Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Bob de straatkat
The Author James Bowen
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2015-09-21
Genre Biography & Autobiography
Pages 224
ISBN 9789044349719
Language English, Spanish, And French

READING: Het waargebeurde en wereldberoemde verhaal over de vriendschap tussen straatmuzikant James en straatkat Bob. Sinds Bob de straatkat in 2012 verscheen, is het boek een internationale bestseller geworden. Het verhaal van auteur James Bowen, een drugsverslaafde Londense straatmuzikant die door de aanwezigheid van de door hem geadopteerde straatkat Bob de weg naar een gezond bestaan terugvond, trok veel aandacht. James vindt een gewonde kat in het trappenhuis van zijn flat. Hoewel hij nauwelijks voor zichzelf kan zorgen, neemt hij de rode kater mee naar de dierenarts en verzorgt hem tot hij weer op eigen poten kan staan. Maar Bob besluit te blijven en de twee worden onafscheidelijk. Bob volgt James overal, in de bus, in de metro, en als hij geen zin heeft om te lopen zit hij op James' schouder. Samen verdienen ze hun kostje op straat en worden al gauw beroemd. Zo kunnen ze allebei hun moeilijke verleden achter zich laten. www.thehouseofbooks.com


The Book De wereld volgens Bob
The Author James Bowen
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2013-10-30
Genre Biography & Autobiography
Pages 170
ISBN 9789044342826
Language English, Spanish, And French

READING: Bob is geen gewone kat. Gezeten op de schouders van zijn baasje James, is hij een bekende verschijning in de straten van Londen. James is straatmuzikant en ze treden samen op. Overal worden ze herkend en Bob is simpelweg onweerstaanbaar. In Bob de straatkat beschreef voormalig zwerver en drugsverslaafde James hoe hij door de vriendschap met Bob een nieuwe invulling aan zijn leven kon geven. Sindsdien is Bob bezig de harten van mensen over de hele wereld te veroveren en misschien wel de beroemdste kat ter wereld te worden. Over hun belevenissen in de straten van Londen schreef James dit tweede boek.


The Book A Street Cat Named Bob
The Author James Bowen
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-11-02
Genre Biography & Autobiography
Pages 224
ISBN 9789044351972
Language English, Spanish, And French

READING: NU ALS GROTE BIOSCOOPFILM: A STREET CAT NAMED BOB Het waargebeurde en wereldberoemde verhaal over de vriendschap tussen straatmuzikant James en straatkat Bob. Sinds Bob de straatkat in 2012 verscheen, is het boek een internationale bestseller geworden. Het verhaal van auteur James Bowen, een drugsverslaafde Londense straatmuzikant die door de aanwezigheid van de door hem geadopteerde straatkat Bob de weg naar een gezond bestaan terugvond, trok wereldwijd veel aandacht. James vindt een gewonde kat in het trappenhuis van zijn flat. Hoewel hij nauwelijks voor zichzelf kan zorgen, neemt hij de rode kater mee naar de dierenarts en verzorgt hem tot hij weer op eigen poten kan staan. Maar Bob besluit te blijven en de twee worden onafscheidelijk. Bob volgt James overal, in de bus, in de metro, en als hij geen zin heeft om te lopen zit hij op James' schouder. Samen verdienen ze hun kostje op straat en worden al gauw beroemd. Zo kunnen ze allebei hun moeilijke verleden achter zich laten. zie ook: www.facebook.com/OfficialJamesBowenandStreetcatBob www.twitter.com/StreetCatBob www.instagram.com/streetcatnamedbob www.facebook.com/TheHouseOfBooks


The Book Mijn naam is Bob druk 1
The Author James Bowen
The Publisher
Release Date2014-10-11
Genre
Pages 32
ISBN 9020682326
Language English, Spanish, And French

READING: De roodharige kat Bob vertelt hoe hij, op zoek naar een nieuw thuis, bij de straatmuzikant James terecht komt. Prentenboek over het waargebeurde verhaal van Bob en James, met grote waterverfillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.


The Book Street Cat Bob
The Author James Bowen
The Publisher Hachette UK
Release Date2015-02-05
Genre Biography & Autobiography
Pages 128
ISBN 9781473606487
Language English, Spanish, And French

READING: When James Bowen found an injured, street cat in the hallway of his sheltered housing, he had no idea just how much his life was about to change. James had been living on the streets of London and the last thing he needed was a pet. Yet James couldn't resist the clever tom cat, whom he quickly named Bob. Soon the two were best friends, and their funny and sometimes dangerous adventures would change both their lives, slowly healing the scars of each other's troubled pasts. STREET CAT BOB is a moving and uplifting story that will touch the heart of anyone who reads it.


