the world we live in, and renew our sense of wonder at the extraordinary gift of life.


The Book Hof van eden
The Author James Rollins
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2011-12-07
Genre Fiction
Pages 333
ISBN 9789024542437
Language English, Spanish, And French

READING: Dr. Lorna Polk is dierenarts en onderzoeker aan een high-tech instituut dat bedreigde diersoorten beschermt. Als er een vastgelopen vissersboot met een curieuze lading wordt gesignaleerd, roept de grenspolitie haar hulp in. De bemanning wordt vermist, maar aan boord zitten talloze exotische dieren in kooien. Zo is er een papegaai zonder veren, een jaguarjong met het gebit van een sabeltandtijger en bovenmaatse vampiervleermuizen. Al deze dieren hebben iets gemeen: een verontrustend hoge mate van intelligentie. Lorna ontdekt een afschuwelijk geheim dat zijn oorsprong vindt in het prilste begin van de beschaving. Iets wat het voortbestaan van de mens bedreigt... James Rollins is auteur van diverse New York Times bestsellers. Hij heeft diergeneeskunde gestudeerd en woont in het Sierra Nevada-gebergte in Californië. Hij is een fanatieke speleoloog en duiker. Van zijn boeken zijn in Nederland en Vlaanderen al ruim 120.000 exemplaren verkocht. Een van zijn bestverkochte boeken is Zandstorm, waarover de VN Detective & Thrillergids schreef: 'Een onvervalste actiethriller waarin Rollins wederom het Sigmateam - een soort CIA-afdeling die uit tot spionnen getrainde wetenschappers bestaat - laat optreden. (...) Na vele avonturen, mysterieuze vrouwen en uitgebreid beschreven gevechten wordt de vijand verslagen. Een echte Rollins waar de liefhebbers van zullen smullen.'


The Book Nu hij er niet meer is druk 1
The Author Norman Ollestad
The Publisher
Release Date2009-06-20
Genre
Pages 349
ISBN 9049200737
Language English, Spanish, And French

READING: Waargebeurd, autobiografisch verhaal over een intense relatie tussen vader en zoon, die eindigde door een vliegtuigcrash die alleen door de elfjarige zoon werd overleefd.


The Book De Loney
The Author Andrew Michael Hurley
The Publisher Prometheus
Release Date2015-11-02
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044629859
Language English, Spanish, And French

READING: ‘De Loney is niet zozeer goed, het is geweldig. Het is literatuur van formaat.’ Stephen King De ontdekking van een kinderlijkje aan de stormachtige Engelse kust van Lancashire dwingt Smith, de verteller van dit verhaal, terug te denken aan de pelgrimsreis die hij in 1976 met zijn ouders en geestelijk gehandicapte broer Hanny ondernam naar dat kustgebied, dat daar de Loney wordt genoemd. De bewoners van de Loney zijn niet allemaal even blij met het katholieke gezelschap, en er gebeuren raadselachtige dingen. Niet alleen wordt er gebeden voor Hanny in de hoop dat hij zal genezen, de jongen raakt ook verzeild in andere verontrustende rituelen. Smith is de enige die weet wat er is gebeurd en legt zichzelf de loodzware last van het zwijgen op. Maar zal hij dat zijn leven lang volhouden? De Loney is een angstaanjagende roman over geloof, schuld, jaloezie en opoffering. Tegelijkertijd is het een gevoelig portret van de relatie tussen twee broers met realistische karakters en een observerende hoofdpersoon. Andrew Michael Hurley, een begenadigd literair debutant, voert ons langzaam langs de griezelige Engelse kustlijn mee naar een huiveringwekkende ontknoping. Andrew Michael Hurley groeide op in het graafschap Lancashire, waar tussen de rivieren de Wyre en de Lune het kustgebied ‘de Loney’ ligt. Zijn kennis van de katholieke symboliek komt voort uit zijn jeugd, toen hij misdienaar was. De Loney is zijn debuut. ‘Hedendaagse klassiekers in het genre spannende boeken zijn zeldzaam, en onmiddellijke klassiekers al helemaal, maar De Loney lijkt dit allebei te zijn.’ the Sunday Telegraph ‘De Loney is een meesterlijke uitweiding over doodsangst. Hurleys sterke, geloofwaardige karakteriseringen en levensechte dialogen zorgen ervoor dat je snel betrokken raakt bij de inwoners van de retraite. Zijn griezelige en atmosferische vertelling zit vol herkenning en scherpte.’ the Sunday Times ‘Direct door critici erkend als horrorklassieker. De Loney gaat over een ongelukkige familie, broederschap, geloof en adolescentie. Hurleys opvallende personages, een mix van sinistere inwoners en katholieke pelgrims, zijn perfect uitgewerkt. Het resultaat is een adembenemende en dubbelzinnige roman die je ’s nachts wakker houdt.’ Daily Express ****


