Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book Sneeuw en as
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301779
Language English, Spanish, And French

READING: Sneeuw en as is het zesde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Jamie wordt door de Gouverneur gevraagd om te helpen de kolonisten kalm te houden. Hij heeft echter van Claire gehoord dat over drie jaar de onafhankelijkheid zal worden uitgeroepen en dat iedereen die trouw is aan de kroon gedood of verbannen zal worden. Een lastig dilemma voor Jamie, en zijn problemen worden alleen nog maar groter als de kolonisten die hij wil helpen ervan overtuigd raken dat Claire een heks is die op de brandstapel moet... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book A Breath Of Snow And Ashes
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Random House
Release Date2011-08-31
Genre Fiction
Pages 1424
ISBN 9781446494295
Language English, Spanish, And French

READING: THE SIXTH NOVEL IN THE BESTSELLING OUTLANDER SERIES. The long fuse of rebellion has already been lit. It’s 1772, the Royal Colony of North Carolina, and the governor calls upon Jamie Fraser to unite the backcountry and preserve the colony for King and Crown. One minor problem: Jamie Fraser’s wife, Claire, is a time-traveller, as are his daughter and son-in-law. And Jamie knows that three years hence, the shot heard round the world will be fired, and the end of it all will be independence - with those loyal to the King either dead or in exile. Beyond present danger, though, looms the threat of a tiny clipping from the Wilmington Gazette, dated 1776, which reports the destruction of the house on Fraser’s Ridge and the death by fire of James Fraser and all his family. For once, Jamie Fraser hopes the time-travelers in his family are wrong about the future. But only time will tell.


The Book Het dubbelleven van Lord John
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2017-11-01
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929748
Language English, Spanish, And French

READING: Londen, 1757. De Engelse Kroon heeft Lord John, edelman en majoor in het Britse leger, juist benoemd tot leider van een onderzoek naar de brute moord op een soldaat, die er van wordt verdacht een spion te zijn. Daarnaast heeft Lord John nog een ander probleem, dat hem in zijn onderzoek hindert. Hij heeft ontdekt dat de verloofde van zijn nicht en nogal gevoelig medisch probleempje heeft dat de goede naam van zijn familie kan ruïneren. Hij moet het huwelijk van zijn nicht zien te voorkomen zonder de hele stad in opschudding te brengen en tegelijkertijd een moordonderzoek leiden dat al snel een zeer vreemde wending neemt. Het dubbelleven van Lord John is Gabaldon's eerste roman over Lord John Grey, een van de populairste personages uit de Reiziger-serie, waarvan er inmiddels wereldwijd al vele miljoenen exemplaren verkocht zijn. De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Een echo in de tijd
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-06
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301786
Language English, Spanish, And French

READING: Een echo in de tijd is het zevende deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.Voormalig jakobijn en rebel Jamie Fraser weet drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet; tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen; en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Claire weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort


The Book Het vlammende kruis
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2011-10-07
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460929755
Language English, Spanish, And French

READING: Het vlammende kruis is het vijfde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Claire en Jamie hebben oceanen en eeuwen getrotseerd, maar nu zijn ze er eindelijk in geslaagd te settelen te midden van de ongerepte natuur van North Carolina. Daar wacht hun een rustig koloniaal bestaan, zo lijkt het. De spanning loopt echter al gauw op als oude, maar niet graag geziene bekenden zich aandienen en de gemoederen gaandeweg onrustbarend verhit raken. Immers, wat Jamie niet weet en de uit de twintigste eeuw afkomstige Claire wel, is dat de Amerikaanse Burgeroorlog op het punt van uitbreken staat... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Lord John en de hand van de duivel
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2017-11-09
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402310801
Language English, Spanish, And French

