Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book A Handful of Quiet
The Author Thich Nhat Hanh
The Publisher Parallax Press
Release Date2008-09-13
Genre Family & Relationships
Pages 64
ISBN 9781937006266
Language English, Spanish, And French

READING: A Handful of Quiet presents one of the best known and most innovative meditation practices developed by Thich Nhat Hanh as part of the Plum Village community's practice with children. Pebble meditation is a playful and fun activity that parents and educators can do with their children to introduce them to meditation. It is designed to involve children in a hands-on and creative way that touches on their interconnection with nature. Practicing pebble meditation can help relieve stress, increase concentration, nourish gratitude, and can help children deal with difficult emotions. A Handful of Quiet is a concrete activity that parents and educators can introduce to children in school settings, in their local communities or at home, in a way that is meaningful and inviting. Any adult wishing to plant seeds of peace, relaxation, and awareness in children will find this unique meditation guide helpful. Children can also enjoy doing pebble meditation on their own. Beautiful color illustrations by Wietske Vriezen, illustrator of Planting Seeds (ISBN-13: 978-1-935209-80-5) and Mindful Movements (978-1-888375-79-4).


The Book Stil
The Author Susan Cain
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2012-03-29
Genre Psychology
Pages 352
ISBN 9789029579698
Language English, Spanish, And French

READING: Minstens een derde van de mensen die we kennen is introvert. Dat zijn diegenen die de voorkeur geven aan luisteren boven praten; die nieuwe dingen uitvinden en creëren maar liever niet hun eigen ideeën pitchen. Introverte mensen hebben het moeilijk in een concurrentiemaatschappij waarin extraversie als de norm beschouwd wordt. Stil behelst een vurig pleidooi vóór introversie, gebaseerd op grondig onderzoek en uit het leven gegrepen verhalen van echte mensen onder wie de auteur zelf. Susan Cain laat zien hoe introverten in onze maatschappij stelselmatig onderschat worden en toont haarscherp de voordelen aan van stil zijn in een wereld vol lawaai.


The Book De kracht van bidden
The Author Thich Nhat Hanh
The Publisher Have, Ten
Release Date2010-10-11
Genre Religion
Pages
ISBN 9789025971113
Language English, Spanish, And French

READING: Bidden is niet zomaar het uiten van een lege wens. Het gaat gepaard met aandacht en concentratie, het is goed voor geest én lichaam, en levert dus echt wat op - ongeacht in welke traditie je staat. Thich Nhat Hanh wil boeddhisten, christenen en zelfs mensen die nog nooit hebben gebeden, verder op weg helpen. Een toegankelijk boek, vol persoonlijke anekdotes. Ook een praktisch boek, door de rituelen, visualisaties, ademhalingsoefeningen en voorbeelden van gebeden bij het tandenpoetsen, tuinieren, schoonmaken en andere dagelijkse bezigheden.


The Book Een handvol stof druk 1
The Author Evelyn Arthur St John Waugh
The Publisher
Release Date2010-10
Genre
Pages 304
ISBN 9023458206
Language English, Spanish, And French

READING: Zedenschets van het Britse society-leven tussen de wereldoorlogen.


The Book Zitten
The Author Nhất Hạnh (Thich)
The Publisher
Release Date2016
Genre
Pages
ISBN 9045318962
Language English, Spanish, And French

READING: Mindfulness en mediteren, leren om aanwezig te zijn in het moment door leren goed te zitten.


