Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book A Handful of Quiet
The Author Thich Nhat Hanh
The Publisher Parallax Press
Release Date2008-09-13
Genre Family & Relationships
Pages 64
ISBN 9781937006266
Language English, Spanish, And French

READING: A Handful of Quiet presents one of the best known and most innovative meditation practices developed by Thich Nhat Hanh as part of the Plum Village community's practice with children. Pebble meditation is a playful and fun activity that parents and educators can do with their children to introduce them to meditation. It is designed to involve children in a hands-on and creative way that touches on their interconnection with nature. Practicing pebble meditation can help relieve stress, increase concentration, nourish gratitude, and can help children deal with difficult emotions. A Handful of Quiet is a concrete activity that parents and educators can introduce to children in school settings, in their local communities or at home, in a way that is meaningful and inviting. Any adult wishing to plant seeds of peace, relaxation, and awareness in children will find this unique meditation guide helpful. Children can also enjoy doing pebble meditation on their own. Beautiful color illustrations by Wietske Vriezen, illustrator of Planting Seeds (ISBN-13: 978-1-935209-80-5) and Mindful Movements (978-1-888375-79-4).


The Book Stil
The Author Susan Cain
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-03-29
Genre Psychology
Pages 352
ISBN 9789029579698
Language English, Spanish, And French

READING: Minstens een derde van de mensen die we kennen is introvert. Dat zijn diegenen die de voorkeur geven aan luisteren boven praten; die nieuwe dingen uitvinden en creëren maar liever niet hun eigen ideeën pitchen. Introverte mensen hebben het moeilijk in een concurrentiemaatschappij waarin extraversie als de norm beschouwd wordt. Stil behelst een vurig pleidooi vóór introversie, gebaseerd op grondig onderzoek en uit het leven gegrepen verhalen van echte mensen onder wie de auteur zelf. Susan Cain laat zien hoe introverten in onze maatschappij stelselmatig onderschat worden en toont haarscherp de voordelen aan van stil zijn in een wereld vol lawaai.


The Book Amerikanah
The Author Chimamanda Ngozi Adichie
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2013-10-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023486725
Language English, Spanish, And French

READING: Ifemelu en Obinze zijn hevig verliefd op elkaar. Hun geluk wordt wreed verstoord wanneer zij hun land Nigeria wegens de militaire dictatuur moeten verlaten. De mooie, zelfverzekerde Ifemelu gaat in Amerika studeren. Ze ontmoet daar nieuwe mensen, knoopt vriendschappen aan, maar krijgt ook te maken met vernederingen en tegenslag. Obinze besluit naar Londen te gaan en komt terecht in de illegaliteit, een leven waarop zijn burgerlijke opvoeding hem niet heeft voorbereid. Hij keert jaren later terug naar Nigeria, waar intussen een democratisch bewind heerst. Ifemelu keert eveneens terug naar haar vaderland, dat net zozeer veranderd is als zij. Wanneer hun liefde opnieuw opbloeit, worden Ifemelu en Obinze geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun leven.


The Book Bj rnstad
The Author Fredrik Backman
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-02-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021405353
Language English, Spanish, And French

READING: Björnstad is een Zweeds stadje dat zijn beste tijd heeft gehad. Zoals men daar zegt: je kunt er niet leven, je kunt er hoogstens overleven. Maar aan het meer staat een heel oude ijsbaan, en die is de reden waarom mensen in Björnstad nog geloven in betere tijden: het juniorenteam van de plaatselijke ijshockeyclub kan dit jaar landskampioen worden. De hoop op een betere toekomst voor de stad legt veel druk op de jonge spelers. De halve finale is uiteindelijk de katalysator voor een gruwelijke daad die de hele stad in beroering brengt. Beschuldigingen vliegen over en weer en geen van de bewoners ontkomt aan de commotie. Björnstad gaat over de hoop die mensen in een gemeenschap kan samenbrengen, geheimen die alles kapot kunnen maken en de moed die iemand nodig heeft om tegen de stroom in te gaan. In dit verhaal van een kleine stad beschrijft Fredrik Backman de hele wereld.