The Book Innerlijke vrijheid
The Author J. Krishnamurti
The Publisher Krishnamurti Foundation Trust Ltd.
Release Date
Genre
Pages
ISBN 9020285572
Language English, Spanish, And French
The Book Your Altar
The Author Sandra Kynes
The Publisher Llewellyn Worldwide
Release Date2007-01
Genre Body, Mind & Spirit
Pages 197
ISBN 9780738711058
Language English, Spanish, And French

READING: A reminder of the Divine, a space for spiritual encounter, or a focal point for meditation--the altar is a powerful tool for people of all faiths. Sandra Kynes demonstrates how to create personal altars and empower these sacred spaces according to your needs. Discover how to harness energies to manifest change, make decisions, receive wisdom, find balance, explore your soul, and grow spiritually. Kynes's unique approach provides nine overall matrices--each one corresponding to the number of objects placed on the altar--and the numerological significance of each. You'll also find suggested meditations and a wealth of helpful information--spanning chakras, colors, days of the week, elements, gemstones, gods/goddesses, runes, and more--for choosing appropriate symbols and objects that reflect your needs.


The Book SPQR
The Author Mary Beard
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2016-04-06
Genre History
Pages
ISBN 9789025300593
Language English, Spanish, And French

READING: Het oude Rome is belangrijk. De geschiedenis van het rijk, van zijn veroveringen, wreedheid en uitspattingen, is voor ons nog altijd een ijkpunt. Zijn mythen, verhalen, disputen en problemen houden ons nog altijd bezig. SPQR biedt een frisse kijk op de Romeinse geschiedenis door een van ’s werelds belangrijkste classici. Mary Beard onderzoekt niet alleen hoe Rome van een onbelangrijk dorp in Midden-Italië uitgroeide tot een wereldmacht die heerste over een gebied van Spanje tot in Syrië, maar ook hoe de Romeinen zichzelf en hun wereld zagen, en waarom dat van belang is tot in onze eeuw. Deze gezaghebbende geschiedenis omspant duizend jaar, en werpt een nieuw licht op veel aspecten van de Romeinse beschaving, van de slavernij en de religie tot het stromend water. Het is het definitieve boek over het oude Rome, verrassend en goedgeschreven.


The Book Pyramides
The Author Terry Pratchett
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460925047
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Ben jij dan de zoon van een god?’ fluisterde Artuur. ‘Dat hoort bij koning zijn, waar ik vandaan kom,’ zei Peppink gauw. ‘Mijn vader hoeft er niet veel voor te doen. De priesters doen het eigenlijke regeren. Hij zorgt alleen dat de rivier elk jaar overstroomt, snap je, en hij dekt de Grote Koe van de Hemelboog.’ ‘De Grote —’ ‘Mijn moeder,’ verduidelijkte Peppink. ‘Erg gênant allemaal, hoor.’ Zijn opleiding bij het Moordenaarsgilde maakt Peppink niet bepaald geschikt voor de taak die het lot hem toebedeelt. Hij erft de troon van het woestijnkoninkrijkje Dwejl-elbab veel eerder dan de bedoeling was. En dat is nog maar het begin van de ellende... Hij moet ook nog met zijn tante trouwen, die volgens de traditie tevens zijn oom, zijn neef en zijn vader is. Heilige krokodillen! Een optocht van mummies! Ontploffende pyramides!


The Book An Altar By The Sea
The Author Ms. June B. Crawford
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2009-04-08
Genre Poetry
Pages 171
ISBN 9781462823475
Language English, Spanish, And French

READING: The poem An Altar By the Sea, was written during a time when, after 15 years, I revisited the place of my youth by the sea and encountered a stack of deep memories I had forgotten to remember. I walked along the same roads that I had as a young girl, trod again the paths that led me to where I am today, and reminisced with unforgettable intensity the uniqueness of growing up and living along side the vast realm of the ocean. The highlights of my visits to Egypt are captured in several pieces, as I recall the strangeness of being in a place where antiquity and a modern world collide, totally oblivious to those caught up in the explosion.