The Book Preaching Christ from Ecclesiastes
The Author Sidney Greidanus
The Publisher Wm. B. Eerdmans Publishing
Release Date2010-05-03
Genre Religion
Pages 376
ISBN 9780802865359
Language English, Spanish, And French

READING: As Sidney Greidanus points out, Ecclesiastes is especially relevant for our culture: the Teacher confronts such enticements as materialism, secularism, hedonism, human autonomy, and self-sufficiency. Greidanus offers many suggestions for preaching this book, including the boundaries of each preaching text, the text's theme and goal, various ways to move to Christ in the New Testament, detailed exposition of the fifteen literary units, and application for today. --from publisher description


The Book Stilzitten als een kikker
The Author Eline Snel
The Publisher Kosmos Uitgevers
Release Date2018-03-28
Genre Family & Relationships
Pages
ISBN 9789021568843
Language English, Spanish, And French

READING: Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Stilzitten als een kikker' van Eline Snel staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Honderdduizenden kinderen hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Deze nieuwe editie is nu voorzien van een voorwoord van mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn. Net als volwassenen hebben kinderen het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel 'Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders'. Van de Nederlandse editie van 'Stilzitten als een kikker' zijn al ruim 40.000 exemplaren verkocht; wereldwijd 600.000 exemplaren, met als koplopers Frankrijk (ruim 300.000) en de VS (ruim 120.000). Het boek verschijnt in 18 talen.


The Book Dokter in Ierland
The Author Patrick Taylor
The Publisher Overamstel Uitgevers
Release Date2011-01-05
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044330823
Language English, Spanish, And French

READING: Ballybucklebo: een schilderachtig dorpje in Noord-Ierland. De jonge dokter Barry Laverty komt daar terecht in een kleine huisartsenpraktijk bij de felle, oudere dokter O'Reilly. Maar al spoedig neemt Barry het motto van zijn strijdlustige baas over: laat de patiënten nooit de overhand krijgen! Want de kleurrijke dorpsbewoners, onder wie een malafide majoor, een zwanger dienstmeisje en een hond genaamd Arthur Guinness, stellen de onervaren jonge huisarts ernstig op de proef. Als Barry volhoudt zal hij nog veel kunnen leren over het leven en de liefde - tussen de groene heuvels en dalen van het charmante Ballybucklebo.


The Book Amerikanah
The Author Chimamanda Ngozi Adichie
The Publisher Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date2013-10-12
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023486725
Language English, Spanish, And French

READING: Ifemelu en Obinze zijn hevig verliefd op elkaar. Hun geluk wordt wreed verstoord wanneer zij hun land Nigeria wegens de militaire dictatuur moeten verlaten. De mooie, zelfverzekerde Ifemelu gaat in Amerika studeren. Ze ontmoet daar nieuwe mensen, knoopt vriendschappen aan, maar krijgt ook te maken met vernederingen en tegenslag. Obinze besluit naar Londen te gaan en komt terecht in de illegaliteit, een leven waarop zijn burgerlijke opvoeding hem niet heeft voorbereid. Hij keert jaren later terug naar Nigeria, waar intussen een democratisch bewind heerst. Ifemelu keert eveneens terug naar haar vaderland, dat net zozeer veranderd is als zij. Wanneer hun liefde opnieuw opbloeit, worden Ifemelu en Obinze geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun leven.


The Book 25 gram geluk
The Author Massimo Vacchetta
The Publisher Lev.
Release Date2017-09-26
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789044976557
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Kun je er een paar dagen op passen?’ Met deze vraag begon de relatie tussen de wat stugge veearts Massimo en een gevonden egeltje. Misschien had het honger, was het koud of eenzaam; wat het ook was, het hulpeloze huilen opende het hart van Massimo. Met de kracht van haar persoonlijkheid zet Ninna – het egeltje blijkt een vrouwtje – zijn leven compleet op zijn kop. In 25 gram geluk vertelt Massimo over deze buitengewone vriendschap die hem door een moeilijke tijd in zijn leven hielp en hem onverwacht een nieuw doel in het leven gaf: het opzetten van een speciale egelopvang. Nu wijdt hij zich fulltime aan de zorg voor deze beestjes – gewond, uitgeput, weerloos, maar met een wil om te leven die even sterk als aanstekelijk is.