The Book Mijn verloren dochter
The Author Kristin Hannah
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2012-10-09
Genre Fiction
Pages 343
ISBN 9789044337709
Language English, Spanish, And French

READING: Angie Malone weet precies wat ze wil: studeren, trouwen en moeder worden. Zo is het gegaan bij haar zussen, nichten en vriendinnen, maar zo gaat het niet bij Angie. Na haar huwelijk blijft de kinderkamer leeg, jaar na jaar. Angie en haar man besluiten te scheiden. Lauren Ribido woont in een achterbuurt, samen met haar moeder, die meer om drank geeft dan om haar dochter. Op zeventienjarige leeftijd raakt Lauren zwanger en wordt door haar rijke vriendje in de steek gelaten. Haar moeder schopt haar het huis uit. Vanaf het moment dat Angie en Lauren de vrouw die graag een kind wil en het tienermeisje dat nooit moederliefde heeft gekend elkaar ontmoeten, klikt er iets tussen die twee. Maar niets kan hen voorbereiden op de dramatische reeks van gebeurtenissen die op deze ontmoeting volgt.


The Book Sport der koningen
The Author C.E. Morgan
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2017-02-23
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023499596
Language English, Spanish, And French

READING: De familie Forge is een van de oudste en meest trotse families in Kentucky, even mythisch als de geschiedenis van het Zuiden. Henry Forge, erfgenaam van een van de eerste kolonisten die de reis naar het Westen aandurfden, is tomeloos ambitieus en besluit de koers van de familieboerderij te wijzigen: hij gaat paarden fokken. Hij werkt samen met zijn dochter Henrietta, hoewel dit vaak botst met haar eigen verlangens en dromen. Het conflict escaleert wanneer Allmon Shaughnessy, een zwarte man die net is vrijgekomen uit de gevangenis, aan het werk gaat in de stallen. Door zijn aanwezigheid komen de gruwelen aan het licht die zich in het verleden rond de boerderij hebben afgespeeld. Samen probeert het drietal een nieuwe toekomst te scheppen, een die niet blijft herinneren aan het bloedige verleden van de staat Kentucky.


The Book Preaching Christ from Ecclesiastes
The Author Sidney Greidanus
The Publisher Wm. B. Eerdmans Publishing
Release Date2010-05-03
Genre Religion
Pages 376
ISBN 9780802865359
Language English, Spanish, And French

READING: As Sidney Greidanus points out, Ecclesiastes is especially relevant for our culture: the Teacher confronts such enticements as materialism, secularism, hedonism, human autonomy, and self-sufficiency. Greidanus offers many suggestions for preaching this book, including the boundaries of each preaching text, the text's theme and goal, various ways to move to Christ in the New Testament, detailed exposition of the fifteen literary units, and application for today. --from publisher description


The Book De familie Golden
The Author Salman Rushdie
The Publisher Atlas Contact
Release Date2017-08-17
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025451189
Language English, Spanish, And French

READING: In ‘De familie Golden’ van Salman Rushdie strijkt Nero Golden, een mysterieuze, puissant rijke weduwnaar uit Mumbai, vlak na de inauguratie van Barack Obama met zijn drie zonen neer in een villa naast een weelderige tuin in New York. Ze zijn Mumbai ontvlucht nadat Goldens vrouw omkwam bij de beruchte aanslagen op het luxe hotel – maar ook omdat de weduwnaar zijn leven er niet meer zeker was. Van begin af aan is buurman René, een documentairemaker op zoek naar zijn volgende onderwerp, gefascineerd door het luxe leven van de familie Golden. De komst van een bevallige Russische gymnaste, en de geboorte van een vierde zoon, doet de dynastie wankelen. Tegelijkertijd roeren zich duistere krachten in het land met de opkomst van een roekeloze, mediageile schurk met geverfd haar en presidentiële ambities.


