Download EBOOK PDF, WORD, EPUB Full Content

The Book 15th Affair
The Author James Patterson
The Publisher Random House
Release Date2016-02-25
Genre Fiction
Pages 480
ISBN 9781473505582
Language English, Spanish, And French

READING: The bestselling 15th novel in the Women’s Murder Club series A FOUR-STAR MASSACRE Detective Lindsay Boxer is on the case of a professional multiple murder in a luxury hotel – a man who checked in under a false name, two men in a room full of surveillance equipment, and a maid who saw too much are all dead. A CASE CLOSE TO HER HEART Her investigation takes her down unexpected paths – and when her husband Joe abruptly goes missing, Lindsay begins to fear that the elusive suspect might be the man she married. AN EXPLOSIVE CASE As Lindsay faces the worst case scenario, things get worse when an explosive tragedy rocks San Francisco to its core. Following new leads, Lindsay once again finds them pointing to her own front door – and starts to wonder if this case could be the end not just of her marriage and career, but her life... THE EVIDENCE DOESN’T LIE...


The Book Summary of 15th Affair Women s Murder Club by James Patterson Trivia Quiz for Fans
The Author Whizbooks
The Publisher Blurb
Release Date2018-07-25
Genre Reference
Pages 106
ISBN 1388282313
Language English, Spanish, And French

READING: 15th Affair: Women's Murder Club by James Patterson: Trivia/Quiz for Fans Features You'll Discover Inside: - A comprehensive guide to aid in discussion & discovery - 30 multiple choice questions on the book, plots, characters, and author - Insightful resource for teachers, groups, or individuals - Keep track of scores with results to determine "fan status" - Share with other book fans and readers for mutual enjoyment Disclaimer: This is an unofficial summary, analysis and trivia book to enhance a reader's experience to books they already love and appreciate. We encourage our readers to purchase the original book first before downloading this companion book for your enjoyment.


The Book De eerstverlorene
The Author James B. Patterson
The Publisher
Release Date2002
Genre
Pages 316
ISBN 9022985997
Language English, Spanish, And French

READING: Een politiebeambte probeert samen met haar vriendinnen uit te zoeken wie het voorzien heeft op de levens van drie pasgetrouwde echtparen.


The Book De twaalfde van nooit
The Author James Patterson
The Publisher Cargo
Release Date2013-08-22
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023479406
Language English, Spanish, And French

READING: Brigadier Lindsay Boxer is bevallen van een prachtig meisje. Helaas kan ze niet lang van haar verlof genieten; een week na de geboorte moet ze alweer aan het werk voor een moordzaak waarbij een aanstormend football-talent de hoofdverdachte is. Tegelijkertijd wordt Lindsay geconfronteerd met het vreemdste verhaal dat ze ooit heeft gehoord. Een excentrieke professor Engels heeft bizarre nachtmerries over een gewelddadige moord en hij is er heilig van overtuigd dat dit echt gebeurd is. Lindsay gelooft hem in eerste instantie niet, maar dan wordt de politie gebeld over een schietpartij die tot in detail overeenkomt met de beschrijvingen van de professor. Lindsay moet haast maken met de zaak. Maar haar onderzoek komt tot stilstand als ze plotseling het grootste verlies in haar leven dreigt mee te maken.


The Book Summary of 15th Affair Women s Murder Club by James Patterson Trivia Quiz Book for Fans
The Author Whizbooks
The Publisher Blurb
Release Date2018-07-25
Genre Reference
Pages 106
ISBN 1388252953
Language English, Spanish, And French

READING: 15th Affair (Women's Murder Club) by James Patterson: Trivia/Quiz Book for Fans Features You'll Discover Inside: - A comprehensive guide to aid in discussion & discovery - 30 multiple choice questions on the book, plots, characters, and author - Insightful resource for teachers, groups, or individuals - Keep track of scores with results to determine "fan status" - Share with other book fans and readers for mutual enjoyment Disclaimer: This is an unofficial summary, analysis and trivia book to enhance a reader's experience to books they already love and appreciate. We encourage our readers to purchase the original book first before downloading this copy for your enjoyment.