The Book Het uur van de engelen
The Author Danielle Trussoni
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2010-06-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044962666
Language English, Spanish, And French

READING: Een magistrale hedendaagse thriller over de eeuwenoude strijd tussen mens en engel. Als klein meisje werd Evangeline door haar vader naar het St. Rose Convent in New York gebracht. De beschermde opvoeding en de grote kennis die ze over engelen heeft opgedaan, zijn goed voor haar geweest. Nu, op haar 23ste, verandert haar rustige leven in een dollemansrit wanneer ze tijdens haar werk in de bibliotheek een brief uit 1943 aan de moeder-overste ontdekt. Als ze verder het archief induikt en met de oude Zuster Celestine praat, komt ze achter de geschiedenis van een eeuwenoude en verborgen strijd: het conflict tussen de engelengeleerden en de verschrikkelijk mooie en verleidelijke, maar uiterst gevaarlijke afstammelingen van engelen en mensen, de Nephilim. Evangeline blijkt zonder het zelf te weten in de traditie van de Angelogisten te staan. Ze begint haar missie te begrijpen en ziet het gevaar dat de Nephilim nog steeds voor de mensheid betekenen. Om te achterhalen wat de Nephilim van plan zijn en de aarde te behoeden van de ondergang zal Evangeline al haar moed en kennis moeten aanwenden. De strijd is nog niet voorbijsterker nog, hij vlamt in alle hevigheid weer op.


The Book A Handful of Heroes Rorke s Drift
The Author Katie Stossel
The Publisher Pen and Sword
Release Date2015-06-30
Genre History
Pages 224
ISBN 9781473864115
Language English, Spanish, And French

READING: Thanks to newly discovered letters and documents, A Handful of Heroes updates the history of the Defence of Rorke's Drift, which will forever be one of the most celebrated British feats of arms. Remarkably after such prolonged historical scrutiny, the author's research proves that there is yet more to discover about this famous incident of the Zulu War 1879 and her superbly researched book reveals a number of myths that have distorted what happened during the gallant defence of the small Mission Station. For example, it transpires that the isolated outpost was already well prepared for an attack by experts in field defence. While this in no way denigrates the heroic efforts of the heavily out-numbered defenders, it does help to explain the successful defence against seemingly overwhelming oddsThis fascinating and highly readable account goes on to examine in detail the famous Chard Report which has long been relied on by historians and authors. Doubts emerge as to its accuracy and evidence is provided which suggests the Report's author was coerced by a senior officer in order to protect the latter's reputation. Likewise the letters of August Hammar, a young Swedish visitor to the Mission, put Reverend Otto Witt's false account into perspective.These and other revelations make A Handful of Heroes a fresh and important addition to the bibliography of this legendary Zulu War engagement.


The Book A Handful of Hard Men
The Author Hannes Wessels
The Publisher Casemate
Release Date2015-10-19
Genre History
Pages 304
ISBN 9781612003467
Language English, Spanish, And French

READING: During the West’s great transition into the post-Colonial age, the country of Rhodesia refused to succumb quietly, and throughout the 1970s fought back almost alone against Communist-supported elements that it did not believe would deliver proper governance. During this long war many heroes emerged, but none more skillful and courageous than Captain Darrell Watt of the Rhodesian SAS, who placed himself at the tip of the spear in the deadly battle to resist the forces of Robert Mugabe and Joshua Nkomo. It is difficult to find another soldier’s story to equal Watt’s in terms of time spent on the field of battle and challenges faced. Even by the lofty standards of the SAS and Special Forces, one has to look far to find anyone who can match his record of resilience and valor in the face of such daunting odds and with resources so paltry. In the fight he showed himself to be a military maestro. A bush-lore genius, blessed with uncanny instincts and an unbridled determination to close with the enemy, he had no peers as a combat-tracker (and there was plenty of competition). But the Rhodesian theater was a fluid and volatile one in which he performed in almost every imaginable fighting role; as an airborne shock-trooper leading camp attacks, long range reconnaissance operator, covert urban operator, sniper, saboteur, seek-and-strike expert, and in the final stages as a key figure in mobilizing an allied army in neighboring Mozambique. After 12 years in the cauldron of war his cause slipped from beneath him, however, and Rhodesia gave way to Zimbabwe. When the guns went quiet Watt had won all his battles but lost the war. In this fascinating biography we learn that in his twilight years he is now concerned with saving wildlife on a continent where they are in continued danger, devoting himself to both the fauna and African people he has cared so deeply about.