READING: Drie korte verhalen over Lord John die zich net voor en net na de gebeurtenissen in Het dubbelleven van Lord John afspelen. In Lord John en de Hellevuurclub wordt John Grey in Londen benaderd door een roodharige man met een dringend verzoek om hulp, waarna hij sterft voor Lord Johns ogen. In Lord John en de succubus brengen zijn avonturen hem naar Duitsland, waar hij verontrustende dromen heeft over Jamie Fraser. Als laatste moet Grey voor een commissie verschijnen die een onderzoek heeft ingesteld naar het exploderen van een kanon. Een daad die grote gevolgen heeft voor iedereen in Lord John en de spooksoldaat. De pers over Lord John en de hand van de duivel ‘Onvergetelijke personages en rijk voorzien van historische details. Absoluut onmogelijk weg te leggen.’ The New York Times


The Book Het vuur van de herfst
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402301793
Language English, Spanish, And French

READING: Het vuur van de herfst is het vierde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Het is 1767. Jamie en Clarie zijn terechtgekomen in South Carolina aan de vooravond van de Amerikaanse Burgeroorlog, waar ze zich aansluiten bij een groep Schotse Hooglanders in ballingschap. Maar Claire heeft iemand achtergelaten in het heden: haar dochter Brianna. Nadat Brianna een ontdekking heeft gedaan die haar tot in haar diepste wezen raakt, besluit ze naar het verleden te reizen, op zoek naar Jamie, de vader die ze nooit heeft gekend. Daarmee zet ze haar toekomst op het spel... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book The Outlander Series Bundle Books 5 6 7 and 8
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Delacorte Press
Release Date2015-10-13
Genre Fiction
Pages 3488
ISBN 9781101968482
Language English, Spanish, And French

READING: As their story is told on the hit Starz series, the unforgettable adventures of steadfast Highland warrior Jamie Fraser and time-traveling Englishwoman Claire Randall continue in the ongoing Outlander novels. This eBook bundle includes the fifth, sixth, seventh, and eighth books in the series: THE FIERY CROSS A BREATH OF SNOW AND ASHES AN ECHO IN THE BONE WRITTEN IN MY OWN HEART’S BLOOD The year is 1771, and war is coming. Jamie Fraser’s wife tells him so. Little as he wishes to, he must believe it, for hers is a gift of dreadful prophecy—a time-traveler’s certain knowledge. Claire’s unique view of the future has brought him both danger and deliverance in the past. Her knowledge of the oncoming revolution is a flickering torch that may light his way through the perilous years ahead—or ignite a conflagration that will leave their lives in ashes. Praise for Diana Gabaldon’s Outlander novels “Marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading.”—San Francisco Chronicle, on Outlander “History comes deliciously alive on the page.”—New York Daily News, on Outlander “A grand adventure written on a canvas that probes the heart, weighs the soul and measures the human spirit across [centuries].”—CNN, on The Fiery Cross “The large scope of the novel allows Gabaldon to do what she does best, paint in exquisite detail the lives of her characters.”—Booklist, on A Breath of Snow and Ashes “Features all the passion and swashbuckling that fans of this historical fantasy series have come to expect.”—People, on Written in My Own Heart’s Blood


The Book De verre kust
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-03-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239298
Language English, Spanish, And French

READING: De verre kust is het derde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde, dat Claire verscheurd wordt tussen twee -volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Als haar dochter Brianna volwassen is, besluit Claire voorgoed terug te keren naar het Schotland van de achttiende eeuw en naar haar geliefde. Maar kort na hun gepassioneerde hereniging worden Claire en James gedwongen tot een lange zeereis die een onverwachte wending neemt... De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book Viento y ceniza A Breath of Snow and Ashes
The Author Diana Gabaldon
The Publisher
Release Date2016-12-31
Genre Fiction
Pages 1440
ISBN 849838740X
Language English, Spanish, And French
The Book The Outlander Series 8 Book Bundle
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Dell
Release Date2015-10-13
Genre Fiction
Pages 6960
ISBN 9781101968499
Language English, Spanish, And French

