Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book A Handful of Quiet
The Author Thich Nhat Hanh
The Publisher Parallax Press
Release Date2008-09-13
Genre Family & Relationships
Pages 64
ISBN 9781937006266
Language English, Spanish, And French

READING: A Handful of Quiet presents one of the best known and most innovative meditation practices developed by Thich Nhat Hanh as part of the Plum Village community's practice with children. Pebble meditation is a playful and fun activity that parents and educators can do with their children to introduce them to meditation. It is designed to involve children in a hands-on and creative way that touches on their interconnection with nature. Practicing pebble meditation can help relieve stress, increase concentration, nourish gratitude, and can help children deal with difficult emotions. A Handful of Quiet is a concrete activity that parents and educators can introduce to children in school settings, in their local communities or at home, in a way that is meaningful and inviting. Any adult wishing to plant seeds of peace, relaxation, and awareness in children will find this unique meditation guide helpful. Children can also enjoy doing pebble meditation on their own. Beautiful color illustrations by Wietske Vriezen, illustrator of Planting Seeds (ISBN-13: 978-1-935209-80-5) and Mindful Movements (978-1-888375-79-4).


The Book Stil
The Author Susan Cain
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-03-29
Genre Psychology
Pages 352
ISBN 9789029579698
Language English, Spanish, And French

READING: Minstens een derde van de mensen die we kennen is introvert. Dat zijn diegenen die de voorkeur geven aan luisteren boven praten; die nieuwe dingen uitvinden en creëren maar liever niet hun eigen ideeën pitchen. Introverte mensen hebben het moeilijk in een concurrentiemaatschappij waarin extraversie als de norm beschouwd wordt. Stil behelst een vurig pleidooi vóór introversie, gebaseerd op grondig onderzoek en uit het leven gegrepen verhalen van echte mensen onder wie de auteur zelf. Susan Cain laat zien hoe introverten in onze maatschappij stelselmatig onderschat worden en toont haarscherp de voordelen aan van stil zijn in een wereld vol lawaai.


The Book Stilzitten als een kikker
The Author Eline Snel
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2018-03-28
Genre Family & Relationships
Pages
ISBN 9789021568843
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Stilzitten als een kikker' van Eline Snel staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Honderdduizenden kinderen hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Deze nieuwe editie is nu voorzien van een voorwoord van mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn. Net als volwassenen hebben kinderen het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel 'Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders'. Van de Nederlandse editie van 'Stilzitten als een kikker' zijn al ruim 40.000 exemplaren verkocht; wereldwijd 600.000 exemplaren, met als koplopers Frankrijk (ruim 300.000) en de VS (ruim 120.000). Het boek verschijnt in 18 talen.


The Book Het hoog sensitieve kind
The Author Elaine Aron
The Publisher Lev.
Release Date2013-02-07
Genre Psychology
Pages 330
ISBN 9789044969641
Language English, Spanish, And French

READING: Een Hoog Sensitief Kind (HSK) is bedachtzamer en gevoeliger en raakt makkelijker overmand door heftige emoties dan het gemiddelde kind. Hoewel een HSK vaak creatief en slim is, krijgt het geregeld het label angstig, geremd en zenuwachtig te zijn. Om te voorkomen dat een HSK nog langer als 'probleemkind' wordt bestempeld, heeft Elaine N. Aron deze gids geschreven. Het Hoog Sensitieve Kind bevat naast zelftests, casestudies en adviezen: - vier manieren om je HSK succesvol op te voeden in een niet-sensitieve wereld - hoe kun je een HS peuter en kleuter het beste kalmeren - hoe kun je vriendschappen en (school)reizen plezierig maken - hoe moet je omgaan met verschillende leeftijdsgroepen HSK - hoe kun je het beste omgaan met slaapproblemen en emotionele uitbarstingen Bestsellerauteur en psychotherapeute Elaine N. Aron laat in dit baanbrekende boek zien hoe ouders en leraren het hoog sensitieve kind, vanaf de geboorte tot aan de puberteit, het beste kunnen begeleiden.