The Book Frazzled
The Author Ruby Wax
The Publisher Spectrum
Release Date2016-03-08
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789000350865
Language English, Spanish, And French

READING: Een mindfulgids voor geestelijk welzijn. Ruby Wax toont ons in Frazzled een wetenschappelijke oplossing voor moderne problemen als deadlines, prestatiedrang en sociale druk: mindfulness. Haar definitie van mindfulness is níet: met gekruiste benen mantra’s hummen. Het is wél: je gedachten en gevoelens leren kennen en daardoor bewuster en gelukkiger door het leven gaan. Ruby Wax laat op toegankelijke, humorvolle en slimme wijze aan een breed publiek zien hoe en waarom je je leven kunt veranderen. Ze geeft advies aan ouders, kinderen en tieners. Met praktische dagelijks uitvoerbare oefeningen en een 6 weken durend stappenplan gebaseerd op haar studies in Oxford. Dé gids die je nodig hebt voor een gezonder en gelukkiger leven.


The Book A Handful Of Nuts
The Author Ruskin Bond
The Publisher Penguin UK
Release Date2009-06-16
Genre Juvenile Fiction
Pages 128
ISBN 9788184754285
Language English, Spanish, And French

READING: A collection of Ruskin Bond’s six novels evoking nostalgia for time gone by This collection of six novels sparkles with the quiet charm and humanity that are the hallmarks of Ruskin Bond’s writing. Evoking nostalgia for a time gone by; these poignant chronicles of life in India’s hills and small towns describe the hopes and passions that capture young minds and hearts; highlighting the uneasy reconciliation of dreams and destiny. The six novels included in the collection are: The Room on the Roof Vagrants in the Valley Delhi Is Not Far A Flight of Pigeons The Sensualist A Handful of Nuts


The Book Pride en Prejudice en Zombies
The Author Jane Austen
The Publisher Atlas Contact
Release Date2010-05-26
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789025434939
Language English, Spanish, And French

READING: Een verrassende nieuwe versie van de roman van Jane Austen, waarin de doden weer tot leven komen. Iedereen is het erover eens dat een zombie die hersens bezit, behoefte heeft aan meer hersens Pride & Prejudice & Zombies: een verrassende nieuwe versie van de beroemde roman van Jane Austen. Er waart een mysterieuze ziekte in het stille Engelse dorp Meryton rond waardoor de doden weer tot leven komen. Elizabeth Bennet is van plan de zombies uit te schakelen, maar ze wordt al snel afgeleid door de komst van de afstandelijke en arrogante meneer Darcy. Wat volgt is een sprankelend, komisch verhaal over trots en vooroordelen van beide hoofdpersonen die ook vaak op slagvelden vol zombies te vinden zijn. Zal Elizabeth het duivelsgebroed weten te verdelgen? En zal ze uiteindelijk de ware vinden? Vol romantiek, zwaardgevechten, en duizenden rottende lijken is Pride & Prejudice & Zombies dé nieuwe versie van een klassieker die je graag wilt lezen. De beroemde negentiende-eeuwse auteur Jane Austen heeft diverse meesterwerken geschreven, waaronder Emma en Sense & Sensibility. Seth Grahame-Smithheeft de klassieker Pride & Prejudice herschreven en woont in Los Angeles.


The Book Mindsight
The Author Daniel Siegel
The Publisher Spectrum
Release Date2012-11-26
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789000320578
Language English, Spanish, And French