The Book Dewey de bibliotheekkat
The Author Vicki Myron
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-09
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789460926600
Language English, Spanish, And French

READING: Hoeveel invloed kan een dier hebben? Hoeveel levens kan een kat veranderen? Hoe is het mogelijk dat een achtergelaten kitten een kleine bibliotheek in Iowa, en vandaar uit de hele wereld, op stelten zette? Dit is het bijzondere verhaal van Dewey, de bibliotheekkat. Zijn leven begon niet heel voorspoedig. Hij was pas een paar weken oud toen hij in een van de koudste nachten van het jaar werd achtergelaten in de inleverbak van de bibliotheek. De volgende ochtend vond Vicki Myron hem, meer dood dan levend, en zij verloor meteen haar hart. En zo zou het voortaan alle bezoekers van de bibliotheek vergaan: Deweys enthousiasme en speelsheid, maar vooral zijn zesde zintuig voor mensen die zijn liefde en aandacht het hardst nodig hadden, maakten van hem een wel heel onvergetelijke kat.


The Book Street Cat Named Bob
The Author James Bowen
The Publisher
Release Date2013-09-10
Genre Cat owners
Pages
ISBN 1908571055
Language English, Spanish, And French

READING: When London street musician James Bowen found an injured cat curled up in the hallway of his sheltered accomodation, he had no idea how much his life was about to change.


The Book De kat die naar Parijs ging
The Author Peter Gethers
The Publisher Luitingh Sijthoff
Release Date2012-08-28
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789021808413
Language English, Spanish, And French

READING: Het leven van Peter Gethers verandert onherroepelijk als hij van zijn vriendin een klein, grijs katje met dubbelgevouwen oren krijgt, een Scottish Fold, die hij Norton noemt. Hoewel Peter helemaal niet van katten houdt, steelt dit knappe katje direct zijn hart. De twee worden onafscheidelijk en reizen samen de hele wereld rond. Ze eten in het duurste restaurant van Parijs, gaan skiën in Vermont en bezoeken ook Nederland. En iedereen valt als een blok voor de charmes van Norton. Peter Gethers is roman- en scenarioschrijver, uitgever en inmiddels kattenliefhebber.


The Book Dagboek van een boekverkoper
The Author Shaun Bythell
The Publisher Thomas Rap
Release Date2017-10-19
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789400407848
Language English, Spanish, And French

READING: Op zijn achttiende zag Shaun die eigenzinnige boekhandel in het Schotse kustplaatsje Wigtown voor het eerst. 'Die tent bestaat over een jaar niet meer,' zei hij toen achteloos tegen een vriend van hem. Dertien jaar later bestaat de boekhandel nog steeds en is Shaun de eigenaar van het grootste antiquariaat van Schotland. In Dagboek van een boekverkoper doet Shaun verslag van zijn dagelijks leven in en rond de winkel en laat hij ons zien hoe hij als boekverkoper overleeft in onze digitale tijd, hoe je omgaat met lekkages die maar terug blijven komen, met een zwarte kat die telkens op je boeken gaat zitten, met personeel dat graag zijn eigen plan trekt en met klanten die soms wel heel aparte wensen hebben. Ook neemt Shaun ons mee op reis als hij in zijn oude rode Renault door Schotland rijdt op zoek naar bijzondere boeken. Dit is het hartverwarmende verhaal van een man die leeft voor, met en tussen de boeken.


The Book Nujeen
The Author Nujeen Mustafa
The Publisher HarperCollins
Release Date2016-09-27
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789402751611
Language English, Spanish, And French