The Book An Altar in the Wilderness
The Author Kaleeg Hainsworth
The Publisher Rocky Mountain Books Ltd
Release Date2014-10-07
Genre Nature
Pages 168
ISBN 9781771600361
Language English, Spanish, And French

READING: Father Kaleeg Hainsworth, an Eastern Orthodox priest with a lifetime of experience in the Canadian wilderness, grounds this manifesto in the literary, philosophical, mystical and historical teachings of the spiritual masters of both East and West, outlining the human experience of the sacred in nature. The spiritual ecology described here is fully engaged with the wilderness beyond our backyards; it is an ecology which takes in nature as "red in tooth and claw" and offers a way forward in the face of accelerating climate change. This manifesto also challenges our modern self-conception as dominators or stewards of the natural world, claiming these roles emerged from western industrial history and are directly responsible for the environmental damage and alienation from nature we know today. The ecological scope of this book begins with a meditation on natural beauty as the divine that breathes through all aspects of life. We discover along the way that awe and mystery are so vital to the human experience of the natural world that without them we are doomed to treat nature as little more than a resource, a science or a playground for recreation alone. Instead, a new role emerges from these pages, one which accounts for the sacred in nature and places us in relationship to the world of which we are inextricably a part. This role is a priestly one, and Father Hainsworth outlines the significance and benefits of it in detail while also offering a vision of life in which a human being stands in the world of nature as at an altar built in the wilderness, a sacred offering in a holy place.


The Book Lord Make Me Into an Altar
The Author David Robinson, Jr.
The Publisher Xulon Press
Release Date2010-04
Genre Religion
Pages 206
ISBN 9781622301607
Language English, Spanish, And French

READING: This book is a series of thoughts the Holy Spirit inspired the author to write while serving in Iraq. These spiritually uplifting thoughts bring us closer to becoming an altar for God. This book reminds us of the importance of being stable while living a spiritually consistent life. Being an altar for God enables us to communicate the holiness of God to a generation in need. It makes us more than people who attend church; it makes us people who bring church to our neighborhoods, jobs, and homes. We are answers to the prayers of generations before us. Now it's our time to be vessels God can use to reach and draw people to Himself. David Robinson Jr. is a family man who is in love with God and simply wants to please Him. David has a unique ability to hear the voice of God, compassionately ministering to the poor and those whom society has rejected. He and his family get great joy from providing needed supplies to the less fortunate. While serving in the military, David stood his watch not only physically but spiritually as well. He ministered the Word of God onboard US Navy ships at sea and on land while deployed in Iraq. His teaching has directly impacted thousands of souls as he has built bridges and crossed cultural boundaries, empowering sailors, soldiers, airmen, marines, and civilians with hope and trust in our Lord Jesus.


The Book IF YOU HAVE AN ALTAR YOU DO NOT NEED A CITY
The Author Cashley Brown
The Publisher Xlibris Corporation
Release Date2011-10-10
Genre Religion
Pages 328
ISBN 1465304495
Language English, Spanish, And French

READING: It is a sad fact that nearly fi ve hundred years after Martin Luther courageously ignited the cleansing fi res of the Reformation, Christianity has not progressed very far from those dark and horrible days of medieval decadence. Any casual examination of the modern Christian Church will not fail to unearth a myriad of failures not unlike those medieval Christianity perpetrated.


The Book An Altar Book for Young Persons
The Author
The Publisher
Release Date1866
Genre Devotional exercises
Pages 58
ISBN BL:A0023333098
Language English, Spanish, And French
The Book Made According to Pattern
The Author C.W. Slemming
The Publisher CLC Publications
Release Date2007-01-01
Genre Religion
Pages 208
ISBN 9781619581012
Language English, Spanish, And French

READING: In this volume, C.W. Slemming focuses on the symbolism behind the Tabernacle’s construction, its individual parts, its furniture and utensils. From these he draws spiritual lessons which help to reveal why the Scriptures include over 50 chapters on this dwelling conceived and designed by God Himself.


The Book Spirit junkie
The Author Gabrielle Bernstein
The Publisher Boekerij
Release Date2013-12-31
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9460235581
Language English, Spanish, And French

READING: Gabrielle Bernstein werd twintig jaar lang achtervolgd door angst: eerst om haar gewicht en vriendjes, en later om nog steeds haar gewicht, geld, haar werk Ze vluchtte in allerlei verslavingen, van koopverslavingen tot pillen. Maar toen ze Marianne Williamsons Een cursus in wonderen had gelezen, besloot ze het roer radicaal om te gooien. In Spirit Junkie vertelt Gabrielle hoe ze haar leven veranderde en geeft zo een nieuwe generatie jonge vrouwen houvast in hun roerige leven. Ze laat zien hoe je je angst de baas kunt worden en je visie op je leven kunt veranderen. Zo kan het dus zomaar gebeuren dat een feestende fashionista met een eetstoornis uitgroeit tot een van de hipste spirituele gidsen voor een nieuwe lading jonge meiden die zoeken naar evenwicht en een beter zelfbeeld.