The Book Private
The Author James Patterson
The Publisher Cargo
Release Date2010-12-02
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023463764
Language English, Spanish, And French

READING: Als de politie het laat afweten en de media klaarstaan om je te verslinden, is er nog maar één plek waar je naartoe kunt: PRIVATE Voormalig piloot Jack Morgan neemt na de dood van zijn vader diens beveiligings- en detectivebureau Private over. Het bureau heeft vestigingen over de hele wereld en staat hoog aangeschreven vanwege zijn invloed en integriteit. De invloedrijkste personen komen naar Private om hun zaken op te laten lossen en hun geheimen zeker te stellen. Jack wordt direct na de overname geconfronteerd met nog lopende onderzoeken naar een groot gokschandaal en een seriemoordenaar die het op schoolmeisjes heeft voorzien. Dan wordt de vrouw van zijn beste vriend op gruwelijke wijze vermoord en er ontstaat een onhoudbare situatie die om onorthodoxe maatregelen vraagt.


The Book Het uur van de zonde
The Author David Baldacci
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2009-10-28
Genre Fiction
Pages 456
ISBN 9789044960914
Language English, Spanish, And French

READING: 'MEESLEPEND, VOL SPANNING EN MET EEN VERRASSEND EINDE.' - Publishers Weekly Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé detectives Sean King en Michelle Maxwell. Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - ontdekken desondanks een patroon.. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis en laat al zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers... In Het uur van de zonde keren Sean King en Michelle Maxwell uit Baldacci’s laatste thriller Onbewaakt ogenblik terug. Van deze thriller werd in Nederland en België een recordaantal van 90.000 exemplaren verkocht.


The Book De vijftiende affaire
The Author Maxine Paetro
The Publisher Cargo
Release Date2016-11-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023443926
Language English, Spanish, And French

READING: Een brute moord in een van de meest luxe hotels in San Francisco doet het levensgeluk van Lindsay Boxer kantelen. Het onderzoek leidt naar een knappe blonde vrouw die in contact stond met de cia, maar voordat Lindsay haar kan verhoren vindt er een vliegramp plaats in de stad, en verdwijnt Lindsays man Joe. Hoe meer ze te weten komt, hoe duidelijker het wordt dat haar man een verleden deelt met de blonde vrouw. Volledig in paniek roept Lindsay de hulp in van haar vriendinnen van The Women's Murder Club. Ze móet de waarheid achter halen.


The Book Orphan X
The Author Gregg Hurwitz
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2016-09-27
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044975123
Language English, Spanish, And French

READING: Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De emNowhere Manem. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt... Evan Smoak zet zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Als kind werd hij geselecteerd voor het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma binnen de geheime dienst. De Orphans werden opgeleid tot de beste sluipmoordenaars ter wereld en de allerbeste onder hen was Orphan X: Evan Smoak. Maar op een dag verdween Evan in het niets.


The Book Het Columbus mysterie
The Author Steve Berry
The Publisher De Fontein Romans & Spanning
Release Date2013-07-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789026133824
Language English, Spanish, And French

READING: Tom Sagans glansrijke journalistieke carrière glipt tussen zijn vingers door als een van zijn stukken doelbewust wordt aangemerkt als een leugen. Het lukt hem niet zijn onschuld aan te tonen en als kort daarna ook zijn huwelijk strandt, stort hij in. Een onbekende, die beweert zijn vijanden te kennen, geeft hem een nieuwe koers. Tom reist naar Wenen, Praag en Jamaïca en krijgt één kans zijn reputatie te redden. Hiervoor moet hij de leugen ontrafelen die wij Christoffel Columbus noemen...


The Book Anders kijken naar autisme
The Author Merel Boogaard
The Publisher AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date2016-06-15
Genre Body, Mind & Spirit
Pages
ISBN 9789020212822
Language English, Spanish, And French

READING: Anders kijken naar autisme van Merel Boogaard is een uniek en positief alternatief voor het gangbare denken in beperkingen. Boogaard heeft asperger, volgens de reguliere benadering een stoornis , maar dat komt niet overeen met hoe zij zich voelt. Ze heeft daarom haar eigen perspectief op ‘anders zijn’ geformuleerd; een holistische visie op autisme, van binnenuit beschreven. Het resultaat: een waardevol boek door de rijkdom aan eye-openers voor mensen met autisme (én ADD en HSP), ouders en zorgverleners. Ruim 1% van de Nederlanders – ongeveer 190.000 mensen - heeft een vorm van autisme; Merel Boogaart ziet het als haar missie om zoveel mogelijk mensen met autisme te helpen met haar positieve, krachtige zienswijze.