The Book Het boek van Carl
The Author Naja Marie Aidt
The Publisher Singel Uitgeverijen
Release Date2018-05-23
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789021408545
Language English, Spanish, And French

READING: ‘Ik hef mijn glas op en proost met mijn oudste zoon. Boven slapen zijn zwangere vrouw en zijn dochter. Buiten is de maartnacht koud en helder. “Op het leven!” zeg ik wanneer de glazen tegen elkaar klinken met een breekbaar en mooi geluid. Mijn moeder zegt iets tegen de hond. Dan gaat de telefoon. We nemen niet op. Wie zou ons zo laat op een zaterdagavond kunnen bellen?’ In maart 2015 overlijdt Naja Marie Aidts een na oudste zoon Carl op 25-jarige leeftijd door een tragisch ongeluk. Het boek van Carl beschrijft het eerste jaar na dat verschrikkelijke telefoontje tot de schok van zijn dood langzaam wordt gedempt. Het is zowel een nuchter verslag van hoe het is om te leven na het verlies van een kind – het laat zien hoe verdriet je relatie met de werkelijkheid, je geliefden en de tijd verandert – als een poëtisch boek over verlies en liefde. Het boek van Carl is hartverscheurend mooi.


The Book Het wijze hart
The Author Jack Kornfield
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2015-03-18
Genre Religion
Pages
ISBN 9789020209990
Language English, Spanish, And French

READING: Jack Kornfield heeft tijdens zijn training als monnik in Thailand, Burma en India, persoonlijk ondervonden hoe de boeddhistische leer je leven kan verrijken. Hij ervoer het belang van het heilige en verheven karakter van de menselijke geest, hij analyseerde op een diepere manier zijn emoties en gedachten en hij leerde technieken die nodig zijn om de geest en het hart te helen, trainen en transformeren. Kornfield laat in dit boek zien dat de liefde en vreugde voor het leven van binnen zit en hoe je dit uit jezelf kunt halen. Het wijze hart inspireert ons om de liefde, aanwezigheid en vrijheid, die onze ware essentie is, te realiseren en vorm te geven. Het bevat verhalen uit Kornfield’s boeddhistische psychotherapiepraktijk en portretten van opmerkelijke leraren. Geef vorm aan de liefde, aanwezigheid en vrijheid, die in je zit


The Book Mindfulness druk 8
The Author Nhất Hạnh (Thích)
The Publisher BBNC uitgevers
Release Date2015-01-26
Genre
Pages 160
ISBN 9789045310497
Language English, Spanish, And French

READING: Bundel oefeningen en meditaties om aandachtig te leven.


The Book In a Handful of Dust
The Author Mindy McGinnis
The Publisher Harper Collins
Release Date2014-09-23
Genre Young Adult Fiction
Pages 416
ISBN 9780062198556
Language English, Spanish, And French

READING: Fans of classic frontier survival stories, as well as readers of dystopian literature, will enjoy this futuristic story about an epic cross-country journey. In a Handful of Dust is set ten years after the first novel, Not a Drop to Drink, as a dangerous disease strikes the community where teenage Lucy lives. When her adoptive mother, Lynn, takes Lucy away from their home and friends in order to protect her, Lucy struggles to figure out what home means. During their journey west to find a new life, the two face nature’s challenges, including hunger, mountains, and deserts. New York Times bestselling author Michael Grant says Not a Drop to Drink is a debut “not to be missed,” and this companion title is full of Mindy McGinnis’s evocative, spare language matched with incredible drama and danger. In a Handful of Dust is perfect for fans of the Partials, Enclave, and Legend series.