READING: The inspiration for the hit series on Starz, Diana Gabaldon’s acclaimed Outlander novels blend rich historical fiction with riveting adventure and a truly epic love story. Now, with this convenient eight-volume eBook bundle, discover the novels that have won Gabaldon millions of fans and introduced readers to the brilliant Claire Randall and valiant Highlander Jamie Fraser: OUTLANDER DRAGONFLY IN AMBER VOYAGER DRUMS OF AUTUMN THE FIERY CROSS A BREATH OF SNOW AND ASHES AN ECHO IN THE BONE WRITTEN IN MY OWN HEART’S BLOOD The year is 1946. Claire Randall is a British ex-combat nurse on a postwar second honeymoon with her husband in the Scottish Highlands. Walking alone one afternoon, she passes through a circle of standing stones and is hurled back in time to a Scotland simmering with war in the year of our Lord 1743. Catapulted into an intrigue of rival clans and rising armies that threatens her life, she’s obliged to wed Jamie Fraser, a gallant young Scots warrior, as the only way to survive. Thus begins a series of unrivaled storytelling that has become a modern classic. Praise for Diana Gabaldon’s Outlander novels “Marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading.”—San Francisco Chronicle, on Outlander “History comes deliciously alive on the page.”—New York Daily News, on Outlander “Gabaldon is a born storyteller. . . . The pages practically turn themselves.”—The Arizona Republic, on Dragonfly in Amber “Triumphant . . . Her use of historical detail and a truly adult love story confirm Gabaldon as a superior writer.”—Publishers Weekly, on Voyager “Unforgettable characters . . . richly embroidered with historical detail.”—The Cincinnati Post, on Drums of Autumn “A grand adventure written on a canvas that probes the heart, weighs the soul and measures the human spirit across [centuries].”—CNN, on The Fiery Cross “The large scope of the novel allows Gabaldon to do what she does best, paint in exquisite detail the lives of her characters.”—Booklist, on A Breath of Snow and Ashes “Features all the passion and swashbuckling that fans of this historical fantasy series have come to expect.”—People, on Written in My Own Heart’s Blood


The Book Terugkeer naar Inverness
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2013-09-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460237867
Language English, Spanish, And French

READING: Het tweede deel van de Reiziger-serie is een klassieker. Liefde, moed, passie en opoffering: Diana Gabaldon heeft alle ingrediënten samengevoegd in haar verslavende pageturners. Twintig jaar lang heeft Claire haar eigen behoeften en verlangens opzijgezet om haar dochter te beschermen. Nu Brianna volwassen is, is de tijd gekomen om de waarheid te vertellen... en terug te keren naar de man die ze boven alles liefheeft: Jamie Fraser. Maar als Claire weer in het verleden terechtkomt, moet ze alles op alles zetten om haar geliefde Jamie niet te verliezen. De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon


The Book Lord John en de broeders van het zwaard
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2018-03-08
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789402310832
Language English, Spanish, And French

READING: Londen, 1758. Engeland vecht een slepende oorlog uit met Frankrijk over de alleenheerschappij op drie continenten. De stad wemelt van de soldaten, edellieden, spionnen en hoeren. Een van hen is lord John Grey, majoor in het Engelse leger en veteraan van talloze veldslagen. Nadat hij zijn eerste opdracht voor de koning tot een goed einde heeft gebracht, wacht hem een nieuwe uitdaging – nog gevaarlijker dan de eerste...


The Book Met het bloed van mijn hart boek 1
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Boekerij
Release Date2014-11-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789460239304
Language English, Spanish, And French

READING: 1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.