The Book Laat me niet vallen
The Author Willy Vlautin
The Publisher J.M. Meulenhoff
Release Date2018-01-16
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402309836
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Willy Vlautin is de literaire evenknie van Springsteen. Dit boek is alle media-aandacht meer dan waard.’ NRC Handelsblad Horace Hopper werd als tiener in huis genomen door meneer en mevrouw Reese. Zij hopen dat Horace hun ranch in het ruige Nevada binnenkort zal overnemen, maar Horace verlangt ernaar professioneel bokser te worden en weet dat hij de ranch moet verlaten om zijn droom waar te maken. We volgen Horace op zijn avontuurlijke reis tot in de brute wereld van het Mexicaanse bokscircuit. Daar doet zijn naïviteit hem al snel in moeilijkheden belanden. Gaandeweg moet Horace leren zijn gevechten met moed en kracht te doorstaan – en niet alleen in de boksring. De pers over Laat me niet vallen: ‘Grootse literatuur!’ de Volkskrant ‘Vlautin schrijft over eenzaamheid, angst, over opgroeien zonder stabiliteit, niet opgeven. Hij heeft mededogen met zijn personages en daarom is hij zo’n goede schrijver.’ Het Parool ‘Vlautin schrijft tot-op-het-bot-proza dat tegelijkertijd mild is, doordat hij zich concentreert op dat wat nog licht geeft in het duister.’ Vrij Nederland


The Book The Remains of an Altar
The Author Phil Rickman
The Publisher Hachette UK
Release Date2007-09-06
Genre Fiction
Pages 512
ISBN 9781849168618
Language English, Spanish, And French

READING: Merrily Watkins, parish priest, single mum and Deliverance Consultant to the Diocese of Hereford, heads for the Malvern Hills to investigate an alleged paranormal dimension to a spate of road accidents in the sleepy village of Wychehill. Merrily is called in when two people are killed in a head-on crash that is also linked to the revamped local pub which, it seems, has injected the valley with a shattering, strobing surge of inner-city nightlife... and drugs. When a dealer is found savagely murdered below the great earthen hillfort of Herefordshire Beacon, police ask: is it a ritual killing, a gangland disposal or a cry of outrage? As Merrily and the police follow separate paths towards the truth, Merrily's teenage daughter, Jane, faces the consequences of her own obsession with a possibly prehistoric site in their home village of Ledwardine. Until, on a night of frenzied violence, in a place at the centre of an ancient, universal mystery, the final, shocking connections are made.


The Book List en leugen
The Author Maria Konnikova
The Publisher Atlas Contact
Release Date2016-08-17
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789045032467
Language English, Spanish, And French

READING: Bedriegers en zwendelaars zijn er te over, maar meesteroplichters – zoals Bernie Madoff, Lance Armstrong, Diederik Stapel – zijn dunner gezaaid. Het zijn charmante persoonlijkheden, kunstenaars in het overreden, die op geraffineerde wijze het vertrouwen weten te winnen. Hoe doen ze het? Wat bepaalt hun succes? En hoe komt het dat wij erin trappen, keer op keer? In dit boek ontleedt Maria Konnikova de verschillende vormen van bedrog – van miljoenenfraudes tot skimming – en beschrijft vanuit psychologische, neurologische en biologische invalshoeken wat al deze oplichters met elkaar gemeen hebben en hoe zij hun slachtoffers in de val lokken. List en leugen geeft inzicht in waarom we oplichters vertrouwen, waarom we ze zo graag willen geloven en zo beïnvloedbaar kunnen zijn, en geeft ons gereedschap in handen om ons tegen toekomstige zwendelpraktijken te wapenen.


The Book The Light of the World with an Appendix on Altars Etc
The Author
The Publisher
Release Date1865
Genre
Pages
ISBN BL:A0020062749
Language English, Spanish, And French
The Book A Descent Into Hell
The Author Kathryn Casey
The Publisher Harper
Release Date2008-06-24
Genre True Crime
Pages 384
ISBN 0061230871
Language English, Spanish, And French

READING: Bright, attractive, and both from good families, University of Texas college student Colton Pitonyak and vibrant redhead Jennifer Cave had the world at their beckoning. Cave, an ex-cheerleader, had just landed an exciting new job, while a big-money scholarship to UT's prestigious business school lured Pitonyak to Austin. Yet the former altar boy had a dark, unpredictable streak, one that ensnared him in the perilous underworld of drugs and guns. When Jennifer failed to show up for work on August 18, 2005, her mother became frightened. Sharon Cave's search led to Colton's West Campus apartment, where Jennifer's family discovered a scene worthy of the grisliest horror movie. Meanwhile, Colton Pitonyak was nowhere to be found. A Descent Into Hell is the gripping true story of one of the most brutal slayings in UT history—and the wild "Bonnie and Clyde-like" flight from justice of a cold-blooded young killer and his would-be girlfriend, who claimed that her unquestioning allegiance to Pitonyak was "just the way I roll."