The Book Mijn verloren dochter
The Author Kristin Hannah
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2012-10-09
Genre Fiction
Pages 343
ISBN 9789044337709
Language English, Spanish, And French

READING: Angie Malone weet precies wat ze wil: studeren, trouwen en moeder worden. Zo is het gegaan bij haar zussen, nichten en vriendinnen, maar zo gaat het niet bij Angie. Na haar huwelijk blijft de kinderkamer leeg, jaar na jaar. Angie en haar man besluiten te scheiden. Lauren Ribido woont in een achterbuurt, samen met haar moeder, die meer om drank geeft dan om haar dochter. Op zeventienjarige leeftijd raakt Lauren zwanger en wordt door haar rijke vriendje in de steek gelaten. Haar moeder schopt haar het huis uit. Vanaf het moment dat Angie en Lauren de vrouw die graag een kind wil en het tienermeisje dat nooit moederliefde heeft gekend elkaar ontmoeten, klikt er iets tussen die twee. Maar niets kan hen voorbereiden op de dramatische reeks van gebeurtenissen die op deze ontmoeting volgt.


The Book Bj rnstad
The Author Fredrik Backman
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-02-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021405353
Language English, Spanish, And French

READING: Björnstad is een Zweeds stadje dat zijn beste tijd heeft gehad. Zoals men daar zegt: je kunt er niet leven, je kunt er hoogstens overleven. Maar aan het meer staat een heel oude ijsbaan, en die is de reden waarom mensen in Björnstad nog geloven in betere tijden: het juniorenteam van de plaatselijke ijshockeyclub kan dit jaar landskampioen worden. De hoop op een betere toekomst voor de stad legt veel druk op de jonge spelers. De halve finale is uiteindelijk de katalysator voor een gruwelijke daad die de hele stad in beroering brengt. Beschuldigingen vliegen over en weer en geen van de bewoners ontkomt aan de commotie. Björnstad gaat over de hoop die mensen in een gemeenschap kan samenbrengen, geheimen die alles kapot kunnen maken en de moed die iemand nodig heeft om tegen de stroom in te gaan. In dit verhaal van een kleine stad beschrijft Fredrik Backman de hele wereld.


The Book De Boekendief
The Author Markus Zusak
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2007-09-14
Genre Fiction
Pages 558
ISBN 9789044326192
Language English, Spanish, And French

READING: Duitsland, 1939. Liesel is pas negen jaar oud wanneer ze door haar moeder naar een pleeggezin wordt gebracht. Een van haar geliefde bezittingen is een zwart boekje, dat ze vond op het graf van haar broertje. In de jaren dat Liesel bij de Hubermanns woont, wordt ze een gewiekste boekendief. Tijdens de verwoestende bombardementen klampt ze zich in de schuilkelder vast aan haar schatten. Dit is een verhaal over moed, vriendschap, liefde en overleven, dood en verdriet, verteld door de ogen van de Dood, een toepasselijke verteller. Maar zal hij haar ook sparen? De boekendief is een imponerende oorlogsroman en verdient een plaats naast Het dagboek van Anne Frank. 'Zó mooi geschreven. Hoe kan De boekendief géén succes worden?' De Volkskrant 'Dit is het soort boek dat je leven kan veranderen.' The New York Times


The Book Een handvol stof druk 1
The Author Evelyn Arthur St John Waugh
The Publisher
Release Date2010-10
Genre
Pages 304
ISBN 9023458206
Language English, Spanish, And French

READING: Zedenschets van het Britse society-leven tussen de wereldoorlogen.


The Book Amerikanah
The Author Chimamanda Ngozi Adichie
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2013-10-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023486725
Language English, Spanish, And French

READING: Ifemelu en Obinze zijn hevig verliefd op elkaar. Hun geluk wordt wreed verstoord wanneer zij hun land Nigeria wegens de militaire dictatuur moeten verlaten. De mooie, zelfverzekerde Ifemelu gaat in Amerika studeren. Ze ontmoet daar nieuwe mensen, knoopt vriendschappen aan, maar krijgt ook te maken met vernederingen en tegenslag. Obinze besluit naar Londen te gaan en komt terecht in de illegaliteit, een leven waarop zijn burgerlijke opvoeding hem niet heeft voorbereid. Hij keert jaren later terug naar Nigeria, waar intussen een democratisch bewind heerst. Ifemelu keert eveneens terug naar haar vaderland, dat net zozeer veranderd is als zij. Wanneer hun liefde opnieuw opbloeit, worden Ifemelu en Obinze geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun leven.