The Book The Fiery Cross
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Delta
Release Date2002-10-01
Genre Fiction
Pages 1008
ISBN 0440333881
Language English, Spanish, And French

READING: BONUS: This edition contains an excerpt from Diana Gabaldon's A Breath of Snow and Ashes. The dazzling fifth volume of Diana Gabaldon’s extraordinary Outlander saga, featuring 18th-century Scotsman James Fraser and his 20th-century time-traveling wife, Claire Randall. The year is 1771, and war is coming. Jamie Fraser’s wife tells him so. Little as he wishes to, he must believe it, for hers is a gift of dreadful prophecy—a time-traveler’s certain knowledge. Born in the year of Our Lord 1918, Claire Randall served England as a nurse on the battlefields of World War II, and in the aftermath of peace found fresh conflicts when she walked through a cleftstone on the Scottish Highlands and found herself an outlander, an English lady in a place where no lady should be, in a time—1743—when the only English in Scotland were the officers and men of King George’s army. Now wife, mother, and surgeon, Claire is still an outlander, out of place, and out of time, but now, by choice, linked by love to her only anchor—Jamie Fraser. Her unique view of the future has brought him both danger and deliverance in the past; her knowledge of the oncoming revolution is a flickering torch that may light his way through the perilous years ahead—or ignite a conflagration that will leave their lives in ashes.... Grand, sweeping, utterly unforgettable, The Fiery Cross is riveting entertainment, a vibrant tapestry of history and human drama.


The Book An Echo in the Bone
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Hachette UK
Release Date2010-01-21
Genre Fiction
Pages 992
ISBN 9781409111962
Language English, Spanish, And French

READING: The triumphant seventh novel in the bestselling phenomenon that is the Outlander series. The year is 1777. The place, North Carolina. And as the American rebellion grows in intensity, Highlander Jamie Fraser and his wife Claire need to decide which side their family is going to be on. The choice should be an easy one, given that Claire was born in the twentieth century and has already seen the future - in history books. But things are never simple where the Frasers are concerned, as father and son unwittingly come face to face on the battlefield, and an old adversary reaches forward in time to threaten the next generation. Up to now, Claire and Jamie's love has survived every danger history has put in their path, but in the chaos of war, with families bitterly divided against each other, is the future finally going to catch up with them?


The Book The Outlandish Companion Volume Two
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Delacorte Press
Release Date2015-10-27
Genre Fiction
Pages 656
ISBN 9780440246459
Language English, Spanish, And French

READING: Perfect for readers of the bestselling Outlander novels—and don’t miss the revised and updated first volume of The Outlandish Companion! More than a decade ago, #1 New York Times bestselling author Diana Gabaldon delighted her legions of fans with The Outlandish Companion, an indispensable guide to all the Outlander books at the time. But that edition was just a taste of things to come. Since that publication, there have been four more Outlander novels, a side series, assorted novellas, and one smash-hit Starz original television series. Now Gabaldon serves up The Outlandish Companion, Volume Two, an all-new guide to the latest books in the series. Written with Gabaldon’s signature wit and intelligence, this compendium is bursting with generous commentary and juicy insider details, including • a complete chronology of the series thus far • full synopses of A Fiery Cross, A Breath of Snow and Ashes, An Echo in the Bone, and Written in My Own Heart’s Blood • recaps of the Lord John Grey novels: Lord John and the Private Matter, Lord John and the Brotherhood of the Blade, Lord John and the Hand of Devils, and The Scottish Prisoner • a who’s who of the cast of Outlander characters, cross-referenced by book • detailed maps and floor plans • a bibliographic guide to research sources • essays on subjects as wide ranging as Outlandish controversies regarding sex and violence, the unique responsibilities of a writer of historical fiction, and Gabaldon’s writing process • a guided tour of the clothes, food, and music of the eighteenth century • a Scottish glossary and pronunciation guide • personal photos from the author taken on the set of the Starz Outlander series As entertaining, sweeping, and addictive as the series itself, this second volume of The Outlandish Companion is a one (or two)-of-a-kind gift from an incomparable author.