READING: Op dezelfde dag dat een driejarig jongetje verdrinkt en aanspoelt op een Grieks strand, waagt ook Nujeen Mustafa de oversteek, met haar rolstoel in een rubberboot. Ook zij is op de vlucht voor het oorlogsgeweld in Syrië en op zoek naar een veilige toekomst. Dit is haar aangrijpende verhaal. Nujeen is zestien en woont in Kobane. Omdat ze spastisch is, zit ze in een rolstoel en kan ze niet naar school. Ze leert zichzelf Engels door heel veel Amerikaanse soaps te kijken op tv. En ze droomt. Maar dan breekt de burgeroorlog uit en komt het moment dat ook de familie van Nujeen het geweld moet ontvluchten. Geholpen door haar zus maakt ze de uitputtende en gevaarlijke tocht via Turkije naar Griekenland, komt ze vast te zitten in Hongarije, ervaart ze mensonterende situaties en weet ze uiteindelijk Duitsland te bereiken. En al die tijd houdt ze dapper vol, probeert ze te blijven lachen en durft ze te blijven dromen... 'Een land dat kinderen als Nujeen laat gaan, zal alles verliezen.' - Fergal Keane, BBC News


The Book Mijn vriend Ben
The Author Julia Romp
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2011-10-15
Genre Biography & Autobiography
Pages 214
ISBN 9789044333176
Language English, Spanish, And French

READING: Ben is een klein, zwart-wit zwerfkatje dat bij Julia in Londen is komen aanlopen. Hij kan het uitstekend vinden met Julias negenjarige zoon George. George is autistisch en leeft helemaal op door Ben, hij praat zelfs weer met zijn moeder. Maar als Ben op een dag spoorloos verdwijnt is George helemaal van slag. Wanhopig zet Julia een grote zoekactie op touw, maanden gaan voorbij, totdat er een telefoontje komt uit het tachtig kilometer verder gelegen Brighton


The Book Rosie zegt ja
The Author Dawn French
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2016-06-24
Genre Fiction
Pages 304
ISBN 9789044350524
Language English, Spanish, And French

READING: De superrijken van Manhattan hebben hun eigen strikte gedragsvoorschriften. In het kille appartement van de familie Wilder-Bingham aan Park Avenue bestuurt matriarch Glenn haar huishouden als een generaal. Wanneer de Engelse giga-optimiste Rosie hun huis binnenstuitert, heeft niemand in de gaten dat ze lak heeft aan reglementen. Rosie - achtendertig, excentriek, met een geheim verdriet en een hart zo groot als New York - begint hun levens draad voor draad te ontrafelen.


The Book Bob
The Author James Bowen
The Publisher Hachette UK
Release Date2013-02-14
Genre Juvenile Nonfiction
Pages 304
ISBN 9781444764925
Language English, Spanish, And French

READING: The phenomenal bestseller A Street Cat Named Bob, featuring best friends James and street cat Bob, now available as a special edition for children aged 11 and above. 'We are all given second chances every day of our lives, but we don't usually take them. Then I met Bob.' James Bowen was a homeless musician, busking on the streets of London to survive. But the moment he met an injured stray cat with ginger fur and big green eyes, his life began to change. Together James and Bob the cat faced the world - and won. A purrfectly true 'tail' of love and friendship to make you smile! Please note contains some drug references.


The Book Het ontrafelen van het leven
The Author Julie Yip-Williams
The Publisher HarperCollins
Release Date2019-03-26
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789402757668
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Een wondermooi, ontroerend portret van de dagelijkse dingen des levens.’ The New York Times Dat Julie Yip-Williams haar kindertijd overleefde is een wonder. Ze werd blind geboren in Vietnam en ontsnapte ternauwernood aan de dood. Samen met haar familie vluchtte ze later in een gammel bootje voor de oorlog en belandde in Amerika. Daar leek het tij te keren. Dankzij een operatie kon ze weer gedeeltelijk zien, ze ging rechten studeren aan Harvard University, werd verliefd, trouwde en kreeg twee dochtertjes. Tot ze plots op 37-jarige leeftijd de diagnose terminale darmkanker kreeg. Toen begon voor de jonge moeder een heel andere reis. Het ontrafelen van het leven is een ontwapenend verhaal over veerkracht. Een diepmenselijk en ontroerend verslag over moeder-zijn, het huwelijk, immigratie, ambitie, liefde, rouw, jaloezie, troost, en vooral: het wonder van het leven. ‘Dit wijze en ontroerende verslag van haar strijd tegen kanker is een buitengewone oproep om met volle overgave te leven.’ Publishers Weekly (Starred Review)


The Book De vrouw in het raam
The Author A.J. Finn
The Publisher Cargo
Release Date2018-02-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789403111100
Language English, Spanish, And French

READING: Anna Fox woont alleen, ze verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar? Niets is wat het lijkt in deze verslavende en volkomen onvoorspelbare psychologische thriller die doet denken aan het beste van Alfred Hitchcock.