The Book Boomerang
The Author Michael Lewis
The Publisher Business Contact
Release Date2012-03-08
Genre Literary Criticism
Pages
ISBN 9789047005100
Language English, Spanish, And French

READING: Lewis wil de ziel blootleggen van de financiële crisis en gaat op reis. Hij spreekt met IJslandse vissers die naïef en zonder opleiding bankier werden (en nu weer visser zijn); hij praat met de Griekse premier over de onuitroeibare neiging om te frauderen en te sjoemelen; en hij leert in Ierland waarom de doorgaans pessimistische Ieren vanaf 2000 enthousiast huizen gingen bouwen zonder zich af te vragen wie die huizen moest gaan kopen. Terug in Amerika beschrijft hij een hilarische en surreële fietstocht met Arnold Schwarzenegger, die in hoog tempo over zijn schouder uitlegt waarom hij de staat Californië met zo'n grote schuld moest achterlaten. Net als Geert Mak maakt Lewis in persoonlijke verhalen de grote lijnen van de (recente) geschiedenis zichtbaar.


The Book De kracht van bidden
The Author Thich Nhat Hanh
The Publisher Have, Ten
Release Date2010-10-11
Genre Religion
Pages
ISBN 9789025971113
Language English, Spanish, And French

READING: Bidden is niet zomaar het uiten van een lege wens. Het gaat gepaard met aandacht en concentratie, het is goed voor geest én lichaam, en levert dus echt wat op - ongeacht in welke traditie je staat. Thich Nhat Hanh wil boeddhisten, christenen en zelfs mensen die nog nooit hebben gebeden, verder op weg helpen. Een toegankelijk boek, vol persoonlijke anekdotes. Ook een praktisch boek, door de rituelen, visualisaties, ademhalingsoefeningen en voorbeelden van gebeden bij het tandenpoetsen, tuinieren, schoonmaken en andere dagelijkse bezigheden.


The Book De familie Golden
The Author Salman Rushdie
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-08-17
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025451189
Language English, Spanish, And French

READING: In ‘De familie Golden’ van Salman Rushdie strijkt Nero Golden, een mysterieuze, puissant rijke weduwnaar uit Mumbai, vlak na de inauguratie van Barack Obama met zijn drie zonen neer in een villa naast een weelderige tuin in New York. Ze zijn Mumbai ontvlucht nadat Goldens vrouw omkwam bij de beruchte aanslagen op het luxe hotel – maar ook omdat de weduwnaar zijn leven er niet meer zeker was. Van begin af aan is buurman René, een documentairemaker op zoek naar zijn volgende onderwerp, gefascineerd door het luxe leven van de familie Golden. De komst van een bevallige Russische gymnaste, en de geboorte van een vierde zoon, doet de dynastie wankelen. Tegelijkertijd roeren zich duistere krachten in het land met de opkomst van een roekeloze, mediageile schurk met geverfd haar en presidentiële ambities.


The Book Preaching Christ from Ecclesiastes
The Author Sidney Greidanus
The Publisher Wm. B. Eerdmans Publishing
Release Date2010-05-03
Genre Religion
Pages 376
ISBN 9780802865359
Language English, Spanish, And French

READING: As Sidney Greidanus points out, Ecclesiastes is especially relevant for our culture: the Teacher confronts such enticements as materialism, secularism, hedonism, human autonomy, and self-sufficiency. Greidanus offers many suggestions for preaching this book, including the boundaries of each preaching text, the text's theme and goal, various ways to move to Christ in the New Testament, detailed exposition of the fifteen literary units, and application for today. --from publisher description


The Book De nachtegaal
The Author Kristin Hannah
The Publisher Boekerij
Release Date2015-11-25
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402303766
Language English, Spanish, And French

READING: De zussen Viann en Isabelle hebben altijd een goede band gehad, ondanks hun verschillen. Isabelle, de jongste en brutaalste van de twee, woont in Parijs, terwijl Viann op het platteland van Frankrijk een rustig bestaan leidt met haar man Antoine en hun dochtertje. Maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en Antoine moet meevechten. Met het voortduren van de oorlog wordt niet alleen de relatie tussen de zussen zwaar op de proef gesteld, maar ook hun moed en hun gevoel voor goed en fout. Kan Viann haar beste vriendin verraden als het leven van haar kind op het spel staat? Moet Isabelle haar familie in gevaar brengen als dat betekent dat ze levens kan redden? Hoe kan je overleven als de wereld om je heen in elkaar stort?


The Book Iedere stap is vrede druk 8
The Author Thich Nhat Hanh
The Publisher
Release Date2014-11-04
Genre
Pages 133
ISBN 9020251589
Language English, Spanish, And French

READING: Selectie uit lezingen, publikaties en gesprekken met de Vietnamees-boeddhistische monnik en vredesactivist (1926- ).