The Book 15TH AFFAIR
The Author JAMES PATTERSON
The Publisher
Release Date
Genre
Pages 384
ISBN 1455567698
Language English, Spanish, And French
The Book Cross country
The Author James Patterson
The Publisher Cargo
Release Date2011-02-04
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023443391
Language English, Spanish, And French

READING: Het huis van Ellie Cox, een goede vriendin van Alex Cross, is de plaats delict van een van de ergste moordzaken die Alex ooit heeft meegemaakt. De zoektocht naar de moordenaar leidt hem en zijn partner Brianna Stone naar de Nigeriaanse onderwereld van Washington DC. Ze komen uit bij een verbazingwekkend goed georganiseerde groep tieners, die wordt geleid door een krachtige, duivelse man: de Afrikaanse maffiabaas Tiger. Net wanneer Brianna en Alex denken dat ze de moordenaar te pakken hebben, verdwijnt hij zonder enig spoor. Alex beseft dat hij hem naar Afrika moet volgen. En ook dat hij dit alleen moet doen. Cross Country leest als een ijzingwekkende achtbaan: James Patterson zet de lezer continu op het verkeerde been en weet de spanning als nooit tevoren op te voeren. Het is de meeslependste Alex Cross-thriller tot nog toe, een serie waarvan wereldwijd al meer dan vijftig miljoen exemplaren zijn verkocht!


The Book Stille blik
The Author Peter Robinson
The Publisher A.W. Bruna Uitgevers
Release Date2014-01-10
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789044973037
Language English, Spanish, And French

READING: ‘* * * * Vooral de psychologische uitwerking van Banks en de andere personages is ronduit voortreffelijk.’ – Vrij Nederland over Nasleep


The Book Het tiende jaar
The Author James Patterson
The Publisher Cargo
Release Date2011-07-18
Genre Fiction
Pages
ISBN 9789023467205
Language English, Spanish, And French

READING: De bruiloft van brigadier Lindsay Boxer lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood achtergelaten, en haar pasgeboren baby is spoorloos verdwenen. Er is geen spoor van de dader en het slachtoffer zelf lijkt informatie te verzwijgen. Advocaat Yuki Castellano is bezig met de grootste zaak van haar leven: een vrouw wordt ervan beschuldigd haar man voor de ogen van hun kinderen te hebben omgebracht. Wanneer ze via Lindsay bewijsmateriaal in handen krijgt, wordt ze tot een lastige keuze gedwongen die de vriendschap tussen de vrouwen op het spel kan zetten.


The Book Japan
The Author G C Allen
The Publisher Routledge
Release Date2010-11-01
Genre History
Pages 284
ISBN 9781136928123
Language English, Spanish, And French

READING: Written after the outbreak of war between Japan and China but putting aside British sentiments of suspicion, dislike and a sense of competition, G C Allen bases his observations of Japanese social, political and economic life on his first-hand experience of living and working in the country for a number of years. He argues that the economic expansion of Japan was regarded as a greater threat to Britain because of Japan’s political aims and aggressive territorial expansion, but he is at pains to explain the Japanese domestic circumstances which gave rise to this situation. He also argues that the expansion of the British Empire has some parallels with Japanese expansion, without condoning Japanese methods. Overall the author emphasizes the extent to which judgments about the qualities of the Japanese people have been influenced by the political views of writers in Western countries.


The Book History of Massachusetts From 1764 to July 1775
The Author Alden Bradford
The Publisher
Release Date1822
Genre Massachusetts
Pages
ISBN UCAL:B3111562
Language English, Spanish, And French
The Book Manhunt
The Author James Patterson
The Publisher Random House
Release Date2017-11-02
Genre Fiction
Pages 144
ISBN 9781786531902
Language English, Spanish, And French

READING: James Patterson’s BookShots. Short, fast-paced, high-impact entertainment. Michael Bennett, be grateful you're alive. Someone attacked the Thanksgiving Day Parade directly in front of Michael Bennett and his family. The television news called it 'holiday terror' – Michael Bennett calls it personal. The hunt is on...


The Book History of Massachusetts
The Author Alden Bradford
The Publisher
Release Date1822
Genre Massachusetts
Pages 405
ISBN COLUMBIA:50218126
Language English, Spanish, And French
The Book From 1764 to July 1775
The Author Alden Bradford
The Publisher
Release Date1822
Genre Massachusetts
Pages
ISBN STANFORD:36105010168024
Language English, Spanish, And French