READING: `Een buitengewoon en praktisch huwelijk tussen neurowetenschap en spirituele wijsheid. Toegankelijk én visionair. MINDSIGHT wordt zeker een klassieker. Jack Kornfield, auteur van Het wijze hart Mindsight is een nieuwe manier van kijken naar gedachten, brein, relaties en bewustzijn. Onze gedachten bepalen onze ervaringen en andersom. Daniel Siegel laat zien hoe we letterlijk onze hersenen opnieuw kunnen programmeren zodat we anders leren denken en invloed uit kunnen oefenen op onze mentale en emotionele belevingen. Door middel van de methode die Siegel mindsight noemt, leer je van een afstand kijken naar je gedachten en gevoelens. Zo creëer je een nieuw bewustzijn van waaruit je je leven op een positieve manier kunt vormgeven en je je relatie met anderen kunt verbeteren. Dr. Daniel Siegel studeerde aan Harvard Medical School. Hij is professor psychiatrie en mede-directeur van het Mindful Awareness Research Center aan de UCLA en oprichter van het Mindsight Institute. Zijn uitgebreide netwerk bestaat uit dokters, advocaten, criminologen, psychologen en spiritueel leiders. Eerder schreef hij The Developing Mind en The Mindful Brain.


The Book A Handful of Heroes Rorke s Drift
The Author Katie Stossel
The Publisher Pen and Sword
Release Date2015-06-30
Genre History
Pages 240
ISBN 9781473864122
Language English, Spanish, And French

READING: Thanks to newly discovered letters and documents, A Handful of Heroes updates the history of the Defence of Rorke's Drift, which will forever be one of the most celebrated British feats of arms. Remarkably after such prolonged historical scrutiny, the author's research proves that there is yet more to discover about this famous incident of the Zulu War 1879 and her superbly researched book reveals a number of myths that have distorted what happened during the gallant defence of the small Mission Station. For example, it transpires that the isolated outpost was already well prepared for an attack by experts in field defence. While this in no way denigrates the heroic efforts of the heavily out-numbered defenders, it does help to explain the successful defence against seemingly overwhelming odds This fascinating and highly readable account goes on to examine in detail the famous Chard Report which has long been relied on by historians and authors. Doubts emerge as to its accuracy and evidence is provided which suggests the Report's author was coerced by a senior officer in order to protect the latter's reputation. Likewise the letters of August Hammar, a young Swedish visitor to the Mission, put Reverend Otto Witt's false account into perspective. These and other revelations make A Handful of Heroes a fresh and important addition to the bibliography of this legendary Zulu War engagement.


The Book Inner Peace and Contagious Happiness for Education s Superstars
The Author Didde Flor Rotne
The Publisher Parallax Press
Release Date2013-11-25
Genre Education
Pages 59
ISBN 9781937006693
Language English, Spanish, And French

READING: Inner Peace and Contagious Happiness for Education's Superstars is the digital workbook that accompanies by Didde and Nikolaj Flor Rotne. Educators are the most important resource in the learning, growth, and development of students and children, and they the superstars of the educational field. Over a period of twenty-one days, these twelve exercises in mindfulness will help teachers find ways to deal with discontent, stress, and feelings of inadequacy. This program is for teachers who want to establish a strong mindfulness practice that will help to bring greater happiness, inner peace, and abundance to daily life. ves and others. Beautiful, color illustrations.


The Book Everybody Present
The Author Nikolaj Rotne
The Publisher Parallax Press
Release Date2009-06-25
Genre Education
Pages 192
ISBN 9781937006471
Language English, Spanish, And French

READING: Everybody Present illustrates the transformative effects of mindfulness on educators, students, and their classrooms. Using concrete examples, Didde and Nikolaj Flor Rotne present a mode of classroom engagement that reduces stress to make room for thoughtful learning. A working manual addressed to everyone in the educational universe, Everybody Present presents real-world applications grounded in solid research. Stories, exercises, and case studies demonstrate the effectiveness of mindful practices across all areas of education. By exploring the challenges of teaching, Everybody Present will help all educators transform feelings of inadequacy into experiences of abundance. Everybody Present seeks to create a new kind of culture in our schools: one that counters stress and facilitates learning. It reframes the student-teacher relationship, showing teachers how to supplant antagonism and foster strong relationships by planting seeds of mindfulness in their students and encouraging them to embark on a mindfulness practice of their own. Everybody Present is intended to contribute to the creation of a culture throughout the educational system writ large, working against stress and victim mentality to set in motion a revolution of silence, allowing each individual the experience of inter-being, inner calm, and joy.