The Book A Handful of Heaven Mills Boon Love Inspired The McKaslin Clan Book 4
The Author Jillian Hart
The Publisher HarperCollins UK
Release Date2011-11-01
Genre Fiction
Pages 176
ISBN 9781408965764
Language English, Spanish, And French

READING: Responsibility was nothing new to Paige McKaslin. She had raised her siblings and her son. And though duty was her guiding force, even in matters of the heart, she never stopped counting her blessings — her faith and her wonderful family. Then the McKaslin diner, her livelihood and heritage, burned to the ground....


The Book De gebroken ladder
The Author Keith Payne
The Publisher Spectrum
Release Date2017-06-08
Genre Psychology
Pages
ISBN 9789000346721
Language English, Spanish, And French

READING: Financiële onzekerheid leidt tot irrationeel en roekeloos gedrag Het verhaal van ongelijkheid is die van de sociale ladder. Wij kijken naar de mensen om ons heen om onze welvaart te bepalen. Een arme Amerikaan zou in India rijk zijn met zijn ijskast en smartphone, maar hij ervaart toch echte armoede. En op het moment dat iemand zich arm voelt, is wetenschappelijk aangetoond dat ze beslissingen op de korte termijn – die vaak op de lange termijn verkeerd zijn – gaan nemen. Keith Payne onderzoekt hoe ongelijkheid binnen onze eigen sociale omgeving ons financieel verdeelt. Maar ook welke ingrijpende gevolgen het heeft op de manier waarop we denken, hoe we reageren op stress, hoe onze immuunsystemen functioneren en hoe we morele ideeën, zoals rechtvaardigheid en eerlijkheid, bekijken. Ongelijkheid creëert sociale problemen, zoals een lagere gemiddelde levensverwachting, ernstige gezondheidsproblemen, psychische aandoeningen en criminaliteit. De gebroken ladder onderzoekt alle fysieke, psychologische en morele effecten van ongelijkheid en geeft zo een helder, maar ook verontrustend beeld over onze wereld in deze tijd. Keith Payne doceert psychologie aan de Universiteit van North Carolina. Hij publiceerde meer dan zeventig artikelen en hoofdstukken over ongelijkheid en discriminatie. Zijn werk is onder andere gepubliceerd in The Huffington Post, The Atlantic, Scientific American en Psychology Today.


The Book A Handful of Kings
The Author Mark Jacobs
The Publisher Simon and Schuster
Release Date2004-02-11
Genre Fiction
Pages 288
ISBN 9780743258319
Language English, Spanish, And French

READING: With explosive tension and masterful suspense, A Handful of Kings is a page-turning thriller about what really happens in the world of espionage, by an insider who has lived it. American diplomat Vicky Sorrell learns the hard way that all is fair in love -- and espionage. A Handful of Kings, the latest novel by prolific author and former foreign service officer Mark Jacobs, follows Vicky's fast-paced tour of duty -- one where she must decide who the bad guys are, who is lying, and who just might be telling the dangerous truth. Vicky is changing her life. She is leaving the foreign service and her lover at the same time. But before she departs the U.S. embassy in Madrid for home, a well-known American writer shows up with a strange request. Vicky knows that what the writer wants from her is not necessarily what he is asking. But curiosity leads her to play along, and she is quickly drawn into the murky underground of terrorists and spies into which the writer himself has been reluctantly led. The track she takes is full of wrong turns. And at the end of the tunnel, it's not light she sees but an unspeakable threat to people she loves. Recalling Graham Greene in The Comedians, Jacobs weaves an engrossing story that takes place over three continents and illuminates the unexpected ways people betray and defend one another and, ultimately, how they learn to love.