The Book Boeddhisme voor moeders
The Author Sarah Napthali
The Publisher
Release Date2010
Genre
Pages 256
ISBN 9069639343
Language English, Spanish, And French
The Book Vlinders in november
The Author Audur Ava Ólafsdóttir
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2015-02-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023492450
Language English, Spanish, And French

READING: In een donkere novembermaand wordt de vertelster van dit verhaal door haar man verlaten, vraagt haar beste vriendin haar voor haar zoontje van vier te zorgen omdat zijzelf moet worden opgenomen in het ziekenhuis, en wint ze in een loterij een zomerhuis. Ze besluit om samen met haar protegé Tumi op reis te gaan door het barre IJsland, op zoek naar een mooie plek voor haar nog te bouwen zomerhuis. Tumi is bijna doof en zeer slechtziend, en leeft door deze ingrijpende lichamelijke beperkingen in zijn eigen wereld. Met Vlinders in november laat Ólafsdóttir zien welke absurde en dramatische wendingen het leven kan nemen, en ze beschrijft op zowel ontroerende als geestige wijze een bijzondere en steeds intenser wordende relatie. Tegelijk is deze road trip voor de vertelster een persoonlijke zoektocht, waarin ze wordt geconfronteerd met haar ambivalente gevoelens jegens het moederschap.


The Book Zoon
The Author Karl Ove Knausgård
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2013-03-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044525007
Language English, Spanish, And French

READING: Op een milde augustusdag in 1969 betrekt een jong gezin hun nieuwe huis op Tromøya in Zuid-Noorwegen. Dit is de plek waar Karl Ove, dan nog geen jaar oud, zijn kindertijd zal doorbrengen. Het worden lange jaren, gevuld met ontdekkingstochten, meisjes, voetbal, muziek en een bijzonder dominante vader. De volwassen schrijver vertelt over de wijsneus die hij was, die al heel vroeg kon lezen en schrijven, maar moest leren rekening te houden met anderen. Knausgård beschrijft het oerlandschap van zijn jeugd tot in de fijnste details en vertelt hoe hij nu kijkt naar wat hij toen zo belangrijk vond. Een prachtige ode aan zijn Eden.


The Book A Handful of Heroes Rorke s Drift
The Author Katie Stossel
The Publisher Pen and Sword
Release Date2015-06-30
Genre History
Pages 240
ISBN 9781473864122
Language English, Spanish, And French

READING: Thanks to newly discovered letters and documents, A Handful of Heroes updates the history of the Defence of Rorke's Drift, which will forever be one of the most celebrated British feats of arms. Remarkably after such prolonged historical scrutiny, the author's research proves that there is yet more to discover about this famous incident of the Zulu War 1879 and her superbly researched book reveals a number of myths that have distorted what happened during the gallant defence of the small Mission Station. For example, it transpires that the isolated outpost was already well prepared for an attack by experts in field defence. While this in no way denigrates the heroic efforts of the heavily out-numbered defenders, it does help to explain the successful defence against seemingly overwhelming odds This fascinating and highly readable account goes on to examine in detail the famous Chard Report which has long been relied on by historians and authors. Doubts emerge as to its accuracy and evidence is provided which suggests the Report's author was coerced by a senior officer in order to protect the latter's reputation. Likewise the letters of August Hammar, a young Swedish visitor to the Mission, put Reverend Otto Witt's false account into perspective. These and other revelations make A Handful of Heroes a fresh and important addition to the bibliography of this legendary Zulu War engagement.


The Book Inner Peace and Contagious Happiness for Education s Superstars
The Author Didde Flor Rotne
The Publisher Parallax Press
Release Date2013-11-25
Genre Education
Pages 59
ISBN 9781937006693
Language English, Spanish, And French

READING: Inner Peace and Contagious Happiness for Education's Superstars is the digital workbook that accompanies by Didde and Nikolaj Flor Rotne. Educators are the most important resource in the learning, growth, and development of students and children, and they the superstars of the educational field. Over a period of twenty-one days, these twelve exercises in mindfulness will help teachers find ways to deal with discontent, stress, and feelings of inadequacy. This program is for teachers who want to establish a strong mindfulness practice that will help to bring greater happiness, inner peace, and abundance to daily life. ves and others. Beautiful, color illustrations.