The Book Outlander 8 Book Bundle
The Author Diana Gabaldon
The Publisher Anchor Canada
Release Date2012-12-11
Genre Fiction
Pages 7561
ISBN 9780385680219
Language English, Spanish, And French

READING: Diana Gabaldon’s acclaimed Outlander series blends rich historical fiction with riveting adventure and a truly epic love story. Now, with this convenient eight-volume eBook bundle, discover the novels that have won Gabaldon millions of fans and introduced readers to the brilliant Claire Randall and valiant Highlander Jamie Fraser. “Great fun . . . marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading.” —San Francisco Chronicle, on Outlander The year is 1946. Claire Randall is a British ex-combat nurse on a postwar second honeymoon with her husband in the Scottish Highlands. Walking alone one afternoon, she passes through a circle of standing stones and is hurled back in time to a Scotland simmering with war in the year of our Lord 1743. Catapulted into an intrigue of rival clans and rising armies that threatens her life, she’s obliged to wed James Fraser, a gallant young Scots warrior, as the only way to survive. Thus begins a series of unrivaled storytelling that has become a modern classic. This bundle includes: OUTLANDER DRAGONFLY IN AMBER VOYAGER DRUMS OF AUTUMN THE FIERY CROSS A BREATH OF SNOW AND ASHES AN ECHO IN THE BONE THE CUSTOM OF THE ARMY (E-NOVELLA) “Diana Gabaldon is a born storyteller . . . the pages practically turn themselves.” —The Arizona Republic, on Dragonfly in Amber “A feast for ravenous readers of eighteenth-century Scottish history, heroism, and romance.” —Kirkus Reviews, on Outlander


The Book Het gebroken raam
The Author Jeffery Deaver
The Publisher Boekerij
Release Date2014-01-14
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789000339167
Language English, Spanish, And French

READING: Lincoln Rhyme is druk bezig met een internationale zaak als hij een onverwacht telefoontje krijgt. Zijn neef is gearresteerd op verdenking van moord. Het forensisch bewijs is overtuigend. Iets té overtuigend. Terwijl Lincoln zich in de zaak verdiept, stuit hij op de sluwste seriemoordenaar die hij ooit is tegengekomen. Een man die de allermodernste technieken gebruikt om persoonlijke details van zijn slachtoffers te achterhalen. Een man die continu op jacht is naar zijn mooiste trofeeën: mensenlevens.


The Book Een jaar in de ruimte
The Author Scott Kelly
The Publisher HarperCollins
Release Date2017-10-17
Genre Biography & Autobiography
Pages
ISBN 9789402753875
Language English, Spanish, And French

READING: 'Kelly's verslag toont aan dat 'jonge' astronauten prima kunnen schrijven.' ★★★★ de Volkskrant * 340 dagen zonder gewicht * 400 experimenten in het ISS * 10.880 zonsopkomsten * 231.498.542 afgelegde kilometers Aan boord van het ISS (International Space Station) maakt NASAastronaut Scott Kelly dingen mee die bijna niemand van ons ooit mee zal maken. Vanaf dag één staat hij voor immense uitdagingen: het gemis van zijn kinderen en geliefde, de risico's van een catastrofale fout, samenwerken in een kleine ruimte, ingewikkelde wetenschappelijke proeven, de lichamelijke effecten van een leven zonder zwaartekracht, én de altijd aanwezige angst dat er thuis iets vreselijks gebeurt en hij er niet bij kan zijn. In dit persoonlijke verslag van een uitzonderlijke missie vertelt Kelly over zijn kleurrijke leven. Hoe hij na een moeilijke jeugd in New Jersey met zijn tweelingbroer en hun alcoholistische ouders toch zijn grote droom weet te verwezenlijken. Een jaar in de ruimte is het verhaal van een astronaut die zijn uithoudingsvermogen tot het uiterste op de proef stelde - over de triomf van de verbeelding, de kracht van de menselijke wil en het onvoorstelbare wonder van ons heelal. Voor de fans van: Stephen Hawking, A Brief History of Time, Het heelal, NASA, ESA, ruimtevaart, sterrenkunde, astronomie, astronauten, Space Expo, André Kuipers, Star Wars en The Theory of Everything.