The Book George Michael
The Author Emily Herbert
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2017-03-08
Genre Biography & Autobiography
Pages 288
ISBN 9789048839155
Language English, Spanish, And French

READING: Op eerste kerstdag 2016 overleed onverwacht een van de grootste popiconen aller tijden. George Michael werd door zijn eerste grote successen met Wham! een tieneridool (wie kent niet 'Wake Me Up Before You Go-Go') en zette later zijn carrière moeiteloos door met solohits als 'Faith', 'Freedom' en 'Don't Let The Sun Go Down On Me'. Maar achter alle successen ging een complexe persoonlijkheid schuil, een man die worstelde met drugsverslaving, zijn homoseksuele identiteit en aids. George Michael: zijn leven schetst Michaels carrière en geeft een inkijkje in het leven buiten de spotlights van deze ongekend getalenteerde en tragische grootheid van de popmuziek.


The Book Dit doet even pijn
The Author Adam Kay
The Publisher Prometheus
Release Date2018-05-16
Genre Humor
Pages
ISBN 9789044636734
Language English, Spanish, And French

READING: Zeg je vrienden en familie maar vaarwel. Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor een turfsteker. Welkom in het leven van een arts in opleiding. Tijdens de helse dagen en slapeloze nachten hield cabaretier en voormalig arts in opleiding Adam Kay jarenlang in het geheim een dagboek bij. Zijn verslagen van de frontlinies van het ziekenhuis zijn samengebracht in dit afwisselend hilarische, afschuwelijke en ontroerende boek. Dit doet even pijn vertelt je alles wat je wilt weten over het werk op een ziekenboeg - plus een aantal dingen die je liever níet had willen weten. Mogelijke bijwerkingen: spontane lachstuipen en opwellende tranen. Adam Kay (1980) werkte jarenlang als arts in opleiding, maar is tegenwoordig een succesvol cabaretier en scriptschrijver. Zijn debuut Dit doet even pijn werd direct een bestseller in Groot-Brittannië en is inmiddels in vijftien landen vertaald.


The Book A Gift from Bob
The Author James Bowen
The Publisher Hachette UK
Release Date2014-10-09
Genre Biography & Autobiography
Pages 192
ISBN 9781473605794
Language English, Spanish, And French

READING: Street Cat Bob and James, stars of bestselling A Street Cat Named Bob and The World According to Bob that touched millions around the world, spend a cold and challenging December on the streets together in a new adventure. From the day James rescued a street cat abandoned in the hallway of his sheltered accommodation, they began a friendship which has transformed both their lives and, through the bestselling books A STREET CAT NAMED BOB and THE WORLD ACCORDING TO BOB, touched millions around the world. In this new story of their journey together, James looks back at the last Christmas they spent scraping a living on the streets and how Bob helped him through one of his toughest times - providing strength, friendship and inspiration but also teaching him important lessons about the true meaning of Christmas along the way.


The Book Tussen kat en mens
The Author Renate Rubinstein
The Publisher
Release Date2006
Genre Cats
Pages 76
ISBN 9045700891
Language English, Spanish, And French

READING: Columns uit o.a. Vrij Nederland en het Parool uit de periode 1963-1990.


The Book De H is van Havik
The Author Helen Macdonald
The Publisher De Bezige Bij
Release Date2015-09-11
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789023492511
Language English, Spanish, And French

READING: Helen Macdonald, een ervaren valkenier, had nooit de behoefte een van de allerfelste roofvogels af te richten: de havik. Maar dan sterft plotseling haar vader, de bekende fotograaf en valkenier Alisdair Macdonald, in Londen, midden op straat. Overweldigd door rouw en verdriet besluit Helen een havik te nemen om haar verlies te verwerken. Door het vurige dier te temmen verkent ze haar grenzen en verandert haar leven voorgoed. In De H is van havik beschrijft Helen Macdonald hoe ze haar havik, Mabel, stapje voor stapje tam maakt. Het is een roerend en humoristisch relaas over rouwverwerking en de aantrekkingskracht van een buitengewoon beest. Macdonald betreedt onontgonnen gebied met dit hartveroverende boek dat tegelijkertijd een memoir, een boek over de natuur en een spirituele queeste is, en waarin ze onderzoekt of de dood zich laat verzoenen met het leven en de liefde.