The Book The Saint John s Bible
The Author
The Publisher Liturgical Press
Release Date2005
Genre Bible
Pages
ISBN 0814690556
Language English, Spanish, And French

READING: "A full-color reproduction of the handwritten and illuminated work, The Saint John's Bible, in seven volumes"--Provided by publisher.


The Book Called By Grace To Glory
The Author Diane Hallenbeck
The Publisher Lulu.com
Release Date2008-08-24
Genre
Pages 138
ISBN 9780557001545
Language English, Spanish, And French

READING: God has placed an amazing call on our lives to be changed by His word. At times we limit the power of what God can do by what we believe about Him, ourselves or others. This Bible study is intended to challenge the way you have always thought by looking at God's word and the writings of the Early Church Fathers. Their writings bring fresh truth to timeless struggles such as our identity, our wounds, our call to love and honor God. May God's grace flood you and may His Holy Spirit lead you as you journey by grace to glory.


The Book Tolteca
The Author Michael
The Publisher Medallion Media Group
Release Date2006-10-01
Genre Fiction
Pages 623
ISBN 9781933836850
Language English, Spanish, And French

READING: His name is Topiltzin. He is the son of the Dragon, a blue-eyed Mesoamerican hero. He is also a godless ballplayer, a wanderer, a rogue warrior. He will become known as the Plumed Serpent, the man who became a god, who transcended death to become the Morning Star. In the world of the Fourth Sun, Topiltzin is the unconquered hero of the rubberball game. When he comes with his companions to a city to play, children flock to meet him, maidens cover the roadway with flowers for him to tread on, and people gather to watch the mighty Turquoise Lords of Tollan. They are the undefeated champions of the ancient game of ritual, a game so fanatically revered that spectators would often wager their own children on its outcome. To lose meant decapitation. The Turquoise Lords of Tollan never lost. At least until now. The Smoking Lord, descended from Highland Mountain kings, has come with vast armies. He has learned of the splendid Tolteca from a priest who tried to teach him the true way of the one god. After offering the old man up as a sacrifice to the midnight sun, Smoking Mirror has now come north to see if the legends are true. An army has come, and a new age. Topiltzin witnesses its horrors. He finds cities destroyed, villagers raped and ritualistically slaughtered by sorcerer priests sent as heralds to offer up human sacrifice. Unable to stop the blood slaughter of innocents, realizing the vast armies of the Shadow Lords will annihilate even the mighty Tolteca, Topiltzin becomes obsessed with one final objective, one last move in the rubberball game: the death of the Smoking Mirror.


The Book The Bible on Suffering
The Author Anthony J. Tambasco
The Publisher Paulist Press
Release Date2001
Genre Family & Relationships
Pages 216
ISBN 0809140489
Language English, Spanish, And French

READING: A collection of essays by theologians and scripture scholars that examines the Bible's evolving attitude toward the dilemma of human suffering.


The Book De plakfactor
The Author Chip Heath
The Publisher Lev.
Release Date2015-03-10
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789044973488
Language English, Spanish, And French

READING: Waarom zijn broodjeaapverhalen zo hardnekkig en vergeten we alledaagse waarheden zo gemakkelijk? Hoe maakt een krant een kop die ervoor zorgt dat we door willen lezen? En waarom onthouden we complexe verhalen wel, maar complexe feiten niet? Waarom floreren sommige ideeën van meet af aan, terwijl andere razendsnel ter ziele gaan? En hoe verbeter je de kansen van waardevolle ideeën? In De plakfactor leggen Chip en Dan Heath uit hoe je de kleefkracht van ideeën kunt versterken. Deze onmisbare gids laat zien dat ‘sticky’ ideeën hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen. Dit boek gaat over een van de belangrijkste aspecten van menselijk gedrag en zal de manier waarop je ideeën overbrengt ingrijpend veranderen. De plakfactor is provocerend, onthullend en vaak verrassend grappig. Het onthult de cruciale principes van succesvolle ideeën en de strategieën om je eigen boodschap meer kleefkracht te geven.